עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, יש לי מחשב כרגע די חזק ואני רוצה לשדרג אותו כמתנה ליומלדת שלי. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש''ח - 300 ש''ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? רק משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920*1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? mmorpg games כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  2. שלום רב, אני צריך מפרט למחשב חדש שהשימוש העיקרי הוא בשביל גיימינג. תקציב מקסימלי: 5500 עם אפשרות לחריגה עד 100 שקלים שימוש המחשב: גיימינג, משחקים כבדים כמו BF4/3 רזולוציית מסך: 1920x1080 Dell UltraSharp u2312 אין צורך בציוד היקפי, אין תכנון ל OC עתידי חשוב שהמחשב לא יהיה רועש חנות מועדפת: TMS אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המפרט הבא. האם כדאי להחליף ל GTX670 באותו מחיר או להישאר עם הכרטיס? [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪896[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 מחיר: ₪44[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח …

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  3. . מה התקציב המקסימאלי? 3,100 א) הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים NBA2K15 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HDמסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק וכונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  4. בלי מסך מקלדת עכבר וכל הציוד ההיקפי בלי הארד דיסק בלי כוננים (לא רגיל לא צורב ולא כלום) בלי מארז בלי ספק בעצם רק מעבד לוח אם זכרונות כרטיס קול אפשר לחרוג עד 5500..... במחשב ישמש ל: משחקים (הכי חדשים) הוא יהיה מחובר לטלוויזיה....(או בקיצור צפייה בסרטים וכו') קצת עריכת וידאו (לא יותר מדי) גלישה באינטרנט

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  5. שלום לכולם, זו פעם ראשונה שאני מגיעה לפורום אז תסלחו לי אם לא אהיה ברורה בדברי... אני זקוקה למפרט מחשב בעלות של כ2500 ש"ח עבור צרכי לימודים (כולל תוכנות של סטטיסטיקה), צפייה בסרטים, תוכנת פוטושופ לעתים רחוקות וגלישה באינטרנט. רכשתי לפני כֻ8 חודשים זכרון למחשב דרך קיי.אס.פי הנקרא Western Digital 500GB 7200RPM 16MB IDE. חיברו לי אותו למחשב הישן (בן 5 שנים) שהספיק למות אתמול. האם אוכל להשתמש בזכרון זה במחשב חדש? אינני זקוקה לציוד היקפי (רק אציין שלמסך שלי יש אפשרות חיבור דיגיטלי ואנאלוגי ואת אחד מהם לא יכולתי לחבר למחשב הישן מסיבות טכניות, וארצה להיות מסוגלת לחבר אותו בצורה האיכותית יותר מבין השניים). חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ואם אפשר קומפקטי. (כולי קנאה באנשים בעלי APPLE מב…

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  6. שלום לכולם, אשמח להמלצה על מחשב נייד, 15 אינטש ממותג מוכר לשימושי משרד אינטרנט ואופיס עד 3-3.5 אלף ש"ח, יש אפשרות לרכישה באילת. תודה.

7. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם אני מחפש המלצה למחשב נייד המישקל לא משנה לי אני רוצה שלא היה לו מסך 2 אינצ' שבקושי רואים אני רוצה שהיה לו כרטיס מסך יחסית חזק שיוכל להפעיל מישחקים תודה לעוזרים ;D

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by sir f,

אני צריך לקנות מחשב ללימודים (תיכון, לא אקדמיה). הדרישות היחידות הן לשימוש באופיס, תכנות ב visual studio, מידע ודברים בסגנון. אין לי תקציב ספציפי, אבל אני מקש המלצה למחשב מתאים במחיר משתלם וזול. אין לי דרישות למשקל ולגודל, כל עוד הוא יכנס לתיק גב סטנדרטי עם תא מחשב. כדאי שהמעבד יהיה במהירות של לפחות 2.2GHZ אבל זה לא קריטי יותר מדי. מקווה שהפרטים מספיקים, תודה רבה! עריכה:כדאי גם פד-נקודה אדומה כעכבר, יותר נוח לי.

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by צבי ישראל בן דוד,

כמה חשוב האיכות של המכרז? מה הבדל בין מארז זול ליקר(מחיר וכו) (אין משהו ספציפי רק לדעת)

10. Started by Dorongol,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אך אם השיפור בביצועים אפסי ולא יוכל לעזור בעתיד אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf4 titanfall gta וכל המשחקים החדשים שיצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך בנוסף אלה עם המסך syncmaster p2250 שברשותי מתאים אבל המסך הוא לא חלק מן התקציב -לאילו הגד…

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by פתח הדביר,

מה דעתכם עליו? http://www.buy2.co.il/Hashfela/DailyDeal/Index/cac67958-a071-474f-aa47-baffeff70fdd?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Hashfela&utm_campaign=1d16810005-Buy2_-1_Hashfela_19_08_12&utm_medium=email

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  12. נייד של Acer דגם Aspire 5050, צ'יפסט של ATI. Win 7 Ultimate מותקן. כרטיס המסך מתחמם מאוד, המחשב ממש לוהט, ובשלב מסויים , לפעמים כמה שניות אחרי שמערכת ההפעלה עולה, ולפעמים כמה דקות, המחשב נתקע ועל המסך מתחילים להופיע פסים. יש לציין, שכשהחדר מקורר מאוד, זה לא קורה. גוף הקירור יושב היטב, ואין שם משחה טרמית. יש שם כמו גומי טרמי כזה. יש מה לעשות? יכול להיות שזו בעיית דרייבר, ואם אתקין XP זה יסתדר?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצלל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? עדיפות למסך 24 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל משחקים הכבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בהכל 4. האם יש רכיב בו אי…

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? יש לי טלויזיה שתומכת בFHD לכן: משחקים כבדים מאוד, תכני HD, אני עובד עם תוכנות מוזיקה יחסית כבדות לכן אשמח גם לכרטיס קול טוב. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר מאוד. לכל התחומים.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כמו שציינתי יש לי מסך 32 של אל.ג'י... * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים,…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by Kolshamen,

משחקים ועריכת וידאו + MATLAB OC בעתיד (יש לי קירור למעבד ולכן לא כלול כאן) 1920X1200 26 אינצ' Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box Gigabyte GA-P55M-UD4 Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55MUD4 G.Skill 4GB Kit Ripjaws DDR3 PC3-16000 2000MHZ 9-9-9-27 F3-16000CL9D-4GBRH Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32Mb Buffer SATA II WD1001FALS Gigabyte ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 Hdmi GV-R585D5-1GD-B Model R585D51GDB LG GH22NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem Antec Nine Hundred II - Ultimate Gamer Case, Evolved PC Power ULTRA-QUIET PSU SILENCER® 750Watt QUAD Logitech® Wave Keyboard עדיין לא בטוח לגבי הזיכרונות.... המלצות וחוות דעת יתקבלו בש…

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Blue Screwless 299.00 NEC ND-3520AW 16/16/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 399.00 ¤ 1 399 AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 999.00 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 699.00 Citizen/Sony/Samsung Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 479.00 ¤ 2 958 Thermaltake 410W 120mm Fan PFC Power Supply 349.00 LEADTEK FX6600GT FX6600 GTTDHEXT PCI-E 128MB 1269 SHEKEL מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי 135 מסך אקנה בנפרד וכנראה אלך על LCD 17 12/8MS

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by Moo,

שלום, אחרי חיפושים אחרי מחשב נייד אני לא כל כך הצלחתי להבין את ההבדל בין המעבד core 2 duo לבין core duo. לדוגמא הדגם t5600 דומה בנתונים שלו ל t2400 1.83 ghz ו 2MB זיכרון מטמון ?667 mhz אני צריך הסבר מה ההבדלים כדי שאני ידע יותר טוב מה לבחור בקניה. תודה!

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  18. שלום. יש לי הזדמנות לקנות נייד במחיר ממש טוב של חברת giga-byte אבל אני לא מצליח למצוא עליו ביקורות יסודיות ברשת מדובר על מחשב gigabook מדגם M760SUN-T65R2. בעל מעבד core 2duo t6500 כרטיס מסך nvidia G105 512MB הארד דיסק 320 מסך 15.4 וזכרון 2gb שזה בהחלט מספיק לצרכים שלי. המחיר הנמוך יחסית שלו בשוק קצת מחשיד ושמתי לב שיש המון רשתות שלא מציעים ניידים של giga-byte למכירה. האם משהו יודע משהו על ניידים אלו ובפרט על הדגם הזה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by guyw,

שלום, אני מעוניין החודש לקנות מחשב נייד Ultra Portable (במשקל של בערך קילו גרם אחד). נק' שחשובות לי מאוד הן לאיזה חברה יש אחריות טובה בארץ לתקלות (נגיד פתאום המקלדת או המסך מפסיקים לעבוד, נדפק הארדיסק, ספק כוח, בטריה וכו') וגם למי יש אחריות טובה על החלקים (מינימום 3 שנים). מה נחשב אמין, אם למישהו יש נסיון. חשוב לי שהמחשב יהיה קל נוח לשימוש ללימודים. אלה הם המפרטים שחשבתי: LG: http://www.lge.com/products/model/detail/c1expressdual_1_6.jhtml http://www.lge.com/products/model/detail/a1expressdual.jhtml Toshiba: http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=385257&coid=-33781 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=385258&coid=-33781 Fujitsu: http://store.…

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  20. שלום לכולם, מצ"ב פחות או יותר הדרישות שלי מהמחשב ,לא משנה לי Amd או Intel .בנוסף אני לו משחק משחקים בכלל אז כרטיס מסך אינו חשוב לי. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - תכני HD ,גלישה באינטרנט,Office. 3. האם יש צורך בציוד היקפי- מסך 22"-24" 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט – לא. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. – חשוב לי מאוד שיהיה כונן קשיח של 1TB 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - לא קריטי ,המחשב יושב בחדר עבודה מבודד. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  21. שלום, בכמה אפשר למכור מחשב כזה לפי דעתכם? i7 6800k 3.4GHz 15MB L3 Cache s2011-3-Box Asus Sabertooth X99 Corsair Vengeance LPX 4x8GB DDR4 2400MHz GTX 980 ti MSI gamimg 6gb WD Caviar Black 2TB 64MB 7200RPM Samsung 750 EVO 250GB SSD Noctua NH-D15 CPU Cooler Asus DRW-24F1MT DVD RW x24 Black Sata Antec P280 White Widow ATX Mid Tower Case מסך מחשב FLATRON E2441 21inch ספק כוח : Antec PSU 750W EARTHWATTS GOLD PRO White תודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  22. תודה לכל מי שנרתם לעזור, מעריך מאוד. מצורף שאלון המפרט את הדרישות בהתאם לחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל עד 100-150 במידה ויש תועלת אמיתית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטי Hd, עבודה משרדית, Matlab א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים ספציפיים, דברים חדשים ומהשנים האחרונות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  23. מצאתי מחשב נחמד באייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1293&CatCode=1 מה התגובות? המסך לפי מה שהבנתי לא איכותי, בנוסף לרמקולים אני מחפש גם רמקולים איכותיים, שישמשו לי לאמצעי אודיו היחידי בבית. +עכבר, מקלדת.. בקיצור מפרט מלא

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  24. שלום רב! אני לומד גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין וכדו' ואולי בעתיד גם מאיה) יתכן שבעתיד גם אעסוק בזה לעבודה (עם התוכנות שלעיל) אני משתמש גם בוורד. אני גם אוהב לשחק הרבה פיפ"א (וקצת גם ניד פור ספיד) וגם אוהב לראות סרטים וסדרות וכמובן להוריד קבצים (סרטים, תוכנות וכדו'). התקציב שלי הוא 4500 ש"ח אבל אפשר להגיע גם ל 4800 ש"ח. אני צריך שהמפרט יכלול מקלדת, עכבר ומסך (נראה לי שכדאי לפחות 22 אינץ', אבל אתם המומחים...) כונן רגיל וDVD וצורב שצורב גם רגיל וגם DVD. אפשר הכל בכונן אחד. (לא צריך כונן דיסקטים). ללא אוברקלוק. השקט חשוב (זה מחשב לבית), אבל אם הוא עולה הרבה אז נסתדר עם רעש. אז נגיד 5 בסולם השקט. אני גר בבנין טרומי ובקומה האחרונה, מה שגורם לטמפרטורה …

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  25. שלום רב, ראשית תודה רבה מראש, נעזרתי בכם מאוד בעבר, ומנסה שוב. הדרישה היא מחשב משרדי, חזק. שימוש בגרפיקה. וכן תוכנות עריכת סרטים וכד'. (יש לציין שתחום עריכת הסרטים הוא נלווי, ולא המקצוע העיקרי) הדרישה עבור מערכת קומפלט כולל מסך טוב. אשמח לשמוע את ההמלצה שלכם. כמו"כ אם כבר היה דיון בעבר בנושא הזה, גם קישור יעזור לי. חייבת לציין שאם התקציב צריך מעט יותר, בשביל תוספת משמעותית באיכות, זו לא תהיה הגבלה המון תודה

• 5 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.