עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Black_Citadel,

קניתי אותו לפני... אמממ... 10 חודשים נראה לי אני יחליף אותו באיזה נייד לבסיס

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  2. שימוש עיקרי: - Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign CS5 - Office 2010 שימוש משני: - Adobe Flash, After Effects, Premiere Pro CS5 - Autodesk Maya אשמח לקבל המלצות/דעות על המפרט הבא (ללא מסך): [table][tr][td][table][tr][td]Model:[/td][/tr][/table][table][tr][td]iSB3[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/…

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by mottile,

Intel Core 2 duo E6300 MSI 975x Platinum Crossfire v2 2x512MB 667 INO x550 256MB DVI PCIE HD 160GB מאוורר שקט למעבד צורב DVD X18 מסך AOC 19 עכבר אופטי שחור מקלדת מולטמדיה שחורה מארז עם ספק 500W רמקולים Cyber Acoustics 3095 2.1

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by Joseph Laufer,

שלום, אני בעיקר עובד על המחשב בכמה תוכנות של איתור נכסים ( אני איש נדל"ן ) . וגם צופה מידי פעם בתוכניות איזה מחשב מומלץ

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  5. אוקיי אז הנה המפרט CPU : AMD 3200 64 BIT MotherBoard : ASUS/ABIT/ALBATRON K8X800 Memory : 1GB DDR 400MHZ 3200 PMI/MUSKIN Hard Disk : WD 120GB 8M SATA 7200 RPM CDRW: LG 52X32X52 Case : ANTEC 1080AMG PERFORMANCE PSU : ANTEC TRUEPOWER 430 WATT Video Card : Elsa/Sapphire X800 PRO Audio Card : ON BOARD Lan Card : ON BOARD אני יודע שיש דברים יותר מידי יקרים שאני לא צריך , אז בבקשה תשפצו לי קצת את המפרט שעדיין תהיה לי חיית ביצועים למשחקים שתחזיק הרבה זמן אבל שלא יהיה יקר מידי , לא יכול להגיד בדיוק תקציב רק תעשו לי את זה בבקשה יותר זול .

6. פעם אחרונה שקניתי מחשב נעזרתי במומחי הפורום והדבר הוכיח את עצמו ובגדול... מבקש עזרה עם מפרט למחשב לעריכה גרפית קלה (פוטושופ, עיבוד תמונות סרוקות...לא משהו בשמים) דגש על יישומים מעט כבדים ודרוש נפח זכרון גדול, ככל שהתקציב יתיר...שוב, המגבלה היא 1500 ש"ח. תודה רבה ושבת שלום !

• 14 תגובות
    • 859 צפיות
  7. אני שוקל להזמין לפטופ מטייוואן (יש אותו רק שם) וכתוב שם שמצורף בקופסא טופס "Factory Warranty". קראתי קצת וזה אומר שהחברה של הלפטופ (במקרה הזה אייסר) צריכה לתת לי אחריות בסיסית כלשהי (?). האם זה אומר שהמשווק של אייסר בארץ יהיה חייב לתת לי את האחריות הזאת אם אני אראה לו את הטופס?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  8. אני לא אוהב את כבל ההטענה של Ipad Pro 2017 , מקווה שאפל פאן בויז לא ייכעסו עליי עכשיו. אני מעוניין בהטענה אלחוטית ל Ipad Pro. 1. כן אני יודע שזה יהיה איטי יותר מהטענה רגילה, לא אכפת לי. 2. אני לא רוצה את הטענה אלחוטית שמערבת את הכבלים ו/או את התקע התקניים של Apple. 3. כסף זה לא בעיה. 4. אם ההטענה האלחוטית עלולה להזיק לאייפד שלי באיזה דרך כלשהיא, זה דווקא כן אכפת לי ואשמח לשמוע את דעתכם. אם תוכלו לשלוח לי קישור למשהו שטוען אלחוטית, ותואם ל Ipad Pro 2017, ויש לו תקע שמתאים לתקן האירופאי (באמזון כל הזמן מציגים תקעים בתקן האמריקאי, אבל אני לא מבין כזה גדול באמזון - יש מצב שהם שולחים לישראל אוטומטית תקעים שמתאימים לתקן האירופי…

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  9. הינה המפרט המלא http://osx86.il.googlepages.com/Tablet.pdf מחשב acer c213 הוא עולה חדש כ 9000 אלפ שקל בחו"ל אני מביא אותו בחצי מחיר בערך השאלות שלי: האם זה כדאי נוכח המכס ואם תוכלו לזרוק לי עצות טיפים וכדומה שקשורים בעניין בתודה מראש אביב

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by tmp2,

שלום רב לכלום , אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה לי ללימודים,בניית סרטים , משחקים אולי בקטנה , וישחזיק להרבה זמן. מאוד אהבתי את העיצוב המיוחד של ALIENWARE . יש לי אפשרות לקנות את ה alienware m17x במחיר של 7000 שקל עם המפרט הזה: מעבד i7-720QM, כרטיס מסך ATI Radeon HD 5870 עם זיכרון ייעודי של 1GB, זיכרון פנימי 8GB מסוג DDR3 ודיסק קשיח בנפח עצום של 1TB רציתי לדעת אם כדאי לקנות את זה. ועוד שאלה , אם יש לי אפשרות לקנות את אותו מחשב רק עם crossfire של 5870 האם כדאי? זה לא זולל סוללה או משהו? זה לא יותר מכביד את המחשב בשביל נייד עם שני כרטיסי מסך? תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  11. היי, אני מחפש מחשב נייד במחיר של 1000$ - 1500$. הדרישות מהמחשב: מעבד- סדרת I7. כרטיס מסך- סביר + שיכול להריץ את רוב המשחקים החדשים היום על הגדרות סבירות, (עדיפות לאחד שתומך DX11). זיכרון- 4Gb (אפשר גם יותר). הארד דיסק- 500Gb (עדיפות ל- 1Tb). מסך- 15.6 אינצ' בערך (עדיפות ל Led). סוללה- לפחות 2.5-3 שעות עבודה. חיבור HDMI חובה. עדיפות לאחד עם Workstation. משקל סביר. לא מתחמם יותר מידי. חברה/דגם אמין. ברמת העיקרון אני מעדיף להזמין את המחשב מחו"ל מאחר שהבנתי שהבדל המחירים בין הארץ לשם יכול להגיע לפי שתיים מחיר. עדיף לדעתי שהדגם גם יהיה קיים בארץ, בכדי שאני אוכל להשתמש בביטוח במידה ואצטרך, אגב אם הפרש המחירים בין הארץ לחו"ל לגבי אותו דגם זניח אז עדיף לדעתי לקנות …

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  12. Started by iluxa1,

אנשים תשלחו כול מיפרט טוב OK?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם בלבחור מחשב נייד חדש. להלן טופס הבקשות: * מטרות המחשב? אינטרנט, יישומי אופיס, סרטים * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) ג320GB * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות 3 שנים לפחות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת ואמינה תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  14. שלום רב, לפני שבוע התחלתי לחפש מפרט למחשב חזק למטרות תכנות, בסביבות 5,000 ש"ח, במקום להרכיב מאפס, עשיתי חיפושים בפורום, ומצאתי מפרט שעונה על צרכי. (מסתבר שאנחנו עובדים באותה חברה :-)). מאז עקבתי אחר המפרט, ע"מ להזמין השבוע, אבל ראיתי שהוא עבר שינויים מאז, ועדיין לא סגור סופית. אעתיק לכאן את המפרט והשאלות, כפי שפורסמו, מבחינתי המפרט נראה טוב כפי שהוא, אך לפני שאזמין, ארצה לדעת האם יש שינויים שלדעתכם כדאי לי לעשות, וגם האם השאלות הפתוחות רלוונטיות. תודה !! מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB OEM http://tms.co.il/product/4491 1425 ש"ח לוח אם Gigabyte P35C-DS3R P35-Based http://tms.co.il/product/3769 657 ש"ח ספק כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular…

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by liav12,

שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב במחיר מקסימום 6100 ש"ח וזה המפרט שנתנו לו באייבורי (הוא שילם מקדמה כבר אבל אם יהיה אפשר לבטל ולהזמין ממקום אחר אני יודיע) זכרון- 1g DDR 400MHZ CL 2.5 כונן דיסקים- 1.44 ספק כוח לפנטיום AMD\4 ספק כוח-12CM FANאלומ' 400W REAL כרטיס רשת- 1G OB מעבד- AMD ATHLON64 3200 939 VENICE דיסק קשיח- WAMSUNG 200 SATA 8M לוח- K8N NEO4-F 939 PCX MSI כ.מסך- MSI RX1300PRO TD256E PCI-E כרטיס קול- 7.1 OB (7 ערוצים רמקולים- SBS370 קריאטיב 2.1 מסך- AOC LM728 17" LCD 8MS DVI תודה לעוזרים עריכה: שכחתי להוסיף אם המפרט הזה שווה את המחיר.. בנוגע לכרטיס מסך דיברתי איתו וכנראה שנחליף ל X800GT

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by swisaman,

היי, המפרט שלי בצד והתקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח,אני מתכנן לשדרג עכשיו רכיב\רכיבים בזמן הקרוב ולהמשיך את השידרוג בעוד כ5 חודשים(במרץ). בעקרון,השימושים העיקריים הם משחקים ואני גם רוצה לבצע OC לרכיבים,אני משתמש במסך DELL 2209WA. חשבתי על שידרוג הכרטיס מסך לGTX660\HD7870 וככה ישאר לי קצת כסף ואז בעוד 5 חודשים אני ממילא ממשיך את השידרוג ולשדרג מעבד+לוח+זכרונות על הדרך. או מצד שני,לשדרג לI5 3570K+לוח Z77 ולעשות OC למעבד ובעוד 5 חודשים לקחת כרטיס מסך HIGH END מהסדרה החדשה שתיהיה באותו זמן + שדרוג מסך למסך גדול יותר. כרגע,משחקים עובדים לי בסדר על הגדרות בינוניות,אבל ברגע שאני מעלה הגדרות הם מתחילים לקרטע.(כותרים חדשים)

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by avatar123,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)בעיקר כתיבה עליו צפייה בסרטים ועבודה משרדית כזאת בקשר למשחקים משחקים קלים זאת לא ממש המטרה שלו * גודל המסך?שיהיה מעל 10 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא יודע מה זה * בלוטות?לא ניראה לי * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית?תלוי באמינות המחשב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב קולנוע ביתי. 1. תקציב: 2,500 ש"ח עם חריגה קלה. 2. מטרות המחשב: קולנוע בייתי. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי: לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו: לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו: לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם: כן, אני מעוניין במארז יפה ואיכותי עם שלט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה: לא (מריץ עם לינוקס), לא ולא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם: שלמחשב יהיה יכולת להפעיל סרטים באיכות של 1080P חלק. 9. האם חשוב שקט: כן, חשוב מאוד. 10. האם מתוכנן OC: לא. יש לי ברשותי ספק HEC 400W TRT כזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~HEC-400TRT~24~0.htm אם הספק לא מתא…

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  19. יש עדיפות ל INTEL

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  20. דקה לפני שאני מזמין!!! האם ניתן לשפר או להוריד כי לא צריך? amd 64 3000+ gigabyte k8ns a-data 512 geforce albatron 6800gt chenbro xpider tt 400W אני צריך משהו לשפר או שווה לי להוריד משהו כי אני לא ישתמש בזה? אני גיימר כבר וזהו..

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by ishaymosco@gmail.com,

רכשתי לפני חודשיים לנובו T400,והוא עובד יופי,אך לאחרונה הסוללה לא נטענת לי. אני צריך לציין שקיבלתי עם המטען כבל תקע ,אך הוא עווה מידי לשקע סטנדרטי,אז החלפתי לכבל עם תקעים טיפה יותר דקים...זה החזיק חודש ולפני יומיים זה הפסיק להטעין לי את המחשב,אבל המחשב מציג את החיווי שזה מחובר לחשמל אח אחוזי הסוללה נשארים קבועים (רק יורדים)..מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by Kenny,

הנתונים למעלה - הכרטיס מסך בגירסאת ה OVER CLOCK של גיגה בייט הזכרונות של Corsair, לא זוכר דגם ספציפי, אבל אינ זוכר שהם היו יקרים מאוד (כנראה תזמונים נמוכים =] ) למעבד יש קירור מאסיבי גדול (ממש גדול) שעלה לי מעל 200 ש"ח.. מוכר ללא מארז וציוד אחר. אך ורק השילוש + כרטיס מסך. כמה נראה לכם יהיה פייר לבקש? תודה.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by berner,

בניית מפרט רכש למחשב חברי שלום כנראה שאני נדרש לחדש את המחשב שלי ואני רוצה להחליף מספר פריטים ואשמח להמלצות מניסיונכם ובכן התקציב לא רלוונטי כי אני משתמש עם חלק גדול מהקיים נשאר עם מארז מבית אנטק נשאר עם צורב+ וקורא תקליטורים נשאר עם הHD ויתכן לרכוש נוסף עם אחסנה גדולה יותר 1T ואו SSD בקיצור להחליף לוח אם עם יכולת הרחבות של סלוטים ומספר HD (המלצה על חברה אמינה ) להחליף מאבד ומערכת הקירור שלא מתחממים מדי ושקט ואולי מאווררים חדשים המחשב לא מיועד להיות מתוכנן ל overclock אבל יהיה מחשב חזק עם זכרון גדול לפחות 4G מערכת הפעלה WIN 7/8 שימוש לצרכי ביתיים ולימודים ,עבודה באינטרנט ועריכת סרטים מצגות וכו' ויכולת עבודה עם מספר תוכנות במקביל ומספר חלו…

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  24. כשאני סוגר את המסך בלי לכבות את המחשב.ואז פותח אותו ,אין שום תצוגה במסך ואז אני חייב לכבות את המחשב ואזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז, ניכנסת לפעולה תוכנת השיחזור של לנובו,מה יכולה להיות הבעיה? ניגמרה לי שנת האחריות ולפני כחודש החלפתי לבד את המאוורר ,יש למשהו רעיון מה לעשות?? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  25. Started by ElishaBar,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed- כל הסדרה. COD BF3 GTA ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1200*1920 גודל מסך 24'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 6 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים