עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by JohnClark,

שלום אני מעוניין לקנות בKSP מחשב... (אם השירות שם טוב) אני רוצה מפרט מבוסס A64. זה יוצא די טוב עם התקציב... מארז - אני מתכנן על סופרטאלנט כנראה ספק - TT420w... סבבה כן? מעבד - A64 3000+ (אין לי כסף ליותר, וגם לא כל כך צריך יותר, לא?) ואת כרטיס המסך שלי אני משאיר (Asus GF4 Ti4600) עכשיו זכרונות ולוח אם אני לא כל כך בטוח... לוח אם אמרו לי שהכי טוב Asus K8V... זה נכון? זכרונות אני לא יודע עם מה יש בעיות תאימות... עם מה לא... אני אשמח אם תסבירו לי קצת מה הכי כדאי... OC למעבד לא מתוכנן, אך ורק לכרטיס מסך... עוד שאלה - אני מתכנן לשדרג את כרטיס המסך גם כן בשנה הקרובה... שמעתי שעד אז יהיו כרטיסי PCI Xpress... זה נכון שיגיע מתאם לAGP x8 עם הכרטיס? כי אם לא אני לא אקנ…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by NightKiller,

אוקי אז ככה רציתי לדעת אם יש מפרט שהוא יותר טוב מהמפרט הזה +באותו סכום +מסך מעבדי ? AMD Athlon 64 3500+ (S-939) לוחות אם למעבדי ? Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 זכרונות DDR 400 512MB A-DATA X 2 (1024) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E כוננים?? 1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 צורבים CD Recorders LG 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות Zonet 10/100 (+ wake on lan) מארזים 2209 ATX MIDI PFC, usb מקלדות MS Internet + MS Mouse Optical מסכים MAG 17'' 786 PF FLAT מחירון עבודות במעבדה Assembly Computer (new compon.) מחיר 6170

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by romanbez,

מחשב נייד DELL VOSTRO 1500 יש לי בעייה די מוזרה המחשב פועל תקין במשב 10 דקות בדיוק לאחר מכן BACKLIGHT של המחשב נכבע ואז חשוך לגמרי כאילו שמחשב כבע, למרות שמחשב ממשיך לעבוד תקין. (עם מסתקלים על המסך בזוית מסויימת אז ניתן להבחין כי מחשב עובד). עם סוגרים את המחשב ופותחים שוב הכל חוזר לפעול שוב אחרי 10 דקות. עם עושים פעילות זו שוב ושוב הזמן עד לכיבוי BACKLIGHT מתקצר לפחות. עם מורידים את הבהירות של המסך אז הכל עובד תקין ללא בעייה. אני בהתחלה הורדתי בהירות בדרגה אחד ושבוע זה עבד תקין אכשיו זה קורה גם בבהירות MAX-1, ולכן עברתי לעבוד בבהירות MAX-2 אך הינני פוחד שזה יתגבר. כאילו שיש איזה רכיב שמתחמם כנראה לפי מה שאני מבין. העם למשהו יש מושג מה הבעייה והעם ניתן לפתור אותה בתנאים…

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  4. שלום לכולם :] לפני כמה ימים רכשתי מחשב מדגם DV3. מההתחלה ראיתי שהמחשב אכן חם והתחלתי לחפש על כך מידע באינטרנט, חלק מהאנשים אמרו שזה נורמאלי וחלק לא. יש לי מעבד T6500 וכרטיס מסך G105M. הטמפרטורה של המחשב במצב מנוחה היא 60 מעלות אך כאשר אני במשחק או מעמיס עליו ממש אני יכול להגיע גם ל 78 מעלות. האם זה תקין? המחשב רץ בסדר ואין בעיות. נ"ב: עשיתי למחשב פירמוט והתקנתי את הדרייברים הכי חדשים מבית HP תודה לכולכם!!

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by laker123,

היי אני מחפש מחשב נייח להורים שלי, יחסית מבוגרים, הם צריכים משהו די בסיסי, משתמשים באינטרנט, אופיס, מיילים, לא הרבה מעבר לזה. בנוסף יש להם מסך שעובד טוב. על מה הייתם ממליצים? תודה מראש

6. Started by Liavbak,

אני נמצא במסן, וגולש רבמשך רוב היום, גם משחק.[משחקים לא ברמה גבוהה] אבל בעיקרון אני צריך מחשב שיתאים לעבודות בלימודים,תוכנת C# . זה המפרט שמצאתי. מעבד: Intel® Core 2 Quad Q8200 2.33GHz לוח אם: לוח Gigabyte דגם GA-EP45-UD3L צ'יפסט P45 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 דיסק קשיח: Western Digital 320GB SATA II 7200RPM זיכרון פנימי :Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz וניתן לעשות שדרוג זיכרון ל-4096MB (4GB) DDR II 800MHz רק 115 ש"ח . המפרט באתר http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3018&CatCode=1 בבקשה תנו את הדעות שלכם על המפרט.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  7. Started by flesh2,

אני צריך שלושה מפרטים, שמכילים רק את הרכיבים הבאים: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך, מארז וספק המחשב לא צריך להפעיל משחקים על הצד הטוב ביותר, אבל רצוי שיוכל להפעיל משחקים באופן כללי. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by metison,

היי, אני מעוניין במחשב אשר מרבית שימושו יהיה עריכת מוזיקה והקלטות מדי פעם (יש לי כרטיס קול חיצוני). לפחות 2GB זכרון, מינימום חצי טרה הארד דיסק, כונן DVD, וכרטיס מסך לשימוש עם LCD 32". אין צורך בציוד הקפי. תודה מראש לכל העוזרים. אם אתם חושבים שניתן להשתמש בפחות כסף, אל תהססו להמליץ

9. Started by ksn1981,

שלום לכולם, לאחרונה התרחקתי מעניין הניידים.. אשמח שתעזרו לי להרגיש יותר בעניינים תודה. מחשב נייד לבחורה, שבעתיד הקרוב הולכת ללמוד עיצוב גרפי: דרישותיה - בנוסף לשימושים "רגילים", שיתמודד עם פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'.. - כיוון ה- 15.6 אינטץ'. - זמן סוללה "טוב", ואחריות "טובה". - עד 5000 ש"ח. - העדפה לצבע לבן, בעיצוב "יוקרתי". מעבד י i7QM (עם 4 ליבות, 6MB, 45W) י i7M (עם 2 ליבות בתדר גבוה, 4MB, 35W) י i5M (עם 2 ליבות, 3MB, 35W) מה יתאים יותר לבצועים גבוהים (שימוש רגיל או עריכה גרפית) מול זמן סוללה? זיכרון 8GB היא לא דרישה מוגזמת.. לא? כרטיס מסך האם אין מנוס מללכת על כרטיס גרפי נפרד (בנוסף למובנה HD3000)? האם לפחות מובטח שיעבוד במקביל למובנה? או שלפי הדר…

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  10. היי אני מתעסקת עם תלת מימד, עובדת במאיה, זיבראש, ותוכנות אדובי למיניהן אני מחפשת מחשב חזק (מאוד מאוד מאוד) למידול, רינדור ובעצם עבודה שוטפת עם כל התוכנות הללו אני מתלבטת בין Alienware Aurora ALX http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8757&perur=2&t=1&c=180 ל MAC PRO אני לא יודעת אם המחשבים האלה מיועדים יותר לגיימינג או לעבודה על תלת אני מוכנה להשקיע הרבה כסף תמורת מחשב שישרת את המטרה שלי מה מהם מומלץ יותר לטווח מחירים האלה או שמא יש משהו שעדיף יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  11. אני מתחיל לימודי אדריכלות ואני זקוק למחשב היכול להפעיל תוכנות גראפיות כמו אוטוקאד ופוטושופ ובדרך כלל כשכולם פעולות במקביל,כמו כן מחשב בעל מעבד וכרטיס מסך המספקים ביצועים ויכולים להפעיל משחקים ברמה בינונית גבוהה כמו פיפא 2009. ראיתי את המחשב הזה באייבורי MSI Bravo EX627 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 ו הוא נראה לי כמו אחלה של מחשב. האם החברה טובה מבחינת אחריות והאם המחשב יוכל לבצע את מה שרשמתי בהתחלה. ואם אפשר לדעת מה היתרונות והחסרונות אני אשמח תודה :-)

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  12. Started by Murmur,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימושי גלישה פשוטים (מקסימום איזה מסמך וורד פשוט). רצוי מסך 14 או 15 אינצ' ולא פחות כי זה עבור אדם מבוגר. אפשרות ראשונה היא לקנות משומש, אבל אני מעדיף לקבל חדש עם אחריות במחיר מינימלי - למשל Netbook בתקציב נמוך. מה רמת המחיר הנומכה ביותר שאפשר לרדת אליה לשימוש פשוט ביותר שכזה? יכולים להמליץ על דגמים מסוימים? תודה

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  13. אחי קנה בימים אלו מחשב נייד, אך נתקלנו בבעיה שלא מצאנו דרך כלשהי לחבר את כרטיס הטלוויזיה בעל חיבור ה-PCI למחשב הנייד. האם יש דרך לעשות זאת באמצעות מתאם כלשהו?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  14. Started by Triple-z,

שלום, יש לי חברים שנמצאים כרגע בארה"ב ורוצים לקנות לפטופ בבסט באי, אחרי בדיקות הגענו ל-2 פיינליסטים שאת ההשוואה אפשר לראות בלינק הזה יתרונות לאסוס: יותר זיכרון, יש צורב, בטריה חזקה יותר, עוד יציאת USB יתרונות לדל: כרטיס מסך (לא ממש רלוונטי לקונים), מהירות זיכרון גבוהה יותר, יציאת FIREWIRE (גם לא ממש רלוונטי) רשום שבדל אין כונן אופטי בכלל, קצת מוזר לא? זה לא נטבוק.. לדעתי עדיף האסוס, אבל הקונים קצת חוששים מה"שם" והאמינות של הלפטופים של אסוס ופחות מכירים אותם, הייתי רוצה לדעת אם מישהו יודע מי היבואן הרשמי והאם יש שירות כלשהו למחשבים שנרכשו בארה"ב?? אשמח לדעתכם בנושא מי עדיף ולמה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  15. אלו בעצם המפרטים מבוססים שיכולים להיכנס בתקציב שלי, יש לציין שהמפרט שi5 מגיע עם זיכרון DDR3 שזהו יתרון דיי משמעותי, אך הAMD גם הוא מעבד חזק, מגיע עם זיכרון DDR2 וכרטיס תומך DX11, מה לדעתכם עדיף בתקציב? (3700 בערך). השימושים שלי הם משחקים בעיקר, אך גם איטרנט וסרטים, חשוב לציין שיש לי העדפה למעבד חזק יותר, אין ספק שאם המערכת מבוססת AMD הייתה באה עם DDR3, הייתי הולך עליה. עד כמה משמעותי ההפרש בין זיכרונות DDR2 לDDR3? לא משנה, אני כבר ישאר עם הi5, הוא יותר טוב לעתיד מכל הבחינות, ואשדרג כרטיס בעתיד, בעוד שנה ככה, או שנה וחצי, גם ככה הדרישות לכרטיסים נמוכות מאוד, 500W מספיקים לHD5850, אם אני ייקח 550W אז בכלל יהיה טוב.

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  16. שלום, אשמח לעזרתכם: המחשב מיועד לילד בן 12, לא HIGH END.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב : Gaming, משרדי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : Minecraft, לא משחקים כבדים מדי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Medium 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  17. Started by llrefael,

הפרטים עדיין לא ידועים לי כל כך, אבל אלו הם מה שבידי: i7 מעבד 16gb זיכרון כונן ssd 4350 ש"ח 14 אינץ' השימושים הם לסטדונטית להנדסת תוכנה (מכונות וירטואליות) אשמח לשמוע חוות דעת

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  18. שלום רב כאמור בכותרת אני מבקש מפרט למחשב שישמש כnas בסכום של 2000 שח ללא חריגה ורצוי פחות בתוך המפרט הזה צריכים להיות ארבעה הארדיסקים לא בהכרח בנפח גבוה אבל חשוב מס' ההארד יסקים בשביל היתירות אני מתכוון להפעיל את הnas במע' freenas ובraid 5 תוכנתי. לשימוש משרדי אינטנסיבי של ארבע תחנות בעבודה יום יומית של 8-10 שעות ביום. המפרט השני הוא למחשב משרדי שיעבוד גם כן 8-10 שעות ביום חמישה ימים בשבוע ויריץ תוכנות קאד בסכום כאמור של 3000 שח ללא חריגה וללא ציוד היקפי אני מבקש להביא בחשבון אפשרות לשדרוג עתידי של זיכרון/מעבד למחשב שתשמש את המשרד לשלוש ארבע השנים הבאות, כרגע המחשב יעבוד על XP אולי בעתיד הנראה לעין נעבור לWIN7 אחרי שמספיק טכנאים יצברו ניסיון על המע' הזו. כהערה לסיום אני …

19. חבר'ה אני צריך עזרה בקניית מחשב חדש לאח שלי ב-4000 ש"ח. אני צריך מחשב נטו ללא כל תוספות (ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר וללא רמקולים). בניתי בפנדה מפרט מחשב, ואשמח לקבל חוות דעת או עצות לשיפורים, בתקציב שלא יעלה על 4100 ש"ח. בתודה מראש, Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz - 931 GIGABYTE GA-8SQ800 Ultra SIS 655 - 515 GeIL 256MB PC2700 DDR 333MHZ x2 - 484 WD 80GB 7200RPM 8MB special version - 447 Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB - 987 SONY CDRW 52X32X52 - 225 Mitsumi floppy 1.44 - 50 Compucase super Midi Tower CI 6A19 - 318 סה"כ 3,956

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  20. Started by Zeev86,

למה אין אפשרות להגדיל את תדירות רענון המסך מעל לששים הרץ במחשב נייד?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by nadaviz,

אהלן, מחפש המלצות למפרט בתקציב הנ"ל. המחשב משמש בעיקר לאינטרנט וקצת אוטוקד (אבל לא משחקים) אז צריך איזה שהם יכולות גרפיות. פחות משנה לי אם זה AMD או INTEL. מעדיף 1GB זכרון וכמו כן LCD 17. אין צורך בשום ציוד הקפי נוסף מלבד המחשב והמסך. תודה לממליצים.

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  22. אני מחפש מחשב נייד בעיקר בשביל העבודה שלי בתכנות מומלץ מחשב נייד שמסוגל להריץ שרת וסביבת directx ברזולוציה סבירה(לא למטרות משחק לכן הfps יכול להיות 10 מצידי) אין לי צורך בכונן דיסקים או במערכת הפעלה כלולה. תודה מראש אתם תעזרו לי מאוד!

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by 3p,

אין לי שמץ של מושג במחשבים ניידים. אני מניח שמה שחשוב שתהייה יותר משנה אחריות, לפחות 1GB זיכרון, מסך עדיף 15.4" אני לא סגור על התקציב, אפשר לחרוג קצת אם צריך.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  24. היי קניתי אותו, יש לו מסך לד, אבל אני לא מרוצה מאיכות התמונה שלו, אין לו צבעים חיים, לחבר שלי יש מחשב מדגם HP Pavilion ישן יותר עם מסך LCD , שם ממש רואים 10 , גם חדות הפונטים לא משהו, יכול להיות שזה ביגלל שיש לו מסך LED? בהרצת מישחקים כבדים הוא רץ חלק מאוד, קניתי מKSP , רציתי לדעת אם שיש אפשרות להחלפה אם לא מרוצים? רוני

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by adam777,

שלום לכולם, לפני כשבועיים קיבלתי את המחשב הנ"ל ומכיוון שראיתי שהעניין עולה פה מדי פעם (כולל אצלי בזמנו) חשבתי לרשום על חוויות השימוש שלי מהמסך הזה, לטובת הפעם הבאה שמישהו ישאל לגביו, כי מדובר בסה"כ בעוף די חריג בנוף מסכי ה-15.6". לפני הכל, חשוב להבין שמדובר בסופו של דבר בטעם אישי ככה שיכול להיות שאנשים אחרים לחלוטין לא יסכימו איתי. ברשותכם אני אתחיל דווקא בשורה התחתונה והיא שהמסך הזה מאוד מאוד מומלץ, בעיקר בהשוואה למסך השני שאפשר להשיג עם הדגם הזה בארץ ברזולוציה סטנדרטית של 1366x768. המחשב נרכש ללא מערכת הפעלה והותקנה עליו גרסת הRTM של Windows 7, לאחר הכניסה הראשונה למערכת התגובה הראשונה היא "היי, זה לא קטן כמו שחשבתי שזה יהיה", מסתבר שכברירת מחדל מערכת ההפעלה בחרה בג…

• 1 תגובה
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.