עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה מצב אח שלי קונה מחשב חדש 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3500 וכניראה מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מישחקים קלים וכבדים... GTA 4 שיפעל כמו שצריך 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רק צורב DVD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה ל…

2. שלום, ברשותי 2 מחשבים ניידים שפשוט לא זזים. אחד ישן יחסית(בן 6~ שנים) של LG, עם וינדוס XP ולא מסוגל להריץ firefox בפחות מדקה, הגלישה עצמה גם כן מאוד איטית(הרבה יותר מאשר היה חדש יותר) ובכלל כל פעולה לוקחת המון המון זמן(כמו העתקת קבצים, פתיחת מסמכים בוורד וכו'). פירמוט לא עזר, גם ישר אחרי הפירמוט המחשב עבד זוועה. השני בן שנתיים של טושיבה, הגיע עם ויסטה אבל גם שפירמטתי והתקנתי XP הוא בקושי זז. אמנם עובד מהר יותר מהקודם אבל עדיין הוא אמור לעבוד הרבה הרבה יותר מהר. המחשב הזה גם מתחמם בצורה קיצונית ואני די בטוח שמשהו בקירור לא תקין(המאוורר כן פועל). מה אני יכול לעשות כדי לנקות את המחשבים(כדי להוריד את הטמפ')? יש מדריכים כלשהם שמסבירים איך לפרק ולנקות מבלי להרוס שום דבר? יש עוד…

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  3. אחים שלי אני (יותר נכון אחותי) זקוק למחשב עמיד ומהיר במידת התקציב פלוס מינוס ושיהיה מסך טוב בבקשה ^^ היא לא צריכה את המחשב למשחקים אז אפשר לקזז פה ושם מהתקציב בנושא זה אני מניח... תודה מראש תמיד אפשר לסמוך עליכם!

• 13 תגובות
    • 816 צפיות
  4. בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב נייד. שימושים עיקריים הם: תוכנות אופיס ותוכנות הדרושות לאלקטרוניקה (modeltehc, max plus 2 וכדומה), אולי קצת לראות סרטים ואינטרנט. לדעתי אני הייתי הולך על משהו כמו זה: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1811 אני צריך מעבד שהיה נוח לעבוד איתו, שלא יהיו לגים משמעותיים ולפחות 512 מגה זיכרון. כרטיס מסך לא חשוב בכלל. מה אתם אומרים ? שאלה נוספת היא: על מה אני צריך להסתכל כשאני קונה מחשב נייד, איזה פרטיים עיקריים ? תודה גדולה מראש ! שכחתי לציין שאני גר בחיפה, אני מכיר חנויות כמו: מרדנית, פנדה, קיי אס פי, אולי יש עוד חנויות רלוונטיות ? יש חנויות בהן ניתן לבחור רכיבים למחשב נייד כמו במחשב רגיל ?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by AMD 64,

שלום, הרבה זמן לא הייתי פה.ובכלל,הרבה זמן לא בדקתי את מצב השוק בתחום מפרטי המחשב(בפעם האחרונה שהייתי מעודכן הכרטיס מסך הכי טוב היה 6800 אולטרה והAMD הכי טוב היה A64 3800). אז ככה,אני רוצה לקנות מחשב אחרי שהמחשב הנוכחי שלי התיישן קצת.התקציב הוא עד 5000 ש"ח עם חריגות.המחשב בעיקרון מיועד למשחקים,אבל לא רק(בלי כוונות ל-OC עתידי).וחשוב מאוד-שהמפרט יהיה מKSP. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  6. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אני חושב שאפשר בשטרות... 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הורדות, בעיקר מסנג'ר אייסיקיו ודפדפן.. אבל גם משחקים כמו FIFA COD וכו' [לא ברמה גבוהה כמו קרייסיס] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי, צריך הכל בנוסף... אני גם רוצה קורא כרטיסי זכרון מובנה יענו לא חיצוני 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? GB, A…

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  7. שלום חברים, לאחר שבעבר עזרתם לי מספר פעמים ותמיד יצאתי שמח עם התוצאה אני פונה שוב אליכם, הפעם אני מבקש עצה בדילמה שאני נמצא בה ואת עזרתכם במציאת המחשב הבא שלי. המחשב הנייח שלי מתחיל להזדקן ואני חושב שהגיע הזמן להתחדש. המחשב הקיים מחובר למסך טלוויזיה וכך יהיה גם מחליפו והשימושים הם: *גלישה ושימוש כללי. * צפייה בסרטים (במחשב החדש חשוב שתהיה תמיכה בהזרמת תכנים באיכות 4K אם אפשר להכניס גם תמיכה ב- HDR למשוואה אז זה בונוס) - חשוב לציין במידה ומדובר בנייד אין צורך שהמסך שלו עצמו יתמוך ב-4K הוא יהיה מחובר רוב הזמן לטלוויזיה. *גיימינג בינוני/קל משחקים כמו football manager ובעתיד אולי עוד כמה משחקים קצת יותר רציניים אב…

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  8. אהלן! בקרוב אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה, וחשבתי שאולי יהיה נחמד אם ילווה אותי איזה מחשב נייד. אני מחפש מחשב שיתן לי מענה כולל לכל השימושים הנפוצים של מחשב. רוב מוחלט של השימושים יהיה משרדי, אבל אשמח לגעת גם במשחקים ואולי בעריכה גרפית ווידאו (לא באופן מקצועי). התקציב שלי הוא נמוך יחסית, ולכן אני מודע לכך שלא אקבל את המחשב החזק ביותר. אני מנסה. גודל מסך - בתקציב הזה אני יכול רק "15. זה מה יש... יציאות - אשמח לHDMI. כמה זה משמעותי? בלוטות' - חשוב, אבל לא קריטי. גודל מינימלי של דיסק קשיח - 250 ג'יגה. אחריות - עדיף כמה שיותר שנים. מערכת הפעלה - לפחות Vista Home Premium, כדי שאוכל לשדרג אותה אח"כ לWindows 7. בכל אופן, חשבתי על שלושה דגמים שנראים לי רלבנטיים: http://www.nirtech.…

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע. גודל מסך כנראה 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  10. Started by yossistarz,

בדיוק הסתכלתי קצת באינטרנט וראיתי את הכרטיסים הבאים של NVIDIA למחשבים ניידים שתומכים ב DX10 ותהיתי אם אני יכל להחליף למחשב שלי, HP DB6160ea, את כרטיס המסך. חיפשתי אם יש למחשב שלי את חריץ הMXM אבל לא מצאתי שום דבר שאומר שכן או שלא. סביר להניח שאם HP לא אומרים דבר אז כנראה אין אבל כדי להיות בטוח החלתי לשאול לגבי זה כך שאם יש מישהוא שיש לו מושאג אני אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by gerdamen,

שלום, ברצוני לקנות ניייד לשימושים איטרנט וסרטים בלבד, חשוב לי שיהיה בו CDROM. 2000K מה אתם מציעים? בברכה,

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  12. הלוח אם הזה טוב ? Intel DH61WW ? יש לי תקציב ואני יקנה אחד חדש אם צריך...

13. Started by alord,

היי אני צריך את עזרתכם מפרט למשחקים שיהיה חזק ככל שניתן חשוב שזה יהיה בחנות SKYPC כי הם בראשון לציון, כל חנות קרובה תתקבל. המפרט שהכנתי אני אל בטוח לגבי זכרונות כרטיס מסך (ל 20 ') ולגבי לוח האם: מה דעתכם? מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤987 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤484 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤283 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-3-10 XP REDLINE ¤388 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996672 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤919 כמות:…

• 12 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by oDot,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש משרדי (אופיס) + תכנות (Visual Studio 2008). המחיר בו אני מעוניין לקנות הוא 4000 ש"ח, ניתן לסטות מעט. שימו לב שאני גם מוכן לקנות בNEWEGG כל עוד אני מקבל אחריות בסניף של החברה בארץ, וכמובן שהמשלוח שעולה בסביבות ה180 דולר ל4 קילו צריך להיכלל במחיר. אין צורך להזמין מNEWEGG אם החסכון לא גדול מאוד (גדול=בסביבות ה1000 שקל). מעדיף שלא לקנות IBM בעקבות ניסיון לא טוב איתם, וגם לא עם HP בעקבות ניסיון לא טוב של חבר איתם. אצל IBM נשבר הציר של המסך והם אמרו שזה לא במסגרת האחריות (WTF) וחבר רצה למממש אחריות על מחשב נייד של HP אך התברר שיש להם מחסור בחלקי חילוף. IBM לא אקנה, אך על HP אפשר להתפשר בהנחה שזה באמת משתלם. בבקשה תנו אופציה אחת מניו…

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  15. שלום מבקש המלצה על מפרט ל.. אוםיס .אינטרנט משחקים כמו gta-iv crysis תקציב 4000ש"ח ללא מסך יש המלצה למסך עם רמקולים מובנים

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  16. ההצעת מחיר היא מ KSP מעבדי אינטל‏ Core 2 Duo E6420, 1066Mhz, s775, 4MB 1105ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 460ש"ח זכרונות‏ DDR II 667 1GB x 2 Kingston 480ש"ח כרטיסי מסך‏ GIGABYTE 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E 700ש"ח דיסקים קשיחים‏ Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 310ש"ח צורבים‏ LG DVD±RW GSA-H42NK x18 Black 175ש"ח ספקי כוח‏ JSP-TECH PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin) 205ש"ח מארזים‏ Thermaltake Thermaltake Soprano VB1000BWS 425ש"ח מסכים‏ LG L206WTQ 20'' LCD 2ms DVI…

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by someone2007,

OC זאת אופציה אבל רק במצב שהמחשב ממש לא יסחוב אני לא מתכון לשדרג מעבד דיסק קשייח מספיק לי 160 יש לי מסך 19'' כאשר יצאו משחקי DX10 אני אעבור לויסטה לא צריך ציוד הקפי ולא צריך צורבDVD אני מרכיב את המחשב לבד אני מעדיף מעבד אינטל אבל גם AMD זה טוב אם יש הבדל משמעותי מבחינת עלות/תועלת אם שחכתי משהו תכתבו אני אוסיף

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  18. הרכבתי בעצמי לפי הנסיון החודשי שלי פה בפורומים של מחשבים. המפרט מיודע בעיקר לגיימינג כבד כגון GTA 4 Dead Space או בקיצור רוב המשחקים החדשים שיצאו.. יתחבר למפרט מסך "19 מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ₪1169 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P43-ES3G ₪423 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4 - TITANIUM EDITION : OCZ2T800C44GK ₪408 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 VAPORX 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1219 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪305 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET ₪352 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 250GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD252KJ ₪213 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל…

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  19. שלום לכולם, אין לי שום מושג בשוק הניידים, לכן אשמח לקבל את עזרתכם. מעוניין במחשב כמה שיותר זול אבל עם מעבד CORE 2 DUO (אם אפשרי בכלל ) מסך 14.1 מספק אותי עדיף שישקול כמה שפחות רצוי BLUETOOTH מובנה (לא חובה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  20. שלום חברה מה שלומכם יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV9000T כרגע יש לי 1G זיכרון, ואני רוצה להרחיב אותו מכוון שיש לי DUAL CHANNEL 667MHZ , אני חייב לקנות 1G+1G, רציתי לדעת איזה חברה עדיף??? יש לי אפשרות לקנות OCZ או GSKIL או משהוא אחר?? אם תוכלו בבקשה להפנות אותי לחניות באזור חיפה ולאתר אינטרנט שלהם אני אשמח תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by or_lougasi,

שלום לכולם. אני מצטער שאני פותח עוד נושא, פשוט לא ענו לי על השאלה הקודמת,ואני ממש חייב עצות. אני מתלבט בין 2 המחשבים הללו, שניהם נראים לי טובים,עם מחיר דומה. לטושיבה מסך 18.4 אינץ ולדל 16 אינץ. אני לא כל כך מבין בדגמי המעבדים וכל מה שקשור בזה, אז אני פשוט אצרף קישורים ל2 העסקאות, וממש אודה לכם אם תוכלו לתת את דעתכם על איזה מחשב הייתם הולכים. המחשב ישמש כמחשב ראשי,יעבוד הרבה,בקושי יתנייד,אז ככה שזמן סוללה ומשקל,לא פקטור פה. השימושים הם אינטרנט,שירים,סרטים,וקצת משחקים,אבל חשוב לי שהמחשב יהיה טוב,כמו כן חשובה האחריות, אז חשוב לי גם לקבל דעה על עניין האחריות של 2 המחשבים. אני יודע שהxps נמכר בארץ, על הטושיבה לא מצאתי שום תזכור בארץ.(אם לא נמכר בארץ,אין אחריות?) לא מפריע לי ל…

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניתן לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - גג 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - מדי פעם CUBASE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא יזיק שיצליח לסחוב במידה נורמלית את המשחקים החדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  23. Started by Dor Hen,

היי אז ככה, אני לפני רכישה של מחשב מדל ארה"ב ורציתי לשאול כמה שאלות לפני שאני עושה את זה. אז הבנתי כבר שפייפאל ישראלי הם לא מכבדים אבל האם בתשלום עם כרטיס אשראי (Mastercard) בינלאומי אני עלול להתקל בבעיות? האם בכלל יתנו לי לבצע את העסקה? אחריות כבר הבנתי שאני יכול להרחיב אבל אני רוצה להיות בטוח לגבי זה שאקבל אישור לתשלום אצלם באתר. יש משהו שהתנסה לאחרונה בהזמנה מהחנות האמריקאית שלהם? במידה ולא, באיזה אתרים אמריקאים ניתן לעשות הזמנה ושליחה דרך חברה מקשרת לארץ (דוגמאת ushops). המון תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by oorlevi,

אני מתלבט בין כמה לפטופים: HP ProBook 4320s Intel Core i3-350M LG C500 Intel Core i3-390M LG R380 השימוש הוא בעיקר בייתי ובכללי. בעיקר גלישה, מוזיקה ותוכנות חשוב שיהיה מהיר וללא תקיעות. את ה R380 אני מכיר ויצא לי לעבוד איתו והוא די נחמד אבל ניראה לי שהאחרים עדיפים. ה C500 בעל מסך גדול איך ניראה לי פחות איכותי מה HP. צריך עזרה בדחיפות, תודה.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.