ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן מרכיב לקרוב משפחה מפרט מחשב מבקש לקבל 2 הצעות: 1. לשילוש- מעבד , זכרון פנימי ולוח אם ב800 שקל 2. למפרט - לא כולל ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר - לא צריך) ב1300. לגבי התקציב - זה מה יש. שימושים: WORD, גלישה, סרטים וזהו. לא חשוב השקט לא מתוכנן OC לא חשוב אפיקי שדרוג לא לכלול שום תוכנות מכל סוג תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד עד 3000 ש"ח מסך 15.6" , ממש רוצה שהמשחק GTA IV יעבוד עליו על דרישות לפחות מינימליות אינטרנט אלחוטי B/G/N BLUETOOTH HDMI מעדיף מהחברות HP, lenovo,acer מתכוון לקנות באייבורי או בKSP תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מטרות המחשב? גלישה רגילה, סרטים ומשחקים. * גודל המסך? 15.6. לא רוצה קטן יותר, מוכן להתפשר על גדול יותר. * משקל רצוי? שלא יגיע לאיזור ה-4 קילו. 3.5 זה עוד בסדר. בכל מקרה יסחב בתיק ענק ששוקל בערך 15KG אז השינוי לא יהיה קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעה וחצי-שעתיים יספיק... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שום יציאה לא מאוד חשובה. ככה שלא. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? כפי שראיתי, 500GB זה סטנדנט. גם 320GB יהיה בסדר. * צורב DVD? לא. מצידי שלא יהיה כונן בכלל. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אני רוצה מחשב שאוכל לקחת איתי לצבא (בסיס סגור) ולהעביר את הזמן במשחקים.…
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 חריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות בתוכנות photoshop , lighetroom , corel draw 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח לקבל המלצה על מסך מחוץ לתקציב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא גדול מידי , לא צריך אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני הולך לרכוש מחשב חדש עד סוף השנה (אני לא לחוץ בנושא). השאלה שלי האם כדאי לחכות חודש חודשים עד שיצאו המעבדים החדשים של אינטל (בשביל הירידה במחיר). ואולי איזה משהו מעניין בשוק כרטיסי המסך. או האם ההבדל בין היום לבין עוד 4 חודשים (מקסימום) לא יהיה משמעותי.
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנייד חזק ומהיר מסך 15.6 דיסק קשיח מינימום 500GB זכרון מינימום 4GB עיקר העבודה באופיס אינטרנט (ובשליטה מרחוק כשלא נמצאים במשרד) ויהיה אפשר לעבוד בלי תקיעות/שיעבוד חלק ומהיר האם מעבד i5 יהיה יתרון משמעותי על i3? אולי עדיף/צריך להשקיע ביותר זכרון במחשב? ולא חייבים להביא לי פה דגמים אלא במה כדאי להשקיע יותר ולמה לשים לב מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שימוש לעריכת וידאו. לוח GIGABYTE INTEL P55-US3L Intel® Core™ i7-860 דיסק קשיח 64mb wd500GB דיסק קשיח 2 Western Digital 2TB64MB SATA II זיכרוןkingston 4G DDR3 1333 צורבX2 DVD-RW X24 מארז, ספק כח 600W OCZ600SXS כרטיס מסך HD5770 1G DDR5 מערכת הפעלה מקורית win7-ultimate כל זה ב6000 האם זה משתלם והאם מומלץ לשנות את החלקים הנ"ל {זה מפרט שנתנו לחבר שלי בעסקת חבילה}
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט באזור הזול בין 2000-2500 ש"ח לא כולל מסך - ראיתי כמה הצעות למחשבים פחות או יותר טובים במחירים האלה אבל אני רוצה את דעתכם ועזרתכם - אני סטודנט ואני מוגבל בתקציב אאבל אני רוצה לסחוט כמה שיותר בתחום התקציב הזה אז בבקשה תנו לי כיווןם לסוג מעבד (עדיף AMD או INTEL) וכ. מסך (מוכן להשקיע יותר בתחום הזה) אני מתכוון להריץ עליו גם משחקים ככה שהמפרט צריך להיות בתחום הבינוני מינוס תודה
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה וערב טוב! אבא שלי צריך נטבוק קטן, 10 אינצ' אני חושב ב1600 ש"ח (ללא חריגה בבקשה, אלא אם כן היא הכרחית) הדרישות: גלישה באינטרנט בנוחות, ללא תקיעות הוא משתמש בווינדוס XP, הכי מהיר. אפשרות שימוש נוחה באופיס (מקלדת יחסית נוחה, כמה שאפשר) הוא לא צריך להיות נייד ובעל סוללה רבת עוצמה, הוא מחובר תמיד לחשמל. אפשרות להציג סרטונים בלי תקיעות ובמהירות. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
זה מה שאני בניתי תרגישו חופשי להגיב ולהעיר מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪934 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪519 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪418 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Blackline ₪626 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996677ST כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1420 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5850G1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪137 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S22…
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
דבר ראשון האם מומלץ להוסיף מהמחשב הישן את הזיכרון שנמצא בו למחשב החדש לתוספת ביצועים? יש לי לוח אם [h=1]Intel® Desktop Board DG41WV[/h]אין לי מושג איפה בודקים כרטיס זיכרון, אבל אני כמעט בטוח שהוא מסוג DDR3 והוא 2GB [h=1]. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (fifa, 2k, assisan creed, call of duty..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב ש1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתכוון לבצע אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 9. מאיזו חנות …
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
i5 2500k biostar tp67b+ 6GB ddr3 1600mhz, Kingston hyperx cas 8 xigmatek gaia cpu cooler אני מעוניין לרכוש את השדרוג הזה ביד שניה ואשמח אם תתנו לי הערכה הגיונית לכמה רצוי לדרוש על הנ"ל. אני מניח שמרבית המחיר סובב סביב המעבד שעולה 990 בערך חדש ועדיין נחשב לחזק. שאר הרכיבים ממוצעים למדי.. תודה רבה לעוזרים! [=
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
היי, אני צריכה לקנות מחשב נייד טוב וזול יחסית(סטודנטית). הדרישות הן שsolidworks יעבוד טוב במחשב. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
כבר חרגתי מהתקציב שלי כך שחריגות נוספות לא באות בחשבון בכלל (100-200 ש''ח זה אולי בסדר אבל למשהו ממש חשוב) Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 512MB 400MHz V-DATA (סטיק אחד, אני אוסיף עוד סטיק בקרוב) 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E 80GB SATA 7200 8MB WD800JD NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 HEC Compucase CI-6919 400W סה''כ 3757 ממה שראיתי כאן בפורום ימליצו לי להחליף לX800GT אבל השאלה אם באמת שווה להוסיף את ה 130 ש''ח האלה? אני ממש מעדיף לא לחרוג יותר. יש ממש הבדל רציני במשחקים? (רציני הכוונה בעשרות FPS לא ב4-5 במשחקים מסויימים) אשמח לעוד הערות, הארות והצעות... המחשב הוא למשחקים, אבל לא חשוב לי להריץ הכל על הרזולוציה הכי גבוהה ופילטרי…
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך הצעה למפרט למחשב סלוני (יש לי דירה קטנה ואין לי הרבה מקום למחשב יותר גדול). המחשב מיועד לעריכה של סרטי וידאו, צריך להריץ תוכנות של adobe כמו After Effects CC התקציב הוא עד 5K. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן, יש לחבר שלי ACER ASPIRE 5610 ויש לו ג'יגה של ראם (2 סטיקים של 512 מגה), הוא רוצה לשדרג ל2 ג'יגה, השאלה היא האם גם במחשבים ניידים כמו בנייחים יש יתרון לדואליות של סטיקי זכרון? האם הוא צריך לקנות 2 סטיקים תואמים של ג'יגה או שהוא יכול לדחוף סטיק בודד של 2 ג'יגה ואז יהיה לו 2.5 ג'יגה ראם? תודה
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, יש לי היום את המפרט הבא: אינטל i7 2600 Gtx 980ti 16gb ram 1333 mhz ddr3 לוח אם h67ma-usb3-b3 הארד דיסק קשיח sata 3 לא sss. אני מתלבט אם לשדרג את המחשב בתקציב של עד 3000 שח, כאשר את כרטיס המסך שלי אני רוצה להשאיר. עיקר השימוש של המחשב זה משחקים כבדים ברזולוציה גבוהה. אני חובה איטיות של הוינדוס אפילו אחרי פירמוט. חושב לקנות לוח אם MSI H370 GAMING PRO CARBON LGA1151v2, Intel H370, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP מעבד Intel Core i7 8700 3.2Ghz 12MB Cache s1151v2 זיכרון Hyperx fury2x8 2400mhzcl 15 kit השאלה שלי האם זה קנייה טובה? האם זה מתאים אחד לשני הלוח אם החדש לזיכרון החדש ולמעבד החדש
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
התקציב המקסימלי שלי הוא 7K ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה הכרחי. השימוש בו יהיה בעיקר למשחקים (CS:S BF בעקרון משחקי FPS). אין צורך בציוד הקיפי כגון מקלדת עכבר ומסך מכיוון שכבר יש לי.1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (BF, CS:S ומשחקי FPS בעיקר). -מהי הרזולוציה …
-
- 13 תגובות
- 858 צפיות
-
-
חבר שלי עשיר אך קמצן. הוא רוצה מחשב למשחקים ב3500 שקל. אני כרגע מאד לא מעודכן בתחום ולכן אני פונה לעזרתכם. בבקשה הרכיבו את המפרט בlogicPC http://logicpc.co.il/heb/default.aspx אם אין שם פריט מסויים שחשוב להכניס רשמו אותו יחד עם המחיר שלו מחנות אחרת ואני אדבר איתם. הדרישה היחידה שלו זה צורב דיוידי (רק צורב, בלי כונן נפרד), ואני מבקש שתכניסו שם גם את ההרכבת מחשב שלהם. רצוי מאד שלא יהיו חריגות בתקציב, אבל במקרים חריגים ניתן לחרוג, אם זה ישפר את המערכת בצורה רצינית. תודה
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני לא מעונין להשקיע הרבה, והציעו לי מחשב מסדרת idea של lenovo, עם מפרט שנראה טוב מאד, מעבד i7. אבל מישהו אמר לי שהסדרה הזו מייצור סיני, ולעבודה מסיבית לא כדאי לקחת אותה, מציעים לי באותו מחיר כמעט ובמפרט מאד דומה מחשב של dell, אלא שהמעבד שלו הוא מדגם Intel Pentium B960, לטענתו זה עדיף כיון שזה dell. הבדל נוסף: הלנובו עם כרטיס מסך Nvidia N12P-GV1 1GB, והdell עם Intel HD Graphics 3000. מה עדיף???
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני יומיים או אמור להגיע אליי עוד שבוע הייתי רוצה לדעת את דעתכם אל המחיר ו המפרט הורכב ונקנה מ TMS דרך אגב איך המסך הזה ? מישהו מכיר אותו ? אם כן דעה בבקשה ( כמו כן המחשב רק למשחקים וצפייה בטלוויזיה זה למה אני רוצה לדעת אם המסך טוב ) מעבדים: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40 Ghz ( overclocked to 3.10 Ghz ) 8MB Conore Stepping go OEM לוח אם: Gigabyte GA -P35-DS3L Conore Support GP35DS3L מארז: NZXT Apollo Black קירור למעבד: Thermaltake V1 CL-PO401 ספקי כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V קירור למארז: glaciatlech 120mm case fan entering bearing 18dba 36 CFM זיכרון: Transcend 2GB 2x1GB DDR-667-CL5 קשיחים למחשבים שולחניים: WD 320GB 16MB WD3200AAKS כרטיס מסך:…
-
- 14 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין במחשב מיני נייד Compaq Mini 730EJ PC * מעבד Intel Atom N270 1.6GHz * דיסק קשיח 80GB! * קורא כרטיסים SD/MMC * תומך בתקשורת אלחוטית WI-FI + BlueTooth * מסך "10.1 SD LED Anti-glare Widescreen Display * מערכת הפעלה Win XP Home מה אתם חושבים? האם נוח לעבוד עם מיני נייד? האם המפרט מספק את דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6500-8500 + - תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים + סרטי HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן מסך 22' מקלדת עכבר חוטי לגיימר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול איכותי מספיק מובנה בלוח אם5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצ…
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד. כרגע הבעיה העיקרית שלי היא שכמעט ואין מחשבים עם צגים לא מבריקים (הצגים המבריקים משגעים אותי), וחבל כי זה מוריד מהפרק כל מיני חברות כמו LG ו-ACER. בכל מקרה, הכיוון הוא Core 2 Duo, עם 2 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך לא משולב. רצוי עם Win Vista Premium. המחיר הוא גמיש אבל בסביבות 7,500 ש"ח (אפשר קצת יותר, ועדיף פחות). אני אשמח אם תמליצו על ניידים עם צג לא מבריק. הבעיה העיקרית שלי היא למצוא חנות שתתן לי להסתכל על הצג של הנייד לפני הקניה (או מישהו שקנה נייד כזה לאחרונה ויתן לי להציץ בשלו). חשבתי על Dell Inspiron 6400, (למשל: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1490 עם הרחבת זיכרון, ואם אפשר שדרוג מע' ההפעלה ל-premium), אבל לא מצאתי …
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-