עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב שיתמוך ב 2 מסכים במקביל \ 22" וכן 32" , אחד יראה סרט , השני יעבוד בחדר ליד אודה לכם על עזרה במפרט מחשב חזק שיתמוך בדבר הבא : מסך 22 אינץ + AUDIO מסך 32 אינץ בחדר ליד כדי שיראו סרטים (VIDEO ? AUDIO) מה האופציות שיש לי (לחבר)? חשבתי על לוח עם 2 PCIE16 , אבל מה עושים עם ה AUDIO (המחשב עובד רגיל והסרט עובד גם) חשבתי על GA-MA790X-DS4 (rev. 1.0) או משהו אחר אבקש את עזרתכם בכרטיס מסך איכותי 2 גיגה זכרון 800 מג"הצ. אודה על תשובתכם במהרה

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  2. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש בסכום של כ5000 ש"ח וחשבתי על הרכיבים הבאים: AMD ATHLON 64 3200+ S939 Price:1220 Gigabyte K8NF(NF4)S939 PCIE Price: 621 2X 512MB DDR2 A-Data Price:590 PINE xfx 6600GT PCIE Price:1200 (כרטיס קול) Creative Audigy 2 Value Price:278 W.D 120GB 7200RPM Price:470 Teac/Sony 1.44 Floppy Price:45 LG 16X48 DVD Price:140 HEC 425W Price:335 Total Price: 4899 האם ישנן הצעות לשינויים/שיפורים? הוספה: האם למישהו יש המלצה למסך CRT במחיר של עד 700 ש"ח? תודה מראש ;D

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם. בעוד כשלושה חודשים אחותי מתחילה ללמוד, וכמו כל סטודנט מן המניין,צריך מחשב נייד. הדרישות הם לא כאלו גבוהות,אני פשוט לא מבין כלום בתחום זה,ואפילו הסטיקי פה לא הצליח לעזור לי. השימושים הם אינטרנט,אופיס וסרטים,לא משהוא מעבר לזה. התקציב הוא עד 4K,אפילו פחות . מה שאני צריך,זה צורב DVD, יותר מג'יגה זיכרון, שלא יהיה כבד במיוחד, גודל מסך - נורמאלי, גודל של כונן קשיח... - 80 ומעלה, שהסוללה תחזיק את המחשב לטווח זמן אורך ולא שעה, אין צורך ביציאות מיוחדות כלשהן. בתודה מראש, MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם HP-1340 בגודל 15.6 אינץ אני מחפש המלצות ל DECK עבורו שגם יעשה עבודה טובה בקירור (המחשב מאוד מתחמם במשחקים) וגם שאם ארצה אפשר יהיה לשם אותו על הרגליים למישהו יש ניסיון בזה ויש לו המלצות?? המון תודה! ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  5. Started by גמד,

ערב טוב היום הלכתי להחליף את המחשב שלי שהוא דגםt43 לt61 סגרתי על מחיר אבל איש המכירות נתן לי להבין שהדגם הישן צוצלח יותר לא אמר את זה ברור אבל נתן לי להבין שהדגם החדש לא הכי מוצלת ופחות אמין רצתי לדעת עם נכון הדבר ..................בתודה גמד

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by Moon-Mage,

שלום, אני צריך מחשב למשחקים בעיקר, לא צריך HD או מסך ואם אתם צריכים עוד 300-500 ש"ח בשביל שידרוג משמעותי בביצועים גם זה בסדר תודה רבה :-*

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  7. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד,לא כל כך משנה לי האם זה מהארץ או לא(רק מבחינת אחריות כמובן) תקציבי הינו עד 3500$ דולר או 12000 ש"ח. * מטרות המחשב? משחקים (כבדים וקלים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? רצוי יותר מ"15. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן, לפחות 5 שעות של צפיית סרטים ו3-5 שעות של משחקים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא,יציאות USD2/3 לא צריך יותר מזה (כניסה לכרטיסי זיכרון יכולה להועיל אך לא משנה כל כך). * גודל מינימלי של כונן קשיח - רצוי 1TB אבל יכול להתפשר על פחות. * צורב DVD - מעדיף שיהיה לו כונן blu-ray . * האם נדרשת אחריות בינלאומית - אם המחשב מחו"ל אז כן.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by hutorihunzu,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע המסך הוא 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן די…

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  9. שלום חברים ראשית אני מודה מקרב לב לחברים שסייעו לי בבניית המפרט הקודם, שאומנם מעט סטתי ממנו אבל בכ"ז יצא מעולה. שנית, אני פונה לעזרתכם שנית לבניית מפרט נוסף למחשב שישמש אותי בעבודתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו עבור איכות ותוצאה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי לסטות כמה מאוד בדדות. במאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה + משחקים כבדים במקסימום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים כבדים + עבודה אינטנסיבית עם Creative suite cs5 והרצה של מספר יישומים מתו…

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by ishaymosco@gmail.com,

רכשתי לפני חודשיים לנובו T400,והוא עובד יופי,אך לאחרונה הסוללה לא נטענת לי. אני צריך לציין שקיבלתי עם המטען כבל תקע ,אך הוא עווה מידי לשקע סטנדרטי,אז החלפתי לכבל עם תקעים טיפה יותר דקים...זה החזיק חודש ולפני יומיים זה הפסיק להטעין לי את המחשב,אבל המחשב מציג את החיווי שזה מחובר לחשמל אח אחוזי הסוללה נשארים קבועים (רק יורדים)..מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by jorgito,

שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט באזור הזול בין 2000-2500 ש"ח לא כולל מסך - ראיתי כמה הצעות למחשבים פחות או יותר טובים במחירים האלה אבל אני רוצה את דעתכם ועזרתכם - אני סטודנט ואני מוגבל בתקציב אאבל אני רוצה לסחוט כמה שיותר בתחום התקציב הזה אז בבקשה תנו לי כיווןם לסוג מעבד (עדיף AMD או INTEL) וכ. מסך (מוכן להשקיע יותר בתחום הזה) אני מתכוון להריץ עליו גם משחקים ככה שהמפרט צריך להיות בתחום הבינוני מינוס תודה

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by dafi123,

תקציב משוער: 2500 שח * מטרות המחשב?- לימודים (כל תכנות האופיס) , צפייה בסרטים/סדרות. * גודל המסך? 13-14, לא יותר מזה!!! * משקל רצוי? לא יותר מ1.5 (חשוב שיהיה קל!!) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב מאוד * כונן אופטי? כן (לא קריטי) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חשובה אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לdell אבל לא קריטי

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  13. Started by Spiderpaz,

שלום חברים, פתחתי דיון לא ממזמן אך לצערי לא היה ביכולתי לקנות\ לממש את המפרט בגלל סיבות שונות. לצורך העניין יש לי מסך 4K 144HZ. אני לא סגור לפגבי המפרט- דברים כמו מארז ופוטנציאל\השפעת OC על כרטיסי מסך והמעבד ברזולוציה שלי(כמו כן האם שווב לקחת קירור מים?) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 9000, אם אפשר לחסוך אז לחסוך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק את הרמקולים של EDIFIER שכבר בחרתי 4. האם יש רכיב בסיסי …

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  14. שלום רב , אני צריך המלצה ללפטופ לסטודנטית לעיצוב חזותי , יש כמה דרישות בסיס מעבד I5 , וכרטיס מסך סביר (שהוא לא מסדרת INTEL) . בתודה מראש לממליצים. מטרות המחשב? עיצוב גרפי (בעיקר וכמעט תמיד פוטושופ) * גודל המסך? 13 - 14 אינץ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)HDMI רצוי * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320-500GB * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?כל חברה המספקת אחריות ונחשבת כאמינה ועמידה.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  15. אהלן.. המפרט מצורף LCD או זה או LG חשבתי על לוח יותר משתלם מארז אני לא מאמין שלמחשב הזה מגיע ג'נרי.. קומפיוקייס הוא לא אהב.. חשבתי על הטרמלטייק ב460.. אבל אני לא יודע אם יש לו ספק.. זהו בעיקרון אשמח מאוד לשיפורים רצוי אזור חיפה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  16. אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לשימוש בתוכנות תלת-מימד ופוסט אפקטס כגון Maya, After effects וכו'. פוטושופ כמובן גם.. גודל ומשקל פחות קריטי - שיהיה מסך באיכות גבוהה כמובן, מעדיף מסך מאט. לא צריך מסך מגע וכל מיני פיטצ'רים. העיקר שיהיה חזק מאוד. אני גם גיימר על הדרך אם זה משנה אבל אני מאמין שזה מסתנכרן יפה עם התוכנות תלת מימד.. בכל מקרה, התקציב בסביבות ה6000? משהו כזה. אפשר לחרוג תאכלס, אבל לא להשתגע. נגיד עד 7000 אם זה באמת בצורה חריגה יותר שווה. אשמח גם המלצות מאיפה לקנות - בת"א עדיף. או לפחות באיזור המרכז. רב תודות!

17. היי, התופעה מוזרה בהחלט.קיבלתי מחשב נייד של LG גם LE50 והייתה מותקנת פה מ"ה וינדוס 7 גרסת אנטרפרייס.הייתה תופעה של מסכים כחולים ולכן החלטתי לנסות גרסאות אחרות של וינדוס 7 כדי לבדוק מי הכי מתאימה להרצה על המחשב (חומרה ישנה).לאחרונה התקנתי גרסה מסוימת מקוסטמת של מישהו שעבדה יפה מאוד אבל הבעיה שהמערכת לא מזהה את הכרטיס מסך שלי.הסרתי אותה וכרגע חזרתי לגרסת אנטרפרייס אך להפתעתי גם עכשיו לא ניתן להתקין דרייבר של כרטיס מסך,עכשיו אני יודע שמדובר בכרטיס מסך ATI RADEON XPRESS 200M אבל עדיין הוינדוס מזהה כVGA רגיל. ניסיתי לחפש ברשת דרייברים מתאימים אך לשווא,לא משנה איזה דרייבר אני מתקין שום דבר לא עוזר.מה שעוד יותר מוזר הוא שבפעמים הקודמות הייתי נכנס לעדכוני וינדוס והוא היה מזהה שצר…

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by eyeyey,

שלום אם מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה ההבדל בין שני המחשבים של האיי 7 בקישור הבא (יש שם עוד מחשב איי שלוש שאליו אני לא מתייחס..רק השניים הנוספים של האיי 7 שאני לא מבין מה ההבדל בין שני הדגמים האלה..יש גם קצת הבדל במחירים ואני לא מבין על מה..מה השוני) http://www.c-data.co.il/catalog/productsCat.aspx?maincat=21&cat=77&subcat=354

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  19. חבר שלי עשיר אך קמצן. הוא רוצה מחשב למשחקים ב3500 שקל. אני כרגע מאד לא מעודכן בתחום ולכן אני פונה לעזרתכם. בבקשה הרכיבו את המפרט בlogicPC http://logicpc.co.il/heb/default.aspx אם אין שם פריט מסויים שחשוב להכניס רשמו אותו יחד עם המחיר שלו מחנות אחרת ואני אדבר איתם. הדרישה היחידה שלו זה צורב דיוידי (רק צורב, בלי כונן נפרד), ואני מבקש שתכניסו שם גם את ההרכבת מחשב שלהם. רצוי מאד שלא יהיו חריגות בתקציב, אבל במקרים חריגים ניתן לחרוג, אם זה ישפר את המערכת בצורה רצינית. תודה

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by Tchr0,

מדובר במפרט הזה- מעבד Intel Core 2 Duo E8400 (S775) 3GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box 980 לוח אם Gigabyte GA-P31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 360 זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty 450 דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 330 צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 170 כרטיס מסך Geforce 9800GTX 512MB 256bit - Leadtek, Palit, Gigabyte, Asus, Sparkle, Club-3D... 1600 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מארז Antec Sonata 3 + 500W Smartpower PSU - Silent Case 680 סה"כ 4570¤ בעיקרון המפרט מוצא חן בעיני …

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by zvovoni,

התקציב הוא 3700 שקל המפרט הוא למשחקים בחרתי מפרט ב- ksp ושיניתי לו את הכרטיס מסך אין צורך בציוד היקפי ששמו שם (רמקולים עכבר ומקלדת ) יש מה לשנות ? איזה מפרט אתם הייתם נותנים לי בתקציב 3700 שקל? האם הלוח אם הזה תומך במערך sli או crossfire http://www.t3rbo.com/photo/img/b2fe0d61307bbd599e8be13db471d024/mp4.JPG]

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  22. כותרת, באיזה כבל אני משתמש, איך אני עושה את זה? עזבו דגמים של הנייד והטלוויזיה, מה הן האפשרויות שלי? יש גם מכשיר DVD בטלוויזיה הזו, אם זה עוזר. שוב, אל תתייחסו לדגמים של מחשבים, כי זה ממש ממש דחוף לי ולא אוכל לברר הרבה פרטים, מה שאני יודע זה שזה מחשב דיי ישן, לפני שנתיים שלוש~. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  23. מטרת המחשב היא בעיקר להקלטות והפקות סאונד, לעבודות בסטודיו, עבודות חיות וכו *תקציב: עד 5500 ש''ח *גודל מסך: מינימום 15 אינצ' * משקל רצוי: לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך:רצוי משהו מעל הממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:כניסת firewire ו4 כניסות USB * בלוטות:מינימלית, העבודה תיעשה בעכבר USB * גודל מינימלי של כונן קשיח:כמובן IDE לפחות ג'יגה אחד אם לא דרוש לי יותר (??) במהירות 7200 * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:משהו אמין בבקשה האם אוכל לקבל המלצות הגונות? תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by RonenIL,

הנה 2 מפרטים שהרכבתי , מקווה שתוכלו לעזור לי להחליט בינהם: (לכל מפרט יהיה מארז של הק + ספק 480 וואט. איו צורך בציוד הקפי, כוננים אופטיים והארדיסקים) מפרט א' הסר כמות מוצרים סה"כ LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail 1,274.16 ש"ח GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 610.88 ש"ח 1GB Samsung DDR II - 667 - Samsung Original 1,485.48 ש"ח Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 855 ש"ח סה"כ - 4224 ש"ח מפרט ב' הסר כמות מוצרים סה"כ LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail 1,274.16 ש"ח GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 610.88 ש"ח 512MB Sa…

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by מתן דידרניק,

חברס עוד כמה ימים אני הולך לקנות מחשב וחבר הרכיב לי מפרט ואני רוצה לשמוע חוות דעת נוספות השמח אם תוכלו לעזור תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים