עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני הולך לקנות AMD 64 3400 RADEON X800 XT PE 2048mb 400MHZ עדיין לא החלטתי איזה לוח..(אם יש לכם לוח ממש טוב גם לאוברקלוק תציעו בבק'...) אתם חושבים שהמחשב יוכל להריץ יפה משחקים לשנתיים שלוש?? או שעדיף לחכות לAMD 3500 אבל רק עם 1024MB??

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  2. Started by יונתן,

כרטיס מסך -POWERCOLOR RADEON X700 PRO 256MB - PCI-E מעבד - AMD ATHLON 64 3200+ BOX זיכרון -OCZ DDR 512MB 400mhz +HS לוח אם אני יכול בתקציב של 1000 ש"ח לכן אני אחכה שיצאה הnforce 4 והארד דיסק כבר יש לי מה דעתכם על המפרט ??

3. Started by Fake-Name,

המפרט צריך להיות מKSP למשחקים כבדים + עבודה בתוכנות גרפיות [פוטושפ,מקס,פלאש] אני צריך מסך,מקלדת ועכבר וציוד לרשת חשמל. מעבד מבוסס AMD עוד פרטים צריך כונן וצורב לא צריך DVD מסך אפשר מחנות אחרת מירושלים צריך הרכבה במעבדה, ללא מערכת הפעלה. תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  4. Started by JusToN,

האלן, קיים ברשותי מחשב זה 5 שנים, אחלה מחשב לא עושה יותר מדי בעיות, אבל לפעמים קצת איטי. הייתי רוצה לשדרג אותו, אני ממש לא מבין בנושא אז אני סומך על ההצעות שלכם, להגדיל את הרמ, להחליף ספק כוח, כרטיס מסך, מעבד, כרטיס מסך.. לא יודע. אני מוסיף כאן שתי תמונות עם כל המידע על המחשב שלי שיעזרו לכם לעזור לי. תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  5. אהלן, פתחתי נושא שבו אני מחפש לפטופ לחבר, הנושא לא זכה לתגובות לכן החלטתי לבדוק קצת בעצמי והגעתי למחשב הזה שנראה לי כמו האופצייה הכי כדאית. עכשיו לשאלתי: האם יש משהו משתלם יותר מהמחשב שמצאתי בטווח המחירים של עד 3500 ש''ח ללא חריגה? אלו הם הדרישות שלו: * מטרות המחשב? אינטרנט,אופיס,משחקים קלים. * גודל המסך? 13-15. * משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב, אבל ממש לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סטנדרטי יספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה שיותר גדול יותר טוב. * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בעדיפות אבל לא חוב…

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by משה007,

מפרט ב-4000 , עם ציוד היקפי : מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 6251 Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case 249.00 ¤ 1 249 ¤ 1 5893 NEC ND-3520AW 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 289.00 ¤ 1 289 ¤ 2 6731 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 819.00 ¤ 1 819 ¤ 3 6221 Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 59.00 ¤ 1 59 ¤ 4 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 5 3847 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 349.00 ¤ 1 349 ¤ 6 4525 Compaq Internet Keyboard + Microsoft Mouse KIT 109.00 ¤ 1 109 ¤ 7 7134 Albatron K8NF4X nForce 4X Motherboard 546.04 ¤ 1 546.04 ¤ 8 1109 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory …

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  7. אני שוקל להזמין לפטופ מטייוואן (יש אותו רק שם) וכתוב שם שמצורף בקופסא טופס "Factory Warranty". קראתי קצת וזה אומר שהחברה של הלפטופ (במקרה הזה אייסר) צריכה לתת לי אחריות בסיסית כלשהי (?). האם זה אומר שהמשווק של אייסר בארץ יהיה חייב לתת לי את האחריות הזאת אם אני אראה לו את הטופס?

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  8. Started by roxnity,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  9. אהלן אחרי שהמחשב השולחני שלי החליט שוב להפסיק לפעול, נמאס לי ממנו, אני רק רוצה נייד קטן ונורמלי שיעבוד כמו שצריך P: After that been said. אני מעוניין בנייד קטן, כמה שיותר זול, בתקציב גג של 4500 [כמובן, מעדיף לרדת כמה שיותר]. * מטרות המחשב? המחשב יעבוד 24 שעות ביום באינטרנט בהורדות וכו', ולהיות מחובר לטלוויזיה כדי שאני אוכל לראות סרטים, מוזיקה, אינטרנט, פייסבוק, אופיס וכו', לא משהו כבד מדי.* גודל המסך? חשבתי על אזור ה15 אי'נצ * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הממ. אני לא הולך לצאת איתו הרבה, אז הניידות לא קריטית לי, אבל אני אשמח ל4-5 שעות של הפעלה בלי בעיות.* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) מומלץ י…

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  10. ללא מסך. מקלדת, עכבר, רמקולים. המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט בעיקר. כמובן שבתקציב הנ"ל לא תוכלו להכניס שם כרטיס מסך מתקדם ביותר אך הייתי שמח למצוא איזון ושהמחשב יהיה מהיר ואיכותי. *עריכה* אני אשמח אם תרשמו את שם החנות ממנה נלקח המפרט.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  11. הייתי מעוניין לרכוש משהו טוב... עדיפות למעבדי ה CONROE החדשים... ראיתי מפרטים של חנויות כמו אייבורי ו ZED שעומדים בתקציב שלי, אבל בעקבות "שמועות" רעות על הספקים\חנויות - אני מוותר ומחפש משהו איכותי ואמין... אשמח לשמוע המלצה על מפרט, והמלצה (חיובית בלבד - ליכלוכים לא מעניין אותי) לגבי - איפה קונים ?? תודה מראש משה

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  12. התקציב הוא עד 3350 והמחשב ישמש לגיימינג הרזולצייה של המסך היא 1360X768 מבוסס intel [table][tr][td]מעבד: [/td][td] Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪799 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td] Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 מחיר: ₪182 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td] Biostar TP67B+ P67 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪509 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td] Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 מחיר: ₪299 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח: [/td][td] Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 מחיר: ₪351 [/td][/tr][tr][td]זיכרון…

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by DaBrain,

שלום לכולם אני חדש כאן! אני אודה לכם אם תוכלו להשיג לי מפרט בין ה4000 ל5000 ש"ח.. אפשר גם טיפה מעל אבל לא יותר מדי! אני צריך מחשב לגיימרים שיוכל לספק לי את ההכי טוב.. יש 2 תוכנות חשובות שהמחשב יוכל לסחוב - ווינדוס ויסטה ופלייט סימולטור איקס! תודה רבה לכל מי שיעזור, אביב! נ.ב. עדיף שהמפרט יהיה בנוי על אינטל..

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  14. ;D לפני כחודש וחצי קניתי מפרט במבצע ב(כןכן) אייבורי, המפרט כלל בתוכו מסך 22" רחב של HYUNDAI שבאותו זמן עלה כ-999 שקלים ובמפרט נכללו - E5200 ARCTIC COOLING ALPINE 7 PRO MSI G31M3-F 2GB CEON 9400GT 512MB HITACHI 350GB SATA ll 16MB LG DVD-RW JSP-TECH REAL 300W מארז ג'נרי כפי שאתם רואים המפרט לא מרשים במיוחד, אבל הלכתי על המבצע מכיוון שיחד עם המסך בשווי 1000שקלים, המפרט כולו עלה 2200ש"ח בלבד. עכשיו עם כל הביקורות הנגטיביות לגבי אייבורי וזה ידוע לי, הלכתי על זה וכעת יוצאת הקומבינה הבאה - נוריד את שווי המסך, ספק הכוח, וכ. המסך 2200-1000-350-135 = 715ש"ח כעת נוסיף את שווי השינויים הבאים שאני עושה למפרט ברכישה בקרוב מIQPC: INNO3D GTX260 896MB Freezer X2 - http://www.iqpc.co.il/…

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  15. מחשב נייד ב3000-4000 ש"ח. מה כדאי? מה הייתם בוחרים? איזה שדרוגים גם כדאי? האם אפשר להשוואת מחיר באתרים להשוואת מחירים או שכדאי להיזהר כי בחנויות שונות המחשבים עלולים להיות שונים? האם למחשב שאתם מציעים לקנות יש אחריות בחו"ל? http://p.zap.co.il/models.asp?sog=C-PCLaptop הייתי מעדיף לא HP מכמה סיבות כמו שלא אהבתי את המסך המבריק שיש בו השתקפויות. אני לא יודע אם כדאי lenovo בגלל שבמחשב IBM ראיתי שיש הרבה תוכנות של IBM על המחשב. מאוד רציתי ללא מערכת הפעלה של microsoft אבל אני אאלץ לקנות עם בגלל שאין ממש אפשרות אחרת. תודה,

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by starkist,

אני מעוניין לקנות מחשב בשביל GAMING, מחשב שיפעיל משחקים כמו Battlefield bad company 2 ו Americas army 3 וכו'... מוכן להשקיע עד 850$ (אולי 900$) במידה והמחשב שאני אציג כאן (HP DV6Z) לא יהיה משהו. המחשב עולה 850$, אך אחרי ההחזר כספי המחשב יעלה 782$ אז הינה המפרט: Processor AMD Phenom II Quad-Core Mobile Processor N930 (2.0GHz, 2MB L2 Cache) P920 Genuine Windows 7 Home Premium 64-Bit Memory 4GB DDR3 SDRAM (2 Dimms) Display 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768) Graphics 512MB ATI Mobility Radeon HD 5470 switchable graphics [HDMI, VGA] Ports Integrated HDMI, VGA & RJ-45 DVD Drive Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD+/-R/RW D…

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  17. היי, אני מעוניין במפרט מחשב בתקציב נמוך למטרות: אינטרנט, סרטים, office המחשב יריץ win7 או לינוקס. לא משנה אם זה AMD או INTEL העיקר שיהיה יחס עלות\תועלת טוב. בעיקרון הדרישות הן מינימליסטיות, כאשר אני נותן עדיפות למסך 22 טוב. ראיתי המלצות על dell 2209wa אבל אם יש מסך זול יותר שלא נופל ממנו בהרבה אז אשמח לשמוע. עוד מספר נקודות: אין צורך באפשרויות שדרוג עתידיות או פיצ'רים מיותרים של לוח אם. ספק גנרי שיסחוב (400W לדעתי יספיק פה) ומארז פשוט. רמקולים, מקלדת ועכבר סבירים. צורב. דיסק קשיח לפחות חצי טרה. כרטיס גרפי על הלוח יהיה בסדר גמור אבל צריך שיעלה רזולוציה שתואמת למסך. אני יודע להשתמש במברג, אז לא צריך הרכבה חשבתי על המפרט של ivory פה: http://ivory.co.il/produ…

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  18. שלום. אני רוצה מחשב למשחקים שיפעלו בצורה טובה. מסך 22LCD אני חושב שכרטיס מסך 4850 יספיק.(אלא אם כן יש הצעות טובות ומשתלמות יותר) המחשב לא יעבור OC מארז יפה, אבל שיהיה בו קירור טוב. המחשב כאמור מיועד למשחקים(אבל לא לעד כדי כך שקרייסיס יעבוד על מקסימום) משחקים שיפעלו בצורה טובה. לעבודות באינטרנט OFFICE אולי PHOTOSHOP וסרטים מן הסתם. והבנתי משהו על זה שאם רוכשים WINDOWS VISTA אז יהיה אפשר לקבל שידרוג בחינם ל 7 שהוא יצא השאלה איזה VISTA מספיק למחשב כזה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  19. תראו חברה, אני צריך מפרט על 4 רכיבים בשביל מחשב שאני תכלס עומד להשתמש בשביל משחקים, התקציב הוא בין 2500-3000, הרכיבים הם: לוח אם - עדיף לוח אם של אינטל. מעבד - אני מעדיף של אינטל P4 3GHZ. כרטיס זכרון - אני חושב משהו של KINGSTON, אני צריך 256 זיכרון. כרטיס וידאו - אני מעדיף GEFORCE. אם אפשר, תשלחו לי הודעה לאי סי קיו: 259015. בתודה מראש.

20. שלום רב, אני מתלבט בין 3 אופציות: 1. לקנות נטבוק 10' 2. לקנות נייד רגיל יד שניה 3. לקנות נייד חדש ב-2600 שח השימושים שלי הם בסיסיים - אינטרנט ואופיס, אשמח מאוד אם לא ייתקע כשאני עושה כמה דברים בו זמנית וגם חשובה לי האמינות. 1. אופציית הנטבוק - הבנתי שזה לא נוח לעבוד זמן ממושך אבל אני יכול לחבר אותו למקלדת רגילה ולמסך רגיל לא? אפשר גם מסך מהסוג הישן, לא דק? 2. יד שניה - ראיתי כל מיני מחשבים ברשת ב-1000 1500 שקלים מה הסיכונים? מה לעשות כדי לא ליפול? 3. חדש - שווה לקנות משהו במחיר הזה או שזול יצא יקר? (בעיות התחממות או דברים אחרים?) סליחה על השאלה המיגעת, תודה רבה

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  21. שלום! אני זקוק לעזרה די דחופה, ברשותי מחשב HP pavilion 1450-us המחשב נדלק לכמה שניות לא מופיע דבר על המסך וישר נכבה, ז"א קורס כולל נורית ההטענה של החיבור למטען מהי הבעיה? האם זה ספק כח או לוח אם? איך אני יכול לבדוק זאת? האם יש למישהו מכם המלצה על מעבדה טובה וזולה באיזור ירושלים? האם מישהו יודע היכן אוכל למצוא חלקי חילוף? והיכן אמצא מדריכים להחלפת הרכיבים? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by ElishaBar,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed- כל הסדרה. COD BF3 GTA ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1200*1920 גודל מסך 24'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  23. אני מחפש לקנות מחשב נייד טוב אמין ומוכח שמוממלץ אצל הרבה אנשים. אין לי דרישות גדולות מהמחשב רק שיהיה נוח כי זה פעם ראשונה שאני קונה נייד. המחשב יהיה במקום אחד לרוב אני לא מאמין שאני יילך איתו למקומות הוא יהיה כמו מחשב שולחני. אני מתכנן גם ללמוד בקרוב אני לא יודע אם זה אמור לשנות משהו אבל שיהיה.. מה שכן אני רוצה שיהיה לו 4 ג'יגה זיכרון מסך 15 אינטש ווינדוס 7 מותקן. ויציאת hd בשביל לראות סרטים על פול hd דרך הlcd . תקציב אין לי ממש כי אני לא יודע מה המחירים של זה אבל אין לי בעיה להשים כסף על איכות אם זה מצריך את זה, בקיצור אני רוצה לקנות משהו ששווה תכסף. שמעתי שhp ו dell הם החברות המובילות זה נכון? התקציב שלי הוא בערך 3000 אבל אין לי בעיה להשים יותר אם זה מצריך.. תודה …

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  24. שלום, מחפש מחשב נייד לצורך לימודים בעיקר , חשוב לי שיהיה מעבד אינטל כפול ליבה ( החדש ). זיכרון לפחות 1 גיגה דיסק קשיח 80 גיגה +- ואם יותר עוד יותר טוב כרטיס מסך טוב , שיוכל להריץ ויסטה בעתיד. מקווה שהתקציב שלי יספיק. תודה.

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  25. Started by NightKiller,

אוקי אז ככה רציתי לדעת אם יש מפרט שהוא יותר טוב מהמפרט הזה +באותו סכום +מסך מעבדי ? AMD Athlon 64 3500+ (S-939) לוחות אם למעבדי ? Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 זכרונות DDR 400 512MB A-DATA X 2 (1024) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E כוננים?? 1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 צורבים CD Recorders LG 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות Zonet 10/100 (+ wake on lan) מארזים 2209 ATX MIDI PFC, usb מקלדות MS Internet + MS Mouse Optical מסכים MAG 17'' 786 PF FLAT מחירון עבודות במעבדה Assembly Computer (new compon.) מחיר 6170

• 5 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים