ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
מחשב 1 מתקפל מחשב 2 מהיר יותר אני מתלבט האם הירידה בביצועים והעליה במשקל פחות חשובים מזה שהמחשב מתקפל או שהם לא ועדיף את המחשב המהיר יותר. אני כנראה אשתמש הרבה בהתקפלות וזה יועיל לי אך האם ארגיש הבדל של ממש בביצועים או בנוחות עקב המשקל?
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי לכולם, חדש כאן ומקווה שאעמוד בדרישות: אני מחפש מחשב חדש. התקציב שלי הוא 7,000 ש"ח ואני מחפש משהו לגיימרים, כמובן עם יכולות גרפיות גבוהות. מאוד חשוב לי גם כמה שיותר כניסות USB וזיכרון פנימי גבוה, לא חייב שיהיה נייח אבל עדיף, כי אנלא אסתדר עם מסך של פחות מ-21 אינץ'. יש המלצות? משהו ששכחתי? אשמח לשמוע מה דעתכם...
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום אנשים! בעקבות העובדה שאני עומד לעבור לבאר-שבע בשביל להתחיל ללמוד לתואר, הגיע הזמן לעזוב את הנייח האהוב שלי ולהתחדש במחשב נייד. - תקציב משוער - בסביבות 4500-5000, כמובן שכמה שפחות יותר טוב - מטרות המחשב: אני אשתמש בו בעיקר ללימודים, אבל אני רוצה שהוא יצליח להריץ משחקים כמו BF3/4, WoW, Skyrim והלאה, על איכות גרפיקה גבוהה - גודל מסך וסוג מסך לא משנים במיוחד, מעדיף מסך מט ולא גדול מאוד, 15.6 קצת גדול מדי... - המשקל הרצוי הוא כמה שיותר נמוך, אבל לא קריטי. 1.9 קילו הוא אידיאלי. - זמן סוללה ארוך - כן כן כן! אני מקווה למחשב שיחזיק 5 שעות בשימוש אינטנסיבי לפחות, וכמובן שעדיף יותר. - עדיף עם USB 3.0, חשוב לי שיהיה VGA וHDMI. - לא משנה לי אם יהיה בלוטות'. - כונן HDD …
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר עבודה משרדית אבל יוכל להריץ משחקים קלים כמו SAN ANDRES וSIMS2 חשוב לי שהמסך יהיה לא פחות מ-15 אינץ' ושהסוללה תיהיה סבירה+ (ולא אחרי שעה וחצי עבודה מול אינטרנט יגמר הסוללה כי ה-EIFI דלוק) היה לי נסיון טוב עם TOSHIBA בתחילת הדרך אז זאת החברה שכרגע אצלי בעדיפות ראשונה.. כמו כן DELL, LENOVO, ASUS שמעתי פעם שהאחריות של HP לא טובה והם עושים בעיות, אבל אם אני טועה גם זאת יכולה להיות אפשרות דרך אגב, packard bell היא חברה חדשה בנידיים? רק לאחרונה אני רואה מחשבים שלה.. איך היא? מאוד מאוד חשוב אחריות ! שנתיים לפחות או אם שנה אז שיהיה אפשרות להרחיב (: הנה כמה דגמים של LENOVO שראיתי ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליהם: http://ksp.co.il/h…
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי נייד Dell Vostro A860 והבטריה שלו מחזיקה 3-4 שעות בקושי,היכן אני יכול למצוא בטריה מתאימה לו חזקה יותר? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מיני. בשנה האחרונה מדי הפעם המחשב הציג מסך שחור עם כיתוב לבן. נראה לי שתמיד זה בא ביחד עם התחממות של המחשב..אחר כך הייתי צריך לכבות את המחשב לחכות כמה שעות ולהדליק שוב..עד שזה קרה שוב. מדי פעם הייתי צריך לאתחל אותו(נראה לי שזה אתחול של המערכת הפעלה-ע"י לחיצה על f9 רצוף מיד לאחר הפעלה של המחשב) זה קרה הפעם שוב רק שעכשיו כשמדליקים אותו הוא משמיע גם צפצופים ולא הצלחתי לאתחל אותו ע"י f9 והוא ככה כבר כמה זמן. לקחתי אותו לתיקון והוא אמר לי שהבעיה בדיסק קשיח והוא יחליף לי אותו עם משומש(+תיקון התקלה ב-350..) האמת שנראה לי הוא מחרטט אותי..לא מבינה מה הקשר לדיסק קשיח ואמא שלי גם אומרת שאם זה הבעיה המחשב בכלל לא היה נדלק. אפשר חוות דעת מאנשים שמבינים?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לוח אם יצרן: GIGABYTE דגם: GA-945GM-S2 Chipset: intel 945 FSB: 1066Mhz כ.מסך משולב: Intel Graphics Media Accelerator 950 כ.קול משולב: Realtek ALC883 8-channel High Definition כרטיס רשת: 10/100 יציאות USB 2.0: 8 יציאות S-ATA: x4 יציאת PCI Express X16: x1 יציאת PCI Express : x1 תמיכה ב- Hyper-Threading : כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה ב S.ATA: כלול תמיכה ב S.ATA2: כלול תמיכה ב 64Bit: כלול חריצי הרחבה : PCI X2 תומך CONROE: כלול דיסק קשיח יצרן: Western Digital/Smsung/MAxtor/Seagate טכנולוגיה: S.ATA2 נפח : 250GB מהירות: 7200RPM זכרון מטמון cache: 8MB אחריות: שלוש שנים מעבד יצרן: Intel סוג: Core 2 Duo דגם: E6320 מהירות : 1.86 מהירות FSB: 1066Mhz זכרון מטמ…
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום רב, דוד שלי מגיע בחודש הבא מארה"ב; אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד, עדיפות למחשב של lenovo/hp (אבל לא חובה, פתוח להצעות, בעיקר אם הן כוללות אחריות על המחשב גם בארץ..) מחיר - עד $800 אין לי מטרה לשחק במשחקים יותר מדי - בעיקר לצפות בסרטים (הרבה), אינטרנט, שימוש באופיס.. שימוש יומ-יומי במחשב, לא כתחליף למחשב רגיל אבל בהחלט ייעשה שימוש רב במחשב הנייד. הוא לא חייב להיות ממש קל. זמן סוללה חשוב אבל לא קריטי בבחירה. זקוק להרבה מקום אכסון בכונן הקשיח (מינימום 250GB), והרבה זיכרון (מינימום 2GB) מסך גדול שיהיה נוח לראות איתו סרטים עדיפות לכמה שיותר יציאות חדשות, לכרטיסי זכרון, ושיהיה גם בלוטות' צורב DVD העדיפות העיקרית היא עניין האחריות - כמה שיותר זמן, ובעיקר אם האחריות תהיה ת…
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למחשב נייד שישמש בעיקר עבור העסק,גם ישמש לצפיה בסרטים וקצת לפוטושופ (אולי קצת משחקים קלים). אני משתמש בהרבה תוכנות לניתוחים שונים של האינטרנט (שימוש ממושך בחיבור לאינטרנט). התקציב: 8500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת מהתקציב). מאפיינים חשובים: יציאת HDMI כונן Bluray אין צורך ברישיון למערכת הפעלה
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה....יש לי כן מפרט של חבר שלי....(אני בניתי לו לפי דרישותיו..)....אם רק תוכלו להציע דרך לשפר ואולי להוריד מהמחיר....ולהישאר רק בסביבות ה5 וחצי -6.... סה"כ AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL 988.97 ש"ח Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI (nForce4 SLI) - ATX 1,039.32 ש"ח Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 1,064.71 ש"ח A-DATA 512MB DDR PC3200/400 x2 571.43 ש"ח WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 491.55 ש"ח LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL 144.61 ש"ח .MAG CRT 17" - 786PF X-Flat series 716.88 ש"ח Thermaltake BigWater 12cm Liquid Cooling System 498.30 ש"ח 5,515.77 ש"…
-
- 13 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אהלן אני עומד לקנות מחשב חדש וזה המפרט שהרכבתי: פריט תאור כמות מחיר מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel 1 1178 לוח אם לוח אם P5B Deluxe Asus 1 1110 כרטיס מסך Geforce 7600 GT 256 leadtek 1 778 זיכרונות DDR2 2048MB 800MHZ CL4G.Skill 1 1,506 Hark disk WD2500KS Western Digital 1 369 מארז GIGABYTE Triton GZ-XX1CA 1 355 ספק כוח ELT400AWT Enermax 1 447 צורב LG H10N 1 185 סה"כ 5,928 החלטתי לרדת בכרטיס מסך ל7600gt(במקום לקנות כרטיס כמו ה1950xt לדוג')--ולחכות איתו מס' חודשים עד שיתייצב שוק הdx10 מה דעתכם על המפרט בכלל ועל הכרטיס מסך בפרט(האם ההחלטה לקנות כרטיס ביניים נכונה ואם כן האם זה המתאים מכל המגוון שקיים)??? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
המחשב לא צריך לכלול כרטיס מסך, זהו שידרוג שאעשה בהמשך. כרגע כל מה שאני רוצה זה את הפלטפורמה הכי חזקה שאני יכול ליצור במחיר זה.
-
- 14 תגובות
- 828 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח, אין צורך בציוד היקפי\מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל ולנסות לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? שימוש רגיל(אינטרנט, אופיס וכו') + משחקים כמו WOW ו PES א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. רוב הזמן לגלישה באינטרנט + המשחקים שציינתי למעלה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש רגיל ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/ב…
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הנל: http://www.amazon.com/Gigabyte-GA-Z87X-UD5H-Z87-Motherboard-Bundle/dp/B00D5XG8H8/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A2NG4HB43UEDVL לא הבנתי האם זה כולל זיכרון ומארז או רק מעבד.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
ערב טוב, עקב מותו הפתאומי של מחשבי היקר אשר שרת אותי נאמנות ב5 השנים האחרונות (אי שם בארכיון נמצאות ההמלצות שלכם למפרט שלו), נאלץ אני לבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשבי החדש. התקציב הוא ככל הנראה 3000 שקל. אך ורק למחשב עצמו לא כולל ציוד היקפי. השימוש בו בעיקר אינטרנט אבל אני ארצה מדי פעם לשחק בו מבלי להתבאס שהוא מקרטע תודה מראש! עריכה: ד"א אני אשמח אם הממלצות יגיעו מהר, התכנון הוא לקנות את המחשב מחר, המחשב נשרף לי חודש לפני הגשת פרויקט 5 יח' תכנות, אין לי זמן לבזבז.
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
דוד שלי רוצה לקנות מחשב הוא אמר עד 3500 שקל המחשב לאינטרנט הדפסות עבודות באופיס ואולי קצת למשחקים כמו פיפא וכאלה OC הוא לא יעשה הוא רוצה שהמחשב יחזיק כמה שנים שהחלקים יחשבו חדשים יחסית... בניתי לו מפרט ב 3150 אפשר לגלוש עד 3500 אבל עדיף פחות בלי מסך וציוד הקפי כמו רמקולים ומקלדת המפרט: מעבדחשוב שיהיה אינטל P4) P4 2.8 Ghz S-775 1M Cache 64 bit לוח: P5LD2 Dual Core, 945P, DDR2, SATA2, PCI-E זכרון 256Mb 400MHz Kingston CL2.5 X2 כרטיס מסך GF FX5200 128MB, TV, DVI GIGABYTE דיסק קשיח 80GB SATA 7200 8MB WD800JD כונן דיסקטים Teac/SONY 1.44 צורב דיוידי LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) קרור למעבד Thermaltake Golden Orb II מארז 4JA-7650 ATX MIDI 350W (…
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, כרגע יש ברשותי מחשב AMD 2400 + לוח דגם- NF7 S -V2 של ABIT עם 512 זכרון(חשבתי כבר לשדרג לאחד ג'יגה) + RADEOAN 9600 PRO של ATI + 200 ג'גה SATA. אני משתמש במחשב בעיקר לסרטים ומשחקים עד עכשיו הכל עובד סבבה האם יש טעם לשדרג את המחשב או לחכות? ואם כן לשדרג...למה? תקציב עד 1500 שקל במידה שוב וכדאי! תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?אינטרנט אופיס HD משחקים הורדות spss(תוכנה לעיבוד נתונים סטיסטיים) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: תמיד לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: גם למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלכלול במפרט 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? קרייסיס פרוטוטייפ פיפא * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה בשביל חבר למחשב נייד 13" לאופיס ואינטרנט וכו', שימושים פשוטים. הבעיה שצריך שיהיה גם כונן אופטי, האם ניתן למצוא משהו במסגרת התקציב? ואם לא אז באיזו חריגה מדובר? המלצתי לו על נטבוק וכונן חיצוני, אבל הוא לא התלהב מהרעיון של להסתובב עם שני הדברים.. תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש והציעו לי את המפרט הבא. אני לא ממש ידען גדול בכל הנושא הזה ורציתי לדעת מה אתם חושבים,איפה אפשר לשפר, באיזה בחירה כדי לבחור מבין מה שמוצע, והאם זה כדאי בכלל. המטרה שלי היא קניה של מחשב יחסית חזק בשביל משחקי מחשב... המפרט : * לוח אם - asus או msi מקורי chipest intel 865. * מעבד - פנטיום 4 , 3GHZ , 800mhz prescott 1mb chace. * מאוורר - אינטל. * זיכרון - dual ddr 400mhz 512mb. *כרטיס מסך - nivida geforce fx 5500 128mb או msi geforce fx5200 128mb - אם אפשרות לתוספת של 5700. *דיסק קשיח - cahce 8mb 7200 80gb sata בטכנולוגית serial ata. כל זה ב- 3300 ש"ח (כולל מספר דברים נוספים - מסך,צורב,....) - לא כולל שירות. בנוסף אפשרות הרחבה למעבד - …
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
חברה שלי מחפשת מחשב נייד עד 3000 שח. היא לא מריצה כלום חוץ מקצת וורד, אינטרנט ומידי פעם סרטים. ראיתי את המפרט הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-m520-120gb.htm אתם חושבים שזה שווה משהו? אני יודע שזה סלרון והכל, אבל אין לה שימושים מיוחדים במחשב. והכי חשוב, היא מקבלת 3 שנים אחריות. ראיתי ביד 2 קצת מחשבים, היו כאלה שהם טובים למדי, אבל ללא אחריות. הייתם הולכים על זה?
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מה קרה אי אפשר לעזור לבקשה שביקשתי........................ בנוגע לעזרה לקנית מחשב נייד
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות משרדיות בעיקר, העתקות קבצים גדולים ורבים (לכן יש צורך בUSB3), 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת אלחוטיים - כאפשרות שדרוג - לא כלול במחיר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 - מדובר במשרד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7…
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שיהיה חזק, יציב, אמין ושאם הוא ישבר תהיה תמיכה טכנית טובה בארץ (העדפה של יצרן: לנובו או דל) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4 שיהיה אפשרי לראות סרטים לא רק שיושבים ממול אלה גם בצד. * רזולוציית המסך? משהו סטנדרטי במחשבי היום * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור למסך טלויזיה, usb וכו' - הדברים הרגילים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb * כונן אופטי? כיום האם באמת יש צורך? DVD RW * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, מספיק אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * ה…
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב לבן דוד שלי הדרישות שלו זה מחשב שיחזיק להרבה זמן ובשביל זה הוא מוכן להשקיע 4500 ש"ח (-+ 500 שקל) הוא ישתמש במחשב למשחקים (בעיקר ל CS:S) אבל רוצה להיות מוכן גם למשחקי העתיד ושלא יצטרך להחליף את המחשב בקרוב אני רוצה שיהיה לו מעבד של AMD64 3200+ עם nforce 3 אבל מכיוון שאני כבר לא כ"כ מעודכן בנושא החומרה לאחרונה אני פונה אליכם תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-