ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מחפש מחשב טוב למשחקים כמו Battlefield 3 Borderlands 2 וכו עכשיו מצאתי את המחשב הבא ראיתי את זה ב4,290 ₪ [table][tr][td] מחשב נייד [/td] [td] Acer [/td] [/tr] [tr][td] דגם [/td] [td] Aspire V3 [/td] [/tr] [tr][td] מעבד [/td] [td] Intel® Core™…
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (מדעי המחשב), בעיקר עבודה משרדית, סרטים, מוזיקה, תמונות, משחקים לא כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך שיש לי כרגע 17 אינץ' רזולוציה של 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הדרישה היא למחשב 15.6" לסטודנט ממוצע, עדיפות לשמע איכותי קשה קצת למצוא על המחשבים האלה ביקורות אני יודעת שהם ממש חדשים אשמח לשמוע מה אתםיודעים עליהם
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי כרגע מחשב בן 3 שנים (פלוס מינוס), ורק לאחרונה שמתי לב שהוא נהיה "עגלה" רציני... הסימן הראשון היה בזה שהוא נהיה ממש ממש איטי למרות שההתקנה של הווינדוס יחסית חדשה (אין וירוסים), והסימן השני הוא כשהתקנתי משחק חדש (NEED FOR SPEED) ושמתי את ההגדרות הגרפיות על הכי נמוכות המשחק ממש זוחל ולא עובד חלק... לגבי זה שהמחשב איטי (באופן כללי) ראיתי אתמול כתבה בערוץ 2 שאמרו בה שזה יכול להיות בגלל שההרד דיסק שלי מאד ישן ונשחק שחיקה טבעית, לדעתכם זה נכון\יכול להיות? דבר שני אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את הכרטיס מסך והזיכרונות, המפרט הנוכחי שלי כרגע הוא כזה: AMD ATHLON 3200+ 64 BIT GEIL 1 GB (לא זוכר כמה MHZ) WD 80 GB SATA 1 HARD DISK כרטיס מסך - Leadtek Geforce 6600gt 128MB ה…
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
תקציב 3700 מטרות המחשב:בעיקרון אני רוצה מחשב שיהיה לי ללימודים אני מתחיל ללמוד כנראה השנה,יש אפשרות שתחום הלימוד יהיה קשור במחשבים אם זה רלוונטי. חשוב לי מאוד שהמחשב יוכל להריץ סרטים וגם שהמעבד יהיה בעל יכולות לא רעות כדי לעשות כל מיני שימושים בתיכנות. יהיה נחמד אם גם הוא יוכל להריץ משחקים ברמה סבירה+- * גודל המסך?14-15 * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?עדיף שיספיק ליותר מ3 אבל זה ממש לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)לא * בלוטות?עדיף שכן * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB * כונן CD/DVD? צורב?כן וכן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה אבל מומלץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו ואפטר אפקטס, שימוש בתוכנות אילוסטריטור, פוטושופ ופרמייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים ברזולוציית HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק מיועד בעיקר למשחקים סרטים שירים גלישה באינטרנט אופיס וכאלה... לא מתוכנן OC זה המפרט שחשבתי עליו: מעבד: Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ספקי כוח: SeaSonic 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX נראה טוב ודי זול.. זכרונות: G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1600MHZ 6GB PQ CL9 לא משנה לי כל כך מה החברה.. כונן קשיח: Western Digital 6401AALS 640GB 32MB 7200RPM SATA II יש כזה בAAKS? כרטיסי מסך NVIDIA nVidia GeForce GTX260 896MB 216SP PCie אני מחפש גירסא טובה...לא מעוניין ב ATI צורב דיוידי: צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA מסך: LCD 22" SAMSUNG דגם P2250 F…
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אם אפשר לחסוך תמיד טוב... אבל אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, Starcraft2 וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft2 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים אני מגלה עניין קל בניידים (למרות שיש לי שולחני מפלצתי)...עכשיו עשיתי בדיקה ואני לא מוצא את הרגליים ואת הידיים מרוב מגוון יצרנים. אני לא אתבייש ואומר שאני פאן בוי של AMD ואני רוצה מבוסס טוריון X2.אני לא מחפש ויכוחים מה יותר טוב מה פחות טוב זה לא מעניין אותי ואני לא מבקש לריב פה עם אף אחד אז כל אלה בבקשה להדיר רגלייהם מדיון זה. מה חשוב ? אני מתעניין בנייד למיסמכים ולא למיסמכים קצת לסרטים משהו כמו ה TX2620 דיי הלהיב אותי אני חייב לציין.אבל הוא קצת יקר ואני לא רוצה מערכת הפעלה עם המחשב אבל אני רוצה את כל החומרה מסביב..כונן קשיח לפחות 250 זיכרון 3 גיגה ואני לא יודע מה ההבדלים בין סדרות הטוריונים השונות לכן אני מבקש עזרה פה וכן אפשר להסביר על ההקבלות של אינ…
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרייבר ללוח אם עם - chip set 945G ,אני רוצה שזה יתאים ל-WIN7 דגם המחב הנייד dv6426 us , HP Pavilion dv 6000 GA378UA#ABA המחשב פורמט מ-VISTA ל-XP תודה.
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום מחפש הממלצה לנייד חדש לחברה שלי: * מטרות המחשב? צרכים בסיסיים של סטודנטים - אופיס, גלישה וכמובן קצת פייסבוק * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? ככל שנמוך יותר, הרי זה משובח * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות ? אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WIN7 חוץ מזה רצוי שיהיה כמה שיותר דקיק וסקסי, מעוצב יפה ככל האפשר ואין העדפה לחברה מסויימת.
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
1 ) מה עדיף מבחינת אמינות 2 ) אם האליאנוואר , אז את ה17 או 14 ? http://goo.gl/a4Urk http://goo.gl/7MiMG התקציב שלי הוא 1500$ כולל טקס והיות שיש להם הנחה של 25% אני יכול להוסיף עוד 300$ פלוס מינוס 3 ) האם כדאי להוסיף כיסוי נגד השתקפויות ? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, בחיפושיי אחר נייד-טאבלט (נייד שמתפקד גםם כטאבלט), הגעתי להחלטה (נכון להרגע...) ללכת על ה-SAMSUNG ATIV PC. ידוע לי שיש 2 דגמים, האחד הרגיל והשני PRO. ההבדלים ביניהם - הפרו מגיע עם מעבד חדש יותר (i5 לעומת אטום), SSD 256GB לעומת 128 פלאש בדגם הזול יותר, וזיכרון 4 לעומת זיכרון 2. כמו כן, יש הבדלים בביצועי סוללה - מ-13 שעות בדגם הרגיל, ל-8 שעות סוללה בדגם הפרו. השאלה שלי היא כזאת - האם למשתמש ממוצע יש טעם לרכוש את הדגם היקר יותר, והאם הוא שווה את הויתור על חיי סוללה טובים יותר תמורת סכום כסף נמוך יותר? אדגיש כי תקציב הוא לא הבעיה. במידה ולמישהו יש רעיון לנייד-טאבלט דומה אך מומלץ יותר, אשמח לשמוע. תודה!
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
OK... אני כבר שם הודעה 2שניה אולי אבל בגלל שהתקציב כל הזמן משתנה וכו... סוף סוף התקציב נסגר על 4K AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 - 550 > noacomp.co.il ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro - 157 > pandas.co.il 80GB 7200 8MB WD800JB - 340 > ksp.co.il Samsung 793DF 17" - 715 > ksp.co.il Albatron K8NF4X nVidia nForce4 4X 939 - 454 > pandas.co.il A-data 512 3200 - 250 >noacomp.co.il FOXCONN ATX TLA-570B - 360 > noacomp.co.il eVGA GeForce 6800GS 256MB PCI-e - 1190 > pandas.co.il אם יש משהו לשפר אז תגידו... מקסימום 4100... 4000 זה כבר חריגה.... שיכלול את כל מה ששמתי (גם מסך) שימושים: משחקים, אינטרנט וכו (יעבוד 24/7) תודה
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום , יש לי שניי ניידים הראשון ASUS G51-J3D נקנה בחו"ל (קנדה ) מחפש סוללה דגם A32-M50 לASUS של 9 עד 12 תאים עם כמה שיותר mAh - דגם A32-M50 והשני Toshiba Satellite A200-10W מודל סוללה PA353U-1BRS - של 6 תאים האם אתם מכירים אתר אמין לקנות ממנו/משווק המורשה/ מעבדת שירות של היצרנים /אתר שאפשר לרכוש ממנו בארץ במחירים שפויים בדקתי ב AMAZON ובאתרים בחול צריך לעלות עד 130$
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני רוצה לעבור לקונסולה ורציתי לשאול כמה אני יקבל על המחשב שלי. מעבד Intel E7400 לוח אם Intel DG33BU זכרון 4GB DDR2 800Mhz Kingston דיסק קשיח 500gb WD ספק ג'נרי Ezcool 300w כ. מסך Inno3D Geforce 9400GT 1GB תודה.
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
הייתי רוצה למכור כמה חלקים, ואשמח להיעזר באנשי הפורום על מנת להבין כמה הם באמת שווים כיום: 1) Sapphire Radeon HD4870 1GB DDR5 2) AMD Athlon X3 445 3.1GHZ 3) Gigabyte GA-MA78lmt-S2 (לוח מיקרו שתומך AM3) תודה.
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
http://www.fre.co.il/pl_product~800348~39~89.htm
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי חבר מחפש אולטרבוק קטן מ-14 אינץ' עם 8GB זכרון. האם קיימת חיה כזאת? ממה שהאלו החיפושים שלנו עד עכשיו יש קו מפריד. 14 ומעלה יש עם 8GB. למרות שבגודל של 14 יש מעטים. מתחת ל-14 אין בכלל. האם יש סיבה לזה? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? מסך מגע, עדיף FHD, לא חובה אם לא נכנס בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל לא חשוב, אבל חייב להיות לפחות SSD קטן ל- boot מהיר, אז עדיף שילוב של SSD קטן ו- HDD קטן * כונן אופטי? ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, Win8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מסך מגע
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אחי קנה מחבר מחשב Hp Pavillion tx1000 שבא עם מערכת מובנית של ויסטה, קיצר החבר התקין לו ווינדואז 7, המסך של המחשב זה מסך מפרקי מגניב והוא אמור להיות מסך מגע, משום מה בווינדואז 7 שהסתכלתי בפרטי מערכת רשום שם pen or tablet רשום שלא קיימת חומרה כזותי. האם מישהו מכיר את התופעה שמסך הנגיעה לא עובד? או שעובד בהתחלה ואחרי כמה זמן מפסיק? קראתי על כך באיזשהו פורום באנגלית, חבל שאני לא זוכר איפה רק, והיה שם ת'רד מלא בהודעות של אנשים בעלי פאביליון שפשוט מיואשים מהעניין עם הטאצ' סקרין, מישהו מכיר את התופעה ויודע אולי איך לפתור אותה? (דרך אגב המחשב במצב דנדש, היה אצל הבחור ההוא במשך שנה, הוא הביא אותו לחו"ל, וכנראה נגמרה האחריות ..., החליפו לו את המסך כי היו לו איזה פסים שלא נראו טוב א…
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות ניייד לשימושים איטרנט וסרטים בלבד, חשוב לי שיהיה בו CDROM. 2000K מה אתם מציעים? בברכה,
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב LG LE50 ואתמול פתחתי מאחורה היכן שנמצא הזיכרון ומסתבר שיש לי רק מקום פנוי אחד שם, זאת אומרת שהזיכרון השני נמצא בתוך המחשב עצמו. אולי מישהו יודע היכן ואיך אני מגיע אליו על מנת להחליף אותו? תודה
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד LG E500 S.AP5DE פירמטטי אותו לא מיזמן אבל הבעיה שלא קיבלתי דרייבר לכרטיס מסך נסיתי להוריד את הדרייבר מהאתר של אינבדיה אבל בהתקנה יש הודעה שהחומרה לא מתאימה במנהל ההתקנים הוא כותב לי שיש לי מתאם AVG רגיל למרות שיש לי NVIDIA GeForce Go 8400M מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה 32 ביט למרות שאני שונא את המערכת הזאת!!! ניסיתי גם לדבר אם היבואן והוא לא חוזר אליי בבקשה תעזרו לי להשיג את הדרייבר של הכרטיס מסך
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, אני מגיע לארה''ב בחודש הבא ואני רוצה לקנות שם מחשב נייד לעבודה בעיקר עם אינטרנט ואופיס . ראיתי באינטרנט דגם של HP: HP - Pavilion Laptop with Intel® Centrino® Processor Technology - Espresso Black Model: dv4-1365dx | SKU: 9171497 האם כדאי ויעמוד בדרישות שהצבתי
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-