ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אחרי בדיקה בפורום ומפמרטים המומלצים הכנתי לעצמי מפרט למחשב HTPC. השימושים שלי הם בעיקר לקולנוע ביתי וקצת למשחקים. לא מתוכנן אוברקלוק, התקציב הוא עד 3500 למרות שאני בניתי בקצת פחות. AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪559 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪440 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪313 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 PowerColor ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪672 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1311 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪116…
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מצורף מפרט של כ 5700 ש"ח ואני מעוניין להורידו ל 5000 ש"ח (אם אפשר...). לתמונה שמצורפת יש להוסיף 1500 ש"ח לכרטיס ATI RADEON AIW 9600. המחשב ישמש בעיקר למולטימדייה (DVD, טלויזייה והמרת סרטים) ויישומיים משרדיים. פתוח להצעות בנוגע לכל החלקים (חוץ מכרטיס המסך). אני רוצה שכל החלקים יהיו "פירמות" ולא ג'נריים. תודה. משום מה אני לא מצליח להוסיף תמונה. אז המפרט: לוח אם: 800 ש"ח giga byte 8ik1100 מעבד: 1100 ש"ח אינטל, פנטיום 4 2.8GHZ 800MHZ HT מארז: 700 ש"ח THERMALTAKE HIGHEST XASER III VM2000A ספק: 330 ש"ח THEMALTAKE TT420APD 2 FAN דיסק קשיח: 650 ש"ח WD 120GB SERIAL ATA 8MB BUFFER זכרון: 585 ש"ח KINGSTON 512MB PC3200
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שימושים עיקריים לאינטרנט. לאבא של אישתי ולסבא שלה, חשוב שהמסך יהיה גדול 15.4 , לא איכפת לי שיהיה כבד ומסורבל. לא צריך מערכת הפעלה. ואגב צריך המלצה איזו מערכת הפעלה לשים להם... ויסטה או XP. ראיתי בKSP שלושה דגמים, מה עדיף או אם יש לכם משהו אחר שאתם ממליצים מניסיון. יש לי מעט נסיון בניידים, בעיקר לנותני האחריות שזה הדבר הכי חשוב מבחינתי, לאיזה חברה בארץ יש אחריות טובה ולאיזה לא? 1.Dell Inspiron 1525 IN-RD09-2544 3590 שח 3 שנים אחריות 2.ED500-L.AD13E T2410 2.0GHz - Free dos שזה בערך אותו מפרט רק עם שנתיים אחריות במחיר של 3200 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot 3.Gigabyte W566U-D2T2 שנתיים אחריות 3550 שח. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
ערב נעים ושבת שלום! לאחרונה נתקלתי במחשב הנ"ל ואשמח לקבל חוות דעת עליו! המפרט הוא כדלקמן: מעבד: 5450 C2D זיכרון: 2 ג'יגה 667 מסך: 15.4 800X1280 כ.מסך: ATI 2400 256 אופטי: multi קשיח: 160 עם הגנה מנפילות Wi-Fi - BG סוללה: 6 תאים משקל: 2.9 ק"ג. מע' הפעלה: Vista Home Premium מחיר: קרוב ל 3000 ש"ח שימושים: סרטי היי דף (720p ו- 1080p) אופיס גלישה הורדות ומעט קידוד ועריכת סרטים חובבנית שאלות: 1.האם הוא יצליח להריץ סרטי HD ? 2.האם הוא יתאים לשימושים האחרים? 3.המחשב ישמש בעיקר כתחליף לשולחני, אבל אני אצטרך אותו ללימודים לכמה חודשים, האם הוא יתאים מבחינת סוללה ומשקל? 4.האם הסדרה הנ"ל נחשבת למוצלחת? 5.דעות אישיות שלכם. תודה רבה, צום קל ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בשביל חברה של אחי. פרט לעבודה באינטרנט ואופיס לא יהיה כל שימוש אחר. אין צורך במסך, צורב או דברים נלווים כאלה, יש לכם הצעות? תודה,
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות וסרטים. * גודל המסך? 13-15.6 מאט * רזולוציית המסך? כמה שיותר בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל לא על חשבון ביצועים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שוב כמה שיותר בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף אבל לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- עדיף שהצורב יהיה בתוך המחשב ולא חיצוני. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? מיועד למשחקים (לא גיימר כבד) ממוצעים, אינטרנט (הורדות שירים,סרטים וכדומה) 1 Sony Floppy Drive 1.44 55 WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM 395 1 Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse 154 1 Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 655 1 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 380 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 925 1 Compucase 6A19 Midi Tower 335 1 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 128MB PCI-E GV-NX66128D Bulk 710 1 MICRON 256 PC 3200 185 2 257 1 הרכבת מחשב + התקנת מערכת הפעלה סה"כ 4236 אם אתם משנים משהו לא לחרוג מהתקציב.
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
פתחתי כאן לא מזמן אשכול בבקשה למצוא נייד לסטודנט עכשיו קיבלתי שם תשובה ואני מתלבט אם לקנות משהו פחות טוב ויותר קל שרק כביכול מתאים לסטדונט או להשקיע קצת יותר על מנת גם להחליף את הנייח הזקן בבית חח אז בגלל זה פתחתי אשכול זהD: מה גם שבמכללה יש לי שקעים זמינים בשולחנות ובספריות וכו' ... * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים אבל לא גיימר מטורף..אבל על MED וכאלה, צפיה בסרטים, סדרות בצפייה ישירה , שימוש במספר תוכנות במקביל או מספר חלונות במקביל כגון VISUAL STUDIO ועוד אתרים וכאלה..אופיס * גודל המסך? 14 או 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? הגודל לא הכי קריטי..תלוי באיכות החומרה ומאט זה נגד שמש ? אם כן אז למה לא חח * רזולוציית המסך? F…
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש מפרט למחשב HTPC שימוקם בסלון. חובה שוכב, 1TB הארדיסק, שיריץ תכנים ב1080P ללא כל צורך במשחקים, שקט ככל שניתן ושיהיה בו כרטיס רשת אלחוטי בתקן N(אם נכנס בתקציב) וכרטיס טלויזיה(אם נכנס בתקציב), תודה לכל העוזרים .
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד, מאחר ואין לי מושג במחשבי נייד קראתי את הסטיקי "טיפים לקניית מחשב נייד" ואשמח אם תפרטו לי על המחשב שתמליצו לי איך הוא לפי סעיפים אלו, שהגעתי למסקנה שהם הכי חשובים( אם יש איזה שהוא משהו שפיספסתי אשמח אם תזכירו זאת: 1.תמיד עדיף לרכוש ניידים בקטגוריה עסקית ולא בקטגוריה ביתית. הם לרוב עמידים ואמינים יותר. 2.שימו לב לא ליפול בפח של אחריות ל-3 שנים. יצרן מוכר. 3.תמיד עדיף לראות את איכות התצוגה בעיניים אם ניתן. 4.יש לבדוק כמה חום המחשב הנייד שאתם בוחנים מפיק. 5.סוללה. 6.דיסק קשיח- 7200 /5400סל"ד עם 16mb זיכרון מטמון. 7.בגלל השHDD איטי ממחשב שולחני חשוב להשקיע בלפחות 1 גי'גה זיכרון. 8.Blutooth. 9.מסך בין 12.1"-14.1" העדפה לרחב עם רזולוציה גבוהה ככל הא…
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד שבוע שבועיים, אני כבר אומר מראש שאין טעם לשאול אם אני משלם במזומן ובאיזו חנות אני מעדיף כי אני מזמין מחול. 1. מה התקציב? בין 6.5 ל7 אלף, ניתן לחרוג ל7.5 2. מטרות המחשב? סרטים, משחקים כבדים, תוכנות עריכה (תלת מימד). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?העיצוב ממש ממש לא חשוב, חשוב לי מאוד הקירור ושהמחשב יעבוד שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא לא ולא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לפחות 1TB זכרון, בין 4-6GB RAM של DDR3, מעבד INTEL CORE i7…
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום התחדשתי בDELL INSPIRON 6400 עם ATI 256..לא הספקתי לבחון אותו רק מכיוון שאני עובד בדרך כלל עם מסך רגיל קשה לי להסתגל לוויד סקרין, בכל זאת מה הריזולציה הכי טובה לעבוד עם מסך 15.4?? תודה.
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן, זו הפעם הראשונה שאני מסתובב פה בפורומים אז סליחה מראש אם משהו שאני כותב לא נעשה כראוי. אני רוצה לקנות עוד היום מחשב גיימינג שיהיה חזק מאוד אבל לא מטורף מדיי, כאשר הדרישות העיקריות הן: - התקציב שאני מייעד לנושא הוא כ-7500 ש״ח למרות שאפשר לחרוג באיזה 500-1000 ש״ח. - המחשב מייועד למשחקים הכי חדשים בעיקר משחקי RPG ואסטרטגיה גם סגנון skyrim שאני רוצה להריץ על הגרפיקה הכי גבוהה. - המחשב צריך להיות עם כל הציוד ההיקפי ( כולל מסך ,רמקולים בעדיפות סט של 5.1 , מקלדת, עכבר, וסט אוזניות ומיקרופון ). - למחשב לא מתוכנן שום oc או כל דבר בסגנון. - רמת השקט המספיקה בין 1 ל-10 היא 5. - המחשב צריך מערכת הפעלה ( עדיף ווינדוס, לא צריך משהו מתקדם מדיי) - אני רוצה גם לשים קצת דגש על קירור …
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום אני מתכנת במקצועי ומחפש נייד טוב לפיתוח. אני צריך מחשב שיכול לבצע עיבודים מורכבים יחסית במהירות, עם שטח גדול של דיסק + זכרון טוב. מלבד זאת, הייתי שמח גם למסך באיכות טובה (שאוכל לשבת כשהשמש מאחורי) ולזמן סוללה ארוך(חשוב מאוד). הייתי מאוד שמח אם זה יהיה מחשב עם מקלדת מלאה (הספרות 1-9 יהיו קיימות בריבוע מצד ימין כמו במקלדת רגילה) - אני מתכנת המון שעות ביום וממש התרגלתי לעבוד עם זה. כמובן שזה לא Deal-breaker אבל זה יקל עלי לחלוטין. למחשב חייבת להיות אופציה לניטרול ה Touchpad כי אני מניח שאעבוד הרבה עם עכבר חיצוני. למחשב צריך להיות מסך לא קטן (לא 13) ויהיה נחמד אם תהיה לו אפשרות חיבור ל Docking Station המשקל פחות מטריד אותי אם כי במגבלות לעיל אני מניח שהוא לא יהיה הדבר ה…
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום חברים ראיתי שיש במגה מבצע של מחשב נייד ב3500 ש"ח של DELL (ראיתי במקומות אחרים שהוא עולה ב200-300 ש"ח יותר כלומר שזה בערך המחיר שלו) ורציתי לדעת האם לשימושים של אופיס ואינטרנט ודברים כאלו (כלומר סרטים מוזיקה וכו) האם המחשב הזה טוב וכדאי לקנות אותו כמו כן המחשב מגיע עם 256 מגה זכרון האם כדאי לשדרג או שההבדל לא יורגש http://www.mega-sale.co.il/ בתודה מראש ארז
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ברשותי נייד T500 של לנובו קניתי אותו בהתחלה עם XP ושידרגתי ל windows 7 לאחר פירמוט גם כשהיה לי את XP וגם לאחר ששידרגתי נתקלתי באותה בעיה: אחרי שאני עובר את ה log on, ורואים welcome על המסך לוקח למערכת איזה 20 דקות לעלות לגמרי. לפעמים המסך נהיה שחור ולאט ולאט דברים מתחילים לעלות. בהתחלה היו על המחשב תוכנות גרפיקה וגם משחקים, אבל לאחר מכן פירמטתי ועכשיו יש רק תוכנות בסיסיות (אופיס, AVG). מה שמוזר הוא שזה קורה בערך כל פעם שנייה שאני מדליק את המחשב, כלומר לפעמים הוא גם יכול לעלות תוך כמה שניות. וגם לפעמים בעבודה על המחשב לאחר שכבר עלה דברים עובדים נורא לאט. בקיצור נדמה לי שזאת בעיה חומרתית (אולי של ההארד דיסק), אבל אשמח לקבל עזרה כלשהי, לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה או אם יש דברי…
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
מאחר וזהו אינו מפרט חדש אני מניח שמילוי כל הטופס בנעוץ לא רלוונטי. תקציב 500ש"ח +200 ש"ח חריגה מוצדקת. בכל מקרה שאלה שב99.99% ישאלו אותי - "מה גודל המסך?" - סמסונג LA32A450 HD READY ולגבי הרזולוציה המקסימלית: 1366X768 כל הציוד ההיקפי להל"ן המפרט שלי: Operating System Microsoft Windows XP Professional Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Asus P4P800-VM (3 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset Intel Springdale-G i865G System Memory 2560 MB (PC3200 DDR SDRAM) DIMM1: Muskin 991130 1 GB PC…
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של כ-5,000 ש"ח לשימוש כללי, בעיקר אינטרנט מוזיקה וסרטים... אני לא גיימר מטורף אבל מעוניין שמשחקים חדשים יעבדו עליו. אני רוצה מסך 22" וכל השאר לא משנה לי סומך עליכם כמו כן, אני צריך ציוד היקפי לא כולל רמקולים. תודה מראש עוז.
-
- 13 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מתאים לשימוש בגרפיקה בינונית, עריכת וידאו, משחקים ברמה בינונית, אופיס וכדו'. מסך דק 22 אינצ', וכל הציוד הנלווה כמו מקלדת ועכבר. התקציב הוא בסביבות 4000 ש"ח שהחנות תהיה בירושלים. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכול חבריי הפורום היום בשוק מחשביי הנייד אפשר לרכוש מחשב בלי מערכת זה מבחינת זה שההוצאה הכספית יותר על הרכיבים שבמחשב ולא על המערכת הפעלה קיצור מה יותר טוב? ואם נגיעה למסקנה שיותר טוב מחשב נייד שנקנה ללא מערכת הפעלה איזה ווידוס צריך להתקין עליו פשוט מה שמורידים מהאינטרנט או ווינוד מיוחד למחשב שבה עם בנדל מיוחד תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחותי יש מחשב נייד LG F1 ונשברו לה הדברים שתופסים את המסך משני צדדים. המחשב עוד מצויין חוץ מזה ולא נגרם נזק למסך. אשמח לדעת עם אפשר לתקן את זה וכמה זה צריך לעלות בערך. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קניתי מחשב בKSP ב6200 שקל כולל מסך אם מעבד 3500 רציתי 3200 אבל לא היה להם וכרטיס מסך 6800 הרגיל מישהו יוכל להציע לי מפרט יותר טוב בסכום כזה אני עדיין יכול לשנות תודה שהיה ציוד הקפי ללא כונן DVD (לא צרייך) תודה
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכווווווווווווווולם ... אני מתכנן לקנות מחשב חדדש בימים הקרובים וכנראה אני הולך על נייד חדש ! עכשיו אם אפשר שמישהו יתן לי המלצות..כי כבר חרשתי את האינטרנט וכל נייד שאני מוצא יש לו באג אחד קטן!.. את הנייד אני צריך שיכלול .. מעבד טוב AMD\DOTHAN 1.6-2.0 כרטיס מסך איכותי 9600/9700/X600 יציאת קול דיגגטלית SPDIF\optical output DDR2(עדיף) נפח לא משנה כי אפשר לשדרג(512 זה סטנדרט וכמעט היום) סוללה 3-4 שעות או יותר.. צורב DVD (עדיף) משקל עד 3ק"ג בקשר לתקציב..עד 10 אלפים..משהו בתחום אודה לכל מי שיעזור.. : עכשיו קיבלתי המלצות .: לדגמים כמו LS55 \LS70\LM70-3HJE בכל אחד מהמחשבים האלו מצאתי..שמשהו חסר אני יודע שאני שואל הרבה..אבל..אני לא רוצה להיתקע עם נייד דפוק כמה …
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לרוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפיד 3 ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוי - גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-