עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי בקרוב אני קונה מחשב חדש, אז בניתי מפרט: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1290.94 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 779.42 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit [ ¤ 799.98 ] 1 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 645.37 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9800XT 256MB Retail Video Card [ ¤ 3297.44 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 Retail [ ¤ 214.95 ] 1 Cas…

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by oDot,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש משרדי (אופיס) + תכנות (Visual Studio 2008). המחיר בו אני מעוניין לקנות הוא 4000 ש"ח, ניתן לסטות מעט. שימו לב שאני גם מוכן לקנות בNEWEGG כל עוד אני מקבל אחריות בסניף של החברה בארץ, וכמובן שהמשלוח שעולה בסביבות ה180 דולר ל4 קילו צריך להיכלל במחיר. אין צורך להזמין מNEWEGG אם החסכון לא גדול מאוד (גדול=בסביבות ה1000 שקל). מעדיף שלא לקנות IBM בעקבות ניסיון לא טוב איתם, וגם לא עם HP בעקבות ניסיון לא טוב של חבר איתם. אצל IBM נשבר הציר של המסך והם אמרו שזה לא במסגרת האחריות (WTF) וחבר רצה למממש אחריות על מחשב נייד של HP אך התברר שיש להם מחסור בחלקי חילוף. IBM לא אקנה, אך על HP אפשר להתפשר בהנחה שזה באמת משתלם. בבקשה תנו אופציה אחת מניו…

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by elad-k1,

שלום אני צריך בבקשה מיפרט עד סכום של 3000 שקל לצורכי סרטים בעיקר שיכלול בו! מעדיף שהמחשב יהיה אינטל פנטיום(לא סלרון ולא amd) מעבד לוח אם זכרונות כרטיס מסך פלופי מארז (אם המארז בא עם ספק אז אין צורך בספק, ואם לא אז גם ספק) הארד דיסק(עדיף 160 גיגה) מסך דק 17 (ללא כונן סי די,מקלדת,עכבר,רמקולים) תודה רבה

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by yirmio,

1. מה התקציב המקסימאלי? כן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות בעיקר בסביבת VS ו Android Studio, בנוסף עושה שימוש ב Adobe Lightroom עם קטלוג של עשרות אלפי תמונות, אבל זה לא בשימוש יומיומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, Android Studio, Adobe LightRoom, MS Office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  5. אהלן אני עומד לקנות מחשב חדש וזה המפרט שהרכבתי: פריט תאור כמות מחיר מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel 1 1178 לוח אם לוח אם P5B Deluxe Asus 1 1110 כרטיס מסך Geforce 7600 GT 256 leadtek 1 778 זיכרונות DDR2 2048MB 800MHZ CL4G.Skill 1 1,506 Hark disk WD2500KS Western Digital 1 369 מארז GIGABYTE Triton GZ-XX1CA 1 355 ספק כוח ELT400AWT Enermax 1 447 צורב LG H10N 1 185 סה"כ 5,928 החלטתי לרדת בכרטיס מסך ל7600gt(במקום לקנות כרטיס כמו ה1950xt לדוג')--ולחכות איתו מס' חודשים עד שיתייצב שוק הdx10 מה דעתכם על המפרט בכלל ועל הכרטיס מסך בפרט(האם ההחלטה לקנות כרטיס ביניים נכונה ואם כן האם זה המתאים מכל המגוון שקיים)??? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  6. החלטתי לתת לעצמי מתנת חנוכה בדמות שדרוג מקיף. אלו הרכיבים שבחרתי: Intel i5-4570 Gigabyte GA-B85M-HD3 Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB GDDR5 יש לי שני כוננים קשיחים סה"כ טרה בייט, מארז Antec 300, שני סטיקים של 4 ג'יגה ראם זכרון מתוצרת G.SKILL וכונן/צורב. אני מצפה לשחק משחקים כבדים כמו באטלפילד 4 על הגדרות גבוהות ב1080P עם קצב פריימים חלק, ולא לדאוג לפחות בשלוש השנים הקרובות. אלו לא ציפיות מוגזמות, נכון? רציתי לדעת אם הרכיבים שבחרתי יתאימו למארז הנוכחי, ואם אני צריך לרכוש ספק כוח חדש במקום זה שיש לי - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817371007 במידה וצריך, מה דעתכם על זה? - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9910 ולבסוף, המסך הנוכחי שלי…

7. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3,600 ש"ח במזומן. 2. מטרות המחשב? HTPC שישמש לצפיה בסרטים, קולנוע ביתי ומשחקים כאשר הוא יחובר אך ורק ל TV Full HD. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני לא צריך הרכבה. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? המחשב צריך להיות שקט, ושהמארז יהיה אלגנטי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? השקט חשוב מאוד ! 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן. 11. במפרט למשחקים - בא…

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  8. הרכבתי בעצמי לפי הנסיון החודשי שלי פה בפורומים של מחשבים. המפרט מיודע בעיקר לגיימינג כבד כגון GTA 4 Dead Space או בקיצור רוב המשחקים החדשים שיצאו.. יתחבר למפרט מסך "19 מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ₪1169 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P43-ES3G ₪423 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4 - TITANIUM EDITION : OCZ2T800C44GK ₪408 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 VAPORX 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1219 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪305 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET ₪352 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 250GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD252KJ ₪213 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל…

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  9. שלום חברה מה שלומכם יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV9000T כרגע יש לי 1G זיכרון, ואני רוצה להרחיב אותו מכוון שיש לי DUAL CHANNEL 667MHZ , אני חייב לקנות 1G+1G, רציתי לדעת איזה חברה עדיף??? יש לי אפשרות לקנות OCZ או GSKIL או משהוא אחר?? אם תוכלו בבקשה להפנות אותי לחניות באזור חיפה ולאתר אינטרנט שלהם אני אשמח תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by moshirez,

.

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  11. Started by plonter,

לפעמים יש צורך במוצרים שהיחוד שלהם הוא דווקא הצבע. אז שמנו קישור באתר למוצרים ורודים 🙂 יש ניידים, ציוד היקפי ובקרוב (כחודש וחצי) יהיו מארזים ורודים .... מחשבים ניידים, טלפונים ושאר מוצרים ורודים באתר ... אז מקווים שעזרנו למי שדווקא ורוד חשוב לו/ה 🙂

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by mark0455,

שלום, אני חדש בעולם בניית המחשבים ואני מעוניין בעזרה כי אין לי כל כך מושג בנושא. הפרטים על המחשב שאני מעוניין לבנות: 1. עד 8000 יש אפשרות לחריגה. 2. המטרה המרכזית של המחשב תהיה הרצת מספר מכונות וירטואליות בו זמנית לכן 32 ג'יגה ראמ צריך להיות לפחות, גיימינג פחות חשוב לי כי אני לא כל כך משחק במשחקי מחשב. 3. ציוד הקיפי אני לא צריך רק את המחשב עצמו (נייח) 4.אני צריך את כל החלקים שצריכים להיות למחשב (אני בונה מאפס) 5. עדיף שקט אבל אני גמיש בזה 6.ההגבלות הפיזיות של המחשב פחות חשובות לי ובנוסף אני לא רוצה שיעשה אורות בכלל (חוץ ממה שהכרחי) 7.אין צורך לכלול מערכת הפעלה אני אדאג לזה 8.אזור הרכישה בהעדפה באזור חדרה-בנימינה 9.לגבי מוע…

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  13. Started by איתמר,

Intel Core 2 Duo E6750 Box מעבד GIGABYTE GA-965P-DS3 לוח אם Westren Digital WD3200AAKS 320GB דיסק קשיח Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 זכרונות BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC 320MB PCIe כרטיס מסך LiteOn LH-20A1P X20 DVD צורב NZXT Apollo מארז Enermax Liberty 400W ספק Samsung 20" 206BW 2ms LCD WIDE מסך Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse עכבר Logitech Media Keyboard Elite מקלדת "creative I-Trigue 200 WH " רמקולים Windows XP Home מערכת הפעלה "Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 " קרור למעבד המחיר הוא בסביבות ה8000 לא זוכר בדיוק ואם אתם מוצאים דרכים להוזיל את המחשב אז אני ישמח

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  14. טוב תראו אני מיואש לגמרי מעצם העובדה שאין לי אפשרות לשדרג את המחשב. השאלה שלי עכשיו היא כזאת, האם אני יכול להחליף את הספק כוח שיש לי ככה שהמחשב עדיין יעבוד? זהו המפרט: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm אני רוצה לעשות את זה במטרה להיות קצת יותר מוכן לקניית לוח, מעבד וזיכרון חדשים.

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  15. TL;DR - מערכת גיימינג עד סכום 4500 שח, ללא מסך כונן קשיח וציוד היקפי. לרכישה באיזור המרכז. 1. מה התקציב המקסימלי? כמו שכתוב בכותרת עד 4500 (התקציב אינו חקוק באבן וניתן לחריגה אם התמורה אכן שווה את זה) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ראה לעיל, אך הכלל המנחה אותי הוא מערכת הוא מערכת בעלת ערך FPD גבוה (כן, FPD = frames per dollar) אני מוכן להשקיע 10% יותר על מנת לקבל 15% ביצועים וכו', לא מתכוון להוציא כסף על מנת להוציא כסף או על מנת לקבל תמורה זניחה. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הקו המנחה הוא 4500 ש"ח, מוכן לחרוג אם פריט מסוים שלא ניתן לוותר עליו דורש זאת, אך המטרה היא לפגוע איפשהו קרוב לסימן ה4.5 אלף 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבוד…

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  16. אני צריך מפרט למחשב עם מעבד אינטל-דרוש מעבד חזק במיוחד עד כמה שניתן. *כרטיס זיכרון-חובה 2 גיגה של חברת קינגסטון(הבנתי שהם הטובים בתחום) *כרטיס מסך-חובה של GeForce *כונן קשיח- אם מומלץ אז GB500 אני מדגיש אני צריך מפרט ללא מארז, מקלדת ועכבר, זה אני קונה בניפרד, גם ללא צורב שאני אקח מהמחשב הישן. חשוב לי גם קירור מצוין לכול המחשב ואם אפשר שייהיה את הOC הזה. המחשב חייב להיות מצוין למשחקים הכי חדשים שיש זה המטרה העיקרית שלו. תודה רבה. תקציב-4000 ש"ח.

• 13 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by lofty,

אהלן חבר'ה, אני הולך לבצע Trade In על המחשב הנייח שלי תמורת מחשב נייד Dell של מישהו אחר. המחשב הנייח שלי נקנה לפני חודש אבל אני רוצה לעבור לנייד. המפרט של המחשב הנייד שאני הולך לבצע עבורו טרייד: dell inspirion i5 2.3mhz 256ssd (או 640gb רגיל) מסך 15.6" 6gb ram עם הקופסה ווינדווס 7 מקורי המפרט של המחשב הנייח שלי: בגדול המטרות שלי עבור המחשב הנייד הם תכנות, פוטושופ, קצת גיימינג כגון משחקי הסטרטגיה (WOW, Starcraft) וגם Counter Strike. השאלה היא האם המחשב הנייד הזה הוא שווה וגם כמה לדרוש ממנו שיתן לי תוספת של כסף? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  18. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: STARCRAFT 2,DIABLO 3, RPG -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי מסך 19 אינץ ברזולוציה מקסימלית של 1024X1280. אני מתלבט אם שווה להוריד באיכות המחשב כדי להכניס לתקציב מסך? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by dvir aziza,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר אבל לא על חשבון ביצועים(לחסוך על דברים שנראים יפה וכולי) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? שיריץ משחקי יריות כמו אוברוואטץ pubg לא צריך שיריץ במהירות הכי טובה אבל שיריץ חלק עם איכות בינונית פלוס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?3-4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך שיורכב בחנות,לגבי מערכת הפעלה לא צריך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  20. מחשב למשחקים ב5500 ש"ח בלי ציוד היקפי =] (המפרט העדכני בהמשך הדיון..)

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by amir_dj,

יש לי ספק של חברת ACER בעל מתח של 19V ו4.7 אמפר. ויש לי לפטופ שלא שייך לו אבל גם של ACER שדורש מתח זהה אך 3.4 אמפר. אני יכול לחבר אותו?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  22. Started by q1234,

היי אני רוצה לבנות מפרט מבוסס על רכיבי הדור הבא (pci-e , וכו'.) התקציב הוא 10000 , בלי מסך . זקוק שזאת תהיה מערכת שקטה , אך דיי קרירה יחסית . רוצה כרטיס מסך שיהיה בסגנון של 9600 פרו או xt רק של הדור הבא , לא צריך משהו מתקדם במיוחד . תודה .

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by dorosh,

שלום לכולם זה מפרט שכרגע יש ברשותי מה הייתם משנים בו.. והאם הוא טוב לא טוב Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz MotherBoard: P5Q-E P45 Hard Drive: WD 250GB 16MB BUFFER Graphic Card: SAPPHIRE HD 4870 TOXIC Edition 512MB GDDR5 memory / 256-bit memory interface Memory RAM: A-DATA 4GB 800MHZ (2x2)kit Sound card: Creative Sound Blaster Aduigy Value 7.1 24BIT 96 kHz Case: Raidmax Ninja Power Supply: Zalman 460Watt (ZM460B-APS) Zalman

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by Atlon-Xp,

בעזרת השם אני קונה מחשב חדש בחודש הבא ורציתי המלצות למחשב טוב למשחקים ואינטרנט... שלא יעלה יותר מ4200 ש"ח אולי יחרוג קצת את המחיר אך לא בהרבה בבקשה. מומלץ לשים 40 ג'יגה כי יש לי כבר 80 אז זה יספיק. אני בכבלים אז לא נראה לי שאני צריך כרטיס רשת. סידירום וצורב לא צריך כמובן וגם מסך לא... שיהיה מארז יפה בבקשה. תודה ואני מקווה שתענו בהקדם. מומלץ מחנות באיזור ר"ג כגון PCH סליחה ששכחתי להזכיר אבל אני מעדיף כרטיס של רדאון ומעבד של AMD. תודה,

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Started by bendale,

שלום אני מתלבט בין שני מחשבים אחד hp והשני דל המחשב מיועד להרבה עבודה,צפייה בסרטים וחיבור לטלוויזיה,מוזיקה,אינטרנט,תוכנות,אופיס ומשחקים pes10 ו-nba2k10 מחשב דל inspirion 1564 i5-520 המחיר הוא 5496 ש"ח http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8285&perur=2&t=1&c=441 מחשב שני זה HP Pavilion dv6-2130ej http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733393 המחיר הוא 5180 ש"ח מבקשה חוות דעת דחופה אני מעוניין לרכוש מחשב בהקדם תודה רבה מנחם[br]פורסם בתאריך: 2.02.2010 בשעה 00:35:59 בבקשה המלצות כמה שיותר מהר את ה-hp במחיר הזה אפשר לרכוש עד 3 בלילה

• 5 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.