ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
מחשב טוב מהיר מאוד בעל יכולת להפעיל משחקים כבדים ותוכנות כבדות ! כמה שיותר פחות יותר טוב אני לחוצ בעניין הכספ שיהיה עם לוח 8 USB ו SATA מאחורה שיהיה יציאת 8 usb ו SATA ו FIREWARE שיהיה לוח אמין ... בעל תמיכה DDR3 מעבד אני מעדיפ את Q6600 .... כרטיס מסך שיהיה בעל כוח שיוכל להפעיל משחקים כבדים ... אולי HD5850 או HD 5870 כרטיס קול ONBOARD .... ההארדדיסק 1 TIB המארז אני בוחר אותו ... המסך יהיה בין 20 ל 22 אינצ עד 1500 שיייח למסך לציוד היקפי ...
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
המשחקים הם בעיקר פיפא ופוטבול מנגר והלימודים צריך להתקין תוכנה מיוחדת קצת חזקה עשיתי מחקרים טיפה וראיתי 2 מחשבים זהים במפרט רק שיש משהו בולט לכל אחד אשמח שתעזרו לי מה עדיף יותר מביניהם מחשב hp עם מהירות מעבד 1800 מגה הרץ וכרטיס מסך Intel HD Graphics 620 או מחשב dell עם מהירות מעבד 1300 מגה הרץ וכרטיס מסך Nvidia GetForce MX230 לכל אחד יתרון וחיסרון אבל אשמח לדעת איפה החיסרון הוא פחות משמעותי
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב שיתאים להרצת מכונות ווירטואליות ב hyper v(למטרות למידה) וגם שיתאים למשחקים. יש לי כרגע כרטיס מסך gtx 1060 6gb,אז אפשר להרכיב מפרט ללא כרטיס מסך. גם ווינדוס יש. התקציב שלי הוא 5.5K עם עדיפות לחסוך כמה שניתן. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 295 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4600 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכוש את המ…
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני אצל אבא שלי והמחשב שלו עושה אותי עצוב אז שכנעתי אותו לקנות מחשב חדש הוא הסכים. אז התקציב עד 2500 המחשב הוא למשחקים וסרטים . העדפה לאינטל. בלי דיסק קשיח הוא רוצה את הישן תודה רבה מסטלה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לצורכי משחקים, תכני HD ובעיקר עבודה במאטלב. נראה לי שאני נוטה לכיוון מע' מבוססת AMD, בעיקר בגלל מגבלת המחיר. 1. תקציב - עד 3400~3500 ש"ח, לא כולל ציוד היקפי. אשמח אם זה ייצא פחות, אבל אני בספק. 2. שימושים - תכני HD, משחקים ועבודה במאטלב. המחשב יחובר למסך 22' (1920X1080) 3. ציוד היקפי - אין צורך. 4. רכיב קיים - אצרף למחשב הארד דיסק ישן (250GB) אבל אצטרך אחד חדש. 6. שקט - בערך 7-8, חשוב שלא ירעיש.. 7. OC - במידת הצורך, אם אני ארגיש שהמחשב לא סוחב... 8. OS - אין צורך. 9. חנות - באזור המרכז. 10. דרישות מיוחדות - לא. 11. אופציית שדרוג עתידי - לא. ובכן, אני הרכבתי את המפרט הבא (אשמח לשמוע אם המפרט מאוזן/ושכל הרכיבים מתאימים...): AMD Phenom 2 X4…
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע אני עם מחשב אינטל סלרון 2.4 גה"צ, 1 ג"ב זיכרון DDR2, כרטיס מסך NVIDIA5700LE256 וכונן של 80 ג"ב. אני זקוק למפרט למחשב חדש שישמש למשימות הבאות: עריכת וידאו בתוכנת פרימייר 1.5, משחקים, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה וגלישה אינסופית ברשת. התקציב שלי - גג 7,000 ש"ח ללא מסך. יש לי שני מסכים 17 אינץ' עימם אני עובד כיום ומרוצה מהם מאוד. מלבד הרכישה, חשוב לי גם לרכוש מחשב מחנות אמינה, באיזור ת"א-גבעתיים, בה אוכל גם לקבל שירות תיקונים במידת האפשר (בעתיד). כרגע קיבלתי את המפרט הבא: intel core 2 duo 2.13 e6400 64bit לוח אם gigabyte ga-965p-s3 זיכרון RAM - ddr2 2048 mb 800 mhz כרטיס מסך - gigabyte gv-nx795t512-rh 7950 gt 512 ddr3 256bit דיסק קשיח - wd 250 gb 7200 16mb s…
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, ופיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: visual studio - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA 5 סטארקראפט 2 אני כנראה קונה מסך 24 של סמסונג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב בינוניות גבוהות? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אפשרי, לא חובה. 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות חלקים (מעבד(של אינטל), לוח אם, זכרון, כרטיס מסך, דיסק קשיח, מארז, ספק כח) עד 6000 ש"ח ללא מסך. אשמח לקבל הצעות ואם אפשר שמות של חנויות מומלצות. המחשב מיועד למשחקים (בעיקר) אינטרנט ותכנות. תודה !!!
-
- 26 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי כמרכז מולטימדיה - משחקים, גלישה והורדות, צפיה בסרטים ושמיעת מוזיקה. בתקציב צריכים להכנס גם מסך 22 רחב , רמקולים(2.1 איכותיים יספיקו כי החדר לא גדול) ועכבר+מקלדת אלחוטיים טובים. חשוב לי מארז איכותי וקל לטיפול(ניקוי אבק וכו'). שקט גם יתקבל בברכה כי אני ישן לא רחוק מהמחשב. בקצרה, איכות ואמינות יותר משמעותיים בעיני מאשר עוד כמה FPS תודה מראש לכל העונים :
-
- 13 תגובות
- 900 צפיות
-
-
חבר שלי צריך מחשב חדש רוב השימושים שלו הם משחקים ומעקב והקלטות של המצלמות אבטחה של החברה של אבא שלו כרגע אין עדיין הגבלת מחיר אבל בבקשה לא להגזים חשבתי על משהו עם מעבד ה X2 של AMD לפחות ג'יגה זיכרון פנימי 1TB חובה geforce 7800gtx זה בעיקרון מה שאני חושב שהוא צריך אז הצעות יתקבלו בברכה ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500-7000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים מדי פעם כמו COD, BF וכו, אבל גם עבודות כתיבה, צריך פשוט שלא יתקע אם יש כמה תוכנות רצות במקביל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, עדיף משהו שיתמוך באיכות גבוהה למשחקים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ברמה שתפגע ביכולות שלו 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכ…
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
- 1 follower
-
-
1. 3000K 2. משחקים בינוניים עד כבדים,סרטי BLU-RAY, הורדות. א) Prototype,Street Fighter IV ב) " " ג) אין לי ממש מושג, אני לא קניתי מסך עדיין, אבל אני מתכוון לקנות מסך 22' שיתמוך בסרטים באיכות טובה. ( אני כמובן אתייעץ פה ) 3. אין צורך. 4. מארז ( יש לי CM690 עם חלון ) וקירור למעבד CM V8 5. לא רלוונטי. 6. 6-7 7. מתוכנן OC דיי כבד, כי אני מעוניין במפרט שיחזיק כמה שיותר זמן מבחינת יציבות כי אני לא ממש מתכוון לשדרג אותו בכלל כל החידושים האחרונים, לא יודע לבצע OC לבד. 8. הרכבה וOC בחנות יהיה נחמד. 9. אני מאיזור רמת גן, קרובה החנות לבית שלי בשם www.logicpc.co.il 10. לא כי אני לא יודע כלום עליהם וכנראה שגם אין לי צורך בהם
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכוש את המ…
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?{3K פלוס מינוס..} 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?){בעיקר משחקים וסרטים אני רוצה שתיהיה גם איכות שמע טובה} 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.{אין צורך בציוד הקפי} 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי{יש העדפה לכרטיס קול איכותי אבל לא כזה קריטי} 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? {אינטל כמובן} 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? -4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - תכני HD, משחקים, א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד בעיקר למשחקים - צריך מסך 23 fhd * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? למשחקי תלת מימד למינהם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי - מסך23 ,כרטיס רשת אלחוטי ,צורב dvd 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - כונן דיסקטים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 ע…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים! עשיתי את זה לפי הפורמט, מקווה שעשיתי את זה נכון. 1. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 4,000 ש"ח. ולמרות שתמיד יש עדיפות לחיסכון, אני רוצה מחשב שיהיה טוב עד כמה שאפשר בתקציב הזה ולכן ניתן להשתמש בכולו ואף לחרוג קצת במידת הצורך (עד 500 ש"ח) 2. א) השימושים העיקריים של המחשב הם משחקים ותכני HD, אבל גם קצת שימוש ללימודים ושימוש בפוטושופ אם זה משנה משהו. ב) מסך הטלויזיה שלי, ''32 LCD FULL HD Samsung דגם: LA32B530, רזולוציה: 1080*1920, 6ms, ישמש כמסך המחשב, לכן חשוב מאוד שיהיו יציאות HDMI למחשב. אני משחק בכל מיני משחקים ככה שאני לא יכול לרשום משהו מוגדר, ולגבי ההגדרות הגרפיות אני אשמח אם הם יהיו ברמה הטובה ביותר שאהיה אוכל להשיג במסגרת התקציב …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיריץ משחקים חדשים (לא משהו ברמה של CRYSIS) וגם סרטים. יש עדיפות למעבד עם ליבה מרובעת מה אתם אומרים על המפרט הבא? האם יש צורך לשנות משהו? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤999 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 מחיר: ¤240 לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3 כמות: 1 מחיר: ¤561 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤457 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 מחיר: ¤582 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 מחיר: ¤367 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במ…
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וסרטים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא צריך יש לי מסך 22 של אייסר * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים בינוניים מפוטבול מנג'ר עד call of duty * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוניות- גבוהות מה שמתאפשר במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מקלדת עכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפ…
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, המחשב מיועד למשחקים וסרטים, כולל ציוד היקפי (+מסך LCD 19") תודה רבה, אור.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
היי לכולם, אבקש עזרה בבניית מחשב שכזה בעדיפות מ KSP (אלא אם כן יש המלצה לחנות אחרת באיזור חיפה בלבד) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 גג גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא שחקן כבד אלא מזדמן אז קצת משחקים, קצת סרטים, קצת מכל דבר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בכל ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, מחשב חדש מאפס 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב אך לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כל אוברקלוק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מעוניין במחשב בלי ספק כי יש לי LIBIRTY 400W בלי כרטיס מסך יש לי 8800GT ובלי מסך וללא ציוד הקפי. המחיר 2200 שקל... אפשר לתת חלקים בנפרד אבל רק מהחנויות הבאות TMS נועה פנדה KSP או כל חנות אחרת בצפון.
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי חבר שלי רוצה מחשב, שיהיה למשחקים - חזקים ככל שאפשר במסגרת התקציב וסרטים. הוא לא מתכנן לעשות OC, והוא לא צריך שום דבר פרט לקופסא. הוא טוען שהחדר שלו חם מאוד, יתר על המידה.. אולי זה משפיע על קירורים וכו'? עדיף שיהיה כמה שיותר שקט, אבל יותר עדיף קר.. 3000 ש"ח, אפשרי לחרוג טיפה אם זה לא תופסת של כמה מאות שקלים (3+) תודה. (:
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי?4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?תכני HD, משחקים אולי גרפיקה בעתיד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים וסרטים באופן תדיר, גרפיקה באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22" 1680x1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?פעולה,אסטרטגיה,מירוצים,יריות,רשת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3.…
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שבוע טוב וחג שמח אני מחפש לקנות מחשב חדש והמליצו לי על הפורום פה. תודה מראש לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 שקל , אין בעיה לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים כבדים,סרטים HD, ושיהיה לכרטיס מסך את הפיצריים האופטימליים לשידור סרטים וסדרות בצורה הכי איכותית שיש(יש מצב שבעתיד יתחבר לטלויזיה LCD 32 FULL HD) בעניין הרוזולוציה אני לא מבין כל כך אני רק יודע שאני אצטרך מסך 22-23 אינץ 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך 22-23 או SAMSUNG או LG 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? כונן ד…
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-