ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום, מבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב אודיו לאולפן ביתי. המחשב ישמש להקלטות אודיו\מידי ולמיקסים על תוכנת CUBASE ועוד כמה נלוות. משתמש בכרטיס קול חיצוני בממשק FIREWIRE חוץ מאודיו אני ארצה לגלוש באינטרנט ולהתקין תוכנות אופיס. שום דבר מעבר לזה.. שום סרטים ושום משחקים - ממש ממש כלום. הדגש הוא כמובן על שקט. מכיוון שאני פותח מיקרופונים רגישים בחדר בו נמצא המחשב (והוא קטן יחסית ולא מטופל אקוסטית), חשוב שהמחשב יהיה שקט לחלוטין. אני ארשום את המפרט שחשבתי עליו עם ההגיון מאחורי כל רכיב ואבקש שתתקנו אותי אם אני טועה?/עזרו לי בהתלבטויות: מעבד: Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB (נראה כמו סטנדרט במערכות מהסוג הזה בתקציב הזה) לוח אם: ASUS P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, P…
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מטרות המחשב? סרטי HD אינטרנט ומשחקים קלים+ * גודל המסך?עד 13.3 * משקל רצוי?כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?כן לפחות 6-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA רצוי אבל לא חובה אם זה ממש מייקר , HDMI חובה * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320 + * כונן CD/DVD? צורב?לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה אבל רוצי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא לסיכום שיהיה קל סוללה חזקה ושיריץ 1080P בקלות... תודה מראש אופיר
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות HTPC משהו כמו ASROCK אבל חזק מאוד! המטרה היא בעיקר עבודה רבה בפוטושופ . אני מבין שמחשבים כאלה משתמשים במעבדים של ניידים. האם יש מחשב שמשתמש במעבד PC רגיל? המחשבה זה בעיקר בין מחשב נייד דל XPS דגם 13" או 14" או נייד סוני VAIO Z שמגיע עם 2 SSD או לבנות HTPC . אין הגבלת תקציב - בסוף החודש אני טס לארה"ב אז אפשרי קניה שם. * יש לי מקבוק פרו אבל אני לא אוהב את הממשק אז מק לא בא בחשבון. תודה
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כבר חרגתי מהתקציב שלי כך שחריגות נוספות לא באות בחשבון בכלל (100-200 ש''ח זה אולי בסדר אבל למשהו ממש חשוב) Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 512MB 400MHz V-DATA (סטיק אחד, אני אוסיף עוד סטיק בקרוב) 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E 80GB SATA 7200 8MB WD800JD NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 HEC Compucase CI-6919 400W סה''כ 3757 ממה שראיתי כאן בפורום ימליצו לי להחליף לX800GT אבל השאלה אם באמת שווה להוסיף את ה 130 ש''ח האלה? אני ממש מעדיף לא לחרוג יותר. יש ממש הבדל רציני במשחקים? (רציני הכוונה בעשרות FPS לא ב4-5 במשחקים מסויימים) אשמח לעוד הערות, הארות והצעות... המחשב הוא למשחקים, אבל לא חשוב לי להריץ הכל על הרזולוציה הכי גבוהה ופילטרי…
-
- 11 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הי חברים דרוש לי מפרט לפוטושופ בלבד. לא יעשה במחשב שום שימוש אחר. שני הארדיסיקים בMIROR של 2TB ו SSD למערכת הפעלה.. אין צורך בהיקפי אין אוברקלוק מKSP בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV6500 עם ווינדוס 7. משום מה אופציית השקיפות AERO לא עובדת לי. ניסיתי להוריד את כל הדרייברים ושום דבר לא עוזר. האם מישהו נתקל בבעיה הזאת? הכרטיס מסך הוא GEFORCE8400. גם את הדרייבר שלו הורדתי. הווינדווס 32 סיביות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של LG מסוג E310 - קישור למפרט - http://www.gamaoffice.co.il/products/133582 הוא מתחמם מאוד (לא משנה מה פועל בו ברגע מסויים) גם מלמטה וגם מלמעלה באיזור הפד של העכבר. בדקתי טמפרטורות בתוכנה PC wizard 2009, וקיבלתי: ACPI Thermal Zone : 40 °C Intel Core 2 Duo Mobile (Core 1) : 59 °C Intel Core 2 Duo Mobile (Core 2) : 58 °C GPU Diode : 54 °C Hard Disk TOSHIBA MK1652GSX : 49 °C האם זה גבוה מהרגיל? מה כדאי לעשות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה , קודם כל שיהיה לכם חג שמח וכשר אני הולך לשדרג את המחשב שלי בימים הקרובים (הלוח אם במחשב הנוכחי כבר גוסס) אשמח להערות לגבי המפרט , השימושים שלי הם מאיה , פוטושופ , סרטים (לא HD , סתם סרטים חח ) ומשחקים ברמה נמוכה , לשם הדוגמא של רמה נמוכה אני משחק ב Counter Strike : Source וכל מיני משחקי סטים ישנים .. אין לי דרישות גבוהות , משחקים בדיפולט בהחלט יספיקו לי מה שכן חשוב לי זה ה Workflow במאיה . כמו כן אני מתכנן OC לא רציני על המעבד , אז תנו דעתכם על הקירור . אני לא צריך הארדיסק , DVDRW , ספק כוח ,יש לי TT - Tr2 500 WATT זה יספיק ? כמו כן אשמח אם תסבירו לי את הקטע של התיזמונים בזכרונות , האם 444 או 555 , מה יותר מהיר ? התקציב הוא מקסימום 2800 , אני לא יכול לס…
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000, הולך לשלם במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מוזיקה, אינטרנט משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך (22), מקלדת (הזולה של LOGITECH ), עכבר ( MX518 או משהו כזה ), אוזניות (כאלו שמכסים את כל האוזן ) ו 1T זיכרון 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? המ.... לא ממש 6. האם נושא הקי…
-
- 14 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מחשב לגיימר מתחיל בן 8 בעיקר למשחקים בסיסיים לא מסובכים מידיי אמור לעבוד עים מסך 22" שגם לגבי מסך הייתי מעוניין לקבל המלצה (מה לגביי LG W2243T) המחשב אמור לעלות 3300 מה דעת המומחים לגביי המפרט ומה ניתן לשפר הצעות תתקבלנה בברכה תודה מראש Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray ThermalTake TMG i3 CLP0555 CPU Cooler Socket 1156 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ HIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI צורב LG GH22 SATA x 22 Black ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500ET 500W
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
המסך המבוקש הינו dell 2209W או כל מסך אותו סגנון בעל פנל IPS אני יודע שהתקציב קצת לחוץ אבל תנסו מה שאפשר בבקשה תודה.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
חברים, מדובר בעבודה קשה בC++ הדורשת הרבה חישובים בהמשך לאשכול הזה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164626) אני יודע לבחור את המקלדת והעכבר שאר הדברים. אני זקוק לעזרה בלוח+מעבד+זיכרון. אין עדיפות למעבד אבל לוחות של ASUS וGigaByte יתקבלו בברכה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט,הורדה וצפייה בסרטים,ומשחקים לא כבדים במיוחד(פיפ"א). תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מעבד : intel e6750 לוח אם: asus p5k p35 זיכרון : 2GB kingstone דיסק: SATA 2 16MB 320G WD כ. מסך: gigabyte 8600GT 512M PCIE צורב DVD ומארז רגיל מחשב טוב? מחיר טוב? איך איבורי? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא נראה לי שתצליחו לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים שירים וסרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.אנטי וירוס משחקים אינטרנט סרטים ושירים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1600by1200 אבל אני משתמש ב1280by768 * באיזה סוג משחקים תשחקו?world of warcraft sims 2\3 PES 2010 NBALIVE 2010 nrrd for speed heroes 3 buttlefiled conter strike call of duty * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא יודע אני לא מבין בזה 3. …
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מחשב מחנות כלשהי באינטרנט כוללת אחראיות ולבנות מפרט בין 5000 עד 6000 שקלים אני רוצה שהמפרט יכלול q9550 וכרטיס מסך של נווידיה חזק , ואם אפשר בבקשה תמונה של המארז שצירפתם.
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
טוב חבר שלי רוצה מחשב לגיימרים ב6000 שקל והוא אמר שלנסות כמה שיותר לא לצאת מהגבול הזה ובלי ציוד היקפי כגון מסך,מקלדת,עכבר וכו'... תודה.
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 2.5K-3K בעיקר לשימוש בייתי (אינטרנט,אופיס, ואולי פה ושם סרטים). משוטטות בפורום הבנתי שהדגמים המומלצים בתקציב זה הם Dell Vostro A860 עם מעבד Core 2 Duo Processor T5670 Compaq Presario CQ61-220EJ עם מעבד Intel Dual Core T4200 Lenovo N500 עם מעבד T3400 הבנתי גם של-cq61 יש יתרון בכרטיס המסך ולדל יתרון בכך שהוא מסך מאט ונדמה לי שהוא מעט קל יותר מהאחרים. הייתי רוצה לדעת לאיזה מהמחשבים יש את המעבד הכי טוב, אילו עוד יתרונות/חסרונות יש לכל אחד מהם ואיזה מהם הייתם ממליצים לי לקנות(אם נבטל את יתרון האחריות הארוכה של הדל)?
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיק.תמשרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB LGA775 CPU Retail ¤1299 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1047 Thermalright Ultra -120 eXtreme+ ARCTIC COOLING MX2 Free ¤325 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=220 ASUS P5K Premium ¤1365 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=470 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit ¤459 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=17 GeCube Radeon HD3870X2 1024MB Dual GPU PCIe ¤2350 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1046 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤565 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 Scythe 120mm MINEBEA…
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם מסך 13.3", במחיר של עד 6,000 ש"ח המחשב הוא בעיקר לאינטרנט, אופיס וסרטים אבל אני רוצה שיהיה גם מתקדם כדי שלא אצטרך לקנות חדש עוד שנה... ראיתי באינטרנט את שלושת אלו: HP Pavilion dv3660ej http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXdv36... LG E310 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCE31... DELL XPS m1330 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHDel... ראיתי את הדל גם עם g-force רק באלף שקל יותר איך הסידרה של DELL VOSTRO? שווים משהו? אם יש למישהו המלצה אחרת אני אודה לו מאד תודה, ארז
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, אין לי ידע רב בנידיים ולכן גם אין לי תקציב מוגדר. אני מחפש מחשב נייד לעובדה פשוטה יחסית: office ואינטרנט ובלי שטויות מיותרות. צריך שיזוז באופן סביר וגם לא מתוכן ויסטה. בכמה אפשר למצוא משהו כזה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אשמח אם אנשים יתנו את דעתם לגבי המפרט הבא, במחיר הנ"ל. אני מתחיל ללמוד השנה ואלו השימושים העיקריים: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (לא גיימר מושבע, בעיקר אוהב לשחק משחקים שיצאו לפני 2-3 שנים), צפיה בסרטים, הורדות, מוזיקה, פוטושופ. תודה ויום טוב... מעבד סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 Mhz מסך גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: nVidia N10M-GE1 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 512 MB מסך: White LED מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 4096 MB הרכב: (4096MB (2048MB X 2 מהירות: 1066 MHz סוג זכרון: DDR 3 אפשרות להרחבה עד: 4096 MB כוננים כונן: צורב DVD…
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב העגלה שלי כבר איתי יותר מ4 שנים ואני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו, שהוא בזמנו היה פאר הטכנולוגיה (7 אלף שקל לא הולכים ברגל)...בקושי אם כמעט לא מצליח להריץ משחקים חדשים, אני כבר האמת בקושי משחק במשחקים חדשים, ומתרכז במשחקים ישנים שאף פעם לא שחקתי בשביל לא להסתכל בבושה בFPS שהם בסביבות ה10. אז הגיע הזמן וגיליתי שיש לי לא מעט כסף בבנק. הכסף מחכה לי לדברים חשובים אז במקום לתת לצדקה אני חושב שאני אתרום לעצמי את כספי... עכשיו ישבתי המון ובחנתי רכיבים, ואני באמת לא בעניינים כמו פעם (מה גם אין לי זמן - חייל קרבי) וקצת קשה לי להבין מה אני צריך ומה כדאי לי (ואין לי מספיק זמן לשבת ולקרוא על הכל) אז אני נאלץ להשתמש בידע הרב שלכם. בעקרון אני צריך מחשב שהוא מאוד חזק שא…
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום אנשים איך בודקים את מהירות המודם האלחוטי (WIFI) במחשב הנייד? האם התמונה אומרת שהוא תומך ב 1000G ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-