ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם צריך עזרה בבניית מפרט למחשב עפ"י נתונים אלו בתקציב של עד 3800: 1.שימושי המחשב:משחקים בינוניים,ריבוי משימות(תוכנות שיתוף,גלישה,אופיס וכו'). 2.דגש על לוח אם ומעבד,ופחות על כרטיס מסך! 3.שיכלול מסך Lcd 8ms ומטה. 4.אם אפשר להוסיף אופציה חלופית לחלקים העיקריים,במידה ולא יהיו זמינים בחנות. 5.לא מתכנן o.c וצריך מקלדת,כבבר וכו' תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש בסכום של כ5000 ש"ח וחשבתי על הרכיבים הבאים: AMD ATHLON 64 3200+ S939 Price:1220 Gigabyte K8NF(NF4)S939 PCIE Price: 621 2X 512MB DDR2 A-Data Price:590 PINE xfx 6600GT PCIE Price:1200 (כרטיס קול) Creative Audigy 2 Value Price:278 W.D 120GB 7200RPM Price:470 Teac/Sony 1.44 Floppy Price:45 LG 16X48 DVD Price:140 HEC 425W Price:335 Total Price: 4899 האם ישנן הצעות לשינויים/שיפורים? הוספה: האם למישהו יש המלצה למסך CRT במחיר של עד 700 ש"ח? תודה מראש ;D
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני הולך לבצע OC לכרטיס מסך ולמעבד . האם אתם חושבים שיש משהו לשפר/לשנות בתקציב הזה ? רק שלא יעבור אותו 1149 ₪ - Quad Core i5 4690K 3.5Ghz S1150 629 ₪ - * מבצע * - MSI Z97S SLI PLUS Krait Edition 1899 ₪ - GeForce Gigabyte GTX970 4GB G1 Gaming Super OC 515 ₪ - SSD Crucial BX100 250GB MLC SATA III 285 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 489 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Window + Seasonic 520W S12II BUNDLE 239 ₪ - * חדש במלאי * - Scythe Mugen MAX SCMGD -1000 מחשב בתקציב 5200 , יעבור OC על GPU ו CPU . ישומש למשחקים כבדים כמו ARMA 3 , GTA V .. רמת שקט מ 1 עד 10 - 3 לא צריך מערכת הפעלה או ציוד היקפי הרכישה מתוכננת השבוע מסך HD 192…
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
[r/font] * גודל המסך? מ13 ומעלה * משקל רצוי?--- * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)---- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)HDMI וVGA * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב?----- * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אולי יש אפשרות להביא מחול חשוב לקחת בחשבון * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא קריטי אבל לא יזיק * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא המחשב הוא ללימודי הנדסת מכונות מתכוון לרכוש את המחשב בערך בעוד כחודש חודשיים העדפה היא שהמחשב יהיה כמה שיותר זול ויתאים ללימודים של 4~ שנים אין צורך בדברים אחרים ..כמה שיותר זול.. תודה על העז…
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן קיבלנו נייד HP מדוד שלי ויש קטע שמעוד מפריע לנו שסוגרים את המסך הוא מבצע כניסה למצב שינה וזה משגע אותנו עכשיו חיפשתי שמה בהגדרות ולא מצאתי איך לשנות את זה ואני מתאר לעצמי שיש דרך מישהו יכול לעזור לנו? אנחנו לא רוצים שהוא לא יתנתק מהמשתמש ולא כלום ממנו שסוגרים (פיזית) תמסך תודה
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא לגרפיקאי סה"כ כמות מחיר מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1580 1 1580 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5E Deluxe 775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR2 1200, 2xPCI-E 970 1 970 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value 210 2 420 כרטיסי מסך PNY Quadro FX 1700 512MB GDDR2, DX10, 2xDVI, PCI-E 2015 1 2015 דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 308 1 308 צורבים LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA 104 1 104 מאווררים…
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
ערב טוב, אני קניתי נייד של סוני ואיו מארה"ב, הנייד הגיע עם ויסטה הום פרימיום ובנוסף אופיס 2007 home & student לא קיבלתי עם הנייד שום DVD אבל יצרתי גיבוי לויסטה ע"י תוכנה של סוני. האם יש דרך לבצע גיבוי דומה לאופיס? יש לי את המדבקה עם הקוד (בדומה למדבקה של ויסטה). העתקת הקבצים מהספרייה המתאימה לא תעזור נכון?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
חבר שלי צריך מפרט למחשב שיריץ וויסטה ומשחקים, בנוסף לסרטי HD. ההר דיסק צריך להיות 400GB לא צריך כוננים וגם לא מסך נ.ב האם ההבדל בין E6600 לE6700 בביצועים שווה את ה500 שקל? תודה
-
- 13 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, לשימושים ביתיים, עם אופציה למשחקים בינוניים בזמן הקרוב. הכיוון הוא לקנות מחשב חזק יחסית, אבל עם לוח אם שכולל כרטיס מסך מובנה, ואת הכרטיס מסך לקנות מאוחר יותר. לא מתוכנן OC, והשקט לא כ"כ משמעותי, למרות שעדיף שלא יהיה טרקטור... המפרט שהוצאתי מקריאה פה הוא: הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 צורב LiteOn DH22A8S SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪111 ANTEC Three Hundred 300 Gaming , יחידות 1 ₪293 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪249 SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪313 AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪604 Arctic Cooling Alpine 64 CPU COOLER , יחידות 1 ₪53 Gigabyte…
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתלבט כרגע בין שתי חברות ( אני דיי סגור על הדגם ). הייתי רוצה לשמוע ממכם חוויות שירות טובות ופחות טובות שיצא לכם להתקל או לשמוע עם ASUS , או DELL תודה
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות נייד בקרוב מאוד ואני אשמח לשמוע כמה שיותר פרטים והמלצות על דגמים ספציפיים 1. אני יודע שמחשבים נייחים ניתן לקנות 'מוכנים' אך לרוב מרכיבים לבד ע"פ מפרט רצוי ואילוצי תקציב,השאלה שלי היא האם זה אותו הליך ברכישת נייד או שכולם מגיעים מוכנים? 2. מאילו חברות ניתן להזהר ולאילו כדאי 'לשאוף'? 3. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים, * גודל המסך? לא כל כך רלוונטי * משקל רצוי?לא כל כך רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250G * צורב DVD? לא כל כך רלוונטי * האם נדרשת אחריות בי…
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מהמחשב הישן ספק של ENERMAX 450 WAT מה שאמור להספיק בינתיים...כמו כן אני מתכוון להשאיר את המארז עצמו. אלה החלקים שאני רוצה לקנות: GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 ¤1,150.00 ¤1,150.00 עדכן CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 512MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO ¤1,470.00 ¤1,470.00 עדכן Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box ¤1,340.00 ¤1,340.00 עדכן G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 מה דעתכם? OFFPOST/ בכמה אפשר עכשיו למכור את 6600GT 256MB/128Mb? ועוד משהו מהמחשב הישו נשארים לי שני סטיקים של RAM 400MHzשל NONAME ורציתי לשאול אם כדאי להשתמש בהם בנוסף?
-
- 13 תגובות
- 838 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים / גרפיקה / מסחר יומי בבורסה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). photosop באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? BENQ FP93GX יוחלף למסך FULL HD מחפש המלצה. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CRYSIS 1/2 , GTA IV, DIRT3 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב שכולל: תקציב: 5 אלף שקל (יכול לנוע טיפה למעלה(כ-500 שקל)... אבל 5 אלף בעקרון) ללא ציוד הקפי (עכבר,אוזניות, רמקולים, צורב) יעוד: למשחקים (כבדים), אינטרנט וכו' (לא חייב אוברקלוק.... כי אין לי מושג איך עושים, ככה שלא הכרחי ) המחשב מיועד לחדר שינה... ככה שרצוי מאוד שיהיה שקט : + שכרטיס המסך יהיה של nvidia ולא של ATI (בלי סיבה מיוחדת... מעדיף nvidia) תודה מראש לעוזרים ולעונים.
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני קצת מאבד את הידיים והרגליים מרוב אפשרויות.. ממש ממש תודה לכל העוזרים!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, SPSS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. Docking station במידה ולא יקר מדי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכם. אני כרגע מחפש נייד בתקציב של 3-3.8K, הצרכים שלי אינם גבוהים במיוחד. המחשב לא מיועד למשחקים שימושים עיקריים: עיצוב בPhotoshop, ברז' סטנדרטיות, כמעט לא משתמש בפילטרים תכנות (תוכנות קלילות ביותר) הפעלת תוכנות ביתיות כגון Office מה אני מחפש במחשב שיריץ את המעט שביקשתי. מסך לפחות 13" עדיף יותר גדול (לא נוח לי עם קטן). מה שבעיקר חשוב לי זה שיהיה קל. אני מודע לכך שככל שהמסך יותר גדול המשקל עולה, אך לעתים ישנם הפרשים של חצי קילו בין מחשבים בגדלים זהים. חשבתי על הVostro 1014 שנראה לי פשוט מחשב מעולה לצרכים שלי, קליק, סלולת 6 תאים, מסך 14" ואחריות ל3 שנים. ראיתי אותו כאן במחיר זול יחסית: http://blaptop.co.il/index.asp?productid=4398 מה דעתכם עליו? תודה וסליחה על החפירה, ש…
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8 k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב באופטימזציה הגבוהה ביותר (הניתנת) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100-150 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כגון- eclipse , androaid studio ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod black ops3 (במידה ויתאפשר|) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב בסכום של עד 3500 שקלים.. ללא מסך ושאר הציוד ההיקפי.. (לא לאוברקלוקינג.. שימושים רגילים..)
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום רב, http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=846339,853514 הרכיבים שיש במחשבים האלה זה מה שאני מחפש מבחינת החומרה פחות או יותר. רק לא ברור לי מדוע למשל יש בין שני הדגמים הנ"ל הפרש של 400 ש"ח בעוד ההבדלים מאוד מינוריים (ואפילו לטובת הזול) לדוגמא הסוללה של הזול היא 6 תאים לעומת 4 תאים של היקר.. בנוסף, אם מסתכלים בכלל על סדרת T430, מחשב עם אותו רכיבים כבר מגיע כמעט ל3000 ש"ח. מה ההבדל בין הסדרות שגורם להבדלי מחיר האלה?? והאם באופן כללי המחשבים שיש שם בהשוואת מחירים נחשבים טובים ואמינים?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
אהלן קיבלתי בפורום מפרטים מפרט למחשב נייח לגרפיקאים, יש אפשרות שמישהו פה יוכל לעזור לי עם נייד?... אני כעקרון צריכה מחשב נייד בעל אותן יכולות בדיוק של המחשב הנייח שהורכב לי, ואין מגבלת תקציב. קודם כל, למען הפרוטוקול... עונה על השאלות הבסיסיות: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות - המון אינטרנט ואופיס, עריכה גרפית שיוצאת לדפוס - 2D, 3D, ועריכה קלה מאוד של סרטים (למשל הוספת/שינוי פסקול, חיתוך קטעים וכד') * גודל המסך: 15" או יותר (גודל המסך באמת לא מאוד חשוב כיוון שתהיה גם תחנת עגינה) * משקל רצוי: לא מאוד חשוב, המחשב כנראה ישאר במשרד רוב הזמן * זמן סוללה: רצוי זמן סוללה של שלוש שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: ESATA, HDMI, USB3 * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כו…
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אוקי אנשים אני צריך מיפרט במחיר של 7500 ש"ח, המיפרט יכול להתחלק מחלקים מכמה חנויות, מה הכוונה? אני רק צריך מחירים, כמה שיותר זול יותר טוב, כי אני מזמין ממישהו וצריך רק מחיר דוגמא בערך, בלי מסך וציוד היקפי. השאלה היא גם אם כדאי לחכות ל-R600 ובינתיים לקחת כרטיס מסך בינוני(7600, X1600XT) או משהו כזה. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש מישהו שיש לו את הנייד הנ"ל ויכול להצביע על יתרונות / חסרונות? מדובר על מעבד אינטל I7 דור שמיני, כרטיס מסך 1060, זיכרון RAM 16GB.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מטרת המחשב היא בעיקר להקלטות והפקות סאונד, לעבודות בסטודיו, עבודות חיות וכו *תקציב: עד 5500 ש''ח *גודל מסך: מינימום 15 אינצ' * משקל רצוי: לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך:רצוי משהו מעל הממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:כניסת firewire ו4 כניסות USB * בלוטות:מינימלית, העבודה תיעשה בעכבר USB * גודל מינימלי של כונן קשיח:כמובן IDE לפחות ג'יגה אחד אם לא דרוש לי יותר (??) במהירות 7200 * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:משהו אמין בבקשה האם אוכל לקבל המלצות הגונות? תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מעויינת במחשב נייח למטרות ביתיות (שימוש סטודנטיאלי ), אשמח לעזרה והכוונה. שאלה נוספת: האם כדי לשקיע יותר בנוגע למעבד, כמו אינטל I5 תודה לכל העוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לשימוש ביתי, משחקים בסיסיים, לשימוש סטודנט, סרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-