עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני צריך מפרט לשימושים ביתיים עד תקציב של 1800 שקל(כמה שיותר נמוך יותר טוב) שיכלול כרטיס טלוויזיה. חשוב גם לציין שנחוץ שהכרטיס מסך המובנה יספיק לצפיה בסרטים וסדרות. אפשר לרדת גם ל160GB אם נחוץ ואני גם צריך המלצה למסך 22' שהוא ישמש גם כמסך של הטלוויזיה. (דרך הכרטיס טלוויזיה יתחבר ממיר של YES ועל המסך של המחשב יראו גם טלוויזיה) מעבד: Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore Box כמות: 1 - מחיר: ¤279 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤336 מארז: Compucase HEC 6A19 Black NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤213 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤41 ספק כוח: FSP Basic SI 350W ATX350-PNR 120mm + Satax2 כמות: 1 - מחיר: ¤130 זיכרון: Kingston Original 1GB D…

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by dprog,

שלום לכולם, קניתי לא מזמן את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10066 וגיליתי שיחסית לנתונים שלו הוא די איטי (מעבד i3 וכו') בעקבות כך הוספתי לו זיכרון פנימי כך שכעת יש לו 6 ג'יגה. ועדיין - הוא מרגיש די איטי. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הסיבה ? (לא וירוסים, הארדיסק עמוס, רגיסטרי וכד') ומה אפשר לעשות כדי לתת לו הרגשה מהירה יותר? תודה!

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשרות לחסוך תמיד עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל משחקים החדשים !! BF3 CRYSIS3 PES 2013 ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  4. אני סטודנט ויצא לי לראות באינטרנט את ה Samsung Slate רציתי לשמוע אם יש מישהו שמכיר את ה טאבלט מחשב הזה? האם הוא יכול להוות תחליף ראוי ל LAPTOP או יותר נכון Ultrabook? האם מישהו התנסה איתו? איך העברית? האם אפשר לכתוב הרצאה שלמה בעברית ב Onenote? הזיהוי הוא טוב? זה באמת יכול להחליף קלסר? אשמח מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי כאן מיכוון שכיום יש לי Asus Laptop שאני מרוצה ממנו אך הוא כבד לי ומסורבל מדי. אשמח אם תוכלו להשיב לי על שאלותיי .. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  5. מעבד AMD ATHLON 4000*2 S-AM2 לוח אם ASUS M2V-MX AM2 C.VIA זיכרון : KINGSTON 1GB DDR2 667MHZ * 2 = 2GB DUAL CORE כונן קשיח 2 : SEAGATE SATA2 80GB , HITACHI 160GB SATA2 צורב די וי די : SAMSUNG DVDRW SATA2 כונן 1.44 מארז + ספק גנרי מסך NU TECH LCD 19 INCH L921G TV+DVI ________________________________________________ 1 . למה שאני לוחץ על E אקספלורר לוקח לדף 2 שניות לעלות ואז להיפתח ולפעמים 3 - 4 .. זה קרה מאז שהורדתי סרטים באימיול אין לי בעיה בדפדפן רק דיליי הזה ( שמתבטא גם בפתיחה קצת יותר איטית של דף אינטרנט ) 2 . יש לי אפשרות לשדרג ב 540 ש"ח ל ATHLON 6000*2 שווה ? נ.ב. מי שלא יודע בדקתי את זה באתר של ASUS מעבדים AM2 מתאימים לתושבת AM2 פלוס .

• 13 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by WhiteLen,

כללי: מחפש מחשב לעיבוד גראפי (בעיקר רינדור) ושימוש כמדיה סנטר. יש כבר ברשותי מעבד Core i7-4770K ו Intel 730 240GB מחפש מחשב שקט ואמין מה התקציב המקסימאלי? 3500 ( לא כולל הרכיבים שכבר יש לי) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש תדיר בפוטושופ לעריכת תמונות בגודל 15.1mp ועיבוד תמונה כמו הערמת פוקוס בתוכנות כגון CombineZP, צפיה בסרטים דרך הטלויזיה במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by MetalHead,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6300. אשראי כנראה. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול מובנה בלוח אם יספיק כל עוד הוא 5.1 לפחות וכונן דיסקטים גם לא צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שיותר טוב כרגע ויחזיק לפחות 4 שנים (כמובן שלא במיטבו אבל שיהיה בשימוש עד אז). 6. האם נו…

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  8. שלום, אני רוצה לקנות מחשב שולחני חדש, אחרי שהלפטופ שלי כבר מתקשה לסחוב. השימוש העיקרי הוא מחשב לצרכי עבודה מהבית (שיהיה שקט יחסית). אני מפתח תוכנה ו-UI אפליקטיבי, ואוהב לעבוד עם הרבה חלונות פתוחים ברקע (בזמן ממוצע פתוחות אצלי במקביל הרבה תוכנות די כבדות, החל מכמה חלונות Visual Studio , עד Blend, פוטושופ, ופיירפוקס עם 150 טאבים פתוחים לפעמים.) המחשב הזה צריך להיות המחשב העיקרי לצרכי העבודה, הדרישה העיקרית היא שהמחשב יריץ את כל הנ"ל בלי להזיע, שלא אצטרך לבזבז הרבה זמן אחרי כל פעולת קומפילציה, פתיחת חלון וטעינת פרוייקט וכד'. בנוסף, אשמח אם המחשב יהיה סביר לצורך הרצת משחקים לעיתים רחוקות, שיהיה עם יציאת HDMI, ושיהיה יחסית שקט. אם התקציב שלי נמוך מידי יחסית לציפיות, והשקעה נו…

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  9. Started by Amba,

שלוםם אני רוצה לקנות מחדש נייד שיהיה מיעוד לאינטרנט , שירים, ואי סי לא יותר מזהה שלא יתקע לי כל שנייה ויהיה יחסית מהירר תודה לעוזרים ושבת שלוםםם

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by eey,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אחרי חיפוש בפורום הזה ובאינטרנט הגעתי לשלושה מפרטים שאני מתלבט ביניהם- אשמח אם תוכלו להגיד לי מה יותר טוב. אני יכול גם לעשות שילוב של המפרטים. בעיקרון אני רוצה מחשב לעבודה משרדית ותכנות ושיהיה כמה שיותר שקט. המחשב שהיה לי עד עכשיו החזיק כמה שנים טובות עד ששבק חיים וזה גם מה שאני מצפה מהמחשב הבא. תודה! מחשב ראשון http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=13596 מחשב שני: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=12944 מחשב שלישי: [TABLE=class: t1] [TR] [TD=class: td1] [/TD] [TD=class: td2, colspan: 2] [/TD] [TD=class: td3]מחיר [/TD] [TD=class: td4] [/TD] [TD=class: td5] [/TD] [TD=class: td6] [/…

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  11. אני יודע זה מעט יש אילוצים , תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  12. Started by elioz5,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות/ מקסימליות, full hd מתלבט לגבי גודל המסך. 27" או גדול יותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by Kitzony,

צריך מחשב ביתי שיהיה לו נוח מהר והכל צריך ציוד הקפי בלי מסך תקציב : 4000 שקל חשבתי על Amd 3000 box dfi nf4 ultra infinity 120 gb sata 2 w.d geforce 6200 צורב דיוידי איכותי floopy - חשוב גיגה זיכרון תודה עריכה נב : חשוב מאוד שהכול יהיה בשחור

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  14. כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz 4Mb BOX 1,090 ש"ח 1 XFX Fatal1ty GeForce 8600GT 256MB DDR3 845 ש"ח 1 Gigabyte GA-945P-DS3 Intel 945P LGA 775 531 ש"ח 1 LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black 215 ש"ח 1 Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 420 ש"ח 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS 393 ש"ח 1 Sony Floppy Drive 1.44 Black 49 ש"ח 2 Twinmos DDR2 667 1GB 552 ש"ח 1 הרכבת מחשב במעבדה 195 ש"ח סה"כ 4,290 ש"ח זה מה שהרכבתי, כיוון שכבר הרבה זמן לא הייתי חלק משוק המפרטים אני לא מעודכן בכלל. תקנו בבקשה . תודה :yelclap: :silly: :s05:

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  15. Started by Armageddon26,

מתי יצאו כבר מעבדי QUAD לניידים? ומתי אוכל לקנות מחשב עם מעבד כזה במחיר של עד 2000$ (קונה בארה"ב)? תודה

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  16. שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את ה-PC הישן בבית. השימושים שלי הם בעיקר לצרכי עבודה, מתכנת בעיקר בפייתון ובמטלב מריץ בעיקר טסטים ולא מערכות אמיתיות (יש שרת ייעודי לכך). מנגד, אני גם אוהב לשחק מדי פעם בקלאסיקות ישנות (אין צורך להריץ את כל המשחקים הכי חשבים על High, מדבר על דיאבלו 3 ו-WoW). מעדיף להשקיע מעט יותר במארז אמיתי ולא בצעצוע, בכל זאת המחשב הולך לשבת בסלון של הבית. הכנתי מפרט ואשמח לתגובות עליו. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201927202 - Intel - i3-6100 Skylake Dual core CPU - 3.7 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - 47W TDP - Tray... שלוש שנים אחרי…

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  17. שלום, אני מחפש מפרט עם מעבד, לוח אם, זכרון, דיסק קשיח (250GB), כרטיס מסך, ומארז + ספק בקציב של 2000-2200 שקל בערך. זה משתמש בעיקר לעבודה משרדית, ולפעמים עריכת וידאו קלה לא משהו רציני. בהתחלה התקציב היה נמוך אז חשבתי על AMD Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore - 420 AMD ASROCK ALiveNF6G-DVI AM2, NF 6100, DDRII800, VGA, PCI-E - 355 1GB Kingston DDR II 667 - 200 WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II - 310 HJA-7610 MIDI 500W Max Black - 180 הכל ביחד 1456 יש פה כרטיס מסך ONBOARD די נחמד.. המפרט הזה יכול להספיק לעבודה משרדית + קצת עריכה מאוד קלה (מובי מיקר)? בכל מקרה, התקציב עלה. אז אם כדאי לקחת משהו קצת יותר חזק, אולי INTEL בשביל העריכת וידאו, או איזה מארז יותר טוב …

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by uber101,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לחסוך, אבל עד 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית וגלישה באינטרנט. רצוי שהמחשב יסחוב סביבות פיתוח כמו ECLIPSE בצורה טובה (הבנתי שכונן SSD יכול לעזור בזה). אם אפשר במסגרת התקציב, אז גם להריץ משחקים בני 4-5 (GTA IV נניח), אפילו על הגדרות בינוניות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): eclipse ועוד כל מיני עורכי קוד בצורה כבדה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA IV…

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  19. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולענות לי על שאלותיי, תודה רבה. שמי הוא בן ואני בן חמש עשרה וחצי. כרגיל יש לי בחדר מחשב פשוט ומאוד מינימליסטי שקנו לי הוריי לפני כ-6 שנים. מחשב שמתפקד רע וללא ספק זמנו טרם חלף. אני לא מאשים את הוריי שקנו לי מחשב כזה, כי הם אינם מבינים כלל וכלל בכל נושא המחשבים והמפרטים. אין להם בכלל מושג שיש אופציה כזאת לבנות מחשב לפי בקשתך ולפי צרכייך.....הם תמיד קונים וקנו את המחשבים שלנו לבית (לי,לאחי ולאחותי) כיחידה אחת מורכבת *(קומפלט)* באופיס-דיפו, בתווך מחירים של 3000-3500 שקלים. האמת היא שגם אני לא כל כך בקיע בתחום הזה אבל אני *!מאוד מעוניין ללמוד!* ולרכוש מחשב חדש. אז הנה הבקשות והשאלות שלי: אשמח אם מישהו יוכל להשקיע ולעשות את המאמץ לכתוב לי את …

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  20. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אני חושב שאפשר בשטרות... 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הורדות, בעיקר מסנג'ר אייסיקיו ודפדפן.. אבל גם משחקים כמו FIFA COD וכו' [לא ברמה גבוהה כמו קרייסיס] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי, צריך הכל בנוסף... אני גם רוצה קורא כרטיסי זכרון מובנה יענו לא חיצוני 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? GB, A…

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  21. אהלן! בקרוב אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה, וחשבתי שאולי יהיה נחמד אם ילווה אותי איזה מחשב נייד. אני מחפש מחשב שיתן לי מענה כולל לכל השימושים הנפוצים של מחשב. רוב מוחלט של השימושים יהיה משרדי, אבל אשמח לגעת גם במשחקים ואולי בעריכה גרפית ווידאו (לא באופן מקצועי). התקציב שלי הוא נמוך יחסית, ולכן אני מודע לכך שלא אקבל את המחשב החזק ביותר. אני מנסה. גודל מסך - בתקציב הזה אני יכול רק "15. זה מה יש... יציאות - אשמח לHDMI. כמה זה משמעותי? בלוטות' - חשוב, אבל לא קריטי. גודל מינימלי של דיסק קשיח - 250 ג'יגה. אחריות - עדיף כמה שיותר שנים. מערכת הפעלה - לפחות Vista Home Premium, כדי שאוכל לשדרג אותה אח"כ לWindows 7. בכל אופן, חשבתי על שלושה דגמים שנראים לי רלבנטיים: http://www.nirtech.…

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  22. מעבד : AMD XP 3000 S-754 64 BIT לוח אם : ABIT KV8-MAX III S-754 זיכרון : DDR 500 256X2 HYPER-X KINGSTON אמרו לי שעדיף בציפ אחד אבל לא מצאתי...אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אז שיגיד...וחשוב שיהיה הדגם הזה כי המליצו לי עליו כמה אנשים. ד.קשיח : MAXTOR 120 GB SERIAL ATA 8 MB BUFFER כרטיס מסך : ATI RAEDON 9800 PRO 128 MB +TV+DVI צורב : LITE-ON 811S X8 --או-- LG 4081B X8 כרטיס רשת מארז : FULL TOWER SUPERTALENT --או-- ANTEC SUPER LANBOY MIDI ספק כח : THERMALTAKE 300W +PFC תוספות : ZALMAN 7000 מאורר צבעוני מנורת נאון מאורר לדיסק קשיח SPIRE מחיר : 9500 שקלים. שווה? שיפורים? הצעות? תודה!

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  23. שלום לחברי הפורום לאחר ירידת המחירים האחרונה בניתי ב-IQPC שני מפרטים - האחד של אינטל והשני של AMD. שני המפרטים אינם מיועדים ל-OC. המחשב מיועד לעבודה גרפית על תוכנות דו-מימד - Photoshop ו-Illustrator ומעט Flash ובנוסף, צפייה בסרטים. שני המפרטים נבנו ע"מ לספק ביצועים קרובים יחסית בהשוואה בין AMD ל-INTEL אולם מפרט האינטל נבנה ברמת חיסכון נמוכה יותר מה-AMD ולכן הוא יקר יותר בכ-900 שקלים. לוחות האם יקרים יחסית בשני המקרים ע"מ לכלול תמיכה ב- Firewire (העניין בולט במיוחד במפרט של האינטל). כרטיס המסך הינו פשרה המיועדת לתמוך במסך שבמפרט (רזולוציה של 1200X1600). מפרט INTEL מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ₪1285 לוח אם: ASUS P5B-E ₪796 מסך: DELL LCD 20…

• 14 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by gerdamen,

שלום, ברצוני לקנות ניייד לשימושים איטרנט וסרטים בלבד, חשוב לי שיהיה בו CDROM. 2000K מה אתם מציעים? בברכה,

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  25. שלום מבקש המלצה על מפרט ל.. אוםיס .אינטרנט משחקים כמו gta-iv crysis תקציב 4000ש"ח ללא מסך יש המלצה למסך עם רמקולים מובנים

• 4 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.