ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מלבד הצרכים הרגילים של גלישה וסרטים אני גם מעוניין במחשב שיוכל להפעיל סטראקראפט (משחק מחשב) בגרפיקה בסיסית (לא הכי גבוהה), כמו כן משחק 15.6 אינץ'. התקציב שלי הוא עד 3000 גג.
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ואני מחפש מחשב בתקציב של 4600 עם מסך LCD 19 שיעודו למשחקים המפרטים באתר לא סיפקו אותי..
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נייד של טושיבה בן שנה עם מערכת הפעלה VISTA BASIC. יש לי מידי פעם מסכים כחולים שבסוף של המסך זה מה שכתוב : stop: 0x0000008e (0x000001d,0x81e3c04e,0xaf6ba960,0x00000000) האם זוהי בעיה בזכרון? או בעיה חומרה של הזכרונות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בנושא החומרה... בכל זאת בהתייעצות עם אנשים וע"י בחירת מוצרים של חברות מועדפות עם ניסיון טוב הרכבתי מפרט כמעט מלא. אני צריך חוות דעת על המפרט, וגם תוספת של ספק, מארז, וקירור נוסף מומלץ. המפרט כרגע עומד על 5700 ש"ח, זאת אומרת שיש עוד 1300 בשביל שאר הדברים... זה המפרט: Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX 1495 ש"ח Gigabyte GA-EX58-Extreme Intel X58 Chipset Socket LGA 1366 1730 ש"ח OCZ Intel® i7 DDR3 TRIPLE CHANNEL 3GB 1333MHZ CL8 - OCZ3X1333LV3GK 504 ש"ח Gigabyte ATI Radeon HD4890 1Gb DDR5 GV-R4891GH Model R4891GH 1235 ש"ח Western Digital 640GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD6400AAKS 365 ש"ח LG GH22LS40 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 LigntScri…
-
- 17 תגובות
- 866 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת..השימוש של המחשב בעיקר למשחקים, דיסק קשיח 80 מספיק כי יש לי עוד אחד. צורב DVD, מארז שיהיה MID+ ספק שיהיה מספיק. המחשב לא יעבור שום אוברקלוק אפשר לשלב קניה של חלקים מ2 חנויות...אך כמובן להשתדל שלא.. ללא מסך, רמקולים, עכבר, מקלדת וכו'. ולהשתדל לא לעבור את הסכום תודה!
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
קודם כל תודה למי שנכנס. אני צריך מפרט למחשב חדש הסכום: 5500 שקל. לא כולל מסך,מקלדת,עכבר, רמקולים,כונן דיסקטים סי די רום. בעיקר למשחקים,חשוב amd ,שקט וצורב dvd. שאלה נוספת היא האם יש לכם חנות באיזור המרכז שאתם ממליצים עליה שהיא עם שירות טוב,אחריות להרבה שנים והכי חשובה אמינה. תודה מראש אלירן
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן! אני מתעד לרכוש מחשב נייד חדש בחודש הקרוב.. ערכתי קצת בירורים בתחום ואני רואה שהשוק הזה מאוד דינמי וקשה לעכוב אחרי כל תנועה שיש בתחום כרגע בכל מקרה מפה לשם, המליצו לי על ה DELL Studio 1557 עם מעבד I7 720 4GB זיכרון פנימי 500GB HD וכו וכו'... למרות שמה שמוזר לי אני רואה שדל כרגע היא בין הבודדות שכרגע מציעות את הI7 בניידים אשמח לשמוע את דעתכם בנושא!! 8)
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מעבד: amd 4600 +D. core לוח: gigabyte GA-M55 S3 זיכרון פנימי: KINGSTON DDR2 2GB 667mh דיסק קשיח: W.D 160 sata2 צורב: nec AD7170A DVD-R/RW X18 מסך: "Neovo 4msec 19 כרטיס מסך: GEFORCE 7300GS 128-512MB רמוקלים: X210 LOGITECH 2.1 מקלדת ועכבר אופטיים של לוגי'טק. מארז ג'נרי[תוכלו להמליץ לי על אחד זול וטוב?] כל המפרט 4000ש"ח. איך הוא? והמחיר? תודה רבה מראש!!
-
- 14 תגובות
- 866 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לשימוש ביתי משרדי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך מס…
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
האחד דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN MSI K8N NEO2 PLATINUM OCZ DDR 512MB 500mhz EL Dual Channel Gold WD 120/7200 SATA 8MB POINTOFVIEW 6600GT AGP 128MB CREATIVE LIVE 5.1 TZAG FULL TOWER A2-23 Antec TruePower 430W והשני כמו שיש לי במפרט : דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3200+ BOX 754PIN Epox 8kda3j Adata 500mhz 512X2 Seagate 120/7200 SATA 8MB Albatron 6800 GT CREATIVE Audigy 2 LS 5.1 TZAG FULL TOWER A2-23 Antec TruePower 430W איזה מאלו יתן ביצועים עדיפים ? (שידרוג לעתיד לא בתכנון , אבל קניית מחשב חדש לגמרי בעוד 3שנים בערך כן צפוי.) אין בכוונתו לבצע OC אז לא להפציץ עם לוח אם כמו DFI וזה (הוא מעדיף לקחת כמה שיותר פשוט) שאלה של ביצועי משחקים בלבד תודה!
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
המחשב נועד לשימוש באינטרנט לראות סרטי FULL HD משחקים בקטנה כמו COD גיטר הירו וקומנדו אינקורקוד 3 (לא חייב באיכות הכי טובה ) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
כפי שציינתי אני זקוק למחשב בעל מקסימום כח עיבוד,מבוסס אינטל 4 ליבות , אין צורך בכרטיס מסך מעבר למשהו onboard בסיסי, 2 גיגה זיכרון יספיקו. המסך צריך להיות סביר ולא מעבר לכך רצוי מרובע , התקציב כולל בתוכו גם WINXP חוקי
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי, הייתה שמח להתייעץ אתכם לגבי רכישת מחשב נייח. מצרף הודעה לפי הפורמט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, חריגה של עד 500 שח מקסימום (עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה, הרבה אינטרנט ועבודה על הרבה חלונות ואפליקציות במקביל. בנוסף המחשב ישמש לקצת תכנות בסיסי וצריך להיות מסוגל להריץ פוטושופ סבבה (לא בתור תפקוד עיקרי אבל כן משתמשים בתוכנה לפעמים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5…
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום ! אני זקוק למפרט מחשב שיכלול הכל פרט למסך СD צורב ופלופי .. חשוב שישב בתוך מארז קטן כי אני יזדקק להעביר את המחשב מהחדר לסלון (הרבה..) ובנוסף לכך שיורכב למשחקים כבדים .. בתודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם למישהו יש נייד כזה אז אשמח לשמוע את דעתו עליו מומלץ שגם יוכל להרץ משחקים קלים. * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? בסביבות ה 2 קילו ומטה אפשר לחרוג טיפה למעלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סביר למחשבים ניידים בגודל הזה, שלא יגמר אחרי שעה שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? דרוש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כרגע לא תקציב: עד 4500 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש בסכום של כ5000 ש"ח וחשבתי על הרכיבים הבאים: AMD ATHLON 64 3200+ S939 Price:1220 Gigabyte K8NF(NF4)S939 PCIE Price: 621 2X 512MB DDR2 A-Data Price:590 PINE xfx 6600GT PCIE Price:1200 (כרטיס קול) Creative Audigy 2 Value Price:278 W.D 120GB 7200RPM Price:470 Teac/Sony 1.44 Floppy Price:45 LG 16X48 DVD Price:140 HEC 425W Price:335 Total Price: 4899 האם ישנן הצעות לשינויים/שיפורים? הוספה: האם למישהו יש המלצה למסך CRT במחיר של עד 700 ש"ח? תודה מראש ;D
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לגרפיקה ומולטמדיה צורכי המחשב הפעלה על הרזולוציה הגבוה ביותר עם WINDOWS VISTA אפשרויות תמונות גובוהות! תוכונות כגון פוטושופ ותוכונות עריכה כגון איכסון 1TB מקום שיהיה בו חיבור FIREWIRE כ 15000 שקל גמיש +
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי, אני זקוק לעזרתכם על מנת לרכוש מחשב שהשימוש העיקרי שלו יהיה להרצת משחקים. זקוק לביצועים טובים אך מודע שב3000 ש"ח מכונת משחקים אני לא אקנה. הייתי בחנות של למיר וקיבלתי 2 מפרטים מהמוכר: מזכיר שוב התקציב הוא כ3300 ש"ח ללא צורך במסך, מקלדת ועכבר ורמקולים. רק המחשב נטו הצעה מספר 1: מבוסס Intel מעבד: Intel core 2 duo E4400 2.0 GHZ לוח אם - Intel Lemont DP965LTCK P-4 כרטיס מסך: Gigabyte GV-NX86T256H GF8600GT 256MB הארדיסק : 160 GB של היטאצ'י 7200RPM 8MB BUFFER מארז כולל ספק כוח של 500W שנקרא MIDI ATX 630A זיכרון SUPERTALENT DDR2 1GB 667Mhz CL5 כפול 2 דהיינו 2GB כרטיס קול 6 ערוצים ONBOARD סה"כ 3300 ש"ח מפרט AMD מעבד AMD ATHLON 64 DUAL CORE 4000 X2 / 2.10 GHz …
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב 1525 של Dell, ואני רוצה להתקין עליו XP. מצאתי באתר של Dell דרייברים לXP והורדתי, אבל עדיין יש כמה התקנות בחומרה שעדיין לא הותקנו ולא הצלחתי לזהות אותם. צירפתי תמונה של מה שלא הצלחתי לזהות. לגבי ה Ethernet הורדתי את כל הדרייברים שנמצאים באתר של Dell פה: http://tinyurl.com/bvptx4 בקטגוריית Network ועדיין זה כותב בעיה. למרות שהאינטרנט (Wi-Fi) עובד כמו שצריך והאינטרנט עובד. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
בוקר טוב המחשב הנייד הוא לצרכי הפקת מוזיקה עם תוכנות כמו Reason (או Ableton, Cubase) ולשאר הדברים הבסיסיים שעושים בדרך כלל עם מחשב צריך להיקנות באילת בגלל שמזדמן להיות לי להיות שם ויש מבצעי black friday יש שם KSP, אייבורי ובאג כנראה יש עוד שאני לא מכיר בתחתית העמוד הזה רשומות בקשות מינימום למחשב שיריץ את התוכנה Reason https://shop.propellerheads.se/product/reason-9/ תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב נייד למטרות עבודה בתחום העריכה , כמובן שהייתי מעדיף מחשב שולחני אבל יש צורך בניידות ולכן אני פונה ומבקש עזרה אצל חברי הפורום חשוב הביצועים ואיכות בניה והרכבה טובה , העדפה ל DELL בשל האחריות והשירות הטוב אבל פתוח לכל ההצעות , תקציב כמו שציינתי בכותרת 5000 ש"ח תודה מראש לעונים. איגור.
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
צריך מחשב לאינטרנט, תוכנות, משחקים ברמה סבירה. ללא OC, ללא ציוד נלווה מקסימום מקסימום 2K. לשים מה שיותר טוב במחיר הזה [amd\intel] והלוח אם מספיק טוב. תודה רבה ! **לבנות בחנות הכי זולה.. תודה !
-
- 13 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן אני אשמח למפרט למחשב שיהיה בשימוש בעיקר לאינטרנט אופיס והורדות, המחשב יחובר בו זמנית גם למסך מחשב וגם לטלוויזיה לכן אשמח לכרטיס מסך שתומך בזה (הטלוויזיה עם יציאת HDMI המסך מחשב עם DVI) המחשב ישמש אנשים שסיכוי טוב ישתמשו בו למשך לפחות 5 שנים. תודה רבה מראש והסקר למטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 3K, אפשר ועדיף פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז נשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס אולם המחשב יהיה מחובר לשני מסכים (האחד מסך מחשב (DVI) והשני טלוויזיה (HDMI)) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (…
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד,לא כל כך משנה לי האם זה מהארץ או לא(רק מבחינת אחריות כמובן) תקציבי הינו עד 3500$ דולר או 12000 ש"ח. * מטרות המחשב? משחקים (כבדים וקלים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? רצוי יותר מ"15. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן, לפחות 5 שעות של צפיית סרטים ו3-5 שעות של משחקים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא,יציאות USD2/3 לא צריך יותר מזה (כניסה לכרטיסי זיכרון יכולה להועיל אך לא משנה כל כך). * גודל מינימלי של כונן קשיח - רצוי 1TB אבל יכול להתפשר על פחות. * צורב DVD - מעדיף שיהיה לו כונן blu-ray . * האם נדרשת אחריות בינלאומית - אם המחשב מחו"ל אז כן.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-