ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
כותרת. אני צלם, צריך את המחשב לתיקון תמונות ובעתיד לעריכה מאסיבית יותר (לומד פוטושופ). חשבתי לקחת משהו פשוט ובר שידרוג כרגע, ואשדרג כשאצטרך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לאחר התיעצויות עם כמה אנשים הגעתי למפרט הזה: מעבדים Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray inti52500T פתרונות קירור Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366 4571225045078 לוחות אם Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET B3 INTBLKDH67BLB3 זיכרונות Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz KingHX8Blu דיסקים קשיחים WD 1TB 64MB Sata2 Green WD10EARS WD10EARS כרטיסי מסך sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 כוננים אופטים Samsung SHS222 x 22 Sata- ATA Black SAMSHS222SATA מארזים ANTEC Three Hundred 300 Gaming antec300 ספקי כוח SeaSonic SS-600ET 600Wa…
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי עברתי על המפרטים וזה רק עשה אותי יותר מבולבל . אני לא מבין גדול ככה שאם תתנו לי מפרט שיריץ משחקים כבדים במיוחד עם רזולוציות גבוהות , אודה לכם מאוד (קרייסיס אולי? ) התקציב גמיש .4000שח +-. יכול גם לעלות בכמה מאות שקלים . לא עושה OC חשוב לי שיענה על כל צרכי המשחקים הכבדים במיוחד . לא נעול על חנות ספציפית.אני מוכן לקנות חלקים מחנויות שונות . ללא ציוד היקפי..מסך, מקלדת, עכבר וכו'. תודה רבה מראש .
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אהלן חברים, מבקש עזרה עם מפרט למעבד I7 870 ולוח אם DP55KG, החלקים הנ"ל כבר ברשותי ולא כלולים במחיר, התקציב הוא לכל מה שמסביב. המחשב הולך לשמש אותי בעיקר למשחקים על מסך 19" (עם כוונה לשדרוג בעתיד ל22 או 24), את החלקים בכוונתי להזמין אך ורק מפנדאס בבאר-שבע בגלל נושא האחריות ומרחק נסיעה פיזי. הדגש הוא על אופציות שדרוג בשנים שיבואו, חלקים כמו המארז, ספק הכוח וכרטיס המסך רצוי שיהיו בעלי אפשרויות שדרוג כמו CF, ספק כוח מתאים ומארז שיוכל לבצע את עבודתו נאמנה למשך שנים רבות. לא זקוק למסך ולציוד היקפי. התקציב הוא 4500 ש"ח אך תיתכן חריגה של +- 500 ש"ח. רב תודות מראש!
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
עובד בעיקר על פוטושופ פלאש ותוכנות 3D ...אינטרנט....ומשחקים..טוב בעקרון רק לניד פור ספיד ניסתי לעשות מפרט לבד תמליצו לי תודההה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה עם מפרט לעבודה עם תוכנות סאונד (קיובייס בעיקר והרבה VST plugins), כרגע אני לא מחפש כרטיס קול מקצועי אלא רק שהתוכנות ירוצו חלק. עד כמה שאני מבין המרכיב המשמעותי פה הוא הזיכרון. (?) בנוסף שיריץ בצורה חלקה משחקים חדשים-ישנים, הכוונה למשחקים בסגנון Age of Empires 3, Need for Speed Most Wanted וכן הלאה, לא אכפת לי אם הגרפיקה לא תהיה בשמיים העיקר שהמשחק ירוץ חלק בלי תקיעות. - אין צורך בציוד היקפי למעט מסך LCD, אני רק לא יודע אם כדאי 19 או 21 אינצ' מבחינת מחיר - חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט, המחשב הנוכחי שלי חופר בראש - אין צורך בצורב DVD - תקציב כאמור עד 3500 ש"ח, לא כולל הרכבה - יש צורך בהרכבה (כמה עולה אגב?) - אני גר בחיפה אז יש לי אפשרות לקנות רק …
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום ויום טוב, אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט לעבודה משרדית ועבודה בפוטושופ (לא עבודות יותר מידי מסובכות) 1. מה התקציב המקסימאלי? מחפש מפרט ב3000-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעבודה רוב הזמן באינטרנט בהרבה אתרים במקביל (כמה מהם די כבדים) גם בדרך כלל יש כמה אקסלים פתוחים (דיי כבדים - 20MB ) ופוטושופ פתוח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Photoshop CS6, Excel & Chrome לפרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אז כך שניי חברים דיברו איתי על זה שהם רוצים להרכיב מפרט טוב . אני כרגיל אמרתי להם את המיפרטים הרגילים אבל אחד ביקש כך : הוא רצה מיפרט טוב בפחות מ 3000 שקל והוא מוכן לעשות o.c אבל הוא גם ביקש שאם אפשר במיפרט יהיה את ה 4850 וספק שיחזיק אותו . אני לא יודע אם זה אפשרי אבל אם כן שמישהוא יתן מיפרט אם לא אז הדבר הכי קרוב לזה . והשני ביקש מיפרט הכי זול שאפשר מבוסס על ה core i7 החדש ושיהיה בו את המעבד core i7 920 ושהוא יכיל את ה 4850 . כמה מיפרט כזה יעלה ומה המחיר הכי זול שניתן להשיג כזה דבר ? המיפרטים יקנו בערך בעוד חודש לכן העיניין של הזמינות לא כל כך רלונטי . תודה .
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני צריך מפרט, בסביבות ה3.5K. מפרט למשחקים בינוניים, המפרט לחבר שאינו פריק משחקים. אין צורך ביכולות אוברקלוק, רק שיהיה מחשב סביר ושירוץ כמו שצריך. אין צורך במסך. לגבי רמקולים - בינוניים בהחלט. אני אישית חשבתי על משהו בסגנון amd 64 3000+ geforce 6600 ומארז hec. לא ממש השקעתי מחשבה לגבי שאר הרכיבים, אני פשוט לא מתמצא מספיק בעניין. אשמח לעזרתכם, תודה רבה!! נדב.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין שני המחשבים האלה שניים של דל אני פשוט לא יודע מה עדיף מעבד i7 -720QM וכרטיס מסך 1 GB ATI Mobility Radeon HD 4650 או מעבד i5-520M עם כרטיס מסך 1GB ATI Mobility Radeon HD 5650 ואלה המפרטים •Studio 17 - 1749 Laptop •Processor: Intel Core i5-520M Processor (2.4GHz, 4 Threads,3M cache, turbo Boost up to 2.93GHz) •Genuine Windows 7 Home Premium •500 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) •8 GB Dual Channel DDR3 SDRAM at 1333MHz (2 DIMMs) •6X Slot Load Bluray (BD) Combo Drive (BD Read Only) •1GB ATI Mobility Radeon HD 5650 •Studio 17 - 1747 Laptop •Processor: Intel Core i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) •Genuine Wi…
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום , רציתי לברר איזה כרטיס מסך טוב למשחקים האם GFORCE TO GO של HP או REDON של DELL. אני יודע ש-DELL ו-HP לא מייצרות אותם אלא ATI ו-NVIDIA אבל הן משווקות. בברכה,
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לתיכנות דוט נט פייתון גאווה תקציב 7000 אפשר לחרוג באלף רצוי בחנות ישראלית אך אפשר גם אמזון תודה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מעבד :INTEL P D 930 2.8 GHZ לוח אם : לוח חזק תומך בPCIE 16X ,זיכרון עד 4G DDR2,כרטיס קול לא מובנה ... ספק כוח : רוצה שתמליצו לי לפי הדרישות שאני אכתב ... כרטיס מסך : GEF 7900GT זיכרון : 2G 633GHZ צורב כונן A ומארז ומקלדת ועכבר והרדיסק: לא רוצה להשקיע כאן ... מסך : 19 MAG כבר יש לי ... כרטיס קול ורמקולים : רוצה שתמליצו על סוג טוב למשחקים לשמוע איכות מעולה ... תודה מרש.. תקציב שלי : 6000
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
המחשב הנוכחי שלי הלך לעולמו ואני מחפש משהו חדש. השימושים שלי במחשב הם בעיקר גלישה, סרטי HD, הורדות וכד' .. משחקים לא ממש, אבל כרטיס זכרון נחמד לא יהיה רע החלקים שאני צריך הם: לוח אם - עדיפות ל asus or gigabyte מעבד - עדיפות core i5 כרטיס מסך - משהו פשוט, אני לא ממש משחק מארז ספק זכרון פנימי כל השאר כבר יש לי .. ניסיתי לבנות משהו בעצמי, אני לא הכי מבין בזה ממש אבל זו הכיוון, אשמח לליטושים נוספים וכד'. מעבד Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L Rev2.0 H55 CHIPSET זכרונות Kingston Hyper X 2GB DDR3 1600Mhz CL9 כרטיס מסך GigaByte GeForce GT220 1GB GDDR3 PCIe ספק FSP Epsilon 80Plus 450W מארז ANTEC Nine Hundred 900 …
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לצורך לימודים בעיקר , חשוב לי שיהיה מעבד אינטל כפול ליבה ( החדש ). זיכרון לפחות 1 גיגה דיסק קשיח 80 גיגה +- ואם יותר עוד יותר טוב כרטיס מסך טוב , שיוכל להריץ ויסטה בעתיד. מקווה שהתקציב שלי יספיק. תודה.
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
AMD Phenom II 920 |Asus M3N78-EMH HDMI| Kingston 2X2 GB DDR2-800 | 1000gb + 500gb X2
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 *** א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל *** ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 אבל אם יש שידרוג משמעותי , אז לא איכפת לי להוסיף עוד 150 ככה.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים *** א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). *** ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ******* -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WD/BF4 וgta v שיצא ******* -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD ******* -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום!!! בואו תעזרו לי להרכיב מפרט ב 3000שח. המפרט אמור להיות למשחקים. אין צורך לא במסך ולא במקלדת ועכבר, רק המחשב. לחסוך כמה שאפשר במארז וספק בשביל להכניס את החומרה הטובה ביותר בתקציב. נראה למה אתם מסוגלים 8) תודה!!
-
- 13 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כן חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ו הוא רוצה ככה: 2800 mhz Intel or AMD 512 DDR GeForce 5200 128 DDR 80 GB Hard Drive CDRW כולל מסך:MAG or LG FLAT 17 התקציב הוא 3000 לחרוג גג 100 ש"ח (ותביאו חנות שאני יוכל ליקנות בא!) (אא הוא רוצה את זה למישחקים כבדים! far cry וכאלה!)
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
רק ליידע שאני משחק ברזולוציה של 1024*1280 מעבד: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1458 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme כמות: 1 - מחיר: ¤189 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤560 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 3xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ¤379 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤423 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤418 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ כמות: 1 - מחיר: ¤384 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤934 סה"כ: ¤4745 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום …
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
היי חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש והפעם חשבתי לקנות מעבד AMD חשבתי ללכת על מעבד 2600X אבל הבנתי שבעוד חודש לוחות חדשים עם צ'יפסט חדש B450 חודש זה לא הרבה זמן ואין לי שום בעיה לחכות , השאלה אם יש טעם לחכות בכלל ? או פשוט ללכת לקנות עכשיו מעבד 2600X עם לוח צ'יפסט B350 או אחר קיים תודה
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש דגם של לאפטופ שישמש לעריכה בפוטושופ (בלי תלת מימד או דברים מהסוג הזה), אני מעדיף מסך של 15.4 אינץ' אך אני גמיש בנושא של גודל המסך ושישקול כמה שפחות (כמובן). עדיפות לבלוטות', אין עדיפות למסך מבריק/מאט חשבתי על הדגם הבא של ג'יגהבייט: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=7161 האם הוא יתאים? מספיק חזק להריץ פוטושופ? אשמח לעצה בנושא. תודה.
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שניהם של LG, ההבדל הוא בגודל ההרדיסק, ובמערכת ההפעלה. אז ההתלבטות שלי נובעת מכיוון שבראשון יש 2 סלוטים של זכרון תפוסים, ככה שאם ארצה להוסיף בעתיד אצטרך להוציא את הקיימים. P1-JPROE http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=163&keySearch= או P1-KP11E http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=195&keySearch= תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000, הולך לשלם במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מוזיקה, אינטרנט משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך (22), מקלדת (הזולה של LOGITECH ), עכבר ( MX518 או משהו כזה ), אוזניות (כאלו שמכסים את כל האוזן ) ו 1T זיכרון 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? המ.... לא ממש 6. האם נושא הקי…
-
- 14 תגובות
- 855 צפיות
-