ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
המחשב יהיה תחליף שולחני, ככה שמבחינת מסך The bigger the better 17 או 16, גם 15 אפשרי אבל פחות עדיף. אני רוצה של חברה עם אחריות טובה, יציאת HDMI חובה. מבחינת דרישות חומרה אני צריך שהוא יוכל להתמודד עם קידוד סרטים, משחקים קלילים, קצת תכנות ועיצוב בגדול כמה שיותר חזק יותר טוב, כי אני רוצה שהוא יחזיק כמה שיותר זמן. התקציב כפי שמצויין בכותרת הוא 7.5K ומה שהסתכלתי עליו בינתיים הוא זה: Dell Studio 1747touch Dell Studio XPS16 Dell Studio 1558 Sony Vaio VPC-F123FX/B Toshiba A660-10W מה מהם הכי מומלץ? אולי משהו אחר בתקציב?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי חברים! החלטתי לנצל את הבלאק פריידיי כדי לפנק את עצמי במחשב גיימרים שווה, עליו אני חולם כבר שנים! הבעיה היא שאין לי מושג מה ממה שהחנויות מציעות משתלם ומה נועד לנקות להם את המדפים. חשוב לי כונן SSD משתלם של 128 ג'יגה לקיצור זמני טעינה וזכרון של לפחות 750 ג'יגה. המחשב נועד להוציא את ההנאה המקסימלית מהמשחקים החדשים ביותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אלא אם כן ממש ממש משתלם. חשוב לי שיהיה איכותי ויחזיק לשנים הקרובות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD א) במי…
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
המפרט הוא למחשב שיחזיק הרבה זמן ויריץ משחקים חדשים על רזולוציית 1152X864 . לא חשוב השקט ולא מתוכנן OC וגם אם כן אז לא רציני. Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪942 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 Scythe Slip Stream SY1225SL12M 120mm 1200rpm, יחידות 2 ₪76 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=527 מאוור Scythe Reeven, יחידות 1 ₪138 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1239 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪605 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪522 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 Samsung 500GB 16MB 7200rpm Sata2 HD502IJ, יחיד…
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ברשותי נייד T500 של לנובו קניתי אותו בהתחלה עם XP ושידרגתי ל windows 7 לאחר פירמוט גם כשהיה לי את XP וגם לאחר ששידרגתי נתקלתי באותה בעיה: אחרי שאני עובר את ה log on, ורואים welcome על המסך לוקח למערכת איזה 20 דקות לעלות לגמרי. לפעמים המסך נהיה שחור ולאט ולאט דברים מתחילים לעלות. בהתחלה היו על המחשב תוכנות גרפיקה וגם משחקים, אבל לאחר מכן פירמטתי ועכשיו יש רק תוכנות בסיסיות (אופיס, AVG). מה שמוזר הוא שזה קורה בערך כל פעם שנייה שאני מדליק את המחשב, כלומר לפעמים הוא גם יכול לעלות תוך כמה שניות. וגם לפעמים בעבודה על המחשב לאחר שכבר עלה דברים עובדים נורא לאט. בקיצור נדמה לי שזאת בעיה חומרתית (אולי של ההארד דיסק), אבל אשמח לקבל עזרה כלשהי, לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה או אם יש דברי…
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
המשחק מיועד בעיקר למשחקים סרטים שירים גלישה באינטרנט אופיס וכאלה... לא מתוכנן OC זה המפרט שחשבתי עליו: מעבד: Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ספקי כוח: SeaSonic 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX נראה טוב ודי זול.. זכרונות: G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1600MHZ 6GB PQ CL9 לא משנה לי כל כך מה החברה.. כונן קשיח: Western Digital 6401AALS 640GB 32MB 7200RPM SATA II יש כזה בAAKS? כרטיסי מסך NVIDIA nVidia GeForce GTX260 896MB 216SP PCie אני מחפש גירסא טובה...לא מעוניין ב ATI צורב דיוידי: צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA מסך: LCD 22" SAMSUNG דגם P2250 F…
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
איבדתי את הדיסק ריקאברי : HP 4530S . ממי מבקשים אחד שתואם למחשב שלי? קניתי אותו באלקטרה מחשבים . תודה ויום נעים.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse, Netbeans, Visual Studio באופן כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סטארקרפט 2 כבד ומשחקי FPS כמו BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p, 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש…
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי, לפני שאפרט על המפרט שאני מחפש רציתי רגע להתייעץ באופן כללי. יש לי מחשב מלפני כ-3 שנים, הוא עובד מעולה בלי תקלות בלי כלום. הציעו לי לקנות אותו ב-2000 שקל. אני שוקל לעשות את זה בגלל שהמחשב כבר לא צעיר ובטח בשנים הקרובות כבר יתחילו תקלות ואצטרך גם ככה להחליף (אני לא אוהב במיוחד להתעסק עם חלקים ומעדיף תמיד למכור להוסיף כסף ולקנות חדש). מה דעתכם? זה המפרט הנוכחי: מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? אין תקציב קבוע - נע בין 4000 ל6,500 אני מניח מתי מתוכננת רכישת המחשב?מיידי מהם שימושי המחשב?: עריכת תמונות, עריכת סרטונים, גיימינג, עבודה עם ריבוי לשוניות בכרום. האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? לא מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSS…
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
החלטתי כבר כמעט לגבי כל הפריטים שירכיבו את המחשב החדש אני צריך עזרה במספר נושאים. המפרט כרגע הוא כזה: מארז: NZXT CA-SW810 לוח אם: ASUS P8Z68 DELUXE\GEN3 מעבד: Intel Core i7 2700k זכרונות: CORSAIR Vengeance 8GB DDR3 2133 MHZ דיסק קשיח 1: OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB דיסק קשיח 2: Western Digital Caviar Black 1.5TB 7200RPM SATA 6GB\s כרטיס מסך: EVGA GeForce GTX 680 SC 2MB הרכיבים החסרים הם: ספק -? איזה ספק יחזיק מערכת כזו במחשב של SLI בעתיד ודיסק קשיח נוסף. קירור - ? חשבתי על קירור מים למעבד כדוגמאת H80 או H100 . יהיה צורך בקירור מים גם לכרטיס מסך? יש אפשרות לקנות את הדגם עם הקירור מים המובנה. אם למישהו יש עוד תובנה לגבי הרכיבים שנבחרו אשמח לשמוע. ערב טוב
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי! אני שוקל לשדרג את המפרט שלי למעבד הזה... ראיתי באתר של GB שהוא נתמך בלוח לא באופן רשמי. האם שדרוג כזה יכול להתבצע? האם הוא כדאי? האם הלוח ינצל את המעבד כמו שצריך? המון תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב ? גימינג חזק , ישמש גם ללימודי תואר הנדסת תוכנה עוד שנה +- . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Dragon Age Inquisition Dark Souls 3 The Withcer 3 Crysis 3 GTA V וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב. מחשב נייד לא צריך מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - 5. עד כמה …
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
מעבד שיהיה חזק אבל לא הכי טוב והכי יקר זיכרון חובה 2ג'יגה לוח שיהיה משהו סביר כרטיס מסך - לא חייב משהו פצצתי כי אני לא גיימר- בעיקר רואה סרטים HD וכאלה אז אפשר אפילו ONBORD הרדיסק סביר אבל שתהיה לו מהירות טובה מארז סופר סופר שקט - זה הכי חשוב פה צורב DVD מסך יש לי את ה2007WFP אז לא צריך ומקלדת עכבר לא צריך לא נעול על אינטל או AMD מה שיותר טוב הולך תנסו למצוא לי את זה רצוי בתקציבים כמה שיותר נמוכים אם אפשר את המפרטים מפנדס.
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין במחשב ב3000 שקל בחרגיה של 200 מקס' אם חייבים. כרטיס מסך בסיסי ביותר (שום משחקים ) מעבד אני נורא רוצה לשים לו כפול ליבה הD805 אין צורך בOC וכאלה..זה פשוט מחשב פשוט מאוד שצריך שיחזיק הרבה שנים מעמד לא צריך גי'גה זיכרון 80 גיגה מספיק בHD ללא מסך ללא רמקולים וכו' אבל עם צורב... זה לא דחוף לו..הוא גם ככה תיכנן לקנות עוד חודשיים ככה..השאלה היא אם יציאת הקונרו תוריד את המעבד הזה שהוא בין כה וכה הכי זול...אז האם שווה לחכות בכל זאת למעבד ככ זול
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
OK... אני כבר שם הודעה 2שניה אולי אבל בגלל שהתקציב כל הזמן משתנה וכו... סוף סוף התקציב נסגר על 4K AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 - 550 > noacomp.co.il ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro - 157 > pandas.co.il 80GB 7200 8MB WD800JB - 340 > ksp.co.il Samsung 793DF 17" - 715 > ksp.co.il Albatron K8NF4X nVidia nForce4 4X 939 - 454 > pandas.co.il A-data 512 3200 - 250 >noacomp.co.il FOXCONN ATX TLA-570B - 360 > noacomp.co.il eVGA GeForce 6800GS 256MB PCI-e - 1190 > pandas.co.il אם יש משהו לשפר אז תגידו... מקסימום 4100... 4000 זה כבר חריגה.... שיכלול את כל מה ששמתי (גם מסך) שימושים: משחקים, אינטרנט וכו (יעבוד 24/7) תודה
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
שלום אשמח להמלצה לנייד רב תכליתי בתקציב הנ"ל שימושים רגילים, אינטרנט, סרטים, אפשרות לחבר ל-LCD לא ממש מבין בניידים, חוץ מהמעבדים, עדיף משהו חזק C2D ולא פחות מזה. גודל 13.3-14.1, אם יש משהו ממש טוב עם מסך גדול יותר אני מוכן לשקול המון תודה מראש עריכה: נתקלתי בסדרת ה- Latitude 6400/5400, איך הם ? מה בדיוק ההבדל המשמעותי ביניהם מלבד המחיר ?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אם תוכלו לומר לי בבקשה האם המפרט הזה טוב ואם לא מה צריך להחליף 899 ₪ - Intel Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150 319 ₪ - * מבצע * - Asus B85M-G (4xDDR3 + Front USB3) S1150 349 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz 1899 ₪ - * חדש במלאי * - GeForce Gigabyte GTX970 4GB G1 WF3 279 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 510 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Wind + Seasonic 600W BUNDLE 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 70 ₪ - Corsair Air AF120 Quiet High Airflow 120mm 389 ₪ - Windows 8.1 64 bit Hebrew 730 ₪ - * מבצע * - LG 23.8'' E2442TC LED
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח לקצת עזרה עם המפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כגוון BF3 ומשחקים עתדיים, הגדרות גבוהות FHD 1080P עם פילטרים וכל מה שאפשר לדמיין. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מטרות הנייד: עיבוד תמונה בסיסי,כתיבת תוכנות,אינטרנט,מוזיקה,סרטים-לא למשחקים-כרטיס מובנה יספיק לי. הדרישות: מסך 17" מינימום 2 ג'יגה זיכרון ראם. הארדדיסק של מינימום 160-כל המרבה הרי זה משובח מעבד לא הכי חזק-ציינתי את המטרות של המחשב,אני חושב שאני צריך 2 ג'יגה הרץ(T7300). סוללה אני צריך לפחות שתספיק ל3 שעות האם יש איזשהו דגם שמספק את כל אלה במחיר של גג 4 וחצי אלף שקל? והכי חשוב האם הT7300 יהיה איטי או שהוא יספיק לשימושים שציינתי? אני מניח שבארץ אין משהו כזה,לכן אני מציין גם שיש לי אופצייה להביא מגרמניה-מישוה יכול אולי גם להמליץ על חנויות שמוכרות ניידים בגרמניה שיש להן אתר?
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! אני סטודנט להנדסת מכונות וצריך נייד חזק לתוכנות תלת מימד אני מיתלבט בין שתי החברות בדגמים הבאים: עלות/תועלת: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10252&perur=2&t=1&c=583 או להוסיף כסך ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10402&perur=4 שהוא בעל מיפרט דומה עם זיכרון מופחת (לא משמעותי) וכרטיס מוחלש במעט (דיי משמעותי) או שלהשתגע ולקחת את הדגם של I7 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10405&perur=4 במידה ואני מחליט להיסתפק בI5 מי עדיף? דל או פאקארד(אייסר) מבחינת אמינות,איכות ושימוש ושירות אחריות? בביקורת שראיתי הנייד מיתחמם קרוב ל50 מעלות באזור הטאצ פאד עם מעבד I7 וזה דיי מפריע שהוא ממש לוהט. מה דעתכם? והאם שווה לקחת את הI7 בתוספת של כמ…
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות להביא מארה"ב (תוך שבוע את המחשב הבא): HP Pavilion dv6700t Operating system Genuine Windows Vista Home Premium (32-bit) Processor Intel® Core 2 Duo Processor T7500 (2.20 GHz, 4 MB L2 Cache, 800MHz FSB) Display 15.4" WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800) Memory 2GB DDR2 System Memory (2 Dimm)!! Graphics Card 256MB NVIDIA GeForce 8400M GS - For Core 2 Duo Processors!! Personalization HP Imprint Finish (Radiance) + Webcam + Microphone Networking Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection Hard Drive 160GB 5400RPM SATA Hard Drive Primary CD/DVD Drive SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support Primary Batt…
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
המחשב יכול להיות אינטל או AMD. בAMD עדיף שיהיה מעבד ATHLON 3000 אני לא יודע אם כדאי ללכת על תושבת AM2 או תושבת 754 המחשב לא מיועד למשחקים, אבל צריך להיות מחשב טוב שיחזיק לאורך זמן כך שעדיף שהכרטיס מסך יהיה 128 מגה ועדיף משולב בלוח אם כדי שיהיה יותר זול. זקוק גם לצורב DVD זול. מקלדת, עכבר, רמקולים פשוטים, מארז פשוט. מסך 19 אינ'ץ LCD - חשוב שיהיה כמה שיותר זול אך לא משהו זבל. עדיף עם DVI אבל לא הכרחי. מה דעתכם על מסך 19 של חברת CHI MEY גירסת WIDE מסך רחב 16:9 - CMV 937A 19'' LCD 8ms הוא עולה 1290 שקל (עם DVI עולה 1390). ומה דעתכם על מסך 19 של חברת CHI MEY רגיל- CMV T38D 20'' LCD 8ms DVI + Speakers. הוא עולה: 1850 קישור אליו: http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid=%7B5F4…
-
- 11 תגובות
- 827 צפיות
-
-
איפה הכי כדאי להרכיב מחשב? (מקום אמין שיש בו את כל החלקים)
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הסיפור הרגיל. הגעתי לצבא, צריך עם מה להעביר את הזמן, ומשם הדרך למחשב נייד קצרה . אני צריך נטבוק, מסך 10 אינצ', רזולוציה כמה שיותר גבוהה, לא מבריק (אני שונא מסכים מבריקים), מקלדת כמה שיותר נוחה (מה שאומר - 100%), רצוי שני ג'יגה של RAM, מעבד חד ליבה יספיק לי לדעתי, כנ"ל XP... בקיצור, אני צריך נייד מולטימדיה שיחובר לאוזניות. אני לא רוצה לקנות אותו מחו"ל. קשיח כמה שיותר גדול. בנוסף, קישוריות דור שלישי תהיה מאוד שימושית, מכיוון שבמוצב לא יהיה WiFI. שמעתי שיש כבר ניידים עם זה. צריך סוללה כמה שיותר ארוכה. שישה תאים בדרך כלל תספיק. בלי קשר, זה אפשרי לחבר את הנייד למחשב נייח ככה שיראה את הקשיח שלו ואני אוכל להעביר ביניהם קבצים?
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למחשב נייד לאישה מבוגרת. מסך 15". שימושים: אינטרנט ואופיס בלבד. חשוב רק שיהיה מחשב של חברה אמינה. אשמח לקבל עזרה.תודה
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-