ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום רב בסופו של דבר החלטתי לקנות את המחשב הזה ב k.s.p הוא נראה מחשב טוב לכן אני כבר לא צריך חוות דעת אני חדש בפורום קודם כל תודה רבה תודה רבה על הפורום אני מעוניין לדעת האם המפרט טוב אני מעוניין במחשב שיהיה טוב למשחקים (לא ברמה הכי גבוהה) מהיר ושקט כרטיס המסך יכול להיות מה שרשום או דגם 1060 6GB האם יש הצדקה לכרטיס הזה יש לי צורב DVD ודיסק קשיח לכן הם לא מופיעים במפרט תודה נדב מפרט מחשב.pdf
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
תקציב משוער: 2500 שח * מטרות המחשב?- לימודים (כל תכנות האופיס) , צפייה בסרטים/סדרות. * גודל המסך? 13-14, לא יותר מזה!!! * משקל רצוי? לא יותר מ1.5 (חשוב שיהיה קל!!) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב מאוד * כונן אופטי? כן (לא קריטי) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חשובה אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לdell אבל לא קריטי
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
כשאני סוגר את המסך בלי לכבות את המחשב.ואז פותח אותו ,אין שום תצוגה במסך ואז אני חייב לכבות את המחשב ואזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז, ניכנסת לפעולה תוכנת השיחזור של לנובו,מה יכולה להיות הבעיה? ניגמרה לי שנת האחריות ולפני כחודש החלפתי לבד את המאוורר ,יש למשהו רעיון מה לעשות?? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני מתכנן לשים לו LCD 32 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן…
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:אינטרנט ומשחקים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. הכל חוץ ממסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7. האם מתוכ…
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של ACER מדגם-Aspire 4741G,ואני מנסה להריץ עליו SC2,הוא רץ די בסדר בסה"כ, אבל שאני מגיע לקטע שהמשחק ממש בעומס,אז המשחק יורד ל7 FPS,אף על פי שהוא אמור לרוץ חלק על מדיום לפי מה שראיתי. הוא יורד ל7 FPS על כל הרמות גראפיקה. מבחינת מעבד לא אמורה להיות בעיה,בגלל שיש לו מעבד מדגם I5-430,ולפי מה שבדקתי זה באמת לא בעיה במעבד, אז לפי מה שהבנתי זה או בעיה בכרטיס מסך או בעיה בזיכרון. הנייד מכיל כרטיס זכרון מדגם DDR3 3GB,וכרטיס מסך מדגם GEFORCE 310 עם 512 זכרון (למרות שהוא משתמש באופן קבוע ב1700 זכרון בגלל הזכרון המשותף). מה שלא הגיוני לי פה זה שהמיפרט הזה אמור להריץ SC2 בקלות על גראפיקה בינונית,אבל מתי שיש ממש הרבה עומס אז הוא לא מצליח להריץ את זה על FPS נורמאלי גם…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום רב , אני צריך המלצה ללפטופ לסטודנטית לעיצוב חזותי , יש כמה דרישות בסיס מעבד I5 , וכרטיס מסך סביר (שהוא לא מסדרת INTEL) . בתודה מראש לממליצים. מטרות המחשב? עיצוב גרפי (בעיקר וכמעט תמיד פוטושופ) * גודל המסך? 13 - 14 אינץ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)HDMI רצוי * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320-500GB * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?כל חברה המספקת אחריות ונחשבת כאמינה ועמידה.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
צהוריים טובים לכם הרכבתי מחשב לעבודה משרדית מ-KSP ואני קצת בחריגה מהתקציב. עכשיו העניין הוא שהמחשב מיועד לקרוב משפחה שתקוע עם מחשב מעאפן ישן לאללה ועושה ממש ממש המון בעיות, עושה בעיות יותר מאשר עובד תקין (וגם כשהוא תקין אז הוא צולע). אז אני רוצה שהמחשב הזה יהיה לו כמה שיותר אמין והעניין הוא שיש במחשב כמה רכיבים שלא יצא לי להתעסק איתם בעבר. אז הנה המפרט של המחשב למטה ואשמח שתאמרו לי אם החלקים שיש בו אמינים ולא אמורה להיות בעיה כלשהי בעתיד עם אחד מהם. כמו-כן אשמח אם תציעו הצעות של מפרטים נוספים בתנאי שהם לא עולים על המחיר הזה אפילו בחצי שקל אשמח לקבל עזרה ואודה לכל העוזרים הנה המפרט: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2600+(512k 333) 600 1 600 לוחות א…
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש מחשב למשרד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך דל 27 - הדגם שבחרתי, מקלדת+עכבר מייקרוסופט הדגם שבחרתי, רמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה קטן, מיקרו, עדיף ללא אורות וללא חלו…
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המפרט הבא במחיר 3200 ש"ח ? תודה מראש. מארז ATX מפואר הכולל שתי יציאות USB מקדימה לוח אם ASUS P4-S 800-D מעבד INTEL P-4 2.6GHz HT 800FSB כ.קול ADI1980 AC 97 כולל אפשרות חיבור למערכת סראונד 5.1 זיכרון 512MB DDR 400MHz כ.רשת 10/100 כולל הכנה לאינטרנט מהיר בטכנולוגית ADSL כ.מסך מתקדם לבחירה ATI Radon 9200 128MB DDR + TvOut או GeForce FX-5200 128MB + TV OUT AGPx8 כולל אפשרות חיבור לטלוויזיה דיסק קשיח W.D / Maxtor 80GB 7200RPM כונן תקליטורים 1.44 כונן תקליטורים x52 מיקלדת עכבר + גלילה רמקולים + מגבר
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה!! אז ככה אממ רציתי לדעת עם מישו יכול להכין לי מפרט תחת הסכום 6000 ש''ח עם מסך 17 חמוד...(של מאג שעולה 750) לגבי שאר המפרט אני צריך עזרה ואני מתלבט...אז מישו? שוב תודה אה כן המחשב הוא למשחקים ויצירת מוזקיה
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אוקיי אז השאלה היא : למה הטמפרטורה של המעבד כל כך גבוהה? בלי שאני מריץ כלום ?59/138 system 29/84 cpu cpu fan:3125 rpm החלפתי את המאווור שהיה על המעבד לפני שבועיים למאורר ענק של gigabyte ככה שזה לא הבעיה . אין שום בעיה של מאוררים גם במארז. שאלה שנייה : בשר למסך שלי אני לא יודע אם הוא טוב למשחקים או לא כיוון שאני לא יודי מה ה response time שלו ..ובכלל מה אומרות ההגדרות כאן שבלינק http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3103 מישהוא יכול להסביר לי מה אומר כל מה שרשום באתר בדיוק? כי לא מבין את הנתונים של המסך... אני אישית לא מרוצה ממנו כי משחקים נראים בלי צבעים כזה.האם זה קשור לכרטיס מסך או שלא? שאלה שלישית : אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים . וכמובן שמתם לב שיש לי כרט…
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לדוד שלי הולכת להיות יומלדת בעוד מכה ימים והוא ממש רוצה מחשב חדש ותאמת...אני מבין אותו בקיצור הוא אוהב מאוד לשחק במחשב (מי לא) והוא צריך מחשב שיתן לו אופצית שדרוג עדיתים כמה שיותר גדולה. התקציב הוא 2000 שח אפשר חריגה של 300 שח מקסימום ולא יותר. לא צריך ציוד היקפי ולא מסך. מה שצריך: לוח אם מעבד כרטיס מסך דיסק קשיח מארז ספק זיכרונות ולא חייב צורב...אבל עם נכנס אז צורב דיוידי תודה רבה רבה רבה לעזורים ולמנסים לעזור
-
- 11 תגובות
- 835 צפיות
-
-
עדיף אם אפשר המלצה לכרטיס זול בינוני ויקר . בתנאי שהם מייצגים גם פרפורמנס בהתאמה . אני מתכוון לעשות איתו שימוש כצלם = עיבוד תמונה פוטושום ולייטרום.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
כותרת, באיזה כבל אני משתמש, איך אני עושה את זה? עזבו דגמים של הנייד והטלוויזיה, מה הן האפשרויות שלי? יש גם מכשיר DVD בטלוויזיה הזו, אם זה עוזר. שוב, אל תתייחסו לדגמים של מחשבים, כי זה ממש ממש דחוף לי ולא אוכל לברר הרבה פרטים, מה שאני יודע זה שזה מחשב דיי ישן, לפני שנתיים שלוש~. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני תופס רשת אלחוטית משכנה שגרה מעלי דרך הראוטר שלה. בידי הסיסמא והקליטה של הרשת מצויינת עד טובה מאוד לעיתים, בעיקר באמצע היום משום מה, המחשב מתנתק מהאינטרנט למרות שהחלון של הרשתות האלחוטיות של ווינדוס כותב שהרשת במצב מקושר ושהחיבור מצויין. רק אם אני מבצע כיבוי והפעלה מחדש הרשת מתחברת שוב מצויין ומהר. אם אני מנתק את הקישור אני לא מצליח להתחבר לרשת מחדש. מישהו אמר לי שזו יכולה להיות תוצאה של התנגשות בין מתאמי הרשת: התקנתי כשקניתי את המחשב אחד של Gigabyte (הגיע בדיסק עם המחשב) מול המתאם (?) שמפעיל הווינדוס. הייתכן? פרטי המחשב: Gigabyte 5550 עם ווינדוס XP 2002 מתאם הרשת של המחשב נקרא Gigabyte super wireless LAN card utility אשמח לעזרה ועצות תודה
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין במחשב מיני נייד Compaq Mini 730EJ PC * מעבד Intel Atom N270 1.6GHz * דיסק קשיח 80GB! * קורא כרטיסים SD/MMC * תומך בתקשורת אלחוטית WI-FI + BlueTooth * מסך "10.1 SD LED Anti-glare Widescreen Display * מערכת הפעלה Win XP Home מה אתם חושבים? האם נוח לעבוד עם מיני נייד? האם המפרט מספק את דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח, שכולל כולל מסך, ככה שהמחשב 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לצערי לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - המחשב בגדול מיועד ללימודים, ניהול רשתות - הקמת סביבת עבודה של שרתים, כמו כן אני מעוניין שהמחשב ישרת אותי לגיימינג, לדוגמא Code ghosts א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - התוכנות שאיתן אני עובד: active directory, vmware, linux ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - כן כפי שציינתי לעיל' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Code ghos…
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6500-8500 + - תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים + סרטי HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן מסך 22' מקלדת עכבר חוטי לגיימר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול איכותי מספיק מובנה בלוח אם5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצ…
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
תודה על העזרה בבניית מפרט מחשב חדש המפרט: AMD 3200 939 GIGABYTE K8NS ULTRA S939 GBL F/WIRE DDR400 512 RAM A DATA X2 W.D 120 8MB SATA 7200 RPM PINE XFX 6800 128MB TV+DVI NEC DVD R 3520 CDROM LG X52 FLOPPY COMPUCASE HEC 6A19 MIDI TOWER מקלדת +עכבר מיקרוסופט הרכבת חבילה סה"כ 5950 ש"ח כולל מע"מ מה אתם אומרים על החבילה? ועוד שאלה... מאיפה אני מוריד את הדרייברים העדכניים ביותר ללוח אם וכרטיס המסך? אני לא מתכנן להתקין את הדרייברים מהCD אלא להוריד את הגירסה הרשמית הכי חדשה שיצאה ואיפה אני יכול להשיג 3DMARK כדי לבדוק את הביצועים?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אהלן מפשרט לחבר AMD 64 939 בלבד צריך- מעבד זכורנות לוח כרטיס מסך וספק עריכה: מה שאני חשבתי עליו: AMD 64 939 3500+ - 1800 מKSP K8NSNXP (s939) NF3/250,raid,spdf - 1150 מKSP 512MB Kingston CL2.5 X 2- 1160 מKSP 6800GT GAINWARD - 2950 מנעה מחשבים HEC 475 - 390 מנעה מחשבים = 7450 הצלחתי שלכנע אותו לזה אבל עדיין רצוי שזה יעלה רק 7K
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי. במחשב תשתמש אדריכלית בעיקר על אוטוקאד 2010 ועל עוד כמה תוכנות קטנות יותר, אך המרכזית תהיה אוטוקאד. הנה אתגר קטן - היא מעדיפה מארז Micro ATX וגם שיהיה שקט. הרכישה תתבצע בפנדה או בנועה, אז אני אשמח לקבל מפרט משם אם אפשר. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעה למפרט לרכישה של מחשב נייח לעריכת וידאו בסכום של עד 4,000 שקלים. האם אפשר לרכוש מחשב בסכום הזה שיעמוד בדרישות של עריכת קבצי וידאו כבדים (120fps) יד ראשונה או שאהיה חייב לפנות למחשבים יד שנייה? עורך בprmiere pro ובafter effects. לא מעוניין במחשב שיריץ משחקים מטורפים אלא נטו שהעבודה עם התוכנות עריכה תהיה זורמת ומהירה ככל האפשר. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד 13" רצוי עם מעבד CORE I3 לפחות פחות מ 1.8 קילו עם כונן אופטי והכי חשוב - כ.מסך טוב !! מצאתי המון מחשבים טובים ואיכותיים כגון TOSHIBA R700 , DELL 4310 ועוד... אבל הם ללא כ.מסך. רק מובנה. אשמח לעזרה !!!
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-