ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
דגם XPS M1330 , סיימתי להתקין מחדש ויסטה עם כל הדרייברים וכל התוכנות שרציתי.. איך עכשיו אני יוצר איזה מחצית גיבוי לכל העיניין הזה? תודה..
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הנתונים למעלה - הכרטיס מסך בגירסאת ה OVER CLOCK של גיגה בייט הזכרונות של Corsair, לא זוכר דגם ספציפי, אבל אינ זוכר שהם היו יקרים מאוד (כנראה תזמונים נמוכים =] ) למעבד יש קירור מאסיבי גדול (ממש גדול) שעלה לי מעל 200 ש"ח.. מוכר ללא מארז וציוד אחר. אך ורק השילוש + כרטיס מסך. כמה נראה לכם יהיה פייר לבקש? תודה.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין שני המחשבים האלה שניים של דל אני פשוט לא יודע מה עדיף מעבד i7 -720QM וכרטיס מסך 1 GB ATI Mobility Radeon HD 4650 או מעבד i5-520M עם כרטיס מסך 1GB ATI Mobility Radeon HD 5650 ואלה המפרטים •Studio 17 - 1749 Laptop •Processor: Intel Core i5-520M Processor (2.4GHz, 4 Threads,3M cache, turbo Boost up to 2.93GHz) •Genuine Windows 7 Home Premium •500 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) •8 GB Dual Channel DDR3 SDRAM at 1333MHz (2 DIMMs) •6X Slot Load Bluray (BD) Combo Drive (BD Read Only) •1GB ATI Mobility Radeon HD 5650 •Studio 17 - 1747 Laptop •Processor: Intel Core i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) •Genuine Wi…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - counter strike - global offensive ,assassin's creed. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב שעיקר שימושיו זה גלישה באינטרנט וסרטים בעיקר. המחשב יהיה בסלון אך לא משנה כל כך אם הוא יהיה במארז שוכב או לא (כנראה שלא יראו אותו בכלל) ככה שאני מחפש כמה שיותר לחסוך. המחשב יחובר באמצעות חיבור HDMI לטלויזיה 32 אינץ. הסתכלתי על המפרטיםן המומלצים וראתי מעט תגובות של אנשים אבל לא ממש ידעתי מה בדיוק אני צריך. אז החלטתי לשאול. מה ההבדל בין המעבדים האלה? (Intel i3-3220 - Tray) AMD A6-5400K (HD7540D) ? ראיתי שהם מרכיבים את שתי המערכות שנראות לי די מתאימות לצרכים שלי אבל רציתי להיות בטוח ולהבין מה יעשה בשבילי עבודה יותר טובה בניגון סרטי hd וגלישה באינטרנט. תודה לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) ב…
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים, צפייה בסרטונים וסרטים פה ושם, Office ולפעמים עיצובים של תמונות וסרטונים. בעיקר שירוץ ולא יתקע בכלל. ntel® Core™ i7-10510U Quad Core Processor, 8M Cache, 1.8 GHz up to 4.9 GHz זיכרון 8GB (4GB DDR4 2400MHz Onboard + 4GB DDR4 2400MHz), up to 12GB כונן קשיח 512GB M.2 SSD PCIe G3x2 NVMe תצוגה 15.6 Inch 16:9 FHD (1920x1080) LED Backlight 60Hz Anti-Glare Panel with 45% NTSC, 200nits מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® MX250, with 2GB GDDR5 VRAM או יצרן Asus דגם …
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
i5 2500k biostar tp67b+ 6GB ddr3 1600mhz, Kingston hyperx cas 8 xigmatek gaia cpu cooler אני מעוניין לרכוש את השדרוג הזה ביד שניה ואשמח אם תתנו לי הערכה הגיונית לכמה רצוי לדרוש על הנ"ל. אני מניח שמרבית המחיר סובב סביב המעבד שעולה 990 בערך חדש ועדיין נחשב לחזק. שאר הרכיבים ממוצעים למדי.. תודה רבה לעוזרים! [=
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
HP TouchSmart 520-1047c Core i5-2400S 2.5GHz All-in-One PC General Features: All-in-One desktop design Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit pre-installed w/CoA Intel Core i5-2400s 2.5 GHz, 3 MB Intel Smart Cache, 5 GT/s DMI, Intel Hyper-Threading Technology Intel H61 chipset 6 GB DDR3 RAM (supports up to 8 GB) 1.5 TB (Terabyte) hard drive DVD±RW drive Intel HD graphics Integrated IDT 92HD91 high definition audio with Beats audio and high performance speakers Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN Integrated 802.11n Wireless LAN Integrated Webcam 6-in-1 Media Card Reader Power and hard drive LEDs 23-inch Touchsc…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
כן חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ו הוא רוצה ככה: 2800 mhz Intel or AMD 512 DDR GeForce 5200 128 DDR 80 GB Hard Drive CDRW כולל מסך:MAG or LG FLAT 17 התקציב הוא 3000 לחרוג גג 100 ש"ח (ותביאו חנות שאני יוכל ליקנות בא!) (אא הוא רוצה את זה למישחקים כבדים! far cry וכאלה!)
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני נמצא במסן, וגולש רבמשך רוב היום, גם משחק.[משחקים לא ברמה גבוהה] אבל בעיקרון אני צריך מחשב שיתאים לעבודות בלימודים,תוכנת C# . זה המפרט שמצאתי. מעבד: Intel® Core 2 Quad Q8200 2.33GHz לוח אם: לוח Gigabyte דגם GA-EP45-UD3L צ'יפסט P45 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 דיסק קשיח: Western Digital 320GB SATA II 7200RPM זיכרון פנימי :Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz וניתן לעשות שדרוג זיכרון ל-4096MB (4GB) DDR II 800MHz רק 115 ש"ח . המפרט באתר http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3018&CatCode=1 בבקשה תנו את הדעות שלכם על המפרט.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
האם ניתן להשיג בארץ את הספק 750W של SEASONIC?! האם זה ספק מודולארי? לפי מה שראיתי ספק 750W שלהם עולה סכום גבוה משמעותית. אם זה לא ספק מודולארי ניתן להשיג במחיר דומה את CROSAIR 750W TX שהוא ספק מדהים עם מאוורר 140 ובערך 1200 ביקורות חמישה כוכבים ב-NEWEGG...
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אז ככה יש לי נייד והיום שדרגתי לו את הזכרון, סטיק אחד של 4GB. המחשב הוא ASUS 1215B עם מעבד E-350 של AMD: http://www.amd.com/us/products/notebook/apu/ultrathin/Pages/ultrathin.aspx#/3 השאלה שלי היא האם הייתי צריך לקנות 2 סטיקים כל אחד של 2GB או כמו שעשיתי, סטיק אחד של 4GB? בנוסף האם המעבדים / לוחות של הנטבוקים בכלל תומכים ב-DUAL CHANNEL? ואם כן, כמה זה משפר ה-DUAL של 2X2 לעומת SINGLE של 4? יש הבדל משמעותי שאני בכלל מסוגל להרגיש?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התרחקתי מעניין הניידים.. אשמח שתעזרו לי להרגיש יותר בעניינים תודה. מחשב נייד לבחורה, שבעתיד הקרוב הולכת ללמוד עיצוב גרפי: דרישותיה - בנוסף לשימושים "רגילים", שיתמודד עם פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'.. - כיוון ה- 15.6 אינטץ'. - זמן סוללה "טוב", ואחריות "טובה". - עד 5000 ש"ח. - העדפה לצבע לבן, בעיצוב "יוקרתי". מעבד י i7QM (עם 4 ליבות, 6MB, 45W) י i7M (עם 2 ליבות בתדר גבוה, 4MB, 35W) י i5M (עם 2 ליבות, 3MB, 35W) מה יתאים יותר לבצועים גבוהים (שימוש רגיל או עריכה גרפית) מול זמן סוללה? זיכרון 8GB היא לא דרישה מוגזמת.. לא? כרטיס מסך האם אין מנוס מללכת על כרטיס גרפי נפרד (בנוסף למובנה HD3000)? האם לפחות מובטח שיעבוד במקביל למובנה? או שלפי הדר…
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום אני תלמיד במגמת אלקטרוניקה והמורה שלי ביקש ממני למצוא מחשב נייד טוב בסביבות 3000-5000 שקלים. המחשב שימש בעיקר לתכנות ועריכה גרפית. אשמח להצעות ועצות בנושא.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
לוח אם דגם: GIGABYTE GA-K8NF-939 4 יציאות Serial-ATA לדיסקים מהירים יציאת PCI Express X16 לכרטיסי מסך מתקדמים 2 חריצי הרחבה PCI Express x1 3 חריצי הרחבה PCI תמיכה ב 6 יציאות USB בתקן 2.0 תמיכה ב- Dual channel DDR להכפלת מהירות הזכרון תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה בעד 3 חיבורי Firewire IEEE 1394b מעבד סוג מעבד: AMD Athlon 64 דגם מעבד: 3000 AMD K8 64BIT S939 512K מהירות FSB: 2000 MHz זיכרון 512MB DDR 400Mhz תמיכה בטכנולוגיית Dual-Channel תמיכה עד לזכרון בנפח 4GB דיסק קשיח יצרן: W.D/HITACHI טכנולוגיה: S.ATA נפח איחסון: 160 GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 8 MB מארז סוג: SUPER ATX כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור: 4 כרטיס מסך (לא משולב…
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן... אני חושב לקנות את הנייד HP HDX 16" מארה"ב מתחנת ביניים. השאלה זה העם יש משהו דומה לזה ככה שטוב שיש לו מערכת קול טובה כמו לHP שיש להם סאב וופר מובנה דברים כאלה חשובים לי מאד, אפילו שיהיה לו כרטיס קול ממש טוב לנייד ולא וופר, בכל אופן אני חושב ש אם יש HDMI שאפשר לחבר לרסיבר שלי אני חושב שהאיכות יהיה טוב? אבל לא שמעתי על הסברים לגבי זה או העם זה טוב בכלל. יש לי רסיבר שאני יכול לחבר אליו ומשם אני מוציא עוד כבל ישירות לטלויזיית HDMI מהרסיבר. אין לי בעיה להשקיע 6000 ש"ח בעיקרון מחפש מחשב שיהיה במקום המחשב בבית וגם לנסיעות, הבנתי שאני לא צריך 17" בגלל זה חשבתי על HDX 16" או אפילו עם יש משהו טוב שהוא 15" גם טוב, וחשוב שיהיה 2.5+MHZ כי בכל זאת אני רוצה משהו מהיר שלא צריך ל…
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אחי קנה בימים אלו מחשב נייד, אך נתקלנו בבעיה שלא מצאנו דרך כלשהי לחבר את כרטיס הטלוויזיה בעל חיבור ה-PCI למחשב הנייד. האם יש דרך לעשות זאת באמצעות מתאם כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
הנה המפרט שלי: Gigabyte Technology Co., Ltd. H61M-S2-B3 Windows 7 Home Premium (x64) Service Pack 1 (build 7601) NVIDIA GeForce GTX 550 Ti [Display adapter] 3.30 gigahertz Intel Core i3-2120 אני משחק בעיקר באטלפילד 3 וזה לא עובד בצורה חלקה אפילו כשהגרפיקה מכוונת ל- LOW אתם יכולים להמליץ לי על חלקים שאני יכול לקנות בשביל להריץ את המשחק בצורה חלקה ב- ULTRA בצורה חלקה, ושהחלקים יתאימו גם למשחקים הבאים בעתיד הקרוב. תודה, טווח המחירים שלי הוא עד לכ-3000 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני צריך שני מפרטים למחשב ב3500 שקל, ללא מסך ללא מקלדת, ללא ציוד היקפי מפרט אחד עם זיכרון ואחד ללא. המחשב ישמש למשחקים. את המפםרט יש לבנות בזיגזג בלבד
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט,הורדה וצפייה בסרטים,ומשחקים לא כבדים במיוחד(פיפ"א). תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד במחיר של עד 3000 (אפשר חריגה קטנה) מסך 14 אינץ, לא צריך משהו מיוחד נוסף חשוב שיהיה יחסית קל.. כלומר פחות מ2.5 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? • עריכת ווידאו • עריכת תמונות • עריכת מוזיקה • בניית אתרי אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות העיקריות שבהן יעשה שימוש בתדירות גבוהה הן: • After Effects, Premiere, Photoshop, Cubase, Dreamweaver, Flash ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
דבר ראשון, אם זה לא מתאים לפה, בבקשה תנעלו/תעבירו לפורום המתאים. אז ככה, סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש שלי, שהורכב על פי ההמלצות שלכם, אשמח אם תגידו לי האם יש בדיקות כלשהן שצריך לעשות, ודברים בסגנון הזה. אז ככה, זה המפרט: Intel E6600 Gigabyte 965P DS3 eVGA 8800GTS 640MB Superclocked WD 250GB 2500AAKS 16MB Buffer Nzxt Lexa Enermax 400W Liberty G Skill 2GB Kit 800Mhz-הדגם עם ה HK בסוף. H30N Logitech G5 Logitech Media KeyBoard Elite Altec ATP3 Dell 2007WFP תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אין צורך במסך . יש לי הארד דיסק 1 של wd500ys של raid edition, אם אפשר להוסיף עוד אחד של wd500ys זה יהיה נחמד אבל אם זה מוריד לי ממשהוא חשוב אז לא צריך. אני מזכיר אני מפעיל אותו 24/7 ללא הפסקה לא למשחקים ולא בטיח רק יכולת שיתוף קטלנית יעבוד בתור file server וכו'. מה שכן חשוב לי זה מערך raid ענק אני מדבר על 10 hd כמה שיותר יותר טוב , אני מדבר על ענק חברה ענק, אני יקנה את הhd לאט לאט אבל מה שחשוב זה המחשב עצמו תמיד אפשר להוסיף עוד HD.
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מחשב מחנות כלשהי באינטרנט כוללת אחראיות ולבנות מפרט בין 5000 עד 6000 שקלים אני רוצה שהמפרט יכלול q9550 וכרטיס מסך של נווידיה חזק , ואם אפשר בבקשה תמונה של המארז שצירפתם.
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-