עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by serg5534,

שלום רציתי לדעת אם המחיר גבוה או נמוך ביחס למפרט שמציעים לי בחנות: מחשב macbook # מעבד: intel core 2 duo 2.4GHz # סוללה,משקל: עד 4.5 שעות, 2.3 ק"ג. # זכרון: 2GB # דיסק קשיח: 160GB # מעבד גרפי: intel GMA X3100

2. שלום אני מחפש דיסק חדש לנייד שלי, T43 של IBM כרגע יש לי 80 והוא מלא עד 0 מקום. ראיתי שמוכרים בחו"ל 250GB בתקן IDE, אבל בארץ לא הצלחתי כלל למצא. בנוסף ראיתי שיש כבר דיסקים של 320 גיגה אבל אך ורק בתקן SATA האם זה באמת המצב? אין סיכוי למצא פה בארץ משהו ראוי?

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by lilian,

האם למישהו יש המלצות למאוורר שבאמת עוזר ? מהו התקציב שכדאי להשקיע בקניית מאוורר ?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  4. Started by arad gonen,

שלום, אני מגיע לארה''ב בחודש הבא ואני רוצה לקנות שם מחשב נייד לעבודה בעיקר עם אינטרנט ואופיס . ראיתי באינטרנט דגם של HP: HP - Pavilion Laptop with Intel® Centrino® Processor Technology - Espresso Black Model: dv4-1365dx | SKU: 9171497 האם כדאי ויעמוד בדרישות שהצבתי

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  5. מעבדוCore 2 Duo E6320 BoxוIntel 1016 ש"ח לוח אם intel guard fish 965 s77/ddr2/pl/965q/v 572 ש"ח זכרוןוDDR2 2048MB 800MHZ CL4- G.Skill - 529 ש"ח כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIeוGigabyte 805 ש"ח כונן דיסקטים 1.44 40 ש"ח מסך מסך מחשבוFV926WוProviewו 1033 ש"ח כונן קשיח WD2500AAKSוWestern Digital 408 ש"ח צורב DVDופנימיוAD7170AוNECו18וXו 185 ש"ח מארז atx ללא ספק tzag elita - achilla 305 ש"ח ספק כוח sweex BAOOO110 GOLD 650W DUAL FAN 255 ש"ח סה"כ לפני הנחה:5,252 15.93% הנחה:836 סה"כ אחרי הנחה:4,416 15.50% מע"מ:684 סה"כ לתשלום: 5,100.00 כולם להגיב חוות דעת מחיר אם יש יותר זול/מה דעתכם הצעת מחיר רשת OMC

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  6. שלום אני צריך המלצה לנייד עם נתונים הקרובים לאלה: תקציב 4K (ללא חריגה) לפחות 4GB זכרון פנימי סוללה 6 תאים לפחות מעבד T6XXX ומעלה bluetooth HDMI (חשוב אבל לא קריטי) eSATA (שולי) firewire (שולי) 250 GB מינימום אחסון WIN 7 ואחריות 3 שנים או יותר (חשוב) גודל מסך כמה שגדול כרטיס מסך לא חשוב אם אין משהו שעולה על כל הנתונים אז תביאו דברים שקרובים לנתונים. תודה רבה עומר

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by supercars,

תקציב: 5000 ש"ח. שימושים: עבודות משרדיות בלבד. * גודל המסך? כמה שיותר גדול. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן בהחלט עדיף. (חשוב). חשוב שהמחשב ירוץ חלק ללא בעיות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  8. אהלן חברה אני רוצה לקנות מחשב שחדש שיריץ לי Counter Strike Source בגרפיקה גבוה המעבד שאני רוצה הוא INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E6850) 1333MHz/FSB 4MB - BOX את השאר תרכיבו לי אתם בסכום של 3 וחצי אלף תודה לעוזרים ללא ציוד הקפי תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by PayneBack3251,

שלום רב, אח שלי בשעה טובה עומד להשתחרר מהצבא אז הוא ביקש ממני לבנות לו מפרט טוב שהוא יוכל לחזור ולהיות על המחשב בכיף... המחשב מיועד למשחקים כמו wow וכדומה... לצערי אני לא מסוגל לקנות מחשב מחנות מלבד זיגזג למה בשנתיים האחרנות קניתי משם שני מחשבים חדשים ואני מרוצה עד השמיים... אז רק מהחנות זיגזג... ושאלה אחת חשובה: מאז שהתגייסתי אני לא כל כך מעודכן במה שקורה....אני רואה שכל מי שבונה מפרט לוקח מעבד כפול ליבה של אינטל במקום amd מה השתנה ? אני זוכר כולם פה היו עם amd... תודה מראש,עידן.

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by Batels,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, צפייה בסרטים... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיינקראפט, סימס, cod, באטלפילד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  11. היי שמי אבי, חברה שלי מתחילה ללמוד אוטוטו ואני רוצה לקנות לה נייד כי הנוכחי שלה לא משהו, אני מניח ש2500 שקל זה תקציב יפה. https://ksp.co.il/?uin=39969&select=.268..271..211..2183..347..432. המחשב הבא הוא מומלץ במחיר הנל? מעבד i5 וכרטיס 940MX, 8GB ראם ומסך 15.6 פול HD. זה בערך הדרישות שלי ממה שאני מבין, רק לצערי אני לא הכי מבין.. מי שיכול לתת דגמים מומלצים עד המחיר הזה עדיף טיפה פחות מאוד יעזור לי! השימוש בגדול תוכנות כמו WORD וכדומה,סרטים בFULL HD וזהו בגדול עריכה: טופס . מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה…

12. Started by Dor Hen,

היי אז ככה, אני לפני רכישה של מחשב מדל ארה"ב ורציתי לשאול כמה שאלות לפני שאני עושה את זה. אז הבנתי כבר שפייפאל ישראלי הם לא מכבדים אבל האם בתשלום עם כרטיס אשראי (Mastercard) בינלאומי אני עלול להתקל בבעיות? האם בכלל יתנו לי לבצע את העסקה? אחריות כבר הבנתי שאני יכול להרחיב אבל אני רוצה להיות בטוח לגבי זה שאקבל אישור לתשלום אצלם באתר. יש משהו שהתנסה לאחרונה בהזמנה מהחנות האמריקאית שלהם? במידה ולא, באיזה אתרים אמריקאים ניתן לעשות הזמנה ושליחה דרך חברה מקשרת לארץ (דוגמאת ushops). המון תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  13. היי אני מחפש מחשב בסביבות ה 3000-4000 ש"ח (אם אתם חושבים שצריך יותר אתם מוזמנים להגיד). המחשב ישמש בעיקר ל SC2 אבל אני מניח שבעתיד גם לגרסאות החדשות של המשחק וגם למשחקים אחרים (אם כי לא הרבה מהם). תודה. נוסף בעריכה: יש מסך (אני לא יודע את הנתונים שלו הוא יחסית ישן וקטן 19 או 17 אינצ' מלפני שלוש - חמש שנים). המחשב אני אשמח אם ישרוד וישמש אותי בשנים הקרובות וידרוש שידרוגים מינמאלים. עדיף שקט יחסית מקווה שזה מספיק תודה

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by The_Maestro,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב בתקציב של עד 6500ש"ח הוא בנה לבדו מפרט והוא רוצה חוות דעת עליו תודה מראש Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [1290.0] ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) [1,267.89] CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 Low Latency CAS2 Memory (x2) 1551.50] Albatron Geforce FX 5900XTV 128MB DDR DVI VIVO Retail Video Card [1227.0] Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [661.0] Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 [159.65] Simbadda Master I LU Midi Tower Case Silver 480 Watt [276.0] Teac 52/24/52 Bulk CDRW [268.43] Subtotal NIS 6,304.49 …

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  15. Started by rushfr3ak,

אז כנראה שעל זה אני הולך ורציתי לדעת האם בהינתן הקירור והספק האלו (ובכלל, כל המפרט ), אוכל לעשות OC בעתיד ? מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1033 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪626 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRH ₪568 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1050 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪146 מארז: [..] COOLERMASTER CENTURION 534 (ALL BLACK) w/o PSU ₪277 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL ₪404 קרור למעבד: [..] SCYTHE REEVEN - DHT CPU COOLER ₪146 דיסק קשיח: [..] WD GREEN 1TB 32MB SATA2 7200 R…

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by aviad024,

עזרה בבקשה כבר כשבוע יש לי בעיה המחשב נתקע, כלומר המסך נהפך לשחור ואז הוא עושה לי ריסטרטים או שפשוט אני חייב לעשות לו ריסטרט. כשהוא עולה לפעמים יש לי מסך כחול מצרף קישור. ולפעמים ללא המסך. מה לא עשיתי... פרמטתי את המחשב, הורדתי דרייברים לכרטיס מסך. (מחקתי ישנים בעזרת Driver Sweeper ועידכנתי חדשים) אפילו הסרתי את מתאמי התצוגה (כרטיס מסך) ממנהל ההתקנים ולאחר מכן עידכנתי אותם. הורדתי אפילו עידכון לBIOS/// אבל עדיין זה קורה לי .... (((((( דרך אגב הכרטיס מסך שלי הוא ATI MOBILITY READON HD5470 בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  17. שלום לכולם יש לכם פה אחלה של פורום!!!ממש אהבתי אז לענייננו אני מתחילה ללמוד משפטים השנה ואני צריכה מחשב לשמוש של אינטרנט ובעיקר של עבודות יש לציין שהמחשב לא יהיה לשמוש משחקים בכלל.. ועכשיו לדרישות תקציב - כפי שצויין בכותרת...עד 4000 שקל שמוש עיקרי - אינטרנט ואופיס... יש צורך בצורב תוכנת הפעלה - xp בלבד ולא ויסטה שקט - חשוב מאוד!!!כמה שיותר שקט... משקל - חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר קל!!!(בעיות גב ) קרור - חשוב שלא יתחמם!!! לא יודע אם זה בכלל אפשרי אבל אם כן...אורך חיי הסוללה אז כמה שיותר כי אני יבזבז זמן בנסיעות אציין כמה דברים, אין לי מושגגגג בכלל במחשבים לצורך העניין...מזה oc? מה השמוש שלו ולמה צריכים אותו? הוא חיוני בכלל?!?!(אם אפשר להסביר) דבר נוסף, אני ר…

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by Jatalocks,

הAspire V7 הראשון יצא בתחילת מאי והיה "אמור" לצאת בסוף מאי מה שלא קרה. גרסא חדשה חדשה יותר Aspire V7-482PG לדוגמא הוצגה בקומיוטקס 2013 והייתה "אמורה" לצאת בסוף החודש הזה (יוני), ועכשיו סוף יוני ואין שום חדשות על הלפטופ הזה. הסתכלתי באתר של אייסר "קנדה" ויש שם את הלפטופ הזה אבל הוא לא זמין בשום חנות בעולם! למרות שהמפרט שלו כבר קיים... ראיתי הרבה מאוד סרטונים על Hands On של ה-V7, הגרסא הישנה אפילו אבל עדיין, אין שום חדשות בנוגע למכירה של זה. אני אציג לכם לדוגמא את ה Aspire S7-392 שהוצג בתחילת החודש בקומפיוטקס והוא כבר קיים באמזון, בעוד שה-V7 שהוצג באותו הזמן לא קיים באמזון כלל. אם למישהו יש חדשות על הלפטופ אני אשמח מאוד מאוד מאוד כי אם לא אז אני

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by PuppEDogg,

חברה שלי מעוניינת לקנות מחשב לצורכי גיימינג כבד (כן חברה גיימרית אני יודע זכיתי ). אני רוצה לעזור לה להרכיב מפרט טוב וצריך את עזרתכם. התקציב שלה הוא בין 4-5 אלף כרגע לא צריך מסך, רק חומרה ללא ציוד היקפי והיא לא מתכוונת לבצע OC. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  20. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/print_svcart.php?scID=Rwa5Z5XM מה דעתכם אני רוכש היום לשנות משהו להחליף?? תודה CHEERS !

• 11 תגובות
    • 847 צפיות
  21. המחשב הנייח אצלנו בבית הפך באופן לא רשמי למחשב הבלעדי שלי אחי ולכן אני צריכה מחשב לעצמי. אני מחפשת משהו מתאים כבר הרבה זמן, בדקתי באינטרנט, בחנויות אבל כולם רק הצליחו לבלבל אותי עוד יותר. אני מתכננת להתחיל ללמוד במכללה באוקטובר הקרוב, הנדסאית אדריכלות ועיצוב פנים אז אני צריכה מחשב שיתאים ללימודים וגם לתוכנות עיצוב גרפי כמו פוטושופ החדש ואם הוא יצליח להפעיל משחקים זה גם טוב (כמו סימס STORIES) אחריות, מסך של 15" ומעבד טוב הם הדרישות העיקריות + כרטיס מסך טוב. בהתחלה בחרתי בקומפק: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6954&perur=2&t=1&c=320 והאמת שעכשיו הוא נראה לי די בינוני. המחיר שלו בסדר ויחד עם הרחבת אחריות היו יעלה לי 4200 בערך. יש גם את לנובו: http://ww…

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  22. אז ככה אני צריך מפרט למחשב שיריץ משחקים כבדים ותכנות כבדות (כמו אוטו קל). יש לי עדיפות גדולה לאינטל ואני מעדיף מעבד Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB או יותר חזק. התקציב מחולק למחשב ב-4000 ש"ח (בהנחה שיש לו יכולות גרפיות נמוכות) ובהמשך שדרוג כרטיס המסך. כלומר תקציב 4000ש"ח עם כרטיס מסך חלש. אשמח לקבל עזרא תודה nolie

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  23. Started by matanefrat,

שלום! רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המחשב הזה: Dell Inspiron Mini 1012.. ואם כן, האם הוא מומלץ בתור נטבוק לגלישה באינטרנט, סרטים ודברים כאלה.. עוד משהו שרציתי לדעת, אם אפשר לשדרג לו את הזיכרון ל-2 ג'יגה (הכוונה לבד) כי ראיתי שמוכרים אותו עם 1 ג'יגה ולא כתוב בשום מקום אם הוא תומך ביותר או שלא... (אני מניח שאם כן זה לא פוגע באחריות, יש לי מחשב inspiron ושידרגתי לו בעצמי) בכל מקרה, אם מישהו יש לו המלצה לנטובק הזה, או אפילו אחד אחר אני אשמח לשמוע, כי אני די מבולבל מכל הסוגים.. וגם לגבי שידרוג זיכרון ל2 ג'יגה לנטבוקים (כי לפי מה שראיתי לא מוכרים אותם עם יותר, ואם כן זה מקפיץ משמעותית את המחיר).. תודה!

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by cobmetal,

שבוע טוב , ברשותי לפטופ של gigabyte מדגם w576v , אמנם המחשב ישן , אך עדיין עובד מעולה עבור השימושים שלי, אם כי ישנה בעיה אחת , המאוורר מרעיש , פתחתי את המחשב , והמאוורר סתום לגמרי , השאלה שלי היכן ניתן למצוא מאוורר כזה (באיזו חנות) , המחשבים אינו חדש (כמעט 6 שנים). גם אם יהיה חלופי ולא מקורי עדיין מתאים.... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים