עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://tms.co.il/preview/spec/uj8wk75c מה אתם חושבים הוא יספק אותי למשחקים? עוד משהו .. אם החנות מחשבים שאני קונה ממנה עושה לי את ה-OC אני צריך לקנות קירור? ועד כמה מינימום הוא צריכים להגיע בתדר?

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by avieini2,

היי לכולם אני חדש בפורום ואשמח לעזרתכם! מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר * גודל המסך? 15.6 ו14 לא מתחת להם האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק * רזולוציית המסך? סטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? בסביבות 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות לסוג ונפח מעל 250 * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני מעדיף אחריות של היצרן וכמובן לכמה שיותר זמן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי אבל חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell אבל לא נעול על זה. כל חברה שנחשבת טובה תתקבל בברכה * כל דר…

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  3. שלום, צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט לשימושים הבאים: - רוב הזמן עבודה עם פיתוח אפליקציות פלאש ופלקס - בעיקר תכנות אך גם אנימציה. - מדי פעם עריכת וידאו (לא מאד אינטנסיבי) - מדי פעם שימוש בפוטושופ ותוכנות גרפיות אחרות (גם לא עבודה אינטנסיבית) - צפייה בסרטים (עיקר העבודה שלי היא בתכנות. השימושים האחרים בהיקף קטן יותר. ) - אני לא משחק משחקים אך במסגרת העבודה המחשב נדרש לפעמים להריץ אנימציות כבדות. - רוב הסיכויים שתהיה מע' הפעלה ויסטה (הבנתי שאם המחשב מספיק חזק היא יודעת לעשות את העבודה, לא?). הדגש מבחינתי על מהירות ועוצמה בעבודה. לעיתים קרובות המחשב פתוח עם כמה יישומים בו זמנית, חלקם עשויים להיות כבדים מבחינת צריכת משאבים, ואני רוצה שלא יקרטע לי. אולי כדאי 4GB זכרון? אני רחוק מלה…

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  4. אוקיי אני מבין שהת'רד הקודם לא היה טוב אז אני פותח מחדש הפעם כמו שצריך. 1. מה התקציב? עד כ7.2 אלף 2. מטרות המחשב?משחקים כבדים בעיקר. 3.ציוד היקפי-רק רמקולים, אבל אם זה אפשרי אז שיהיה בעדיפות אחרונה כי יותר חשוב לי להשקיע בחומרה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?אין. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אני מעדיף ללכת על מה שהכי טוב והשם של החברה לא כל כך משנה לי.. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שיהיה קירור איכותי, וכמה שקט שאפשר עד התקציב כמובן. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא כי כבר יש לי על דיסק WINXP ואני מעדיף להשי…

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  5. אז ככה אני צריך מפרט למחשב שיריץ משחקים כבדים ותכנות כבדות (כמו אוטו קל). יש לי עדיפות גדולה לאינטל ואני מעדיף מעבד Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB או יותר חזק. התקציב מחולק למחשב ב-4000 ש"ח (בהנחה שיש לו יכולות גרפיות נמוכות) ובהמשך שדרוג כרטיס המסך. כלומר תקציב 4000ש"ח עם כרטיס מסך חלש. אשמח לקבל עזרא תודה nolie

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  6. מה התקציב המקסימאלי? 3000₪ מה שימושי המחשב: עריכה גרפית, עבודה משרדית האם יש צורך בציוד הקפי : מקלדת, עכבר, רמקולים פשוטים ומסך 22 אינץ' האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס (לא לקנות) והרכבת מחשב. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור הדרום תודה!!!

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  7. יש ברשותי מחשב נייד Compaq presario cq60-220ej הבטרייה שלו כבר מתה לחלוטין וגם המטען כבר מתפרק חוטים חשופים תוקן פעמיים אצל טכנאי בקיצור אמרתי אם כבר אני קונה בטרייה חדשה אקנה גם מטען חדש כדי לא ליצור בעיות עתידיות.. מבדיקה קצרה המחירים בארץ מטורפים לכן אני רוצה להזמין מEBAY רציתי לבקש את עזרתכם במציאת הדגם המתאים הן של הבטרייה והן של המטען שאני צריך למחשב צירפתי תמונות של הבטרייה הנוכחית והמטען: מה הכוונה בREPLACE WITH HP SPARE ? איזה דגם אני צריך ? האם הבטרייה והמטען שמצאתי בEBAY הם אלו שאני צריך להזמין ? http://www.ebay.com/itm/Original-Battery-Compaq-CQ50-CQ60-498482-001-485041-001-/220647398273?pt=Laptop_Batteries&hash=item335f9c1b81#ht_2790wt_1396 http://ww…

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  8. ראיתי שיש כאן פורום במיוחד לניידים - אז פרסמתי פה תקציב - 3500-3800 גמיש במעט ראשית - האם ניתן לרכוש מחשב ללא מערכת הפעלה ע"מ לחסוך בעלויות? או שלא מומלץ בעליל. דרישות: 1)מה ההבדל בין Intel Dual Core לבין Core 2 Duo ? יש לי בבית נייח עם הראשון סדרת 2200 והוא עובד מצוין. 2) עיני צדה מספר דגמים מעניינים ודרישותיי מהמחשב הן א. הרדיסק גדול (לפחות 250גיגה) ב. אחריות מעל שנה ג. מותג מוכר (ע"ע טושיבה,דל,IBM ושות') ד. על המחשב לא ירוצו משחקים כבדים,וגם לא תוכנות עיבוד כבדות יישמש נטו לגלישה באינטרנט\IRC,מעט OFFICE,מסנג'ר,מוזיקה,ואולי צפייה בסדרות וסרטים - בקיצור יהיה ניצול של אולי 20% מיכולותיו 3) כמה שיותר זכרון (2גיגה ומעלה) - האם יש הבדל קריטי אם מהירות הזכרון תהיה…

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  9. תשמעו חברים יש לי ניייד של קומפאק (_פנטיום 4 ) בן שנתיים בערף דגם EVO N1020V יש לו צ'יפ אחד של זיכרון DDR במהירות 266 ....לא מצליח לזהות את החברה 1. מה קורה אם אני מכניס צ'יפ של חברה אחרת - האם זה יעשה בעיקרון בעיות? 2. מיסתבר שזה זיגרון יותר נדיר = יותר יקר בעיקרון...מה קורה אם מכניסים צ'יפ של זיכרון מהיר יותר (333 או אפילו 566 ? ) ברור לי שזה יעבוד על המהירות הנמוכה יותר - אבל יהיו תקלות של קפיאת מחשב או סינכרון? 3. איך מבררים את מהירות הלוח...יכול להיות מהירות כזו נמוכה למחשב P4 בן שנתיים? 4. איך מבררים אם המחשב הזה יכול לעבוד בדואל צ'אנל....ואם כן ויש מהירויות שונות של זיכרונות זה יעבוד? תודה מראש לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  10. Started by BandiT,

מצאתי את המפרט הזה בסכום של 2748 הצרכגים שלי הם שיתוף קבצים מוזיקה אינטרנט, מדי פעם משחקים(לא גיימר) המפרט הוא לוח אם: MSI K8N NEO3-F מעבד AMD Athlon 64bit 3200Plus זיכרון 512MB DDR 400Mhz דיסק קשיח 160GB Serial-ata 7200rpm 8MB Cache מארז SUPER ATX 6 USB 2.0 2 בחזית + 4 מאחור כרטיס מסך Geforce 6 FX6200 PCI-Express upto 256MB With Torbo-Cache כרטיס קול RealTek ALC655 6 Channel audio codec כרטיס רשת Marvell 10/100/1000 אם המפרט הזה לא טוב יש משהו יותר כדאי במחיר דומה?

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by ras81,

שלום אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי שמצוייה במפרט וקודם כל השאלה שלי היא האם כדאי בכלל או שכדאי לחכות ולהמתין עוד חצי שנה כי יצא מעבד חדש יותר או ארכיטקטורה חדשה או סוקט חדש למעבד או כרטיס מסך ? האם שווה לחכות או שמחשב שאני קונה עכשיו יחזיק לי לשדרוגים מספיק זמן? עכשיו לעניינים: אני מעוניין במחשב עם INTEL D2C (עדיף 6300 לדעתי לא?) ואני זקוק להכל חוץ מלציוד היקפי ולהרדיסק, מארז וספק- אותם אני אשאיר מהמחשב הקודם. בנוגע לOC אני לא מומחה גדול אז אם אני אעשה הוא יהיה קל ולא משהו כבד. אשמח לקבל כל הצעות ואפשרי גם לערבב חלקים מחנויות שונות (רק אם אפשר להגיד מאיזה חנות לקוח החלק) תודה רבה לכל המומחים - אני ממש מעריך כל עזרה שאוכל לקבל. תודה

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by benos1,

מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1610 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם ASUS P5Q ¤629 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤246 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1470 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤131 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L קורא כרטיסים Sony ¤52 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SMRW620B כונן די…

• 13 תגובות
    • 838 צפיות
  13. Started by Riddler,

תקציב: כ-4000, גמיש. אין צורך לנצל את כולו אבל לא להרחיב היכן שאין באמת צורך. המטרה היא מפרט איכותי שיחזיק מעמד כמה שנים. שימושים: אינטרנט, מיילים, מוזיקה. בעתיד ישמש ללימודים (שום דבר תובעני). יותקן על המחשב ווינדוס 7. AMD/אינטל - אני מאמין שמפרט מבוסס AMD ייתן יותר תמורה ביחס לכסף, וגם תאימות עתידית מבחינת socket מעבד, אבל לא משנה לי מי משתיהן. ציוד היקפי - צריך מסך, מקלדת, עכבר. אני מקציב למסך בערך 1K מתוך התקציב. פתחתי שרשור נפרד בפורום מסכים על המסך (לא 2209WA, משהו בטווח 19-21 אינץ'). שקט - באמצע. לא קריטי, גם לא רוצה טרקטור. OC - לא. חנות מועדפת - ירכש בצפון לכן פנדה, נעה, TMS, Skypc. בבקשה לא חנויות במרכז. בשום מצב לא אייבורי/KSP. בקשות מיוחדות - מארז סולידי, …

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  14. 1. התקציב המקסימלי - 5k ש"ח א) לא חייב לנצל את כולו ב) אפשר לחרוג בעוד 1k אם זה באמת קריטי. 2. המחשב מיועד בעיקר למשחקים, מהטובים בשוק. א) כדאי שהמחשב גם יוכל להריץ תוכנות גרפיות תלת מימד (כגון NX או Solidworks) ב) המשחקים שהייתי רוצה שירוצו: -דיאבלו 3 (יוצא בפברואר!!!), witcher 2, mass effect, כל המשחקים החדשים שהולכים להיות - באיכות המקסימלית (אם זה אפשרי) -יש לי מסך 22" של סמסונג (226CW), רזולוציה של 1680X1050 -הגדרות גרפיות גבוהות ביותר. 3. אין צורך בציוד היקפי, יש הכל. 4. לכלול הכל במפרט. 5. דרגת השקט - 5. כלומר, אין לי דעה לכאן או לכאן. שלא ירעיש בטירוף, כמובן. 6. מעדיף ללא OC. 7. אין צורך במערכת הפעלה, יש. 8. מתגורר ברמת גן, אז מעד…

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by yossi21,

מדובר בלפטופ Acer Aspire, מסך 15.6 אינץ' שקיבלתי. אני מעוניין להחליף את המסך. איפה כדאי לי לעשות את זה וכמה אתם מעריכים שזה יעלה לי? וכמה זמן אחריות אני יקבל על המסך החדש? תודה.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  16. שלום, לאחר כמעט חודשיים של תהיות ותעיות בנוגע למפרט מחשב, החלטתי סופסוף להתייעץ - ולא עם אנשי מכירות... הייעוד של המחשב הוא כדלקמן: 40% אינטרנט, 30% פוטושופ, 30% משחקים. התקציב העומד לרשותי הוא 3000 ש"ח ללא מסך. (מסך שארצה לקנות יהיה בגודל 23" - LG לדוגמא) לא מעוניין ב OC בכלל. ללא מערכת הפעלה. איזור מגורים חיפה.

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by d5326,

i was looking at http://hwzone.co.il/specslist/view/82/ I have a few questions: Amd Athlon64X2 (AM2) 4450e 45w Dual Core can be Box or Tray, what is the difference? do I want AM2 or AM2+ ,what is the difference? Last thing, what do you think about http://ivory.co.il/product.asp?productid=1280 ? Thanks!

18. להלן השאלות מחוקי הפורום והתשובות שלי עליהן. אשמח לעזרה בבנית מפרט 1. מה התקציב המקסימלי? צויין בכותרת - 6K. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - משחקים, סרטים, עריכת וידאו קלה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - קיים מסך איכותי בגודל 24", רזולוציה טבעית 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים... …

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by uribij,

1. מה התקציב המקסימאלי?3050~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל אבל עם כמה שפחות חריגה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, חושב על לפתוח ערוץ יוטיוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF 4+3, מיינקראפט עם חבילות מודים וללא, זה לבנתיים, כמובן שאני רוצה את כולם על איכות Medium-ULTRA עם +60FPS וגם משחקים שיצאו בשנה הקרובה וגם בשנה אחריה עם 60FPS לפחות (לא משנה לי אם LOW). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by y0nab,

שלום הייתי רוצה שתמליצו איזה הצעה מבן ההצעות יותר טובה ומשתלמת. 1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 2,380 ש"ח 1 Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan 271 ש"ח 1 DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR 1,360 ש"ח 1 Westren Digital SATA 36.7GB 10000 RPM 654 ש"ח 1 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 530 ש"ח 1 GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,274 ש"ח 1 LG DVD 16x48 Black OEM 158 ש"ח 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 325 ש"ח 1 ANTEC PlusView 1000 AMG Metallic Gray SOHO File Server 577 ש"ח 1 ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 480W 705 ש"ח 1 GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 1…

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by GOBLIN17,

המחשב נועד לשימוש באינטרנט לראות סרטי FULL HD משחקים בקטנה כמו COD גיטר הירו וקומנדו אינקורקוד 3 (לא חייב באיכות הכי טובה ) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by blacklfag,

נכון להיום אני לא משתמש במחשב לשום דבר חוץ מאינטרנט וסרטים. אבל חשוב לי שאני אוכל לשדרג אותו בעתיד כדי שאני אוכל להשתמש בו גם למשחקים. עוד דברים שאני צריך: -מקלדת ועכבר אלחוטיים, כי השולחן מחשב שלי הוא גם השולחן עבודה/כתיבה. -דיסק קשיח גדול (לסרטים, מוזיקה). ראיתי את המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/view/122/ אם הכרטיס מסך מובנה זה אומר שאי אפשר בעתיד לשדרג אותו? ואם אפשר גם המלצה לחנות.

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by k_700,

שלום מחר אני עושה את ההזמנה אחרי הרבה זמן, והרבה עזרה מהפורום הזה. אז בשעה טובה זה המפרט, בעקרון הוא מיועד למשחקים, OC בעתיד, ומערכת SLI שאולי תהיה בעתיד. הלוח לא סליי כי קיבלתי אותו מחו"ל ליום הולדת ובעתיד אני מקסימום יקנה לוח סלי חדש. SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz 590 ¤ 1 WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 585 ¤ 1 Point Of View Geforce 7800GT 256MB PCI-E 1970 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 400 ¤ 1 Antec TruePower 2 550W SLI READY 640 ¤ 1 CREATIVE SBS 240 70 ¤ 1 ADVICE ECOM 700VA 450 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 250 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 5495 מחיר כל תשלום: 5330.15 מחיר סופי: 5330.15 …

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by doronz,

מבקש עזרה בבחירת מחשב נייד. דרוש כח חישוב רב לעיבוד תמונה, זיהוי שפות וגופים, מערכות עקיבה וכו'. המחשב יישב על רובוט ויהיה בתנועה ולכן אם ניתן, עדיף מחשב בעל דיסק SSD עם זיכרון flash memory אך לא חובה. עדיפות למעבד בטכנולוגיה של 45nm. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים