ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
לוח אם יצרן: GIGABYTE דגם: GA-945GM-S2 Chipset: intel 945 FSB: 1066Mhz כ.מסך משולב: Intel Graphics Media Accelerator 950 כ.קול משולב: Realtek ALC883 8-channel High Definition כרטיס רשת: 10/100 יציאות USB 2.0: 8 יציאות S-ATA: x4 יציאת PCI Express X16: x1 יציאת PCI Express : x1 תמיכה ב- Hyper-Threading : כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה ב S.ATA: כלול תמיכה ב S.ATA2: כלול תמיכה ב 64Bit: כלול חריצי הרחבה : PCI X2 תומך CONROE: כלול דיסק קשיח יצרן: Western Digital/Smsung/MAxtor/Seagate טכנולוגיה: S.ATA2 נפח : 250GB מהירות: 7200RPM זכרון מטמון cache: 8MB אחריות: שלוש שנים מעבד יצרן: Intel סוג: Core 2 Duo דגם: E6320 מהירות : 1.86 מהירות FSB: 1066Mhz זכרון מטמ…
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל בחיפוש חרכישת מחשב נייד. ההבנה הראשונית שלי היא שיש מלא דגמים, לא שונים מדי אחד מהשני, ושקשה מאד להחליט מה באמת כדאי לקנות. אני לא רוצה המלצה על דגם ספציפי, אבל כן מעניין אותי לדעת מהנוסים יותר בתחום איזה חברות הן האמינות והטובות יותר ומאיזה כדאי להתרחק גם אם המחיר זול יותר? כמובן שכל דגם שונה מהשני ואני אבדוק ספציפית על כל הדגמים הרלוונטים, אבל בכל זאת, צריך להתחיל לצמצם את האופציות.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב מיני נייד דיי סטנדרטי (מעבד N455 1GB זיכרון וכו') של ACER ASPIRE ONE. לפני שאני מתחבר איתו לאינטרנט אני רוצה לגבות אותו (גוסט או משו בסגנון). הבעיה שאין למחשב הזה כונן דיסקים. עכשיו השאלה שלי - האם אפשר לגבות דרך גוסט או איזהשהיא תוכנה אחרת ולטעון את האיימג' במקרה של קריסת המחשב מהUBS? או שחייבים להשתמש עם כונן דיסקים?!? ואיזה תוכנה הכי מומלצת ?? בנוגע לגיבוי של הוינדוס - האם גם הוא מומלץ? וגם פה, האם אפשר לטעון את האימייג' בלי כונן דיסקים? *שכחתי לציין שמדובר במחשב עם וינדוס 7 עברית. תודה מראש לעונים !!
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
תקציב 4,000 ש"ח, לעבודות משרדיות (גלישה באינטרנט, אימייל, הכנת קבצי וורד, מוסיקה) או פעם גם פוטושופ אבל גם לא דברים כבדים, לא צריך ציוד הקפי, שמעתי שהמעבדי M של אינטל טובים אז אם זה נכון עדיף מעבד כזה, לא צריך מערכת הפעלה, חובה שיהיה כרטיס רשת אלחוטי, לא משנה יופי או קירור, בלי הרכבה במעבדה כמובן, לא משנה איך לשלם. המחשב לא צריך להיות חזק במיוחד, אבל שיבצע את המטרות שציינתי חלק ובלי תקיעות. למטרות האלה מצאתי את הדגם הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10098&PHPSESSID=212385e482d377659f3754ceb529bedc באתר של פנדס במחיר 3095 ש"ח, אם יש דגם יותר טוב בדרישות הנ"ל או את הדגם הזה במחיר טוב יותר, אני פתוח להצעות.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
חברה הרבה זמן לא התעסקתי עם מפרטים, אני צריך לתת המלצה לחבר למפרט ב3000 ש"ח למשחקים, האם תוכלו לעזור לי?
-
- 12 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מחשב לחבר, מעוניין לבזבז כמה שפחות (חייל) לא הולך לשחק בו לכן אין צורך לחומרה מטורפת אומנם הפוטושופ לדעתי דורש כמה שיותר זכרון RAM
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מחפש אולטרה בוק עד 3 אלף, במקרה הכי גרוע אני יכול להתפשר על עוד 500 שקל. חשוב שיהיה מהיר וחזק למשחקים, וכמובן שיחזיק הרבה זמן סוללה. חשוב שיהיה מחברה שיש לה אחריות טובה וארוכה. המחשב הוא לעבודה משרדית, אבל גם יריץ משחקים... תודה משחקים לדוגמא: CS:GO , COD
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
המחשב הזה יוצא לי 4600 ש"ח מינימום בכל חנות אחרת וכאן הוא עולה 3800 זה אפשרי? או שזה איזה שוג של מרמה או משהו? מארז מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W לוח אם אינטל מקורי-INTEL P-35 1333MHZ INTEL CORE 2 DUO E-6600 CONROEלכתבה על המעבד לחץ כאן! 2048MB DDRII 800MHZ קינגסטוןGo ATI RX1950GT 512M-DDR 3/DVI/HDTV PCX(זיכרון 512M מלא על הכרטיס) דיסק קשיח - 500GB SATA II כונן-DVDRW X18 NEC/SAMSUNG מקלדת אינטרנט+ע.אופטי
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מארז, מקלדת, עכבר ורמקולים עבור שימושים משרדיים בסיסיים (וורד, אינטרנט, מוזיקה והורדות) אם אפשר מסך באיזור ה-23 אינץ' זה יהיה מצויין. תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש מפרט למחשב עריכה ברמה מקצועית. התוכנות שאני משתמש בהם : PREMIERE, AFTER EFFECTS , CINEMA 4D. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וההבדל משמעותי ושווה לנצל את כל התקציב או לחרוג ממנו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו\גראפית, גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PREMIERE, AFTER EFFECTS, CINEMA 4D, אופן שימוש תדיר-כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סקיירים, אסאסין קריד... בקיצור סוגי המ…
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, אני מחשב מחשב נייד : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5500, כמובן שמעדיף כמה שפחות, אם מחשב בסביבות 4500 עונה על הדרישות אז בכיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים בעיקר, גלישה, נטפליקס ואולי איזה משחקון קליל כמו overwatch פה ושם. בקשר לגלישה אני גולש עם המון טאבים פתוחים בה זמנית אז חשוב לי זיכרון גדול, 16 גיגה (מניסיון עם מחשב שולחני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד קר…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש למטרות פיתוח תוכנה ללימוד מכונה וhigh performance computing. חיפשתי מעט ויש כמה דברים שאני מעדיף בקונפיגורציה. 1. מעדיף מעבד i9 ללא סיומות k וללא f. ברירת מחדל i7. 2. מעדיף 12GB GPU NVidia 3080 TI ומעלה. 3. מינימום 32GB RAM 4. מעדיף שניי דיסקים נפרדים לאפשר dual boot בין windows ללינוקס ubuntu. 5. אם יש מערכת קירור איכותית למנוע כיבוי מחשב בשל התחממות GPU / CPU - אולי קירור כספית ? 6. אין מגבלה על הקופסה - המחשב יישב במשרד . שיהיה שקט ויציב בחום וכו... יתכנו משימות מגוונות ללימוד מכונה ואולי גם נושאי תמונה ווידאו אוודיו ותקשורת . האם כדאי שני כרטיסי רשת לאפשר חיבור שניי …
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר 3500-4000 ככה.. לצרכים.. אינטרנט,פוטושופ,מוזיקה,משחקים קלים, צפיה בסרטים (מומלץ hdmi כניסה כי אני רואה סרטים בפלזמה) שהמחשב יזוז לי סבבה ולא לאט.. מצאתי מחשב נחמד.. יש המלצה עליו לקנות? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2725
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
כמשתמש וותיק של XP קשה לי עם כל המעבר לחלונות 7 (שדחפו לי בנייד במקום XP ) בשולחן עבודה מופיע לי הדבר הזה (מסומן עם חץ) http://www.dix.co.il/Video.php?Id=14206 ולאחר שאני פותח את הגלילה הזו אני מקבל את זה: http://www.dix.co.il/Video.php?Id=14207 מה זה לעזאזאל? והכי חשוב - איך אני מעיף את כל הדבר הזה משם?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הי. מה דעתכם.מחשב HTPC http://www.1pc.co.il/product_info.php?cPath=763&products_id=8884 או שכדאי לבנות מחשב בחלקים? עד 2000 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לפני רכישת מחשב חדש. קראתי את המדריך שלכם למעבדים (זה שנמצא בסטיקי) והוא עזר לי מאוד לעשות סדר במונחים. עם זאת, קיבלתי הרבה הצעות למחשבים עם מעבד T4xx, ולא ראיתי התייחסות אליו במדריך. ראיתי באתר של אינטל שהוא מיוצר ב 45nm שזה אומר יותר חדש ממרום.. אני צודק? האם זה אומר שהוא Penryn? תודה, איתי.
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
בחרתי מפרט, אבל הבנתי שה I3 מהסדרה הזאת לא מומלץ ועדיף לקחת במקומו AMD באותו מחיר (500-700) השאלה איזה מעבד ולוח אם כדאי לקחת? זה המפרט מעבד Intel i3-3220 - Tray פתרונות קירור למארז קירור מסדרת Alpine של חברת Arctic לוח-אם לוח-אם בעל ערכת שבבים H61 מבית Gigabyte/ ASUS/ Asrock/ MSI זכרונות Crucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3 דיסק קשיח Samsung/WD/Hitachi/Seagate 500GB SATA2/3 צורב LG/Samsung DVD-RW SATA כרטיס מסך Sapphire HD7870XT 2GB GDDR5 מארז מארז של חברת Compucase/Antec/CoolerMaster ספק כח ספק 500W מבית Seasonic / FSP / HEC / Antec / Corsair / Enermax סה"כ 3220 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
צריך מחשב נייד בתקציב עד 5500 שקלים לטובת עיצוב גרפי ב: 1. Photoshop 2. FreeHand 3. InDesign 4. Illustrator תודה.
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא בארץ ניידים מבוססי AMD A10-4600M? יש דגם אחד של אסוס שמצאתי באינטרנט, אבל זה כל המבחר שיש? אפשר להזמין במיוחד איכשהו?
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733976 איך נראים לכם הנתונים ? * לי נראה שזו התשובה ל HP DV6EJ
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
מתלבט בין 4 מחשבים ניידים: השימושים רגילים, גם לאוניבריסטה ולגלישה באינטרנט... אלו 4 הדגמים: 2 לנובו עם 2 גיגה זכרון: http://www.jr.com/lenovo/pe/LEN_Y510_hy_4/ http://www.jr.com/lenovo/pe/LEN_Y510_hy_D2/ 2 הבאים הם עם 3 גיגה זכרון, ומעבד יותר חזק - 200GHz: hp: http://www.jr.com/hp/pe/HP_DV6920US/ toshiba: http://www.jr.com/toshiba/pe/TOS_A305S6853/ 1.הלנובו סתם יקרים ופחות חזקים, יש סיבה בכלל להעדיף אותם? 2.אם לא אז מי מהשניים הנותרים יותר כדאי? 3.יש הצעות למחשב נייד בתקציב שיותר כדאי? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים קלים(יש לי כרטיס מסך), עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:קלים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם…
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית. אחד שלי ואחד של אימי. אימי צריכה מחשב חלש ביותר. ווינדוס ואופיס ולא יותר מזה. אני כמובן מעוניין בכל החלקים החזקים יותר של המחשב ובנוסף הוא כן יהיה מחובר לאינטרנט. אני מצרף לכם את המפרטים של שני המחשבים כפי שהם בנויים כעת. אני יודע להרכיב כמעט הכל במחשבים, אבל מעדיף לא להתעסק עם לוח האם והמעבד. לכן, אמרו לי לאיזה מחשב יש מעבד ולוח אם חזקים יותר, ואליו אעביר את החלקים החזקים (כ.מסך, זכרונות וכו'). [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות ה700$ בחנות כלשהיא באורלנדו... הנייד צריך לשמש אותי רק לצורכי גלישה באינטרנט ועבודה משרדית... עדיף על דגם אמין ובטוח, עם מסך כמה שיותר גדול במשקל כמה שיותר נמוך. אשמח לקבל דגמים. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ראשית אני אפרט את את תפקידי המחשב, שהם בעיקר אינטרנט, אופיס, קצת תוכנות של מתמטיקה (אמא שלי מורה) וקצת סרטים, התוכנות לא כבדות, חובה 3 שנים אחריות. **לא למשחקים** הבעיה היא שאנחנו כמובן מעדיפים ללכת על התקציב הנמוך יותר אבל יש לנו מטרה אחת גדולה, שהמחשב ישמש אותנו לפחות ל-5 שנים, והשאלה היא אם מחשב בעל מעבד אחד יעשה את העבודה או מעבד בעל ליבה כפולה. אין לי ספק שלשנה הקרובה מעבד בעל ליבה אחת יעשה את העבודה, אך השאלה היא לגבי העתיד היותר רחוק, התוכנות יותר כבדות ומחשב שהיום יהיה טוב עוד כמה שנים לא יהיה כזה טוב, במיוחד אם קונים מחשב בינוני ולא טוב. מבחינת התקציב אנו נשקיע את הסכום הנדרש למחשב כזה מכיוון שהמטרה היא אמידות לאורך זמן, ואם רק קניית מחשב בעל ליבה כפולה יכולה לה…
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-