ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, (מקווה שזה הפורום המתאים לנושא) יש לי כיום מחשב עם 3 כוננים חיצונים (סה"כ 5T) המכילים סדרות וסרטים. המחשב מחובר לטלויזיה בחדר וכן משמש כשרת סרטים למחשב הנמצא בחדר אחר ע"י רשת אלחוטית. אני מעוניין במחשב נוסף לסלון שישמש כסטרימר ויוכל גם כן להתחבר למחשב הראשי באמצעות רשת אלחוטית. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - הצגת סרטים וסדרות באיכות HD. גם 1080P. וחיבור למערכת קולנוע ביתית 5.1 באמצעות רסיבר קיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום או…
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה המלצה על מחשב נייד עם מסך 11.6, מעבד סביר לסטודנטית (אופיס, אינטרנט). בנוסף, צריך זמן סוללה של לפחות 4 שעות. אם אפשר בצבע אדום/כחול/כל מה שהוא לא שחור - יתרון. האם AMD Fusion 1.4 GHZ הוא עגלה נוראית או מעבד סביר? האם כשכתוב 2GB up to 2GB זה אומר שבאמת אי אפשר להוסיף שום זיכרון מעבר ל2 ג'יגה שמגיעים איתו? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשימוש עצמי ללימודים סרטים וכו..שיהיה מחשב טוב. בתקצחב של 2000 עד 2500
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נייד גיימינג יד שניה להעביר את הזמן במילואים. ראיתי המון מודעות אני אשמח לדעת איזה נייד ועם איזה כרטיס מסך אוכל להריץ משחקים כמו מאס אפקט לג'נדרי וRDR2 התקציב שלי 2000-2500 ש"ח תודה
-
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל ב- 1000$ הדרישות בעברית WIN XP PRO מעבד CD2 מוסיקה + סרטים מסך טוב 15.4, או 17" איטרנט משחקים קצת לא חזקים בינוני הרבה אופציות קריאת קרטיסים , מצלמה סוללה מחזיקה 3-4 שעות עבודה ( אופציה לקרטיס מסך גרפי של ATI NVDIA
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הכי טוב שאפשר להרכיב בסכום הזה תודה רבה ;D מסך CRT ממש לא משנה איזה אין צורך באיכות, ציוד הקפי הכי זול אבל אנושי.. העדפה ל גיגה זיכרון . שוב תודה
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
מה עדיף: טושיבה עם מעבד כפול 1.83 ודיסק במהירות 7200 או טושיבה עם מעבד כפול 2.00 ודיסק במהירות 5400 קישורים: הראשון: http://www.toshibadirect.com/td/b2c/cdetupdate.to?seg=HHO&poid=323289&cartAction=Add&coid=-30606&selcmpcodpipcrt=&qtycrt=0&lincrt=0&selxslpoidtab2pip=&fromTab=tabcfg&COMP_CPU=CPU-0189&COMP_Operating+System=OS-0073&COMP_Office+Software=APP-0023&COMP_Memory=MEM-0057&COMP_LCD=LCD-0048&COMP_Graphics+Controller=GFX-0038&COMP_HDD=HDD-0040&COMP_Optical+Media=SBAY-0027&COMP_Mini-PCI%2FWiFi=COM1-0026&COMP_Bluetooth=COM2-0015&COMP_Battery=BAT-0001&COMP_Standard+Warranty=WARR-0001 השני: ht…
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
the computer propuse : Office, Internet. Should be fast!!! From Ivory : Computer 1: מעבד אינטל Pentium Dual Core E5200 or E2200 לוח אם MSI or Asus ציפסט אינטל G31 (לא 945) זכרון פנימי 1024MB (1GB) DDR II 800MHz דיסק קשיח 160GB SATA II 7200RPM 8MB (Western Digital or Seagate) כרטיס מסך Intel GMA 3100 (OB) UPTO 384MB what do u think in general ? Which mother board is better ? is the best one enough for me ? is 1 GB memory enough for me ? can u recommand other good MIFRAT for me ? should be the minimum price for my use... (but i need fast one...) Thanks Asaf PS the price is about 1000 nis Which mother board is better ? is the best one enough for me ?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היתי בחנות מחשבים ליד הבית והציעו לי את המפרט הבא, רציתי לדעת מה אתם אומרים עליו: CPU: core 2 duo 1.86 GHZ 2MB E6300 fan for intel socket 775 intel isleton uATX lan100\ddr2 ddr2 twinmos 1024 mb 667 mhz (בסטיק 1) nec dvdrw 5170 black gecube pci-e X1950pro 256 mb WD 160 gb 8 mb cache 7200 rpm PSU cooler master extremel power 420W v2.0 coolermaster ELITE rc 330 cooler master case fan 120 mm המחיר 4.400 מה אתם אומרים על המפרט? כמה שאלות: באתי למוכר עם מפרט מוכן מ sky pc והוא אמר לי שהוא לא טוב מכמה סיבות א. שלוח אם הוא עם צ'יפסט 945 והוא לא יתן לי את מירב הביצועים ממעבד Core 2 duo והסיבה השניה היא שספק כוח של קולרמאסטר עם 350 וואט לא יחזיק לי מערכת כמו שהציעו לי . מה שהוא אמ…
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, יש לי התייעצות לגבי הלפטופ הסקסי הזה... חשוב נורא בלפטופ שאני עתיד לקנות - יציאת HDMI לחיבור ל LCD כרטיס המסך המוצע בדגם הזה הוא Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100 אם מישהו מכיר ויכול להעיד עד כמה הוא איכותי. בלתי ניתן לשדרג לכ. מסך אחר בגדול, חשוב לי ההפקה הגראפית שלו לרואת סרטים / סדרות מחשב מהיר, חזק, שישמש אותי גם ללימודים אקדמאים בעתיד בעיקר לאינטרנט והורדות אם יש דגם אחר יותר מומלץ אשמח לשמוע עליו.. הצעות מחיר.... ניב
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן קיבלנו נייד HP מדוד שלי ויש קטע שמעוד מפריע לנו שסוגרים את המסך הוא מבצע כניסה למצב שינה וזה משגע אותנו עכשיו חיפשתי שמה בהגדרות ולא מצאתי איך לשנות את זה ואני מתאר לעצמי שיש דרך מישהו יכול לעזור לנו? אנחנו לא רוצים שהוא לא יתנתק מהמשתמש ולא כלום ממנו שסוגרים (פיזית) תמסך תודה
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט חלקי לפי הפירוט הבא: -התקציב המקסימלי- 4,500 ש"ח, כל חסכון יתקבל בברכה. -שימושי המחשב כלליים בעיקר, דוגמת אופיס, סרטי HD, וידאו ומדיה מהאינטרנט, משחקים בינוניים (לא גיימר).כמו כן, עורך לא מעט תמונות ברזולוציות גבוהות וכן סרטי וידאו ממצלמת וידאו בהפרדה גבוהה.לפרקים, צפוי גם שמוש בפוטושופ, אך ממש לא ברמה המצדיקה התייחסות ראשית להרכב המפרט.המחשב יהיה בשימוש יומיומי כ 12 שעות ביממה. -אין תוכנות כבדות במיוחד איתן אני משתמש -המפרט מיועד לשימוש עם מסך FULL HD בגודל 22-24, אשר אמור להרכש בנפרד ולא יכלל בתקציב זה. עם זאת, אם יש באנדל או מבצע הכוללים מסך איכותי במחיר מוזל, אזי ניתן להוסיפו כתוספת לתקציב הנ"ל בלא יותר מ 1200 ש"ח נוספים…
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 259$ גג גג גג 300$ ברכישה באמזון בלאקפריידי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ואפטר-אפקט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך רק כרטיס מסך בלבד כי אח שלי השכיל לשרוף את ה 970GTX WF3 שהיה לנו עם חיבור שגוי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קובע - כלומר לא להביא לי קירור סטוק שעושה רעש ומצד שני לא צריך להיסחף עד לקירור פסיבי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? חס וחלילה. 7. האם האם יש צ…
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום הינני מעוניין לקנות מחשב למשחקים אשר לא ישמש למשחקים הכי כבדים שיש, אך שתהיה לו בכל זאת יכולת גבוהה (נגיד COD4 על הכי גבוה, שירוץ חלק.) הנה המפרט: מארז מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח אינטל מקורי-DP35DPM - DRAGONTAIL/P-35 1333MHZ INTEL CORE 2 QUAD-Q-6600/8M CHCHE 2048MB PC8500/HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON FX 8600GT-512MB/DVI/HDTV דיסק קשיח-WD-500GB SATA II 16M כונן -DVDRW X20 S.ATA סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי +רמקולים מעוצבים USB ללא שנאי 420W +מצלמת אינטרנט+מיקרופון אוקיי אז בקיצור המפרט הנ"ל עולה 3500 ש"ח. את כרטיס המסך אני משדרג לכרטיס Palit 8800GT 512MB ב800 ש"ח. בדקתי והגעתי לעובדה שלוח אם זה אינו ניתן לOverClocking, ולמרות שאף פעם ל…
-
- 14 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שנים שאני סוחב עם הגרוטאה שלי (athlon xp 2100), ועקב התפרקות החלקים השונים שלו לאחרונה, החלטתי לקנות מחשב חדש. המחשב מיועד לעריכת אודיו (דומה בצרכים לעריכת וידאו). אין לי צורך במסך או ציוד היקפי. הרכבתי מפרט למיטב ידעתי : Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070 1 1070 ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E 450 1 450 DDRII 667 1GB TwinMOS 630 1 630 Western Digital 200GB 7200RPM, 8MB, SATA II 435 1 435 Samsung 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II 255 1 255 PIONEER DVR-111D DVD±RW 210 1 210 Noisetaker EG425P-VE 420W 420 1 420 סה"כ 3470, כאשר לא ציינתי כאן מארז. את הלוח אם הספציפי הזה בחרתי בגלל שהוא מכיל צ'יפסט גרפי (המחשב לא צריך להציג גרפיקה 3D), ויש לו פיצ'ר…
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן אהלן יש לי לקוח שרוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו. לא מאייבורי או KSP. יש לו SSD ומסך מהמחשב הקודם. 16GB+ זיכרון. את הרכבת המחשב אני אעשה אז אין צורך לכלול את זה. כמו כן - ראיתי שדי כולם ממליצים פה על מעבדי Ryzen ולא על i7 יותר - האם הוא עדיף משמעותית? כי הלקוח אמר i7 אבל אולי הוא לא מעודכן (כמוני) אשמח להצעות, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אמור להיות 6000 אבל גלשתי במפרט שלי ל 6697. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל!!! אני לא אקבל את שאר הכסף בחזרה זאת אומרת שאם תיתנו לי מפרט של 2000 ש"ח ה 4000 ש"ח לא יחזרו אלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש שיפורים משמעותים אז לגלוש!. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD ואולי ערכה גרפית בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג הכבדים ביותר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום. אחריי מספר התייעצויות כאן בפורום ועם חברים, הגעתי למפרט הזה אבל את דעתכם עליו כבר שמעתי. הקטע הוא שכאשר אמא שלי התקשרה כדי לברר על אפשרויות תשלום וכל זה, הבחורה שהיא דיברה איתה, מהמוקד הארצי של Pandas.co.il אמרה לה שהלוח אם לא מתאים למעבד. אני לא נוטה להאמין שגם פה וגם חבריי עשו טעות. אבל בכל מקרה, היא צודקת? ואם כן, לאיזה לוח להחליף? עריכה:לפי מה שהבנתי, הלוח הזה לא תואם לליבות החדשות, אז לאיזה לוח להחליף? - תודה.
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום רב, הרבה זמן אני מסתובב כאן לקראת קניית המחשב החדש שלי, קודם כל תודה על העזרה (רק מקריאה..) למדתי מהפורומים הרבה! הגיע זמני לקנות מחשב חדש, בניתי מפרט וקיבלתי הצעת מחיר (אני יודע שמעט יקרה) אך הבחור חבר ותיק של המשפחה ו"יש על מי לסמוך", יותר מאשר חנויות רשת שלא כאן המקום לנקוב בשמן. *אני מצטער על הבלאגן אני רושם עכשיו ממאק ואני בעבודה לוח אם ASUS P5B 965P BOX Core2Duo E6400 2M 775 1066FSB זכרון פנימי תוצרת היונדאי MHZ667 DDR2 GB1 2 יחידות 320GB II SATA WD 16MB buffer 7200RPM צורב DVD תוצרת NEC.דגם 5170 beige X18 dual layer (אני רוצה להחליף לפיוניר 111) כ. מסך E-PCI Point of view דגם GT7600 GEFORCE DVI HDTV MB256 כרטיס לכידת וידאו KIT MCE 150HAUPPAUGE PVR…
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות נייד בקרוב מאוד ואני אשמח לשמוע כמה שיותר פרטים והמלצות על דגמים ספציפיים 1. אני יודע שמחשבים נייחים ניתן לקנות 'מוכנים' אך לרוב מרכיבים לבד ע"פ מפרט רצוי ואילוצי תקציב,השאלה שלי היא האם זה אותו הליך ברכישת נייד או שכולם מגיעים מוכנים? 2. מאילו חברות ניתן להזהר ולאילו כדאי 'לשאוף'? 3. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים, * גודל המסך? לא כל כך רלוונטי * משקל רצוי?לא כל כך רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250G * צורב DVD? לא כל כך רלוונטי * האם נדרשת אחריות בי…
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מעבד Intel® Centrino® Duo Mobile Technology featuring Intel® Core Duo Processor T2350 (2 MB Cache, 1.86 GHz) מערכת הפעלה Genuine Microsoft® Windows® Vista Home Premium Edition מסך 15.4 Toshiba TruBrite WXGA TFT display, resolution 1,280 x 800 דיסק קשיח 120 GB (5,400 rpm), Serial ATA זיכרון 1,024 MB, maximum expandability: 4 GB, technology: DDR2 RAM (667 MHz) כונן DVD Super Multi (Double Layer) drive כרטיס מסך NVIDIA® GeForce Go 7300 supporting TurboCache technology, 256 MB dedicated VRAM (up to 527 MB total available graphics memory using TurboCache technology with 2 GB system memory), DDR Video RAM (resp. DDR Video RAM and DDR system memory combined) עכבר Touch Pa…
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל בשביל להוציא את המיטב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו מקצועית, עריכת וידאו קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כמו AE, PS, ADOBE ADUITION, CUBASE, PRO TOOLS. פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 60HZ, יכול להיות יהיה שדרוג בעתיד. -לאילו הג…
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני קצת מאבד את הידיים והרגליים מרוב אפשרויות.. ממש ממש תודה לכל העוזרים!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, SPSS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. Docking station במידה ולא יקר מדי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-