עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shedon,

שימוש: עבודה משרדית עלות: 8000-10000 ש"ח מסך: DELL FP2007 (יציאת DVI חובה!) נקודות קריטיות: משקל - עד 1.8 ק"ג מחשב יציב ללא תקלות זמן סוללה ארוך (לפחות 6 שעות) - לטיסות תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by BEST_VOL,

Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB LGA775 CPU Retail ¤1299 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1047 Thermalright Ultra -120 eXtreme+ ARCTIC COOLING MX2 Free ¤325 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=220 ASUS P5K Premium ¤1365 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=470 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit ¤459 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=17 GeCube Radeon HD3870X2 1024MB Dual GPU PCIe ¤2350 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1046 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤565 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 Scythe 120mm MINEBEA…

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by dolev1,

שלום אני סטודנט ומחפש מחשב שישמש אותי במהלך הלימודים (מומלץ שיחזיק 4 שנים). מתכנן להשתמש בו לאינטרנט, אופיס, סרטים ותכנות (לומד מדעי המחשב). תקציב בערך 4000 ש"ח. האם המחשבים הבאים יתאימו: http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=976 או http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=585&cPath=21 או המלצות אחרות

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by guyaros,

אני מתכוון לרכוש בחודש הקרוב מחשב חדש. כרגע ברשותי מחשב Amd Athlon XP1800 עם כרטיס מסך GeForce Ti4600 . בזמנו - (לפני 5 שנים) הוא היה נחשב כמעט למפרט הכי טוב שניתן לקנות. עד היום המחשב משרת אותי נאמנה. ראיתי את המפרט של ה AMD ULTRA , ומבחינת ביצועים הוא בהחלט מספיק בשבילי. השאלה היא אם במחיר הזה (עד 3500 גג) אני יוכל להרכיב מפרט שיהיה לו יחס של עלות\תועלת טוב יותר. השימושים שלי במחשב הם- אינטרנט כמובן , סרטים, בעיקר מוזיקה, ומעט משחקים (סיימתי את Crysis , משחק CS ברשת הביתית, משחק TDU Unlimted , וגם בLive For speed בעזרת הגה, Aix ) לא מתעניין ברזולוציות מטורפות כמו 1600X1200 , כול עוד המשחק רץ מהר והפיקסלים נראים מעוגלים ויפים זה מספק אותי. אני מוריד הרבה תמונת מהמצלמה הד…

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  5. אמא שלי מחפשת מחשב נייד לשימושיים של אינטרנט סרטים וכו'... מספיק לי רק לקבל המלצה לדגם ואני כבר יחפש אותו בחנויות שבאזור שלי.. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, אולי גם משחקים קלים. גודל המסך? לפחות 15.6 אינץ'. * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך .לא רלוונטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB ומעלה, * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? יתרון - לא חובה. * לא נדרשת אחריות בינלאומית . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  6. Started by most,

בניתי משהו מזיגזג נא חוו דעתכם המטרה:תכני FHD ללא קרטועים (פענוח חומרה??) המפרט בקובץ [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  7. אשמח אם אנשים יתנו את דעתם לגבי המפרט הבא, במחיר הנ"ל. אני מתחיל ללמוד השנה ואלו השימושים העיקריים: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (לא גיימר מושבע, בעיקר אוהב לשחק משחקים שיצאו לפני 2-3 שנים), צפיה בסרטים, הורדות, מוזיקה, פוטושופ. תודה ויום טוב... מעבד סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 Mhz מסך גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: nVidia N10M-GE1 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 512 MB מסך: White LED מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 4096 MB הרכב: (4096MB (2048MB X 2 מהירות: 1066 MHz סוג זכרון: DDR 3 אפשרות להרחבה עד: 4096 MB כוננים כונן: צורב DVD…

8. Started by Yuron,

שלום לכולם!!! אני חדש כאן באתר ובפורום עצמו..... אני רוצה מפרט ב 4000 שקל, אבל איני זקוק ל: הרד דיסק, פלופי,מקלדת,עכבר, מסך, כלומר את כל זה יש לי..... המחשב אמור להיות למשחקים ולאינטרנט. תודה רבה מראש....

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by yariv1,

שלום וערב טוב: אני צריך מחשב למשחקים + מסך+ ציוד היקפי(גם צורב cd) בתקציב של 4000 ש"ח ולא יותר אני צריך מחשב שיעבוד בצורה טובה יחסית עם משחקים כבדים (doom3 ו-HALF LIFE שיוצא בקרוב הבנתי) אני יודע שהתקציב מוגבל אבל אין מה לעשות. חוץ מזה יצא לי לשחק ב-doom 3 לפני כמה ימים במחשב עם כרטיס מסך fx5200 ברמת גרפיקה של-high והמשחק רץ לא רע בכלל עם גרפיקה ממש נחמדה , אז למה להשקיע בכרטיסי מסך במחירים הרבה יותר גבוהים? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by itamarz_,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 2000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ? המחשב מיועד לעריכת וידאו ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא מלבד צורב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות ללא תוכנות (יש רשיון MSDN). 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כן. עדיף חיסכון בחשמל…

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  11. טוב אז אני מקווה שהשאלה שלי מתאימה לפה... קניתי לא מזמן מחשב נייד ואני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר אותו אל המחשב הנייח שלי באמצעות כבל eSata בשביל להעביר ביניהם קבצים במהירות. כמובן שיש את האופציה לחבר אותם עם כבל רשת, אבל אני מניח שדרך eSata זה יהיה הרבה יותר מהיר. מישהו פה פעם ניסה לעשות כזה דבר או שיודע אם זה אפשרי או לא? כל החברים ה"מומחים" שלי ששאלתי אותם לא ידעו לענות לי על זה... אני שואל בגלל שאם זה אפשרי אז אני פשוט אקנה סלוט של eSata למחשב הנייח שאליו אחבר את הנייד, חבל לקנות סתם... =]

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  12. אז ככה הנה המפרט שבניתי: ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard - 1142 Intel Pentium 4 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX - 1098 WD 80GB 7200RPM SATA 8MB - 499 Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Card - 1569 Thermaltake Spark 7+ for PIV-478 - 160 19" Viewsonic G90FB Black Flat Monitor - 1616 OCZ PC-3200 400 mhz EL DDR 512MB DUAL CHANNEL - 799 DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk - 193 COMPUCASE CI-6A19 WHITE - 345 Thermaltake 120x120x25 High Performance DC FAN - 114 sum=7535 העניין הוא שתיכננתי לבנות מפרט שהכי יתאים לי לדרישות: למשחקים ולOC. שיערתי שאני יעבור את התקציב אבל עברתי את הגבול :-\ ועכשיו אני צריך שתעזרו לי לעדכן את המפרט בצורה כז…

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  13. טוב אז המחשב שיש לי בן כבר איזה 5... והחלטתי שאני רוצה נמחשב חדש התקציב שלי הוא בין 2000 ל3000 ש"ח 1. התקציב הוא 2000-3000 2. מטרות המחשב: משחקים במו GTA IV 3. ללא שום ציוד הקפי 4. אני לא צריך כונן דיסקטים ויש לי צורב במחשב שלי (יש אפשרות להעביר את הצורב הזה למחשב החדש נכון?) 5. אין לי כל כך העדפה של חברה אני לא מתמצא כל כך 6. נושא הקירור לא חשוב 7. מערכת הפעלה חייב חוקית ושתותקן במעבדה 8. אין צרכים מיוחדים 9. חשוב שקט אך ברמה מועטה 10. אני מתכוון לשחק במשחקים כמו GTA IV ,ASSASIN'S CREED ,PES 2009 וכו'.. תודה רבה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  14. השאלה היא איפה אני יכול לקנות מחשב כזה עם מעבד ליבה כפולה של 2 ג'יגהרץ? תודה מראש

15. Started by Rudo17,

חברים אני רוצה לקנות מחשב מחר בסקייפיסי .. מכיוון שהתקציב שלי עומד על 4000 ש"ח כולל מסך אני מעדיף להוריד אותו ל3500 בלי מסך ולחסוך למסך.. אני רוצה מחשב למשחקים עם כרטיס מסך תומך directx10 מעבד ולוח אם טובים בקיצור את המפרט הכי טוב ב3500 שקל למשחקים.. תודה מראש טל

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by DJ_VAKNIN,

שלום, ברשותי מחשב נייד ACER 5730Z שנקנה עם VISTA HOME BASIC בתוכו,כשהתחילו לי בעיות "כבדות" עם ויסטה שידרגתי ל-XP וכעת ברצוני לשדרג לוינדוס 7. שאלתי היא: 1. האם המחשב הנ"ל יעבוד בוינדוס 7 באופן טוב? 2.איך ניתן לשדרג את לוינדוס 7? (מבחינת דרייברים וכ"ו) 3. אתם ממליצים לי לעשות דבר כזה-כי הבנתי שאם אני יתחרט וירצה לחזור ל-XP תהייה לי בעיה... תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  17. Started by iyossi,

שלום, דרוש מחשב נייד 14" לסטודנטית שהיום יש לה מחשב עם Pentium N3710 ו4 ג'יגה זיכרון , אבל רוצה לשדרג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח, ניתן לחרוג לכיוון 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רגיל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by din264,

שלום אני מחפש מחשב נייד עד מחיר 2500 אם מסך בין 11.6 ל-15.6 מעבד I3 או מעבד AMD העיקר שיהיה למחשב 2-3 שנות אחריות מבין החברות DELL,TOSHIBA,ASUS איזה חברה בעלת האיכות הרכבה וגימור הטובה ביותר וגם אמינות ואחוז תקלות הכי נמוך כי קראתי באיזה סקר מתחילת 2012 באמריקה שTOSHIBA ןASUS בעלי האחוז תקלות הנמוך ביותר אבל לא יודע איזה זה דגמים שיש בארץ אז מבקש עזרה בנוגע לשאלה שלי בתודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  19. שלום לכולם , עקב הזדמנות שנוצרה "נאלצתי" לרכוש במוזל מעבד 6950X יחד עם זכרונות kingston 32gb 2400 ddr 4 ולוח אם gigabyte ga-x99- ultra gaming .. נשאר עדיין לרכוש מארז נחמד, קירור, ssd, ספק, כרטיס מסך (נראה לי ש 1070) המחשב עושה קצת עריכות וידאו ותמונה, לא משחק בכבד, מה הייתם לוקחים?

20. Started by yanivdanan,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל - מקסימום ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 5000 ₪ עדיף פחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים + XBMC - ללא עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's creed black flag, BF4 ואולי בעתיד גם watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחובר לטלויזיה 46" של פנסוניק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אם אפשר לחסוך תמיד טוב... אבל אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, Starcraft2 וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft2 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  22. Started by ofirroze,

שלום לכולם. אני מחפש לפטופ לא יקר (עד 4 אלף), אך מהיר ואמין. עדיף שיהיה גם כרטיס מסך סביר (למשחקים יותר כבדים) וכונן קשיח עם מקום של מינימום 500GB. מטרות: לימודים, משחקים כבדים וקלים, עיצוב גרפי. הסתכלתי על המכשיר הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=778200 מה דעתכם? אמין וטוב או שניתן למצוא תחלופות טובות יותר. תודה מראש.

23. Started by iCe_bLaSt,

אוקי שתי שאלות 2.ל8RDA3 v2.0 יש סאונדסטורם ? או רק ל8rda+ v2.1? 1.למה במפרטים המומלצים שמתם Volcano11 ולא vantec airoflow?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  24. אני מחפש מחשב למשחקים, באזור מחיר של שלושת אלפים שקל, בלי מסך או ציוד הקפי כלשהו, כנראה ללא OC ובלי שום דגש על שקט מיוחד, למרות שאני לא רוצה טרקטור בחדר, אני די חדש בתחום ועדיין לא כל כך מתמצא איזה מארז כדאי וכל זה זה המפרט שאני מצאתי, שלפי מה שבדקתי המחיר של החלקים יוצא באזור ה3K ללא הרכבה אשמח לשמוע עצות בנושא, כי אני מתלבט הרבה זמן ועדיין לא בטוח שם החלק פרטים טכניים\הערות דגם חברה מארז Thermaltake Strike MX VI6001BNS Side fan מעבד Intel Q8200 2.33GHz לוח אם Asus P5Q-EM G45 Express Chip כרטיס מסך Gigabyte 9600GT 1GB ספק …

• 12 תגובות
    • 830 צפיות
  25. בקיצור, לאחר 4 שנים המחשב של סבי נדם חשבתי להשמתמש בחלקיו: הארדדיסק של 20 ג'יגה בית(WD) , וכרטיס מסך. כעת, הבעיה היא שאיני מתמצא בחומרה של היום ואני לא מסוגל להחליט בעיקר איזה זכרון לקחת ואיזה מעבד ולוח אם. היייתי רוצה שיעזרו לי להרכיב מפרט הכולל את החלקים שציינתי ולקבל חוות דעת על שילוב בין איברים חדשים לדיסק קשיח כה ישן

• 6 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים