ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
את המחשב קניתי ב-4800 ש"ח כולל מע"מ. המארז בתמונה הוא שלי כמובן. עיצבתי את המפרט שקניתי בתמונה שצירפתי לפה. המחשב ללא מסך וללא סידירום. מה אתם חושבים על המחשב?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
המפרט הוא לחבר התקציב הוא 4.5 עם אפשרות חריגה ל5 המעבד חייב להיות 4 ליבות בגלל שהוא עובד דרך הבית בעיצוב ועריכת וידאו המפרט גם למשחקים כי הוא משחק יחסית הרבה במשחקים כמו GTA ASSISSIN CREED CRYSIS וכל אלה ברזולוציה 1920X1200 עם פילטרים + מארז עם חלון הביאו לי מפרט במקום אחר ואמרו לי שעדיף את זה + 275 או 4890 במקום הכרטיס שיש עכשיו אם אני רוצה להשתשמש בחריגה מעבד: AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1136 לוח אם: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤640 כרטיס מסך: PALIT HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤866 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.12 1TB 32MB SATA2 N…
-
- 13 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם זה מפרט שכרגע יש ברשותי מה הייתם משנים בו.. והאם הוא טוב לא טוב Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz MotherBoard: P5Q-E P45 Hard Drive: WD 250GB 16MB BUFFER Graphic Card: SAPPHIRE HD 4870 TOXIC Edition 512MB GDDR5 memory / 256-bit memory interface Memory RAM: A-DATA 4GB 800MHZ (2x2)kit Sound card: Creative Sound Blaster Aduigy Value 7.1 24BIT 96 kHz Case: Raidmax Ninja Power Supply: Zalman 460Watt (ZM460B-APS) Zalman
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי לכולם אני חדש בפורום ואשמח לעזרתכם! מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר * גודל המסך? 15.6 ו14 לא מתחת להם האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק * רזולוציית המסך? סטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? בסביבות 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות לסוג ונפח מעל 250 * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני מעדיף אחריות של היצרן וכמובן לכמה שיותר זמן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי אבל חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell אבל לא נעול על זה. כל חברה שנחשבת טובה תתקבל בברכה * כל דר…
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
NEW 2010 Intel®Core™ i3 - 330M Inspiron 15 Notebook Lithium Ion Battery (6 cell) 15.6" HD WLED 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1066MHz Dell Online Backup 2GB for 1 year 320GB, 5400 RPM 512MB ATI Mobility Radeon HD4330 8X CD / DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) Dell Wireless 1397 Dell Wireless 365 Bluetooth Internal (2.1) Integrated 1.3M Pixel Webcam High Definition Audio 2.0 Integrated 10/100 Network Card האם המחשב יריץ משחקים חדשים בכבוד ומהי הרזולוציה של המסך?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הרכיבים הישנים... -יש לי כבר 2 גיגה DDR2 , כוננים וכל שאר הדברים שאני צריך. אני רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה זיכרון על מה שכבר יש לי. -יש לי גם ספק כח Thermaltake TR2-RX450PP בהספק של 450W. אם המפרט דורש ספק כח יותר חזק, אפשר להוסיף במסגרת התקציב. אני רוצה בבקשה מפרט חזק במחיר הזה, במיוחד למשחקים כולל הכבדים שבהם. תודה, אורן
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
בעזרת ה' מחר אני קונה תמחשב, אני זקוק רק לאישור סופי כמו שאומרים חח... זה המפרט : מעבד + קירור - Intel Core 2 Quad Processor Q6600 + THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme + Scythe 120mm MINEBEA 1,599.00 ¤ לוח אם - ASUS P5ND 750I SLI 850.00 ¤ זיכרון - G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 520.00 ¤ דיסק קשיח - Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB 549.00 ¤ כרטיס מסך - Twintech nVidia GeForce 9600GT XT OC CoolerMaster X2 SLI 1,499.00 ¤ ספק - CORSAIR HX 520W PSU 550.00 ¤ מארז - Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case 429.00 ¤ סה"כ - 5,996.00 ¤ יש לי כמה שאלות, בקשר למאוורר ( Scythe 120mm MINEBEA ) שמגיע עם ה THERMALRIGHT איך הוא ? מרעיש ? מקרר כמו שצ…
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אבל לא מצליח למצוא מקום שמוכר, לא בארץ ולא בחול. מה עושים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
השימוש של המחשב זה להקרין סרטי HD בטלוויזיה בסלון, גלישה פשוטה ואם יהיה אפשר להריץ PES08 יהיה נהדר. אין צורך בכרטיס טלוויזיה. אם אפשר גם מארז שוכב יהיה מצויין. תודה רבה. נ.ב. מצטער על כל העריכות פשוט לא יודע נראה לי קצת דבילי לבקש מחשב בתקציב הזה אז תודה בכל מיקרה.
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
תשמעו חברים יש לי ניייד של קומפאק (_פנטיום 4 ) בן שנתיים בערף דגם EVO N1020V יש לו צ'יפ אחד של זיכרון DDR במהירות 266 ....לא מצליח לזהות את החברה 1. מה קורה אם אני מכניס צ'יפ של חברה אחרת - האם זה יעשה בעיקרון בעיות? 2. מיסתבר שזה זיגרון יותר נדיר = יותר יקר בעיקרון...מה קורה אם מכניסים צ'יפ של זיכרון מהיר יותר (333 או אפילו 566 ? ) ברור לי שזה יעבוד על המהירות הנמוכה יותר - אבל יהיו תקלות של קפיאת מחשב או סינכרון? 3. איך מבררים את מהירות הלוח...יכול להיות מהירות כזו נמוכה למחשב P4 בן שנתיים? 4. איך מבררים אם המחשב הזה יכול לעבוד בדואל צ'אנל....ואם כן ויש מהירויות שונות של זיכרונות זה יעבוד? תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי שמצוייה במפרט וקודם כל השאלה שלי היא האם כדאי בכלל או שכדאי לחכות ולהמתין עוד חצי שנה כי יצא מעבד חדש יותר או ארכיטקטורה חדשה או סוקט חדש למעבד או כרטיס מסך ? האם שווה לחכות או שמחשב שאני קונה עכשיו יחזיק לי לשדרוגים מספיק זמן? עכשיו לעניינים: אני מעוניין במחשב עם INTEL D2C (עדיף 6300 לדעתי לא?) ואני זקוק להכל חוץ מלציוד היקפי ולהרדיסק, מארז וספק- אותם אני אשאיר מהמחשב הקודם. בנוגע לOC אני לא מומחה גדול אז אם אני אעשה הוא יהיה קל ולא משהו כבד. אשמח לקבל כל הצעות ואפשרי גם לערבב חלקים מחנויות שונות (רק אם אפשר להגיד מאיזה חנות לקוח החלק) תודה רבה לכל המומחים - אני ממש מעריך כל עזרה שאוכל לקבל. תודה
-
- 12 תגובות
- 844 צפיות
-
-
המפרט צריך להיות מKSP למשחקים כבדים + עבודה בתוכנות גרפיות [פוטושפ,מקס,פלאש] אני צריך מסך,מקלדת ועכבר וציוד לרשת חשמל. מעבד מבוסס AMD עוד פרטים צריך כונן וצורב לא צריך DVD מסך אפשר מחנות אחרת מירושלים צריך הרכבה במעבדה, ללא מערכת הפעלה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אניח מחפש נייד בתקציב של 1500$ +- , חשוב שיהיה C2D , 667G 2GB , מסך 15.4" , מעל ל 60GB ב 7200RPM . תודה לכם . ביי
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהרכבת מחשב זול וחסכוני בחשמל. ייעוד המחשב הינו עבור אינטרנט/הורדות בלבד, ויפעל 24/7 ללא הפסקה. בנוסף אשמח לחוות דעת לגבי מערכת ההפעלה המומלצת, ווינדוז 7 או לינוקס? במידה ולינוקס, אז איזה סוג? (אני פחות מבין בזה, אבל אשמח ללמוד). תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שימוש עיקרי: - Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign CS5 - Office 2010 שימוש משני: - Adobe Flash, After Effects, Premiere Pro CS5 - Autodesk Maya אשמח לקבל המלצות/דעות על המפרט הבא (ללא מסך): [table][tr][td][table][tr][td]Model:[/td][/tr][/table][table][tr][td]iSB3[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/…
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, לאחר כמעט חודשיים של תהיות ותעיות בנוגע למפרט מחשב, החלטתי סופסוף להתייעץ - ולא עם אנשי מכירות... הייעוד של המחשב הוא כדלקמן: 40% אינטרנט, 30% פוטושופ, 30% משחקים. התקציב העומד לרשותי הוא 3000 ש"ח ללא מסך. (מסך שארצה לקנות יהיה בגודל 23" - LG לדוגמא) לא מעוניין ב OC בכלל. ללא מערכת הפעלה. איזור מגורים חיפה.
-
- 12 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מתלבט בבחירת מחשב. אני צריך את המחשב למטרת לימודים בסיסית (וינדואוס אקסל וכו') , ריבוי כרטיסיות בכרום, נטפליקס ושיחזיק לי לפחות 4 שנים. כן רוצה שהמחשב יצליח להפעיל פוטושופ אך לא משתמש בתוכנה על בסיס יומיומי. קונה את המחשב באילת והתקציב שלי עד 3000~3100 בעיקרון מתלבט בין מחשב נייד Dell Vostro 5481 עם הi7 או i5 מחשב נייד Asus VivoBook Max X541UA-DM955D אסוס מחשב נייד Asus VivoBook Max X541UA-DM2323D אסוס מחשב נייד Dell Vostro 3568 V3568-5093 אם יש לכם המלצה על מחשב אחר אשמח לשמוע בתודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3050~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל אבל עם כמה שפחות חריגה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, חושב על לפתוח ערוץ יוטיוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF 4+3, מיינקראפט עם חבילות מודים וללא, זה לבנתיים, כמובן שאני רוצה את כולם על איכות Medium-ULTRA עם +60FPS וגם משחקים שיצאו בשנה הקרובה וגם בשנה אחריה עם 60FPS לפחות (לא משנה לי אם LOW). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב בעיקר לשימושי אינטרנט ואופיס (אולי טיפה סרטים) דגש על ניידות וזמני בטריה הדגמים שאני מתלבט ביניהם זה בעיקר EEE ו-HP 2140 איזה מחשב נייד יתן לי את השילוב הכי טוב של ניידות\זמן בטריה? (יכול להיות דגמים שלא ציינתי) יש מחשבים בסגנון אולי עם כונן CD מובנה? המחיר מאוד גמיש ואפשר לדרוס אותו בגסות- אבל הייתי שמח לא להוציא יותר (צויין בגלל חוקי הפורום) תודה מראש אביב
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הנ"ל: כמובן שאני מחכה לקופון כלשהו שיפחית את המחיר... 15% הנחה משמע 880 $... אני גם צריך להוסיף מס... אני שולח את המחשב לדודה במיאמי ואין לי מושג כמה המיסים שם Memory 4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (2 DIMMs) -------------------------------------------------------------------------------- Hard Disk Drive 250 GB Free Fall Sensor Hard Drive (7200 RPM) -------------------------------------------------------------------------------- Video 256MB NVIDIA Quadro NVS 160M -------------------------------------------------------------------------------- Web Camera Integrated Webcam with digital microphone ---------------------------------------------------------------------…
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
נכון להיום אני לא משתמש במחשב לשום דבר חוץ מאינטרנט וסרטים. אבל חשוב לי שאני אוכל לשדרג אותו בעתיד כדי שאני אוכל להשתמש בו גם למשחקים. עוד דברים שאני צריך: -מקלדת ועכבר אלחוטיים, כי השולחן מחשב שלי הוא גם השולחן עבודה/כתיבה. -דיסק קשיח גדול (לסרטים, מוזיקה). ראיתי את המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/view/122/ אם הכרטיס מסך מובנה זה אומר שאי אפשר בעתיד לשדרג אותו? ואם אפשר גם המלצה לחנות.
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מבקש עזרה בבחירת מחשב נייד. דרוש כח חישוב רב לעיבוד תמונה, זיהוי שפות וגופים, מערכות עקיבה וכו'. המחשב יישב על רובוט ויהיה בתנועה ולכן אם ניתן, עדיף מחשב בעל דיסק SSD עם זיכרון flash memory אך לא חובה. עדיפות למעבד בטכנולוגיה של 45nm. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך עזרה בבניית מפרט למחשב עפ"י נתונים אלו בתקציב של עד 3800: 1.שימושי המחשב:משחקים בינוניים,ריבוי משימות(תוכנות שיתוף,גלישה,אופיס וכו'). 2.דגש על לוח אם ומעבד,ופחות על כרטיס מסך! 3.שיכלול מסך Lcd 8ms ומטה. 4.אם אפשר להוסיף אופציה חלופית לחלקים העיקריים,במידה ולא יהיו זמינים בחנות. 5.לא מתכנן o.c וצריך מקלדת,כבבר וכו' תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
דרוש מפרט מRSM..עבור מחשב ביתי,ככלל משרדי,אבל הם רוצים כ. מסך בסיסי סביר כדי להריץ פיפא לילדים. תומ"ר לעונים
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
זהו המפרט הסופי לגיימנג לא מתכנן OC/RAID/ לא חשוב לי השקט או העיצוב בכל מקום שרשום none סימן שלא קניתי
-
- 11 תגובות
- 844 צפיות
-