ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
כמו שכתוב בכותרת.. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים, רזולוציה מקסימלית: 1024*1280 בגלל המסך (ולא מתוכנן לקנות חדש). העדפה ל-Quad Core וחשוב מחשב שקט וקר.
-
- 11 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום רב, אח שלי בשעה טובה עומד להשתחרר מהצבא אז הוא ביקש ממני לבנות לו מפרט טוב שהוא יוכל לחזור ולהיות על המחשב בכיף... המחשב מיועד למשחקים כמו wow וכדומה... לצערי אני לא מסוגל לקנות מחשב מחנות מלבד זיגזג למה בשנתיים האחרנות קניתי משם שני מחשבים חדשים ואני מרוצה עד השמיים... אז רק מהחנות זיגזג... ושאלה אחת חשובה: מאז שהתגייסתי אני לא כל כך מעודכן במה שקורה....אני רואה שכל מי שבונה מפרט לוקח מעבד כפול ליבה של אינטל במקום amd מה השתנה ? אני זוכר כולם פה היו עם amd... תודה מראש,עידן.
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן, אני מתעסק בתחום הפיתוח והIT. אני רוצה לקנות נייד נוסף, חשוב לי שיהיה 12-13 אינצ. אני שוקל ללכת על x61 אבל רוצה לוודא איתכם שאין דגמים שהיום היחס עלות תועלת שלהם עולה על זה של x61. (אני מדבר גם על חדשים וגם על יד שנייה). מה דעתכם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שיעסוק בעיקר בגרפיקה..(FREEHAND , PHOTOSHOP..) בין 3000 ל4000 שקל
-
- 11 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום. אני בהתלבטויות לגבי מחשב נייד חדש ואשמח לעצות. הדבר הכי חשוב לי זה המשקל לכן זה חייב להיות מחשב 12" ומטה. הדרישות הן אינטרנט ועבודה משרדית לכן C2D-LV לא אמור להוות בעיה. חשבתי על שתי אופציות שך DELL בינתיים: D420/430 - המחיר טוב, המפרט גם רק השאלה היא אם שווה לחכות וכמה צריך לחכות ל430? כבר יש לו מפרט? XPS M1210 - היתרונות הן שזה כבר ממש מחשב והחסרונות הן המשקל, הוא כבר לא ממש קל ולפי ביקורות הבנתי שיש לו מסך מבריק ואני מעדיף מט. יש כמובן את ה X60/61 אבל הם כבר ממש יקרים. יש רעיונות לעוד דגמים? אני מעדיף להמנע מHP וLG. תודה.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קיבלתי מפרט מחבר: המפרט לקוח מ KSP. מה אתם אומרים?? מעבד Core i7 920, s1366, 8MB 1500 לוח אם Asus P6T Deluxe s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1550 זיכרונות DDR III 1333Mhz 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel 1080 כרטיס מסך ASUS GTX 285 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 2160 דיסק קשיח WD 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II 380 צורב DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata ASUS 150 מארז NZXT TEMPEST (No PSU) 420 ספק HEC Cougar 750W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular 660 Total price 7900 ¤ for payments 12 X 719 ¤ מה נראה?? המטרה היא משחקים ברמה הגבוהה ביותר. האם תמליצו על מפרט אחר? עד 8000 ש"ח. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי אז ככה, אני לפני רכישה של מחשב מדל ארה"ב ורציתי לשאול כמה שאלות לפני שאני עושה את זה. אז הבנתי כבר שפייפאל ישראלי הם לא מכבדים אבל האם בתשלום עם כרטיס אשראי (Mastercard) בינלאומי אני עלול להתקל בבעיות? האם בכלל יתנו לי לבצע את העסקה? אחריות כבר הבנתי שאני יכול להרחיב אבל אני רוצה להיות בטוח לגבי זה שאקבל אישור לתשלום אצלם באתר. יש משהו שהתנסה לאחרונה בהזמנה מהחנות האמריקאית שלהם? במידה ולא, באיזה אתרים אמריקאים ניתן לעשות הזמנה ושליחה דרך חברה מקשרת לארץ (דוגמאת ushops). המון תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 בלי כונן SSD עד 2500 עם. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. אופיס, אינטרנט, משחקי רשת פשוטים, תכני HD לעתים רחוקות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, אבל בעיקר גלישה ויישומים פשוטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
מחשב נייד כבן שנה . http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_UR0Q2XX?OpenDocument .ThinkPad R50e 1834-Q2G בעת הקנייה כבר ביקשתי -זיכרון . 512 באיזה תוכנה להשתמש כדי להראות את כל הרכיבים? סנדרה , אוורסט או אחרת?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יקנה את המחשב פה בישראל והמחשב אמור להוות תחליף למחשב רגיל כלומר המחשב אמור לשמש לצפיה בסרטים ,אינטרנט ,אופיס ,ומשחקים כבדים, אין לי שום צורך בעריכה גרפית. * גודל המסך? - 13" עד 15.6" * משקל רצוי? - המשקל לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - לפחות 2 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - כן יש לי צורך ביציאת HDMI * בלוטות? - לא יזיק אם יהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - לפחות 160 * צורב DVD? - כן אני זקוק לזה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא,העיקר שתהיה אחריות בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא משנה איזה חברה בבקשה אנשים תעזרו לי אין לי שום מושג במחשבים ניידים.
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לאחרונה התקציב שלי גדל ל 8000 ש"ח (היה שווה להמתין לא?) המפרט יכלול. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב 8000 אלף למזומן שטרות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, עריכה גרפית. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 26" (חשוב האיכות) מקלדת אלחוטית (מומלץ מבית לוג'יטק) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך דיסק קשיח עכבר רמקולים. 5. …
-
- 11 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, דרוש מחשב נייד להורה מבוגר. דרישות בסיסיות , אינטרנט, עיבוד תמלילים ברמה נמוכה. מסך 15 + קל ככל שניתן. מחיר מהווה מגבלה (עד 2400 ש"ח כולל מע"מ) תודה רבה לכל המשיבים, חיים
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
לוח אם - כלשהו (בהתאם לזיכרון והמעבד) - 300 מעבד - Intel Core i3 2120 LGA1155 (בערך 450) קירור למעבד - CNPS8000T (בערך 60) זיכרון - 8GB כלשהם (400) כונן קשיח - SSD 120GB (בערך 300 שקלים לסטנדרטי, ו-400 לאחד שמומלץ תמיד בפורום - EVO 840) מארז - Antec 300 v2 (בערך 250 שקלים) נראה לי שהמארז שלי גדול מדי. יש לכם המלצה למארז שקט קטן יותר? (הלכתי על מארזים מומלצים במדור, אבל רק אחרי זה שמתי לב שמדובר במארז ממש גדול) ותוכלו לעזור לי למלא זיכרון ולוח אם מתאימים? האם המעבד הוא overkill? (בהנחה שרוב מה שהמחשב יעשה הוא עריכת מסמכים וגלישה באינטרנט) תודה!
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
-
זה המפרט: http://i53.tinypic.com/242zhio.jpg 2 כרטיסי מסך למי שפיפס ואלה הביצועים: http://3dmark.com/3dm11/1790874?show_ads=true&page=%2F3dm11%2F1790874%3Fkey%3DbmtyCHvXte6QyFcVRXPwu65k5S6exN
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי באשר לשאלה בכותרת-זו התוצאה הראשונה שיצאה לי בגוגל בערך "חריטה מלקדת" : http://www.memory4less.co.il/pl_product~WRITING~21~0.htm התקשרתי אליהם וסיפרתי להם שאני רוצה לעשות חריטה על מחשב שטרם זמין בארץ (1005HA) סיפרתי לו שהמקלדת פחות או יותר דומה למקלדות של שאר הנטבוקים של אסוס. לפי מה שהוא אמר, הוא יוכל להראות לי דגמים שעשו עליהם חריטה כדי שאתרשם (פשוט באתר אין דוגמאות), ושאם הוא חושב שיש סכנה כלשהי, הוא לא ייקח על עצמו את העבודה. לפי מה שהבחור אמר, הם עושים חריטה משנת 1998, ולדעתו לא אמורה להיות בעיה המחיר לא רע-120 ש"ח, וזה בת"א, שעבורי זה מצוין אם למישהו יש משהו טוב/רע לספר לי על החברה הזו, אשמח לשמוע יום נעים ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט גיימינג שלא יהיה חלש ממה שיש אצלי כרגע..(מפרט בצד) רצוי שיהיה יותר חזק רצוי שיהיה יותר שקט ורצוי יפה(רשום לפי סדר עדיפיות, יופי לא גורם רציני במפרט) מתוכנן OC רצוי מארז Full Tower רצוי שיצא כמה שיותר זול אלה אם כן התוספת כסף מוצדקת רצוי שיהיה עם כרטיס מסך 295GTX ישומש על מסך 24' בבקשה אל תציעו כרטיסיי מסך חלשים יותר.. דגש על מפרט לא חלש משלי כרגע נ.ב בכמה אתם חושבים שאני יכול למכור את מה שיש אצלי כרגע?עם אחריות לעוד שנה
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
המפרט הוא לחבר התקציב הוא 4.5 עם אפשרות חריגה ל5 המעבד חייב להיות 4 ליבות בגלל שהוא עובד דרך הבית בעיצוב ועריכת וידאו המפרט גם למשחקים כי הוא משחק יחסית הרבה במשחקים כמו GTA ASSISSIN CREED CRYSIS וכל אלה ברזולוציה 1920X1200 עם פילטרים + מארז עם חלון הביאו לי מפרט במקום אחר ואמרו לי שעדיף את זה + 275 או 4890 במקום הכרטיס שיש עכשיו אם אני רוצה להשתשמש בחריגה מעבד: AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1136 לוח אם: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤640 כרטיס מסך: PALIT HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤866 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.12 1TB 32MB SATA2 N…
-
- 13 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לא משנה לי מהאני רוצה מחשב לא חזק במחיר זול אבל לא celeron ואני גם כבר לא ידוע אם amd...השתגעתי כבר.. אוליי דורון אפילו שזה יהיה 256 מגה הרץ זיכרון 40 גיגה כרטיס מסך פשוט אלב מה שחשוב זה לוח אם טוב ומעבד.......... בבקשה תעזרו כמה שיותר..... בתודה מראששש
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הבא: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=9926 בksp הוא עולה 350 ש"ח יותר..
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
העלתי כאן ת'רד לפני מס' שבועות והביאו לי מפרט, אבל כשבדקתי אותו הוא היה בעמוד השלישי אז לא רציתי להקפיץ. מה שגם המפרט שהביאו לי שם היה AMD ואני צריך מפרט INTEL אז בניתי משהו תגידו לי בבקשה אם זה מספיק טוב ואם אפשר לשפר משהו במסגרת התקציב. המחשב בעיקר להורדות, אנטרנט, אי סי קיו, וגם קצת למשחקים: Intel Pentium D 3.0GHz 2X2M Cache 925 Dual Core 800MHz 775 Box CPU 725.00 ¤ 1 Gigabyte GA-945PL-S3-RH Intel 945P Motherboard 489.00 ¤ 1 Twinmos 512MB DDR-II DDR 800 TWISTER Memory 334.00 ¤ 2 Albatron 7300GT 256MB 128Bit PCI-e Video Card 475.00 ¤ 1 WD WD1600JS 160GB 8MB S-ATAII HDD 329.00 ¤ 1 LG GSA-H22A/N 18 x White Bulk DVD±R/RW 190.00 ¤ 1 Sony/Alps/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5…
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מעבד amd4800am2 לוח מחפש המלצות ללוח טוב שייתן מענה טוב לא יקר וזיכרון גם מחפש המלצות לאיזה אצטרך כרטיס מסך כבר אמור להגיע לי אשמח על עזרה בנוגע לזה כי אני לא רוצה להישתגע אשמח עם תתנו הצעות זולות ותמורה גבוה לביצועים
-
- 12 תגובות
- 831 צפיות
-
-
המחשב ישמש כמחשב ביתי, עבודה משרדית ותכני HD, אין צורך במסך וברמקולים, חשוב שהמחשב יהיה שקט אך לא זה לא קריטי, אין צורך במערכת הפעלה, חשוב שהמחשב ישמש לפחות ל6 שנים הבאות. איזור מגורים מודיעין, תודה
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
השימוש של המחשב זה להקרין סרטי HD בטלוויזיה בסלון, גלישה פשוטה ואם יהיה אפשר להריץ PES08 יהיה נהדר. אין צורך בכרטיס טלוויזיה. אם אפשר גם מארז שוכב יהיה מצויין. תודה רבה. נ.ב. מצטער על כל העריכות פשוט לא יודע נראה לי קצת דבילי לבקש מחשב בתקציב הזה אז תודה בכל מיקרה.
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי שמצוייה במפרט וקודם כל השאלה שלי היא האם כדאי בכלל או שכדאי לחכות ולהמתין עוד חצי שנה כי יצא מעבד חדש יותר או ארכיטקטורה חדשה או סוקט חדש למעבד או כרטיס מסך ? האם שווה לחכות או שמחשב שאני קונה עכשיו יחזיק לי לשדרוגים מספיק זמן? עכשיו לעניינים: אני מעוניין במחשב עם INTEL D2C (עדיף 6300 לדעתי לא?) ואני זקוק להכל חוץ מלציוד היקפי ולהרדיסק, מארז וספק- אותם אני אשאיר מהמחשב הקודם. בנוגע לOC אני לא מומחה גדול אז אם אני אעשה הוא יהיה קל ולא משהו כבד. אשמח לקבל כל הצעות ואפשרי גם לערבב חלקים מחנויות שונות (רק אם אפשר להגיד מאיזה חנות לקוח החלק) תודה רבה לכל המומחים - אני ממש מעריך כל עזרה שאוכל לקבל. תודה
-
- 12 תגובות
- 831 צפיות
-