עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ברשותי מחשב נייד של DELL VOSTRO 3560 עם מעבד: i5 3210m 2.5GHz וכרטיס מסך: ATI RADEON HD 7670M 1GB האם חומרה זו מספיקה לעבודה עם SOLIDWORKS 2012? (הערה: זה מחשב שאני אמור לקבל ואפשרויות השדרוג שלי מאוד מוגבלות)

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  2. Started by kobibo,

אודה להצעה עבור מחשב המיועד בעיקרו למשחקים וקצת קידוד סרטים. ללא ציוד הקפי ללא פלופי וללא צורב DVD ! ארצה לראות בהצעה: דיסק אמין ושקט בנפח 160GB . קירור למעבד של Bigtyphon . סטיק של 1GB ( בעתיד הקרוב הוסיף עוד 1GB ). ספק איכותי ומארז מאוורר ושקט. בסכום של 4700 ש"ח כולל הרכבה ( אנא נסו לא לחרוג מהתקציב ).

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מחשב חדש כי המחשב הישן כל הזמן עושה בעיות... התקציב שלי 2600 ש"ח והמטרה של המחשב היא למשחקים ללא עדיפות למעבד Intel או משהו וללא ציוד היקפי בכלל. תודה

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  4. Started by aviv00,

המהירות שלו זה 1.5GHZ אבל זה דואל קור 2 לאיזה מעבד נניח בסידרה T3XXX הוא משתווה אני שואל כי אני חושב ללכת על הדגם הזה במקום לבחור מחשב נייד עם מעבד T2XXX או T3XXX השאלה שלי היא בתחום ה ביצועים תודה Intel® Core2 Duo Mobile Processor T5250 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLA9S# Intel® Pentium® Processor for Mobile T3200 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLAVG אולי עדייף את ה T3200 ?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by elad-k1,

שלום אני צריך בבקשה מיפרט עד סכום של 3000 שקל לצורכי סרטים בעיקר שיכלול בו! מעדיף שהמחשב יהיה אינטל פנטיום(לא סלרון ולא amd) מעבד לוח אם זכרונות כרטיס מסך פלופי מארז (אם המארז בא עם ספק אז אין צורך בספק, ואם לא אז גם ספק) הארד דיסק(עדיף 160 גיגה) מסך דק 17 (ללא כונן סי די,מקלדת,עכבר,רמקולים) תודה רבה

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by nsof,

אהלן חברה, קודם כל אני רוצה לשבח את כל המשתתפים בפורום מאוד הופתעתי לטובה - ישר כוח. לעצם הענין, יש לי שלושה שימושים עיקריים למחשב: א) תיכנות: כלומר ה - Visual studio, וה - MSDN ב) משרדי: office + IE ג) משחקים בד"כ קורה שבמקביל אני גם מתכנת וגם עובד עם ה office אבל אם אני משחק אז שום דבר אחר לא פתוח. הגעתי למסקנה (ורצוי שתתקנו אותי אם אני טועה) לגבי דרישות מחשב: מעבד: P4 3.0Ghz bHT FSB800 לוח אם: אין לי מושג איזו חברה אבל אני רוצה משהו שתומך ב dual channel, lan 100MB, Sb onboard 5.1 or better,firewire-1394, FSB800 זיכרון: 1Gb = 2*512 (רצוי CL2) כרטיס מסך: nvidia 5700 או ATI 9600 או דגמים יותר טובים והשאלות: א) האם נראה לכם מספק? ב) אולי AMD? ג) אילו חברות ודגמים ספציפיי…

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  7. אח שלי קונה מחשב לבר מצווה ושלי בדיוק נהרס והוא כבר ממש ישן אז החלטתי לחדש : אני קונה שני מחשבים: 1) לאח שלי, תקציב: 7000 כולל מסך, אפשר לחרוג קצת מהמחיר. משחק להרצת משחקים חדשים (כמו crysis וכאלה..), אינטרנט, קצת סרטים וקצת פוטושופ. מארז שקט כמה שיותר לא משנה איך נראה.. הכי מכוער שיש לא משנה. מסך 20 אינצ' טוב למשחקים וסרטים. בציוד הקפי צריך עכבר נטען אלחוטי (או אם זה עולה הרבה אז לא נטען) ורמקולים 5.1 סבירים. 2) לי, תקציב: 5000 שקל כולל מסך. בעיקר לאינטרנט, סרטים (HD 720P ו1080p), קצת פוטושופ ועריכת וידאו ברמה גבוהה... בדרך כלל פועלים מלא חלונות של אינטרנט+ כמה תוכנות ביחד... לא למשחקים... רק שיריץ wow ומשחקים ישנים יותר כמו צריך אבל בכלל לא חדשים. צריך מארז מא…

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  8. מעוניין לשדרג את שלושת הרכיבים הנ"ל ( רצוי מאוד ל AMD ) או שכדאי לחכות קצת לירידת מחירים ? במידה ולא מתוכננת בקרוב ירידת מחירים ( בגלל כפולי הליבה של AMD ) אודה להמלצתכם : המחשב בעיקרון מיועד למשחקים ולקידוד סרטים,לא מתכנן OC בתקציב של עד 2100 ש"ח . כמו כן אודה לכם באם תוכלו בנוסף למחירים לומר רק מהיכן לקחתם את ההצעה. אציין שברשותי קיים כרטיס מסך מסוג :Radeon 9800 Pro לכן גם הלוח שאותו ארצה לשדרג צריך להתאים ל AGP .

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב כרגע די חזק ואני רוצה לשדרג אותו כמתנה ליומלדת שלי. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש''ח - 300 ש''ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? רק משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920*1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? mmorpg games כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by niv_easy,

אז ככה, אני אשמח להמצלה למחשב נייד. אני חושב שבמחיר הזה אפשר לדאוג שהוא יהיה טוב להכל ובגלל זה אני לא אומר שהוא לגיימינג או לעבודת משרד, תכל'ס הוא אמור לשמש להכל, לימודים (אוניברסיטה בעיקר עבודה שותפת) גם תוכנות גרפיות למיניהן(autocad וכאלה אבל זה ממש לא העיקר) וגם למשחקים (אבל בקטנה). חשוב לי מהירות שקלתי מאוד את ה-I7, וחשבתי על LENOVO T510, אבל קראתי שהביצועים של הכרטיס מסך שלו לא טובים וגם ראיתי מחשבים של TOSHIBA עם מפרטים מרשימים יותר במחירים נמוכים יותר, אז למה IBM כאלה יקרים? קיצור אני אשמח להמצלה למחשב איכותי.

11. שלום לכולם ברשותי מחשב חדש המבוסס על מעבד I3, לוח H55, כרטיס מסך HD 5670, זיכרון 2G DDR3 סט מקלדת ועכבר אלחוטי של TEAC, ומסך סמסונג 23' יש לי 2 חדרים צמודים בבית, בחדר אחד נמצא המחשב ובחדר השני אני מעוניין שגם שם תהיה אפשרות לגלוש ולשמוע שירים. עכשיו לשאלה: האם ישנה אפשרות לפצל מחשב 1 ל-2 שולחנות עבודה שונים ובנוסף שבכל חדר יהיה סט מקלדת ועכבר, מסך ו2 כרטיסי קול שכל אחד ישמע מה שהוא רוצה? העביר כבל רק למסך ולשמע לחדר השני. במקום לקנות כרגע עוד מחשב? השימוש יהיה לגלישה ושירים. בתודה, אלירן

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  12. שלום לכולם, אין לי שום מושג בשוק הניידים, לכן אשמח לקבל את עזרתכם. מעוניין במחשב כמה שיותר זול אבל עם מעבד CORE 2 DUO (אם אפשרי בכלל ) מסך 14.1 מספק אותי עדיף שישקול כמה שפחות רצוי BLUETOOTH מובנה (לא חובה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  13. שלום חברה מה שלומכם יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV9000T כרגע יש לי 1G זיכרון, ואני רוצה להרחיב אותו מכוון שיש לי DUAL CHANNEL 667MHZ , אני חייב לקנות 1G+1G, רציתי לדעת איזה חברה עדיף??? יש לי אפשרות לקנות OCZ או GSKIL או משהוא אחר?? אם תוכלו בבקשה להפנות אותי לחניות באזור חיפה ולאתר אינטרנט שלהם אני אשמח תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by Israelsa1,

אשמח לקבל את חוות הדעת שלכם על המפרט הבא לפני קנייה, במיוחד לגבי לוח האם, המאוורר וכרטיס המסך מפרט זה הורכב באמצעות האתר StartPC - מחשבי גיימינג 889 ₪ - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 299 ₪ - Gigabyte GA-H81M-HD3 (Front USB3 HDMI Optical) S1150 290 ₪ - * מבצע עד ה 14.7 * - 8GB Crucial Ballistix Sport DDR3 1600Mhz CL9 590 ₪ - * מבצע * - MSI HD 7870 2GB GDDR5 TwinFrozrII 259 ₪ - * מבצע עד 14.7 * - SSD SanDisk 128G X300 SATA III 219 ₪ - * מבצע * - Toshiba 500G 3.5'' Sata3 2Y 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 419 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Wind + Antec 500W BUNDLE 59 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 מחיר סופי: למזומן 3114 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 3176 ₪

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  15. שלום לכם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד, לצרכים של עבודת מסמכים, גלישה והורדה באינטרנט, וצפיה בסרטים. לא דרישות גבוהות.. חשבתי לקנות מסף 14", כדי שיהיה נוח וקל יותר.. התקציב שלי סביב ה 3000. מה דעתכם על המחשב המוזכר בכותרת? למישהו יש נסיון איתו או ששמע עליו? או לחילופין, מישהו רוצה להמליץ לי על מחשב אחר שיתאים לי? אני מעדיף dell או lenovo.. תודה רבה מראש על העזרה!

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניתן לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - גג 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - מדי פעם CUBASE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא יזיק שיצליח לסחוב במידה נורמלית את המשחקים החדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by teapot,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לצרכי גרפיקה (בעיקר דו מימד אבל עם אפשרות להתרחב לתלת מימד ולוידאו) כרגע התוכנות שבשימוש הן Flash, Photoshop ו Illustrator והמחשב צריך להיות מסוגל להריץ אותם במקביל בלי בעיה, כמו שצויין, התקציב גמיש בין 4 ל6 אלף שקל. אפשר להוציא עד 6, אבל אם זה מיותר אז לא חייבים ;-) תודה רבה

• 11 תגובות
    • 832 צפיות
  18. משהו בסגנון הזה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=4077&category_id=f398e120efc02953531ce73b71a08fa2& רק שיהיה מסך 15", יספיק 5400 RPM ומעבד יותר חזק קצת. אשמח לקבל הצעות. זה די דחוף. תקשיב 4500-5000 (ש"ח)

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  19. היי מה המצב כמה מלים על ההגדרות שלי : 1. מה התקציב?- 5 כולל מסך 22 2. מטרות המחשב? הורדות,פיתוח תוכנה,משחקי אסטרטגיה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - מסך 22 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?-לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - לא - אבל שיהיה טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? - שיראה נחמד בגבול הטעם הטוב ויהיה שקט ושיהיה בו מערכת קירור נורמלית - לא הכי פשוט אבל ממש לא משהו מוגזם 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? - שיהיה מורכב (חומרה) - אני יתקין תוכנה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? - לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? - נמ…

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  20. Started by from_chaos,

שלום, אני מעוניין בנייד חזק למשחקים , כמו http://www.notebook.de/msi-gaming-serie-ge60-g-2353 [pre][/pre] עם כרטיס 660 וסוליד סטייט דרייב זה עולה בסביבות ה 5k בארץ מחשב דומה של אסוס עולה 7k בכל מקרה כשאני מרכיב מפרט דומה בקי אס פי (עם מסך מחשב-בנייד יש לך גם מסך ומקלדת) אז יוצא לי 7 אלף, ולי אמרו תמיד שמחשבים נייחים יותר זולים מניידים אז מחשב נייח יותר חזק מנייד בכל מקרה ?

21. Started by Dr.muhe,

היי! אני משתמש חדש בפורום, המחשב כבר נקנה והוא מיועד למשחקים. ורציתי את דעתכם בנוגע למפרט המחשב מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 DUAL-X 3GB GDDRS HDMI RETIL ספק: SeaSonic ECO 600W Active PFC, 2X PCI-E 6/8, 46A / 12V Single Rail 220V Only דיסק קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 דיסק קשיח (SSD): Samsung SSD 128G Sata3 840 PRO Series זיכרון: Corsair 8G CMV8GX3M1A1333C11 CL11 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black מארז: LanCool PC-K57B מסך מחשב: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM אשמח לקבל בקורות תודה. והמשך יום טוב!

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  22. רוצה לחבר כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד ישן, איזשהו סלרון... ראיתי שהכניסה של הכרטיס היא עבה פי 3 בערך מהכניסה לכרטיס חיצוני שאני מכיר מחשבים חדשים השאלה היא האם היו אז חיבורים אחרים ? כי לא ממש נראה לי .....

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by shayb007,

מערכת הפעלה Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit יע"מ Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz 36 °C Yorkfield 45nm טכנולוגית RAM 4.00 GB כפול-ערוץ DDR2 @ 398MHz (6-6-6-18) לוח אם Intel Corporation DP43TF (CPU 1) גרפיקה SyncMaster (1920x1080@60Hz) NVIDIA GeForce 9600 GT (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) (CardExpert Technology) כוננים קשיחים 932GB Seagate ST31000520AS ATA Device (SATA) 21 °C כוננים אופטיים TSSTcorp CDDVDW SH-S223B ATA Device DTSOFT Virtual CdRom Device שמע High Definition Audio Device מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by bendale,

שלום אני מתלבט בין שני מחשבים אחד hp והשני דל המחשב מיועד להרבה עבודה,צפייה בסרטים וחיבור לטלוויזיה,מוזיקה,אינטרנט,תוכנות,אופיס ומשחקים pes10 ו-nba2k10 מחשב דל inspirion 1564 i5-520 המחיר הוא 5496 ש"ח http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8285&perur=2&t=1&c=441 מחשב שני זה HP Pavilion dv6-2130ej http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733393 המחיר הוא 5180 ש"ח מבקשה חוות דעת דחופה אני מעוניין לרכוש מחשב בהקדם תודה רבה מנחם[br]פורסם בתאריך: 2.02.2010 בשעה 00:35:59 בבקשה המלצות כמה שיותר מהר את ה-hp במחיר הזה אפשר לרכוש עד 3 בלילה

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  25. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6882&CatCode=315 1)ההארד דיסק אמור להיות 640 ג'יגה,עכשיו אני יודע שבפועל יש פחות אבל כשאני לוחץ על לחצן ימני עלל ההארד דיסק ב"מחשב שלי" אז רשום שהקיבולת שלו היא 581 ג'גיה (ואיפה שרשום בBYTES זה יוצא 624 ג'יגה),האם ייתכנו כאלו הפרשים בין הגודל שהיצרן רשם לבין מה שיש בפועל? 2)למחשב יש כאמור את הכרטיס מסך nvidia geforce gt 525m אך יש לו גם כרטיס מסך מובנה intel HD graphics family עכשיו שמתי לב שהכרטיס מסך שמוגדר כפעיל כרגע הוא הHD graphics family ונראה לי שאפשר שהgefore יהיה פעיל רק בחיבור מסך חיצוני האם אני צודק?,אם לא איך אפשר שהג'יפורס יהיה פעיל כאשר אני משתמש במסך המובנה של המחשב? 3)איך במהלך צפייה בסרט HD כאשר אני מחבר את…

• 6 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים