ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, קליל - קל (ילדים קטנים + אחד בן 12 שירצה לשחק , צריך אפשרות למשחקים שיתאימו לגילו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כמו שכתבתי גיימיניג קל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות לFHD אם נכנס בתקציב …
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין בהמלצה למחשב נייד על עבור סטודנט להנדסת חשמל. חשבתי על כונן SSD של כ-64GB (עם אפשרות לעוד דיסק SATA בשביל סרטים ושטויות) ועל זיכרון של 16GB ומעבד i5 (המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תרגילי בית ב-Matlab ו-Windows בלי שיקרטע) האם זה אפשרי בסכום הנ״ל? (ומאיפה ) תודה רבה ושיהיה שבוע שקט!
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הי אני חשבתי לקנות את הנייד הזה כי אמרו לי שיש לו כרטיס מסך די טוב יחסית לנייד... אבל אני מנסה למצוא מידע על הכרטיס הזה ATI M96PRO ולא מוצא בשום מקום... מישהו יודע מה היכולות שלו? http://www.fre.co.il/getProduct.php?pid=1483
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב מיני נייד דיי סטנדרטי (מעבד N455 1GB זיכרון וכו') של ACER ASPIRE ONE. לפני שאני מתחבר איתו לאינטרנט אני רוצה לגבות אותו (גוסט או משו בסגנון). הבעיה שאין למחשב הזה כונן דיסקים. עכשיו השאלה שלי - האם אפשר לגבות דרך גוסט או איזהשהיא תוכנה אחרת ולטעון את האיימג' במקרה של קריסת המחשב מהUBS? או שחייבים להשתמש עם כונן דיסקים?!? ואיזה תוכנה הכי מומלצת ?? בנוגע לגיבוי של הוינדוס - האם גם הוא מומלץ? וגם פה, האם אפשר לטעון את האימייג' בלי כונן דיסקים? *שכחתי לציין שמדובר במחשב עם וינדוס 7 עברית. תודה מראש לעונים !!
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחבש חדש בחלקים. תעזרו לי בבקשה לבחור חומרה. אני צריך אותו למשחקים וקידוד. מחשב צריך להיות די חזק אם אופציה ל overclocking מעבד: Intel Q6600 דיסק קשיח: Seagate Baracuda 500Gb 32mb כרטיס מסח: Nvidia 8800GT כבר יש לי את הלקים. אלהם צריך לבחור 1. Motheboard - p35 עד 1000ש"ח 2.מערז - Thermaltake עד 600 ש"ח כולל ספק 500W 3. זיכרון DDR2 800Mhz 2Gb 2x1 תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מחשב למשחקים וסרטים איכותיים, השקט לא משמעותי, לא מעוניין בOC (לא מבין בזה). התקציב הינו עד 3500 ש"ח כולל מסך שאני מעדיף שיהיה 23". 1. תקציב:3500 ש"ח להשתדל לא לחרוג, מקסימום עד 100 ש"ח. 2. שימושים: משחקים כמו :need for speed, GTA,call of duty ודומים להם. תוכנות: לא משהו מיוחד שימוש רגיל, WIN7,אופיס. 3. ציוד היקפי דרוש:מסך 23" 4. ציוד לא דרוש?כונן דיסקטים,צורב. 5.רמת השקט: לא חשוב מבחינתי הכי רועש. 6. חנות: כל חנות באזור הצפון. 7. בקשות מיוחדות: אם אפשר מארז עם חלון אבל ממש לא הכרחי. 8. שדרוג: חשוב לשמור על אפשרות לשדרוג בעיקר לRAM. תודה לעוזרים נ"ב: עוד דבר שנראה לי חשוב, אני לא חייב לקנות את המחשב בזמן הקרוב אז אם מתוכננת הורדת מחירים אין לי בעייה לחכות.
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מחשב לחבר, מעוניין לבזבז כמה שפחות (חייל) לא הולך לשחק בו לכן אין צורך לחומרה מטורפת אומנם הפוטושופ לדעתי דורש כמה שיותר זכרון RAM
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי , דרוש מפרט מחשב כולל מסך וציוד היקפי לעבודה עם תוכנות לעריכת מוזיקה - QBASE נכון לעכשיו אבל שתיהיה אופצייה להתרחב לתוכנה יותר כבדה . מעבר ליכולות עיבוד מהיר ואודיו טוב הייתי רוצה שהמחשב יספק חווית צפייה בסרטים וכו. כרטיס מסך שיאפשר גיימינג מזדמן אבל אין צורך במשהו כבד מכיוון שגיימינג יהיה שולי פה . תקציב בסביבות 5K אפשר לחרוג אם יש צורך - לטובת השימושים העיקריים מן הסתם ולא לטובת גיימינג . רצוי לא יותר מ2K חריגה . תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להרכיב מפרט ב 5200ש"ח למשחקים ומולטיטסקינג קל וללא OC.(אולי ממש קצת בעתיד) חשבתי לבסס את המערכת על ה 531 של אינטל, אבל גם שוקל את ה 3000 או 3200 של AMD. כ.מסך- LEADTEK - WinFast 6600GT Extreme 128mb DDR - PCX - Retail 1070 ש"ח הארד דיסק- WD 250GB S-ATA II 7200RPM 16MB BUFFER WD2500KS 3Y 730 ש"ח (כן אני יודע, אבל אני חייב ה.דיסק גדול...) חוץ מזה, אני פתוח להצעות... תודה, עמרי.
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מארז מעבד זכרון לוח אם (שיכלול כרטיס רשת, קול וגרפי) HDD בלבד אפשר קצת לגלוש בכ10%. אני צריך אותו לילד לגלישה באינטרנט ואופיס בלבד מה דעתכם?[br]פורסם בתאריך: 23.05.2007 בשעה 16:16:32 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7065זה מה שמצאתי שהכי מתקרב לתקציב, מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי לוח בן 4 שנים עם חיבור PCI-E X 16 אני רוצה להחליף לו כרטיס מסך לדוגמא ל- NVIDIA 210 במפרטים של הכרטיסים החדשים רשום PCI-E 2.0 האם תהיה בעיה לחבר אותו ללוח הישן ? תודה דני
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=17259 או זה... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=292&CatCode= וגם למה הוא עדיף? תודה
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לאח שלי דרישות- המטרה העיקרית היא משחקים ואינטרנט הוא משחק בעיקר CS וכאלה משחקי רשת . לא צריך ציוד היקפי ביכלל רק מחשב , צריך כונן DVD , הארד דיסק לא חייב להיות גדול במיוחד כיום הוא מסתדר עם 40 גיגה (כן המחשב שלו מאוד ישן ). תקציב בערך 2500-3000 אפשר אולי טיפה לחרוג (בתנאי שזה מצדיק) אבל רצוי כמה שפחות. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני עוד מאט נועס לארה"ב ואנני יודע אם לקנות מחשב נייד ומפרט שלו הוא: (המחשב הוא של DELL) Catalog Number: 29 E1505RFC1 Module Description Show Details Inspiron E1505 Intel® Core Duo Proc T2400 (1.83GHz/667MHz/2 X 1MB L2 Cache) Operating System (Office software not included) Genuine Windows® XP Home LCD Panel 15.4 inch Wide Screen XGA Display with TrueLife Memory 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHZ, 2 DIMM Video Card 256MB NVIDIA® GeForceGo 7300 TurboCache Hard Drive 100GB 7200rpm SATA Hard Drive Network Card and Modem Integrated 10/100 Network Card and Modem Adobe Software Adobe® Acrobat® Reader 6.0 Combo/DVD+RW Drives FREE 8X CD/DVD Burner…
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני זקוק להמלצה למחשב נייד שהכי חשוב במפרט שלו שתהיה לו יציאת HD וכמובן שיתמוך ב DTS . המחשב הולך להיות מחובר למערכת קולנוע בייתית ואמור להחליף מחשב נייח עם לוח אם כזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2694 בקיצור מחשב נייד לקולנוע בייתי . מבחינת תקציב , אפשר לומר שעד 5000 ש"ח . תודה !
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
COMiON IMPRESS BLACK מארז שחור פשוט Intel Pentium IV 3.0G@3.6Hz Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 550@620 SAMSUNG DVDR-WX16 THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W FAN X1 120M מאחורה מוציא FAN X2 80M מקדימה מכניס מה להוסיף למחשב שיקבל עוד ביצועים?.. אני לא משחק במחשב הרבה ! אז כרטיס מסך זה לא רלוונטי ואם בכלל יש משו לשפר
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA4, COD MW3, Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
השימוש הוא לסרטים סדרות גלישה בינטרנט קידוד וידאו וכל מיני. בעתיד (תוך 3 חודשים) אני אקנה כרטיס מסך ואז גם משחקים. חשוב לי אפשרויות שידרוג ושקט. שימו לב שהאפשרות של לחכות קצת על מנת שיהיה לי יותר כסף למחשב לא אפשרית כי אני בלי מחשב כרגע. בנוסף אני לא מעוניין לקנות מחשב עם כרטיס מסך והכל עכשיו משום שהוא יהיה ברמה נמוכה יותר. מעבד : amd phenom II X4 925 Box gigabyte ga-ma785gt-ud3h 4GB DDR3 1066/1333 samsung spinpoint f3 500gb צורב LG או סמסונג lancool k60 ספק או VX450 או סיסוניק 500ET
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים, בניתי מפרט התקציב עד 4000שח (בלי HD) אשמח לקבל כל תגובה ואפשרויות אחרות Intel p-4 3Ghz 478 1070שח Abit IS7 (865PE) 560שח 256MB Samsung DDR 400 x2 560שח Sapphir Radeon 9600XT TV,DVI 128MB 880שח LG DVD x16 170 Internal Usb 6in1 flash cards reader (עוד לא ראיתי) ~100שח (בערך) ATX MIDI 400W 280שח ------- סה'כ 3620שח חשבתי גם על לוח Asus P-4P800SE, תגובותכם..
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הי. מה דעתכם.מחשב HTPC http://www.1pc.co.il/product_info.php?cPath=763&products_id=8884 או שכדאי לבנות מחשב בחלקים? עד 2000 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, חשבתי על המפרט הזה למחשב בעל ליבה כפולה: מעבד: ?P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? לוח אם: ?ASUS P5ND2SL Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2? זכרונות DDR II 533 ?512MB Aeneon*2 כרטיס מסך: כמה אפשרויות: 1. ?ASUS RADEON AX550GE 256MB PCI-E, DVI , TV? 2. Gygabyte 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL)? 3. Sapphire (ATI ?RADEON 9600XT 256MB? 4. ?ATI RADEON 9600XT TV, DVI 256MB (BULK כל הכרטיסי מסך הנ"ל עולים 650. אם יש למישהו הצעה עדיפה, אני אשמח לשמוע. דיסק קשיח: ?WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB? צורב די וי די: ?LG 4167B +x16 -X8 Dual x6 מארז: ?HEC Compucase CI-6A21 400W? מסך: ?POLYVIEW TFT 19'' V396 8 msec +SP +DVI? כולל עכבר וכונן פל…
-
- 12 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתכם. מראש, אני לא יודע האם מה שאני מבקש הוא אפשרי. אני מחפש לחדש את המחשב שלי. בעקרון אני לא משחק הרבה אם כי יותר עובד עליו (בסביבת .NET) ולמרות זאת יש כמה משחקים שממתינים לאותו הרגע שבו אני אוכל להריץ אותם. אז ככה: המשחקים אותם אני רוצה להריץ: (כשיצא)Fallout 3, Starsraft 2וכל שאר המשחקים להם יש את אותם הדרישות. וגם נזכרתי ב-Eve-Online עדיף תחת הגדרות הכי גבוהות. מה אני בעצם צריך: נראה לי שיהיה יותר קל להגיד מה יש לי. נכון להיום יש לי מסך widescreen טוב, מקלדת, עכבר, רמקולים, כונן DVD-R/W שאפשר לפרק מהמחשב היישן. כל שאר הדברים במחשב הישן שלי מגיעים מתקופת האבן ולא נראה לי שאפשר יהיה להשתמש בהם (אפילו לא במארז). מה חשוב לי: לא יודע אם צריך בכלל…
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Just Cause 3, Forza Motorsports 7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית. אחד שלי ואחד של אימי. אימי צריכה מחשב חלש ביותר. ווינדוס ואופיס ולא יותר מזה. אני כמובן מעוניין בכל החלקים החזקים יותר של המחשב ובנוסף הוא כן יהיה מחובר לאינטרנט. אני מצרף לכם את המפרטים של שני המחשבים כפי שהם בנויים כעת. אני יודע להרכיב כמעט הכל במחשבים, אבל מעדיף לא להתעסק עם לוח האם והמעבד. לכן, אמרו לי לאיזה מחשב יש מעבד ולוח אם חזקים יותר, ואליו אעביר את החלקים החזקים (כ.מסך, זכרונות וכו'). [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע אם חוקי לעשות דאבלת'רדינג, אבל הדיון הקודם די נתקע, אז אני מנסה לפתוח דיון חדש. אני מחפש מחשב בתקציב של 3000 ש"ח. הנה שני פרטים שהציעו לי: Athlon 64 2800 1260 ABIT Motherboard Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) ש"ח 623.28 512MB A-DATA 490 2 980 " זה המפרט שמבוסס via. הציעו לי את אותו מפרט בערך, רק מבוסס 8KDA3J של Epox . שמבוסס כידוע nFORCE 3 250G. השאלה היא מה ההבדל בלוחות עצמם? במה בוא מתבטא, אם תוכלו לפרט את כל הפרמטרים (תמיכה בDUAL, מה ההבדל בצ'יפסט עצמו, אוברקלוק, אם אפשרי בכלל). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-