עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by cookiemanstor,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים וסדרות, אולי טיפה ציור דיגיטלי ועריכה גרפית קלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה רועש נורא, אבל לא קריטי בתכלס 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…

2. אחרי קריאה בפורומים והצלבות מידע מחברים, אני גאה להציג את המפרט שלי לעריכת ווידאו. מה אתם המומחים אומרים? התקציב 8K +- (עדיפות ל - ) Motherbord Gigabyte GA-P35T-DQ6 Intel® Core 2 Duo CPU Intel Core 2 Duo Quad Q6600 2.4GHz 8MB 1066MHz Box Memory Crosair DDR2 4Gb Kit (2G x 2) 800MHz CL5 Case Gigabyte GZ-FSCA1 3D AURORA BLACK Power supply Thermaltake Toughpower W0116 750W CPU cooling system Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 Hard Disc RAID 5 - 4 X Seagate Barracuda ST3250410AS 250GB SATA2 16MB 7200Rpm DVDRW LiteOn LH-20A1S X20 DVD ? כרטיס מסך אני מקבל מחבר. נראה לי X1950XT או משהו כזה (לא רלוונטי). יש לי שני מסכי LCD 19 של סאמסונג בבית תומכי DVI. כמה שאלות ברשו…

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  3. שלום. אחריי מספר התייעצויות כאן בפורום ועם חברים, הגעתי למפרט הזה אבל את דעתכם עליו כבר שמעתי. הקטע הוא שכאשר אמא שלי התקשרה כדי לברר על אפשרויות תשלום וכל זה, הבחורה שהיא דיברה איתה, מהמוקד הארצי של Pandas.co.il אמרה לה שהלוח אם לא מתאים למעבד. אני לא נוטה להאמין שגם פה וגם חבריי עשו טעות. אבל בכל מקרה, היא צודקת? ואם כן, לאיזה לוח להחליף? עריכה:לפי מה שהבנתי, הלוח הזה לא תואם לליבות החדשות, אז לאיזה לוח להחליף? - תודה.

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  4. שלום, * ההודעה נערכה מחדש בהתאם לחוקי הפורום עקב המלצה של smalul ועקב חוסר בתגובות. אני צריך מחשב לעסק, הצרכים הם אופיס, אימילים ואינטרנט. [TABLE=width: 633] [TR] [TD]מעבד אינטל[/TD] [TD]Intel Core i3 4130 Haswell 3.4Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD]Arctic Alpine 11 GT[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD]Asus H81M-E LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרונות[/TD] [TD]G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיסי מסך[/TD] [TD]On Board Intel HD Graphics 4400[/TD] [/TR] [TR] [TD]דיסקים קשיחים[/TD] [TD]Western Digital Caviar B…

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  5. Started by orenazrad,

שלום רב ברצוני לרכוש מחשב נייח עם מארז שוכב לסלון לשימוש ביתי , כאשר המחשב מחובר ישירות לטלוויזיה לביצוע הורדות למחשב וצפייה. מה התקציב המקסימאלי- עד 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך- מעדיף לחסוך. מה שימושי המחשב –בעיקר להורדות ושימוש ביתית בסיסי ללא שימוש במשחקים או תוכנות מיוחדות. רצוי שהמחשב יהיה שקט עד כמה שניתן. ללא מערכת הפעלה ואופיס. ברצוני שבמחשב היה חיבור ל- HDMI , בעל 2 כוננים קשיחים עבור כונן C שיהיה SSD (128GB)וכונן D בעל קיבולת של 1T. עדיף זיכרון של 6G ומעלה (אשמח לדעת מה הבדל בעלות בין 4 ל-6 GB) במידה וניתן לשדרג את החומרה במחשב בעתיד אז עדיף תודה רבה אורן

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  6. Started by yakiryah,

היי אני מתלבט בין שני המחשבים האלה שניים של דל אני פשוט לא יודע מה עדיף מעבד i7 -720QM וכרטיס מסך 1 GB ATI Mobility Radeon HD 4650 או מעבד i5-520M עם כרטיס מסך 1GB ATI Mobility Radeon HD 5650 ואלה המפרטים •Studio 17 - 1749 Laptop •Processor: Intel Core i5-520M Processor (2.4GHz, 4 Threads,3M cache, turbo Boost up to 2.93GHz) •Genuine Windows 7 Home Premium •500 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) •8 GB Dual Channel DDR3 SDRAM at 1333MHz (2 DIMMs) •6X Slot Load Bluray (BD) Combo Drive (BD Read Only) •1GB ATI Mobility Radeon HD 5650 •Studio 17 - 1747 Laptop •Processor: Intel Core i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) •Genuine Wi…

7. שלום לכולם, אני מחפש מחשב שעיקר שימושיו זה גלישה באינטרנט וסרטים בעיקר. המחשב יהיה בסלון אך לא משנה כל כך אם הוא יהיה במארז שוכב או לא (כנראה שלא יראו אותו בכלל) ככה שאני מחפש כמה שיותר לחסוך. המחשב יחובר באמצעות חיבור HDMI לטלויזיה 32 אינץ. הסתכלתי על המפרטיםן המומלצים וראתי מעט תגובות של אנשים אבל לא ממש ידעתי מה בדיוק אני צריך. אז החלטתי לשאול. מה ההבדל בין המעבדים האלה? (Intel i3-3220 - Tray) AMD A6-5400K (HD7540D) ? ראיתי שהם מרכיבים את שתי המערכות שנראות לי די מתאימות לצרכים שלי אבל רציתי להיות בטוח ולהבין מה יעשה בשבילי עבודה יותר טובה בניגון סרטי hd וגלישה באינטרנט. תודה לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) ב…

8. Started by NJorl,

מחפש מפרט ל- מעבד שיהיה ממשפחת Athlon 64, כפול ליבה גם בא בחשבון אם התקציב יספיק לי קירור (או להסתפק בזה שמגיע עם הקופסה) זכרון בין 1 - ל- 2 G לוח אם - שיהיה עם צ'יפסט של ATI , שיתמוך ב- CroosFire , SATA II מארז - לא צריך שקוף , שיהיה מארז איכותי , שקט מאוורר היטב, שיהיה עשוי כולו אלומיניום ספק - שלא יהיה ג'נרי , אני חושב שצריך משהו עם הספק של לפחות 450W כ.מסך - על בסיס ATI כנראה שבשלב ראשון התקציב לא יספיק לי לכרטיס שני , אבל חשוב שיתמוך CrossFire לכרטיס שני בעתיד נא התייחסו לחלקים שציינתי בלבד , לא צריך שום דבר מעבר לזה אין כוונה לעשות OC עיבוד תמונות וווידאו תחנת פיתוח משחקים - יהיו חשוב מאוד שיהיה שקט

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by Dark Respect,

2 גיגה DDR2 או 1 גיגה DDR3 ? לאינטרנט\סרטים אולי ממש טיפה משחקים

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by vasyhov,

היי יש לי נייד (חדש) שבא עם מערכת VISTA. אני רוצה לשים עליו WIN XP. איך אני עושה זאת??? שמעתי שלא ניתן לשים סתם כך מערכת הפעלה חדשה כמו במחשב רגיל. בניידים יש צורך להיכנס ל-BIOS ולשנות שם איזשהי הגדרה ע"מ שאוכל להתקים מערכת אחרת. אם מישהו יודע מה ואיך אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כן חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ו הוא רוצה ככה: 2800 mhz Intel or AMD 512 DDR GeForce 5200 128 DDR 80 GB Hard Drive CDRW כולל מסך:MAG or LG FLAT 17 התקציב הוא 3000 לחרוג גג 100 ש"ח (ותביאו חנות שאני יוכל ליקנות בא!) (אא הוא רוצה את זה למישחקים כבדים! far cry וכאלה!)

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by Access Denied,

טוב אז כדי שלא יהיו אנשים שיבואו ויגידו שאני סתם משוויץ, מטרת הת'ראד היא להגיד לכולכם תודה על העזרה בכל מה שהיה קשור בבחירת החלקים למחשב החדש שלי... אז זהו לפני 15 דקות בערך קניתו אותו ב-KSP... ;D מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) לוחות אם למעבדי ?AMD MSI K8T-FSR (s754),sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB Kingston דיסקים קשיחים MAXTOR 80GB (8MB) SATA כרטיסי מסך Sapphir (ATI) RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כוננים- FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים Combo MSI 48 x 24 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On Board 1000 מארזים ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MS Optical + …

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by BeN-T,

שלום. ברשותי מחשב נייד מדגם HP HDX16 x16-1370us. מפרט: Intel® Core™2 Duo Processor P7550 (3M Cache, 2.26 GHz, 1066 MHz FSB Windows Vista Home Premium 64-bit NVIDIA® GeForce® GT 130M זכרון 4GB יש לי אפשרות עד 8GB אני רוצה להחליף כרטיס מסך ולהוסיף זכרון כך שיריץ לי BF3 האם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  14. Started by Sharons15,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ומתאפשרת חריגה במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית והרבה תוכנות גרפיות שירוצו במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא ידוע 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא ידוע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Windows 10 והרכבת מחשב בחנות 8. האם…

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  15. בדקתי המון מפרטים אבל אני עדיין לא בטוח עד לפרטים הקטנים, ואני אוהב להיות בטוח ב100% לפני שאני מבצע קניה. בקשה יחידה, שתהיה אפשרות לתלייה של המסך. על השאר אני סומך עליכם, ואני גם יודע שאין הרבה ורסיטליות בתחום המחיר הזה, תודה.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by dsnapiri,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, ללא חריגה. אם אפשר לחסוך על מחודש וזה מומלץ אז אשמח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין …

17. Started by Men7a,

שלום , אחרי הרבה בדיקות ובירורים , הצלבה בין מפרטים ממולצים וכדומה נראה לי שהגעתי למפרט טוב. המחשב ישמש בעיקר לתיכנות (אתרים / תוכנות) ואבטחת מידע (ירוץ עליו Virtual boxes עם לינוקס) חברה שלי גם מתעסקת בתוכנות adobe (דו מימד) השונות. רציתי גם לדעת אם החומרה תכנס למארז בצורה מרווחת ושלא הכל יהיה צפוף. וחסר לי ספק כח שאני לא יודע מה מומלץ למחשב. תודה על הזמן! זה המפרט: מעבד: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1588 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪136 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪490 מארז: SilverStone Precision PS09 Black כמות: 1 - מחיר: ₪243 זיכרון: Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מח…

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by matan.btl,

שלום לחברי הפורם! אבקש את עזרתכם באישור מפרט מחשב נייח שהרכבתי. חשוב היה לי להשאיר אופציות לשדרוגים בעתיד. חוות דעת וביקורות יתקבלו בחום! תודה.. לוח אם - MSI Z77 MPOWER מעבד - Intel Core i7-3770K ספק כח - Thermaltake ToughPower 650W Retail (אופצייה1) AXLE ATX PC Power Supply 650 Watt TORNADO 1xPCIe 3xSATA Extreme Series 2x 80mm fan, temperature controlled silent (אופצייה 2) קונן קשיח - WD 8.9cm (3.5 ") 1TB SATA 6Gb / s 7200rpm 64mb WD10EURX זיכרון למחשב - G.Skill 2x4GB DDR3 2400Mhz Ripjaws Z Edition Dual Channel CL 10-12-12-31 מאיץ גרפי (מובנה במעבד) - Intel® HD Graphics 4000 (האם יש צורך לקנות כרטיס מסך בנפרד?) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-6500 א) האם לנצל את כל התק…

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by liranai,

יש לי לפטופ של LG מסוג E310 - קישור למפרט - http://www.gamaoffice.co.il/products/133582 הוא מתחמם מאוד (לא משנה מה פועל בו ברגע מסויים) גם מלמטה וגם מלמעלה באיזור הפד של העכבר. בדקתי טמפרטורות בתוכנה PC wizard 2009, וקיבלתי: ACPI Thermal Zone : 40 °C Intel Core 2 Duo Mobile (Core 1) : 59 °C Intel Core 2 Duo Mobile (Core 2) : 58 °C GPU Diode : 54 °C Hard Disk TOSHIBA MK1652GSX : 49 °C האם זה גבוה מהרגיל? מה כדאי לעשות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  20. שלום , אני מועניין לרכוש חלקים שאני מיד אפשרט להוסיפם לחלקים קיימים שיש לי ממחשב ישן, וליצור מחשב אשר ישמש אותי תקופה של יותר משנתיים תקציב: עד 4000 ש"ח צרכים: מחשב לגיימניג ותוכנות גרפיקה ותלת מימד מסכים: LG 17 אינץ LCD, מסך טלווזיה LCD של סמסונג 32 אינץ' HD READY, המסך מחשב מחובר בDVI, והטלווזיה DVI TO HDMI אני מתכנן OC בשלבים מתקדמים יותר, כך שיש צורך מארז טוב ובמערכת קירור טובה החלקים שיש לי : צורב, 3 דיסקים קשיחים עם קיבולת כללית של 1TB, כרטיס עריכת וידאו, כרטיס תקשורת אלחוטית, כרטיס FIREWIRE, כרטיס מסך MSI 9800 GT 512 MB, עכבר לייזר G5, מקלדת פשוטה אין צורך ליותר ממה שיש, סאונד - מערכת קולנוע ביתית, ספק כוח של ezcool דגם ps-1000 500W האם הוא יספיק? החלקים שאני צריך …

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by omri2050,

שלום לכולם!! אני מתלבט בין הנייד הזה http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-a460m.htm עם תוספת ל - 6 ג'יגה זיכרון לבין זה http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212921.html המחיר לא משנה....ל HP אני כמובן אוסיף ל 3 שנים אחריות. בכל אופן הנטייה שלי היא ל DELL, ואני רוצה בבקשה לשמוע חוות דעת שלכם, מאד חשוב לי. אני סטודנט גיימר (לא כבד...), ולמיטב הבנתי המעבד ב DELL חזק יותר כי יש לו תדירות גבוהה יותר, עם אופציה לטורבו (הלואי והיה לי מושג מה זה אומר..) בין הכרטיסי מסך הבנתי שאין הבדל משמעותי. אשמח לשמוע מה אתם אומרים המון תודה!!

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  22. הנה המפרט שלי: Gigabyte Technology Co., Ltd. H61M-S2-B3 Windows 7 Home Premium (x64) Service Pack 1 (build 7601) NVIDIA GeForce GTX 550 Ti [Display adapter] 3.30 gigahertz Intel Core i3-2120 אני משחק בעיקר באטלפילד 3 וזה לא עובד בצורה חלקה אפילו כשהגרפיקה מכוונת ל- LOW אתם יכולים להמליץ לי על חלקים שאני יכול לקנות בשביל להריץ את המשחק בצורה חלקה ב- ULTRA בצורה חלקה, ושהחלקים יתאימו גם למשחקים הבאים בעתיד הקרוב. תודה, טווח המחירים שלי הוא עד לכ-3000 ש"ח

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  23. שלום. אני מעוניין במחשב במרמה בסיסית, בעיקר לאינטרנט קצת(קצת!) למשחקים וגרפיקה (photoshop),אבל בעיקרון מחשב מינמליסטי. כמה המחירים בשוק ירדו עוד 4 חודשים +-? גיד אני בונה מפרט ב3K+-(כולל מסך) כמה לדעתכם יעלה לי אותו מפרט בעוד 4 חודשיים בערך. (פחות 200 שקל או 1K..?) בבקשה מי שיכל לענות לתשובה רצינית שיענה ובלי כל מיני דעות מיותרות. כי הסיפור יותר מורכב... תודה

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by sir f,

ניתן לקנות אותו בחו"ל אם יותר זול, אין צורך לקחת בחשבון שיקולי מכס ומיסים. לעצלנים שביננו- מדובר ב2000-2600 ש"ח. יכול להיות שהתקציב יעלה במקצת, אני אעדכן מחר בנוגע לזה. בקיצור, צריך המלצה למחשב לחבר, גודל ומשקל לא משנים, המחשב מיועד לעבודה משרדית ומשחקים לא כבדים יותר מדי (הכי טוב שניתן בתקציב... עקרונית רצוי שיהיה מסוגל להריץ starcraft2). מעבר לכך אין ממש דרישות מיוחדות... שוב, אם יותר זול, אין שום בעיה בכלל להעביר מארצות הברית.

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  25. Started by matizami,

שלום, בניתי מפרט והסתמכתי על הודעות דומות בעבר. המחשב מיועד למשחקים, ללא OC. לא צריך ציוד הקפי. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1175 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD 5000AVJS 500GB ¤562 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AVJS זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-18 Platinum ¤545 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P10004GK כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1499 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-X982DD צורב Pioneer DVR-115D X20 Black DVD ¤144 כמות:1 http://skypc.co.il/product.…

• 7 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.