ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברשותי נייד ASUS 1005PEB http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=752214 ניתן לצפות בו בסרטונים וסרטים, אך הוא מתקשה בהקרנת סרטי HD באיכות גבוהה ומקרטע. שאלתי היא - האם ניתן וכדאי לשדרג אותו בצורה כלשהי כך שיוכל להציג סרטים כאלה, מה סדר גודל של ההשקעה הכספית? במקביל אני מתלבט אולי פשוט לקנות טלפון סלולרי חדש (סמארטפון מסך 4") עם אפשרות לצפיה בתכני HD- מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום , ברשותי נייד HP DV6186EA Pavilion , כרגע מותקן בו1 גיגה זיכרון (2X512) , אני מעוניין להחליף את שניהם ב 2X2024 , כלומר אני רוצה שיהיה לי 4 גיגה זכרון ראם , נכנסתי לזאפ , ויש מליוני סוגים ומהיריות. מה הכי מתאים למחשב שלי? איזה סוג DDR ? ואיזה מהירות MH"Z ? ובכלל האם המחשב שלי תומך בהרחבה עד 4 גיגה? אשמח אם תענו לי על השאלות, חג שמח וכשר.
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי בשעה טובה קניתי מחשב חדש: תגידו תתחדש Intel Core i5-760 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 Gigabyte GA-P55-UD3L OCZ SSD Vertex 2 60GB Samsung Spinpoint F3 1000GB Sapphire ATI Radeon HD6870 1024MB DDR5 Seasonic S12II 620W CoolerMaster CM 690 II Advanced Dell 22" 2209WA 5ms
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
בס"ד שלום! אני סטודנט להנדסת חשמל ואלקטרוניקה. מעוניין שיציעו לי מפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח עם מסך. 1600-1700 בלי 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אני צריך את המחשב כמחשב ביתי - שימושי אינטרנט, אחסון תמונות + קצת עריכה (לא פוטושופ וכד'), אופיס ובהמשך גם מטל"ב (לא מספיק יודע כמה ובאיזה רמה). 3. האם יש צורך בציוד היקפי? יש לי מסך CRT 19 וכן מקלדת, עכבר ורמקולים פשוטים. אם ניתן למצוא מסך דק טוב (לא ברור לי שאני רוצה רחב) 19' במסגרת התקציב - יש על מה לדבר. לגבי עכבר ומקלדת - נראה לי שאני מסתדר עם הפשוטים. ניתן להציע בכל אופן - לא נראה לי שאשקיע בזה יותר מדי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא ידוע לי (האם עדיין יש כונן דיסקטים?…
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3 bf 4 ומשחקים חדשים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות שיחזיק לפחות שלוש-שתי שנים על הגדרות הכי…
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מעבד - ATHLON II X4 620 מחיר 500 לוח - MA785GMT-UD2H מחיר 500 זיכרון - קינגסטון 2GB DDR3 1333 מחיר 260 דיסק קשיח Caviar Green WD5000AADS מחיר 280 ספק S12II-380 מחיר 270 מארז THERMALTAKE M9 מחיר 360 מחיר כולל 2170 הכוונה להתקין WIN7 גירסת 64BIT ובעתיד להגדיל ל4GB את הזיכרון. השימושים זה הכל חוץ ממשחקים...עיבוד קבצי אודיו ווידאו...גלישה עם הרבה חלונות פתוחים...נגינת קבצי מידייה....והורדות ברקע. המחשב צריך להיות שקט ואין כוונה לבצע OC.
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב לשימוש בתור סטודנט. אם מישהו יכול לתת לי דעה על הלפטופ של סוני לקנייה מארה"ב: http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/SYCTOProcess?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&LBomId=8198552921666302244&categoryId=8198552921644784024 אשמח גם לשמוע המלצות למחשבים אחרים ( לקנייה מהארץ או מארה"ב) תקציב של כ- 4500 ש"ח תודה!
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב בשביל אח שלי (בן 12) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שמשתלם יותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300~, במידה ותשלום של עוד כמה מאות באמת עושה הבדל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים , קצת אינטרנט ולימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מיועד למשחקים, כרגע בעיקר Minecraft, Overwatch, GTA 5 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
לבן דוד השני שלי חחח כולם מחליפים מחשבים ורק אני לא... =[ [בנתיים] את המחשב הקודם שביקשתי כבר הזמנו והוא אמור להגיע בקרוב מאוד פשוט לא היה את החלקים במלאי... [מפנדה] אז אני צריך מפרט הפעם ב5000-5500 שקל כולל מסך [לא משנה גודל] מפרט למשחקים ללא שאר הציוד ההיקפי לא מתוכנן OC תודה נ.ב צריך גם הרכבה. רצוי מפנדה בקיסריה!
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אז כאמור, בניתי מפרט גימינג עד כ-3000 ש"ח עם חריגה קלה, כאשר אני בכל זאת לא סגור על המארז ועל הלוח אם. אשמח לשמוע הצעות טובות יותר במחיר כמה שיותר נמוך. המפרט: מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤311 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤439 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤709 זיכרון: A-Data 2GB (2x1GB) DDR2-1066 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤247 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤367 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 1GB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤988 סה"כ: ¤3166 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים…
-
- 14 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מברר לגבי מחשב עבור ידידה ולכן אשתדל לענות על השאלות הדרושות כמיטב יכולתי. * מטרות המחשב? עבודה משרדית בעיקר. בכל מקרה, לא משחקים ולא סרטי HD למיטב ידיעתי. * גודל המסך? כנראה ש-13 היה אידיאלי, אבל בהתחשב בסכום זה כנראה לא ריאלי, אז אפשר לחרוג כלפי מעלה לפי הצורך. בכל מקרה, לא נטבוקים למיניהם, המחשב הולך לשמש כמחשב ראשי ונטבוק נראה לי צעצועי מדי, אפילו בהתחשב בדרישות הצנועות. * משקל רצוי? אה... כמה שפחות... אבל בהתחשב במגבלות הסכום, אין ציפיות גדולות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין לי מושג, לא נראה לי ששיקול עיקרי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא. * בלוטות? לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן…
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אפשר המלצה על זיכרונות ב270 ואני ספק הכי כדי לי מבין אלה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16817256006 זה או או זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817139002 או http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817153038 איזה ספק כדיי לי ותנו לי המלצה של זיכרונות מאתר NEWEGG
-
- 13 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא גיימר מטורף, אלא סטודנט שמשתמש הרבה במחשב ללימודים ופעם ב.. אוהב לשחק קצת, את המחשב הנוכחי יש לי כבר 6 שנים עם רק הוספת זכרון במשך כל הזמן הזה וכיום המשחק היחיד שאני משחק בו הוא counter strike והייתי רוצה לשחק במשחק כמו prototype, tom clancys splinter cell ועוד כאלו... השאלה היא אם קודם כל יש מחשב במחיר כזה שיכול להריץ משחקים בסגנון הזה ואם כן אני אודה לכם אם תעזרו לי להרכיב אותו... קיבלתי הצעה למפרט אבל אני לא באמת בטוח כמה היא טובה והייתי רוצה את עזרתכם בקשר אליה או שתעזרו לי לבנות מפרט חדש... זו אחת מהן: הצעה 1: מעבד AMD Athlon II X4 630 Box לוח אם Gigabyte GA-MA785GT-UD3H כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון Kingston D…
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר מעוניין לרכוש מחשב נייד: בגודל 12-13" . מסך מט. בלוטות' . מינימום 2 ג'יגה זיכרון. HDD לפחות 160 ג'יגה. ללא צורב. משקל עד 1.6ק"ג. עדיפות למחשב דק. סוללה שתחזיק 5 שעות ומעלה. הדרישות הן עבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט, ללא משחקים ולא להרצת סרטים. התקציב הוא עד 3500 ש"ח, עם אופציה לקנייה בחו"ל. בינתיים מצאתי את האסוסים UL20A\UL30A שאין להם מסך מט אך עונים על שאר הדרישות (חשבתי אולי לשים מדבקה נגד השתקפות). הדל VOSTRO 1220 עבה ולא מצויין אם המסך מט, VOSTRO 3300 הוא במשקל 1.81 התחלתי וגם הLATITUDE 4300. הLATITUDE 4200 יקר מידי... אם יש דגם של ACER או HP שעונים על הדרישות אשמח לשמוע מכם... תודה, יוסי. עריכה: נתקלתי בVOSTRO V13 שנראה שעונה על הדרישות, מישהו יודע …
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 2. מה שימושי המחשב משחקים BF3 GTA5 AC3 Dishonored... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24", 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, אני בונה מחשב מלא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, אבל רק מה ש TMS עושים (מני…
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לפטופ לאחי שישמש כמחשב העיקרי שלו. אין דרישות חומרה משמעותיות אלא רק משהו בסיסי שיעשה את העבודה ויהיה אמין תקציב: בשאיפה באיזור ה2000 ש"ח, ירכש בישראל * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך - מה שנכנס לתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - ללא * משקל רצוי - ללא דרישה מיוחדת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI, VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לנפח גדול, SSD שיקול משני * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מ…
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך בלי להוריד באיכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- FARCRY3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 - 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב למשחקים, אני רוצה שהוא יהיה שקט, ומהיר גם לאחר מאמץ. המשחקים הבאים: CoD world in war, Enemy territory Quake Wars, Unreal tournnoment, The sims 3, GTA IV, Flight simulator 2007.) אני רוצה שהוא יריץ את המשחקים ברזולוציה גבוהה מאוד, ואני משתמש במסך LCD 19" WIDESCREEN. אני מתלבט איפה להשקיע: כרטיס גרפי 9800GTX+ ומעבד חלש יותר, או כרטיס גרפי 9800GT ומעבד Q6600 או בכלל כרטיס HD4850??
-
- 13 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני לא יכול להוסיף יותר מהמחיר הזה..אם יש לכם חלקים יותר טובים במחיר זול יותר אז בבקשה לכתוב פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים עד כמה שאפשר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך רק צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כ…
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שנה הבאה אני מתחיל ללמוד הנדסת תעשייה וניהול/הנדסת תוכנה. יש לי התלבטות בנוגע לגודל המסך, אני לא יודע עד כמה זה פרקטי לקחת את המחשב למכללה במקצועות האלו. מישו יכול להמליץ לי איזה גודל מסך יהיה עדיף לי? 13,14,15? אני רוצה להיסגר על גודל המסך ואז לבחור לעצמי נייד. אני רוצה לקנות את המחשב עכשיו למרות שאני מתחיל ללמוד רק בשנה הבאה מהסיבה שאין לי מחשב כרגע. CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה מחשב לצפייה בסרטי HD שיתחבר לסוני ברבייה 32 אינץ'. אני מעוניין שהמחשב ישרת אותי למטרה זו 3 שנים ללא צורך בשידרוגים משמעותיים, אשמח להבין מה בעצם ההבדלים בשני המפרטים שמוצעים פה - http://hwzone.co.il/specslist/index.php?section=296&compare=135007,135006 האם עיניין כרטיס הטלוויזיה משמעותי לי? המון תודה, דורון
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי, דרוש חוות דעת על המפרט הבא, לפני שאני קונה. האם המארז + ספק נחשבים לשקטים, (אם הבנתי נכון, הספק הוא 400TRT של HEC). אני לא כל-כך משחק אז אין טעם להשקיע יותר מדי בכרטיס מסך, אבל שיהיה משהו למשחקים-לייט (קירור פאסיבי). אשמח להצעות לשיפור. תודה. AB9P לוח אם ABIT AB9 Pro - ¤730.00 ¤730.00 1 37305 כרטיס מסך Gigabyte GeForce 7300GT 256MB PCI-E - ¤514.00 ¤514.00 1 IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,048.00 ¤1,048.00 2 T667UA1GC זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ - ¤357.00 ¤714.00 1 250KS דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB - ¤394.00 ¤394.00 1 AC-FREEZER-7-PRO קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - ¤135.00 ¤135.00 1 6A19-400 …
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-
-
AMD 3800X2 K9NNEO550 MSI GF7600GT 1GB DDR 2 667 כולל HD ,מארז,צורב DVD מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כותרת, עדיפות לכפול ליבה של אינטל תודה אבי
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K מקס! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-