ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי את המחשב הזה בחנות FOXPC...רציתי לדעת אם אתם חושבים שיש משהו לשפר או שהחנות לא הכי טובה לקנייה בה... ואני צריך שהמחשב יהיה ממש שקט! תודה בכל מקרה Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1515 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤580 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤535 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB ¤1487 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=843 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤444 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx…
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב למשחקים כבדים כמה שרק אפשר בתקציב של 3000-4000 ש"ח. יש לי כבר מסך של סמסונג בעל 22 אינצ'ים והוא רחב. איני מחפש מקלדות או עברים ודברים שכאלה. זהו זה הכל מקווה לתשובה מהירה. נ.ב האם מחשב שכזה הוא טוב(איני מבין במחשבים אז חוסו על נפשי): מארז מארז מפואר- שחור MIDI ATX 450W USB מעבד מהיר ארבע ליבות החדש Intel® Core i7 2.66GHz (920/s1366) 8MB 1333FSB כרטיס מסך Nvidia GeForce 9500GT PCX 512mb +TVD!!! לוח אם מהיצרן המוביל בעולם Intel® Desktop Board DX58SO עם ציפסט INTEL X58- תמיכה ב DDR3 Triple Channel דיסק קשיח ענקי של SAMSUNG 500Gb S-ATA2 7200rpm זיכרון ענקי של KINGSTON DDR3 2GB 1066MHz !!! צורב DVD דו שכבתי מהיר במיוחד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
המטרה היא להפעיל את המשחקים החדשים שיצאו כדוגמת GTA IV וכו' אם אפשר לא לנצל את כל הסכום אם אפשר לקצץ פה ושם ובכל זאת המשחקים יעבדו אשמח מאוד אלא אם כן זה לא שייך
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1.רוצה להריץ משחקים ברמה גבוה מאוד לדוגמא: gta,crysis.c.o.d 2.אין לי צורך בציוד היקפי כלל 3.חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית (אבל לא על חשבון קירור טוב) 4.אינני מתכנן לבצע אוברקלוק ולכן חשוב שחבילת הסטוק תיהיה מספיק טובה גם ללא אוברקלוק. 5.לא צריך מערכת הפעלה. המחשב יורכב בחנות (עדיפות לחנויות בירושלים) 6.חשוב לציין כי אני הולך לחבר את המחשב למסך טלוויזיה lcd 32". 7. התקציב הוא 5500 ש"ח ללא חריגה. דבר נוסף.. ראיתי שהושק בארץ הכרטיס מסך hd 4850 שתומך בdirectx 11 האם כדאי לכלול אותו במפרט? האם הוא מספיק טוב בשביל משחקים כבדים? תודה רבה, אורי.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למחשב חדש שהשימוש העיקרי שלו יהיה משחקים כבדים ותכנות. בנוסף מידי פעם צפיה בסרטי HD ועריכת וידאו. המחשב יהיה מבוסס פלטפורמה I7 , אני מודע לעובדה שלמשחקים הוא לא יתרום הרבה אבל כן בשביל תכנות (כולל הרצת מכונות וירטואליות) ועריכת וידאו. המחשב יחובר בהתחלה למסך 20' (1600X1200) אבל קרוב לוודאי שבעתיד גם לטלויזית FHD. אני מעדיף מאוד כרטיס מסך בעל 1G זיכרון וחובה יציאת HDMI. דיסק של 500G יספיק בשביל מערכות הפעלה ושאר התוכנות. לוח האם חייב לתמוך ב RAID 5, כנראה שיהיה מערך כזה בעתיד הלא רחוק (חבל לי לקנות עוד מחשב, חלש ככל שיהיה, בשביל מערך איחסון וגיבוי כאשר אני קונה מחשב חדש עם מספיק מקום ל 6 דיסקים של SATA), צריך לקחת בחשבון שיתווספו עוד 4 דיסקים להספק. ב…
-
- 14 תגובות
- 947 צפיות
-
-
נמאס לי כבר מהמחשב הישן שלי, ואני רוצה לקנות מחשב. האם 6000 ש"ח זה תקציב סביר? (כי התקציב שלי לא מוגבל, אבל אני לא רוצה לבזבז, אלא את התקציב עם הערך הכי טוב לכסף שלי... ) בעיקר למשחקים כבדים מעבד חזק 4 ג'יגה זיכרון, שיהיה לעתיד. מינימום 500 ג'יגה, (אם אפשר לדחוף יותר זה יהיה מצוין) לגבי כרטיס מסך- אם יוצא משהו טוב בחודש-חודשיים הקרובים, תיידעו אותי לגבי זה. תודה לעוזרים מראש
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=E6850-2&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=84&aff=Zap〈=he המחשב הזה יעבוד לי על הגדרות גבוהות במשחקים כבדים כמו CRYSIS ?
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
חייב לקנות מחשב חדש, המחשב שלי בתהליכי גסיסה סופיים :-[ . אני רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים מאוד וצריך גם מסך. המסך לא חייב להיות מאותו חנות. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל להכי טוב שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים הכי חדשים\כבדים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? חייב מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים מה אנחנו פה שנות השמונים? 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיי…
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי. קמתי בבוקר אחרי שלילה אחרון התעצבנתי שאפילו WoW נותן לי משהו כמו 10 FPS בזמן רייד והחלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב. התקציב הוא 8500 ש"ח והשימוש הוא למשחקים כבדים וראייה עתידית, כלומק אני לא משפר או מחליף מחשב ב 4-5 שנים הבאות אז אני רוצה מפלצת. כמה דגשים: 1.יש לי ציוד הקפי (מקלדת,עכבר,פאד מיקצועי,רמקולים) 2.יש לי כבר כרטיס קול ככה שלכרטיס של הלוח אם אין שימוש בישבילי למרות שלא שמעתי על לוח אם ללא כרטיס קול בכל מקרה. 3.יש לי מארז Thermaltake Tsunami לא ידוע לי דגם ספציפי אבל הוא נרכש ליפני 3 שנים (חלק מהברגים קצת החלידו אבל מפבנים הוא עדיין נראה די טוב (אני מניח שיש צורך להחליף מאוורים אלא אם כן מארז חדש יתאים יותר.) 4.יש לי צורב DVD. חלקים שאני יכול להתפשר עליהם. 1. HAR…
-
- 13 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים כבדים וסרטים. לכן חשוב שיהיה מסך 21 אינץ'. תקציב עד 7K ללא ציוד היקפי פרט למסך. תודה. עריכה: חשוב שלמפרט תהיה איכות סאונד טובה לכן אם יש מקום לכרטיס קול איכותי אז לציין.
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט למשחקים עד 4K שכולל בתוכו HD4870 מחשב חזק למשחקים ללא HD יש לי 260 גיגה לעניין
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לעזור לאחיין שלי לקנות מחשב לבר מצווה . בעקבות המלצות שלכם ממפרטים שונים הגעתי למפרט הבא. אנא תעדכנו אותי אם יש משהו שכדאי לי לשנות או להחליף ולא לחרוג מהסכום הזה פחות או יותר. בעיקרון זה בעיקר למשחקים וסרטים ובגלל זה העדיפות למסך הזה והרמקולים. המארז פחות חשוב מבחינת מראה אבל הבנתי שהוא שווה ויתן תמורה טובה. תודה מראש לכולכם מחיר כמות ¤ סה''כ INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX 1505.00 1 1505.00 GIGABYTE GA-P35-DS3R (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA 675.00 1 675.00 GEIL 2GB 1GBX2 DDR2 667MHZ CL5 WITH COOLING (KIT) 529.00 1 529.00 GIGABYTE GV-NX88S320H-RH GEFORCE 8800GTS 320MB DUAL DVI PCI-E 1684.00 1 1684.00 W.D WD250…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה זמן ביקשתי פה מפרט , בסוף לא הזמנתי אותו ושיניתי קצת את הציפיות שלי , אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 , עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים חדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080? תלוי במסך שתמליצו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש המחשב צריך להיות עם מסך 20'' ועם מעבד אינטל הוא מסכים לקחת מעבד AMD רק אם יש הבדל גדול מבחינת ביצועים חובה DX10 לא מתוכנן OC לא צריך ציוד היקפי המחשב למשחקים אם יש משהו ששחכתי תכתבו ואני אוסיף תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
היי חברה מעוניין לקנות מחשב חדש כולל מסך בסכום של עד 6,000 ש"ח בעדיפות בפחות. - לא ניתן לחרוג. ציוד היקפי - מסך חובה. אם נשאר כסף אז גם עכבר ומקלדת. יתכן אוברקלוק בעתיד. ללא מערכת הפעלה. אם ניתן אז SATA 3 וUSB 3 מארז לא חשוב - העיקר שיהיה מספיק מקום ומאוורר ומקום נוח לדיסקים. שישאר מקום להרחבת זיכרון ודיסקים בהמשך. חשוב מאד - INTEL בלבד. תודה
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות להגיע יותר לכיוון ה4000 שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים וע…
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להרכיב לחבר שלי מחשב למשחקים, מבוסס אינטל, עם מסך (17 אינץ) במקסימום 6000 ש"ח בבקשה אם למישהו יש מפרט שיכתוב אותו כאן, תודה..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין שום בעיה עם לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 7000 זה הרבה יותר ממה שצריך גם ככה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 וכל משחק חדש שייצא בתקווה על ההגדרות הכי גבוהות לכמה שיותר זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מניח שבתקציב הזה הרזולוציה תהיה 1920 לפי המסך שתמליצו עליו(הדל עם הIPS…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מסומן. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? המסך שאני יקנה יהיה בגודל 24" וברזולוציה 1920X1080. * באיזה סוג משחקים תשחקו? COD: MW 2, BF:BC, GTA IV, CRYSIS. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך בגודל 24" וברזולוציה 1920X1080. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! בני דודים שלי מחפשים מחשב שיהיה טוב למשחקים טובים , יש לציין כי הידע במחשבים שלהם מצומצם ויש להם העדפה לקנות בפנדה (סיבות אישיות) , אכשיו פנדה פירסמו את המחשב הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5180 ורציתי לשאול אותכם מה צריך להוסיף למפרט הנ"ל (או להחסיר) בכדי לקבל מערכת משחקים טובה .. התקציב הוא עד 5,500 ויש לציין כי הם צריכים את כל הציוד ההקפי (מסך מקלדת ועכבר) והכי חשוב הם לא יודעים כיצד להרכיב מחשב ובגלל זה המחשב שצויין בפנדה חוסך להם 200 ש"ח .. בתודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני לא מתכנן oc בכלל.. לא זקוק לרמקולים.. אני צריך בעיקר למשחקים כבדים... בניתי משהו כזה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1095 לוח אם: ABIT IB9 מחיר: ¤579 מסך: DELL LCD 19" E197FP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR מחיר: ¤1289 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1777 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤716 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BL…
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני צריך שתבנו לי מחשב שמיועד למשחקים כולל מסך 19'' טוב, מקלדת ועכבר (בלי רמקולים)... לא מתוכנן oc בשום שלב.. ב7500 ש"ח, אם אפשר בלי חריגות.. תודה mz155
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב למשחקים בתקציב של 5000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים (OC לא מתוכנן) בתקציב של 4500-500 ש"ח נקודות חשובות: * מסך - חשבתי לקנות את ה T200 של סמסונג, האם לדעתכם יש מסך יותר רלוונטי? * מעבד - אני מאמין שה8400 יהיה נהדר והיחס בין מחיר לתמורה הוא המשתלם ביותר. * זכרון - 4Gb * כרטיס מסך - למען האמת בכל השנים השתמשתי בNVIDIA והייתי מרוצה, אולם בחודשים האחרונים כולם מדברים על ATI48XX שמח לקבל גם אלטרנטיבה של NVIDIA, בנוסף - עד כמה גדול הפרש הביצועם בין 4870 ל4850 והאם הוא שווה את תוספת המחיר *מארז - מארז פשוט ושקט (כגון 6A19) הוא מספיק בהחלט עם 2 מאווררי 120מ"מ. * ספק - אודה ואתוודה שאין לי שמץ בנוגע לספקים אולם כיוון שOC לא מתוכנן אני מאמין שגם ספק "פשוט" יעשה את העבודה. * לוח אם - נסיון טוב בעבר …
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-