ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
צריך מפרט למשחקים בעד 3000 ללא OC ללא ציוד הקפי גודל מסך 23" עדיפות למעבד אינטל דגש על אפשרות לשדרוג עתידי... עדיפות להשקעה קצת יותר גדולה על לוח אם בשביל אפשרות שדרוג.. לדוגמא חשוב שהסוקט יהיה מהחדשים ולא 775.. ועם USB 3, וDDR3 שקט לא מאוד קריטי.. אבל אני לא רוצה מכסחת דשא בחדר.. לא צריך צורב.. יש לי שתיים ולא צריך עוד אחד.. אני חשוב שזהו.. תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב הזה. לפי המאפיינים שלו יש לו 4GB זיכרון. על המחשב הזה מותקנת מערכת ההפעלה Windows 7 Professional 32bit. אני יודע שמערכת הפעלה זו לא יכולה לזהות את כל 4GB של הזיכרון אבל לפי מה שראיתי במחשבים ניידים אחרים היא אמורה לזהות בסביבות ה3.5 ג'יגה. ה"בעיה" היא שבמחשב הזה מזוהים רק2.92. המעבד הוא interl 560 M מחכה להבהרות ותשובות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי אני דורון, חשבתי שאולי תוכלו לעזור לי למצוא מפרט יחסית זול למחשב סביר+ למטרות לא גדולות במיוחד... 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח יותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עריכת וידאו (פרמייר, אפטר אפקט) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).כנראה ישמש בעיקר לשימושים ביתיים רגילים כמו אופיס, אינטרנט, מוסיקה וידאו וכו'. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה ס…
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב רב שימושי שקט בסכום כללי של 5500 ש"ח. שימושי מחשב - גלישה עם המון לשוניות פתוחות, SC2, משחקים באופן כללי (לא גיימינג מטורף), הורדות, סקייפ, פוטושופ, והכל בו זמנית. אחרי שיטוטים ארוכים ברחבי הפורום ובאתר הרכבתי חלק מהמפרט בהתאם להמלצות. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪968 לוח אם: Gigabyte GA-H87M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪513 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪745 זיכרון: Crucial 16gb 8*2 GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪555 קשיח למחשב…
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הינה המפרט המלא http://osx86.il.googlepages.com/Tablet.pdf מחשב acer c213 הוא עולה חדש כ 9000 אלפ שקל בחו"ל אני מביא אותו בחצי מחיר בערך השאלות שלי: האם זה כדאי נוכח המכס ואם תוכלו לזרוק לי עצות טיפים וכדומה שקשורים בעניין בתודה מראש אביב
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד במחיר של 1000$ - 1500$. הדרישות מהמחשב: מעבד- סדרת I7. כרטיס מסך- סביר + שיכול להריץ את רוב המשחקים החדשים היום על הגדרות סבירות, (עדיפות לאחד שתומך DX11). זיכרון- 4Gb (אפשר גם יותר). הארד דיסק- 500Gb (עדיפות ל- 1Tb). מסך- 15.6 אינצ' בערך (עדיפות ל Led). סוללה- לפחות 2.5-3 שעות עבודה. חיבור HDMI חובה. עדיפות לאחד עם Workstation. משקל סביר. לא מתחמם יותר מידי. חברה/דגם אמין. ברמת העיקרון אני מעדיף להזמין את המחשב מחו"ל מאחר שהבנתי שהבדל המחירים בין הארץ לשם יכול להגיע לפי שתיים מחיר. עדיף לדעתי שהדגם גם יהיה קיים בארץ, בכדי שאני אוכל להשתמש בביטוח במידה ואצטרך, אגב אם הפרש המחירים בין הארץ לחו"ל לגבי אותו דגם זניח אז עדיף לדעתי לקנות …
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
-
מעבד - INTEL CORE 2 DUO E4500 2.2GHZ 800MH - שח 600 http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=2548 מאוורר למעבד - ARCTIC COOLING FREEZER-7-PRO - שח 90 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=523 או Thermaltake v1 - שח 275 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=837 לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L - שח 540 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 זכרון פנימי - OCZ 2G KIT DDR2 800MHz CL4 - שח 310 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375 מארז - Raidmax APEX 2x120mm No PSU - שח 170 http://tms.co.il/product/4449 ספק - COOLMAX V500 500W Power Supply SATA - שח 200 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7227 כרטיס מסך - Leadtek WinFast PX88…
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
דרוש מפרט מRSM..עבור מחשב ביתי,ככלל משרדי,אבל הם רוצים כ. מסך בסיסי סביר כדי להריץ פיפא לילדים. תומ"ר לעונים
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום כולם, (כמה מוזר לראות את הפורום אחרי 4-5 שנים שלא התחברתי לפה, מוזר) ככה בקרוב אתחיל ללמוד רפואה בחו''ל, והגיע הזמן לקנות מחשב רציני, עד היום ההיתי עם מחשב שולחני וasus eee לנסיעות עכשיו אזדקק למחשב לתקופת הלימודים, ממה שהבנתי אין יותר מדי לעשות עם המחשב פרט לכתיבה בהרצאות, סיכום חומרים, גישה למאמרים וכתיבת עבודות, וכנראה הרבה הורדות של סרטים שיהיה זמן לצפות. מכיון ואנני מודע מה קורה היום בסצנת הניידים הבנתי שהמינימום לדרישותי זה כול מעבד i5 עם 4 gb ram וכול שאר הקונפגרציה דיי זהה, wifi b/g/n bt hdmi usb 3 ומצלמה ומיקרופון לסקייפ, שזה סטאנדנרט. משום מה מאוד נדלקתי על העיצוב של הלנובו אדג e430 נראה עונה על הדרישות, האם זהו המחשב? יש הסתייגות ממנו או מלנובו בכלליות…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך מחשב נייד בשביל עבודות בגרפיקה בתוכנות של Adobe . מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם רלוונטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה,טיפה עריכת ווידאו. דגש על מהירות של עבודה עם התוכנות ויכולת לעבוד עם מספר תוכנות ברקע. וברינדורים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה,דגש על Adobe Flash Professional ועבודה במקצת על adobe premiere וקצת עבודה משאר התוכנות של ה Adobe -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מחפש מחשב לעבודה שוטפת של אינטרנט , כל יישומי אופיס וכדומה.. מה אני מחפש במחשב? א) מסך 13 ומעלה.. ב) משקל 2 קילו ומטה. ג) שלא יתחמם יותר מדי. ד) בטריה שתחזיק כמה שיותר. ה) שתיהיה יציאת HDMI (שאפשר לחבר ל- TV, לא בטוח שקוראים לזה כך). ו) מצלמה מובנת. ז) מיקרופון מובנה. ח) התקן בלוטוס. ט) רמקולים מובנים. י) קריאת תביעת אצבע י"א) לא חובה, אבל עדיף - קורא כרטיסים מובנה. ושאלה בלי קשר: תגידו ל - DELL יש נציגות בארץ?! בתודה מראש, מתן.
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מטרת המחשב : משחקים כבדים המפרט הנוכחי : intel pentium 4 2.4 Ghz 512 RAM DDR2 KINGSTONE לוח אם -אין לי מושג משהו של ASUS (לא מעוניין לשנות AGP 8X) GEFORCE 6200 256MBIT ספק כוח (270W) אני לא יודע אם מומלץ לשנות ----------------------------- מה שאני מעוניין בשדרוגים : 1. מצאתי כרטיס מסך שאני מעוניין לקנות RADEON X1650 הוא מתאים ללוח אם שלי אבל אני לא יודע אם אוכל למצוא משהו טוב יותר או זול יותר (480 ש"ח) 2. RAM 1024 3. צורב DVD (מה שתמליצו העיקר שיהיה זול) 4.קירור סטנדרטי לכרטיס המסך ו \ או למארז (תמליצו אתם) מוכן לחרוג ב 50 ש"ח. אם ניתן אז תציעו מארז+ספק טוב במחיר זול בבקשה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לאישתי לפטופ 15" שיוכל להריץ גם פוטושופ ו-MATLAB. היא גם אוהבת לפתוח אלף תוכנות ודפי אינטרנט ביחד, אז MULTITASKING זה חובה. סביב 4000. ראיתי את ה-HP PAVILION DV6 3125. המלצות נוספות? ביקורת על ה-HP? תודה.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 1099.98 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 639.65 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 547.96 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 576.83 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 VIVO 128MB 128bit DDR Retail Video Card [ ¤ 1107.97 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW [ ¤ …
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום! אני זקוק לעזרה די דחופה, ברשותי מחשב HP pavilion 1450-us המחשב נדלק לכמה שניות לא מופיע דבר על המסך וישר נכבה, ז"א קורס כולל נורית ההטענה של החיבור למטען מהי הבעיה? האם זה ספק כח או לוח אם? איך אני יכול לבדוק זאת? האם יש למישהו מכם המלצה על מעבדה טובה וזולה באיזור ירושלים? האם מישהו יודע היכן אוכל למצוא חלקי חילוף? והיכן אמצא מדריכים להחלפת הרכיבים? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי לכולם, עשיתי איזשהו קומבינציה בין 2 מחשבי הגיימינג שמופיעים במפרטים הממולצים, ככה זה נראה עד עכשיו: Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box Scythe Mugen MAX SCMGD-1000 Asus GTX970 4GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E,VGA, DVI, HDMI G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM יצא לי עד עכשיו 5800 מה שמשאיר לי בשאיפה עד 1000 שקל למארז וספק. אני מתכנן לקנות את המחשב בחודש\חודשיים הקרובים. אני לא מתכנן לעשות OC, אני בדרך כלל קונה מחשב לכמה שנים טובות ולא משנה בו כמעט כלום לאורך הזמן. המחשב ישמש לגיימינג…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
AMD Phenom II X6 1090T Processor 3.2GHz L3 6Mb AM3 Box 1,560 ש"ח Gigabyte GA-880GMA-UD2H AMD 880G+SB850 Socket AM3 G880GMAUD2H 570 ש"ח Corsair 8GB Kit (4x2GB) XMS3 1600Mhz DDR3 CL9 Model C8G1600C9 1,055 ש"ח Gigabyte GeForce GTX 460 768MB GDDR5 PCI-E Model GVN460M768 N460D5768IB 975 ש"ח Western Digital 1TB Caviar Black 3.5 64Mb SATA III WD1002FAEX 420 ש"ח Thermaltake Element T VK90001N2Z Pro Quiet Case - Black 395 ש"ח Seasonic M12II-620 Bronze Active PFC 620W Modular 445 ש"ח LG GH24NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x24 Black Oem 155 ש"ח -------------------------- סה"כ 5,575 ש"ח זה המפרט שאני עשיתי, תגידו מה אתם חושבים ואיך ניתן לשפר. א…
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
טוב כך אני כעת בשליו הבדיקה למחשב מבוסס amd כרגע אני לא קונה .. קראתי באינטרנט שהמאוורר שמגיע עם מעבד ryzen 5 3600x הוא מאוורר בנוני .אני אדגיש שאני לא גיימר אני גולש ומוריד וגם צופה בסרטים והמחשב אצלי עובד 24\7 והגג שלי בביית הוא גג ישן רביץ שזה חם מאוד בקייץ מה שאני מנסה להגיד איזה מאוורר עם קרורר טוב ככה 70 עד 100 ש'ח אשמח לעצה שאדע קצת יותר נועם .
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב , אני צריך המלצה ללפטופ לסטודנטית לעיצוב חזותי , יש כמה דרישות בסיס מעבד I5 , וכרטיס מסך סביר (שהוא לא מסדרת INTEL) . בתודה מראש לממליצים. מטרות המחשב? עיצוב גרפי (בעיקר וכמעט תמיד פוטושופ) * גודל המסך? 13 - 14 אינץ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)HDMI רצוי * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320-500GB * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?כל חברה המספקת אחריות ונחשבת כאמינה ועמידה.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 חריגה 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני לא כל כך בקיא בתחום המחשבים אז לא יודע אשמח לעצות אם צריך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך מערכת הפעלה windows חוקית 8. האם ישנה העדפה ל…
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום יש לי מישהו שמגיע מארה"ב עוד שבוע ואני רוצה להזמין את החלקים מחו"ל, התחלתי לבנות את המפרט ואני צריך שתייעצו לי אם החלקים מתאימים אחד לשני ואם יש חלקים שכדאי לשדרג. בנוסף אני מתכונן לחבר איזה 5 דיסקים קשיחים ואני צריך לוח ומארז וספק וקירור שיתאימו לזה, אשמח לעזרתכם. נ.ב. יש לי כבר קשיחים וכונן DVD מהמחשב הישן תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה גרפית וקצת עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות גרפיקה…
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי, באטלפילד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי: 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך :כול התקציב עם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה):משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920\1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי :לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, צריך הכול 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
בניתי אותו בKSP.. רציתי לשמוע מה דעתכם.. מה הייתם מחליפים\משנים כאן, כדי לצמצם עלויות או להגדיל יכולות בלי להוסיף יותר מידי.. אני מתלבט גם האם אני באמת צריך כרטיס מסך נפרד.. רוב העבודה שלי זה פוטושופ\ויזואל סטודיו (אני תוכניתן). תודה לעונים!! המפרט: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11846 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s775 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=7378 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55-UD3H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1800, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9719 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston http://www.ksp.co…
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-