ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
מחשב נייד ב3000-4000 ש"ח. מה כדאי? מה הייתם בוחרים? איזה שדרוגים גם כדאי? האם אפשר להשוואת מחיר באתרים להשוואת מחירים או שכדאי להיזהר כי בחנויות שונות המחשבים עלולים להיות שונים? האם למחשב שאתם מציעים לקנות יש אחריות בחו"ל? http://p.zap.co.il/models.asp?sog=C-PCLaptop הייתי מעדיף לא HP מכמה סיבות כמו שלא אהבתי את המסך המבריק שיש בו השתקפויות. אני לא יודע אם כדאי lenovo בגלל שבמחשב IBM ראיתי שיש הרבה תוכנות של IBM על המחשב. מאוד רציתי ללא מערכת הפעלה של microsoft אבל אני אאלץ לקנות עם בגלל שאין ממש אפשרות אחרת. תודה,
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אמור להיות 6000 אבל גלשתי במפרט שלי ל 6697. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל!!! אני לא אקבל את שאר הכסף בחזרה זאת אומרת שאם תיתנו לי מפרט של 2000 ש"ח ה 4000 ש"ח לא יחזרו אלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש שיפורים משמעותים אז לגלוש!. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD ואולי ערכה גרפית בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג הכבדים ביותר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
האם כדי להזמין מחו"ל מחשב או שעדיף מהארץ, תודה מראש https://www.walmart.com/ip/Gateway-Creator-Series-15-6-FHD-Performance-Notebook-Intel-i5-10300H-NVIDIA-2060-RTX-8GB-RAM-256GB-SSD-Xbox-Game-Pass-PC-HD-Webcam-Cortana-Windows-10/425492039
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב נייד למשחקים אך עדיין שיהיה קל לסחוב אותו ללימודים. כמה נקודות שאני סגור עליהם: 1.לא יותר מ 13 אינצ 2.כרטיס מסך נורמלי שיריץ משחקים(לא על ההגדרות הכי גבוהות אבל עדיין משהו נורמלי) 3.יותר קל משקל יותר טוב 4.יש לי אפשרות לקנות בדיוטי פרי אז אנא קחו את זה בחשבון 5.התקציב הוא 5000 אבל גמיש(אפשר יותר בתנאי שהמחשב מצדיק את הכסף) הציעו לי את ה LG E310 2B5 ואת ה HP PAVILION DV3660 ואני אשמח להצעות נוספות תודה רבה מראש לכל העוזרים בברכה RA96
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 460 ש"ח Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,065 ש"ח Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 899 ש"ח G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK 870 ש"ח NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bulk 190 ש"ח אני סגור על החלקים, אבל המחירים לא משהו בכלל אם מישהו מכיר מקום שאני יכול להביא ממנו את אותו המפרט בדיוק רק ביותר זול הוא מלך!
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי חברים, אני זקוק להמלצה על מפרט עבור מחשב נייח למשחקים, סטרימינג ותכנות. להלן השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15500 ש"ח, תתאפשר חריגה עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, סטרימינג ותכנות. דוגמאות: Dead by Daylight, Final Fantasy XV, Far Cry 5, Cyberpunk 2077, Witcher 3, Doom Eternal. OBS. Unreal Engine, Unity Editor. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מסך. איכות הציוד ההיקפי חשובה לי מאוד ולכן ייעדתי חלק נכבד מהתקציב להוצאה הזו. חשבתי על משהו בסגנון A…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 *** א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל *** ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 אבל אם יש שידרוג משמעותי , אז לא איכפת לי להוסיף עוד 150 ככה.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים *** א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). *** ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ******* -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WD/BF4 וgta v שיצא ******* -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD ******* -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1091.38 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard (µGuru,HT, FSB800,SATA RAID,Dual DDR,5.1 Sound,AGP8,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 672.67 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 277.18 ] 2 Hard Disks : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 638.47 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 80.49 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 216.73 ] 1 CD-RW / …
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
צהוריים טובים לכם הרכבתי מחשב לעבודה משרדית מ-KSP ואני קצת בחריגה מהתקציב. עכשיו העניין הוא שהמחשב מיועד לקרוב משפחה שתקוע עם מחשב מעאפן ישן לאללה ועושה ממש ממש המון בעיות, עושה בעיות יותר מאשר עובד תקין (וגם כשהוא תקין אז הוא צולע). אז אני רוצה שהמחשב הזה יהיה לו כמה שיותר אמין והעניין הוא שיש במחשב כמה רכיבים שלא יצא לי להתעסק איתם בעבר. אז הנה המפרט של המחשב למטה ואשמח שתאמרו לי אם החלקים שיש בו אמינים ולא אמורה להיות בעיה כלשהי בעתיד עם אחד מהם. כמו-כן אשמח אם תציעו הצעות של מפרטים נוספים בתנאי שהם לא עולים על המחיר הזה אפילו בחצי שקל אשמח לקבל עזרה ואודה לכל העוזרים הנה המפרט: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2600+(512k 333) 600 1 600 לוחות א…
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי: 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך :כול התקציב עם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה):משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920\1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי :לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, צריך הכול 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב שיריץ שאילתות SQL על מאגר מידע בינוני (כמה ג'יגות). מNewegg קניתי בינתיים את הX2 3800 וגם שני מקלות של ג'יגה DDR400, בארץ המחירים של הדברים האלה לא שפויים. מישהו סחב את זה עד לכאן, אז לקחתי רק את הדברים הקטנים והיקרים. עד שזה מגיע אני צריך להתארגן על לוח, הארד דיסקים, כ. מסך ופריפריילז (לא מעניין). הנה מה שחשבתי עד עכשיו, אבל אני פה להתייעצות: לוח: אביט AN8 אולטרה בגלל קירור פאסיבי וNVRAID הארד דיסקים: 60 GB SATA של מקסטור, אבל אני מתלבט בין 4 בתצורה של RAID 0+1 או 3-4 בתצורה של RAID5 (התצורה השנייה אומרת RAID מובנה בחלונות). ממישהו שהתנסה - מה עדיף, 0+1 או 5 מבחינת ביצועים ואמינות? לא אכפת לי לעבוד גם בRAID5 עם דיסק "חם". כרטיס מסך: משהו PCIEX פשוט - …
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לקולנוע ביתי בערך ב7000 (אפשר לחרוג אם צריך) חשבתי על המפרט שיש בKSP (הSFF של MSI) http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=MEGA_180&class=mega המפרט הוא (שיניתי בו כמה דברים) מעבדי ?AMD Athlon XP 2500+(512k 333) לוחות אם למעבדי ?AMD MSI Home Theater PC זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים MAXTOR 120GB (8MB) SATA כרטיסי מסך GF4 64MB Shared DDR כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים DVD Recorders NEC 2510A DVD±R Double Layer ציוד רשתות Onboard 10/100 + Wireless 802.11B מחיר 4216 ¤ לא צריך שום ציוד הקיפי צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים יש לי כמה שאלות…
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מתלבט בין שניים: 1. LG - P1-JACKE Core 2 T5600 זכרון 1GB דיסק 100GB כרטיס מסך ATI Radeon X1400 128MB 2. DELL INSPIRON 6400 - IN-RC03-1288 Core 2 T7200 זכרון 1GB דיסק 120GB כרטיס מסך ATI Radeon X1400 256MB (התייחסות גם לאמינות ושירות.) תודה.
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום קניתי רמקולים ניידים וחיברתי אותם למחשב נייד עכשיו כשאני מגביע עד הסוף את הרמקולים פתאום אחרי כמה שניות הווליום יורד ושאני מגביע שוב זה עולה בלי לגעת בכלום זה יורד לבד איך מתקנים את זה שזה ישאר על הכי גבוהה ד"א עידכנתי דרייבר קול ועוד שאלה שחיברתי את הרמקולים למחשב הנייד אז לא שומעים את הרמקולים של המחשב הנייד איך אפשר לעשות שישמעו גם מהרמקולים החיצוניים וגם מהמחשב עצמו ?
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
צריך מעבד,לוח אם,כרטיס מסך,זכרון,הארדיסק 80gb,מארז כרטיס מסך פשוט בינתים,אני אחסוך עוד כמה זמן ליותר מתקדם(אז שיהיה ניתן להתקין אותו) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש לאישתי, להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, illustrator, indesign cs6 לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין במחשב מיני נייד Compaq Mini 730EJ PC * מעבד Intel Atom N270 1.6GHz * דיסק קשיח 80GB! * קורא כרטיסים SD/MMC * תומך בתקשורת אלחוטית WI-FI + BlueTooth * מסך "10.1 SD LED Anti-glare Widescreen Display * מערכת הפעלה Win XP Home מה אתם חושבים? האם נוח לעבוד עם מיני נייד? האם המפרט מספק את דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח, שכולל כולל מסך, ככה שהמחשב 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לצערי לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - המחשב בגדול מיועד ללימודים, ניהול רשתות - הקמת סביבת עבודה של שרתים, כמו כן אני מעוניין שהמחשב ישרת אותי לגיימינג, לדוגמא Code ghosts א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - התוכנות שאיתן אני עובד: active directory, vmware, linux ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - כן כפי שציינתי לעיל' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Code ghos…
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6500-8500 + - תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים + סרטי HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן מסך 22' מקלדת עכבר חוטי לגיימר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול איכותי מספיק מובנה בלוח אם5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצ…
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
תגדיו המפרט הזה טוב למשחקים כבדים וקלים: מעבד: AMD Athlon II X2 245 Box לוח אם: Gigabyte GA-M720-US3 כונן קשיח: Hitachi Deskstar HDT721032SLA360 3.5" 320GB SATA2 16MB זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס מסך: Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe צורב: Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק: CoolerMaster Elite 360 ספק כח: Seasonic SS-500ET 500W
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני צריכה לקנות לפטופ בקרוב מאוד ללימודים וראיתי באינטרנט את ההצעה הבא: Clevo M540G with Intel® SONOMA מעבד: Intel® Pentium®M 760 2.0GHz (Sonoma 2MB cache, 533MHz FSB) מסך: 14" TFT WXGA Wide זיכרון: 512MB DDR2 533MHz דיסק קשיח: 80GB Samsung 5400 RPM 8MB כונן: DVD/CD-RW Combo כרטיס רשת אופציונלי:Intel WM3B2200BG 802.11b/g 54mbps סוללה: Li-Ion 6 Cell (avrg 5 hours run life) לוח אם: CHIPSET Intel 855 GME & ICH4 זיכרון RAM מקסימלי: 2X SODIMM - up to 1GB Memory כרטיס מסך: Embedded 915 GM+Up to 128MB כרטיס קול: Intel 3D high definition Audio תקשורת: 56Kbps V 90 and LAN 10/100/1000 יציאות: TV Out; VGA; 4 x USB2; firewire; MiniPCI, infrared SPDIF; Mic In; headphone jack…
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעה למפרט לרכישה של מחשב נייח לעריכת וידאו בסכום של עד 4,000 שקלים. האם אפשר לרכוש מחשב בסכום הזה שיעמוד בדרישות של עריכת קבצי וידאו כבדים (120fps) יד ראשונה או שאהיה חייב לפנות למחשבים יד שנייה? עורך בprmiere pro ובafter effects. לא מעוניין במחשב שיריץ משחקים מטורפים אלא נטו שהעבודה עם התוכנות עריכה תהיה זורמת ומהירה ככל האפשר. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אין הבדל ואפשר לחסוך אז למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר אבל תלוי אם הבדל משמעותי 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 GTA החדש שיצא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא ממש הבנתי הכי גבוה עדי…
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
טוב חבר שלי רוצה מחשב לגיימרים ב6000 שקל והוא אמר שלנסות כמה שיותר לא לצאת מהגבול הזה ובלי ציוד היקפי כגון מסך,מקלדת,עכבר וכו'... תודה.
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
חג שמח לכולם.! לפני משהו כמו שנה נשרף לי המעבד של המחשב (AMD athlon 64 bit 3500).מה שעשיתי זה פירקתי את החלקים שהיו ממנו: 1. 6600GT 2. 2 גיגה DDR1 400 ב-4 סטיקים 3. הארד דיסק 160 ו-120 ג'יגה. אנחנו בבית כרגע עובדים על מחשב אחד שהוא בתכלס חזק (E8400 עם 9600GT עם 4 ג'יגה זיכרון). אני רוצה שיהיה לי מחשב לעצמי במינימום תקציב (1000 שקל), כך שאני רוצה להשתמש בחלקים הישנים. המטרה של המחשב תהיה עבודה משרדית, אינטרנט, מוזיקה, סרטים (טיפה HD ביוטיוב) וטיפה משחקים. אני רוצה אפשרות לחבר אותה לLCD 32 שלי. (חברת LG) יש לי 3 אופציות שמצאתי: 1. http://getit.co.il/Prod/67807/ מחשב ThinkCentre S50 שעולה 500 שקל כולל שידרוג ל3.2 ג'יגה הרץ. יש לו 2 סלוטים של DDR 1 כך שאני יכול לשים בו 1 גיג…
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-