עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tomerdx111,

אי רוצה לשדרג את המחשב שלי המיפרט שלי היום הוא Q6600 GTX 650 DDR2 Motherboard Name Gigabyte GA-G31M-S2C ספק כוח 550V דגם pwoer משהו כזה תקציב 1500~2000 החלקים שאני רוצה לשדרג לוח אם מעבד זיכרונות 1600Gh 8TAM וקירור למעבד עם היה אפשר שהיה אפשרות לה OC משחקם שאני משחק BF3 FAR CRY 3 CRYSIS3

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  2. [table][tr][td]מק"ט[/td] [td][/td][td]מוצר[/td] [td]מחיר יח'[/td] [td]כמות[/td] [td]סה"כ מחיר[/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td]20318 [/td][td] [/td][td]קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler [/td][td]325 [/td][td]1 [/td][td]325 [/td][td][/td][/tr] [tr] [td]24015 [/td][td] [/td][td]מעבד אינטל Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray [/td][td]1150 [/td][td]1 [/td][td]1150 [/td][td][/td][/tr] [tr] [td]24465 [/td][td] [/td][td]G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 [/td][td]660 [/td][td]1 [/td][td]660 [/td][td][/td][/tr] [tr] [td]24810 [/td][td] [/td][td]לוח אם Asus P8Z77-M LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, HDMI, DVI [/td][td…

3. היי אני סטודנטית לעיצוב גרפי ואני מחפשת מחשב נייד חדש הסכום המקסימלי שאני יכולה להשקיע הוא 6000 ש"ח. יש מחשב שאתם יכולים להמליץ לי עליו שכמובן יחיה בשלום עם כל התכנות הגרפיות שאני עובדת איתן?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by elior021,

אהלן אני רוצה לקנות מיני נייד עד 2000 שח הדרישות שיהיה כמה שיותר קטן עם 2 גיגה זיכרון מינימום תודה מראש אליאור

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  5. Started by Talcohen70,

מחפשת מחשב אמין וטוב של לנובו דגם thinkpad 14 אינצ או דומה 16 GB בצבע כסף. מצאתי מחשב מעולה עם מפרט מצויין בשחור. בתכלס כזה מחשב בכסוף או אפור מתאים לי.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  6. אהלן כולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב די גמיש, לא משהו זול מדי וגם לא יקר מדי, אני חושב ש 5/6 K זה התקציב, חשוב שהמסך יהיה גדול, סוללה חזקה (ממה שאני פחות או יותר מבין אז 12 תאים יותר חזק בהרבה מה 6 תאים, אבל אם ה 6 תאים מקבל ביקורות מעולות ומחזיק כ 6 שעות בלי הטענה אז גם טוב), ובגדול זה בשביל לימודי רפואה, אז ממה שאתם מבינים מה חשוב יותר ומה פחות, אני סומך עליכם. כמובן חשוב נפח דיסק סביר (250 ג'יגה לפחות), שיהיה איכותי, וטוב. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  7. http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122658 האם זה מחיר טוב לדעתכם? אני צריך את המחשב לצורך גלישה באינטרנט בלבד עבור הורי.

8. Started by rmanor9,

שלום, יש לי מחשב נייד LG LS55 . לפני כמה זמן המחשב הפסיק פתאום להשמיע צלילים. מה שמוזר הוא שהכל נראה בסדר - הווליום גבוהה, יש דרייבר (והוא נראה תקין) ואין שום הודעות שגיאה בשום מקום. למישהו יש מושג מה אפשר לבדוק? התקנתי את הדרייבר מחדש וזה לא עזר. אני גם יודע שזה לא בעיית חומרה כי שמתי במחשב הרדיסק אחר עם התקנה חדשה של חלונות, והסאונד עבד. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב כרגע די חזק ואני רוצה לשדרג אותו כמתנה ליומלדת שלי. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש''ח - 300 ש''ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? רק משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920*1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? mmorpg games כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  10. שלום שמי שי הצטרפתי עכשיו לפורום. אני עומד לקנות מחשב נייד בקרוב והבנתי שפה זה המקום הנכון לייעוץ יש שתי מחשבים שאני מתלבט ביינהם 1 HP G6 “15.6 מעבד i3-2350M זכרון4GB ודיסק750GBדגם: g62020ej שלש שנות אחריות! הדפס דף מוצר חזור מחשב נייד "15.6 LED המעבד החדש Core™ i3-2350Mויכרון מהיר 4GB DDR3, ודיסק קשיח גדול בנפח 750GB !מחשב נייד עם 3 שנות אחריות !!!* מעבד מתקדם מעבד Intel Core i3 2350M במהירות 2.3GHZ* חבילת זיכרון ענקית ומהירה בנפח4GB DDR3* דיסק קשיח בנפח 750GB במהירות 5400RPM* כרטיס מסך כרטיס גרפי Intel HD Graphics 3000 * מסך איכותי ''15.6 LED ברזולוציית HD* יציאת HDMI לחיבור לפלזמה או מסך LCD* 2 כניסות USB 3.0 מהירות * מערכת הפעלה Windows® 7 Home Premium 64-bitא…

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  11. Started by mentor,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים, בניתי מפרט התקציב עד 4000שח (בלי HD) אשמח לקבל כל תגובה ואפשרויות אחרות Intel p-4 3Ghz 478 1070שח Abit IS7 (865PE) 560שח 256MB Samsung DDR 400 x2 560שח Sapphir Radeon 9600XT TV,DVI 128MB 880שח LG DVD x16 170 Internal Usb 6in1 flash cards reader (עוד לא ראיתי) ~100שח (בערך) ATX MIDI 400W 280שח ------- סה'כ 3620שח חשבתי גם על לוח Asus P-4P800SE, תגובותכם..

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by PassiveAgressive,

המחשב ישמש בעיקר למשחקים לא כבדים ,wow, וקצת פוטושופ. המפרט לא צריך מעבד אני מביא מעבד i5/i7 מחבר ותאמת שה wd 250gb די מספיק לי. אז כבר הורדתי הרבה כסף מהמפרט. וזהו סהכ.תודה רבה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by zahi122,

מעבד AMD Phenom II X4 810 Box ¤950 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1295 לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ¤497 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9D-4GBNQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤825 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870M5 צורב LG GSA-GH22L X22 IDE DVD ¤161 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22LP20 מארז ללא ספק CoolerMaster Cen…

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by Asaf.Y,

שלום לכולם,אחי רוצה לקנות מחשב מזיגזג דגש על מעבד של AMD(הבנתי שאפשר לקבל את אותם ביצועים כמו של אינטל רק בפחות כסף),כרטיס מסך טוב(שייאפשר להריץ NFSU2 בצורה חלקה[דוגמא...]) וללא מארז. עריכה: המחשב מיועד בעיקר לעבודות אבל גם למשחקים .. תודה רבה לכל מי שייעזור לי .. אסף.

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  15. בזמן האחרון אני חוגג פה חבר שלי מתחיל להתעסק בעריכת מוזיקה וזה ציטוט שלו - אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני שישמש לעריכת מוזיקה (עבודה אינטנסיבית עם קיובייס). יש לי כרטיס קול חיצוני אז אין לי צורך ברכישת כרטיס. בעיקרון אני צריך מעבד חזק i5\i7 4GB ראם לוח אם טוב ככל האפשר 1TB HD (לא אכפת לי שיהיה מחולק ל500\500). קירורים \ ספק \ מארזים טובים ככל האפשר שנכנסים בתקציב. עדיפות לחברות מוכרות בשוק, אחריות ל3 שנים. כדאי שהמחשב ירעיש כמה שפחות, כרטיס מסך לא קריטי לי, אני אשמח לצפות בסרטי HD במחשב אז אם צריך אפשר להכניס כרטיס מסך בינוני. תודה רבה מראש, אנא השתדלו לספק מערכת אופטימלית ללא חריגה מהתקציב. תודה רבה!

16. חוות דעת לגבי המחשב הזמנתי אותו אבל לא שלם עם זה! איך הוא בהכל? תודה לעוזרים. http://www.getit.co.il/Prod/62881/

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  17. מה התקציב? עד 2500 שחהאם במידת הצורך יש מקום לחריגה? לא 2. מהו היעוד של המחשב? אינטרנט, אופיס, mp3 , יוטיוב וכו'.. [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop, - משתמשת לא לעיתים קרובות בפוטושופ. פעם בשבוע ממוצע.. 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מקלדת\עכבר\רמקולים? לא [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה. מסך 15" 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה?לא 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד?לא 6. האם יש צורך לכלול תוכנה בתקציב כגון מערכת הפעלה, חבילת אופיס, אנטי וירוס? לא 7. האם יש העדפה לחנות\רשת מסויימת? האם יש העדפה לחנות מאיזור כלשהו? חולון/תא/רמת גן 8. האם יש ה…

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by thinggun,

שלום לכולם אני חדש כאן ואשמח לקבל את עזרתכם בבניית מחשב. המחשב שלי כבר די ישן ולפני שבועיים בערך קניתי מסך סמסונג 23 אינץ שאני מריץ ברזולוציה של 1920X1080 עובדה שגרמה למשחב שלי שגם ככה כבר לא היה בשיאו להפסיק כמעט לתפקד. לכן הבנתי שזה הזמן למחשב חדש. בנוסף למשחקים אני משתמש במחשב גם לעריכה בתוכנות אביד ולכן כמו שאני מבין זאת אני חייב לפחות 4 GB RAM אשמח לקבל עזרה בבניית המפרט תודה במראש.

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by TBN,

חברי הפורום הנכבדים מבקש המלצה פרקטית ואובייקטיבית להתלבטות בין שני ניידים הדרישה היא נייד בסיסי וזול ללימודים ושימוש יומיומי שלא מיועד למשחקים. במסגרת התקציב שלי (2500 +- 100 שקל) עצרתי על שני המחשבים האלה Dell Vostro 1015 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5780&CatCode=315 או Fujitsu LifeBook AH530-10 מצורפת תמונה עם מפרט הפיג'וטסו מציע i3 לעומת ה T6570 של הדל יציאת HDMI שלא קיימת בכלל בדל (יש פיירווייר אבל תכלס הוא מיותר) לעומת זאת הדל מציע 3 שנות אחריות לעומת השנה בלבד של הפיג'יטסו ושם מותג יותר "מוכר". אז מה אתם חושבים? תודה מראש לכולם [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  20. שלום לכולם, זו פעם ראשונה שאני מגיעה לפורום אז תסלחו לי אם לא אהיה ברורה בדברי... אני זקוקה למפרט מחשב בעלות של כ2500 ש"ח עבור צרכי לימודים (כולל תוכנות של סטטיסטיקה), צפייה בסרטים, תוכנת פוטושופ לעתים רחוקות וגלישה באינטרנט. רכשתי לפני כֻ8 חודשים זכרון למחשב דרך קיי.אס.פי הנקרא Western Digital 500GB 7200RPM 16MB IDE. חיברו לי אותו למחשב הישן (בן 5 שנים) שהספיק למות אתמול. האם אוכל להשתמש בזכרון זה במחשב חדש? אינני זקוקה לציוד היקפי (רק אציין שלמסך שלי יש אפשרות חיבור דיגיטלי ואנאלוגי ואת אחד מהם לא יכולתי לחבר למחשב הישן מסיבות טכניות, וארצה להיות מסוגלת לחבר אותו בצורה האיכותית יותר מבין השניים). חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ואם אפשר קומפקטי. (כולי קנאה באנשים בעלי APPLE מב…

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  21. שלום לכם ותודה שאתם פה כדי לעזור לנו. 1. תקציב מ2000 עד 3500שח, אם אפשר לחסוך יהיה בסדר גמור. 2.קונה מישראל, אם אפשר חנות ממרכז. 3.מטרת המחשב יהיה אינטרנט סרטים וצ'ט. 4.גודל מסך- 14, 15.4, 15.6. בבקשה רק מסך לד או אם יש משהו יותר איכותי. 5.משקל רצוי, אני לא בידיוק יודע, אבל שלא יהיה כבד מידי, במספרים אני לא יודע ממש להגיד. עד 3קילו. (אני לא יודע, מה שיש) לא מתכוון לסחוב אותו לכל מקום. 6. 5-6 שעות יהיה בסדר, אם אפשר עוד רק יתרום לי. 7.בלי יציאות מיוחדות. 8. לא משנה, אם יהיה בלוטוט או לא. 9. גודל מינימלי של דיסק קשיח 250GB 10.עם צורב די וי די בבקשה. 11. אחריות רק בארץ, שיהיה כמה שיותר, וחברה ממלצת ידעוה וטובה. 12. ללא ממש אכפת לי החברה, רק שהמחשב יהיה יפה ועם מסך לד ומקלדת …

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? ~10,000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד כיף , אבל בגדול הבחור מוכן להשקיע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?12,000 2. מה שימושי המחשב? עריכה גראפית, משחקים, תכני HD, מוזיקה ושימוש שוטף א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל חבילת ADOBE שימוש כבד\פרנסה בנוסף הוא מתעניין להיכנס לעולם הסאונד הממוחשב (מנגן ברמה מאוד גבוהה), אני לא יודע אילו תוכנות שולטות שם אבל מכוון לתוכנות מקצועיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. במחירים כאלו שהכל יעבוד וחלק בהגדרות גבוהות לתקופה הנראית לעין. -מהי הרזול…

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  23. Started by andd,

/////////////////

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  24. עדיף 14", כי בבית יהיה מחובר למסך חיצוני, וכשלא בבית, אני רוצה להפחית במשקל. זמן סוללה ארוך גם יהיה נחמד. לא יודע אם זה המקום לשאול - אבל ניידים עם מעבדי Snapdragon, מהווים תחרות לאינטל ו-AMD?

25. Started by sir f,

אני צריך לקנות מחשב ללימודים (תיכון, לא אקדמיה). הדרישות היחידות הן לשימוש באופיס, תכנות ב visual studio, מידע ודברים בסגנון. אין לי תקציב ספציפי, אבל אני מקש המלצה למחשב מתאים במחיר משתלם וזול. אין לי דרישות למשקל ולגודל, כל עוד הוא יכנס לתיק גב סטנדרטי עם תא מחשב. כדאי שהמעבד יהיה במהירות של לפחות 2.2GHZ אבל זה לא קריטי יותר מדי. מקווה שהפרטים מספיקים, תודה רבה! עריכה:כדאי גם פד-נקודה אדומה כעכבר, יותר נוח לי.

• 8 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.