ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מישהו שאני מכיר מתחיל ללמוד פיזיקה ומתמטיקה בקרוב וצריך מחשב נייד למטרות אלו. יש המלצות לדגמים אמינים וטובים ?
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
המערכת הבאה מיועדת עבור פיתוח תוכנה. אשמח לשמוע את דעתכם / הערותכם לגבי המפרט. בתודה מראש [table][tr][td] [/t][/t][table][tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td].[/td][td]קישור לדף המוצר באתר היצרן[/td][td]דגם[/td][td]תיאור הפריט[/td][td] [/td][/tr][tr][td].[/td][td]http://ark.intel.com/products/65516/Intel-Core-i5-3550-Processor-%286M-Cache-up-to-3_70-GHz%29[/td][td]Intel Core i5-3550 Ivy Bridge 3.3GHz (3.7GHz Turbo) LGA 1155 77W Quad-Core Desktop Processor Intel HD Graphics 2500 BX80637I53550 [/td][td]מעבד[/td][td] [/td][/tr][tr][td].[/td][td]http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=450[/td][td]Zalman CNPS5X Perform…
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי, בקרוב צריך לצאת Asus (ROG) G75 ואני שוקל לקנות אותו. העניין הוא שהרבה אתרים בחו"ל טוענים שהוא לא הולך להיות חזק יחסית לדגמים הקודמים (ביחס לתקופה שלהם).- זאת למרות שאין אף מידע סופי בנוגע למפרט שלו. מה שכן יודעים, זה שיהיה לו מעבד מסוג חדש שנקרא Ivy Bridge- אני לא מבין במעבדים יותר מדי, אבל מן הסתם הוא יהיה הכי חדש בשוק.. השאלה כמה הוא יהיה טוב יותר מה I7 ? בנוגע לכרטיס מסך, אומרים שהוא יקבל את ה Nvidia 670GTX.. לפי מה שראיתי באתר של Nvidia הדגם החזק ביותר שלהם ללפטופים הוא 675... ההבדל בינהם הוא ממש משמעותי? אמור לצאת דגם יותר מתקדם בקרוב ? אולי 680 ללפטופים? ובקיצור.. ממה שאתם כן יודעים, לדעתכם הוא שווה את הציפיה? או שאני צריך להסתכל לכיוונים אחרים..? או או…
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום לכם! ככה.. אני כרגע מחזיק במחשב Athlon 64 3000+ 512 DDR 400 המחשב שירת אותי מצויין עד היום, אבל עכשיו עם המעבר לויסטה הוא כבר לא אוהב לעבוד מהר. לפיכך, החלטתי ש-3 שנים למחשב זה הגיוני. ואת המחשב הנוכחי אני מעביר להורים שלי, שגם הם יוכלו ללמוד מחשבים מה הם ולהתעסק עם ווינדוס XP. בכל מקרה, השימושים שלי כרגע הם מולטיטאסקינג רציני בויסטה, התכנון הוא לשחק מידי פעם, משמע מעוניין בכרטיס מסך שיריץ משחקים בצורה בינונית. העיקר שיריץץ. וכמובן - סרטי HD. שיתחבר לטלוויזיה 42 בסלון, ול-22 כמסך הראשי בחדר שלי שתומך גם הוא ב=HD. יהיה נחמד אם המחשב יראה גם טוב, נגיד.. הסונאטה 3 עם הספק הכלול נראה לי נחמד. מה יש לכם להציע? הא כן - בלי ציוד הקפי יש מסך Samsung 226BW ויש מק…
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב אבל אני לא כל כך מבין בכל העסק אז ככה התקציב הוא בערך 4 אלף חשוב לי : מסך lcd ,הארדיסק 160 ג'יגה,זכרון לפחות מעל 1000 ומעבד חזק (כיום יש לי 2.66 ואני רוצה להשתדרג למשהו יותר חזק עם המחשב הזה ),צורב דיוידי וסידירום רגיל. אז ככה על כרטיס מסך קראתי פה על זה -GeForce 7900GS (לא שחקן מטורף אבל יש ימים מה לעשות..) כל הצעה תתקבל בברכב (אם יכנסו בתקציב עוד יותר ברכה ..) תודה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם, דוד שלי מגיע לביקור בארץ ב-11.6 ואני רוצה להרכיב מפרט למשחקים, אין לי אפשרות להזמין את החלקים מ-newegg משום שדוד שלי גר בקליפורניה ואם אני יזמין משם יהיה מס קניה של 8.25% אז אני מזמין מ-zipzoomfly. החלקים מארה"ב: מעבד: AMD Athlon XP 2500+ 1.83GHz 333FSB 512KB Processor Retail $79.00 זיכרון: Corsair VS512MB400 512MB DDR400 PC3200 CAS2.5 Value Select Memory Retail $87.00 לוח-אם: אני מתלבט בין ה-NF7-S ver. 2.0 לבין ה-A7N8X-E DLX. NF7-SL: $89.5 A7N8X-E DLX: $99.00 כרטיס מסך: PowerColor XR98-C3/B Radeon 9800 PRO AGP 8X 128MB DDR Video Card w/TV-Out & DVI $212.00 הארד-דיסק: Western Digital WD Caviar WD800JD 80GB Serial ATA 7200RPM Hard Drive w/8MB Buffer $7…
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤423 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205 לוח אם GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤375 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38476 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL 5-5-5-15 NT ¤188 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT קרור למעבד GlacialTech Igloo 7310 Light ¤36 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Igloo7310Light מערכת הפעלה Windows XP Home OEM ¤402 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37210 סה"כ מחיר לכל המוצרים:1424¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il במשרד משתמשים באופיס, חשבשבת ואינטרנט. כעת יש שם מחשבי פנטיום 3GHZ על חצי גיגה זכרון והעסק חורק. מבחינה מסוימת רציתי ל…
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עד 4,000 שח בעיקר למטרות לימודים, פוטושופ מוליטדמיה ותוכנות סטייל mathlab ועוד * גודל המסך - 15 לפחות * רזולוציית המסך - FHD * Bluetooth - כלול * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - SSD בלבד, 256GB * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לנובו * דרישות מיוחדות - מעבד סקייליין כרגע זה המחשב שמצאתי בהתחשב במה שאני מחפש https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18266 האם למישהו יש משהו אחר להציע יותר טוב או יותר מתאים? או שהבחירה שלי מתאימה?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?התקיצב הוא 3200 שקל. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:בעיקר גיימינג. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.הרזולוציה המקסימלית היא 1280X1024 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.אין שםו צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים…
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים לכולם בעוד שבוע ויום אני טס לארה"ב למשך שבועיים וחשבתי שזאת יכולה להיות הזדמנות לקנות מחשב נייד אני מתכוון להתחיל ללמוד מתישהו ואני אצטרך את המחשב כמחשב ראשי ומידי פעם אולי אני אקפוץ איתו לאוניברסיטה. השימושים שלי הם לא מטורפים. אינטרנט, אופיס, סרטים, אולי קצת משחקים. מה שהכי חשוב מבחינתי הוא שזה הולך להיות מחשב ל5 שנים לפחות ככה שהוא צריך להיות כמה שיותר איכותי ואמין... מה שאני צריך במחשב: מסך 14.1 מעבד חזק (הבנתי שמאטלאב דורשת כוח עיבוד משמעותי) אחריות כמה שיותר רחבה וארוכה (בארץ כמובן) אמינות/עמידות אם אפשר כרטיס היברידי זה יהיה מצויין- אם לא אז גם ה4500 יהיה בסדר גמור עדיפות לחיי סוללה גבוהים משקל- עדיף כמה שפחת אבל אני מתחיל להבין שפשוט אין כזה דבר …
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב העגלה שלי כבר איתי יותר מ4 שנים ואני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו, שהוא בזמנו היה פאר הטכנולוגיה (7 אלף שקל לא הולכים ברגל)...בקושי אם כמעט לא מצליח להריץ משחקים חדשים, אני כבר האמת בקושי משחק במשחקים חדשים, ומתרכז במשחקים ישנים שאף פעם לא שחקתי בשביל לא להסתכל בבושה בFPS שהם בסביבות ה10. אז הגיע הזמן וגיליתי שיש לי לא מעט כסף בבנק. הכסף מחכה לי לדברים חשובים אז במקום לתת לצדקה אני חושב שאני אתרום לעצמי את כספי... עכשיו ישבתי המון ובחנתי רכיבים, ואני באמת לא בעניינים כמו פעם (מה גם אין לי זמן - חייל קרבי) וקצת קשה לי להבין מה אני צריך ומה כדאי לי (ואין לי מספיק זמן לשבת ולקרוא על הכל) אז אני נאלץ להשתמש בידע הרב שלכם. בעקרון אני צריך מחשב שהוא מאוד חזק שא…
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מחפש נייד שישמש אותי לעבודה אדריכלית (תכנות גרפיקה), יישומי אופיס וגלישה באינטרנט. משחקים לא מעניין, חובה מסך גדול! המחשב מיועד להיות בחדר עבודה קטן ומיועד לבא במקום מחשב נייח גדול. אין לי בעייה שישקול הרבה (אם המשמעות היא מחיר זול יותר) כי ממילא איני מתכוון לשנע אותו במיוחד. הכוונה העיקרית -שיחסוך מקום ושיאפשר להשתמש בצרכים שהגדרתי. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
המחשב יהיה תחליף שולחני, ככה שמבחינת מסך The bigger the better 17 או 16, גם 15 אפשרי אבל פחות עדיף. אני רוצה של חברה עם אחריות טובה, יציאת HDMI חובה. מבחינת דרישות חומרה אני צריך שהוא יוכל להתמודד עם קידוד סרטים, משחקים קלילים, קצת תכנות ועיצוב בגדול כמה שיותר חזק יותר טוב, כי אני רוצה שהוא יחזיק כמה שיותר זמן. התקציב כפי שמצויין בכותרת הוא 7.5K ומה שהסתכלתי עליו בינתיים הוא זה: Dell Studio 1747touch Dell Studio XPS16 Dell Studio 1558 Sony Vaio VPC-F123FX/B Toshiba A660-10W מה מהם הכי מומלץ? אולי משהו אחר בתקציב?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , אינדיזיין וכו' (2D) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קיבלתי את המפרט הבא ב-KSP מה אתם אומרים ? שינויים\שיפורים ? מיועד למשחקים ברשותי מסך SAMSUNG 2253BW מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Thermaltake V1 AX 110mm Blue Led CPU CL-P0508 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H57M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H57, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA (Oem) מארזים Antec Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Ac…
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1270 ¤ 1 GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY 685 ¤ 1 TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 355 ¤ 2 (2 סטיקים) WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 390 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX7900 GS TDH PCI-E 1260 ¤ 1 ARCTIC COOLING Silentium T1 + 450W PS 530 ¤ 1 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3089 סה"כ: ¤ 4845 אני עוד מתלבט לגבי המארז ... כי אני צריך מארז שיהיה יפה קר לא מרעיש ופלוס ספק כוח איכותי ולא יקר ונראה לי שהמארז הזה דווקא מתאים לדרישות האלה.. ובקשר למפרט .. איך הוא מה אפשר לשפר? ואני צריך את כל הריכיבים מנועה קומפ... אז תשתדלו לא להציע לי מאתרים אחרים ... תודה שנה טובה
-
- 12 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום חברים ראיתי שיש במגה מבצע של מחשב נייד ב3500 ש"ח של DELL (ראיתי במקומות אחרים שהוא עולה ב200-300 ש"ח יותר כלומר שזה בערך המחיר שלו) ורציתי לדעת האם לשימושים של אופיס ואינטרנט ודברים כאלו (כלומר סרטים מוזיקה וכו) האם המחשב הזה טוב וכדאי לקנות אותו כמו כן המחשב מגיע עם 256 מגה זכרון האם כדאי לשדרג או שההבדל לא יורגש http://www.mega-sale.co.il/ בתודה מראש ארז
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי הביא לי להתקין לו XP על המחשב הנ"ל. המסך הכחול הראשוני של ההתקנה עולה אבל קצת אחרי שהוא רושם משמאל למטה WINDOWS START הוא מקפיץ את המסך הכחול הזה: ניסיתי להחליף את הדיסק לדיסק אחר וזה גם לא עוזר עכשיו, נירא לי שההרדיסק תקין כי הוא מריץ ויסטה עכשיו, ולא נירא שיש בעיות גם בדקתי את הזיכרונות בMEMTEST ואין תקלות. אז אני פתוח להצעות ואשמח לעזרה. תודה מראשCM
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
זיכרון > KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 מחיר 421 מעבד >AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX BOX מחיר 650 ש"ח לוח >DFI INFINITY NF-M2 AM2 מחיר 470 כרטיס מסך מחיר 1100 SAPPHIe PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL דיסק קשיח >SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM מחיר 523 מארז> COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר 418 צורב דיוידי > ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE מחיר 260 ש"ח סכה"כ 3853 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מכיוןן שכניראה נשרף לי הספק ואין כבר למחשב שלי החלטתי עד החלפת המחשב 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?700 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וקצת סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מכייון שנישרף לי המחשב אני כימעט בטוח שזה 1920=1080 או משהו בסיגנון * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?חדשים * לאילו הגדרות גרפ…
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי! אני שוקל לשדרג את המפרט שלי למעבד הזה... ראיתי באתר של GB שהוא נתמך בלוח לא באופן רשמי. האם שדרוג כזה יכול להתבצע? האם הוא כדאי? האם הלוח ינצל את המעבד כמו שצריך? המון תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב ? גימינג חזק , ישמש גם ללימודי תואר הנדסת תוכנה עוד שנה +- . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Dragon Age Inquisition Dark Souls 3 The Withcer 3 Crysis 3 GTA V וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב. מחשב נייד לא צריך מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - 5. עד כמה …
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, להוציא הוצאת מסך חדש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, SolidWorks 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מתאים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל לא רלוונטי, אם התוספת קטנה אין בעיה לכלול RGB 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי לכולם, חדש כאן ומקווה שאעמוד בדרישות: אני מחפש מחשב חדש. התקציב שלי הוא 7,000 ש"ח ואני מחפש משהו לגיימרים, כמובן עם יכולות גרפיות גבוהות. מאוד חשוב לי גם כמה שיותר כניסות USB וזיכרון פנימי גבוה, לא חייב שיהיה נייח אבל עדיף, כי אנלא אסתדר עם מסך של פחות מ-21 אינץ'. יש המלצות? משהו ששכחתי? אשמח לשמוע מה דעתכם...
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
המחשב יכול להיות אינטל או AMD. בAMD עדיף שיהיה מעבד ATHLON 3000 אני לא יודע אם כדאי ללכת על תושבת AM2 או תושבת 754 המחשב לא מיועד למשחקים, אבל צריך להיות מחשב טוב שיחזיק לאורך זמן כך שעדיף שהכרטיס מסך יהיה 128 מגה ועדיף משולב בלוח אם כדי שיהיה יותר זול. זקוק גם לצורב DVD זול. מקלדת, עכבר, רמקולים פשוטים, מארז פשוט. מסך 19 אינ'ץ LCD - חשוב שיהיה כמה שיותר זול אך לא משהו זבל. עדיף עם DVI אבל לא הכרחי. מה דעתכם על מסך 19 של חברת CHI MEY גירסת WIDE מסך רחב 16:9 - CMV 937A 19'' LCD 8ms הוא עולה 1290 שקל (עם DVI עולה 1390). ומה דעתכם על מסך 19 של חברת CHI MEY רגיל- CMV T38D 20'' LCD 8ms DVI + Speakers. הוא עולה: 1850 קישור אליו: http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid=%7B5F4…
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-