עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אבל ללא מקלדת ועכבר אני צריך מחשב חזק מאוד למשחקים .......... אינטרנט וסרטים עם מסך ללא עכבר ומקלדת ועם אפשר גם חנות שממנה נלקח המפרט בתודה גדולה אלכס

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  2. Started by over23,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש בין השאר לתוכנות גרפיקה ועריכה כמו פוטושופ, פלאש, CAD , ויוכל להריץ סרטים ומשחקים. ידוע לי שאני רוצה מעבד עם ליבה כפולה, הארד דיסק SATA לפחות 80 GB (רצוי יותר) , זיכרון של 512 (רצוי 1GB). אני גולש באינטרנט כבר כמה שבועות ומנסה למצוא חנות\אתר שיש בו מחשב כזה אבל לא ממש מצליח למצוא. התקציב שלי הוא בין 7000-8000 שקל כולל מע"מ.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  3. Started by Lirondav,

אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב גיימינג בתקציב של 7000 שח וחריגה מקסימלית של עד 7200 שח,אני חדש בנושא וזה המפרט הטכני שהרכבתי,אשמח לעצות על שינויים או הערות CPU:intel core i7-10700K Comet Lake CPU Cooling:cooler master hyper 212 spectrum GPU:GeForce RTX 2060 Mother board:Asus tuf gaming H470 pro ATZ RAM:hyperX Fury DR4 3200MHZ 8GB X2 SSD: Samsung series 830 512GB Hard drive:western digital purple 2TB Power supply:cooler master MWE 750W Case:NZXT H510 Elite

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  4. Started by Tommy,

טוב אני צריך מעבד, לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך כל זה ב4500 מקסימום חריגה ל 5000 ש"ח אני משחק משחקים במחשב וזה מה שחשוב לי ... תודה !

• 13 תגובות
    • 869 צפיות
  5. שלום, יש לי מחשב נייד של fujitsu - siemens מדגם Amilo pro v2000. מערכת ההפעלה היא xp pro וכרטיס הרשת האלחוטי הוא של אינטל מדגם: intel pro wireless 2200BG. על פניו נראה שהכרטיס עובד תקין וגם הדרייבר תקין (עידכנתי לגירסה הכי חדש שיש נכון להיום), בדקתי גם בהגדרות של ה-setup שה-wireless הוא על enabled. אבל אני לא מצליח לאתר רשתות בכלל בשום מקום. אצלי בבית יש לי שני מחשבים שאחד מהם מחובר בצורה אלחוטית לנתב אלחוטי שיש לי אבל דווקא הנייד לא מצליח לאתר את הרשת האלחוטית. אשמח לכל הצעה / רעיון לפני שאני מפרמט בלית ברירה (גם אז אני לא בטוח שזה יעבוד). תודה.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  6. שלום לכולם וחג שמח, אני מחפש מחשב בסיסי ביותר שיעבוד על אופיס ואינטרנט,מה שחשוב לי בעיקר זה גודל המארז,כמה שיותר קומפקטי. אין צורך בציוד היקפי. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  7. Started by Turbine,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד 13" רצוי עם מעבד CORE I3 לפחות פחות מ 1.8 קילו עם כונן אופטי והכי חשוב - כ.מסך טוב !! מצאתי המון מחשבים טובים ואיכותיים כגון TOSHIBA R700 , DELL 4310 ועוד... אבל הם ללא כ.מסך. רק מובנה. אשמח לעזרה !!!

8. Started by guyz6471,

. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית+משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ADOBE AE+PREMIERE - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FPS + מכוניות (NFS וכו ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).Dell U2415 ‏24.1 1920X1200 (-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by yaronshahaf,

לאחר חיפושים נרחבים אני צריך את דעתכם בנוגע למפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/2/ אם אתם יכולים לייעץ בנוגע לכ. גרפי זול יותר כי אני לא הולך להשקיע 1700 שח על זה... שיהיה עד 500 גג 600 שח ועם הארד דיסק של 250 ג'יגה בעיקרון זה הולך להיות מחשב למשחקים ובעתיד גם לעבודה גרפית... תקציב עד 4000 בלי מסך תודה אם אפשר להצמד למפרט שיש בלי להשתולל יותר מדי מאוד אודה לכם...

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by zamig,

אני מחפש נייד לשימושים הנ"ל. המחשב יהיה נייח רוב הזמן ולכן משקל וזמן סוללה לא חשובים. חשוב שהמחשב יהיה אמין ומאיכות גבוהה ושתהיה אחריות ארוכה (3 שנים?). חשוב גם שהשרות/אחריות יהיו בירושלים אם אפשר. המחשב צריך לכלול מערכת הפעלה אבל אין צורך בשום דבר מיוחד אחר (יציאות מיוחדות וכו'). תודה.

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  11. שלום, אני זקוק לעזרה להרכבת מפרט שיילך למחשב HTPC שינגן F HD + שימושי אינטרנט + קצת משחקים מערכת ההפעלה שתורכב תהיה כנראה אובונטו 9.04 עם תוכנת מדיה כלשהי מה דעתכם על המפרט הנ"ל: AMD Athlon II X2 240 2800MHz 1MB 65W AM3 BOX + Asus M3N78-EM או E5300 + GA-E7AUM-DS2H Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EADS Kingston KVR800D2S6/2G 22X LG GH22LS40 Antec NSK2480 יש רעיונות לשיפור בערך באותו תקציב ? כ 2200 ש"ח ? אין לי מושג האם OC טוב או רע אז תסבירו במידה ואתם מייעצים בנושא

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  12. Started by knaan,

http://www.zolprice.co.il/product-1690-Dell_Inspiron_3420_IN_RD09_6315_.aspx מה עדיף i3-3110m או i5-3210m? האם זאת החלטה טובה בהנחה שהוא עומד בדרישות שלי (מסך, משקל, סוללה וכו..) או שמה עדיף בכל זאת vostro כלשהו? תודה

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  13. היי, חבר שרוצה לקנות מחשב בתקציב של עד 2500 ש"ח למטרות הנדסיות (MATLAB וכד'), מצא את המערכת הבאה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWMB85 המחשב אינו מיועד למשחקים, לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי ואין כוונה לשדרג רכיבים מהרשימה המופיעה באתר. אפשר בבקשה חוו"ד?

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  14. Started by romansah9,

שלום לכולם. לפני איזה שבוע בעבודה שלי רצו להיפטר ממחשבים ישנים. אני מחוכמתי פירקתי אותם ולקחתי אלי רק את הדברים הטובים. מדובר על לוחות אם של פנטיום 4 ו 3 עם מעבדים, כרטיס מסך כלשהו, זכרונות, דיסקים קשיחים, כרטיסי רשת. כולם במצב טוב יצא לי גם לקחת מסך LG Flatron L1970hr-wf. המסך מרובע ואני לא אוהב כאלה. הוא במצב טוב מאוד רק עם בעיה אחת: המסך מהבהב בערך 15 דקות ואז נדלק כרגיל (סה"כ עובד מעולה פרט לזמן הדלקה ארוך). המסך לבן, ואין אליו אפילו מכה אחת. אני יודע שאי אפשר לעשות מכל זה הרבה כסף (מצדי גם לחלק חינם), אבל בכל זאת מעניין אותי הערך האפשרי. מי שמעונין בפרטים הטכניים שישאל ואני הנסה להחזיר תשובה (מוגבל בידע, אבל הנסה). תודה מראש. רומן ס.

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  15. היי, ראיתי את הדגם הבא של טושיבה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2561232 והוא בדיוק בתקציב, השאלה אם יש משהו שאתם מכירים יותר טוב. או אם אתם מכירים את המחשב ויש חוות דעת עליו המסך צריך להיות 15.6 מעבד T4400 לפחות חשוב מאוד שתהיה אחריות של לפחות שנתיים,כונן אופטי, (כי מאיזה סיבה יש כאלו שאין להם בגודל הזה..) ויציאת HDMI. תודה רבה, :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  16. Started by giladbi,

יש לי מתכנת פיתוח אפליקציות בחברה אני צריך בשבילו את המחשב הכי טוב לטובת פיתוח ולא לטובת משחקים אשמח לדעת מה אני צריך לחפש או אם יש דגם ספציפי מוכן הדבר היחד שהוא מתעקש עליו זה עכבר באמצע המקלדת (כמו האדום שהיה בIBM) אין מגבלת תקציב לעניין, אולם הוא מתנייד בין לקוחות ולכן מסך 17 הוא מיותר/מעיק תודה!

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  17. מפרט: AMD 3500 A8N-E Leadtek 6800 GS 512X2 OCZ CL2.5 250GB SATA II 16MB Buffer אקווה: http://www.rar.co.il/files/eMule-1134813294.jpg 3dmark05: http://www.rar.co.il/files/eMule-1134776973.jpg לא עבר שום OC ולא מתכנן גם אחד כזה.. אשמח לתגובות..

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  18. שלום לכולם, חבר שלי מבקש לקנות מחשב, אבל בלי ממש מושג מה הוא רוצה... 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?מעדיף לחסוך לא מוכן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?.עבודה משרדית, תכני HD, תוכנות מסחר בורסה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).שימוש באופן תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?במחפש לקנות מסך HD יש מסך נוסף שאותו רוצה לחבר למחשב 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט…

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  19. שלום אני צריך מפרט לשימושים ביתיים עד תקציב של 1800 שקל(כמה שיותר נמוך יותר טוב) שיכלול כרטיס טלוויזיה. חשוב גם לציין שנחוץ שהכרטיס מסך המובנה יספיק לצפיה בסרטים וסדרות. אפשר לרדת גם ל160GB אם נחוץ ואני גם צריך המלצה למסך 22' שהוא ישמש גם כמסך של הטלוויזיה. (דרך הכרטיס טלוויזיה יתחבר ממיר של YES ועל המסך של המחשב יראו גם טלוויזיה) מעבד: Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore Box כמות: 1 - מחיר: ¤279 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤336 מארז: Compucase HEC 6A19 Black NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤213 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤41 ספק כוח: FSP Basic SI 350W ATX350-PNR 120mm + Satax2 כמות: 1 - מחיר: ¤130 זיכרון: Kingston Original 1GB D…

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  20. יש לי מסך 22 אינץ של ASUS דגם VW222U אני מעדיף שהמעבד יהיה של חברת INTEL וכרטיס מסך של ATI מערכת הפעלה WIN7 יום טוב ותודה מראש! ;D

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  21. לוח אם MSI P965 NEO-F 7.1 1GLAN מעבד אינטל E6300 CORE DUO CONROE צורב NEC שחור DVDX18 DLAYER כרטיס FIREWIRE 2EXT+ 1 INT מאוורר למעבד 775HEAT-PIPE שקט כ.רשת O/B 1G LAN ספק כח 12CMF 420W REAL EZ COOL דיסק קשיח 250GB 16MB SATA2 WD כ.מסך MSI 7600GT T2D256EZ PCIE זכרון GOLD 1G KIT DDR2 800 OCZ כ.רשת אלחוטי MSI PCI 802.1G כ.קול O/B 7.1 מסך SAMSUNG LCD 19" 2MS 931BF מקלדת + עכבר MICROSOFT מוליטמדיה רמקולים CYBER ACOUSTICS 3550 2.1 מעמד מחשב + גלגלים מארז ידית כסוף שחור USB קידמי סה"כ מחיר 6200 ש"ח מזומן !!!

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח אם זה באמת חשוב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, סרטים ושירים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? gta 4, crysis וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

AMD AthlonXP 2600+ Original Box - 585nis Abit NF7-SL Rev.2 - 521nis 2X512MB DDR Twinmos PC3200 400Mhz - 990nis Prolink PixelView GeForce FX 5900LE 128MB DDR - 1130nis WD 160GB 8MB Cache 7200Rpm - 684nis Lite-On DVD x16x48 - 215nis Lite-On CD-RW x52x32x52 - 226nis Teac Floppy 1.44MB - 70nis Microsoft multimedia keyboard+Microsoft optical mouse - 135nis Creative Inspire 2500 2.1 - 318nis Simbada C650L CG 400Watt USB Front Case - 243nis הכל עולה בסך הכל 5115 ש"ח... בלי הרכבה... את ההרכבה אני יבצע לבד 1.המפרט הזה טוב? 2.יש מה לשפר להחליף?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  24. שלום לכולם, דוד שלי רוצה לנסוע איתי מחר לקנות מחשב מאזור המרכז(עדיפות לרחובות,ראשל"צ) והוא משתמש בתוכנות,משחקים לא הכי כבדים(אם אפשרי DX10 תקציבי ונכנס בו אז אודה לכם),עדיפות למערכת מבסוסת C2D של אינטל וקירור טוב למעבד+קירור למארז..המפרט חייב לכלול בתוכו גם ציוד היקפי של רמקולים,עכבר(אם אפשרי מסוג לייזר די איכותי) ומקלדת פשוטה יחסית..וגם מסך(עדיפות לLCD19" תתקבל בברכה) התקציב הוא בין 4300-4500 עם אפשרות לחריגה של 200 עד גג 300 שקל..ואם אפשר גם ל"זרוק" 2GB מחברה טובה עם קירור ומארז וספק לא גנריים אודה לכם.תודה רבה למגיבים במהרה כי מחר אני הולך לקנות כבר מראש"לצ או אזור המרכז).

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by n14charlie,

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לנסיעות, השימוש שלו בעיקר גלישה באנטרנט\צפייה בסרטים\משחקים קלים. רוצה מסך קטן משהו כמו 13.3" שיהיה עמיד מבחינת חומר אבל קל יחסית, בטריה שתרזיק 3 שעות בערך ללא טעינה. אם מישהו יכול לפרסם את האפשרויות שלי (אין לי בעיה לחרוג מעל 3000 עד 3500 בערך) תודה על העזרה אגב: יש מחשבים שבעים עם מודם סלולרי מובנה? שווה לקנות אחד כזה?

דיונים חדשים בפורומים