ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
6 מגה זיכרון, 465gtx 1 GB זיכרון האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, הורדות,סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש מסך syncmaster 2253 bw * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפ…
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קחו תקציב של 4200-4500 ש"ח ותמליצו לי על מחשב (איזה רכיבים) הוא צריך לשמש בעיקר למשחקים ולאינטרנט ההתלבטות העקרית שלי כרגע היא על מעבד ולוח(AMD או INTEL), מסך(17 או 19), וכרטיס מסך. CD צריך להיות עם DVD כרטיס קול יכול להיות פשוט ומתלבט בין זכרון 256 או 512 נסו להרכיב לי את המחשב שישמש אותי הכי טוב למטרות האלה בלי לחרוג מהתקציב. תודה. נ.ב אין לי מושג מה זה אוברקלוק אז אשמח גם להסבר על זה
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים (בן 7 שנים!) ואשמח לקבל מפרט מתאים. השימוש במחשב מאוד יומיומי ואינטנסיבי - אבל לא דורש משאבים - בעיקר אינטרנט וצפיה בסרטי DVD. למחשב מחוברת מערכת רמקולים 5.1 אנאלוגית של קריאייטיב, ויש לי בו כרטיס קול live 5.1 גם הוא של קריאייטיב ולכן אני משתמש בו כ"מערכת קולנוע ביתי" - למרות שהוא רחוק ממרכז מדיה סלוני. אני לא משחק בכלל, מלבד סוליטר ובאבלס ;D המחשב הישן יעבור להורים שלי לכן אני צריך לעשות בו "השלמות". אז מה אני חייב? מעבד - אינטל C2D לוח אם - מעדיף אחד יציב ואמין, של Gigabyte או מה שתמליצו. זיכרון - 2GB, DDR2, 800MHz ומעלה כרטיס מסך - הנקודה הכי חלשה במערכת שלי כיום. מעדיף אחד פשוט אך איכותי, למרות שאני לא משתמש ביישומי גרפיקה. חו…
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? סרטים אינטרנט משחקים אופיס SPSS הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר אינטרנט אופיס SPSS הורדות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני ומטה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? צריך מסך ורמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב…
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
i was looking at http://hwzone.co.il/specslist/view/82/ I have a few questions: Amd Athlon64X2 (AM2) 4450e 45w Dual Core can be Box or Tray, what is the difference? do I want AM2 or AM2+ ,what is the difference? Last thing, what do you think about http://ivory.co.il/product.asp?productid=1280 ? Thanks!
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
זה מפרט של מחשב שאני מתעניין בו : http://www.globeshops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH67A224A ראיתי בכמה אתרים שכותבים על המפרט שהוא גרוע וחובבני. אני מחפש מחשב מהיר וחזק לעבודה ביתית. המשחק הכבד היחיד שירוץ יהיה סימולטור טיסה של מיקרוסופט. התוכנה הכבדה היחידה תהיה תוכנת עריכת וידאו של יוליד מדי פעם לראות סרטים באיכות גבוהה.- אבל רק לעיתים רחוקות. השאר זה אינטרנט ועבודה משרדית חשוב לציין שיהיו כמה תוכנות שפועלות יחד ברקע כך שעל המחשב לא להיתקע ושהמחשב יהיה מחובר למסך סמסונג 24 2443 בקיצור- מחפש מחשב חזק מאד שלא יאט לשנייה, שיהיה שקט , ושלא יתקע ו/או "יחשוב" יותר מדי. השאלות שלי הן ? 1. מה כלכך גרוע במפרט הזה כפי שקראתי? 2.האם יש כאן רכיבים שלא מתאימים לעבוד אחד עם השני? 3. האם…
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה שתמליצו איזה הצעה מבן ההצעות יותר טובה ומשתלמת. 1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,380 ש"ח 1 Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan 271 ש"ח 1 DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR 1,360 ש"ח 1 Westren Digital SATA 36.7GB 10000 RPM 654 ש"ח 1 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 530 ש"ח 1 GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,274 ש"ח 1 LG DVD 16x48 Black OEM 158 ש"ח 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 325 ש"ח 1 ANTEC PlusView 1000 AMG Metallic Gray SOHO File Server 577 ש"ח 1 ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 480W 705 ש"ח 1 GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 1…
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הנ"ל: כמובן שאני מחכה לקופון כלשהו שיפחית את המחיר... 15% הנחה משמע 880 $... אני גם צריך להוסיף מס... אני שולח את המחשב לדודה במיאמי ואין לי מושג כמה המיסים שם Memory 4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (2 DIMMs) -------------------------------------------------------------------------------- Hard Disk Drive 250 GB Free Fall Sensor Hard Drive (7200 RPM) -------------------------------------------------------------------------------- Video 256MB NVIDIA Quadro NVS 160M -------------------------------------------------------------------------------- Web Camera Integrated Webcam with digital microphone ---------------------------------------------------------------------…
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד לעבודה עם פוטו שופ(כשני אומר לעבודה אני מתכוון שיעבוד גם מהר ככל האפשר) אדיף עם צורב חבר שלי שוקל לקחת BAREBONE עם מסך LCD במקום נייד אז בבקשה תגידו מה לשים בו.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה במציאת מחשב נייח המחשב הנוכחי (מוחלף עקב בעיית חומרה) - Lenovo All in One עם מעבד I5, SSD256 ומסך 23 אינץ' מגע (שנהרס די מהר) שימוש נוכחי - בעיקר גלישה ואופיס אבל לעיתים קרובות עם 20+ תגיות פתוחות במקביל וכמה קבצים של powerpoint או excel מה שלפחות המחשב הנוכחי התקשה לסחוב לפעמים מבחינת המחשב הבא, מתלבט בין עוד all in one לבין לקנות בנפרד מרכיבים. הנטייה כרגע היא לנפרד אשמח לשמוע המלצות בעד ונגד All in one והמלצות לגבי מחשב (גוף בלבד, ללא צורך במסך וציוד היקפי אחר) השיקולים העיקריים הם מעבד וקירור תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לשניהם יש מסך 11.5 אינץ' שניהם שוקלים כ1.3 לשניהם 160 ג'יגה דיסק קשיח וג'יגה זיכרון ההבדל העיקרי שאני רואה הוא מעבד N270 בלנובו ומעבד Z520 באסוס... אז מה אתם אומרים איזה מהנטבוקים האלו יותר עדיף? זה לסטונדטית שצריכה בעיקר ניידות,סרטים, שירים, אינטרנט וכמובן שאין התנגדות לביצועים טובים באופן כללי.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם HP-1340 בגודל 15.6 אינץ אני מחפש המלצות ל DECK עבורו שגם יעשה עבודה טובה בקירור (המחשב מאוד מתחמם במשחקים) וגם שאם ארצה אפשר יהיה לשם אותו על הרגליים למישהו יש ניסיון בזה ויש לו המלצות?? המון תודה! ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
צריך לדעת כמה השילוש הבא שווה: E8400 + קירור : freezer 7 PRO Gigabyte EP43-DS3L 7GB RAM 800MHZ ואם כבר אני פה, אולי אפשר לדעת כמה הספק שלי שווה: Corsair 450W-VX
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
[r/font] * גודל המסך? מ13 ומעלה * משקל רצוי?--- * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)---- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)HDMI וVGA * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב?----- * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אולי יש אפשרות להביא מחול חשוב לקחת בחשבון * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא קריטי אבל לא יזיק * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא המחשב הוא ללימודי הנדסת מכונות מתכוון לרכוש את המחשב בערך בעוד כחודש חודשיים העדפה היא שהמחשב יהיה כמה שיותר זול ויתאים ללימודים של 4~ שנים אין צורך בדברים אחרים ..כמה שיותר זול.. תודה על העז…
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, קרוב משפחה,אזרח אמריקאי,מגיע לארץ עוד חודש וחצי. הוא יכול להביא לי חומרה לבניית מפרט. מעוניין לבנות לילד מחשב לגיימינג.יש לו מסך 144 hz qhd 27 חשבתי להביא מארה"ב את החומרה היקרה:מעבד,זכרונות,וכרטיס מסך ואת השאר להשלים מפה. מאחר והוא תושב ארהב,למחירים שהוא ירכוש יתווסף מס מקומי. תקציב למעבד+זכרון+כרטיס מסך,סביבות 3500 שח. אשמח להמלצותכם למעבד+כרטיס מסך.לוח ארכוש בארץ. תודה
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי צריך מפרט למחשב שיריץ וויסטה ומשחקים, בנוסף לסרטי HD. ההר דיסק צריך להיות 400GB לא צריך כוננים וגם לא מסך נ.ב האם ההבדל בין E6600 לE6700 בביצועים שווה את ה500 שקל? תודה
-
- 13 תגובות
- 831 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אמור להיות 6000 אבל גלשתי במפרט שלי ל 6697. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל!!! אני לא אקבל את שאר הכסף בחזרה זאת אומרת שאם תיתנו לי מפרט של 2000 ש"ח ה 4000 ש"ח לא יחזרו אלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש שיפורים משמעותים אז לגלוש!. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD ואולי ערכה גרפית בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג הכבדים ביותר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, לשימושים ביתיים, עם אופציה למשחקים בינוניים בזמן הקרוב. הכיוון הוא לקנות מחשב חזק יחסית, אבל עם לוח אם שכולל כרטיס מסך מובנה, ואת הכרטיס מסך לקנות מאוחר יותר. לא מתוכנן OC, והשקט לא כ"כ משמעותי, למרות שעדיף שלא יהיה טרקטור... המפרט שהוצאתי מקריאה פה הוא: הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 צורב LiteOn DH22A8S SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪111 ANTEC Three Hundred 300 Gaming , יחידות 1 ₪293 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪249 SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪313 AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪604 Arctic Cooling Alpine 64 CPU COOLER , יחידות 1 ₪53 Gigabyte…
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
רכשתי לפני חודשיים לנובו T400,והוא עובד יופי,אך לאחרונה הסוללה לא נטענת לי. אני צריך לציין שקיבלתי עם המטען כבל תקע ,אך הוא עווה מידי לשקע סטנדרטי,אז החלפתי לכבל עם תקעים טיפה יותר דקים...זה החזיק חודש ולפני יומיים זה הפסיק להטעין לי את המחשב,אבל המחשב מציג את החיווי שזה מחובר לחשמל אח אחוזי הסוללה נשארים קבועים (רק יורדים)..מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי, אשמח שתעזרו לי עם המפרט הזה: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 13000, אפשר לחרוג רק אם באמת שווה 2. מה שימושי המחשב, יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בפרימייר, משחקים, איכות שתחזיק מעמד לשנים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה,אין צורך באורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב…
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
- 2 followers
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של ACER מדגם-Aspire 4741G,ואני מנסה להריץ עליו SC2,הוא רץ די בסדר בסה"כ, אבל שאני מגיע לקטע שהמשחק ממש בעומס,אז המשחק יורד ל7 FPS,אף על פי שהוא אמור לרוץ חלק על מדיום לפי מה שראיתי. הוא יורד ל7 FPS על כל הרמות גראפיקה. מבחינת מעבד לא אמורה להיות בעיה,בגלל שיש לו מעבד מדגם I5-430,ולפי מה שבדקתי זה באמת לא בעיה במעבד, אז לפי מה שהבנתי זה או בעיה בכרטיס מסך או בעיה בזיכרון. הנייד מכיל כרטיס זכרון מדגם DDR3 3GB,וכרטיס מסך מדגם GEFORCE 310 עם 512 זכרון (למרות שהוא משתמש באופן קבוע ב1700 זכרון בגלל הזכרון המשותף). מה שלא הגיוני לי פה זה שהמיפרט הזה אמור להריץ SC2 בקלות על גראפיקה בינונית,אבל מתי שיש ממש הרבה עומס אז הוא לא מצליח להריץ את זה על FPS נורמאלי גם…
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכם. אני כרגע מחפש נייד בתקציב של 3-3.8K, הצרכים שלי אינם גבוהים במיוחד. המחשב לא מיועד למשחקים שימושים עיקריים: עיצוב בPhotoshop, ברז' סטנדרטיות, כמעט לא משתמש בפילטרים תכנות (תוכנות קלילות ביותר) הפעלת תוכנות ביתיות כגון Office מה אני מחפש במחשב שיריץ את המעט שביקשתי. מסך לפחות 13" עדיף יותר גדול (לא נוח לי עם קטן). מה שבעיקר חשוב לי זה שיהיה קל. אני מודע לכך שככל שהמסך יותר גדול המשקל עולה, אך לעתים ישנם הפרשים של חצי קילו בין מחשבים בגדלים זהים. חשבתי על הVostro 1014 שנראה לי פשוט מחשב מעולה לצרכים שלי, קליק, סלולת 6 תאים, מסך 14" ואחריות ל3 שנים. ראיתי אותו כאן במחיר זול יחסית: http://blaptop.co.il/index.asp?productid=4398 מה דעתכם עליו? תודה וסליחה על החפירה, ש…
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי את המחשב הזה https://www.newegg.com/global/il-en/abs-computer-technologies-vortex-leo-ali124/p/N82E16883102273 בתוספת שדרוג של זכרון והארד דרייב. אני כנראה אצטרך להסתובב איתו בתקופה הקרובה וחשבתי שבמקום לקנות נייד אולי עדיף לשנות את המארז למשהו קטן יותר שיהיה קל (מסך לא צריך), לגבי ההרכבה אני יחסית בסדר עם חלקים אבל אני לא בטוח איך לבדוק תאימות ולדעת איזה מארז אני יכול להעביר. זה נראה לכם דבר שאפשר לעשות או בעייתי? וגם איך אפשר לדעת האם הרכיבים יתאימו למארז החדש?
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
עדיף אם אפשר המלצה לכרטיס זול בינוני ויקר . בתנאי שהם מייצגים גם פרפורמנס בהתאמה . אני מתכוון לעשות איתו שימוש כצלם = עיבוד תמונה פוטושום ולייטרום.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
צרכים:אינטרנט מיילים אופיס סרטים. בלי משחקים או גרפיקה.ראיתי 3 דגמים: dell n5110' ,hp g6 1230sj, asus k53e שלושתם כמעט אותו מפרט מעבד i3 2330 זכרון 4 גיגה דיסק קשיח 640 חשוב לי מחשב אמין שרות טוב כולם אחריות 3 שנים. מחירים אותו סדר גודל. אנא עזרתכם האם יש עדיפות לחברה מסוימת? , נוסף לכך רציתי לשאול האם ksp נחשבת לרשת אמינה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-