ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA החדש BATTLEFIELD 4 FAR CRY BIOSHOCK -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים לא כבדים,לצפייה בסרטים,ובעיקר לבית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא משתמש במשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן אבל בקטנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV/leagueoflegends/world of warcraft/counter strike global offensive -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מחשב למשחקים ב3600 שקל.. אם אפשר להכניס את 8800 ג'יטי אז שיהיה... מארז הכי פשוט שיש... אה וגם בלי ציוד היקפי תודה
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מחשב למשחקים עד 3000 בלי ציוד היקפי לא מיועד OC
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
1. מה התקציב?3000 אפשר לחרוג קצת אבל רצוי מאוד שלא... 2. מטרות המחשב?בעיקר משחקים ואינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?עד כמה שידוע לי [זה לא בשבילי] צריך מקלדת עכבר רמקולים ואם אפשר גם צורב DVD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?מסך! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא..אבל רכיבים טובים כמובן 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא תודה!
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט בסביבות ה3000 ש"ח המחשב ישמש לסרטי HD, משחקים (כמו Modern Warfare2על הגדרות גבוהות יחסית) ומדי פעם גם עבודות גרפיקה קלות. המחשב מחובר לטלוויזיה 32" עם רזולוציה של 1366x768. (סמסונג S81) כונן קשיח של 500, שיהיה מארז שקט, עם ספק כוח איכותי. אם אפשר להתאים גם חומרה תומכת האקינטוש זה יהיה מצויין (אבל בעדיפות 2) תודה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי חבר'יה, אז יש לי היום בקשה ממכם שעיקרה הוא הרכבת מחשב למשחקים בתקציב של 3000 ש"ח, ללא ציוד היקפי (מסך, מקלדת ועכבר). בנוסף, לא מתוכנן OC והשקט לא חשוב עד כדי חריגה מהתקציב או החלפת רכיבים חשובים יותר. חלקה השני של הבקשה, הוא יותר מעין התייעצות, אני כבר זמן רב מתלבט אם במחשב במחיר כזה, עדיף לקנות כבר קונסולה(PS3\Xbox360) שתריץ משחקים ולמדיה להשתמש במחשב הנוכחי. השאלה היא בעצם, אם מחשב בתקציב כזה יתן ביצועים מספקים במשחקים? תודה רבה! יום טוב.
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
צריך מחשב למשחקים בסביבות ה3000 שקל. שתי מפרטים אחד בלי מסך ואחד עם. תודה אני מעריך את העזרה!!!
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא משנה כל כך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך וזה קריטי, רק בכמה מאות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר, אבל מאוד חשוב שיעבוד מהר ויחזיק כמה שיותר זמן. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). בתדירות גבוהה מאוד, ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אפשר לומר שלא צריך שיריץ הכל על ההגדרות הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מחשב טוב שיריץ לי משחקים לכמה שנים טובות , הבעיה היא שאני קצת קצר במזומנים אז תנסו לחסוך במקומות מסויימים ... אני לא צריך מסך, רמקולים, מקלדת+עכבר אם זה משנה משהו . אני צריך כרטיס קול שתומך ברמקולים 5.1. תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אשמח להצעות למפרט שכולל גם מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ויאפשר להריץ עליו משחקים ברמת GTA:SA ו-VICE CITY. כמובן שאם אפשר להוציא בתקציב הזה (או בחריגה קטנטונת ממנו) מחשב שיאפשר להריץ משחקים כבדים יותר, זה יהיה מצוין.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בסביבות 3500 שקל בלי מסך. ראיתי פה לפי המפרטים שאתם נותנים למחשב של משחקים עם תקציב דל מעבד ממש לא משהו AMD ספרון... ומשקיעים בכרטיס מסך מעל 1000 שקל. אז אני מעדיף להשקיע קצת פחות בכרטיס מסך ויותר במעבד ומאחר והשימוש הוא לא רק למשחקים. אלא לשימושים נוספים. טוב אז מה אתם מציעים?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נא לא לצרף לינקים של חנויות מכוונות. זה מוסיף לאמינות של ההמלצות. תודה גדעון.
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כרטיס מסך PCI-Express Ati Radeon X300SE 128MB טוב למשחקים חדשים...? אשמח לקבל עצות שיפור המחשב.... תקציב: 4000 מפרט מחשב: INTEL PENTIUM D 820 2.8 ghz מעבד: intel Pentium D 820 Dual Core 64Bit 2MB Cache לוח אם:Chipset Intel 945 תומך Dual Core זיכרון:1024MB Dual DDR2 533MHz כרטיס מסך:PCI-Express Ati Radeon X300SE 128MB דיסק קשיח: 80GB SATA 7200RPM 8MB cache כונן אופטי: צורב CDRW 52x32x52 תודה....
-
- 65 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4000 גג 2. מטרות המחשב? משחקים (קלים וכבדים) בעיקר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כונן DVD (אני לוקח מהמחשב הישן) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין... רק שייתן תמורה לכסף 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עיצוב לא חשוב... קירור מספיק שלא ישרפו לי הרכיבים =X 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך רק הרכבת מחשב... 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? עדיף שתהיה אופציה לשידרוג בעתיד הרחוק (בעוד כמה שנים) עוד שאלה... מישהו מכיר חנות באיזור כ"ס שאפשר להזמין מ…
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
כמו הכותרת אני מחייב שיהיה בו 8800 GTS 320 כל מי שעוזר תודה לו עד 4500 שקל אני יכול להיות גמיש תודה מחפש תגובה מהירה מאוד
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000 ש"ח, חריגה עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי מהמחשב הקודם ספק seasonic m12II bronze 620W , לא יודע אם אפשר להשתמש בו או לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6 מתוך 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא, ללא הרכבת המחשב בחנות, מרכ…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים ואשמח לקבל המלצה למפרט מתאים. יש לי מסך Dell P2314H. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V FIFA 15 PRO 15 Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23'' דגם - Dell P2314H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני צריך מפרט באזור 4000 שקל, עכשיו השימושים שלו יהיו בעיקר למשחקים, סרטים, ואינטרנט וגם קצת לעבודות משרדיות. אני כרגע לא צריך מסך (זה בשלב מאוחר יותר) וחוץ מזה אני לא צריך ציוד היקפי, אין לי שום העדפה לחברה מסויומת אז שחקו עם זה ;D אני חושב שאני יעשה OC אבל לא סגור על זה, בקטע של השקט אני לא רוצה מחשב שיעשה רעש של טרקטור אבל לא עד כדי כך יפריע לי אם הוא יעשה טיפה רעש. תודה מראש, וגו.
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ( מksp, צריך חלקים שנמצאים שם), בתקציב של 4 אלף. רצוי שהמחשב יריץ בצורה טובה משחקים ( לא צריך לפוצץ בכרטיס מסך חזק), אבל עם כרטיס שאפשר dvi . חושב לציין שצריך גם מסך בתקציב הזה ( עדיפות ל 19 Lcd , אבל אם חורג מהתקציב, אז 17 יבואו גם בטוב). ותודה לכלום.
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי אני צריך שתבנו לי מפרט במחיר של 4300 אם צריך אפשר לחרוג ב200 שקל למשחקים כבדים על רזולוציה של 1920X1080 השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 במידה של 7 לא מתוכנן אוברקלוק תודה
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים גבוהים עם גרפיקה גבוהה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). יהיה שימוש תדיר+ והתוכנות הם בעיקר משחקים וVS 2010 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הוא "20 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסגנון של Darksiders Crysis ModerWarfare2 וכו' (כל המשחקים החדשים בשוק) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם אפשר להשיג תוצאות דומות בפחות כסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לנושא הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483280.0 שלום חברי הפורום חבר שלי קונה מחשב חדש למשחקים כבדים והוא זקוק לעזרתכם בבחירת המפרט המתאים. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש למשחקים ב4500 ש"ח עכשיו זה המפרט כרגע: מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1095 1 1095 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB Kingston 380 2 760 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total EN7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E 890 1 890 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 350 1 350 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total LG 16x 40x White 110 1 110 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) 240 1 240 ספקי כוח? Thermaltake Price Units Total TR2 Power W…
-
- 16 תגובות
- 952 צפיות
-