ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום... הייתי רוצה לדעת כמה לדעתכם אני צריך לבקש על המפרט הבא שברצוני למכור: +AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4800 ASUS A8N32-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 ASUS Extreme N7800GT DUAL/2DHTV 512MB Corsair 2*1GB PC3200 DDR400 2-3-3-6 TwinX2048-3200C2 Western Digital Raptor SATA 74GB 10000 RPM Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM OCZ PowerStream 520W thermaltake shark black Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה בשביל חבר למחשב נייד 13" לאופיס ואינטרנט וכו', שימושים פשוטים. הבעיה שצריך שיהיה גם כונן אופטי, האם ניתן למצוא משהו במסגרת התקציב? ואם לא אז באיזו חריגה מדובר? המלצתי לו על נטבוק וכונן חיצוני, אבל הוא לא התלהב מהרעיון של להסתובב עם שני הדברים.. תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 ש"ח ללא מסך חריגה של 100 200 אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים godfall וכדו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, 3080 מדגמים FE or ASUS TUF בלבד, כונני SSD ו ראם(יש לי 16 מהמחשב הישן של לפני 3 שנים) ויש לי מארז מחשב גדול אז גם מארז לא צריך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב בכלל. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, …
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
חברה שלי מחפשת מחשב נייד עד 3000 שח. היא לא מריצה כלום חוץ מקצת וורד, אינטרנט ומידי פעם סרטים. ראיתי את המפרט הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-m520-120gb.htm אתם חושבים שזה שווה משהו? אני יודע שזה סלרון והכל, אבל אין לה שימושים מיוחדים במחשב. והכי חשוב, היא מקבלת 3 שנים אחריות. ראיתי ביד 2 קצת מחשבים, היו כאלה שהם טובים למדי, אבל ללא אחריות. הייתם הולכים על זה?
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, זו פעם ראשונה שאני מגיעה לפורום אז תסלחו לי אם לא אהיה ברורה בדברי... אני זקוקה למפרט מחשב בעלות של כ2500 ש"ח עבור צרכי לימודים (כולל תוכנות של סטטיסטיקה), צפייה בסרטים, תוכנת פוטושופ לעתים רחוקות וגלישה באינטרנט. רכשתי לפני כֻ8 חודשים זכרון למחשב דרך קיי.אס.פי הנקרא Western Digital 500GB 7200RPM 16MB IDE. חיברו לי אותו למחשב הישן (בן 5 שנים) שהספיק למות אתמול. האם אוכל להשתמש בזכרון זה במחשב חדש? אינני זקוקה לציוד היקפי (רק אציין שלמסך שלי יש אפשרות חיבור דיגיטלי ואנאלוגי ואת אחד מהם לא יכולתי לחבר למחשב הישן מסיבות טכניות, וארצה להיות מסוגלת לחבר אותו בצורה האיכותית יותר מבין השניים). חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ואם אפשר קומפקטי. (כולי קנאה באנשים בעלי APPLE מב…
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לכל מי שמחפש מחשב בזול ככל האפשר, חבר שלח לי לינק ל-Toshiba Satellite L500D-ST2543 ב-300 דולר בלבד. אמנם מעבד AMD sempron ולא מפרט מרשים (בלשון המעטה : ), אבל מחשב בגודל מלא עם מסך 15.6 ואפילו numpad. כמובן, רלוונטי למי שיש אפשרות לקנות בארה"ב. לינק: http://www.toshibadirect.com/td/b2c/cdetland.to?poid=467347&src=MAKX&cm_mmc=Affiliates-_-Linkshare&siteID=lw9MynSeamY-uwvcMI3Y0jYtRk2GmNlEsg הקוד ACAB יתן משלוח חינם בארה"ב.
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
היי לכולם! אני מחפש לבנות מחשב חדש למשחקים, בתקציב כמו שאמרתי של עד 6,000 ש"ח. אני לא גיימר מקצועי, אלא סתם נהנה לשחק משחקים חדשים ומחפש ביצועים טובים, אבל לא מטורפים. עברו 3 שנים מאז המחשב האחרון שקניתי ולכן אין לי מושג מה הולך היום בשוק הציוד, ניסיתי לקרוא קצת ביקורות והשוואות אבל אני עדיין לא סגור על עצמי. אשמח לקבל הצעות, כאשר בתחום הכרטיס מסך יש לי העדפה מסויימת לכרטיסים של ATI, למרות שאני פתוח לנסות את הכרטיסים של Nvida. הרבה תודה חבר'ה!
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים קלים(יש לי כרטיס מסך), עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:קלים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם…
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית. אחד שלי ואחד של אימי. אימי צריכה מחשב חלש ביותר. ווינדוס ואופיס ולא יותר מזה. אני כמובן מעוניין בכל החלקים החזקים יותר של המחשב ובנוסף הוא כן יהיה מחובר לאינטרנט. אני מצרף לכם את המפרטים של שני המחשבים כפי שהם בנויים כעת. אני יודע להרכיב כמעט הכל במחשבים, אבל מעדיף לא להתעסק עם לוח האם והמעבד. לכן, אמרו לי לאיזה מחשב יש מעבד ולוח אם חזקים יותר, ואליו אעביר את החלקים החזקים (כ.מסך, זכרונות וכו'). [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מפרטים מ-KSP במבצע . מבקש דעתכם על המפרטים בעיקר על המעבד לוח אם מארז וכ' . מקלדת ועכבר אקנה בנפרד . כמו כן למה כל מפרט מתאים?! תודה מראש . מעבדי אינטל P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8I915P DUO-A S775 DDR1+2 זכרונות DDR II 533 256MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 7K250 80GB Sata Hitachi/IBM כרטיסי מסך PINE xfx 6200 (Max 256MB) TurboCache,PCI-E כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2202 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים DAEWOO 17'' Flat מחיר 3520 ¤ מעבדי ?AMD Athlon 64 3200+ (S-939)…
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט: מעבד: athlon64 3200+ S939 לוח אם: ASUS A8N SLI Deluxe (יש לוח אם יותר טוב שמתאים לAMD939??) זיכרון: Kingston 2*512DDR CL3 (כדאי להשקיע ב- CL2.5?) כרטיס מסך: PINE xfx6600 256MB (התקציב הוא 1300 והכרטיס הזה עולה 880 - יש מקום לשיפור) מארז: Themaltake shark VA7000SWA (תקציב 1000 שח - חשוב שיהיה נוח לפירוק והרכבה של התקנים, ללא ברגים, מקורר היטב, יפה) אני מתלבט בעיקר לגבי כרטיס המסך. יש לי XBOX ואני בדרך כלל משחק עליו ולא על המחשב. תודה מיקו
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש בעיקר לצפיה בסרטי Xvid אבל גם שיריץ משחקים חדשים כמו Doom3 בלי יותר מידי מאמץ. כמו כן אני מחפש לוח אם שיהיה אפשר לשדרד למעמדים חדישים כמו מעבדי Athlon 64. וכל זה בתקציב של עד 3000 ש"ח. אני יודע זה משימה די קשה להרכיב מפרט כזה בתקציב קטן ולכן אני מאוד מודה לכל מי שיעזור לי ובשביל שתבינו את המצב שלי, כרגע יש לי מחשב pentium 2 350 ו Voodoo 3 :'( תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אהלן. עזרתם לי פה מאוד כשקניתי מחשב לגיימינג לפני שלוש ומשהו שנים אז חשבתי לנסות שוב. אני צריך מחשב מדיה מבוסס חלונות לסלון. עד עכשיו חשבתי ללכת על איזה דונגל אנדרואיד ולכן התקציב שלי לא גבוה. אני יודע שיש כאן הרבה אתגרים בגלל התקציב אבל אני סומך עליכם. תודה רבה לכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200-1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף להיצמד לצד הזול של הטווח ולחסוך עוד אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב מדיה לסלון. בדגש על קודי, סטרים מאתרים באינטרנט, סטרים מה-LAN, מתכוון לחבר דונגל עידן+, רוצם להזרים חלק מי…
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בשנה הקרובה ניראה לכם זה יוכל להריץ כל מישחק על הגראפיקה הכי גבוהה?או שאני יצתרך אוברקלוקינג?תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט על סמך ההמלצות בפורום ובאתר, ואשמח לחוות דעת וביקורות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 +- 300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר גיימינג, תוכנות שונות ללימודין, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). arcgis (תדיר), אוטוקאד (מזדמן), תכנות בפייתון (תדיר). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed Unity' Shadow of Mordor, סקירים עם מודים וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? יש לי טלויזיה שתומכת בFHD לכן: משחקים כבדים מאוד, תכני HD, אני עובד עם תוכנות מוזיקה יחסית כבדות לכן אשמח גם לכרטיס קול טוב. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר מאוד. לכל התחומים.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כמו שציינתי יש לי מסך 32 של אל.ג'י... * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים,…
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כמה הערות: 1. מתי המחיר של המעבד אמור לרדת? 2. האם זה הזכרונות שכדאי ללכת עליהם אם לא מתוכנן OC ורוב הזמן המחשב לא בשימוש למשחקים? 3. אני אנסה לבקש לקבל זיכוי על הספק שמגיע עם המארז. האם אני צריך באמת את ה LIBETRY? 4. הכרטיס מסך נקנה רק בשביל להחליף את הכרטיס הישן שלי במחשב הישן, ואני אעביר את ה 6600GT (שדורג במקום 40-50 בכרטיסי מסך הכי טובים , אני גאה בו!) עד שיתאזנו מחירי ה G8xxx. ואז אני אקנה כרטיס לדעתי מסדרה 86... 5. HD קניתי לא מזמן את ה WD 320G שמסתיים ב YS (זה שעולה 630 ש"ח) ונראה לי שהוא יספיק מה אתם אומרים בכללי? מבחינת תקציב אני גמיש ומבחינת שימושים אז בעיקרון אני רוצה לחזור ל VISTA, תכנות , עיבוד בלאגנים.. ומשחקים... בקרוב יוצא C&C3 וגם SUPREME COMMANDER כ…
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מפרט לסרבר (לא מחשב רגיל!!!!) עד 6000 אלף דולר! 22-24 אלף שקל מה שביקשו ממני זה כזה דבר 2 מעבדי Xeon 32GB ראם.... (יש דבר כזה?!) ו10Tib של Harddisk מין הסתם צריכים להיות בRaid כולל מארז וספק מין הסתם.... *הוא לגיבוי החברה ומשמש כסרבר.... תודה רבה לכל העוזרים אם אפשר להביא את השם של החלק + מחיר שלו תודה!
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום. ברשותי נייד Lenovo Yoga 2PRO. עם WIN10 חיברתי מסך אחד לחיבור MICRO HDMI ואת המסך השני עם מתאם DVI TO USB עובד ורואים טוב אבל כשאני פותח תוכניות במסך השני, המחשב נהיה איטי מאוד ולפעמים אני צריך לעשות הפעלה מחדש בגלל שהוא נתקע. בדקתי את ביצועי המחשב (לקח זמן להיכנס לזה בזמן איטיות) והכל נראה תקין... מצ"ב צילום מסך. מישהו מכיר פיתרון לזה? אין לנייד חיבור לתחנת עגינה... אז פתרון כזה לא יהיה רלוונטי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מרכיב מפרט מחשב בשביל אשתי שעובדת עם הכלים של אדובי (פוטושופ, אין דיזיין, אילוסטרייטור). חשבתי בתור מעבד לקחת את Intel Core 2 Quad Q9550 זאת נראת לי בחירה טובה מבחינת מהירות/מחיר. כל השאר אני לא יודע ;D למשל איזה זיכרון כדאי לקנות, האם יש הבדל משמעותי בין מהירות זיכרון 800 ל 1066 או ל 1150 והאם יש טעם לקנות זיכרונות מדגמים יותר יקרים לדוגמה אם מסתכלים על OCZ יש להם את Value, Gold, Titanium, Special Ops, Reaper, Platinum, FlexEX, Fata1ty. מה נותן את היחס הכי טוב מבחינת ביצועים/מחיר? או מה מומלץ? איזה חברות כדאי/לא כדאי לקנות? אני חושב לשים 8גיגה, זה יוצא 2*4. חוצמזה חשוב מאוד שהמחשב יצא מאוד שקט. לכן אני אשמח לשמוע מה אפשרויות הקירור הטובות/השקטות ביותר. הב…
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
תקציב: מעל כ9000 מועניין בכרטיס מסך 5970HD מועניין ב מארז Xcilo 777 חוץ מזה אתם תציעו יש צורך גם ברמקולים טובים וזיכרון גבוהה(G)
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש, הציעו לי כבר 3 מפרטים בעבר והייתי שמח לקבל עוד הצעות ולהשוות ביניהם. התקציב הוא 2.000 ש"ח אבל יש אפשרות של חריגה של 300 ש"ח. המחשב עצמו הוא לחדר שלי, אני משחק משחקים קלים בלבד והכי חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ושהאינטרנט עבוד כמו שצריך. אני משתמש בעיקר במשחקי דפדפן באינטרנט ומדי פעם משחק גם במשחקים כמו roller coastar 3, Fifa 2010 וכדומה אני מעוניין גם שתמליצו לי על רמקולים טובים כי הרמקולים שלי נהרסו (לא להכליל אותם בתקציב של המפרט) חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט אבל אם זה יגרום לייקור משמעותי במחשב, אני אוותר על זה בנוסף חשוב ליי מאוד המארז, אני רוצה שהמחשב יהיה יפה אין לי חנות מועדפת, אני פתוח להצעות ויש לי עוד מספר שאלות שעלו לי במשך חיפ…
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב לעבודה משרדית עד 3500 כולל מסך רצוי דק
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי כולם, המחשב מיועד למשחקים (mid level) והוא יהיה ממוקם בסלון ככה שהבחירה במארז MINI ITX היא חובה. התקציב הוא עד 5000 שקל אין צורך בציוד היקפי. אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
האלן, קיים ברשותי מחשב זה 5 שנים, אחלה מחשב לא עושה יותר מדי בעיות, אבל לפעמים קצת איטי. הייתי רוצה לשדרג אותו, אני ממש לא מבין בנושא אז אני סומך על ההצעות שלכם, להגדיל את הרמ, להחליף ספק כוח, כרטיס מסך, מעבד, כרטיס מסך.. לא יודע. אני מוסיף כאן שתי תמונות עם כל המידע על המחשב שלי שיעזרו לכם לעזור לי. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-