עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by chrisamar,

התקציב: 5500 חריגה מקסימאלית 700 השימושים של המחשב: פרט למה המחשב יהיה מיועדהמחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה):כןהמחשב מיועד למשחקים, אילו משחקים: כן, משחקים חדשים שאמורים לצאת בקרוב כגון GTA V על איכות הכי גבוהה. חשוב מאודדדד שכרטיס המסך יהיה מהדור הנוכחי האחרון...שלא יהיה "ישן" גרסה 5 אצל NVIDIA וגרסה 6 אצל AMD לצורך העניין לא רלוונטיים עוד... המחשב מיועד לתוכנות, אילו תוכנות: כן - עריכת אודיו בעיקרהמחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבודו עם תוכנות עריכה של מוזיקה: רגיל,ייתכן שאקליט ואערוך אודיו- לא מאוד מקצועי= חובבני..חשוב שהאיכות תהיה סבירה....אם יש כרטיס קול מובנה שהוא מעולה אז זה יתקבל בשמחה.המחשב מיועד לעריכה גראפית, אילו תוכנות תשתמש: לאאתה מתכ…

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  2. Started by MoAv,

זקוק למפרט עד 3000 שקל , למטרות תיכנות בלבד . כלומר חשוב שיהיה מהיר אבל ללא שום יכולת גראפית , הארד דיסק סטאנדרטי , בלי מסך , מקלדת , כוננים למיניהם ... תודה מראש על העזרה !

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by EvgenyVo,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך ומעבד , לא יקרים יחסית , אשר יתנו ביצועים טובים לתוכנות הבאות : 1. SolidWorks 2010 2. cosmos 3. Labview10 4. Matlab האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה? - לא תודה .

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by hakoki,

?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E gigabytel HEC COMPUCASE CI-6A19 black enermax liberty 400w super talent 1g 667mhz GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 זה המפרט שהרכיבו לי בפורום עכשיו הבעיה היא כזו,דבר ראשון קיבלתי עליו הצעה טובה דרך חבר של חבר על סך 3500 שקל הבעיה היא שעכשיו התקשרו אליי ואמרו לי שרוצים להחליף לי את הלוח את הספק ואת המארז לדברים הבאים: foxconn 436 altex 480w לוח אם לא מוכר לי: apox epstd945ipro gli משהו כזה... אשמח לעזרה בעניין בקשר למחיר החלקים שנתנו לי והכי חשוב לאיכות החלקים ואם אפשר קישור אליהם. תודה רבה רבה לכם.

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by THE-MASTER,

אני ראיתי כמה סוגי מעבדים מובילים של DUAL CORE 2 למחשבים ניידים T7500 ו T7250. עד כמה T7500 יותר טוב שבאמת שווה לשלם יותר או שהשינויים מזעריים. כמו כן אשמח לדעת על מעבד מתוצרת DUAL CORE 2 למשבים ניידים שנותן את התמורה הכספית הטובה ביותר.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by zini1,

חג שמח וכשר לכל חברי הפורום!! רציתי לשמוע את חוות דעתכם על המחשב שבניתי לפני קנייתו ועל המחיר ביחס עלות לתועלת. חשוב לי שיהיה כמה שיותר זול כי אני סטודנט אבל אני גם לא רוצה להגביל את עצמי מבחנית שידרוג בעתיד, המחשב מיועד לאנטרנט ואופיס בעיקר. הנה המפרט: [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  7. בוקר טוב , אני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת שיש לי (מפרט פה בצד ימין) בתקציב מקסימלי של עד 2500 . השימוש העיקרי הוא משחקים כגון ARKHAM CITY וSKYRIM והמשני הוא תכנות. לפי דעתי הרכיבים היחידים שדורשים שדרוג הם לוח האם, המעבד(דרוש גם קירור) והזיכרון . אני לא כל כך מעודכן אבל אם RSM עדיין נחשבים למומלצים כאן אז אני מעדיף דרכם אלא אם יש לכם המלצה אחרת לחנות אמינה באזור המרכז. לעזרתכם וייעוצכם אודה

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by OzE,

שלום לכולם, אני צריך יעוץ ממכם, עדיף מאנשים שיש להם אולי ניסיון עם הניידים האלו. אני בעיקרון צריך את המחשב לצפייה בסירטוני וידיאו לא HD כאלו על נושאי לימוד. לקרוא דברים,לבדוק אימיילים,ובעיקר לנסיעות. בעקרון ה1005P אמור להגיע ל11 שעות עבודה, וה1201N אמור להגיע ל5 שעות עבודה. כנראה ששניהם פחות. השאלה מה עדיף? 1005P יש את יתרון הסוללה, ל1201N יש את יתרון כרטיס המסך, גודל המסך 12.1 לעומת ה10 של ה1005P. בעקרון מה שהכי מדאיג אותי זה האם ה10 אינץ לא קטן מידי? אשמח לשמוע דעות ועזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by NeedHelp,

CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1 Motherboards: ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 1 Monitors : 17" LG Flatron F700B NEW Flatron Monitor 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 1 Cases : Midi Tower ATX Case For Pentium IV 300 Watt 1 Subtotal : ¤ …

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  10. Started by ranger_z,

אחרי התלבטות ארוכה החלטתי שאני לא מסוגל להחליט.. אז ככה, יש את הHP6515 בסביבות ה6200 שח (1GB זיכרון RAM) יש לו את הC2D 7300 2Ghz מצד שני יש את הACER5520G שאני יכול לקנות אותו בסביבות ה4800 שח (עם 2GB Ram) ולו יש מעבד AMD turion 64 x2 במהירות של 1.8Ghz... מבחינת שאר הפיצרים הם די דומים לדעתי.. כמובן שההתלבטות היא האם ללכת על המחשב הזול עם המעבד של AMD או ללכת על היקר יותר מה שאומר שהמעבד שלו שווה את ההשקעה הנוספת של יותר מ1000 שח. שכחתי לציין את מטרות השימוש למחשב, ובכן שניהם נמצאים באותה קטגוריה של בידור ביתי ואני צופה לו שימושיים מגוונים החל מעבודה בתוכנות משרדיות פשוטות, עבודה בתלת מימד (וקצת משחקים), צפייה בסרטים, פריצה לאתרים צבאיים מאובטחים בחו"ל... (סתם...) מה אתם ה…

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by Roni_[S]upestaR,

שלום לכולם אני מעוניין במחשב למשחקים ואינטרנט, ברשותי כבר יש CD ROM וצורב DVD, כך שאני זקוק למפרט של מחשב (כולל מארז וספק) ללא הפריטים הללו. אולי אני עדיין קצת מיושן אבל יש לי העדפה מסוימת למעבדי INTEL, אבל מצד שני יש לי ראש פתוח גם למפרט AMD אם תגלו לי דברים שאני לא יודע. בתודה רוני

• 14 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by Ingrosso,

מעוניין לשדרג את המחשב שלי - המחשב נקנה לפני כמעט 4 שנים , משחק בעיקר PUBG וכרטיס מסך לא מספיק טוב (הרבה דרופ FPS במהלך המשחק). כרגע משחק על הגדרות נמוכות ורזולוצייה נמוכה. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב יותר שיתן לי יותר FPS גבוהה ויציב , וייתן לי אפשרות להקליט ולהסטרים בזמן משחק. שווה להחליף כבר את כל המחשב או להחליף רק כרטיס מסך (או אפילו כמה חלקים) ? המסך - BenQ XL2430T תומך ב-FHD 144HZ המפרט- מעבד אינטל: Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: Arctic Alpine 11 Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל: Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זכרונות: G.Skill …

13. בחרתי מפרט, אבל הבנתי שה I3 מהסדרה הזאת לא מומלץ ועדיף לקחת במקומו AMD באותו מחיר (500-700) השאלה איזה מעבד ולוח אם כדאי לקחת? זה המפרט מעבד Intel i3-3220 - Tray פתרונות קירור למארז קירור מסדרת Alpine של חברת Arctic לוח-אם לוח-אם בעל ערכת שבבים H61 מבית Gigabyte/ ASUS/ Asrock/ MSI זכרונות Crucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3 דיסק קשיח Samsung/WD/Hitachi/Seagate 500GB SATA2/3 צורב LG/Samsung DVD-RW SATA כרטיס מסך Sapphire HD7870XT 2GB GDDR5 מארז מארז של חברת Compucase/Antec/CoolerMaster ספק כח ספק 500W מבית Seasonic / FSP / HEC / Antec / Corsair / Enermax סה"כ 3220 ש"ח

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by DorM,

התחלתי לחשוב שוב פעם כבר אחרי שאני סגור על מחשב והבנתי שאני בבעיה =/ הכי חשוב לי שהמחשב יהיה מתאים לי בביצועים ואחר כך הניידות וזמן הסוללה. השימושים שלי במחשב יהיו אופיס, אינטרנט ותוכנות קלות שקשורות לעסק. לא חשוב לי כמות זיכרון דיסק קשיח או שן כחולה, רק שיהיה מהיר ויעבוד טוב. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע באמצע. התחלתי לחשוב שבגלל הניידות וזמן הסוללה יהיה לי עדיף לקחת מיני נייד עם צורב חיצוני. אשמח לשמוע את דעתכם וגם לדעת האם יש מחשבים מיני נייד שמתאימים לדרישות שלי? כמה בערך צריך להשקיע?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  15. הוא דיי מתחמם למטה.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by 3p,

שלום, אני צריך מחשב נייד לאבא שלי לעובדה משרדית ב-4.5 - 4 אלף ש"ח. המסך צריך להיות 15.4" וחייב מאט. הוא יעבוד רוב הזמן בסלון, אז אין בעייה של חיי סוללה. צריך להיות מהארץ עם אחריות טובה (רצוי 3 לפחות 2) לא צריך מערכת הפעלה (ולא רוצה ויסטה). הוא לא רואה סרטים ולא משחק במשחקים. צריך שיהיה אפשר להתחבר לטלוויזיה (לא LCD) עם כניסת קומפוננט ולמקרן עם כניסת DVI וקומפוננט. דר"א איזה כבל אני צריך לקנות בכדי להתחבר לטלוויזיה/מקרן. מישהו?

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by 10ziv,

. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים קלים(יש לי כרטיס מסך), עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:קלים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם…

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  18. יש ברשותי נייד של LG עם רכיב בלוטוט - לפי ויסטה של DAFRON, הבעיה היא (לפי הדיקה עם ניידים אחרים קיימת בכולם - HP,DELL...) שהמחשב הגיע עם CLIENT של BLUESOIL, שהוא בפני עצמו סבבה אבל מכיל חסרונות כמו חייב לדלוק כדי שהבלוטוט יעבוד - דבר שמקשה מאוד עבודה עם עכבר (העכבר הוא בלוטוט), תוכנות צד שלישי כמו התוכנת זיהוי של אריקסון לא מזההות אותו ובעצם לא מסנכנות דרך בלוטוט. אם מסירים את הקליינט ומתקנים דרייורים לויסטה, אז ויסטה משאיר בDEVIECE MANGER איזה סימן שאלה שקשור לבלטוט, כעקרון הבלוטוט עובד על כל הפונקציות שלו אז תאורטית לא הייתה לי בעיה עם זה, הבעיה מתחילה כאשר ויסטה עושה ריפרש כל כמה שניות לDEVIECE MENAGER בין אם אתה נמצא בו ובין אם לא, מה שגורם למחשב לקפוא לשתי שניות כל ב…

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by תואם IBM,

1. מה התקציב המקסימלי? 6000 שקלים 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.פוטושופ,3DMAX,SOLIDWORKS ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא לשם פרנסה, סטודנט לעיצוב רינדור כבד לחודש. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.הומלץ לי בעבר בפורום על 2209wa של דל. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.תודה,אני אבדוק בעצמי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?צריך צורבDVD 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמ…

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  20. אורח ASHMOZ10
    Started by אורח ASHMOZ10,

שלום, אני סטודנט ונמאס לי להסתובב עם קלסרים ומחברות. במיוחד שאני חוזר הביתה זה מעצבן והולך לאיבוד עם כל הדפים. שמתי לב כי הרבה סטודנטים עובדים לעבוד עם טאבלטים במקום לכתוב על נייר כותבים על הטאבלט עצמו. וכך אני החלתתי לעשות זאת. אך לא יודע איזה מוצר לבחור? ויש לי חשש מטאבלטים כי כוח העיבוד שלהם קטן יחסית למחשבים ניידים. אז חברה, אני אשמח על הצעות, ושאלה נוספת האם כדי לעבוד עם עם הממשק של מיקרוסופט, ONENOTE ?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  21. Started by ravenclock,

שלום רב ברשותי מחשב נייד של לנובו, think pad שאלתי כזאת האם ניתן לשים התראה כלשהי דרך וינדוס / תוכנה אחרת אשר תתריע בצפצוף או בהודעה שהסוללה טעונה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by systemb,

צריך עזרה לבחירת מפרט 4500 שקל. המחשב בעיקר לסרטים ומשחקים, עדיפות לכרטיס מסך 4850. חשוב מאוד 2TB מקום במחשב לאחסון הרבה מידע. תודה (: מסך שברשותי הוא 22 אינץ'. צריך מחשב ללא ציוד הקפי וללא כונן אופטי, יש לי כרגע אני פשוט אעביר

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  23. שלום אני מחפש המלצות למחשב נייד שיתאים לסטודנט להנדסת מכונות ויכול להריץ סולידוורק מחפש מפרט מעבד i7 דור שמיני 16 ג'יגה ביט ראם כונן sdd 512GB לפי מה שהבנתי אני צריך כרטיס מסך של nvidia מסדרת Quadro גודל 15.6 אינץ' תקציב: 5000+- תודה מראש

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אם אפשר לחסוך בלי להתפשר מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). WAMP5 - PHP MY ADMIN - אני מאמין שכל מחשב יפעיל אותה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, GTA V, MAFIA 2 ועוד הרבה משחקים חדשים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  25. שלום לכם, השימושים העיקריים הם עבודה שוטפת (בניית אתרים ועיצוב גרפי עם פוטושופ) ומשחקים קלים כמו פיפא ניד פור ספיד ואולי COD4. אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה 32 LCD לצפייה בסרטים ואם יהיה אפשרי אז גם לשחק. מפרט שעבר שכתבתי פה לא קיבלתי שום תגובה ישר מפרט חדש בלי הסברים אז אם אתם משנים תסבירו לי למה... עוד דבר שחשוב אני רוצה מחשב מבוסס אינטל לא AMD! זה המפרט שאני רוצה לקנות: מעבד - Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם - GIGABYTE GA-P35-S3G כונן קשיח - Westren Digital \ Seagate 250GB זיכרון G.Skill \ Samsung \ Kingstone \ Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3850 HDMI 256MB PCIe צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD לגבי הספק כוח ומארז לא צריך. תודה רבה…

• 11 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים