ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
ברשותי לוח האם הזה: http://www.intel.com/design/motherbd/mv/ כשעליו נמצאים כבר 2 סטיקים של 64 MB כל אחד. אני רוצה להרכיב מחשב שיתאים לרכיבים האלו שישמש בעיקר שרת לגיבויים, ככה שהוא לא צריך להיות חזק במיוחד. אחרי קצת חפירה במגירת החלקים הרזרביים גיליתי שיש לי כבר כרטיס רשת בשבילו וכרטיס מסך מאוד ישן (PCI), הכרטיס מסך לא חשוב לי כי המחשב הזה אמור לתפקד בתור שרת. בנוגע להארדיסקים, אני מתכוון לקנות לעצמי הארדיסק חדש יותר ולהעביר למחשב הזה את ההארדיסקים הנוכחיים שלי ככה שגם עם זה אין בעיה. אז אם לא שכחתי כלום זה אומר שנשאר לי להוציא כסף רק על מארז, ספק ומעבד ויש לי מחשב. הבעיה היא שאין לי מושג אם מישהו מוכר מעבדים שמתאימים לענתיקה הזאת. הייתי רוצה לדעת איזה רכיבים כדאי לי לקנו…
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בנייד חזק למשחקים , כמו http://www.notebook.de/msi-gaming-serie-ge60-g-2353 [pre][/pre] עם כרטיס 660 וסוליד סטייט דרייב זה עולה בסביבות ה 5k בארץ מחשב דומה של אסוס עולה 7k בכל מקרה כשאני מרכיב מפרט דומה בקי אס פי (עם מסך מחשב-בנייד יש לך גם מסך ומקלדת) אז יוצא לי 7 אלף, ולי אמרו תמיד שמחשבים נייחים יותר זולים מניידים אז מחשב נייח יותר חזק מנייד בכל מקרה ?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד טוב שיחזיק משחקים כמו SIM , COD בסביבות 3000-4000 ש"ח. מתכנו להיות שבוע הבא באילת כך שחנויות רלוונטיות הן KSP או אייבורי.
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב בימים הקרובים, שימושיו יהיו משחקים וקצת עריכת מוזיקה ופוטושופ (זה פחות חשוב) התקציב הוא כ3800 שקל, עדיף ללא חריגה. אני לא צריך ציוד נלווה. עדיפות גבוהה למחשב שקט. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי אז קודם כל כמה דברים לפני: השקט בסה"כ די חשוב אבל אחרי הטרקטור שאני ישן איתו כבר כמה חודשים זה לא הכי קריטי OC אני לא יודע לעשות, אבל אני בהחלט מתכנן ללמוד ולעשות וגם החברה שממנה אני קונה "אמורים" לעשות. הגדרות מקסימליות אני מתאר לעצמי, האמת שבגלל המחשב שיש לי אף פעם לא שיחקתי במשחק רציני ואני לא בדיוק מבין בהגדרות כי אפילו V.LOW המחשב שלי לא הריץ. יש עדיפות למחשב יחסית קר והעיצוב די חשוב אבל במסגרת המחיר והדרישות אני לא בטוח כמה אפשר להכניס מארז מעוצב. והכי חשוב אני הולך על QUAD אני מכיר את כל הטיעונים בעד ונגד זה מה שהחלטתי ואני סגור על זה. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1649 כמות:1 [url]http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550[/url] לוח אם ASUS …
-
- 13 תגובות
- 824 צפיות
-
-
המפרט למחשב ביתי ללא OC , צפייה בסרטים ,הפעלה של תוכנות בסיסיות במחשב ואינטרנט במקביל . מחשב מהיר ושקט ומשחקים מדיי פעם... לפני שאני מזמין אבקש את אישורכם הסופי מעבד: Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪777 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪137 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪451 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case כמות: 1 - מחיר: ₪352 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪266 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪121 כרטיס מסך: MSI GTX460 2GB GDDR5 HDMI DVI BULK - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪399 כונן אופטי: LG GH24NS50…
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
נייד הגיימינג החדש של MSI מציגה מעבד עם מכפלה פתוחה, כרטיס מסך מתקדם ומערכת של חברת Tobii, אשר מאפשרת שליטה באמצעות המבט ותזוזת העיניים של המשתמש לפני כחמש שנים חזינו לראשונה בטכנולוגיה המסקרנת של חברת Tobii השבדית, אשר מסוגלת לעקוב אחרי מבטו של משתמש ולשלב זאת באופן תוכנתי במערכות מחשב, ליצירת שכבת שליטה חכמה נוספת (ואינטואיטיבית במיוחד, לכאורה). כעת, נראה שהיכולת המסקרנת הזו מבשילה סוף סוף לכדי יישום מסחרי אמיתי – במסגרת נייד הגיימינג החדש של MSI, העונה לשם GT72S G. המחשב מציע מסך IPS בגודל 17.3 אינץ' וברזולוציה של 1080p עם תמיכה בטכנולוגיית G-Sync, מעבד Core i7-6820HK מרובע ליבות בעל מכפלה פתוחה לביצוע המהרה, כרטיס מסך מדגם GeForce GTX …
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום,יש לי כרטיס מסך Gts8800. ואני רוצה להוסיף לו מעבד חזק ולוח אם,מחשב למשחקים. תקציב:2500שקל. תודה מראש עריכה:יש לי ג'יגה זיכרון פנימי
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1990 K8N Neo4 Platinum (s939 nF4Ultra 780 512Mb 400MHz Samsung x2 580 X800GTO2 256MB DDR III, PCI-E 1380 200GB SATA II 7200RPM 8MB 580 LG 4165B +x16 -x8 Dual x4 280 סה"כ 5590 האם אתם ממליצים להחליף משהו ואם כן אז מה??? אני רוצה את המחשב בעיקר למשחקים. האם כדאי לי לקנות????
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
רמקולים מובנים חזקים עם איכות סאונד טובה ממש חשובים לי, חוץ מזה לא אכפת לי באמת משום דבר אחר. כן, אני יודע שרמקולים ומחשב נייד הם מושגים סותרים, אבל מה הרע במיעוטו (או בקיצור, הכי נורמלי והכי חזק)? חוץ מאופיס וסרטים אני לא עושה יותר מדי. היה לי lg e500 שאהבתי מאוד אך הוא נגנב ( :-\) ולצערי לא מוכרים אותם כל כך יותר. התקציב שלי הוא 3-3.5K, למרות שהייתי חורג ל4K אם זה משהו מפוצץ. מבין הזולים שראיתי עד כה יש את lg r560 ואת הdell inspiron. הרמקולים שלהם שווים משהו? תודה וחג שמח לכולם, דורי
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז ב200 - 250 שקל עם ספק נחמד שישרת אותי לשנה הקרובה עד שאקנה מחשב חדש... אני מחפש משהו שיראה סביר.. ושיהיה ידידותי לאוברקלוקים לא עצבניים.. תודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
תקציב: 4000 שקלים אולי קצת פחות מטרות המחשב: משחקים CS 1.6 CSS GTA 4 משחקים כבדים בלי ציוד הקפי העיצוב לא חשוב רוצה שהיה קירור ומארז אלומניום OV לא יודע תחשבו לבד D: אם צריך או לא יש לי מסך 19 אינץ ACER
-
- 13 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט לחבר שכולל מעבד לוח אם זיכרון (לפחות ג'יגה ועדיף שיהיה עם לוח שתומך בdual ddr) וכרטיס מסך. המחשב מיועד לעריכת וידאו וקידוד וידאו בכמות גדולה, ולמשחקים חדשים. תודה...
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
CPU : AMD Athlon XP 2400+ BOX CPU [ ¤ 480.31 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 444.65 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 509.6 ] 1 Video Cards : Club3D Radeon 9600XT 128MB 128bit TV/DVI Video Card [ ¤ 986.88 ] 1 Cases : Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFG Green Tower w/Transparent Window (P/S not included) [ ¤ 554 ] 1 Power Supplies : HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply [ ¤ 176.14 ] 1 Subtotal : ¤ 3151.58 בבקשה אם מישהו יכול להביע את דעתו(בעיקר לגבי כרטיס מסך חשוב לי לדעת איך הוא)
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 בערך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש רגיל, בעיקר מדיה, סרטים וכדומה, מתכנן לחבר לטלוויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום וערב טוב, אני מחפש הצעות למפרט למחשב לעריכת וידאו ב AVID MC5 המעבד לא צריך להיות יותר מדי מתוחכם, סביב 2.8 ג'יגה זה מספיק חובה כרטיס מסך NVIDIA QUAD 580\600 4 גיגה RAM חיוני יש צורך במארז עם חיבורי ESATA ו FIREWIRE חיצוניים יש צורך באפיקי שדרוג, אך לא לטווח יותר מדי ארוך (נגיד 3-4 שנים) אין צורך בצורב מעבר לסטנדרטי או אביזרים נלווים תקציב גג גג עד 3500 אני נמצא בת"א, יכול לנוע גם מרחקים קצרים באזור המרכז תודה רבה מאוד, יהונתן
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, אני בעיקר עובד על המחשב בכמה תוכנות של איתור נכסים ( אני איש נדל"ן ) . וגם צופה מידי פעם בתוכניות איזה מחשב מומלץ
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends, CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום, אחותי נוסעת לארה"ב ורוצה להביא משם לפטופ. השימוש הוא כללי לבית וללא תוכנות כבדות או משחקים דורשניים. התקציב הוא 700-800 $ הצעות תתקבלנה בשמחה! עומר
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד של dell ב4500 ש"ח. בגדול 13 אינצ'. תודה
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
היי אני דורון, חשבתי שאולי תוכלו לעזור לי למצוא מפרט יחסית זול למחשב סביר+ למטרות לא גדולות במיוחד... 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח יותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עריכת וידאו (פרמייר, אפטר אפקט) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).כנראה ישמש בעיקר לשימושים ביתיים רגילים כמו אופיס, אינטרנט, מוסיקה וידאו וכו'. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה ס…
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום שכן שלי מעוניין לקנות מחשב עד 6K עדיף שלא יגיע ל 6K כולל מסך דק שטוח 17. (בבקשה הציאו לי מKSP כי אחרת הוא לא יוכל לקנות אותו) יעוד המחשב: מחשב ביתי למשפחה, עריכת וידאו ( לא רצינית ביותר), משחקים קלים, כל שאר הפעולות. תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ללא מסך. מקלדת, עכבר, רמקולים. המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט בעיקר. כמובן שבתקציב הנ"ל לא תוכלו להכניס שם כרטיס מסך מתקדם ביותר אך הייתי שמח למצוא איזון ושהמחשב יהיה מהיר ואיכותי. *עריכה* אני אשמח אם תרשמו את שם החנות ממנה נלקח המפרט.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים(לא חובה על הרזולוציה המקסימאלית אבל כן שואף לרזולוציה טובה פלוס), סרטים בחיבור נוסף ל-LCD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין איזשהם תוכנות ספציפיות, לרוב תוכנות שיתוף קבצים ולעיתים אופיס. אם זה קשור, אז אני משתמש לא מעט בתוכנות מדיה(VLC Media Player לדוגמא) לצפייה בסרטי Bluray כבדים בטלוויזיה, אותה אחבר מכרטיס המסך של המחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-