עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אחרי זמן ממושך עם הפנטיום 4 שלי ונסיון שכנוע גובר על אימא שלי, התקלקל המחשב המעפן שלה והיא חייבת לקנות מחשב חדש אז ככה: 1. מה התקציב? 5000 שקלים חדשים עם נתייה לחסוך כמה שיותר. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים בעיקר, כל החדשים שיוצאים, ומפרט כזה כמובן מתאים לסרטים ולכל החארטה האחר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, יש לי הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא, צריך הכל. חוץ מכונן דיסקטים כמובן. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני רוצה מעבד Q9550, בנוגע לכרטיס מסך אני חושב על HD4850 כי יש לי מסך 20 אינץ' 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אני אקח Coolermaster 690, אני שמעתי שהוא שקט מספיק. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, …

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  2. האם כדי להזמין מחו"ל מחשב או שעדיף מהארץ, תודה מראש https://www.walmart.com/ip/Gateway-Creator-Series-15-6-FHD-Performance-Notebook-Intel-i5-10300H-NVIDIA-2060-RTX-8GB-RAM-256GB-SSD-Xbox-Game-Pass-PC-HD-Webcam-Cortana-Windows-10/425492039

3. זה מה שאני בניתי תרגישו חופשי להגיב ולהעיר מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪934 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪519 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪418 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Blackline ₪626 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996677ST כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1420 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5850G1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪137 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S22…

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  4. 1

5. Started by Diana0000,

היי, קניתי מחשב נייד חדש (ותודה לכל העוזרים...) בזמן קנית המחשב לא ציינתי שאני רוצה שיחלקו את הדיסק ל- 2 מחיצות כי חשבתי שכך מגיעים המחשבים. בפועל במחשב שלי יש כונן אחד בלבד. החברה שקניתי דרכה אומרת שהם יכולים לסייע לי בכך מרחוק אך הם לא לוקחים כל אחריות על נזק שיגרם למערכת ההפעלה. רציתי לשאול האם כדאי לי לבקש מטכנאי שיחלק לי את הכונן ל- 2 מחיצות. מה המעלות והחסרונות בכך. תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by kola,

AMD Phenom II 920 |Asus M3N78-EMH HDMI| Kingston 2X2 GB DDR2-800 | 1000gb + 500gb X2

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  7. בניתי מפרט למחשב שמיועד למשחקים הכי חדשים וגם לעריכת וידאו מתוכנן OC עתידי, ללא ציוד הקפי. אבל אני עדיין לא סגור לגבי המארז והספק. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - BOX ₪1574 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 - זמין במלאי ₪719 זיכרון: [..] G.SKILL "RL" 4096MB (4096MBX1) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS ₪251 כמות:4 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX570 "GOLDEN SAMPLE" 1280MB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! ₪1656 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED w/o PSU ₪500 ספק כוח: [..] SEASONIC 750W : SS-750JS ₪465 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB - זמין במלאי ₪221 דיסק קש…

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by Zeev86,

היי. במקום לכבות מחשב, הכנסתי אותו בטעות למצב שינה היום בבוקר. במשך חצי יום הזה שמתי אותו בתיק סגור. האם יכל להגרם איזשהו נזק בגלל חוסר אוויר? כשהוצאתי אותו לא הרגשתי בכלל שהוא עובד, ורק כשלחצי על כפתור ההדלקה, הופתעתי לגלות שהוא במצב user lock. הסוללה היתה על 58 אחוז כשבדרך כלל היא מתרוקנת תוך שעתיים (החזיק 6+ שעות). acer aspire 5740g i7 620m 2.6 GHz, ati mobility 5650

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  9. שלום לכולם קניתי היום את המחשב הבא: Asus K53SD-SX067V מפרט: [table][tr][td]CPU‎[/td][td]‎Intel® Core i7 2670QM Processor, 2.2GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB‎[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]‎ Memory‎[/td][td]‎8GB DDR3 1333MHz (2 x 4096MB), Up to 8 GB‎[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]‎ HD‎[/td][td]‎750GB (SATA) 7200rpm‎[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]‎ Display‎[/td][td]‎15.6'' 16:9 HD (1366x768) LED Backlight ‎[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]‎ GPU‎[/td][td]‎NVIDIA® GeForce® 610M with 2GB DDR3 VRAM‎ [/td][/tr][/table] קישור למפרטים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14663 http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance…

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by adry,

ברשותי Dell LATITUDE D630 בן כחודשיים שעושה לי בעיות בכל מה שקשור ליציאת fire wire. המפרט הוא: מעבד T7500 duo core זיכרון 2GB הארד דיסק 7200 RPM כ. מסך Nvidia Quadro NVS 135M 1. כשאני מחבר אליו מצלמת וידאו ומנגן מתוך תוכנה Avid או Premiere אז הוא מנגן על המצלמה כ 30 שניות ואז הוא מפסיק להריץ תמונה המחשב נתקע, מת, אי אפשר לעשות כלום מלבד לאתחל אותו בצורה כפויה. חשבתי אולי הארד דיסק הפנימי לא מספיק מהיר או משהו, אז עבדתי עם הארד דיסק נייד שהוא RPM 7200 עם 16 באפר המחובר ב USB2 (שבחיבור לדסקטופ עובד מצויין) והבעיה נותרה. 2. בכלל ה Avid רוב הזמן לא מזהה את המצלמה המחוברת, רק לעיתים. זאת למרות שכביכול ה windows מזהה אותה ב my computer. 3. כשאני מחבר hard disk נייד דרך כניסת ה…

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by metison,

היי, אני מעוניין במחשב אשר מרבית שימושו יהיה עריכת מוזיקה והקלטות מדי פעם (יש לי כרטיס קול חיצוני). לפחות 2GB זכרון, מינימום חצי טרה הארד דיסק, כונן DVD, וכרטיס מסך לשימוש עם LCD 32". אין צורך בציוד הקפי. תודה מראש לכל העוזרים. אם אתם חושבים שניתן להשתמש בפחות כסף, אל תהססו להמליץ

12. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם ועצתכם בהרכבת מחשב לעריכת וידאו, אפטר אפקט ופוטושופ, התקציב עד 7000₪. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  13. שלום קניתי רמקולים ניידים וחיברתי אותם למחשב נייד עכשיו כשאני מגביע עד הסוף את הרמקולים פתאום אחרי כמה שניות הווליום יורד ושאני מגביע שוב זה עולה בלי לגעת בכלום זה יורד לבד איך מתקנים את זה שזה ישאר על הכי גבוהה ד"א עידכנתי דרייבר קול ועוד שאלה שחיברתי את הרמקולים למחשב הנייד אז לא שומעים את הרמקולים של המחשב הנייד איך אפשר לעשות שישמעו גם מהרמקולים החיצוניים וגם מהמחשב עצמו ?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  14. שימוש כללי גבוה קצת משחקיםבקטנה פה ושם וצפייה בסרטים ושיפעל חלק ומהר ככל האפשר רצוי כרטיס מסך וזיכון מינימום של 2GB גודל מסך בין 14-15.4 ולא אכפת לי שלא תיהיה מערכת הפעלה מותקנת תקציב עד 5000 ש"ח(אם יש סיבה מוצדקת אז מוכן להוסיף עוד קצת) ראיתי הרבה מחשבים של MSI וGIGABYTE עם מפרטים ממש מרשימים ומחיר טוב אבל כל מי ששאלתי ענה לי את אותה התשובה "לא ידעתי שהם מייצרים מחשבים ניידים" חחח אז אם למישהו יש חוות דעת טובה על המחשבים שלהם תודה על העזרה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 שקל, לנצל הכל. ניתן לחרוג עד 500 שקל אם צריך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? תיכנות בויזואל סטודיו לשם פרנסה, משחקים כבדים ושימוש רגיל של אינטרנט ואופיס. יש לי מסך 20 אינץ ברזולוציה של 1280x960. אין לי בעיה אם המשחקים הכי כבדים לא ירוצו על מקסימום. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מקלדת ועכבר הכי סטנדרטים שיש יספיקו לי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. צריך הכל חוץ ממסך. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6. לא קריטי כל עוד זה לא מרעיש כמו טרקטור. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים …

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  16. אהלן חבר'ה , קודם כל שיהיה לכם חג שמח וכשר אני הולך לשדרג את המחשב שלי בימים הקרובים (הלוח אם במחשב הנוכחי כבר גוסס) אשמח להערות לגבי המפרט , השימושים שלי הם מאיה , פוטושופ , סרטים (לא HD , סתם סרטים חח ) ומשחקים ברמה נמוכה , לשם הדוגמא של רמה נמוכה אני משחק ב Counter Strike : Source וכל מיני משחקי סטים ישנים .. אין לי דרישות גבוהות , משחקים בדיפולט בהחלט יספיקו לי מה שכן חשוב לי זה ה Workflow במאיה . כמו כן אני מתכנן OC לא רציני על המעבד , אז תנו דעתכם על הקירור . אני לא צריך הארדיסק , DVDRW , ספק כוח ,יש לי TT - Tr2 500 WATT זה יספיק ? כמו כן אשמח אם תסבירו לי את הקטע של התיזמונים בזכרונות , האם 444 או 555 , מה יותר מהיר ? התקציב הוא מקסימום 2800 , אני לא יכול לס…

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  17. היי , אני מעוניין לבנות תחנת עבודה שתריץ אפליקציה אחת ותגיע הכי קרוב לביצועי Real time. כמו-כן , אני מדגיש שכסף הוא לא מגבלה דרישות : 1) מערכת ההפעלה תיהיה Windows XP Professional. 2) לא צריך כרטיס מסך או כרטיס קול. 3) יש לשים דגש על מעבד חזק זכרונות מהירים ולוח אם שיתמוך בהם. 4) יש לשים דגש על תקשורת מהירה בעבודה מול כרטיס רשת. כמו-כן , אם ישנה המלצה לגבי מקום קנייה , אני אשמח לשמוע. תודה מראש , עוז

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  18. אז ככה אני מעונין לקנות מחשב חדש והוא ישמש אותי בעיקר למשחקים וסרטים. אני מעונין שהמחשב ישמש אותי טוב לשנים הבאות ככל הניתן. אומנם התקציב הוא עד 6K (כולל מקלדת רמקולים פשוטים אין צורך בעכבר) פחות יבוא בשמחה אלא אם כן השינוי יהיה מורגש מאוד. המסך רצוי להיות 22".

• 14 תגובות
    • 828 צפיות
  19. שלום אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לאישתי בתקציב של 2000-3000 כמה שפחות אבל שיספק את הדרישות * מטרות המחשב? היא צריכה אותו כדי לרשום בשיעורים, אינטרנט (ברמה אינטנסיבית של הרבה טאבים פתוחים במקביל) ו-OFFICE * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר נמוך ונייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף כמה שיותר אבל לפחות לשעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא פחות מ - 100-200G * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה כונן. לא צריך צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? במידה ואתם מחליטים שמשתלם יותר מארה"ב אז כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם…

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  20. היי, יש לי מחשב ASUS עם קוד מובנה ב BIOS של WINDOWS 8 (מניח גרסה CORE). מחקתי את המחיצות המקוריות על מנת להתקין מחדש וכעת אני תקוע בלי מערכת הפעלה. ניסיתי לקחת דיסק WINDOWS 8 PRO מקורי שיש לי ולמחוק את הקובץ EI.CFG (ואז בעצם אמורה להיות לי האפשרות להתקין איזו גרסה שאני רוצה) אבל הוא רושם לי ש: the product key entered does not match any of the windows images available for installation מה עושים? יש המון דיבורים על זה בגוגל אבל לא מצאתי פתרון מתאים. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  21. Started by toppy,

שלום, שמתי לב שברוב במפרטים שנבנים כאן ממליצים על הLG 4167B, האם יש סיבה מיוחדת לזה? האם הצורב של לייטאון לדוגמא: SHW-160P6S יכול להתחרות מולו? (יש להם נתונים דומים) http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8237 הנה ת'רד באמצעי אכסון בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182104.0 השאלה מכוונת לאנשי פורום מפרטים.

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  22. שלום, קנייה מתוכננת לשבוע הקרוב בתקציב של עד 5500. כרגע המפרט הוא בעלות 5900. אשמח לעזרתכם ב: 1. המלצה על המפרט והרכיבים 2.הוזלה של המפרט ללא פגיעה במעבד,כרטיס מסך,כונן SSD,מארז שימושי המחשב הם גיימינג כבד יחסית. מסך 1920X1080 עם 60HZ קצב רענון(ידוע שנמוך,ישודרג בעתיד). מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 8400 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 735 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 99 לוחות אם: MSI Z370-A PRO כמות: 1 - מחיר: ₪ 483 זכרונות: DDR 4 16G / 2400 CL15 1.2V Vulcan Red TEAM כמות: 1 - מחיר: …

23. Started by iliagildin,

שלום התקציב שלי עומד על 8 אלף יכול להיתגמש מתרות המחשב: MATLAB, ADS, CST,C גודל המחשב 15.6 אינץ דרישות מיוחדות לעמצאי הקלט: מיקלדת מוארת בלילה ועם הגנה (אחריות) נגד שפיחות קפה עליה משקל: לא אכפת לי זמן סוללה: לא אכפת לי רוב הזמן יחובר לחשמל בעבודה יציאות מיוחדות WiFi VGA HDMI גודל מינמלי של כונן קשיח 1TB תמיכה בתחנת עגינה: אין צורך מערכת הפעלה: רצוי ללא לא רוצה לבזבז כסף מה שכן חייב דיסק התקנה לדרייברים בישביל פירמוט מלא ועם התוכנות שלי כך שחייב צורב ורוצה גם מצלמה בישביל skype אחריות: לכמה שיותר זמן כמובן

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  24. Started by InspiteL,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של כ2900 ש"ח. -שימושים: עבודה משרדית, תכני HD, פוטושופ ומשחקים (בעיקר FPS, אין לי בעיה להתפשר על ההגדרות). -רזולוציית המסך 1280x1024. -אין צורך בציוד היקפי וצורב. -שקט לא קריטי, אבל שיחמם כמה שפחות את הסביבה. -לא מתוכנן אוברקלוק. -לא צריך מערכת הפעלה. - לא מתוכנן שדרוג. איך המפרט הזה? יש ספק זול יותר שיחזיק את המערכת או המלצות למארז זול אחר? הצעות להוזלה יתקבלו בברכה. AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪505 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 …

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  25. Started by tropit,

שיפרתי את המפרט ששמתי פעם שעברה (של ה15 אלף) הוספתי כרטיס קול וגם שילבתי בין מה שאמרתם לי למה שרציתי לפני כן, מה אתם אומרים? - אשמח לקבל עוד דעות תודה שבת שלום! נ.ב : מחשב גם חזק למשחקים וגם חזק לתוכנות כבדות כמו מוסיקה מעבד: Intel Core 2 Quad Extreme QX9650 3.0hz 12MB BOX כמות: 1 - מחיר: ¤4901 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-X48T-DQ6 כמות: 1 - מחיר: ¤1414 מארז: Thermaltake Armor Plus Black + Window כמות: 1 - מחיר: ¤790 קירור למארז: Thermaltake 120mm Smart Fan Blue Led כמות: 2 - מחיר: ¤69 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤568 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) DDR3-1333Mhz Twin3x4096…

• 9 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים