ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של כ2900 ש"ח. -שימושים: עבודה משרדית, תכני HD, פוטושופ ומשחקים (בעיקר FPS, אין לי בעיה להתפשר על ההגדרות). -רזולוציית המסך 1280x1024. -אין צורך בציוד היקפי וצורב. -שקט לא קריטי, אבל שיחמם כמה שפחות את הסביבה. -לא מתוכנן אוברקלוק. -לא צריך מערכת הפעלה. - לא מתוכנן שדרוג. איך המפרט הזה? יש ספק זול יותר שיחזיק את המערכת או המלצות למארז זול אחר? הצעות להוזלה יתקבלו בברכה. AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪505 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 …
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אהלן חברים, הפעם האחרונה שבה התעסקתי עם חומרה ובכלל קניתי מחשב הייתה מזמן מזמן. ועכשיו שהמחשב החליט לשבוק חיים - זה הזמן לשדרוג. אני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי את המארז (gigabaye 3d aurora) הספק (corsair 520hx) ואת הכרטיס קול (creative xfi xtrememusic) התקציב לשדרוג הוא בסביבות ה3k, וזאת לאחר מתיחת תקציב מטורפת (חיילוס...) זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ Intel Core i5 2500K 3.3GHz 6MB LGA1155 - BOX - מעבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14312 כמות: 1 מחיר: 1,060 ש"ח ( למזומן:1,028 ש"ח ) GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3 (H67) VGA / DVI / HDMI / DP + CrossfireX - mATX - 951H6700 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/prod…
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אהלן... אז ככה... אני צריך מפרט עד תקציב של 3500- 3800 בקשה בלי לחרוג למחשב משרדי.... בלי מסך! אבל שיהיה בו כרטיס מסך חזק.. למישחקם(שהוא יבוא למחשב שלי). ובלי צורב רק סידי רגיל.. כי יש כבר..אהה..ודבר חשוב..מעבד בבקשה לא סלרון..רק אינטל..(אבא שלי לא רוצה) וזהו רק תביאו לי לינק לחנות..שאר המפרט עליכם.... תודה לעונים....
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל הצעה למחשב נייד למטרות תכנות. 1. מחיר - עד 3000 ש"ח, אם ניתן, רצוי פחות. 2. מטרות המחשב הן בעיקר גלישה, Eclipse, Android Studio, וכו' 3. בנייה ועמידות - מחשב עמיד עדיף, אך לא מחייב. 4. חיבוריות אלחוטית וחוטית - אין דרישות מיוחדות מלבד WiFi, וUSB 3, HDMI וDP, מה שקשה לי להאמין לא סטנדרט היום. 5. כונן דיסקים אינו חובה. 6. סוללה - לא קריטי, לרוב מחובר לחשמל. 7. משקל - ללא חשיבות. 8. עדיפות בלי מערכת הפעלה. 9. לא נדרשת אחריות בינלאומית, לא נדרשת תאימות למשטח עגינה, לא נדרשת רזולוציה של 1440P ומעלה, 1080P נשמע לי הגיוני. 10. מסך - באזור ה15 אינץ'. 11. אחריות של לפחות שנתיים. 12.מהירות של כונן קשיח : 7200 לפחות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
SMART FAILOURE PREDICTED ON HARD DRIVE 0 TOSHIBA PRESS F1 TO CONTINUE לאחר לחיצה על F1 נשאל האם לעלות נורמלי או במצב SAFE MODE XP אנו עולה בשום מצב בביוס הכונן מזוהה (את המחשב קיבלתי במתנה לפני חצי שעה ואני להוט להפעיל אותו) מה עושים? תודה
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
דרישות הן שימוש משרדי ומולטימדיה (סרטים וכו'), לא לגיימינג ובלי OC. לא צריך מסך. הדגשים החשובים הם מארז איכותי וקירור שקט. חשבתי על המפרט הבא: דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4460 3.2Ghz - IR10 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81M-A LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graphics 4600 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB SATA III צורבי DVD:…
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות גרפיקה ותלת מימד (פוטושופ, בלנדר וכו'), תיכנות ודומיהם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי, אבל עדיף 15". * רזולוציית המסך? 1366x768 מינימום (תוקן) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB+ HDD * כונן אופטי? עדיף. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם מסך מגע - יתרון; שתהיה אפשרות להתקין מערכת הפעלה נ…
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי: http://www.ronlight.co.il/index.php?option=com_k2&view=item&id=131:a53s-i7-2630qm&Itemid=262 הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו, האם אפשר לשדרג אותו בכמה. בנוסף, השימוש העיקרי שלי בו הוא עיצוב גרפי (Adobe photoshop & Illustrator ) אבל הייתי רוצה שמשחקים ירוצו עליו טוב (FIFA 13 לא רץ לי חלק) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3 apb כאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366-778 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
מחשב כלל מסך לגיימינג עצבני =] מסך Samsung Cream 2333T 23" Wide 8ms PVA 1:50000 1920x1080 , יחידות 1 ₪879 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2074 Samsung 750GB 7200RPM 32MB Sata2 HD753LJ, יחידות 1 ₪258 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=466 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪113 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 Lian Li PC-8NB Black Aluminum + FSP 550GHN, יחידות 1 ₪679 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2447 ThermalTake ISGC-300 CLP0539 CPU Cooler מחיר במצע !, יחידות 1 ₪110 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2426 Asus M4A88T-M Chipset AMD 880G, יחידות 1 ₪492 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1894 G.Skill Ri…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הי, את המחשב הנוכחי שלי קניתי לפני 7 שנים מ-TMS לפי הרכבה של מפרט שהציעו לי פה. אני לא יכול להדגיש כמה שאני מרוצה ממנו עד היום; לכן אני אשמח לקבל עזרה עם קנייה של מחשב חדש. ההבנה שלי ברכיבים ובכל המושגים למיניהם היא מינימלית אם בכלל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וכל התוכנות המשרדיות הפשוטות למיניהן בשביל הלימודים, אופיס וכד'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): שיהיה מחובר אלחוטית ל-WIFI. (אני מניח שזה טריווי…
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לילד בן 10 שמשחק counter strike ופיפא. בעקרון אני מחפש את המפרט המינימלי שיריץ את זה עם טיפה הסתכלות קדימה למשחקים באותה רמה שייצאו בשנתיים הקרובות וחלקים יציבים. מה שאני חשבתי עליו (בניתי ב-iqpc) - AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪365 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪294 זיכרון: PATRIOT 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪106 כרטיס מסך: GAINWARD GT430 1GB DDR3 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪308 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK אחריות: שנתיים. מחיר: ₪105 מארז: COOLERMASTER ELITE 342 w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪136 ספק …
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?80 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280X1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים בינונים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למש…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך מפרט שרוב השימוש בו יהיה לאינטרנט/משחקים/צפיה בסרטי HD. אני יודע שאני אולי מבקש כאן יותר מאשר אני מציע מבחינה כספית, אבל אני אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט שיתאים לשימושים האלה. תקציב - 2000 ש"ח. אין צורך בציוד הקפי ובכונן CDROM. חנות - רק KSP. אני אמור לקנות את המחשב היום ליום הולדת של אחי הקטן =] המון תודה לכם!
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מחפשת לקנות מחשב נייד קל. שימושיי העיקריים הם לגלישה באינטרנט ושימושי אופיס. אני מתלבטת בין רכישת טאבלט עם תחנת עגינה לבין לפ טופ. הדבר החשוב לי הוא המשקל מכיוון שבמחשב מיועד לנשיאה מחוץ לבית. אשמח לעצתכם, תודה!
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי חברים, אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את הI7 הישן שלי ולעבור למערכת חדשה יותר. אז ככה אני הפרט יותר מה אני צריך. מחיר השדרוג: אין ממש מחיר אני פשוט רוצה משהו טוב שיהיה טוב גם לשנים הקרובות. חומרה שעוברת איתי מהמערכת הישנה לחדשה: SSD: samsung evo 840 120gb x2 HD: Western Digital Caviar Black 2TB x3 Sound Card: asus Xonar HDAV1.3 Deluxe Memmory: Kingston HyperX Fury 4GB DDR3 1600MHz X4 -------------------------------------------------------------------- החלקים שאני רוצה לשדרג הם: מעבד, לוח אם, ספק, כרטיס מסך, מארז, קירור למעבד. דרישות חשובות: המארז חייב להיות FULL ATX (יש לי עדיפות לcooler master haf x אבל אני אשמח לשמוע הצעות נוספות) על הלוח אם חייבים להיות 3-4 יציאות PCI-…
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על זה: intel pentium 4 3.0 ghz lga775 -630 asus p5ld2 945p chipset lga775 kingston ddrII 533 256 mb gigabyte nvidia pci-E geforce 6600 128MB gvnx128d Hd - WD 80 GB sata 8mb 7200 rpm אהה אני צריך גם דעות על חנויות מחשבים טובות וזולות? המליצו לי על פנדה
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכול חבריי הפורום היום בשוק מחשביי הנייד אפשר לרכוש מחשב בלי מערכת זה מבחינת זה שההוצאה הכספית יותר על הרכיבים שבמחשב ולא על המערכת הפעלה קיצור מה יותר טוב? ואם נגיעה למסקנה שיותר טוב מחשב נייד שנקנה ללא מערכת הפעלה איזה ווידוס צריך להתקין עליו פשוט מה שמורידים מהאינטרנט או ווינוד מיוחד למחשב שבה עם בנדל מיוחד תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
חשבתי ללכת על הדגם הקטן שלהם (11 אינצ') בגלל הסיבות האלה: 1. קל!! 2. סוללה חזקה יותר. ששניהם מאוד חשובים לי בגלל שאני הרבה בדרכים ולא מסתדר לי לסחוב מחשב גדול עם סוללה חלשה. אז איך הוא? מה אתם חושבים שווה? (יוצא לי אחרי כמה שדרוגים קטנים ב 640$ מחו"ל לפני מיסים) שווה או ללכת על ה15אינצ' שיקר פי שניים בדיוק! עכשיו לגבי אחריות ושאר הדברים לא ראיתי שום איזכור באתר אשמח אם משהו יוכל לתת לי מידע מפורט ומקיף נסיון (עדיף) ברכישת מחשב כזה. השיקולים שלי כאן הם כלכליים + תמורה ביחס למחיר ואיכות המוצר. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני סטודנט ויצא לי לראות באינטרנט את ה Samsung Slate רציתי לשמוע אם יש מישהו שמכיר את ה טאבלט מחשב הזה? האם הוא יכול להוות תחליף ראוי ל LAPTOP או יותר נכון Ultrabook? האם מישהו התנסה איתו? איך העברית? האם אפשר לכתוב הרצאה שלמה בעברית ב Onenote? הזיהוי הוא טוב? זה באמת יכול להחליף קלסר? אשמח מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי כאן מיכוון שכיום יש לי Asus Laptop שאני מרוצה ממנו אך הוא כבד לי ומסורבל מדי. אשמח אם תוכלו להשיב לי על שאלותיי .. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
הייתי רוצה להמיר את המחשב הישן שלי (מחשב בון3 שנים) למערכת HTPC שאוכל להציב בסלון. מפרט המחשב הנוכחי הוא: Assus P4P800 2.8Ghz, 512 MB RAM, דיסק 200GB ATA, כרטיס מסך Radeon 9200 SE (AGP( צורב DVD,מארז סטנדרטי. בנוסף, המערכת תשמש רק לניגון מוזיקה/ווידאו ורדיו אינטרנט, ללא חיבור לכבלים. 1. איזה מארז מומלץ? מה שחשוב לי הוא רעש נמוך ויכולת חיבור לשלט רחוק. 2. כרטיס המסך הנכחי כולל יציאת SVHS, האם להשאר איתו או לשדרג? (הטלוויזיה הנוכחית שלי היא CRT פשוטה עם כניסות אנאלוגיות כך שחיבור דיגיטלי מיותר בשלב זה) 3. איזה כרטיס קול כדאי להוסיף? האם יציאת SPDIF למערכת הסראונד חשובה? 4. איזה קירור צריך/רצוי למעבד? המעבד הוא קצת ישן בתושבת 478 עם גוף קירור סטנדרטי ואני קצת מודאג מחימום י…
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
טוב אז בשעה טובה ומוצלחת החלטתי לקנות מחשב חדש. המחשב מיועד למשחקים בעיקר אבל גם לסרטים. ציוד היקפי שאני צריך - רק מסך (עדיפות ל24 אינץ'). התקציב הוא בעיקרון עד 6K אבל אני רוצה מחשב איכותי אז תשתמשו בכל הסכום (זאת אומרת, אם הגעתם לתקציב של 5K אז יש עוד 1K לשפר אותו... P: ). כמו כן, תציינו את החנות שבה השתמשתם כדי להרכיב את המפרט. אני מעוניין אך ורק בחנויות בת"א ושיש להן פוליסה של אחריות לכמה שנים. לצערי עם כמה מהמחשבים הקומים שלי יש לי זכרונות רעים עם עניין האחריות, ואין לי כוח להתעסק בזה - אני מעוניין בחנות איכותית ואמינה, שבמקרה והמחשב יתקלקל לא תשאל שאלות אלא פשוט תתקן אותו. בנוסף, אני מעדיף שהמפרט יגיע מורכב מהחנות. תודה מראש! עריכה: אני גם פחות מבין בנושא, א…
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
אם תוכלו לומר לי בבקשה האם המפרט הזה טוב ואם לא מה צריך להחליף 899 ₪ - Intel Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150 319 ₪ - * מבצע * - Asus B85M-G (4xDDR3 + Front USB3) S1150 349 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz 1899 ₪ - * חדש במלאי * - GeForce Gigabyte GTX970 4GB G1 WF3 279 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 510 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Wind + Seasonic 600W BUNDLE 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 70 ₪ - Corsair Air AF120 Quiet High Airflow 120mm 389 ₪ - Windows 8.1 64 bit Hebrew 730 ₪ - * מבצע * - LG 23.8'' E2442TC LED
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום אנשים! בעקבות העובדה שאני עומד לעבור לבאר-שבע בשביל להתחיל ללמוד לתואר, הגיע הזמן לעזוב את הנייח האהוב שלי ולהתחדש במחשב נייד. - תקציב משוער - בסביבות 4500-5000, כמובן שכמה שפחות יותר טוב - מטרות המחשב: אני אשתמש בו בעיקר ללימודים, אבל אני רוצה שהוא יצליח להריץ משחקים כמו BF3/4, WoW, Skyrim והלאה, על איכות גרפיקה גבוהה - גודל מסך וסוג מסך לא משנים במיוחד, מעדיף מסך מט ולא גדול מאוד, 15.6 קצת גדול מדי... - המשקל הרצוי הוא כמה שיותר נמוך, אבל לא קריטי. 1.9 קילו הוא אידיאלי. - זמן סוללה ארוך - כן כן כן! אני מקווה למחשב שיחזיק 5 שעות בשימוש אינטנסיבי לפחות, וכמובן שעדיף יותר. - עדיף עם USB 3.0, חשוב לי שיהיה VGA וHDMI. - לא משנה לי אם יהיה בלוטות'. - כונן HDD …
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-