ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום מחפש מחשב עד 6000 לגיימינג צפיית סרטים חשוב שיהיה כניסה לכבל רשת ושהכרטיס יתמוך בסיבים הארדיסק גדול וחשבתי מאוד ללכת על dell בגלל האחריות שלהם אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
המסך המבוקש הינו dell 2209W או כל מסך אותו סגנון בעל פנל IPS אני יודע שהתקציב קצת לחוץ אבל תנסו מה שאפשר בבקשה תודה.
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לאישתי בתקציב של 2000-3000 כמה שפחות אבל שיספק את הדרישות * מטרות המחשב? היא צריכה אותו כדי לרשום בשיעורים, אינטרנט (ברמה אינטנסיבית של הרבה טאבים פתוחים במקביל) ו-OFFICE * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר נמוך ונייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף כמה שיותר אבל לפחות לשעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא פחות מ - 100-200G * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה כונן. לא צריך צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? במידה ואתם מחליטים שמשתלם יותר מארה"ב אז כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני מתלבט בין הנייד הזה http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-a460m.htm עם תוספת ל - 6 ג'יגה זיכרון לבין זה http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212921.html המחיר לא משנה....ל HP אני כמובן אוסיף ל 3 שנים אחריות. בכל אופן הנטייה שלי היא ל DELL, ואני רוצה בבקשה לשמוע חוות דעת שלכם, מאד חשוב לי. אני סטודנט גיימר (לא כבד...), ולמיטב הבנתי המעבד ב DELL חזק יותר כי יש לו תדירות גבוהה יותר, עם אופציה לטורבו (הלואי והיה לי מושג מה זה אומר..) בין הכרטיסי מסך הבנתי שאין הבדל משמעותי. אשמח לשמוע מה אתם אומרים המון תודה!!
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב חדש. בהתחלה חשבתי על נייח בתקציב 7K מבוסס +3800 ו7800GT. אבל אז חבר שלי הפנה שמחפש נייד ביקש ממני לחפש בשבילו, ומצאתי שבשבוע הקרוב לדל יש מבצע בחנות שלהם על הE1705 וכל מחשב נמכר שם בהנחה של 650$!!! המפרט שמצא חן בעיני הוא Inspiron E1705 Intel® Core Duo Processor T2500 (2GHz/667MHz FSB) Operating System (Office software not included) Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 LCD Panel 17 inch UltraSharp Wide Screen UXGA Display with TrueLife Memory FREE!1GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz Video Card 256MB NVIDA® GeForce Go 7800 Hard Drive 100GB 5400RPM SATA Hard Drive Network Card Integrated 10/100 Network Card and Modem Combo/DVD+R…
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כפי שמצויין בכותרת המחשב ישמש כמחשב נוסף בבית, אז המשקל לא משחק תפקיד והמסך צריך להיות גדול. ביקרתי ב-ivory (כן, אני יודע שזה נשמע גרוע) והמליצו על מחשב msi (גם זה כמובן לא היה צפוי) הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2247&CatCode=315. כמובן יחסית למחיר הוא נראה לי טוב מדי, אך לא מצאתי ביקורות באינטרנט, אז איני יודע מה חסרונותיו. אם משהו יוכל לשפוך אור על פשר המחיר הזה, אני אודה לו מאוד. וכמו כן כמובן לציין כמה אלטרנטיבות אפשרויות במסגרת התקציב. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שאמור לכלול את הדברים הבאים: 1. חברות DELL או HP בלבד. 2. טווח מחירים: 4,500 עד 5,000 ש"ח. 3. מעבד: חזק, T7500 ומעלה. 4. זיכרון RAM: חשוב שיהיה 2GB ומעלה, עדיפות ליותר. 5. זיכרון: 150 GB לפחות. 6. מסך 15.4 בלבד! 7. כרטיס מסך: חשוב שיהיה נחמד, למשחקים קלים. לא כרטיס פשוט. 8. צורב DVD. 9. אינטרנט אלחוטי, WiFi, מצלמה+מיקרופון. המחשב עצמו אמור להיות לעבודה מהבית, חשוב מאוד הזיכרון RAM והמעבד החזק, וגם האינטרנט שיוכל להתחבר ממקומות אחרים. כל השאר זה לטובת שעות פנאי - משחקים, סרטים.. מוסיקה.. * חשובה לי גם האחריות - המחשב מיועד לפחות ל3 שנים הקרובות. תודה רבה לכל העוזרים, מקווה לקבל פה תמורה טובה במחיר. יום טוב, ושוב תודה!
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הפרטים עדיין לא ידועים לי כל כך, אבל אלו הם מה שבידי: i7 מעבד 16gb זיכרון כונן ssd 4350 ש"ח 14 אינץ' השימושים הם לסטדונטית להנדסת תוכנה (מכונות וירטואליות) אשמח לשמוע חוות דעת
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם ערב טוב,אני מחפש מפרט למחשב,תקציב 4K גג לא צריך ציוד היקפי,מסך ושאר ירקות... יש כבר מסך,רמקולים ומקלדת ועכבר ככה שרק התכולה של המארז זה העיקר שימושים: משחקים חדשים,כבדים טיפה.. מחשב שיהיה טוב ל 3 - 4 שנים הבאות. תודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אין צורך במסך . יש לי הארד דיסק 1 של wd500ys של raid edition, אם אפשר להוסיף עוד אחד של wd500ys זה יהיה נחמד אבל אם זה מוריד לי ממשהוא חשוב אז לא צריך. אני מזכיר אני מפעיל אותו 24/7 ללא הפסקה לא למשחקים ולא בטיח רק יכולת שיתוף קטלנית יעבוד בתור file server וכו'. מה שכן חשוב לי זה מערך raid ענק אני מדבר על 10 hd כמה שיותר יותר טוב , אני מדבר על ענק חברה ענק, אני יקנה את הhd לאט לאט אבל מה שחשוב זה המחשב עצמו תמיד אפשר להוסיף עוד HD.
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
למה אין אפשרות להגדיל את תדירות רענון המסך מעל לששים הרץ במחשב נייד?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
זה מחשב בשביל אמי כדי שתעזוב את שאר מחשבי הבית ותפסיק עם "למה לי אין מחשב בלה בלה בלה" בהתחלה חשבתי על משהוא בסיסי ביותר שלא יהיה נתן לשדרג בעתיד במחיר מצחיק (990)אבל אחי ואבי אומרים שעדיף משהוא שאולי יתן אפשרות שדרוג אז אנה המפרט: amd sampron 2800 754 ASROCK K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E (אם נרצה לשדרג את כרטיס המסך בעתיד)-לא יקרה 512MB TWINMOS 80GB SATA כל השאר על הכרטיס +מארז מסך וכוננים יש שאלות 1)למשהוא יש דעה על לוח האם 2)יש לי כונן 20GB אולי זה יספיק תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בעיקר בשביל העבודה שלי בתכנות מומלץ מחשב נייד שמסוגל להריץ שרת וסביבת directx ברזולוציה סבירה(לא למטרות משחק לכן הfps יכול להיות 10 מצידי) אין לי צורך בכונן דיסקים או במערכת הפעלה כלולה. תודה מראש אתם תעזרו לי מאוד!
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום שלום, יש לימחשב asus eee קטן וחמוד שיש בו ווינדווס xp אחי התקין לי פה windows 7 לפני כשנה, כמו שקיבלתי אותו... מתישהו במהלך השימוש שלי במחשב, גיליתי שכפתורי הפונקציה מתים בחלקם. הכפתור שמשנה את עוצמת הכוח של המחשב (במקש הרווח), הווליום ועוד... חלקם גם עובדים... עוד כפתור שהפך למת זה הכפתור המקביל לכפתור הכיבוי, מצידו השני, שהוא של העכבר, מבטל אותו ומדליק אותו... הפסיק לעבוד... איך אפשר להחזיר הכל ? איך ביטלתי את כל זה?.... מבקשת אם אפשר לענות בפירוט, אני בחורה (זו כבר סיבה אחת) ולא מבינה מספיק במחשבים בשביל שאבין באמת את הכוונה שלכם אם לא תפרטו אחי בחו"ל כבר הרבה חודשים, הוא הגאון ואין לי מושג מה לעשות. כבר קראתי את המדריך שימוש ומשום מה לא רשום איך לעשות לזה unlock …
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד ב-3000 ש"ח, מיועד בעיקר לוורד, כמובן שרצוי שיעבוד גם ביישומים מעט כבדים יותר...- אבל הפרמטר הכי חשוב הוא נוחות וקלות נשיאה כרגע הכיוון הוא lenovo כלשהוא... מחכה להמלצותיכם, תודה
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מבקש מפרט לשימושי אופיס, צפיה בסרטי HD וגלישה באינטרנט בתקציב של כ-2,500. מעוניין לחסוך בתקציב כמה שניתן אך לא על חשבון איכות. זיכרון:4GB לא פחות. אילו זכרונות כדאי לקנות? הם יש עדיפות לתצורה של 4 זכרונות של 1G על פני 2 זכרונות של 2G. HD: מעוניין ב-HD BLACK בנפח 1TB או 2TB מארז: חשוב שיהיה מאוורר ושקט. אך לא צריך שיהיה שקט לגמרי. לוח אם : מעונין בלוח אם P8H67-M PRO - מה דעתכם? התקנים: מעונין שהמחשב יתמוך בהתקני ESATA/SATA3/ USB3 מערכת הפעלה:כדאי אבל לא חובה שהמחשב יהיה מותקן WINDOWS 7 PRO זהו סך הכול התקציב הוא 2500, ועדיף שישאר באזור ה2500 , להשתדל לא להתקרב מדי ל3000 שקלים. חשוב לי גם לשמור על אופק שדרוג למחשב. תודה, איל
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט והשקעתי בו המון מחשבה. רציתי לקבל מחשב חזק לגיימרים עם חומרה איכותית במחיר שפוי יחסית. תגידו לי מה דעתכם על המפרט והמחירים (ובבקשה תתייחסו להערות בסוף הפוסט): מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤871 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-EP35C-DS3R ¤594 כמות:1 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤554 כמות:1 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤898 כמות:1 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤119 כמות:1 מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W ¤623 כמות:1 מסך מחשב LG 19" L1953TR 2ms LCD ¤1148 כמות:1 הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מאמץ ועומס ¤79 כמות:1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:5249¤ הערות: …
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, אין לי ידע רב בנידיים ולכן גם אין לי תקציב מוגדר. אני מחפש מחשב נייד לעובדה פשוטה יחסית: office ואינטרנט ובלי שטויות מיותרות. צריך שיזוז באופן סביר וגם לא מתוכן ויסטה. בכמה אפשר למצוא משהו כזה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מקווה שזו לא הודעה שחוזרת.... עברתי על כמו עמודים פה ולא מצאתי אני מחפש מפרט למחשב HTPC זול וטוב בטווח המחירים שבכותרת לא כולל מארז ושיהיה P4
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום רב לכל תותחי האתר אני בא מתחום הצילום ויצא שהמחשב ששירת אותי נאמנה יצא לגמלאות מוקדם מהצפוי אי לכך אני פונה אליכם בבקשה לייעץ לי על מפרט שיענה על צרכי התקציב הוא עד 2000 עם חריגה מוצדקת ואני מדגיש מוצדקתלכיוון ה2300 אני מריץ את פוטושופ 10 לייטרום למי שמכיר ופרימייר לפעמים אני מריץ את שתי התוכנות במקביל אני כותב זאת כדי שתבינו את הדרישות אני לא מכיר את כל הקונפיגורציות שרצות היום עם מעבדים ולוחות אם זיכרונות וכו ללא אובר קלוקינג וללא ציוד היקפי מספר שאלות 1.האם אני אזדקק לכרטיס מסך או שאפשר להשתמש בכרטיס המובנה 2.מערכת ההפעלה 32או 64 3.xp או vista 4.כפול ליבה או מרובע אני מקווה שלא שחכתי משהו אם אתם חושבים על משהו שלא היזכרתי בבקשה ממכם תודה על הסבלנות א…
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום אנשים איך בודקים את מהירות המודם האלחוטי (WIFI) במחשב הנייד? האם התמונה אומרת שהוא תומך ב 1000G ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע הזמן שאני אחדש את המחשב היישן שלי לאחד חדש. זה יקרה בעוד שבועיים בינתיים אני מחפש מפרט טוב ועושה השוואות. אני רוצה מפרט למחשב למשחקים ללא ציוד הקפי ללא מסך. חשוב לי שכרטיס המסך יהיה GEFORCE ושהארד דיסק לא יהיה יותר גדול מ-120 גיגה. אופציה מ www.skypc.co.il מי שרושם מפרט שיכתוב מאיפה הוא לקך אותו, כדי שאוכל להשוות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע יותר פרטים?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום רב. אני לקראת קניית מחשב חדש וחשוב עם מפרט - מעבד של Intel. 1. מה התקציב המקסימלי? - 3000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך - אפשר לחסוך, אך אין לי בעיה להשקיע 3000. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 100 - 200 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, קצת פוטושופ ומוזיקה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - תוכנות סטנדרטיות לא משהו מיוחד. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - 15 אינץ' לא HD, מתכוון לקנות גם HD. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - משחקים חדשים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד -…
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לאחר מותו של הלפטופ הקודם שלי, הגיע הזמן לקנות חדש. אני מחפש משהו באיזור ה 13-14 אינץ', שיהיה עם כמה שיותר זמן אחריות (עדיף בינלאומית), לא חובה כונן אופטי אבל שיהיה עם I/O נדיב (USB, eSATA, DP/HDMI). לא צריך דברים כמו מצלמה או קורא טביעות אצבעות או משהו בסגנון. שיהיה קל ונייד מן הסתם. לא צריך עוצמת מעבד מטורפת, זה הולך לשמש לאינטרנט ואופיס בגדול. אין לי כרגע תקציב כלשהו, אבל בואו נגיד שעד 4000 זה המקסימום. עדיף פחות כמובן. איזה אפשרויות יש לי? ומה דעתכם על מערכת מבוססת AMD ולא Intel?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-