ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
זה היה די קשה להישאר בתקציב במיוחד בגלל הלוחות היקרים של הקונרו אבל ניראה לי שיצא משהו סבבה 1280 שקל E6300 760 שקל ASUS P5LD2 520 שקל WD 250GB 16M 700 שקל 7600GS 360 שקל COMPUCASE+HEC300 650 שקל 1G PQI TURBO 667 סה"כ 4270 וצריך להוסיף הרכבה +מקלדת+עכבר (לא צריך צורב כבר יש לי אחד) אז דבר ריאשון מה דעתכם,האם לשנות משהו ,אם כן אז המפרט מנועה אם יש לכם רעיונות טובים יותר מחנות אחרת בסביבה אז אין בעיה בכל מקרה אני לא רוצה לפצל קניה זה סתם כאב ראש. דבר שני אני רוצה לעשות OC ,בו נגיד משהוא קטן להגיע לBUS 366 לא ניראה לי בשמים. האם המפרט יאפשר לי במיוחד כשזה על קירור סטוק? וכמעט שכחתי לציין שזה לא מפרט למשחקים זה בעיקר לתיכנות וכל השאר ,משחקים זה נחמד אבל אני אסתפק בכרטי…
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם בלבחור מחשב נייד חדש. להלן טופס הבקשות: * מטרות המחשב? אינטרנט, יישומי אופיס, סרטים * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) ג320GB * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות 3 שנים לפחות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת ואמינה תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום כולם, (כמה מוזר לראות את הפורום אחרי 4-5 שנים שלא התחברתי לפה, מוזר) ככה בקרוב אתחיל ללמוד רפואה בחו''ל, והגיע הזמן לקנות מחשב רציני, עד היום ההיתי עם מחשב שולחני וasus eee לנסיעות עכשיו אזדקק למחשב לתקופת הלימודים, ממה שהבנתי אין יותר מדי לעשות עם המחשב פרט לכתיבה בהרצאות, סיכום חומרים, גישה למאמרים וכתיבת עבודות, וכנראה הרבה הורדות של סרטים שיהיה זמן לצפות. מכיון ואנני מודע מה קורה היום בסצנת הניידים הבנתי שהמינימום לדרישותי זה כול מעבד i5 עם 4 gb ram וכול שאר הקונפגרציה דיי זהה, wifi b/g/n bt hdmi usb 3 ומצלמה ומיקרופון לסקייפ, שזה סטאנדנרט. משום מה מאוד נדלקתי על העיצוב של הלנובו אדג e430 נראה עונה על הדרישות, האם זהו המחשב? יש הסתייגות ממנו או מלנובו בכלליות…
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
Athlon 64 3000+ Venice 939 GigaByte K8NF-9 Hynix 512MB DDR 400Mhz W.D. 80GB SATA GigaByte Geforce 6200 128Bit מורכב במארז כולל צורב כמה אפשר למכור כזה דבר?
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שם מוצר כמות מחיר סופי Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case 1 456 ¤ LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 200 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 1 167 ¤ Intel Pentium D 3.0GHz 2X2M Cache 930 Dual Core 800MHz 775 Box CPU 1 1150 ¤ Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 1 382 ¤ Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945PG Bulk Motherboard 1 558 ¤ Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory 1 716 ¤ Asus EN7600GT/2DHT Extreme PCI-e 256Mb Video Card 1 986 ¤ סה''כ: 8 4615 ¤ המחשב מיועד גם למשחקים.. תודה רבה לכל מי שעונה
-
- 16 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי נייד ויש לי 3 יציאות מכרטיס הקול (אוזניות, מיקרופון ועוד אחד) ..! אני מחובר מהמחשב ל LCD ב DVI~HDMI עכשיו זה רק תמונה איך אני יכול להעביר גם את הקול שיוצא מהמחשב אל הטלויזיה?? תודה רן..!
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום חבר'ה... רציתי לשאול כמה שווה המפרט הבא? והאם עדיף למכור אותו בחלקים? או למכור את כולו? המפרט: לוח אם___ p4v845 מעבד____intel celeron cpu 1.7 ghz זיכרון____sdram 128 mb 133 mhz דיסק קשיח_excel stor 80 gb 7200rpm צורב_____samsung cdrw 48 24 48 וזהו אני חושב... אשמח אם תגידו לי מה דעתכם!!!
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד,לא כל כך משנה לי האם זה מהארץ או לא(רק מבחינת אחריות כמובן) תקציבי הינו עד 3500$ דולר או 12000 ש"ח. * מטרות המחשב? משחקים (כבדים וקלים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? רצוי יותר מ"15. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן, לפחות 5 שעות של צפיית סרטים ו3-5 שעות של משחקים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא,יציאות USD2/3 לא צריך יותר מזה (כניסה לכרטיסי זיכרון יכולה להועיל אך לא משנה כל כך). * גודל מינימלי של כונן קשיח - רצוי 1TB אבל יכול להתפשר על פחות. * צורב DVD - מעדיף שיהיה לו כונן blu-ray . * האם נדרשת אחריות בינלאומית - אם המחשב מחו"ל אז כן.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
רכשתי לפני חודשיים לנובו T400,והוא עובד יופי,אך לאחרונה הסוללה לא נטענת לי. אני צריך לציין שקיבלתי עם המטען כבל תקע ,אך הוא עווה מידי לשקע סטנדרטי,אז החלפתי לכבל עם תקעים טיפה יותר דקים...זה החזיק חודש ולפני יומיים זה הפסיק להטעין לי את המחשב,אבל המחשב מציג את החיווי שזה מחובר לחשמל אח אחוזי הסוללה נשארים קבועים (רק יורדים)..מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה וערב טוב! אבא שלי צריך נטבוק קטן, 10 אינצ' אני חושב ב1600 ש"ח (ללא חריגה בבקשה, אלא אם כן היא הכרחית) הדרישות: גלישה באינטרנט בנוחות, ללא תקיעות הוא משתמש בווינדוס XP, הכי מהיר. אפשרות שימוש נוחה באופיס (מקלדת יחסית נוחה, כמה שאפשר) הוא לא צריך להיות נייד ובעל סוללה רבת עוצמה, הוא מחובר תמיד לחשמל. אפשרות להציג סרטונים בלי תקיעות ובמהירות. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום רב, הרבה זמן אני מסתובב כאן לקראת קניית המחשב החדש שלי, קודם כל תודה על העזרה (רק מקריאה..) למדתי מהפורומים הרבה! הגיע זמני לקנות מחשב חדש, בניתי מפרט וקיבלתי הצעת מחיר (אני יודע שמעט יקרה) אך הבחור חבר ותיק של המשפחה ו"יש על מי לסמוך", יותר מאשר חנויות רשת שלא כאן המקום לנקוב בשמן. *אני מצטער על הבלאגן אני רושם עכשיו ממאק ואני בעבודה לוח אם ASUS P5B 965P BOX Core2Duo E6400 2M 775 1066FSB זכרון פנימי תוצרת היונדאי MHZ667 DDR2 GB1 2 יחידות 320GB II SATA WD 16MB buffer 7200RPM צורב DVD תוצרת NEC.דגם 5170 beige X18 dual layer (אני רוצה להחליף לפיוניר 111) כ. מסך E-PCI Point of view דגם GT7600 GEFORCE DVI HDTV MB256 כרטיס לכידת וידאו KIT MCE 150HAUPPAUGE PVR…
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מעבד Intel® Centrino® Duo Mobile Technology featuring Intel® Core Duo Processor T2350 (2 MB Cache, 1.86 GHz) מערכת הפעלה Genuine Microsoft® Windows® Vista Home Premium Edition מסך 15.4 Toshiba TruBrite WXGA TFT display, resolution 1,280 x 800 דיסק קשיח 120 GB (5,400 rpm), Serial ATA זיכרון 1,024 MB, maximum expandability: 4 GB, technology: DDR2 RAM (667 MHz) כונן DVD Super Multi (Double Layer) drive כרטיס מסך NVIDIA® GeForce Go 7300 supporting TurboCache technology, 256 MB dedicated VRAM (up to 527 MB total available graphics memory using TurboCache technology with 2 GB system memory), DDR Video RAM (resp. DDR Video RAM and DDR system memory combined) עכבר Touch Pa…
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
דבר ראשון האם מומלץ להוסיף מהמחשב הישן את הזיכרון שנמצא בו למחשב החדש לתוספת ביצועים? יש לי לוח אם [h=1]Intel® Desktop Board DG41WV[/h]אין לי מושג איפה בודקים כרטיס זיכרון, אבל אני כמעט בטוח שהוא מסוג DDR3 והוא 2GB [h=1]. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (fifa, 2k, assisan creed, call of duty..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב ש1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לא מדובר במפרט מלא (אין צורך במסך/ציוד היקפי/ספק כוח/כוננים אופטיים/הארד דיסק), ואת הבסיס שלו אני חושב שכבר יש לי, אבל עדיין יש לי כמה שאלות פתוחות... השימוש במחשב: יהיה רב תכליתי - סביבות פיתוח, מולטיטאסקינג כבד, פוטושופ, אינטרנט, סרטים לא מתוכנן אוברקלוקינג, ואני ממש לא גיימר, אבל יהיה נחמד אם למחשב תהיה יכולת להריץ משחקים ברמה סבירה יש לי ספק כוח מעולה של אנרמקס שיחזיק את המערכת, וכוננים אופטיים/הארד דיסקים... הרכבתי משהו בסיסי, תגידו לי אם הוא מתאים לצרכים שלי - ויחזיק מעמד הרבה זמן: מעבד: Core i7 860, s1156, 8MB Tray 1400 ש"ח לוח אם: Gigabyte P55M-UD2 540 ש"ח DDR III 1600Mhz - 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 770 ש"ח (שאלה: כמה טעם יש בללכת על 6GB? …
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד עוד חודש וחשבתי לקנות נייד. השימושים הם בעיקר אינטרנט ואופיס, משחקים קלים ישנים, צפיה בסרטים, הורדות, מוזיקה, פוטושופ. ראיתי בוואלה שופס את המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C415191052 האם כדאי? תודה.
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הי, מצטער שאני פותח דיון חדש, ואני יודע שזה קצת נודניקי, אבל אני מקפיץ את הקודם כבר כמה ימים ואף אחד לא עונה. P: אני צריך מפרט למחשב חדש לגיימינג כבד שיריץ משחקים לכמה שיותר שנים, אין שום כוונה לOC והוא צריך להיות שקט. הנה מה שרשמתי בסוף של הדיון הקודם; טוב אז אחרי כמה דיונים כאלה כאון ובפורומים אחרים הגעתי למסקנה שאלה החלקים שאני רוצה במפרט שלי, אם למישהו יש רעיון לחלקים יותר משתלמים ישגיד, אבל על אלה קיבלתי הכי הרבה המלצות.מעבד של אינטל, IVY BRIDGE לפי מה שהבנתי הוא מ-א-ו-ד משתלם.כרטיס מסך 7950-80, גם כן, לפי מה שהבנתי הרבה יותר טוב מהGTX570 וכרטיסי מסך של נווידיה בOC מתחממים בטירוף. (לא משהו שאני רוצה לעבור, המחשב הקודם התפוצץ בגלל החום, החדר חם והמחשב די צמוד לקיר.…
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
התקציב הוא 3700 שקל המפרט הוא למשחקים בחרתי מפרט ב- ksp ושיניתי לו את הכרטיס מסך אין צורך בציוד היקפי ששמו שם (רמקולים עכבר ומקלדת ) יש מה לשנות ? איזה מפרט אתם הייתם נותנים לי בתקציב 3700 שקל? האם הלוח אם הזה תומך במערך sli או crossfire http://www.t3rbo.com/photo/img/b2fe0d61307bbd599e8be13db471d024/mp4.JPG]
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
צרכים:אינטרנט מיילים אופיס סרטים. בלי משחקים או גרפיקה.ראיתי 3 דגמים: dell n5110' ,hp g6 1230sj, asus k53e שלושתם כמעט אותו מפרט מעבד i3 2330 זכרון 4 גיגה דיסק קשיח 640 חשוב לי מחשב אמין שרות טוב כולם אחריות 3 שנים. מחירים אותו סדר גודל. אנא עזרתכם האם יש עדיפות לחברה מסוימת? , נוסף לכך רציתי לשאול האם ksp נחשבת לרשת אמינה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב בין 6000-7000,יש אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כמו visual studio וsolidworks ועוד (תוכנות של מהנדסים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כל מערכת הפעלה של ווינדוס 8. האם ישנה …
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני צריכה מחשב שיעבוד - גלישה, וורד, מייל. האם המחשב הזה נראה לכם טוב/סביר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=302&CatCode מה זה המחיר הנמוך הזה? מה במחשב הזה כל כך בסיסי? יש לכם המלצות על מפרט יותר טוב במחיר דומה? (או עד 1500 ש"ח) תודות וחג שמח טליה
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני יומיים או אמור להגיע אליי עוד שבוע הייתי רוצה לדעת את דעתכם אל המחיר ו המפרט הורכב ונקנה מ TMS דרך אגב איך המסך הזה ? מישהו מכיר אותו ? אם כן דעה בבקשה ( כמו כן המחשב רק למשחקים וצפייה בטלוויזיה זה למה אני רוצה לדעת אם המסך טוב ) מעבדים: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40 Ghz ( overclocked to 3.10 Ghz ) 8MB Conore Stepping go OEM לוח אם: Gigabyte GA -P35-DS3L Conore Support GP35DS3L מארז: NZXT Apollo Black קירור למעבד: Thermaltake V1 CL-PO401 ספקי כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V קירור למארז: glaciatlech 120mm case fan entering bearing 18dba 36 CFM זיכרון: Transcend 2GB 2x1GB DDR-667-CL5 קשיחים למחשבים שולחניים: WD 320GB 16MB WD3200AAKS כרטיס מסך:…
-
- 14 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל את עצתכם בנוגע למפרט מחשב אשר ישמש למטרות הבאות: 1) משחקי תלת-מימד כבדים בהגדרות גרפיות גבוהות. 2) אינטרנט, הורדות וכו'. 3) עבודה תכנותית (שימוש ב-Visual Studio וכלים נוספים) והרצת Virtual PCs - עקב כך יש עדיפות גבוהה למרובע ליבות וכמות גבוהה של זיכרון. 4) עריכה גרפית בסיסית של תמונות (Picasa, מעט Photoshop). התקציב הכולל למחשב + מסך 22"/24" (ללא ציוד היקפי) הוא כ-7,500 ש"ח (מזומן) ואני מוכן לחריגה מסויימת מהתקציב (כמה מאות שקלים) בהינתן שהחריגה תוסיף למפרט משהו משמעותי. אין צורך בהרכבה או תוכנות כלשהן, אני לא מתכוון לעשות OC ומבחינת עיצוב ושקט אני משער שיש לי דרישות ממוצעות - שייראה סביר אך אין צורך בעיצוב מיוחד, ושכמות הרעש תהיה פחותה ככל הנ…
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב למשחקים כבדים, אני הולך לעשות oc עד ל4ghz. מעבד רק e8400. חשוב שיהיה שקט . תודה מראש ערן. +המלצות לחנויות
-
- 11 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום יש לי פה DELL 1520 עם GEFORCE 8600M GT הבעיה היא שמשום מה נדפקו ההגדרות של הכרטיס מסך ובמשחקים שאני מפעיל רואים ריבועים בשחור לבן בחלקים שונים במסך וגם ה- TVOUT הפסיק לתפקד ניסיתי להתקין גרסאות רבות של דרייברים לכרטיס מסך אך ללא הצלחה.. מישהו מכיר את הנושא ויכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
בלי: כרטיס מסך,מסך מחשב,צורב. בהמשך אני קונה hd4870 x2 2gb
-
- 11 תגובות
- 835 צפיות
-