ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים(לא חובה על הרזולוציה המקסימאלית אבל כן שואף לרזולוציה טובה פלוס), סרטים בחיבור נוסף ל-LCD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין איזשהם תוכנות ספציפיות, לרוב תוכנות שיתוף קבצים ולעיתים אופיס. אם זה קשור, אז אני משתמש לא מעט בתוכנות מדיה(VLC Media Player לדוגמא) לצפייה בסרטי Bluray כבדים בטלוויזיה, אותה אחבר מכרטיס המסך של המחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מעבד - INTEL CORE 2 DUO E4500 2.2GHZ 800MH - שח 600 http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=2548 מאוורר למעבד - ARCTIC COOLING FREEZER-7-PRO - שח 90 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=523 או Thermaltake v1 - שח 275 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=837 לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L - שח 540 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 זכרון פנימי - OCZ 2G KIT DDR2 800MHz CL4 - שח 310 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375 מארז - Raidmax APEX 2x120mm No PSU - שח 170 http://tms.co.il/product/4449 ספק - COOLMAX V500 500W Power Supply SATA - שח 200 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7227 כרטיס מסך - Leadtek WinFast PX88…
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מצאתי את הניידים הנ"ל: Gigabyte NAPA W251U - Intel® Core Duo 1.86GHz 12.1 Intel® Core Duo 1.86GHz T2350 533MHz Intel® 945GM / ICH7-M 12.1" WXGA glare 1GB HDD 120gb 5400Rpm DVD-RW Intel® Grafic Accelerator GMA950 Wireless 802.11B/G 108Mbps Firewire 1394A Integrated Camera 1.3 M pixel 1.7Kg / 6 Cell Battery 2 Year's Warrenty [4850] LG R400 52AAE 1.73Ghz 14.1 www.miorio.co.il/Product.asp?productid=669 [4500] MSI PR200 12 www.ivory.co.il/product.asp?productid=796&CatCode=315 [4800] המחשב ישמש לאינטרנט אופיס ופיתוח תוכנה אני רוצה מחשב קומפקטי עד 14.1" איזה מבינהם לדעתכם עדיף? יש מחשב אחר יותר מומלץ בתקציב שעונה על הדרישות?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
חבר שלי צריך מפרט לעבודה משרדית עם צורב DVD, מסך דק טוב(מקווה שנכנס בתקציב), עכבר ומקלדת(אם אפשר אל חוטי אבל ממש לא חובה אלא בעדיפות הכי נמוכה)ומכשיר פקס/מדפסת/סורק משולב. אם אפשר אז כמה שיותר להתקרב ל-5K תודה
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הנייד האולטימטיבי למשחקים ומוטלימדיה בשימוש דיי כבד, התקציב הוא 8.5K. 2 המועמדים הסופיים בנתיים הם: 1. MSI GX600 ידוע לי על הבעייתיות שזה מאייבורי אבל מבחינת התמורה לכסף אין תחרות, יש פה אנשים שרכשו את הנייד הזה ויכולים לתת חוות דעת? 2. האפשרות השניה כבר הרבה יותר יקרה אך גם ידועה ואמינה וכולל שירות ואחריות טובים יותר, DELL XPS M1530 מישהו קנה את הדגם הזה באתר הזה ויכול לתת לי חוות דעת? אשמח לשמוע אם יש המלצות נוספות במסגרת התקציב, רצוי מחשב ללא מערכת הפעלה, הכולל תיק, עכבר, 2GB RAM, הארדיסק עם עדיפות ל-7200 וכרטיס מסך 8600GT. תודה
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)בעיקר כתיבה עליו צפייה בסרטים ועבודה משרדית כזאת בקשר למשחקים משחקים קלים זאת לא ממש המטרה שלו * גודל המסך?שיהיה מעל 10 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא יודע מה זה * בלוטות?לא ניראה לי * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית?תלוי באמינות המחשב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף שהמחיר יהיה בסביבות 3500-4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-600 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, תכני HD ופיתוח תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, Eclipse, Visual Studio - פרנסה (כבד) בלנדר, 3DS Max - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Team Fortress 2, Call of Duty... עדיף שיוכל להריץ משחקים חדשים כמו שצריך. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שנים שאני סוחב עם הגרוטאה שלי (athlon xp 2100), ועקב התפרקות החלקים השונים שלו לאחרונה, החלטתי לקנות מחשב חדש. המחשב מיועד לעריכת אודיו (דומה בצרכים לעריכת וידאו). אין לי צורך במסך או ציוד היקפי. הרכבתי מפרט למיטב ידעתי : Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070 1 1070 ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E 450 1 450 DDRII 667 1GB TwinMOS 630 1 630 Western Digital 200GB 7200RPM, 8MB, SATA II 435 1 435 Samsung 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II 255 1 255 PIONEER DVR-111D DVD±RW 210 1 210 Noisetaker EG425P-VE 420W 420 1 420 סה"כ 3470, כאשר לא ציינתי כאן מארז. את הלוח אם הספציפי הזה בחרתי בגלל שהוא מכיל צ'יפסט גרפי (המחשב לא צריך להציג גרפיקה 3D), ויש לו פיצ'ר…
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב קולנוע ביתי. 1. תקציב: 2,500 ש"ח עם חריגה קלה. 2. מטרות המחשב: קולנוע בייתי. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי: לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו: לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו: לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם: כן, אני מעוניין במארז יפה ואיכותי עם שלט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה: לא (מריץ עם לינוקס), לא ולא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם: שלמחשב יהיה יכולת להפעיל סרטים באיכות של 1080P חלק. 9. האם חשוב שקט: כן, חשוב מאוד. 10. האם מתוכנן OC: לא. יש לי ברשותי ספק HEC 400W TRT כזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~HEC-400TRT~24~0.htm אם הספק לא מתא…
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במפרט מחשב בתקציב נמוך למטרות: אינטרנט, סרטים, office המחשב יריץ win7 או לינוקס. לא משנה אם זה AMD או INTEL העיקר שיהיה יחס עלות\תועלת טוב. בעיקרון הדרישות הן מינימליסטיות, כאשר אני נותן עדיפות למסך 22 טוב. ראיתי המלצות על dell 2209wa אבל אם יש מסך זול יותר שלא נופל ממנו בהרבה אז אשמח לשמוע. עוד מספר נקודות: אין צורך באפשרויות שדרוג עתידיות או פיצ'רים מיותרים של לוח אם. ספק גנרי שיסחוב (400W לדעתי יספיק פה) ומארז פשוט. רמקולים, מקלדת ועכבר סבירים. צורב. דיסק קשיח לפחות חצי טרה. כרטיס גרפי על הלוח יהיה בסדר גמור אבל צריך שיעלה רזולוציה שתואמת למסך. אני יודע להשתמש במברג, אז לא צריך הרכבה חשבתי על המפרט של ivory פה: http://ivory.co.il/produ…
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום. אחריי מספר התייעצויות כאן בפורום ועם חברים, הגעתי למפרט הזה אבל את דעתכם עליו כבר שמעתי. הקטע הוא שכאשר אמא שלי התקשרה כדי לברר על אפשרויות תשלום וכל זה, הבחורה שהיא דיברה איתה, מהמוקד הארצי של Pandas.co.il אמרה לה שהלוח אם לא מתאים למעבד. אני לא נוטה להאמין שגם פה וגם חבריי עשו טעות. אבל בכל מקרה, היא צודקת? ואם כן, לאיזה לוח להחליף? עריכה:לפי מה שהבנתי, הלוח הזה לא תואם לליבות החדשות, אז לאיזה לוח להחליף? - תודה.
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי חברים, קודם כל, אני מודה מראש על התגובות. אני בן 23 (אוטוטו סטודנט) לפני שבוע נהרס לי המחשב (נשרף ספק) והחלטתי לקנות מחשב(ים) חדש\ים. הסוגיה היא כזאת, חשבתי לקנות מחשב נייח בינוני עכשיו (בתקציב 3500) [לצורכי - תכנות\אופיס\אינטרנט בעיקר וגיימר קל {שעות בודדות בשבוע, כנראה ל4 שנים הקרובות}] ועוד מחשב נייד (לצורכי משרד בלבד עם דגש על סוללה) בעוד כחצי שנה [על מנת שזה יהיה חזק יותר]. מספר חברים שלי כשהצעתי את הרעיון, אמרו שלא כדאי לי לעשות זאת, בגלל הכסף הרב שאני משלם על הבחירה...כיום ב7000 אפשר לקנות ניד חזק מאוד הסיבות שאני עדיין מתלבט הן בעיקר בגלל העובדה שניד הוא נוח הרבה פחות, יציב בד"כ הרבה פחות, ניתן להרחבה - הרבה פחות (והרבה יותר יקר) כמו כן, היום יש לי 2 מחש…
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
במדריך המושקע שנעוץ בראש הפורום מצויין כי "כלל אצבע הוא שרוב הניידים העסקיים מספקים איכות בניה טובה מזו של הניידים הצרכניים/ ביתיים". שאלתי היא למה אפשר לקרוא ניידים עיסקיים? אשמח אם ניתן לקבל דוגמאות ממגוון מחשבי HP בבקשה, שעליהם די התמקדתי. תודה מראש, ושבוע טוב.
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
בניית מפרט רכש למחשב חברי שלום כנראה שאני נדרש לחדש את המחשב שלי ואני רוצה להחליף מספר פריטים ואשמח להמלצות מניסיונכם ובכן התקציב לא רלוונטי כי אני משתמש עם חלק גדול מהקיים נשאר עם מארז מבית אנטק נשאר עם צורב+ וקורא תקליטורים נשאר עם הHD ויתכן לרכוש נוסף עם אחסנה גדולה יותר 1T ואו SSD בקיצור להחליף לוח אם עם יכולת הרחבות של סלוטים ומספר HD (המלצה על חברה אמינה ) להחליף מאבד ומערכת הקירור שלא מתחממים מדי ושקט ואולי מאווררים חדשים המחשב לא מיועד להיות מתוכנן ל overclock אבל יהיה מחשב חזק עם זכרון גדול לפחות 4G מערכת הפעלה WIN 7/8 שימוש לצרכי ביתיים ולימודים ,עבודה באינטרנט ועריכת סרטים מצגות וכו' ויכולת עבודה עם מספר תוכנות במקביל ומספר חלו…
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי לכולם, עשיתי איזשהו קומבינציה בין 2 מחשבי הגיימינג שמופיעים במפרטים הממולצים, ככה זה נראה עד עכשיו: Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box Scythe Mugen MAX SCMGD-1000 Asus GTX970 4GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E,VGA, DVI, HDMI G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM יצא לי עד עכשיו 5800 מה שמשאיר לי בשאיפה עד 1000 שקל למארז וספק. אני מתכנן לקנות את המחשב בחודש\חודשיים הקרובים. אני לא מתכנן לעשות OC, אני בדרך כלל קונה מחשב לכמה שנים טובות ולא משנה בו כמעט כלום לאורך הזמן. המחשב ישמש לגיימינג…
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אני לא ממש בעניינים, לא קניתי מחשב מלא זמן, אני מחפש המלצות למפרט של מחשב חדש לצורכי גיימינג. תודה מראש על כל העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס "ביצועים למחיר" טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות java ו-C++ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends, diablo -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי כולם, לפני שאני קונה את המפרט הבא, אשמח להתייעץ איתכם אם כדאי לשנות משהו (ואם כן למה). אני מתכנן להעביר ספק כוח מהמחשב הישן שלי (S12G-650 SSR-650RT) ולכן לא נכלל במפרט זה (הוא בן 5 שניפ, האם יש צורך לשקול בספק חדש במידה והוא עדיין תקין ופעיל?). אני מעדיף שילוב של מעבד אינטל + כרטיס NVIDIA בעקבות ניסיון רע עם AMD וצורכי עבודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10k ניתן לחרוג עד 12k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כגון witcher 3,Assassins creed odyssey', Far Cry. תכנות בעיקר עם VS, צורך בהרצת מכונה וירטואלית לצרכי עבודה (סביבת לינו…
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום!!! בואו תעזרו לי להרכיב מפרט ב 3000שח. המפרט אמור להיות למשחקים. אין צורך לא במסך ולא במקלדת ועכבר, רק המחשב. לחסוך כמה שאפשר במארז וספק בשביל להכניס את החומרה הטובה ביותר בתקציב. נראה למה אתם מסוגלים 8) תודה!!
-
- 13 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנטבוק Compaq Mini 331C ואיך שהוא מאתחל הוא מראה לוגו בצבע אדום של Compaq ומיד אחרי זה מסך שחור כאשר בפינה יש קו תחתון מהבהב ושם זה נעצר ולא זז. זה קורה ברוב הפעמים, בעיקר שאין לו מספיק חשמל, אפילו אם יש 30% סוללה זה לא עולה, ולפעמים אפילו כשאשר יש 100% סוללה זה לא עולה. אשמח לכיוון לשם פיתרון.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
לגבי הכרטיס מסך יש שניים שאני מתלבט בניהם 1. Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - - 1072 ש"ח 2. Sparkle 9800GTX 512MB DDR3 Calibre Overclocked Retail - 1460 ש"ח -------------------------------------------------------------------------------------------- הדבר השני שאני מתלבט לגביו הוא המעבד יש שניים אחד הוא 4 ליבודת והשני 2 ליבות 1. Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX ¤1575 2. Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - 902 ש"ח -------------------------------------------------------------------------------------------- לגבי קירור למעבד חשבתי לקחת : Thermaltake Big Typhoon VX 203 ש"ח אם יש אחרים יותר טובים במחיר יותר זול או באותו מחיר שמיודעדים גם להמה…
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
טוב אז כדי שלא יהיו אנשים שיבואו ויגידו שאני סתם משוויץ, מטרת הת'ראד היא להגיד לכולכם תודה על העזרה בכל מה שהיה קשור בבחירת החלקים למחשב החדש שלי... אז זהו לפני 15 דקות בערך קניתו אותו ב-KSP... ;D מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) לוחות אם למעבדי ?AMD MSI K8T-FSR (s754),sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB Kingston דיסקים קשיחים MAXTOR 80GB (8MB) SATA כרטיסי מסך Sapphir (ATI) RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כוננים- FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים Combo MSI 48 x 24 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On Board 1000 מארזים ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MS Optical + …
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
המחשב שלי כבר בקושי מריץ את המשחקים של היום(למרות ה-6800GT שעלה לי בזמנו 2200 שקל!!!!). אני רוצה לדעת מה הכי כדאי לי לעשות איתו ב-2000 שקל. אני לא צריך: לא מארז(המארז רשום במפרט והוא אמור להיות טוב נראה לי, אם לא אז תגידו) לא ספק(הספק רשום במפרט שלי, הוא יספיק גם לכרטיסי מסך החדשים לא?), ולא ציוד היקפי. בקיצור, רק זיכרון, לוח אם, מעבד וכרטיס מסך. אני יודע שזה יהיה קשה אבל אם אפשרי להכניס את זה ב-2000 שקל אני אשמח. תודה רבה אלעד
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
התקציב המקסימלי שלי הוא 7K ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה הכרחי. השימוש בו יהיה בעיקר למשחקים (CS:S BF בעקרון משחקי FPS). אין צורך בציוד הקיפי כגון מקלדת עכבר ומסך מכיוון שכבר יש לי.1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (BF, CS:S ומשחקי FPS בעיקר). -מהי הרזולוציה …
-
- 13 תגובות
- 838 צפיות
-
-
האם המחשב הזה מבאג מתאים? ומה קורה היום עם תוכנת אופיס? למה זה מוגבל לשנה אחת בלבד? מעבד: Intel® Core™ i5-8400 מערכת הפעלה: Windows 10 זיכרון: 12GB כוננים קשיחים: PCIe® NVMe™ M.2 SSD1TB (7200RPM) + 256GB כונן אופטי: צורב DVD מאיץ גרפי: Nvidia Geforce GTX 1050 TI עם זיכרון ייעודי בנפח 4GB קישוריות: Wi-Fi a/b/g/n/ac, BlueTooth 4.2 ממדים: 33.8x27.7x17 ס"מ משקל: 5.15 ק"ג חיבורים USB Type C 3.1 x1 2 x USB 3.1 USB 3.0 x4 2 X USB 2.0 HDMI 2.0 x1 DVI x1 DisplayPort x1 כניסת אודיו 3.5 מ"מ יציאת אודיו 3.5 מ"מ יציאת אוזניות/מיקרופון משולבת אחורית וקדמית RJ-45 x1 קורא כרטיס זכרון 3 ב-1 במחיר של 4100
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-