ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם! הרכבתי מפרט למחשב שיוכל לשמש אותי לתוכנות שירטוט והדמיית תלת מימד לתוכנות כמו AUTUCAD/ SHETCH UP/ 3D MAX/ REVIT וכ"ו... מחשב שגם יוכל להריץ משחקים ברמה הגבוהה ביותר מעבד: I7-7820X קירור נוזלי למעבד: ANTEC MERCURY 240 זכרון: HYPERX PREDATOR 2X16GB DDR4 3000MHZ CL15 כרטיס מסך: ASUS GTX 1080 TI TURBO 11GB דיסק קשיח: WD CAVIAR BLACK 2TB כונן מהיר: SAMSUNG 850 EVO M.2 500GB מארז: CORSAIR CRYSTAL 570X ספק כוח: CORSIAR 750W CX750M מתלבט רק לגבי לוח אם לא יודע מה לבחור אשמח לקבל עזרה וגם אם מישהו חושב שצריך לשפר או להחליף כאן רכיב מסויים אשמח לדעת לגבי הלוחות אם מתלבט בין: …
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
לאחרונה .לעיתים הוא חושב הרבה זמן עד שעולה הדף או האתר יש לי זכרון של גיגה ועדין הוא איטי .האם יש פתרון לזה או שהמחשב פשוט מיושן ורדום .האם יש תוכנה שעוזרת לביצועים של מחשב ?. תודה מראש לעונים אבי
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן אחרי שהמחשב השולחני שלי החליט שוב להפסיק לפעול, נמאס לי ממנו, אני רק רוצה נייד קטן ונורמלי שיעבוד כמו שצריך P: After that been said. אני מעוניין בנייד קטן, כמה שיותר זול, בתקציב גג של 4500 [כמובן, מעדיף לרדת כמה שיותר]. * מטרות המחשב? המחשב יעבוד 24 שעות ביום באינטרנט בהורדות וכו', ולהיות מחובר לטלוויזיה כדי שאני אוכל לראות סרטים, מוזיקה, אינטרנט, פייסבוק, אופיס וכו', לא משהו כבד מדי.* גודל המסך? חשבתי על אזור ה15 אי'נצ * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הממ. אני לא הולך לצאת איתו הרבה, אז הניידות לא קריטית לי, אבל אני אשמח ל4-5 שעות של הפעלה בלי בעיות.* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) מומלץ י…
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעוד כשלושה חודשים אחותי מתחילה ללמוד, וכמו כל סטודנט מן המניין,צריך מחשב נייד. הדרישות הם לא כאלו גבוהות,אני פשוט לא מבין כלום בתחום זה,ואפילו הסטיקי פה לא הצליח לעזור לי. השימושים הם אינטרנט,אופיס וסרטים,לא משהוא מעבר לזה. התקציב הוא עד 4K,אפילו פחות . מה שאני צריך,זה צורב DVD, יותר מג'יגה זיכרון, שלא יהיה כבד במיוחד, גודל מסך - נורמאלי, גודל של כונן קשיח... - 80 ומעלה, שהסוללה תחזיק את המחשב לטווח זמן אורך ולא שעה, אין צורך ביציאות מיוחדות כלשהן. בתודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי נייד ויש לי 3 יציאות מכרטיס הקול (אוזניות, מיקרופון ועוד אחד) ..! אני מחובר מהמחשב ל LCD ב DVI~HDMI עכשיו זה רק תמונה איך אני יכול להעביר גם את הקול שיוצא מהמחשב אל הטלויזיה?? תודה רן..!
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא לגרפיקאי סה"כ כמות מחיר מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1580 1 1580 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5E Deluxe 775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR2 1200, 2xPCI-E 970 1 970 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value 210 2 420 כרטיסי מסך PNY Quadro FX 1700 512MB GDDR2, DX10, 2xDVI, PCI-E 2015 1 2015 דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 308 1 308 צורבים LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA 104 1 104 מאווררים…
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום חבר'ה... רציתי לשאול כמה שווה המפרט הבא? והאם עדיף למכור אותו בחלקים? או למכור את כולו? המפרט: לוח אם___ p4v845 מעבד____intel celeron cpu 1.7 ghz זיכרון____sdram 128 mb 133 mhz דיסק קשיח_excel stor 80 gb 7200rpm צורב_____samsung cdrw 48 24 48 וזהו אני חושב... אשמח אם תגידו לי מה דעתכם!!!
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע המסך הוא 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן די…
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבנות מחשב נייח לצורך שמירת תמונות כבדות (4k), עריכה בלייטרום ופוטושופ ושימוש יומיומי. מה שהכי קריטי לי זה מסך- חשוב שיהיה חד וצבעים מדוייקים כמה שיותר! ב27 אינץ. כמובן שאני מעדיף לשלם כמה שפחות, אך מוכן להשקיע על מנת שיהיה טוב לכמה שיותר שנים ואיכותי. תודה רבה :)
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד למשחקים אך עדיין שיהיה קל לסחוב אותו ללימודים. כמה נקודות שאני סגור עליהם: 1.לא יותר מ 13 אינצ 2.כרטיס מסך נורמלי שיריץ משחקים(לא על ההגדרות הכי גבוהות אבל עדיין משהו נורמלי) 3.יותר קל משקל יותר טוב 4.יש לי אפשרות לקנות בדיוטי פרי אז אנא קחו את זה בחשבון 5.התקציב הוא 5000 אבל גמיש(אפשר יותר בתנאי שהמחשב מצדיק את הכסף) הציעו לי את ה LG E310 2B5 ואת ה HP PAVILION DV3660 ואני אשמח להצעות נוספות תודה רבה מראש לכל העוזרים בברכה RA96
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום רב בסופו של דבר החלטתי לקנות את המחשב הזה ב k.s.p הוא נראה מחשב טוב לכן אני כבר לא צריך חוות דעת אני חדש בפורום קודם כל תודה רבה תודה רבה על הפורום אני מעוניין לדעת האם המפרט טוב אני מעוניין במחשב שיהיה טוב למשחקים (לא ברמה הכי גבוהה) מהיר ושקט כרטיס המסך יכול להיות מה שרשום או דגם 1060 6GB האם יש הצדקה לכרטיס הזה יש לי צורב DVD ודיסק קשיח לכן הם לא מופיעים במפרט תודה נדב מפרט מחשב.pdf
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
תקציב משוער: 2500 שח * מטרות המחשב?- לימודים (כל תכנות האופיס) , צפייה בסרטים/סדרות. * גודל המסך? 13-14, לא יותר מזה!!! * משקל רצוי? לא יותר מ1.5 (חשוב שיהיה קל!!) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב מאוד * כונן אופטי? כן (לא קריטי) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חשובה אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לdell אבל לא קריטי
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המפרט הבא במחיר 3200 ש"ח ? תודה מראש. מארז ATX מפואר הכולל שתי יציאות USB מקדימה לוח אם ASUS P4-S 800-D מעבד INTEL P-4 2.6GHz HT 800FSB כ.קול ADI1980 AC 97 כולל אפשרות חיבור למערכת סראונד 5.1 זיכרון 512MB DDR 400MHz כ.רשת 10/100 כולל הכנה לאינטרנט מהיר בטכנולוגית ADSL כ.מסך מתקדם לבחירה ATI Radon 9200 128MB DDR + TvOut או GeForce FX-5200 128MB + TV OUT AGPx8 כולל אפשרות חיבור לטלוויזיה דיסק קשיח W.D / Maxtor 80GB 7200RPM כונן תקליטורים 1.44 כונן תקליטורים x52 מיקלדת עכבר + גלילה רמקולים + מגבר
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי, התופעה מוזרה בהחלט.קיבלתי מחשב נייד של LG גם LE50 והייתה מותקנת פה מ"ה וינדוס 7 גרסת אנטרפרייס.הייתה תופעה של מסכים כחולים ולכן החלטתי לנסות גרסאות אחרות של וינדוס 7 כדי לבדוק מי הכי מתאימה להרצה על המחשב (חומרה ישנה).לאחרונה התקנתי גרסה מסוימת מקוסטמת של מישהו שעבדה יפה מאוד אבל הבעיה שהמערכת לא מזהה את הכרטיס מסך שלי.הסרתי אותה וכרגע חזרתי לגרסת אנטרפרייס אך להפתעתי גם עכשיו לא ניתן להתקין דרייבר של כרטיס מסך,עכשיו אני יודע שמדובר בכרטיס מסך ATI RADEON XPRESS 200M אבל עדיין הוינדוס מזהה כVGA רגיל. ניסיתי לחפש ברשת דרייברים מתאימים אך לשווא,לא משנה איזה דרייבר אני מתקין שום דבר לא עוזר.מה שעוד יותר מוזר הוא שבפעמים הקודמות הייתי נכנס לעדכוני וינדוס והוא היה מזהה שצר…
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לא צריך מסך, דיסק קשיח- 60 ג'יגה זה מ-ס-פ-י-ק, רק שיהיה מהיר. לא צריך כונן CD סטנדרטי. מומלץ שיהיה DVD. לא צריך עכבר ומקלדת לא צריך רמקולים כן צריך כרטיס קול איכותי- כזה שיפעיל 2 רמקולים טובים (לא צריך 6 ערוצי קול, צריך 2, אבל טובים) כרטיס מסך- 9800 ומעלה, מומלץ 256 מגה
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, צריך מחשב קטן כ 10.5" לשימוש באופיס לסטודנטית להוראה עד 1000 ש"ח. אם יש בתקציב הזה אפשרות להכניס מסך שמתפרק והופך לסוג של טאבלט אז כדאי אבל לא חובה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 ש"ח (עד 1300) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם ישנה הגבלה או העד…
-
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
- 1 follower
-
-
מתלבט בין שניים: 1. LG - P1-JACKE Core 2 T5600 זכרון 1GB דיסק 100GB כרטיס מסך ATI Radeon X1400 128MB 2. DELL INSPIRON 6400 - IN-RC03-1288 Core 2 T7200 זכרון 1GB דיסק 120GB כרטיס מסך ATI Radeon X1400 256MB (התייחסות גם לאמינות ושירות.) תודה.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל את עצתכם בנוגע למפרט מחשב אשר ישמש למטרות הבאות: 1) משחקי תלת-מימד כבדים בהגדרות גרפיות גבוהות. 2) אינטרנט, הורדות וכו'. 3) עבודה תכנותית (שימוש ב-Visual Studio וכלים נוספים) והרצת Virtual PCs - עקב כך יש עדיפות גבוהה למרובע ליבות וכמות גבוהה של זיכרון. 4) עריכה גרפית בסיסית של תמונות (Picasa, מעט Photoshop). התקציב הכולל למחשב + מסך 22"/24" (ללא ציוד היקפי) הוא כ-7,500 ש"ח (מזומן) ואני מוכן לחריגה מסויימת מהתקציב (כמה מאות שקלים) בהינתן שהחריגה תוסיף למפרט משהו משמעותי. אין צורך בהרכבה או תוכנות כלשהן, אני לא מתכוון לעשות OC ומבחינת עיצוב ושקט אני משער שיש לי דרישות ממוצעות - שייראה סביר אך אין צורך בעיצוב מיוחד, ושכמות הרעש תהיה פחותה ככל הנ…
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי i7 4790 הלך כנראה לעולמו מנסה להתארגן על מחשב חדש - צריך המלצה ל I7 או I5 או מבוסס AMD 16gig זיכרון השימושים: משחקים (BF לדורותיו PUB G, WILDLAND FIFA SQUAD... תכנות הורדות ועבודות אופיס אני צריך מעבד, לוח אם, זיכרון, וקרור דגש על שקט (יש לי מארז, דיסקים ו-1070) טווח 2500-3000 בתודה מראש קובי
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
המחשב מותקן עליו מערכת הפעלה Vista והוא ממש אבל ממש פועל בצורה מאוד איטית ניסיתי באמצעות המסך של הכלים של המחשב לפרמט ושיתקין מחדש את כל הווינדוס בלי כל השטויות אבל הוא עדיין לא זז והוא מתקין אוטומטית את הויסטה עם כל השטויות השאלה היא אם אני יכול להתקין על מחשב זה ווידוס מסוג XP ולהתקין את כל הדברים בעצמי תודה
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6500-8500 + - תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים + סרטי HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן מסך 22' מקלדת עכבר חוטי לגיימר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול איכותי מספיק מובנה בלוח אם5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצ…
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, הרכבתי את המפרט הבא לפי הצרכים והתקציב שלי, https://www.tms.co.il/39324 אשמח אם תוכלו לעזור לי בשאלות: 1.האם המארז מספיק גדול ויתאים לרכיבים במפרט? 2.האם הכרטיס מסך יספיק לגיימינג בינוני-גבוהה על מסך 27 2K כעור? בנוסף, אם אתם חושבים שיש צורך לשנות משהו במפרט, אשמח לדעת. קטגוריה מוצרים כמות מחיר מעבדים Intel Core i7 8700 / 1151 Tray 1 ₪ 1630 קירור למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler 1 ₪ 303 לוחות אם Asus TUF B360-PRO GAMING WIFI 1 …
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום יש לי פה DELL 1520 עם GEFORCE 8600M GT הבעיה היא שמשום מה נדפקו ההגדרות של הכרטיס מסך ובמשחקים שאני מפעיל רואים ריבועים בשחור לבן בחלקים שונים במסך וגם ה- TVOUT הפסיק לתפקד ניסיתי להתקין גרסאות רבות של דרייברים לכרטיס מסך אך ללא הצלחה.. מישהו מכיר את הנושא ויכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
תגדיו המפרט הזה טוב למשחקים כבדים וקלים: מעבד: AMD Athlon II X2 245 Box לוח אם: Gigabyte GA-M720-US3 כונן קשיח: Hitachi Deskstar HDT721032SLA360 3.5" 320GB SATA2 16MB זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס מסך: Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe צורב: Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק: CoolerMaster Elite 360 ספק כח: Seasonic SS-500ET 500W
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי האמת שכל ההודעות פה קצת בלבלו אותי.. אני מתחילה השנה ללמוד מדעי המחשב ואני צריכה מחשב שיחזיק את ה3 שנים הללו. התקציב הוא עד 3000 ש"ח.. הבנתי שצריך לענות על שאלון אז: * מטרות המחשב? ללימודים, קצת תכנות וקצת סרטים :] * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 אממ נראה לי מאט * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישות * משקל רצוי?קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) נראה לי שכן אני צריכה ללימודים אז 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא בטוחה אם צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - מה שאמור…
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-