עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by iluxa1,

אנשים תשלחו כול מיפרט טוב OK?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by Alonzo17,

שלום , אני הולך להזמין את המחשב עם המפרט הבא : מעבד - Core I5-3470 קירור למעבד - Zalman CNPS 7000 לוח אם - Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 זכרון - Kingston 2x4GB DDR3 כונן קשיח פנימי Intel 120GB 330 SSDSC2CT120A3K5 ספק כח - Antec High Current Gamer 520W HCG-520 מארז - Antec One Hundred כונן DVD LG כאשר המחשב מגיע ללא כרטיס מסך . אני שם את הכרטיס שיש לי כרגע מסוג כרטיס מסך Sapphire HD 6770 1GB GDDR5. השאלה שלי היא האם לא תהיה בעיה של התאמה בין הכרטיס למערכת החדשה . והאם אני אוכל להפעיל עליו directx 11 ? איזו מערכת הפעלה כדאי לי לשים על המחשב ? לתשובתכם אודה.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  3. בעיקר לשימוש אינטרנט וגם קצת משחקים וסרטים(עד כמה שאפשר)... שיהיה אפשר להפעיל מספר תוכנות מבלי להעמיס על המערכת יותר מידי שהמחיר לא יחרוג מ2500 שקלים אין צורך במסך\רמקולים\עכבר\מקלדת אם אפשר מאחת החנויות: זיגזאג KSP או לוג'יק ועדיפות למארז compucase 6A19 תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by AlterEgo,

שלום לכולם, אני לא מומחה גדול לתחום ואשמח לעזרתכם: אני רוצה לבנות מפרט - מינוס מארז, ספק כוח, הרדיסק וציוד היקפי שכבר יש לי. המטרה היא שהמפרט יפעיל משחקים כמו The witcher 2 ו-Old Republic בהגדרות בינוניות + ברמה טובה. התקציב, נמוך למדי - 1400 ש"ח. יש עם מה לעבוד? נ.ב - יש לי אפשרות לקבל מחבר כרטיס מסך 8800GTX ואז התקציב יורד ל1000 לשאר החלקים. שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כ…

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by wollmann,

המפרט הוא: AMD AthlonXP 2400+ Retail PCChips M810DLU-M Elixir 256MB 400Mhz DDRam Maxtor 80GB 7200RPM Samsung 52x CD-Rom Samsung 1.44MB Floppy Compucase 6CS3 (With HEC 300ER Power Supply) כל זה ב 1750 ש"ח. מה אומרים?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  6. intel pentium 4 2000 mhz northwood gigabyte 8IPE1000-G PDP SYS DAUL 512 DDR zalman 7000 CU FX 5200 64BIT 128MB MAXTOR 160GB Serial-ATA LG 52X32X52 SONY DVD ROM BENQ 52x24X52 מארז A-TOP X-BLADE המקורי (כולל שני מאווררים של TT אחד של AEROCOOL ו4 ג'נריים עם לדים+קטודה זולה) מחשב ללא מסך וללא רמקולים מקלדת ועכבר כמה להערכתכם אני צריך למכור אותו? (אני מוכר אותו לאחד שחולה על מודינג וכדומה הוא רוצה לקנות אותו ב1700 שזה לא שווה לי ) האם זה בסדר לדרוש עליו 2600/2800 ש"ח או יותר ? מזמן רציתי לעבור לAMD 64BIT ולקנות מחשב רציני -תודה מראש

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  7. המפרט מיועד למשחקים ואולי אוברקלוק קטן, תקציב של עד 5000 ש"ח במובנים שלי. AMD Athlon 64 3000+ Venice MSI Neo4 Platinum OCZ 512MB 400MHz (2.5-3-3-7) + HS x2 ATI Sapphire RADEON X800XL 256MB NEC 3540A Black 1.44 Black WD 160GB S-ATA Antec AMG 1088B + Original 480W Logitec MX-518 5000 ש"ח, בערך. 1. האם המערכת מתאימה למשחקים של היום ואולי למשחקים בעוד שנה-שנתיים? 2. האם המערכת מתאימה לאוברקלוק פשוט, 2.5GHz למעבד ואולי לעוד רכיבים (עדיין אין לי ניסיון עם זה)? 3. האם הזכרונות טובים? 4. האם הכרטיס מסך טוב? האם יש משהו יותר טוב באותו מחיר? 5. מה דעתכם על המארז שלקחתי? האם הוא איכותי ונוח? ראיתי תמונה שבה רואים שאין הרבה מקום למאווררים מקדימה, האם זה בסדר? 6. האם הספק כוח שבא עם ה…

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  8. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים (כבדים) מחנות מחשבים בחיפה (ולכן אשמח אם תרכיבו לי מפרט באתר של חנות מהאזור). - תקציב 4000 שקל (אפשרות לחריגה של עד 500 שקל). - אני לא יודע לעשות OC ומעדיף שלא להתעסק עם זה. - השקט חשוב לי אבל לא בצורה מטורפת. - יש לי מסך 22" של סמסונג: SyncMaster 206BW. אני מתלבט בין כפול ליבה למרובע ליבה. אני יודע שנכון להיום כפולי ליבה מציגים ביצועים טובים יותר במשחקים. מכיוון שעיקר השימוש במחשב שלי יהיה במספר החודשים הסמוכים בלבד (עד יציאה לקורס של מספר חודשים) אעדיף משהו שיהיה טוב לתקופה הקרובה, כלומר כפול ליבה. אשמח אם תמליצו לי על מערכת אמינה ואיכותית. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  9. אני קניתי את המחשב הזה לפני חודש ככה במחיר של 4900 ש"ח כולל מע"מ בדיוק. תגידו לי אם הוא היה שווה את הכסף. הנה המפרט: GIGABYTE MOTHETBOARD GA-K8NF-9 WITH nFORCE 4 x4 AMD ATHLON 64 3000+ CPU Dual Chanel 1024MB 2*512 DDR400 GIGABYTE G-FORCE 6600 256MB 128bit PCI-E SONY DVD-RW/+- DL דגם 28A מסך MAG 17" AH-778 ומקלדת ועכבר של חברת LOGITECH נו? היה שווה את הכסף ? בבקשה תענו לי למה אני גאון גדול במחשבים... בתודה קובי ???

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  10. מטרת המחשב: להחליף מחשב מזדקן בן 5 שנים הנמצא כעת ברשותי. גודל המסך: אין צורך במסך העולה על 15" ומסך הקטן מ13" יהיה קטן מדי להערכתי. העדפה למסך ללא ציפוי משקף משקל רצוי: המשקל אינו מהווה גורם משפיע. האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. שעה-שעתיים תספיקנה. יציאות מיוחדות: אין לי כוונה לחבר את הנייד לדבר לבד ממסך CRT הנמצא ברשותי שירוץ ברזולוציה 1280x960. אין תכנון לרכוש מסך LCD טרם רכישת מחשב נייח. בלוטות: אינו מהווה גורם משפיע. גודל מינימלי של כונן קשיח: גודל הכונן הקשיח אינו מהווה גורם משפיע. הייתי רגיל בשנים האחרונות לעבוד עם כונן בן 120GB, כך שכל שיפור יהיה מבורך. צורב DVD: צורב, או כונן CD/DVD בכלל, אינו נחוץ. אך גם לא יזיק. אחריות בין-לאומית: אינה נדרשת. העדפה לחברה: אין העד…

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  11. עזרה בבנית מפרט בסכום של 6500 למחשב משחקים : השמח לקבל תגובות ותודה על העזרה שלכם מעדיף לוח אם Gigabayte נ.ב אין צורך במסך מקלדת עכבר וציוד הקפי

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  12. תסתכלו את שלושת המפרטים תגידו מה יותר טוב מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Zalman 9500 Led S775 - רכישה עם מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: ¤170 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤634 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤457 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤379 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1900 כונן אופטי: LG H20LS DVD-RW x20 Dual Layer Sata LightScribe Black כמות: 1 …

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 3 וכל החדשים ושיריץ חלק על הכי גבוה ב-FULL HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by Googleness,

חבר שלי שואל אם המפרט הבא משתלם בשבילו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5839

• 12 תגובות
    • 811 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב קולנוע ביתי. 1. תקציב: 2,500 ש"ח עם חריגה קלה. 2. מטרות המחשב: קולנוע בייתי. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי: לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו: לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו: לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם: כן, אני מעוניין במארז יפה ואיכותי עם שלט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה: לא (מריץ עם לינוקס), לא ולא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם: שלמחשב יהיה יכולת להפעיל סרטים באיכות של 1080P חלק. 9. האם חשוב שקט: כן, חשוב מאוד. 10. האם מתוכנן OC: לא. יש לי ברשותי ספק HEC 400W TRT כזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~HEC-400TRT~24~0.htm אם הספק לא מתא…

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  16. 1. מה התקציב? 3500 עם חריגה קלה... 2. מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים (כבדים), צפיה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?: לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס מסך חזק!! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני חושב שאני מעדיף כרטיס מסך של רדיאון..הבנתי שהאיכות יותר טובה ושלא יהיה פחות מ ddr3 ו 512 מהירות של זיכרון (BIT.. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה שקט.. 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. GTA IV, fa…

• 14 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by kobibo,

טוב,המחשב מיועד לעבודה ביתית:אינטרנט העברת סרטוני וידאו מהמצלמה ואופיס. ללא ציוד היקפי ללא מסך ואין צורך בצורב מכיוון שיש לי כבר צורב DVD אותו אני העביר. אודה להצעות מאזור המרכז בלבד.

18. Started by yehieldn,

שלום לכולכם, אני חדש באתר ואשמח לקבל את חווד דעתכם על המחשב שאני עומד לקנות באתר Nextop. המחשב הוא בעיקר לשימוש סטודנטיאלי שיחזיק מעמד לטווח ארוך הכולל בין היתר מהירות ויציבות. התקציב הינו עומד על כ- 4,500 ש"ח. Dell Latitude E5500 http://www.nextop.co.il/pl_product~LAP-DE124~2~0.htm מפרט טכני: מעבד- Intel® CoreTM CORE 2 DUO Processor 2.4GHz P8600, 3MB L2 Cache 1066MHz מסך רחב 15.4 WXGA 1280 X 800 רזולוציה כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator X4500HD Up to 256MB shared memory דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM זכרון פנימי 4GBMB DDR2 800MHz with dual channel Memory משקל 2.89Kg (עם סוללת 6 תאים) אחריות שלוש שנים אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית וכמובן אם…

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  19. התקציב שעומד לרשותי לקניית מחשב הוא 8,000 שקלים עד 8,500 שקלים גג! לא צריך יותר כי זה יהיה בזבוז כסף. המטרות שלי הם בעיקר משחקים וגם סרטים מדי פעם. אני מעוניין לעבוד אם וויסטה ככה שיהיה כמה שיותר זכרון פנימי חזק מה חשוב לי שיהיה במחשב? מסך T240 עכבר MX518 רמקולים 5.1 איכותיים ברמה מארז collermaster 690 וכו.. לפי בחירתכם כל השאר וויסטה מקורי בעברית 64BIT אני אבקש מהחברה לעשות OC מכיוון שהידע שלי שואף ל0, ואני מבקש ממכם לבנות את המפרט מהחנות TMS נ.ב - שמעתי שמחיר ה HD4870 הולכים לרדת האם הם ירדו בקרוב בארץ ושווה לחכות עוד חודש?

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by Holy,

OC לא קריטי מאד מומלץ RAID על הלוח (יש לי 3 הרדיסקים) בקושי למשחקים

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by nadabometal,

שלום, יש לי מחשב נייד כמצוין למעלה עם מערכת הפעלה וינדוס 7 גרסה ביתית מקורית לאחרונה נתקע לי המחשב והייתי חייב לבצע כיבוי אלים (עם הכפתור). לאחר ההדלקה הופיעה לי תוכנה בשם כלי תיקון האתחול שמנסה למצוא בעיות (שכביכול יש) באתחול המערכת. התוכנה לא מצאה פתרון לבעיה ולא מאפשרת כניסה לוינדוס אלה לבצע הפעלה מחדש וכך שוב ושוב. ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח או כל מצב אחר, אבל בכל מקרה זה מגיע למסך הוינדוס עם התוכנה לתיקון האתחול רצה. עזרה בבקשה . . .

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  22. סתם שאלה שעלתה בראשי, ראיתי לפי הבנצ'מרק של וינדוס 7 שהמעבד שלי מקבל ציון 5.7, T6600, לעומת המעבד השולחני 6.3 או שזה אולי כי השולחני על OC ל 2.7GHZ?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  23. אינני צריך יכולות גרפיות או מעבד חזק, רק שטח אכסון נחמד כדי שאוכל להחזיק על המחשב סרטים ושירים וחיי סוללה טובים. באמת שאין לי מושג כמה מחשב כזה אמור לעלות אז אני אבקש מכם להמליץ לי על מחשב שיתאים לצרכים שלי וזהו. אני לא יודע אם זה משנה, אבל קרוב לוודאי שאני אשתמש במחשב כדי להעביר קומפילציה ושאר שימושים במדעי המחשב, כך שאולי יש צורך לקחת עובדה זאת בחשבון. בנוסף לכך, אני אשמח אם יהיה לו כונן dvd

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  24. יש לי מחשב סמסונג i3 עם 4 ג'יגה זכרון אשר נכבה כאשר מפעילים עליו משחקים שבעבר היו פועלים עליו ללא בעיה. מה עלי לעשות?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  25. Started by DarkSight,

אני צריך מפרט במחיר 3200-3300 שקל שיהיה מיועד לאינטרנט ו WORD אשר כולל מסך, מקלדת וגם עכבר תודה מראש נ.ב. רצוי שהמפרט יהיה מKSP בבקשה

• 7 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.