ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מחפש מחשב בסכום מקסימלי של 1,500 ש"ח. ניתן לנצל את כל התקציב. השימושים הם ביתיים סטנדרטיים (קריאת מייל, אופיס, גלישה באינטרנט וכדומה). לא מתוכנן שדרוג עתידי של המחשב, אין צורך בציוד היקפי או בחלקים מיוחדים, ללא מסך , לא מתוכנן OC. דרוש צורב. חשוב איוורור טוב, שהמחשב לא יהיה רועש, וכמות זכרון גבוהה. עדיפות לאיזור כרמיאל. תודה רבה מראש, אוהד.
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מחפש אולטרה בוק עד 3 אלף, במקרה הכי גרוע אני יכול להתפשר על עוד 500 שקל. חשוב שיהיה מהיר וחזק למשחקים, וכמובן שיחזיק הרבה זמן סוללה. חשוב שיהיה מחברה שיש לה אחריות טובה וארוכה. המחשב הוא לעבודה משרדית, אבל גם יריץ משחקים... תודה משחקים לדוגמא: CS:GO , COD
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש כי המחשב הישן כל הזמן עושה בעיות... התקציב שלי 2600 ש"ח והמטרה של המחשב היא למשחקים ללא עדיפות למעבד Intel או משהו וללא ציוד היקפי בכלל. תודה
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
קניתי את המחשב נייד הזה ואני די מרוצה, עלה יקר כן 8,900 אבל הוא שווה את זה באופן מעשי ופיזי יש לו כל מה שאני זקוק, חוץ מבטרייה שמחזיקה בערך לשעתיים שזה החיסרון היחיד בנתיים. פשוט יש איתו הרבה בעיות בעולם, היו לי כמה בעיות אבל הצלחתי לתקן עם גירסאות תוכנה או קושחה לכרטיס מסך. רק רציתי לראות אם יש פה עוד גיימרים שנהנים עם המחשב.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב פנטיום 3 667, זכרון 128 (64*2) , והוא נורא איטי. אינני יודעת את לשדרג את המחשב או לקנות חדש. בעיקרון יש לי מעט משחקים, לא כבדים בכלל ואני גולשת, לפעמים אני עובדת עם פוטושופ ופריהנד ומידי פעם אני מורידה סרטים. לשדרג את המחשב, כלומר להוסיף לו זכרון שזה SDRM, (שיחסית הוא יקר) שבסך הכל יש לי שלושה סלוטים. לוח אם MSI דגם MS-6301.
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחשב מחשב נייד : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5500, כמובן שמעדיף כמה שפחות, אם מחשב בסביבות 4500 עונה על הדרישות אז בכיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים בעיקר, גלישה, נטפליקס ואולי איזה משחקון קליל כמו overwatch פה ושם. בקשר לגלישה אני גולש עם המון טאבים פתוחים בה זמנית אז חשוב לי זיכרון גדול, 16 גיגה (מניסיון עם מחשב שולחני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד קר…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
תקציב: מהו תקציב לשדרוג המחשב?: 2000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 500 מטרות השדרוג: מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב?: גיימינג בינוני - כבד במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: CS1.6 / CS:GO / BF3 / GTA V מערכת הפעלה: באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש: Win 7 64bit מפרט נוכחי: מעבד: DualCore Intel Core i5-650, 3333 MHz לוח אם: Gigabyte GA-H55M-S2 זיכרונות: Kingston 4GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTS 450 1GB דיסק קשיח: לא צריך צורב/כונן אופטי: לא צריך מארז: לא ידוע אבל רוצה להחליף ספק כוח: לא ידוע, ולא כתוב עליו שימושים מיוחדים: האם תבצע המהרה (OverClock) למחשב? במידה שכן, לאילו רכיבים? לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך…
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
המחשב לא צריך לכלול כרטיס מסך, זהו שידרוג שאעשה בהמשך. כרגע כל מה שאני רוצה זה את הפלטפורמה הכי חזקה שאני יכול ליצור במחיר זה.
-
- 14 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש שטוב למשחקים כמו bf bc2,cod,nfs רציתי לדעת מה אתם אומרים על המפרט אם הוא טוב או לא? המפרט: מעבד: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ כרטיס מסך: ASUS HD 5770 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI VGA PCI-E כרטיס קול: On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD : LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות: Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים: Thermaltake V9 BlacX Edition Mid Tower Black Gaming Case (No PSU) ספקי כוח: Chieftec Nitro 65…
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד, לצרכים של עבודת מסמכים, גלישה והורדה באינטרנט, וצפיה בסרטים. לא דרישות גבוהות.. חשבתי לקנות מסף 14", כדי שיהיה נוח וקל יותר.. התקציב שלי סביב ה 3000. מה דעתכם על המחשב המוזכר בכותרת? למישהו יש נסיון איתו או ששמע עליו? או לחילופין, מישהו רוצה להמליץ לי על מחשב אחר שיתאים לי? אני מעדיף dell או lenovo.. תודה רבה מראש על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי נייד עם כרטיס מסך NVIDIA 8200הפירסומים האלו די מטרידים אותי . יש לי אחריות ליותר משנה וחצי . ואם אני אמכור אותו אני לא אפסיד עליו . האם כדי להיפטר ממנו ? יש לציין אני מרוצה ממנו מאוד . והחלפתי המון מחשבים ניידים . וחשבתי להישאר איתו לאורך זמן .
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מחפש המלצות ללוח אם ומעבד בתקציב כולל של עד 1500 ש"ח. מיועד לגיימר והלוח אם צריך לתמוך בOC בינוני -גבוה . הלוח יתחבר לכרטיס מסך 260GTX. העדפה לקנות מחנות איבורי.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הי, לכבוד יציאת VISUAL STUDIO החדש אני קונה מחשב חדש שיוכל להתמודד איתו. אני מתכנת ומפתח בWEB ומשתמש בכלים די כבדים (SQL SERVERS וכו'). אני רוצה רק אינטל. איך המפרט הבא בסביבות ה3500שקל: 775 P4 3.2 64BIT INTEL Cherry Creek D915PCYL WESTERN DIGITAL 160 SATA2 DDR 400 512MBX2=1024MB TWINMOS HEC COMPUCASE 6A19B DVD RW LG3163B יש לי כרטיס מסך.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מה דעתכם עליו? שווה את ההשקעה? בגדול אני מחפש מחשב ללימודים, ככה שאני צריך סוללה חזקה. יחד עם זאת, אני צריך מחשב שיש לו כוח עיבוד חזק בשביל עריכת ווידאו, ואפשרות לגיימינג כשיש זמן. הבעיות שלפחות אני ראיתי, הם אם אני קונה מחשב שהוא מהיר וחזק (מעבד, זיכרון וSSD טוב), אין לו כרטיס מסך טוב למשחקים. אם אני בוחר להשקיע במחשב שהוא חזק לגיימינג, הסוללה שלו מאוד חלשה ולא מתאימה ללימודים (לא משנה אם משחק עליו או לא). הם גם בדרך כלל טיפה יותר כבדים. לא בכל הכיתות יש מספיק חיבורים לחשמל, ככה שזאת בעיה דיי גדולה כי אני הולך לכתוב בו הרבה... בהתחלה חשבתי על הRazer Blade שהוא בערך חצי מהמחיר (אם אני קונה הגרסה המינימלית). הוא דיי עונה לי על הכל: זול, חזק, מותאם לג…
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע זמן לקנות מחשב חדש ובגלל שאני כבר לא בתחום איזה 7 שנים קיבלתי שוק מכל הדברים החדשים שיש היום. פעם מזמן כשהייתי פעיל פה היה לי מחשב מפלצת על סוקט 775 עם SLI וקירור מים , אחרי שהוא הזדקן קיבלתי מתנה מהורים G751JT נייד גיימינג של אסוס עם I7 דור 4 וGTX970M ואיתו אני עד היום. עכשיו אני מחפש לחזור למה שהיה לי פעם בערך. אני רוצה מחשב עם מארז מפלצתי קירור מים שיריץ לי כל משחק בלי גמגומים בהגדרות הכי גבוהות. מה מומלץ היום? תמיד היה לי את השילוב של INTEL-NVIDIA, אבל ראיתי שAMD לקחו אותם בדור הקודם אז עכשיו אני בכלל הלכתי לאיבוד. ראיתי לאינטל יש כבר לוחות אם עם DDR5🙄. אני יותר מאשמח לעזרה בבניית מפרט. יש את כל הציוד ההיקפי…
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? - 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך אם אפשר אבל לשמור על ביצועים גבוהים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - תלוי כמה זה באמת ישתלם אבל נגיד עד 500 2. מה שימושי המחשב? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PS2, GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב 24' 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - צריך מסך (חושב על 24') .עכבר רצוי Corsair M65. צ…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לשדרג את המחשב שלי. לצערי ההבנה שלי בחלקים הפנימיים כנראה לא מתקרבת לרמה של החבר'ה כאן בפורום. מה שהייתי רוצה בשורה התחתונה זה שהמחשב יעבוד הרבה יותר מהר וכמובן גם לשדרג כרטיס מסך. אשמח לקבל המלצות ותודה רבה לכם מראש. זה המפרט הנוכחי שלי: Computer: [/l] Computer Type ACPI x86-based PC Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) BIOS Type Award …
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום,יש לי כרטיס מסך Gts8800. ואני רוצה להוסיף לו מעבד חזק ולוח אם,מחשב למשחקים. תקציב:2500שקל. תודה מראש עריכה:יש לי ג'יגה זיכרון פנימי
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5K חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? dual boot של windows לגיימינג ו-ubuntu לפיתוח תוכנה, בדגש על deep learning. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ASUS GEFORCE RTX 2070 TURBO TEAMGROUP GX2 1TB SSD DRIVE 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רמת רעש סבירה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך ב-RGB, במידה ומתא…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
חבר שלי הכין לי מפרט, ביקשתי ממנו כמה פרטים: מחשב לעבודה רצופה קשה ממושכת שיריץ יישומים של 32/64 ביט, שיתאים בקטנה למשחקים ויהיה בעל Ram גבוה חלקים שאני לא צריך: HD/CD המפרט שהוא הכין לי מוצג בהודעה זו, ואני מבקש את דעתכם על המפרט... בכל מה שקשור ב-nforce4 אני לא מעוניין בו [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ונמאס לי להסתובב עם קלסרים ומחברות. במיוחד שאני חוזר הביתה זה מעצבן והולך לאיבוד עם כל הדפים. שמתי לב כי הרבה סטודנטים עובדים לעבוד עם טאבלטים במקום לכתוב על נייר כותבים על הטאבלט עצמו. וכך אני החלתתי לעשות זאת. אך לא יודע איזה מוצר לבחור? ויש לי חשש מטאבלטים כי כוח העיבוד שלהם קטן יחסית למחשבים ניידים. אז חברה, אני אשמח על הצעות, ושאלה נוספת האם כדי לעבוד עם עם הממשק של מיקרוסופט, ONENOTE ?
-
אוקיי אני מבין שהת'רד הקודם לא היה טוב אז אני פותח מחדש הפעם כמו שצריך. 1. מה התקציב? עד כ7.2 אלף 2. מטרות המחשב?משחקים כבדים בעיקר. 3.ציוד היקפי-רק רמקולים, אבל אם זה אפשרי אז שיהיה בעדיפות אחרונה כי יותר חשוב לי להשקיע בחומרה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?אין. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אני מעדיף ללכת על מה שהכי טוב והשם של החברה לא כל כך משנה לי.. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שיהיה קירור איכותי, וכמה שקט שאפשר עד התקציב כמובן. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא כי כבר יש לי על דיסק WINXP ואני מעדיף להשי…
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מפרט נדרש: מסך מעל 15" זכרון לפחות 3GB, רצוי 4 כרטיס מסך סביר למשחקים מצלמה מובנית BLUETOOTH קורא כרטיסים מחשב שנראה לי מתאים, אבל אני לא בטוח שיכול להריץ משחקים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
השימוש של המחשב זה להקרין סרטי HD בטלוויזיה בסלון, גלישה פשוטה ואם יהיה אפשר להריץ PES08 יהיה נהדר. אין צורך בכרטיס טלוויזיה. אם אפשר גם מארז שוכב יהיה מצויין. תודה רבה. נ.ב. מצטער על כל העריכות פשוט לא יודע נראה לי קצת דבילי לבקש מחשב בתקציב הזה אז תודה בכל מיקרה.
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-