ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למחשב נייד לאישה מבוגרת. מסך 15". שימושים: אינטרנט ואופיס בלבד. חשוב רק שיהיה מחשב של חברה אמינה. אשמח לקבל עזרה.תודה
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
http://www.fre.co.il/pl_product~800348~39~89.htm
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי חבר מחפש אולטרבוק קטן מ-14 אינץ' עם 8GB זכרון. האם קיימת חיה כזאת? ממה שהאלו החיפושים שלנו עד עכשיו יש קו מפריד. 14 ומעלה יש עם 8GB. למרות שבגודל של 14 יש מעטים. מתחת ל-14 אין בכלל. האם יש סיבה לזה? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע. גודל מסך כנראה 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
זקוק למפרט עד 3000 שקל , למטרות תיכנות בלבד . כלומר חשוב שיהיה מהיר אבל ללא שום יכולת גראפית , הארד דיסק סטאנדרטי , בלי מסך , מקלדת , כוננים למיניהם ... תודה מראש על העזרה !
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4626&CatCode=315 לשימוש של אינטרנט אייסיקיו וכו... אני צריך שהמחשב יעבוד חלק והשאינטרנט יהיה זריז
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מעבד P4 531 לוח אם ASUS P5N-E SLI כרטיסי מסך 8600GT DDR3 X2 זכרון 2G DDR2 800MHZ KINGSTON ללא כונן קשיח. ספק ENERMAX NAXN 450W רק הספק חדש-5 שנים אחריות
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של DELL VOSTRO 3560 עם מעבד: i5 3210m 2.5GHz וכרטיס מסך: ATI RADEON HD 7670M 1GB האם חומרה זו מספיקה לעבודה עם SOLIDWORKS 2012? (הערה: זה מחשב שאני אמור לקבל ואפשרויות השדרוג שלי מאוד מוגבלות)
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למחשב נייד שישמש בעיקר עבור העסק,גם ישמש לצפיה בסרטים וקצת לפוטושופ (אולי קצת משחקים קלים). אני משתמש בהרבה תוכנות לניתוחים שונים של האינטרנט (שימוש ממושך בחיבור לאינטרנט). התקציב: 8500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת מהתקציב). מאפיינים חשובים: יציאת HDMI כונן Bluray אין צורך ברישיון למערכת הפעלה
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
החלטתי לתת לעצמי מתנת חנוכה בדמות שדרוג מקיף. אלו הרכיבים שבחרתי: Intel i5-4570 Gigabyte GA-B85M-HD3 Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB GDDR5 יש לי שני כוננים קשיחים סה"כ טרה בייט, מארז Antec 300, שני סטיקים של 4 ג'יגה ראם זכרון מתוצרת G.SKILL וכונן/צורב. אני מצפה לשחק משחקים כבדים כמו באטלפילד 4 על הגדרות גבוהות ב1080P עם קצב פריימים חלק, ולא לדאוג לפחות בשלוש השנים הקרובות. אלו לא ציפיות מוגזמות, נכון? רציתי לדעת אם הרכיבים שבחרתי יתאימו למארז הנוכחי, ואם אני צריך לרכוש ספק כוח חדש במקום זה שיש לי - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817371007 במידה וצריך, מה דעתכם על זה? - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9910 ולבסוף, המסך הנוכחי שלי…
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר 3500-4000 ככה.. לצרכים.. אינטרנט,פוטושופ,מוזיקה,משחקים קלים, צפיה בסרטים (מומלץ hdmi כניסה כי אני רואה סרטים בפלזמה) שהמחשב יזוז לי סבבה ולא לאט.. מצאתי מחשב נחמד.. יש המלצה עליו לקנות? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2725
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA4, COD MW3, Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הרכבתי בעצמי לפי הנסיון החודשי שלי פה בפורומים של מחשבים. המפרט מיודע בעיקר לגיימינג כבד כגון GTA 4 Dead Space או בקיצור רוב המשחקים החדשים שיצאו.. יתחבר למפרט מסך "19 מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ₪1169 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P43-ES3G ₪423 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4 - TITANIUM EDITION : OCZ2T800C44GK ₪408 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 VAPORX 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1219 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪305 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET ₪352 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 250GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD252KJ ₪213 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל…
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחיל לעבוד עם לפטופ בעיקרון אני פשוט צריך שהוא יריץ לי פוטושופ בצורה נוחה ולא שיתקע. לא נדרש לעבודות רינדור מסובכות בתלת מימד וכו' אבל שפשוט יריץ לי פוטושופ בצורה טובה. כן מעוניין שיהיה לו מעבד גרפי. הנה פחות או יותר לפי הפורמט שמבקשים פה בפורום * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכה גרפית ופוטושופ, צפייה בסרטים. * גודל המסך: 15" * משקל רצוי: לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, אבל שיהיה סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? מעל 320 GB עדיפות לחצי ג'יגה ומעלה. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD. * כונן Bluray? לא רלוונטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? …
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן 3 שנים עם המפרט הבא: מעבד : e6300 ללא OC לוח אם: gigabyte 965p ds3 - לא תומך במעבדים עם 45nm זכרון :kingstone 3gb 667mhz הרדיסק של 250GB , ספק של 300W לא גינרי , מאוורר למעבד-GOLDEN ORB יש לי מסך 22" שעובד ברזולוציה של 1680X1050 אני מתלבט בין קניית מחשב חדש (ב 4-4.5) לבין שדרוג של המחשב הנוכחי עם Q6600 ו 4850HD או (4870HD אם זה עדיף) וספק חדש במידה וצריך. אני מעוניין במחשב שיוכל להריץ כל משחק חדש ברזו' הטיבעית של המסך ויעבוד בצורה חלקה. בנוסף אם כדי באמת לשדרג האם השידרוג יוכל לתת לי מחשב שיהיה שקול פחות או יותר למחשב חדש בעלות של 4000-4500 ש"ח? לגבי OC , הטמפ' של המעבד שלי הן כרגע 50 מעלות במנוחה אז אומנם לא החלפתי לא משחה כבר שנתיים אבל אני לא בטוח …
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הנל: http://www.amazon.com/Gigabyte-GA-Z87X-UD5H-Z87-Motherboard-Bundle/dp/B00D5XG8H8/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A2NG4HB43UEDVL לא הבנתי האם זה כולל זיכרון ומארז או רק מעבד.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש שטוב למשחקים כמו bf bc2,cod,nfs רציתי לדעת מה אתם אומרים על המפרט אם הוא טוב או לא? המפרט: מעבד: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ כרטיס מסך: ASUS HD 5770 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI VGA PCI-E כרטיס קול: On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD : LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות: Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים: Thermaltake V9 BlacX Edition Mid Tower Black Gaming Case (No PSU) ספקי כוח: Chieftec Nitro 65…
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה בשביל חבר למחשב נייד 13" לאופיס ואינטרנט וכו', שימושים פשוטים. הבעיה שצריך שיהיה גם כונן אופטי, האם ניתן למצוא משהו במסגרת התקציב? ואם לא אז באיזו חריגה מדובר? המלצתי לו על נטבוק וכונן חיצוני, אבל הוא לא התלהב מהרעיון של להסתובב עם שני הדברים.. תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף מחשב ישן בן כמה שנים טובות (IBM ממותג). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל הכל (וכך להגדיל זיכרון מ 4 ל 8, לשפר מ I3 ל I5, מארז וספק איכותי וכדומה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, ומקסימום עד 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כלליים (משרדי, גלישה ברשת) שימוש יומיומי, גם לפרנסה (ולכן חשובה האמינות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא, אביא ממחשב קודם עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך - מסך LG 23 חדש יחסית 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קריטי)? 7 (ומכאן התלבטות לגבי ה HD, דגם green או blue?), רצוי גם שהמחשב לא…
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
כבר למעלה מחודש שאני מתלבט בשאלה איזה מערכת עדיפה למטרת:- משחקים 20% אינטרנט 70% ותוכנות כלליות 10% אני אישית מעדיף את הAMD אך אינני צריך את הSLI ואפילו לא ממש את הNF4 אבל אני מאוד רוצה מערכת עם PCI-E ולכן האם כדאי לשלם המון על לוח של AMD או שאין סיבה ולוח 915 של אינטל יעשה את העבודה? המערכת היא +\- כזו: amd 3000 939 לוח תואם עם PCI-E כרטיס מסך XFX 6600 Nvidia 1gb זכרון{2*512} וכמובן כל השאר או אותה המערכת עם אינטל 3.0g 775 ולוח 915 של gigabyte או asus או msi אז מה אתם המומחים אומרים? ובבקשה תנו לי תגובות כי אני רוצה להחליט על סמך מס' רב של תגובות אז פליזז
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מה קרה אי אפשר לעזור לבקשה שביקשתי........................ בנוגע לעזרה לקנית מחשב נייד
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
TL;DR - מערכת גיימינג עד סכום 4500 שח, ללא מסך כונן קשיח וציוד היקפי. לרכישה באיזור המרכז. 1. מה התקציב המקסימלי? כמו שכתוב בכותרת עד 4500 (התקציב אינו חקוק באבן וניתן לחריגה אם התמורה אכן שווה את זה) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ראה לעיל, אך הכלל המנחה אותי הוא מערכת הוא מערכת בעלת ערך FPD גבוה (כן, FPD = frames per dollar) אני מוכן להשקיע 10% יותר על מנת לקבל 15% ביצועים וכו', לא מתכוון להוציא כסף על מנת להוציא כסף או על מנת לקבל תמורה זניחה. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הקו המנחה הוא 4500 ש"ח, מוכן לחרוג אם פריט מסוים שלא ניתן לוותר עליו דורש זאת, אך המטרה היא לפגוע איפשהו קרוב לסימן ה4.5 אלף 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבוד…
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי לכולם! אני מחפש לבנות מחשב חדש למשחקים, בתקציב כמו שאמרתי של עד 6,000 ש"ח. אני לא גיימר מקצועי, אלא סתם נהנה לשחק משחקים חדשים ומחפש ביצועים טובים, אבל לא מטורפים. עברו 3 שנים מאז המחשב האחרון שקניתי ולכן אין לי מושג מה הולך היום בשוק הציוד, ניסיתי לקרוא קצת ביקורות והשוואות אבל אני עדיין לא סגור על עצמי. אשמח לקבל הצעות, כאשר בתחום הכרטיס מסך יש לי העדפה מסויימת לכרטיסים של ATI, למרות שאני פתוח לנסות את הכרטיסים של Nvida. הרבה תודה חבר'ה!
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך, ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עיצוב אלבומים דיגיטליים בתוכנת DG FOTO GOLD, עריכת תמונות בסיסית בפוטושופ ולייטרום, צפייה וקיטלוג תמונות בתוכנת ACDSee אופציה ללימוד עריכת וידאו בתוכנת PREMIER, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר DG FOTO GOLD, פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) ככל הנראה מס…
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע זמן לקנות מחשב חדש ובגלל שאני כבר לא בתחום איזה 7 שנים קיבלתי שוק מכל הדברים החדשים שיש היום. פעם מזמן כשהייתי פעיל פה היה לי מחשב מפלצת על סוקט 775 עם SLI וקירור מים , אחרי שהוא הזדקן קיבלתי מתנה מהורים G751JT נייד גיימינג של אסוס עם I7 דור 4 וGTX970M ואיתו אני עד היום. עכשיו אני מחפש לחזור למה שהיה לי פעם בערך. אני רוצה מחשב עם מארז מפלצתי קירור מים שיריץ לי כל משחק בלי גמגומים בהגדרות הכי גבוהות. מה מומלץ היום? תמיד היה לי את השילוב של INTEL-NVIDIA, אבל ראיתי שAMD לקחו אותם בדור הקודם אז עכשיו אני בכלל הלכתי לאיבוד. ראיתי לאינטל יש כבר לוחות אם עם DDR5🙄. אני יותר מאשמח לעזרה בבניית מפרט. יש את כל הציוד ההיקפי…
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-