ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום. אז קודם כל תודה לכל מי שעזר בפוסט הקודם ולאלו ששיכנעו אותי לעבור מלוח אם Z97 ללוח H87 אז שידרגתי את לוח האם (הבדל מחירים מזערי) והוספתי מסך. אשמח מאוד אם תתנו את חוות הדעת על המפרט הנ"ל אם למישהו יש רעיון לחלק אחר, אשמח מאוד לדעת גם מה הסיבה. אם הכל יהיה בסדר, אזמין את המחשב שבוע הבא דרך RSM. תודה רבה. שימוש למחשב: עריכת וידיאו ואנימציה (Primiere & after effects) ומשחקים בגרפיקה HIGH / ULTRA CPU: intel core i7 4790 Motherboard: MSI H97 gaming 3 Fan: Arctic freezer 7 pro Ram: G.Skill ripjaw-x 1600 8*2 ddr3 CL9 GFX: MSI GTX 770 4gb ddr 5 twin frozr SSHDD: Seagate desktop SSHD 1TB SSD: Samsung SSD 840 EVO 250GB Psu: Seasonic x-660 660watt 80 plus gold - oem …
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מה דעתכם עליו? http://www.buy2.co.il/Hashfela/DailyDeal/Index/cac67958-a071-474f-aa47-baffeff70fdd?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Hashfela&utm_campaign=1d16810005-Buy2_-1_Hashfela_19_08_12&utm_medium=email
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין במחשב 15" לצרכי לימודים. מעוניין במחשב שיכול לעמוד בעומס של מולטי טסקינג, סרטי hd, דפדפן עם טאבים מרובים, תיכנות, שלא יגמגם הרבה. מסך מט כמובן, לא צריך מערכת הפעלה. אני מאוד אוהב את האחריות של דל, באתר הלקוח. ממה שחיפשתי Dell vostro 3560 הכי משתלם במחיר הנל, ומתאים בדיוק לצרכים שלי האם יש מחשב אחר שאתם יכולים להמליץ באותו המחיר? ניסיתי לחפש מחשב עם רזולוציה גבוהה יותר אבל לא מצאתי דגם במחיר הנל. אשמח לעזרה , תודה.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כמו שהכותרת מציינת, מחשב לאינטרנט וישומים בסיסים כמו אופיס. ללא ציוד הקפי. תודה
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי. א. תודה (: טיילתי קצת בפורום במפרטים אבל אני בקושי מבין אז פתחתי נושא חדש בגלל שאני רוצה לקנות ביום יומים הקרובים אז זה דחוף לי. אני צריך מפרט מלא שכולל מסך 22 עכבר ומקלדת אבל זה בקטנה בעיקרון הוא אמור ליהיות למשחקים שיחזיק לי זמן ואני יוכל לשדרג אותו לפי הצורך עם הזמן ולא לקנות חדש כמו עכשיו אם צריך עוד פרטים אני יכתוב . תודה *דרך אגב מיותר לציין שאני סומך עליכם בעיינים עצומות ובאמת רוצה לקנות ולא סתם שם מוסיף עוד נושא גם את המחשב הקודם קניתי אחרי יעוץ מפה (השם משתמש הוא אסף 20 והיום אני כבר 24 )
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש מחשב נייד לאחותי שהשימושים העיקריים שלה זה גלישה באינטרנט, אופיס ושימוש יומיומי בסיסי במחשב. עברתי על השרשורים הקודמים בנושא ואהבתי את שני הדגמים של דל: DELL Vostro A840 DELL Vostro A860 כנראה שהייתי קונה אחד מהם אך אחותי מעוניינת שבמחשב תהיה מצלמה מובנית ולכן שניהם ירדו מהפרק, איזה מחשבים אחרים אתם מצעים שתהיה בהם מצלמה מובנית? איזו גירסת ויסטה כדאי לקחת עם המחשב? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
חבר שלי הכין לי מפרט, ביקשתי ממנו כמה פרטים: מחשב לעבודה רצופה קשה ממושכת שיריץ יישומים של 32/64 ביט, שיתאים בקטנה למשחקים ויהיה בעל Ram גבוה חלקים שאני לא צריך: HD/CD המפרט שהוא הכין לי מוצג בהודעה זו, ואני מבקש את דעתכם על המפרט... בכל מה שקשור ב-nforce4 אני לא מעוניין בו [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
משהו יד שניה אפילו מהאתר ebay.co.ik או מישהו יכול להמליץ על דגם כלשהו שישמש אותי פה לדברים בסיסיים כמו אנטרנט (WIFI) מסמכים וסרטים. מסך בגודל 10 או 12 רצוי , מספיק זיכרון ומעבד נורמלי שהמחשב יעבוד טוב בסה"כ וחשוב בטרייה שנמשכת הרבה זמן. אגב, אני חושב לקחת אותו לטיול אחרי אנגליה בדרום אמריקה ככה שאני מחפש משהו זול ודי אמין מבחינת חוזק. רעיונות ?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, לצורך עריכת תמונות הרכבתי את המחשב הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-Z77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪576 מארז: Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White + Seasonic S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪620 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMZ8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪305 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB Sata 3 32MB Barracuda LP 5900RPM כמות: 2 - מחיר: ₪571 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Bl…
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אז שלום אבקש בבקשה מכם עזרה בבניית מחשב תקציב - אין הגבלה תקציב אבל שלא יגיע למחירים אסטרונים מעבר למתבקש למטרות מטרות - מטרותי אני צריך מחשב מהיר ללא בעיות שלא יתקע כי זה אמור להיות מחשב עבודה (עם הבורסה) וכאלה ושהמחשב יעבוד חלק עם high defintion למחשב אמור להיות 3 מסכים (נפרט בסעיף האחרון) אז בטח צריך כרטיס מסך סוס אבל אני לא יודע עכשיו המחשב לא אמור להיות למשחקים אבל שיעבוד פיפא פרו וכאלה יפה ציוד הקפי- לא צריך זה דבר שולי למעט ה3 מסכים שיפרט אח"כ עדפת חברות וחלקים- אין לי עדפה לחברה או חלק מסוים אלא אני פשוט סומך עליכם שתביאו לי חלקים טובים רכיב נוסף - שיהיה כרטיס קול 7 ערוצים אבל זה יהיה על הלוח כבר ושיהיה צורב די וי די * שיהיה כולל הרכבה תוספות- אני צריך 3 מסכי …
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לפי הכותרת,מובנה לכם העובדה שאני קונה מחשב חדש. יש כבר חנות מתוכננת,ויש מפרט, אבל ,פה אני יכול להתייעץ מעבד: intel pentium4 3.0GHZ זיכרון: 512MB Samsung כרטיס מסך: ATI Radeon XT9600 128MB 128bit לוח: [?] דיסק קשיח: 120GB של sata עכשיו,אני מיתלבט בין לוח. חשבתי על לוח אינטל. מישהו יכול לתת לי הצעות,או לפחות כמה דגמים טובים של הלוח? ואני גם צריך כרטיס טלויזיה בלפחות 250ש"ח ולא יותר.. מישהו יכול לתת הצעה? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש שישמש גם לגיימינג וזה המפרט שלו: מארז arctic ספק כוח A.PFC 550W FAN12 Ci-POWER CWT לוח DH67CL B3 H67 DDR3 INTEL מעבד אינטל 2.8GHz 6MB CORE i5 1155 QUAD 2300 כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 450GTS 1G-5 P.O VIEW דיסק קשיח 1 טרה של WD SATA3 32MB מה דעתכם על המפרט הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד Lenovo z580 (כזה: http://www.cdsoft.co.il/products/217478 )הייתי רוצה לשדרג אותו ל16 ג'יגה ראם, אך ראיתי במפרטים השונים שאפשר עד 8. האם זו הגבלה של לוח האם או שאם אני אשים זה יעבוד? (כלומר זו המצאה של לנובו) האם אני יכול לשים סלוט אחד של 8? (אם ככה נשמע הגיוני שאני אוכל לשים 2) יש מישהו שניסה להתחכם עם הוראות היצרן? אשמח להשערותיכם.תודה,עמית.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשימוש עצמי ללימודים סרטים וכו..שיהיה מחשב טוב. בתקצחב של 2000 עד 2500
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
המחשב אמור להיות בשביל אינטרנט , איסיקיו , מסנג'ר ומשחקי און ליין ברשת... לא יותר מ-40 ג'יגה HD... זיכרון פיזי :256 אם יספיק פחות אז גם טוב... ציוד הקפי : רמקולים , מקלדת ועכבר.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, בנו לי את המפרט הזה ורציתי חוות דעת. https://www.tms.co.il/15790
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם , אשמח לקבל עצה לגבי מפרט שבניתי + הוספת קירור למערכת האם יש צורך להחליף פריט כלשהו \ לשדרג עקב אי תאימות ? איזה קירור יש צורך להוסיף למערכת ? ודעתכם על המפרט Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪544 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2009 Gigabyte GA-H55N-USB3 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪592 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1912 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 ₪450 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 WD 1TB 64MB Sata2 Green WD10EARS, יחידות 1 ₪357 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1610 Sapphire ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪738 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1275…
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הכי טוב שאפשר להרכיב בסכום הזה תודה רבה ;D מסך CRT ממש לא משנה איזה אין צורך באיכות, ציוד הקפי הכי זול אבל אנושי.. העדפה ל גיגה זיכרון . שוב תודה
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, כיום המערכת שלי הינה E6600 2GB 667MHz Geforce 6600GT A-Bit AB9-Pro Motherboard חשבתי שהגיע הזמן לשדרג את הזיכרון / כרטיס מסך. שמתי את עיני על ה HD4670 512MB GDDR4, מה אתם חושבים עליו? ובמקביל אולי לקנות 4ג'יגה של DDR2 800... במקום ה 2 שיש לי היום (שאני אדחוף אותם לאיזה מחשב יותר ישן שיש לי) כעיקרון אני לא גיימר, אבל מפעם לפעם (האחרון היה RED ALERT 3), יוצא לי לשחק קצת. אני משתמש במסך 19 אינץ ככה שהרזולוציה כרגע היא 1280 על 1024. אם אני מסתכל על העתיד, האם הכרטיס מסך הזה יסחוב גם רזולוצית FULL HD? האם יש טעם בכלל לשדרג, או לחכות לקניית מחשב חדש, נניח בעוד שנה, כשאני אקנה מסך 24 אינץ. הצורך בזיכרון נובע מכיוון שבזמן האחרון אני מריץ את Oracle XE server על המחשב שלי, וה…
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא מעבד CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+ לוח אם Motherboard Name Asus M2N-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זיכרון System Memory 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך Video Adapter Radeon X1950 Pro Secondary (256 MB) ואני רוצה להחליף בעזרת השם את הכרטיס מסך שלי ל hd 4670 השאלה אם זה יכול לגרום לי לצבר בקבוק תודה לעוזרים וסליחה אם זה הפורום הלא נכון פשוט זה הפורום הכי מתאים שמצאתי
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המפרט באתר של המקסימום גיימינג ב2820 ₪ , והיות ואיני צריך צורב והארד דיסק המחיר עומד על 2400 ₪ , מה שמשאיר כ600 ₪ שאפשר לנצל. מה עדיף לשדרג? כרטיס מסך, מעבד, או לוח אם בכלל כדי לנסות ולהוציא אקסטרה מהכסף? אולי יש צורך במפרט אחר לגמרי? תודה רבה לעונים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משח…
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כרטיס טלוויזיה לחיבור ממיר YES למחשב. אני מחפש כרטיס אמין ואייכותי ושיהיה זול. תודה
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום אני פותח תדיון בשביל חבר שקונה בקרוב מחשב העניין שהוא לא סגור על התקציב אבל לפני כל העניינים האלה אני רוצה לראות מה אפשר להציע בשני תקציבים שונים קודם כל המחשב ישמש בעיקר למשחקים ולא צריך מסך או כל דבר מיוחד...רק המארז ומה שבתוכו(צריך ספק וצורב DVD הארד דיסק 250 יספיק) זכרונות 667 יספיקו כי OC אני מאמין שלא יבוצע אם אפשר אז מחשב אחד שיגיע ככה בקושי ל-4 לראות אם גם שחוסכים אפשר להגיע למשהו טוב ועוד אחד ב-4.5.. לדעתי אפשר להכניס E6600 ו-8800GTS (המסך יהיה 19 אינץ' אז אין צורך ב-640 מגה לדעתי, תנו דעתכם בנושא) גם עם התקציב הנמוך יותר.. אה כן עוד בקשה אם אפשר שהמפרט יהיה מלוג'יק...אם אתם רואים שהמחירים לרכיבים שם יותר יקרים משמעותית(200 ומעלה לעומת כל הרכיבים מחנות אחרת)…
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם תוכלו בבקשה לעזור לי לבנות מפרט למשחקים, התקציב הוא 3000 עם אפשרות לחריגה של 200 ש"ח. אני מבקש מעבד אינטל, וכרטיס מסך חזק , 2GB, וכדומה תודה למי שיעזור נ"ב חשוב לציין כי החנות צריכה להיות באיזור הדרום, איזור אשדוד אשקלון.
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
http://www.lenovo.com/news/us/en/2009/09/multitouch-screen.html יקר לאללה
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-