עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב? 3000 ש"ח בצק'ים 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים ככל שניתן, שיריץ פוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מקלדת ועכבר וכרטיס טלווזיה, רמקולים עם סאב, זולים ככל שניתן. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? שיהיה אינטל, אני מעדיף מהאתר הזה www.p-see.co.il 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקס…

2. שלום לכולם מעוניין במחשב למשחקים (כבדים במיוחד) * שיחזיק הרבה זמן, רמת רעש הכי נמוכה (עד כמה שאפשר) * חשוב שיהיה אופציות שידרוג בעתיד * סכום: 12,000-15,000 * כולל מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים (מחפש המלצה כמה בנושא הזה) אשמח לתשובה , תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by shay0200,

שיהיה עם כרטיס מסך טוב,אם לא הכי טוב. ומעבד אינטל טוב - אולי Intel® Core2 Extreme processor QX9770 ? שיש כסף למה לא? ;D הצעות למפרטים? תודה רבה!

• 45 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. זה המפרט מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤551 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2L ¤377 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38489 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤247 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UB1GV זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UB1GV כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1365 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤185 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤420 http://skypc.co.il/product.as…

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Lior4543,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים ככל שניתן. א) קרייסיס, פרוטוטייפ וכל החדשים. ב)מסך 19 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא צריך 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה+ווינדוס. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכ…

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  6. דבר ראשון זה אתר מס' 1. רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים שיעבוד במקסימום של כל משחק. ללא מסך בשלב זה. ללא ציוד הקפי. וללא דיסק קשיח. אני לא עושה oc. התקציב כאמור עד 4 אלף. (כנראה שאשתמש במחשב גם לעריכות וידאו.) תודה מראש לצוות האתר ולחבריו.

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  7. אז ככה אני רוצה מחשב שיריץ משחקים כבדים עכשיו יש לי מפרט שהמליצו לי בחנות ואני רוצה חוות דעת, כמו כן האם לדעתכם כדאי לקנות מעבד כפול ליבה (אם מסתכלים לעתיד). אני מעדיף AMD AMD Athlon 3200 939 socket 64bit איזה לוח אם כדאי gigabyte 6a k8nf9 או שיש לכם משהו יותר טוב להציע? לגבי זכרון אני רוצה 1024 - לא יודע מה מומלץ PCi EXp Gforce 7600GT 256 Leadtec צורב, כוננים מקלדת ועכבר וספק אני אברר כבר בחנות, לא מעוניין במסך תודה לכם

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום רב! אני מחפש לקנות מחשב עבור האח הקטן,שאוהב לשחק,והרבה. יש לו בשבוע הבא יומולדת,ואני רוצה לקנות לו את המחשב כמתנה,במקום הישן שיש לו ושלא מתאים כבר כי הוא ישן,מקרטע, וסתם תופס מקום בחדר של אחי. הבחור בן 14 , והוא אוהב מאוד משחקים,שאני מניח שההגדרה "כבדים" מתאימה להם - CRYSIS , DEAD SPACE,GTA4 ודומיהם. כרגע הוא משחק GTA4 במחשב שלי,שאני צריך אותו לצרכי עבודה ולימודים,מה שלא תמיד מתאפשר כשהאח הקטן תופס לך אותו בשביל משחקים... טוב,אחרי ההקדמה המייגעת משהו,הנה הבקשות שלי: - מעבד ארבע ליבות - זיכרון 4 ג"ב - דיסק קשיח לפחות 500 ג"ב נפח זיכרון - מארז נוצץ,שקט עם חלון צד,כיאה לילד בן 14 שאוהב דברים נוצצים. אני,לנוחיותי הרכבתי לי מחשב עם מארז TT SPEDO החדש ( ה-PACKAGE) , והוא …

• 10 תגובות
    • 772 צפיות
  9. אני מעוניין בכרטיס קול מובנה על הלוח אם אחד טוב ואם אין אז כרטיס קול בנפרד בנוסף כרטיס טלוויזיה אני מעוניין בכונן שהוא לפחות 320GB ואני מוסיף לזה עוד 250 שיש לי בבית שני צורבים עדיפות למארז שחור מתי אמור לצאת ה8800GTS החדש והאם יש טעם לחכות לו? אם אני ארצה בעתיד להפוך אותו למדיה סנטר גם אז מהם השינויים או התוספות הדרושים?

10. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בכותרת, אני רוצה ב5.5 מקסימום חריגה זה 6 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה היא משחקים כבדים, אבל לשים דגש שאני רוצה מחשב שיחזיק לי לטווח ארוך כך שעוד שנתיים אני לא יצטרך לשדרג אותו. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך בעיקרון כרטיס רשת אלחוטי אבל לא כ"כ רלוונטי במפרט 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה…

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  11. 1. מה התקציב? עד 5.5אלף מקסימום לנסות ממש לא לחרוג.עדיין לא יודע מה דרך התשלום... 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? יש לי הכול(גם בלי צורב). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד של אינטל ואם אפשר quad 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא צריך שקט במיוחד... 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?חשוב מאוד מארז NZXT APOLLO 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא כל כך... אבל שלא יהיה רועש 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסט…

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  12. קונה מחשב למשחקים כמו קריסיס וכאלה .... בקיצור משחקים כבדים בבקשה תעזרו לי מחר אני אמור בע"ה לקנות את המחשב הנה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DOU E6750 (4MB) 1333 לוח אם: INTEL CHIPSET P35 ASUS P5KC תומך DDR3 דיסק קשיח: 160 גיגה זיכרון פנימי: OCZ - 2048MB DDR II 800Mhz צורב דיוידי : SAMSUNG X20 SATA DVD כרטיס מסך: 8800 GT 512 MB אני לא יודע אם זה משנה איזה חברה אז אם אפשר להגיד לי... מסך 19 דק: SAMSUNG LCD 961BF+DVI בסביבות 5000-5500 מחשב טוב? תודה

• 55 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים. חשוב לי שהוא יוכל להריץ את הפייבוריטים הבאים עלינו לטובה - Starcraft 2, Fallout 3 ו- Diablo 3. אין לי מושג באילו הגדרות או רזולוציה אני מתכוון להשתמש במשחקים אלו. הטובים ביותר שניתן להשיג במחיר הנקוב (חמש וחצי אלף ש"ח, להזכירכם). בנוסף, אני אשמח אם המחשב יצליח להתמודד עם משחקים חדשים שיצאו לשוק בשנה הקרובה (וכמובן, הלאה ככל הניתן, אם אפשר) אני לא צריך לרכוש ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים). עם זאת, אני כן רוצה שיכלל במחיר הכולל מסך דק אשר אני אהנה לראות עליו את המשחקים. לא צריך משהו מטורף, אבל משהו סביר. אני לא מתכוון לבצע במחשב אובר-קלוק. אני כן אשמח אם יהיה פתח לשיפור כשיבוא הצורך (לא שאני מבין בזה, אבל אני מ…

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by 3p,

יש לי: מעבד - E6400 (חדש מהקופסא) הארד דיסק - 160GB מסך -19" LG 900FP צורב DVD צריך אותו למשחקים כבדים בלבד + OC. אז זה מה שבניתי: לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 625 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1685 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤691 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤381 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ¤102 עכבר: LOGITECH PILOT OPTICAL MOUSE ¤112 רמקולים ואוזניות: LOGITECH 5.1 X-530 - 70W ¤512 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤254 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 ¤52 מחיר סופי (כולל ה…

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  15. יש לי מסך 20 אינץ' 1680X1050 DELL 2007WFP רוצה מחשב לגיימינג רציני... ועבודה שוטפת נוחה במחשב ושיהיה שקט תנו מפרטים שמומלצים לדעתכם... בנוגע לכרטיס מסך עדיין מתלבט בין CF4850 ל4870 תודה רבה לעוזרים ול JC Denton שעזר לי מאוד בנושא הקודם

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by itay3ez,

מיועד למשחקים כבדים השאלה אם יש פה מקום לכסוך לי עוד קצת כסף ולא לשנות ממש את הביצועים של המחשב המפרט שהרכבתי הוא ככה : [table][tr][td]מק"ט[/td] [td]מוצרים[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td]C2500KBS[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪1240[/td][/tr] [tr] [td]GP67AUD3B3[/td] [td]Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155[/td] [td]1[/td] [td]₪642[/td][/tr] [tr] [td]RC-932-KKN1-GP[/td] [td]Coolermaster HAF 932 Black[/td] [td]1[/td] [td]₪599[/td][/tr] [tr] [td]SS-750AT[/td] [td]Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail[/td] [td]1[/td] [td]₪561[/td][/tr] [tr] [t…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by omergd1,

. מה התקציב המקסימאלי?6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, skyrim,rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by omergd1,

. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, SKYRIM, RAGE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, לא אחכה לi5 וחבריו וגם לא לDX11. הרכבתי מפרט שנראה לי מאוזן במחיר הזה: מעבד Intel Core i7-920 Tray ¤1393 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD3R ¤1116 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9GM060 כונן קשיח Westren Digital WD6401AALS 3.5" 640GB SATA2 32MB ¤384 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1240 זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤571 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9T-6GBNQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4890 Toxic 1024MB DDR5 PCIe ¤1329 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4891GD5T צורב LG …

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by pchelp,

מה התקציב המקסימלי?6500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.לראות סרטים,לשחק במשחקים שיצאו על האיכות הכי גבוהה ועוד... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא לשם פרנסה אלא לשם משחק בלבד! ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.צריך לקנות מסך 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.מסך 22 אינץ או יותר , עכבר רמקולים ומקלדת שיהיו מעפנים! 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?כונן דיסקטים! 5.…

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by pchelp,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6200 לא שקל יותר אפשר פחות. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 22 אינץ'-24 אינץ',עכבר ומקלדת לא מעל 150 ש"ח. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין לי צורך בכונן דיסקטים לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? תמליצו קרוב לחדרה ומקבל צ'קים! 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחש…

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  22. Started by crowbar87,

שלום לכולם. כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מפרט למחשב למשחקים כבדים וסרטי HD. יש לי מסך 22" ואני עובד ברזלוציה של 1680X1050. לא מתוכנן OC. דגש על מאווררים שקטים כמה שיותר. אין לי בעיה לחרוג מזה לכיוון ה6.5 אם צריך. אם אפשר בבקשה שהמפרט יהיה מKSP... תודה רבה.

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. 1. מה התקציב? עד 6אלף מקסימום לנסות ממש לא לחרוג.עדיין לא יודע מה דרך התשלום... 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? יש לי הכול(גם בלי צורב). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? q9450 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא צריך שקט במיוחד... 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבה ושיעשו OC למעבד. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?חשוב מאוד מארז NZXT temepst 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא כל כך... אבל שלא יהיה רועש 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?בי…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. מתכנן בקרוב לקנות מחשב חדש ולהפטר מהגרוטאה הנוכחית בת ה5 שנים... אני רוצה מחשב לשימוש של משחקים כבדים וכו', עד 6K שקל, בלי ציוד היקפי, בלי מסך, בלי צורב (יש לי כבר), בלי כרטיס קול (יש לי כבר גם). כמה שאלות - אם נגיד שאני לא רוצה לקנות את הQ6600, אלא מעבד עם שני ליבות, איזה יהיה הכי טוב למשחקים עם אולי אפשרות לOC בעתיד? מבחינת כרטיס גרפי, כדאי לחכות ל 8800GTS החדש או לא? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  25. ש"ח POLYVIEW TFT 17'' V372 8ms DVI 1350 לוח אם של asrok עדיין לא החלטתי איזה מעבד אני קונה. כרטיס מסך sapphire ati x800xl 512 יש במאקסימוס ב-1349 או sapphire ati x800gto fireblade כאן בב"ש עולה 1500 או sapphire ati x850 xt זיכרון תמליצו לי הארד דיסק חברה תציעו לי עצות לשיפור אם צריך . מארז מקלדות רמקולים וכל השאר זה כבר אני סתדר אבל תמליצו לי בבקשה על הדברים שרשמתי פה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.