ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר לבצע הורדות (אימיול , ביוטורנט ) במחשב נייד בדיוק כמו במחשב שולחני או שזה דופק את הארד דיסק ?
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היום הזמנתי מחשב חדש לאחי הקטן, המחשב אמור להיות למשחקים סרטים אינטרנט וכל הדברים האלה... לא רציתי מחשב מפלצת אלא משהו נחמד שיספיק ולא יהיה יקר מידי. המפרט לא כולל רמקולים ומסך, כי אני לא צריך. את המחשב כבר הזמנתי ואני רק רוצה שתגידו מה דעתכם על המחשב החדש... אם עשיתי בחירה נכונה... לקחתי 80 ג'יגה כי אני לא חושב שנצטרך יותר מזה מקסימום נוסיף אחר כך... ואם כבר הארדיסק כזה אז SATA באמת נותן ביצועים הרבה יותר טובים מ-ATA?
-
- 11 תגובות
- 823 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים בעד 3000 ללא OC ללא ציוד הקפי גודל מסך 23" עדיפות למעבד אינטל דגש על אפשרות לשדרוג עתידי... עדיפות להשקעה קצת יותר גדולה על לוח אם בשביל אפשרות שדרוג.. לדוגמא חשוב שהסוקט יהיה מהחדשים ולא 775.. ועם USB 3, וDDR3 שקט לא מאוד קריטי.. אבל אני לא רוצה מכסחת דשא בחדר.. לא צריך צורב.. יש לי שתיים ולא צריך עוד אחד.. אני חשוב שזהו.. תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הרכיבים הסופיים: c2d e6320 gigabyte 965p-s3 2gb kingston wd 250gb 16 mb leadtek winfast 8600gt tdh 512 mb מארז של foxconn tla שחור ספק coolermaster extreme power 430w פעם ראשונה שלי ב3dmark06 תוצאה 4439 זה בסדר? מריץ לי חלק את stalker על מקסימום ב1280 -1024 אז אני מרוצה,למרות שעוד לא נכנסתי למשחק ממש מבחינת עלילה. שוב תודה רבה לכל מי שעזר לי בקשר למחשב,אני יודע שהצקתי הרבה.
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול מה אתם אומרים על חברת AOPEN?מה יותר מועדף AOPEN או IBM? מבחינת האיכות של המוצר... בקשר למפרט לא משנה כי אני הולך על 1.8 בטוח. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לאחר התיעצויות עם כמה אנשים הגעתי למפרט הזה: מעבדים Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray inti52500T פתרונות קירור Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366 4571225045078 לוחות אם Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET B3 INTBLKDH67BLB3 זיכרונות Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz KingHX8Blu דיסקים קשיחים WD 1TB 64MB Sata2 Green WD10EARS WD10EARS כרטיסי מסך sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 כוננים אופטים Samsung SHS222 x 22 Sata- ATA Black SAMSHS222SATA מארזים ANTEC Three Hundred 300 Gaming antec300 ספקי כוח SeaSonic SS-600ET 600Wa…
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב בסיסי לטובת התקנת כרטיסDVR ללכידת תמונות ממצלמות אבטחה (לאחר פריצה כואבת לביתי).שיהיה פשוט עד למחיר 1200 ש"ח צריך השוואה בין איכות לוחות אם וכרטיסי מסך שהוצגו במס' חנויות כחלק ממחשב מה עדיף מבחינת איכות וגמישות בעתיד 1. http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=314&CategoryName=Computer_Systems&AuctionId=7711159 2. http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=314&CategoryName=Computer_Systems&AuctionId=7725832 3. http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22947890 4.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 5.http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif…
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שימושים:סרטים משחקים קצת עבודות משרד שמעתי על דגם של DELL במחיר הזה שמכיל SLI אבל אני לא מוצא אותו אז בעיקרון אני צריך מחשב מומלץ.... ומהיר שיודע לעשות את העבודה שלו טוב.. כמובן אני חייב לינק אותו מחשב ודגם. זה דיי דחוף את האמת כי אני נוסע מחרתיים ולא יהיה לידי מחשב תודה רבה על הזמן וההשקעה
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להרכיב מחשב חדש ויש לי כבר כמה חלקים ממקומות שונים שקיבלתי ממש בזול אז היה שווה. כרגע יש לי שלושה הארד דיסקים שניים SATA ושניים רגילים וכונן צורב די וי די אני מבין שרוב לוחות האם החדשים אין הרבה חיבורים רגילים אז אני יכול לוותר על הארד דיסק אחד רגיל זה לא אסון. חוץ מזה יש לי גם את CORSAIR ValueSelect 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 (PC2 5300) SAPPHIRE 100119L Radeon X550 256MB 128-bit DDR PCI Express x16 Video Card ומעבד Intel Core 2 Duo E6300 וכרטיס קול. אז אני מחפש לוח אם מארז וספק כח. הדרישה הכי חשובה שלי זה שקט, לא רוצה רעש , אני לא מתכוון לעשות overclock והמחשב לא מיועד למשחקים יותר מאחד בשנה גג. התקציב הוא 1500-2000 שקל כאשר אני כמובן ישמח …
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
קיבלתי בדיוק VOSTRO 3550 מהעבודה ואני מחפש לו תיק נחמד. לא יודע אם גב או יד עדיין.
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני פשוט לא מתמצא במעבדים החדשים ובלוחות אם החדשים , אז אם אפשר להרכיב מחשב במיוחד למשחקים ואולי אפילו לארח שרת , אסכים לתשובות. יש לציין שאני מעוניין במפרט עם מסך טוב אבל בגדול אם יש אפשרות באמת לפנק במחשב עם ביצועים(הכרטיס מסך חייב להיות איכותי) ללא מסך בתקציב הזה אז אפשר לדלג על המסך , מקסימום נקנה אותו בנפרד אבל אנא תציינו כמה שנים הביצועים האלה יתנו למחשב שלי לחיות ברמה הגבוהה תודה רבה חברה . נ.ב אם יש לכם שיקולים ואתם לא מפרסמים אז תפרסמו גם את השיקולים ומה כדאי יותר אני ככה יתעדכן יותר
-
- 12 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הנייד האולטימטיבי למשחקים ומוטלימדיה בשימוש דיי כבד, התקציב הוא 8.5K. 2 המועמדים הסופיים בנתיים הם: 1. MSI GX600 ידוע לי על הבעייתיות שזה מאייבורי אבל מבחינת התמורה לכסף אין תחרות, יש פה אנשים שרכשו את הנייד הזה ויכולים לתת חוות דעת? 2. האפשרות השניה כבר הרבה יותר יקרה אך גם ידועה ואמינה וכולל שירות ואחריות טובים יותר, DELL XPS M1530 מישהו קנה את הדגם הזה באתר הזה ויכול לתת לי חוות דעת? אשמח לשמוע אם יש המלצות נוספות במסגרת התקציב, רצוי מחשב ללא מערכת הפעלה, הכולל תיק, עכבר, 2GB RAM, הארדיסק עם עדיפות ל-7200 וכרטיס מסך 8600GT. תודה
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
דגם XPS M1330 , סיימתי להתקין מחדש ויסטה עם כל הדרייברים וכל התוכנות שרציתי.. איך עכשיו אני יוצר איזה מחצית גיבוי לכל העיניין הזה? תודה..
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
איפה החנות הכי זולה וגם טובה ואמינה שאתם מכירים? מחפש גם יבואני מחשבים וחלקים
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
תראו חברה, אני צריך מפרט על 4 רכיבים בשביל מחשב שאני תכלס עומד להשתמש בשביל משחקים, התקציב הוא בין 2500-3000, הרכיבים הם: לוח אם - עדיף לוח אם של אינטל. מעבד - אני מעדיף של אינטל P4 3GHZ. כרטיס זכרון - אני חושב משהו של KINGSTON, אני צריך 256 זיכרון. כרטיס וידאו - אני מעדיף GEFORCE. אם אפשר, תשלחו לי הודעה לאי סי קיו: 259015. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אני לא ממש בעניינים, לא קניתי מחשב מלא זמן, אני מחפש המלצות למפרט של מחשב חדש לצורכי גיימינג. תודה מראש על כל העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס "ביצועים למחיר" טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות java ו-C++ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends, diablo -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מבקש את עזרתכם בבנית מפרט למחשב שישמש בעיקר לילד בן חמש למשחקים: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד2K * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לילדים גם בתלת מימד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא ידוע 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) כן הכול 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)צורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)4 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציי…
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
2.8C GHZ 800MHZ FSB HT 512K ASUS P4P800 DUAL DDR, S-ATA, DDR 400, 800FSB, AI, ANTICRASH BIOS 2, RAID 0 1, HT, INTEL 865PE CORSAIR 256MB DDR 400MHZ CL2.5*2 MAXTOR 80GB 7200RPM 8MB S-ATA E-STAR 8870 GRAY-WHITE 350W CASE FOR P4/AMD RADEON 9600 XT 128MB 2*CASE FANS עכשיו תגידו מה אתם חושבים בכלל על המחשב ונסו לשער כי זה מסקרן מה הציונים שהמחשב יקבל ב: 3DMARK 03 3D MARK 01 AQUAMARK 3 PCMARK מה שתרצו! אם תוכלו תנו ציון מתוך 10 למחשב הזה שאני ידע אם הוא טוב כמו שהוא נראה לי! 8) 8) 8)
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
AMD Phenom II 920 |Asus M3N78-EMH HDMI| Kingston 2X2 GB DDR2-800 | 1000gb + 500gb X2
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי. במקום לכבות מחשב, הכנסתי אותו בטעות למצב שינה היום בבוקר. במשך חצי יום הזה שמתי אותו בתיק סגור. האם יכל להגרם איזשהו נזק בגלל חוסר אוויר? כשהוצאתי אותו לא הרגשתי בכלל שהוא עובד, ורק כשלחצי על כפתור ההדלקה, הופתעתי לגלות שהוא במצב user lock. הסוללה היתה על 58 אחוז כשבדרך כלל היא מתרוקנת תוך שעתיים (החזיק 6+ שעות). acer aspire 5740g i7 620m 2.6 GHz, ati mobility 5650
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום יש לי מישהו שמגיע מארה"ב עוד שבוע ואני רוצה להזמין את החלקים מחו"ל, התחלתי לבנות את המפרט ואני צריך שתייעצו לי אם החלקים מתאימים אחד לשני ואם יש חלקים שכדאי לשדרג. בנוסף אני מתכונן לחבר איזה 5 דיסקים קשיחים ואני צריך לוח ומארז וספק וקירור שיתאימו לזה, אשמח לעזרתכם. נ.ב. יש לי כבר קשיחים וכונן DVD מהמחשב הישן תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה גרפית וקצת עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות גרפיקה…
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
התקציב המקסימלי שלי הוא 7K ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה הכרחי. השימוש בו יהיה בעיקר למשחקים (CS:S BF בעקרון משחקי FPS). אין צורך בציוד הקיפי כגון מקלדת עכבר ומסך מכיוון שכבר יש לי.1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (BF, CS:S ומשחקי FPS בעיקר). -מהי הרזולוציה …
-
- 13 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הצעתם לי מפרט כבר בעבר , רוב הכסף שהיה במפרט הלך לכרטיס מסך (ב2500 של הג'י טי 7800) החלטתי שהוא קצת יקר בשבילי..... ושאלתי כמה אנשים ובניתי מפרט חדש.. תנו לי אישור למפרט.. וחבו את דעתכם.. יום ראשון או שני אני כבר קונה את המחשב.. המחשב בעיקר למשחקים , אך אני רוצה שהוא גם יהיה מהיר וטוב להכל. בחרתי במקום ה7800 את הג' טי או 2 שזול ממנו ב1000 שקל , זה יותר מתאים לתקציב שלי , וזה הכסף המקסימלי שאני מוכן להשקיע בכרטיס מסך, שהוא גם כרטיס טוב , ואני רוצה לעשות לו בהמשך או סי ולעלות את הרמה.. כך שהמפרט צריך ליהיות מתאים לאו סי , שמתי מארז יותר אווירירי , וביג טייפון , הקירור הזה מספיק בשביל המחשב ואו סי לכרטיס מסך ג'י טי או 2?? אם לא איזה קירור אני צריך לשים? שמתי גם עוד…
-
- 12 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לבנות תחנת עבודה שתריץ אפליקציה אחת ותגיע הכי קרוב לביצועי Real time. כמו-כן , אני מדגיש שכסף הוא לא מגבלה דרישות : 1) מערכת ההפעלה תיהיה Windows XP Professional. 2) לא צריך כרטיס מסך או כרטיס קול. 3) יש לשים דגש על מעבד חזק זכרונות מהירים ולוח אם שיתמוך בהם. 4) יש לשים דגש על תקשורת מהירה בעבודה מול כרטיס רשת. כמו-כן , אם ישנה המלצה לגבי מקום קנייה , אני אשמח לשמוע. תודה מראש , עוז
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-