עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Sharons15,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ומתאפשרת חריגה במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית והרבה תוכנות גרפיות שירוצו במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא ידוע 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא ידוע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Windows 10 והרכבת מחשב בחנות 8. האם…

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  2. Started by ksn1981,

שלום לכולם, לאחרונה התרחקתי מעניין הניידים.. אשמח שתעזרו לי להרגיש יותר בעניינים תודה. מחשב נייד לבחורה, שבעתיד הקרוב הולכת ללמוד עיצוב גרפי: דרישותיה - בנוסף לשימושים "רגילים", שיתמודד עם פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'.. - כיוון ה- 15.6 אינטץ'. - זמן סוללה "טוב", ואחריות "טובה". - עד 5000 ש"ח. - העדפה לצבע לבן, בעיצוב "יוקרתי". מעבד י i7QM (עם 4 ליבות, 6MB, 45W) י i7M (עם 2 ליבות בתדר גבוה, 4MB, 35W) י i5M (עם 2 ליבות, 3MB, 35W) מה יתאים יותר לבצועים גבוהים (שימוש רגיל או עריכה גרפית) מול זמן סוללה? זיכרון 8GB היא לא דרישה מוגזמת.. לא? כרטיס מסך האם אין מנוס מללכת על כרטיס גרפי נפרד (בנוסף למובנה HD3000)? האם לפחות מובטח שיעבוד במקביל למובנה? או שלפי הדר…

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

אני מעוניין במפרט הכי חזק למשחקים שאפשר בתקציב הנ"ל, ולמרות התקציב הדל אני דורש את הכרטיס HD4850 המצליח, שאותו אגב אני קונה ב800 כך שנשאר 2K לשאר המפרט. תודה. עריכה: לגבי OC, אם מפרט מבוסס OC יתן ביצועים עדיפים אז אין בעיה, אישית אני לא מבין בOC אך מאחר והחנויות מציעות אותו חינם אין בעיה. עריכה 2: מה אתם אומרים על המפרט הזה: כרטיס מסך: HD4850 512MB מחיר: 795 שקלים דיסק קשיח: samsung 640gb 16mb מחיר: 447 שקלים(כולל משלוח) חנות: noacomp.co.il/foxpc.co.il הורכב ב IQPC מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX ₪581 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ₪332 זיכרון: TRANSCEND 2048MB (1024MBX2) DDR2 800MHz ₪186 מארז: COMPUCASE 6A19 + HEC 400TRT ₪377 קרור למארז: ZA…

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  4. שלום אני תלמיד במגמת אלקטרוניקה והמורה שלי ביקש ממני למצוא מחשב נייד טוב בסביבות 3000-5000 שקלים. המחשב שימש בעיקר לתכנות ועריכה גרפית. אשמח להצעות ועצות בנושא.

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 לא כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מהם שימושי המחשב? א) תוכנות ואופן השימוש: פרנסה, PREMIRE CS6, AFTER EFFECTS CC 2015, Photoshop, Illustrator -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב, 1920X1080, מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. האם האם יש …

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  6. אהלן... אני חושב לקנות את הנייד HP HDX 16" מארה"ב מתחנת ביניים. השאלה זה העם יש משהו דומה לזה ככה שטוב שיש לו מערכת קול טובה כמו לHP שיש להם סאב וופר מובנה דברים כאלה חשובים לי מאד, אפילו שיהיה לו כרטיס קול ממש טוב לנייד ולא וופר, בכל אופן אני חושב ש אם יש HDMI שאפשר לחבר לרסיבר שלי אני חושב שהאיכות יהיה טוב? אבל לא שמעתי על הסברים לגבי זה או העם זה טוב בכלל. יש לי רסיבר שאני יכול לחבר אליו ומשם אני מוציא עוד כבל ישירות לטלויזיית HDMI מהרסיבר. אין לי בעיה להשקיע 6000 ש"ח בעיקרון מחפש מחשב שיהיה במקום המחשב בבית וגם לנסיעות, הבנתי שאני לא צריך 17" בגלל זה חשבתי על HDX 16" או אפילו עם יש משהו טוב שהוא 15" גם טוב, וחשוב שיהיה 2.5+MHZ כי בכל זאת אני רוצה משהו מהיר שלא צריך ל…

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  7. רציתי לדעת איך המפרט הזה של טושיבה והאם להתעקש על שינמוך לXP PRO ? המחשב עבור סבא שלי שרוב הזמן עובד איתו בבית (מחבר למסך חיצוני) בעיקר עבודות אינטרנט ואופיס, העדפתי 13.3 קל כי הוא גם טס די הרבה בתודה, עומר Toshiba Satellite Pro U300 15B מהיום, בשביל ניידות כבר אין צורך להתפשר: מחשב נייד קטן וקל משקל, בעל מעבד חזק ו-2GB זיכרון מובנה, כונן בנפח 250GB, מצלמת אינטרנט מובנית והכל בפחות משני קילוגרם! מעבד: Intel Core2Duo T5750 2Ghz זיכרון פנימי: 2048MB 667Mhz DDR2 דיסק קשיח: 250GB SATA 5400rpm גודל מסך: 13.3" TruBrite® TFT (1280X800) כרטיס גרפי: Intel GMA X3100 זיכרון גרפי: shared up to 256MB צורב DVD: Double layer תקשורת אלחוטית: Wi-Fi (802.11a/b/g/draft-N) Bluetoot…

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  8. שלום, אני מחפש מחשב נייד. כרגע הבעיה העיקרית שלי היא שכמעט ואין מחשבים עם צגים לא מבריקים (הצגים המבריקים משגעים אותי), וחבל כי זה מוריד מהפרק כל מיני חברות כמו LG ו-ACER. בכל מקרה, הכיוון הוא Core 2 Duo, עם 2 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך לא משולב. רצוי עם Win Vista Premium. המחיר הוא גמיש אבל בסביבות 7,500 ש"ח (אפשר קצת יותר, ועדיף פחות). אני אשמח אם תמליצו על ניידים עם צג לא מבריק. הבעיה העיקרית שלי היא למצוא חנות שתתן לי להסתכל על הצג של הנייד לפני הקניה (או מישהו שקנה נייד כזה לאחרונה ויתן לי להציץ בשלו). חשבתי על Dell Inspiron 6400, (למשל: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1490 עם הרחבת זיכרון, ואם אפשר שדרוג מע' ההפעלה ל-premium), אבל לא מצאתי …

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  9. שלום, קנייה מתוכננת לשבוע הקרוב בתקציב של עד 5500. כרגע המפרט הוא בעלות 5900. אשמח לעזרתכם ב: 1. המלצה על המפרט והרכיבים 2.הוזלה של המפרט ללא פגיעה במעבד,כרטיס מסך,כונן SSD,מארז שימושי המחשב הם גיימינג כבד יחסית. מסך 1920X1080 עם 60HZ קצב רענון(ידוע שנמוך,ישודרג בעתיד). מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 8400 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 735 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 99 לוחות אם: MSI Z370-A PRO כמות: 1 - מחיר: ₪ 483 זכרונות: DDR 4 16G / 2400 CL15 1.2V Vulcan Red TEAM כמות: 1 - מחיר: …

10. Started by nsheep,

אני מחפש המלצה למחשב לוח תקציב עד 10000 ש"ח, המחשב מיועד לצרכי עבודה ולא למשחקים, אני מתכנן להתקין עליו Visual Studio , מה שחשוב לי שהוא יהיה נייד ונוח.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שאמור לכלול את הדברים הבאים: 1. חברות DELL או HP בלבד. 2. טווח מחירים: 4,500 עד 5,000 ש"ח. 3. מעבד: חזק, T7500 ומעלה. 4. זיכרון RAM: חשוב שיהיה 2GB ומעלה, עדיפות ליותר. 5. זיכרון: 150 GB לפחות. 6. מסך 15.4 בלבד! 7. כרטיס מסך: חשוב שיהיה נחמד, למשחקים קלים. לא כרטיס פשוט. 8. צורב DVD. 9. אינטרנט אלחוטי, WiFi, מצלמה+מיקרופון. המחשב עצמו אמור להיות לעבודה מהבית, חשוב מאוד הזיכרון RAM והמעבד החזק, וגם האינטרנט שיוכל להתחבר ממקומות אחרים. כל השאר זה לטובת שעות פנאי - משחקים, סרטים.. מוסיקה.. * חשובה לי גם האחריות - המחשב מיועד לפחות ל3 שנים הקרובות. תודה רבה לכל העוזרים, מקווה לקבל פה תמורה טובה במחיר. יום טוב, ושוב תודה!

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by naama,

אני צריכה לקנות לפטופ בקרוב מאוד ללימודים וראיתי באינטרנט את ההצעה הבא: Clevo M540G with Intel® SONOMA מעבד: Intel® Pentium®M 760 2.0GHz (Sonoma 2MB cache, 533MHz FSB) מסך: 14" TFT WXGA Wide זיכרון: 512MB DDR2 533MHz דיסק קשיח: 80GB Samsung 5400 RPM 8MB כונן: DVD/CD-RW Combo כרטיס רשת אופציונלי:Intel WM3B2200BG 802.11b/g 54mbps סוללה: Li-Ion 6 Cell (avrg 5 hours run life) לוח אם: CHIPSET Intel 855 GME & ICH4 זיכרון RAM מקסימלי: 2X SODIMM - up to 1GB Memory כרטיס מסך: Embedded 915 GM+Up to 128MB כרטיס קול: Intel 3D high definition Audio תקשורת: 56Kbps V 90 and LAN 10/100/1000 יציאות: TV Out; VGA; 4 x USB2; firewire; MiniPCI, infrared SPDIF; Mic In; headphone jack…

13. Started by llrefael,

הפרטים עדיין לא ידועים לי כל כך, אבל אלו הם מה שבידי: i7 מעבד 16gb זיכרון כונן ssd 4350 ש"ח 14 אינץ' השימושים הם לסטדונטית להנדסת תוכנה (מכונות וירטואליות) אשמח לשמוע חוות דעת

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by OC,

מחר או יום שני אני כבר הולך ליקנות מחשב אז דחוף!! בלי oc. וכרטיס מסך שלא היה גיפרוס. r1950xtx ובלי דברים מיותרים מחשב נטו. כולל כרטיס קול וכול הדברים הפנימיים שצריך. אבל בלי מקלדת עכבר מסך דבריים חיצוניים

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by Razy Lhiany,

מתלבט בין שני מחשבים ניידים. אני משתמש במחשב ללימודים, עריכת סרטונים שלטים ותמונות. ( Photoshop \ lightroom \ premiere pro \ after effects \ illustrator ) שני המחשבים שאני מתלבט ביניהם הם 1: לחץ כאן 2: לחץ כאן מבחינת מחיר ההבדל לא משמעותי. בגדול ההתלבטות היא בקשר לכטיס מסך. ל-1 (לינק כאן) יש נתונים פחות טובים אבל כרטיס מסך יותר טוב. (MX150) ל-2 (לינק כאן) יש נתונים יותר טובים אבל כרטיס מסף פחות טוב. (930MX) NVIDIA GeForce MX150 vs 930MX אבל יש גם הרבה הבדלים בשאר הנתונים.. השאלה היא האם ההבדל בין שני כרטיסיי המסך משמעותי בשבילי ? לינק להשוואה בין כרטיסי המסך : לחץ כאן …

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 +/- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, מה טוב, אבל לפטופ לא קונים כל יום. ב) במידת הצורך\ עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל עד 500 למעלה (כלומר 4700ש"ח לכל היותר, ורק אם זה מצדיק את זה בצורה חד משמעית). 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, פוטושופ (ושאר חבילת ADOBE), תיכנות בסיסי, תלת ממד בסיסי. (ברמה של משחקי סמארטפון, לא משחקי AAA) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  17. שלחתי את המפרט המפורסם כאן בפורום (למשחקים ב-5000 ש"ח כולל מסך) לחנות כדי לקבל הצעת מחיר. במפרט מדובר על מעבד AMD Phenom X4 9550 Socket AM2+ Quad Core 2.20Ghz - Box המוכר טען שאינטל עדיפים הן מבחינת ביצועים והן מבחינת אמינות ולכן עדיף לי: Intel Core2 Quad 2.5GHz 4MB Q8300 Box CPU (עולה 100 ש"ח יותר ועוד 100 ש"ח נוספים לשינוי בלוח האם) אני רוצה את המחשב עבור משחקים לילדים (גיל 13) אבל שלא אצטרך להחליף מחשב תוך זמן קצר שוב. איזה מעבד עדיף לדעתכם ?

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  18. SMART FAILOURE PREDICTED ON HARD DRIVE 0 TOSHIBA PRESS F1 TO CONTINUE לאחר לחיצה על F1 נשאל האם לעלות נורמלי או במצב SAFE MODE XP אנו עולה בשום מצב בביוס הכונן מזוהה (את המחשב קיבלתי במתנה לפני חצי שעה ואני להוט להפעיל אותו) מה עושים? תודה

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by estypere,

שלום שלום, יש לימחשב asus eee קטן וחמוד שיש בו ווינדווס xp אחי התקין לי פה windows 7 לפני כשנה, כמו שקיבלתי אותו... מתישהו במהלך השימוש שלי במחשב, גיליתי שכפתורי הפונקציה מתים בחלקם. הכפתור שמשנה את עוצמת הכוח של המחשב (במקש הרווח), הווליום ועוד... חלקם גם עובדים... עוד כפתור שהפך למת זה הכפתור המקביל לכפתור הכיבוי, מצידו השני, שהוא של העכבר, מבטל אותו ומדליק אותו... הפסיק לעבוד... איך אפשר להחזיר הכל ? איך ביטלתי את כל זה?.... מבקשת אם אפשר לענות בפירוט, אני בחורה (זו כבר סיבה אחת) ולא מבינה מספיק במחשבים בשביל שאבין באמת את הכוונה שלכם אם לא תפרטו אחי בחו"ל כבר הרבה חודשים, הוא הגאון ואין לי מושג מה לעשות. כבר קראתי את המדריך שימוש ומשום מה לא רשום איך לעשות לזה unlock …

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  20. Started by ye_3333,

למכירה מחשב נייד מושלם , מעבד מצויין SU7300 עם אוברקלוק מובנה זיכרון DDR3 4GB דיסק 320 SATA2 מסך 13.3 HD LED כרטיס מסך NVIDIA GT210 מושלם למשחקים מריץ הכל!! סוללה 6 תאים.. מחשב עובד ועובד ועובד לא נגמר מצלמה מובנת מערכת רמקולים ALTEC SRS מחיר 3200 גמיש מעט לזריזים בטוח שחכתי עוד דברים תבדוק באתר של אסוס מגיע עם WIN 7 HOME PRIEM מקורי כמובן. בהדגם השחור! יחיאל 0508333466

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  21. Started by roei88,

שלום, יש ברשותי מחשב LG X-120 שזה מחשב נטבוק עם מעבד INTEL ATOM N270 ו-2 ג'יגה זיכרון ראם 800MHZ. לאחונה שמתי לב שהוא פועל קצת לאט מהרגיל, מה גם שסרטים בצפייה ישירה כמו יוטיוב לדוגמא הסרט מקרטע ופעם היה עובד חלק.. הרצתי בדיקה עם performance test וכמו שחשבתי בהשוואה למחשבים מאותו הדגם התוצאות שלי היה תמיד יותר נמוכות, לפעמים ביותר מחצי. אפשר לציין שמספר פעם המחשב נפל ונחבט קלות, אך לא עשה בעיות מיוחדות לאחר מכן. רציתי לשאול אם יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני מפעיל את האחריות? תודה!

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  22. 1. בחרתי את המודל, קופסא, כרטיס זכרון ושנאי - האם הכל יעבוד יחד היטב? האם שכחתי משהו קריטי? 2. האם כדאי להחליף חלק מהרכיבים ברכיבים אחרים? 3. שמעתי שאמור לצאל מודל עם 1GB זכרון RAM, האמנם? מתי? 4. אשמח לקבל המלצה לשלט USB IR שיתחבר ל Pi כדאי שאוכל לשלוט בו דרך הטלויזיה 5. האם יש שלט RF במקום IR? (מכיוון שהמכשיר יהיה מצידו השני של קיר הטלויזיה, ועדיף RF מאשר IR שידרוש העברת העינית) תודה[ATTACH=CONFIG]6239[/ATTACH]

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  23. הרכבתי מפרט והשקעתי בו המון מחשבה. רציתי לקבל מחשב חזק לגיימרים עם חומרה איכותית במחיר שפוי יחסית. תגידו לי מה דעתכם על המפרט והמחירים (ובבקשה תתייחסו להערות בסוף הפוסט): מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤871 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-EP35C-DS3R ¤594 כמות:1 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤554 כמות:1 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤898 כמות:1 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤119 כמות:1 מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W ¤623 כמות:1 מסך מחשב LG 19" L1953TR 2ms LCD ¤1148 כמות:1 הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מאמץ ועומס ¤79 כמות:1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:5249¤ הערות: …

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  24. * מטרות המחשב? תכנות גרפיקה ותלת מימד (פוטושופ, בלנדר וכו'), תיכנות ודומיהם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי, אבל עדיף 15". * רזולוציית המסך? 1366x768 מינימום (תוקן) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB+ HDD * כונן אופטי? עדיף. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם מסך מגע - יתרון; שתהיה אפשרות להתקין מערכת הפעלה נ…

25. Started by ilanb0,

מחפש נייד שישמש אותי לעבודה אדריכלית (תכנות גרפיקה), יישומי אופיס וגלישה באינטרנט. משחקים לא מעניין, חובה מסך גדול! המחשב מיועד להיות בחדר עבודה קטן ומיועד לבא במקום מחשב נייח גדול. אין לי בעייה שישקול הרבה (אם המשמעות היא מחיר זול יותר) כי ממילא איני מתכוון לשנע אותו במיוחד. הכוונה העיקרית -שיחסוך מקום ושיאפשר להשתמש בצרכים שהגדרתי. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים