עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש מחשב נייד לגיימינג וסרטים אם יש לכם הצעות אני אשמח לקבל אותן תודה רבה אני גיימר בינוני וחולה על סרטים וסדרות תקציב : 5500 אפשרות לחריגה קטנה מסך : 16-17 מעבד : i7 שיהיה גם FHD כולל מערכת הפעלה בתקציב

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  2. שלום לכל חברי הפורום אני עורך וידאו ועוסק בזה לפרנסתי. עיקר חומר הגלם שאני עובד איתו הוא בHD לכן ישנו צורך במחשב חזק ככל האפשר בהתחשב בתקציב. קיבלתי מפרט מחבר שגם הוא עורך שקנה את המחשב שלו לפני כמה חודשים, אבל לפני שאתייחס למפרט שלו אתן את כל הפרטים הנחוצים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד לשימושן של התוכנות ADOBE: premiere, after effects, photoshop עיקר העבודה …

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  3. שלום בניתי את המפרט הבה ורציתי לברר האם הוא שווה את המחיר שלו, האם כדאי לשנות משהו וכו'. ובנוסף אני מעוניין בwindows 8 אבל באתר יש קצת סלט עם כל המערכות הפעלה אז בחרתי את הגירסא שרשומה אבל אני לא יודע אם זה oem והאם כדאי לקנות 7 ולשדרג ל8 או לקנות ישר 8 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD A10-5800K Blakc Edition + Radeon 7600 Box Fm2 100W כמות: 1 - מחיר: ₪665 לוח אם: Gigabyte GA-F2A75-D3Hfor FM2 כמות: 1 - מחיר: ₪393 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + Seasonic 350W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪124 קשיח למחשב שולחני: Toshiba 500G 3.5" SATA3…

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by NChen,

היי חבר'ה מחשב נייד ללימודים והורדת משחק אחד- איזה עדיף? 1. https://www.pc-online.co.il/single_product.php?ps=14694 2. https://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=9992

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by stas12,

שלום. הגיע הזמן לדחש קצת את המחשב. לצורך זה מוקצב כ 8500 ש"ח. החלקים הדרושים הם בעצם: לוח, מעבד, קירור, כרטיס מסך, מארז, זכרון, ספק כח. לא דרוש כוננים קשיחים, מסך, צורבים, מקלדת+עכבר וכו'... לצורך זה מוקצב כ - 8500 ש"ח. הדרישות הם משחקים, עריכת וידאו, אוברקלוק. תודה מראש. עריכה: המסך שברשותי הוא BENQ FP73G (שמספק אותי מעל ומעבר ולא צריך יותר מזה)...

• 13 תגובות
    • 845 צפיות
  6. שלום לכם, יש לי מחשב נייד עם 3GB ומחשב רגיל עם 4GB שמריצים ויסטה (32 ו 64) ואני מריץ בכל אחד מהם VPC (אפילו כמה). אני עושה איתם ניסויים עם תוכנה שאני משתמש בעלת מספר שכבות. (שכבת אפליקציה, שכבת DB, ו CLIENTS) החלטתי שהגיע הזמן לניסוי יותר משמעותי. אני רוצה מחשב בעל זיכון רציני (רצוי 16GB ומעלה) אני לא רוצה להשתמש במחשב השני שלי כיוון שהוא בשימוש גם של אחרים ואני רוצה מחשב נפרד לניסוי. אני מחפש מחשב שקט (זה עדיין ישב בבית שלי ולא במשרד כלשהו) בעל זיכרון של 16GB. אם זה חשוב אני מניח שאני אתקין עליו WINDOWS VISTA ועליו ירוצו מספר מכונות VMWARE. לא נחוץ לי מסך או ציוד הקיפי אחר. בנוסף, אם המחיר מאפשר זאת הייתי רוצה לוח אם בעל אפשרות לשידרוג עתידי לזיכרון. במידה ואם לא חושבים …

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  7. אהלן! השימוש העיקרי יהיה לעריכת סאונד בעיקר בתוכנת קיו-בייס. דגשים למפרט: א. מעבד חזק ככל הניתן. ב. חיבור FW (ישמש לחיבור כרטיס קול חיצוני). ג. כונן SSD למערכת הפעלה ותוכנות אודיו. ד. כונן קשיח נוסף בגודל טרה לפחות. שקט, על המחשב להיות שקט מאוד ע"מ שלא יפריע במהלך ההעבודה: א. מארז וספק כוח שקטים ככל הניתן. ב. קירור פאסיבי למעבד. התקציב הינו 5000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי כלל.כולל הרכבה בחנות, ומערכת הפעלה. תודה לעונים, גיא.

8. רציתי לדעת מה אתם אומרים על המחשב הזה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=BKi545&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&DeptIDReq= ואם יש עוד דגמים טובים לדעתם....

9. Started by oded1,

שלום יש לי מחשב מסוג dell inspiron 6400 עכשיו ברצוני להוסיף 4GB DDR2 א' זה אפשרי בהתחשב בכך שאני מוריד את הזיכרון של GB?(שמותקן כבר על הניייד) האם אתם יכולים להמליץ לי על זיכרון טוב וזול.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  10. שלום. איזה חברות אתם מכירים שאחריות המחשב בקניה בארה"ב תהיה בתוקף גם בארץ? אני רוצה לקנות את הלפטופ TX2500z בארה"ב ויוצא לי ממש זול לעומת המחיר בארץ, אתם יודעים אולי אם האחריות שלו תקפה גם בארץ?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת SolidWorks- פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.The witcher, Call of duty, medal of honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אני רוצה לקנות מסך 23' איכותי לעבודה רצופה מול המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  12. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

השאלה בכותרת.

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  13. אבקש את דעתכם על המחשב הנ"ל. יש לי מישהו שיביא לי מארה"ב בקיץ ואני מחפש מחשב שיתאים לסטודנט ללימודים וגם למשחקים (לא שחקן כבד, אבל עדיין להריץ משחק או שניים) וחלונות ויסטא. האם המסך (12.1") קטן מדי לצרכים באוניברסיטה? בשביל המשחקים אני אחבר לו מסך חיצוני. ומה לגבי הכרטיס מסך? האם הוא סביר בשביל משחקים קלים לא בשיא הגרפיקה למשך השנה שנתיים הקרובות, עד שאני אקנה מחשב נייח בטכנולוגיה מתקדמת עם DX10? קישור למחשב: http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m1210?c=us&l=en&s=dhs&cs=19

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by dimamah,

אהלן, אני בדיוק לקראת קניית לפטופ בימים אלו ודי נסגרתי על ה N3010 של DELL היום במקרה נתקלתי ב U35F של ASUS שנראה מבחינת כל פרמטר יותר טוב מהDELL - מעבד יותר חזק (בהשוואה בין I3-350 של DELL ל I3-370 של ASUS) - סוללה יותר חזקה (8 תאים מול 6) - משקל יותר נמוך (בכ200 גרם) - הASUS במפרט 3G RAM 500GB HD עולה כ500 שקל פחות מה DELL פרט לשנתיים אחריות על הASUS לעומת 3 על הDELL אני לא מוצא יתרונות לDELL. מה דעתכם? הU35F : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKU35F

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by דני א,

אהלן, אני זקוק למחשב לשימוש משרדי בעיקר (וורד, אינטרנט וכו'). מצד שני, חשבתי למקם אותו בסלון ליד הטלויזיה ושכבר ישמש גם לצפיה (בלבד, ללא הקלטה) של סרטי DVD, שמיעת מוסיקה וכו'. קראתי קצת מפרטים ואני לא בטוח שהבנתי עד הסוף מה הופך מחשב ל-HTPC. המארז לרוב יפה ואומרים שגם שקט, אבל האם יש לו פונקציה נוספת? רכיבים שקטים אפשר להתאים להרבה מארזים (ספק, מאווררים). ברוב המפרטים המוצעים אין כרטיס קול מיוחד. בעצם יוצא שאם אני רוצה רק לצפות ולא להקליט (מה שאומר שגם כרטיס טלויזיה וכונן נוסף) אני צריך מחשב די רגיל, לא? בקיצור, אם אני מעוניין במחשב לסלון, לצפיה בסרטים באיכות וידאו וקול גבוהה יחסית, ולעבודה משרדית (אינטרנט וכו') על איזה מפרטים לכוון מתוך מה שמציעים במדור במפרטים (שהוא ממש…

• 11 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by sam81,

היי ח'ברה , יש לי מפרט שאני חושב שמתאים לי, המחשב מיועד בעיקר לתיכנות כבד (גם תלת מימד) ,לימודים,אינטרנט, סרטים וכו' .. לא כ"כ למשחקים ואם כן אז לא לכבדים כי זה לא מעניין אותי כ"כ, התקציב הוא בערך 5000 . אז ככה.. amd athlon 3000+ 64bit , albatron k8x800 pro - 1951 nis 2X256 mushkin 400mhz - 2X354 nis sony 52X32X52 - 188 nis w.d 80gb 8mb 7200rpm s.version - 462 case+p.supply gyrotech midi atx + 500W - 190 nis lg 17 flatron f900p - 1080 nis club3d 9200 128mb tv/dvi - 426 --------------------------------------- the sum is 5005 nis טוב.. אז מה אתם חושבים? , שוב..המחשב מיועד בעיקר לתיכנות אז האם נכון ללכת על A64 ולא על Prescott או משהו כזה.. הארות,הערות וכו'... יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  17. קיבלתי מפרט מחבר: המפרט לקוח מ KSP. מה אתם אומרים?? מעבד Core i7 920, s1366, 8MB 1500 לוח אם Asus P6T Deluxe s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1550 זיכרונות DDR III 1333Mhz 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel 1080 כרטיס מסך ASUS GTX 285 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 2160 דיסק קשיח WD 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II 380 צורב DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata ASUS 150 מארז NZXT TEMPEST (No PSU) 420 ספק HEC Cougar 750W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular 660 Total price 7900 ¤ for payments 12 X 719 ¤ מה נראה?? המטרה היא משחקים ברמה הגבוהה ביותר. האם תמליצו על מפרט אחר? עד 8000 ש"ח. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by ronmar,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5\10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by Gal1992y,

*מחיר? 3200 * מטרות המחשב? מיועד לאיש עסקים ככה שבעיקר מיילים, אופיס ואינטרנט * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? מיועד לנסיעות עסקים ככה שכמה שפחות זה יתרון * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יתרון * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות ו-wifi? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 80GB ומעלה * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL *מצלמה? עדיף * שונות: כמה שיותר דק וקטן.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by The-Devil,

אני רוצה לבנות מחשב לבן דוד שלי הדרישות שלו זה מחשב שיחזיק להרבה זמן ובשביל זה הוא מוכן להשקיע 4500 ש"ח (-+ 500 שקל) הוא ישתמש במחשב למשחקים (בעיקר ל CS:S) אבל רוצה להיות מוכן גם למשחקי העתיד ושלא יצטרך להחליף את המחשב בקרוב אני רוצה שיהיה לו מעבד של AMD64 3200+ עם nforce 3 אבל מכיוון שאני כבר לא כ"כ מעודכן בנושא החומרה לאחרונה אני פונה אליכם תודה מראש

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  21. מישהו מכיר?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by PsyGhost,

ברשותי לוח האם הזה: http://www.intel.com/design/motherbd/mv/ כשעליו נמצאים כבר 2 סטיקים של 64 MB כל אחד. אני רוצה להרכיב מחשב שיתאים לרכיבים האלו שישמש בעיקר שרת לגיבויים, ככה שהוא לא צריך להיות חזק במיוחד. אחרי קצת חפירה במגירת החלקים הרזרביים גיליתי שיש לי כבר כרטיס רשת בשבילו וכרטיס מסך מאוד ישן (PCI), הכרטיס מסך לא חשוב לי כי המחשב הזה אמור לתפקד בתור שרת. בנוגע להארדיסקים, אני מתכוון לקנות לעצמי הארדיסק חדש יותר ולהעביר למחשב הזה את ההארדיסקים הנוכחיים שלי ככה שגם עם זה אין בעיה. אז אם לא שכחתי כלום זה אומר שנשאר לי להוציא כסף רק על מארז, ספק ומעבד ויש לי מחשב. הבעיה היא שאין לי מושג אם מישהו מוכר מעבדים שמתאימים לענתיקה הזאת. הייתי רוצה לדעת איזה רכיבים כדאי לי לקנו…

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי אח קרציה שרוצה מחשב למשחקים ובנוסף המשפחה רוצה לעשות שימוש במחשב לצריבת וידיאו משפחתי על תקליטורי דיוידי. יש לי מפרט שחשבתי עליו אחרי שהתרשמתי מכל מיני מקורות מידע כולל מהאתר המצויין הזה. הייתי רוצה הצעות לשיפורים הערות הארות וכדומה.. במיוחד הייתי מעוניין לקבל הערות והצעות לגבי מסך מכיוון שאני לא מבין בזה למרות שהמסך לעומת הנתנוים שלו זול, אני מחפש מסך 19 עד 2000 ש"ח. Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 800 shekel מעבד A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 710 shekel לוח אם אסוס 256MB Twinmos 140X2 =280 shekel שני מקלות זיכרון של 256 6600 256MB DVI, TV, PCI-E RETAIL כרטיס מסך 695 ש"ח (אני יודע שאני צריך VIVO אשמח להצעות בנושא הזה גם) 80GB 7200 8…

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  24. שלום לכולם, בהמשך לדיון לדיון בו בוצע ווידוא מוות לחומרה שלי (למי שיש עוד תובנות מוזמן לשפוך) אני נאלץ לקנות באנדלים חדשים מוצגת כאן למטה טבלה של המחשבים שיש לי (אוי הקצונה הקצונה, אי אפשר לעשות שום דבר בלי טבלאות מסודרות). ככל הנראה שני הלוחות של המחשבים הראשונים מתו ולכן כדי לשדרגם אאלץ להחליף את המעבד+לוח+זכרונות המוזכרים כאן. צרכים: גם אני וגם אחי לא משחקים משחקים. הוא (ערן) כחייל בעיקר "עושה" פייסבוק וגולש באינטרנט. לא משחק. אני (עמרי) גולש באינטרנט, המחשב משמש עבורי גם טלויזיה (כרטיס מסך עד כה הוא VIVO) ולא משחק. יש לקחת בחשבון עמום השחרור אולי יפתה אולי לטיפה משחקים, וכי באוקטובר הבא אני מתחיל לימודי מהנדס אלקטרוניקה (שיקולי תגבור ביצועים\שדרוג) אודה לעזרתכם …

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  25. מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 920 (2.8GHz) : HDX920XCGIBOX - BOX ¤1070 לוח אם: [..] BIOSTAR TA780G M2+ - RETAIL ¤380 כרטיס מסך: [..] INNOVISION GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - FREEZER X2 - N26A-1SDN-H3IY - RETAIL ¤836 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤288 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤125 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤259 מארז: [..] COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤333 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET ¤352 שירותי מעבדה: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) ¤0 מחיר סופי: ¤3644 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il…

• 11 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים