עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ofcourse,

היי אני אנסה לענות על כל השאלות, אמשח לעזרה. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן 1400 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אך ורק לגלישה באינטרנט וצפיה במצגות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי DVD יהיה נחמד 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה…

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by syncush,

מחשב לגיימינג ועריכות לפי ה חוקים: 1.ניתן לנצל את כל התקציב ב.חריגה 200 2.מחשב מיועד לגיימינג עריכות AFTER EFFECTS SONY VEGAS CINEMA4D שהרנדר יהיה טוב ושהמחשב לא יתקע ב.גיימינג:BF3,BO,סימולטורים,DEAD ISLAND 3.בלי ציוד מקיף 4.הכל מחשב קומפלט 5.לא חשוב מידת רעש 6.ללא אוברקלוק 7.לא בלי שום תוכנות 8.לא חשוב מאיזה חנות העיקר שהם מרכיבים בצורה טובה ואני חייב מסך יחסית פשוט רחב 20,22 אינטכ כל מי שעוזר לי תודה רבה רבה רבה !!!!

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by 343,

מה אתם אומרים על המפרט הזה לגיימניג כבד הוא בסדר ? או שצריך לשפר מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪937 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪58 לוח אם: Gigabyte GA-P67-DS3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪305 מארז: Gigabyte GZ-G1 Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 - מחיר: ₪221 ספק כוח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪388 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪118 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1…

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by shem86,

hp pavilion dv4000 VS fujitsu siemens amilo pro v2045 המפרטים דומים מאוד, ולא הצלחתי להחליט. היעד הוא אופיס +אינטרנט+מוזיקה וסרטים. המחיר זהה לשניהם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  5. Started by NightKiller,

אוקי אז ככה רציתי לדעת אם יש מפרט שהוא יותר טוב מהמפרט הזה +באותו סכום +מסך מעבדי ? AMD Athlon 64 3500+ (S-939) לוחות אם למעבדי ? Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 זכרונות DDR 400 512MB A-DATA X 2 (1024) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E כוננים?? 1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 צורבים CD Recorders LG 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות Zonet 10/100 (+ wake on lan) מארזים 2209 ATX MIDI PFC, usb מקלדות MS Internet + MS Mouse Optical מסכים MAG 17'' 786 PF FLAT מחירון עבודות במעבדה Assembly Computer (new compon.) מחיר 6170

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by shaybenmoshe,

שלום לכם. אני כרגע מחפש נייד בתקציב של 3-3.8K, הצרכים שלי אינם גבוהים במיוחד. המחשב לא מיועד למשחקים שימושים עיקריים: עיצוב בPhotoshop, ברז' סטנדרטיות, כמעט לא משתמש בפילטרים תכנות (תוכנות קלילות ביותר) הפעלת תוכנות ביתיות כגון Office מה אני מחפש במחשב שיריץ את המעט שביקשתי. מסך לפחות 13" עדיף יותר גדול (לא נוח לי עם קטן). מה שבעיקר חשוב לי זה שיהיה קל. אני מודע לכך שככל שהמסך יותר גדול המשקל עולה, אך לעתים ישנם הפרשים של חצי קילו בין מחשבים בגדלים זהים. חשבתי על הVostro 1014 שנראה לי פשוט מחשב מעולה לצרכים שלי, קליק, סלולת 6 תאים, מסך 14" ואחריות ל3 שנים. ראיתי אותו כאן במחיר זול יחסית: http://blaptop.co.il/index.asp?productid=4398 מה דעתכם עליו? תודה וסליחה על החפירה, ש…

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם תציגו לי מפרט אחד של כל התקציב ואחד שניסתם לחסוך , ומה ההבדל בניהם . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני ישחק במשחקים כמו BF 3 , MAX PAIN 3 , Dc Universe Online וכדומה . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בקשתי מסך ביחד עם זה . …

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  8. שלום, מה דעתכם על המפרט הבא במחיר 3200 ש"ח ? תודה מראש. מארז ATX מפואר הכולל שתי יציאות USB מקדימה לוח אם ASUS P4-S 800-D מעבד INTEL P-4 2.6GHz HT 800FSB כ.קול ADI1980 AC 97 כולל אפשרות חיבור למערכת סראונד 5.1 זיכרון 512MB DDR 400MHz כ.רשת 10/100 כולל הכנה לאינטרנט מהיר בטכנולוגית ADSL כ.מסך מתקדם לבחירה ATI Radon 9200 128MB DDR + TvOut או GeForce FX-5200 128MB + TV OUT AGPx8 כולל אפשרות חיבור לטלוויזיה דיסק קשיח W.D / Maxtor 80GB 7200RPM כונן תקליטורים 1.44 כונן תקליטורים x52 מיקלדת עכבר + גלילה רמקולים + מגבר

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  9. Started by shaydotan,

חברים תעזרו לי מה עדיף? איך לוחות foxcon

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  10. המפרט הנוכחי שלי הוא: לוח-אם: GA-K8NMF-9 של Gigabyte. עלה 500 ש"ח. מעבד: AMD Athlon 64 3000+ Venice Core. עלה בערך 800 ש"ח. כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 600GT. עלה 900 ש"ח. זכרון RAM: סטיק יחיד של 512Mb. עלה ~200 ש"ח. סך הכל הייתי רוצה לשדרג את הרכיבים האלו לרכיבים שעולים בערך אותו הדבר כיום, בגלל זה התקציב שלי הוא בערך 2.5K, כמובן שעדיף אם אפשר בפחות. בזמנו קיבלתי הרבה המלצות על הכרטיס מסך הזה ועל המעבד הזה מכיוון שהם כביכול באותה רמה, כלומר אין רכיב אחד שהרבה יותר טוב מהשני והיכולות שלו מתבזבזות. יש לי כונן קשיח וכונן אופטי, אני חושב שספק הכוח שלי (500 או 600 וואט) יספיק גם למפרט החדש, למרות שאני מוכן גם לשמוע דעות בנושא הזה כמובן. אני מרוצה מהמארז, ואין לי צורך ברמקולים/מ…

• 13 תגובות
    • 848 צפיות
  11. לא ידעתי היכן לפרסם את הפוסט הזה כי הוא עוסק במספר פיתרונות חומרה שונות. יש לי צורך בביצוע מניפולצייה בתמונות . הכוונה היא לקחת תמונות ולהוסיף בתוכם חצים מלווים בכיתוב בכתב יד באמצעות עט סטילוס . אין לי מושג בתחום . האפשרויות למיטב הבנתי הן כדלהלן : 1. לרכוש לוח שירטוט כתיבה אלקטרוני כמו wacom bambo שזה בעצם פד משטח מגע וסטילוס שמתחברים ב usb. היתרון שהעלות היא זולה כ 200 ש"ח וניתן להשתמש בו גם עם המחשב השולחני וגם עם הנייד שלי שיש לו מסך מט שמקל על השימוש בו . החיסרון הוא שהניידות מוגבלת ומסורבלת ויתכן שכמו הרבה אנשים לפני,יהיה לי קשה להתרגל לצורת העבודה הנידרשת , של שימוש בסטילוס על משטח שמונח על השולחן ובו זמנית צפייה במסך שנימצא מול העיינים . 2. לרכוש נייד היב…

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by ovesh,

שלום אני חדש בפורום מכיר את אנטולי מהאוניברסיטה רציתי לדעת מה הדעות לגבי המחדש שצוין בכותרת הנה המפרט: מעבד : Intel® Core 2 Duo T7500 מעבד 2.20GHz מהירות זיכרון : 2GB / 1024MB X 2 נפח 667MHz מהירות זיכרון 0 חריצי זיכרון פנויים 4GB קיבולת זכרון מקסימלית אחסון : 160GB גודל דיסק 5400rpm מהירות דיסק כוננים : כן DVD Multi Burner מסך : WXGA VibrantView TFT with integrated camera סוג 12.1inches גודל 1280x800 רזולוציה כולל מצלמה תקשורת : כן מודם 56K כן כרטיס רשת כן Bluetooth כן WiFi 802.11 גרפיקה : Intel Graphics Media Accelerator X3100 כרטיס מסך 256MB shared זיכרון כרטיס מסך סאונד : Intel High Definition Audio …

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  13. מחפש נייד של GIGABYTE ללימודים, תוכנות וכדומה. לא צריך נייד למשחקים. אני לא מבין בניידים ולא יודע מחירים אז אין תקציב. תודה :]

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  14. שלום, אשמח להמלצה לנייד, עיקר השימוש שלי יהיה עבודה משרדית, אשמח שתהיה לי אופציה להריץ משחקים גם אם לא בביצועים גבוהים, משהו ממש בסיסי. עד 3,200 ש"ח מטרות המחשב - עבודה משרדית: אינטרנט ואופיס, משחקים -בסיסי, אני עשוי להשתמש בו גם בחוץ ולהסתובב איתו, לא צריך הכי דק והכי קל - אבל שיהיה סביר מהבחינה הזו. גודל מסך - 13.3 ומעלה משקל - לא יודע מה הסטנדרטים, לא צריך שיהיה הכי קל, אבל שגם לא יהיה מאוד כבד. זמן סוללה - כמה שיותר - לפחות 4 שעות, עדיף מעל 5. יציאות מיוחדות - אין צורך. בלוטות' - אין צורך גודל מינימלי של כונן קשיח - 350GB, אין צורך בסוג מיוחד כונן CD - רצוי, לא חובה כונן bluray - לא צריך אחריות - שנתיים לפחות מערכת הפעלה בתוך התקציב - רצוי העדפה לחברה מסוימת - שיהיה …

15. נתקלתי ב2 מחשבים בזאפ מדעתכם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=939161 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=938904 . מה התקציב המקסימאלי? אלפיים שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכי חשוב לי היא תמורה עבור הכסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, גלישה באינטרנט עם הרבה טאבים פתוחים, צפייה בסרטים,לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -…

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  16. היי. במחשב תשתמש אדריכלית בעיקר על אוטוקאד 2010 ועל עוד כמה תוכנות קטנות יותר, אך המרכזית תהיה אוטוקאד. הנה אתגר קטן - היא מעדיפה מארז Micro ATX וגם שיהיה שקט. הרכישה תתבצע בפנדה או בנועה, אז אני אשמח לקבל מפרט משם אם אפשר. תודה מראש.

17. כרגע המפרט שלי הוא כזה: מעבד Q6600 (ללא OC) לוח אם Gigabyte P35-DS3L 2 גי'גה RAM ספק כוח EZ cool 450W היה לי כרטיס מסך 8800GT, הוא נהרס לפני כמה ימים. התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בסביבות ה700 ש"ח , חשבתי לקנות את ה-HD6850. (אם יש כרטיס מומלץ יותר בתקציב אשמח לשמוע) אני רוצה גם להחליף את הספק הג'נרי שלי, צריך המלצה לספק טוב שיחזיק ויתאים לכרטיס מסך החדש. כרגע יש לי לי 2 ג'יגה RAM של קינגסטון שקניתי עם המחשב לפני 4 שנים בערך... אם אני רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה כדאי ששתי הזכרונות יהיו תואמים או שזה לא משנה ?

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by eran256,

שלום אני מחפש מחשב נייד שעומד בדרישות הנ"ל אשמח אם תמליצו לי. * מטרות המחשב - משחקים קלים, סרטי FHD , ועבודה משרדית. * גודל המסך - 13.3-14.1 * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות, חייב אופטי, HDMI, עדיפות גם לESATA. * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח, 750 וחייב להיות 7200 RPM * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP DELL LENOVO יום טוב ותודה מראש, ערן.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by -Tal-,

שלום אשמח להרכבת מפרט, התקציב הוא 2800 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 3000 ש"ח. שימושים: עבודה עם תוכנות גרפיקה, AutoCAD, SketchUP, Revit 2009-2010, photoshop, עבודות רינדור, עבודות משרדיות וגלישה באינטרנט. דרישות חובה: - מעבד אינטל C2D - לא AMD - כרטיס מסך NVIDIA - לא ATI - חשוב שהכרטיס מסך יתמוך במסך 20 - 24 אינץ'. - זיכרון: 4GB - הארדיסק: 320GB או 500GB .. תלוי מה ההבדלי מחירים - רמת שקט - 7. - לא מתוכנן OVERCLOCK. - אין צורך במערכת הפעלה. - חנות באזור חיפה \ קריות. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  20. Started by gal,

היי, אני מקווה שאני לא עושה פדיחות לעצמי אבל קיבלתי מחשב נייד של LG LE50 ויש שם 2 זכרונות של 512 כל אחד אבל משום מה אני לא מוצא איפה הזכרון השני.כלומר פתחתי מאחורה וראיתי רק זכרון אחד ואין לי מושג איפה הסלוט השני חחחח.לפי הפירוט הטכני של המחשב רשום שיש 2 סלוטים מישהו יכול לעזור לי לדעת איפה ממוקם הסלוט השני? בעקרון יש לי כרגע 1 גיגה בשני סלוטים של 512 שאחד מהם במהירות 533 והשני ב667 (למרות שנטען ע"י היצרן ש667 לא אמור להיות נתמך אבל המחשב עובד יפה מאוד ומזהה 1 גיגה).אני רוצה לשדרג למקסימום שהמחשב יכול לקבל שזה 2 גיגה.השאלה האם אני צריך לקנות סלוט אחד של 2 גיגה 667? אשמח למידע מפורט איך ומה צריך לרכוש כדי להגדיל את הזכרון ל2 גיגה תודה גל

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  21. D805 gigabyte GA-8I945PG intel 945PG crosair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value samsung 80GB S-ata II enermax 420W evga gforce 7900GT 256MB Compucase CI-6A19-2F BL Front USB BigTyphoon LG GSA-H10A 16x black 17" samsung 740B Computer assembly+ new operating system installa altec lansing ATP3 3-Piece System (2.1) speakers הכל עלה 7807 ש"ח, כולל מקלדת ועכבר של מיקרוסופט מה אתם אומרים? ד"א רציתי לקנות את ה 5700 אבל המוכר אמר שאם אני יקנה את הביג טיפון הוא יוריד לי 20 שקל שזה יוצר מחיר קרוב מאוד ל 5700, 185 ש"ח. ואם מישהו יכול להגיד לי, רשום בדף: computer assembely+new operrating system installa, זה אומר גם מערכת הפעלה או לא?

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  22. Started by ilil,

שלום, לאחר שמצאתי תשובות לכמה נושאים שהטרידו אותי קודם לכן, והרבה בזכותכם, חברי הפורום, אני פחות או יותר סגור על הקונפיגורציה הבסיסית למחשב הנייד. אודה אם תוכלו להמליץ לי על דגמים מפורשים. הצרכים: מגוונים אך הדגש על ביצועי סוללה על חשבון הביצועים הגרפיים. בעיקר אפליקציות משרדיות ואינטרנט, אך גם סרטים. מעבד: T5800 או T6400 (או מעלה), בכל מקרה 2GHz+, 800MHz FSB צ'יפסט: GM45 כרטיס מסך מובנה: GMA4500MHD, עדיפות לקיום יציאת HDMI זיכרון: 3/4GB כונן קשיח: עדיפות ל-7200rpm, הנפח פחות קריטי מסך: 15.4" - מאט אחריות: 3 שנים (חובה, הרחבה כלולה בהגדרת התקציב) דגש על איכות ואמינות המוצר, בפרט איכות החומרים, ואמינות נותן האחריות (רכיבים+עבודה לכל תקופת האחריות), ועל זמן סוללה סביר+. הי…

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  23. Started by איתי 241,

מה דעתכם על המחשב הזה: מחשב נייד Duel Core 2.16Ghz HASEE דגם: FU542 ו 2048MB 320GB מעבד חזק Intel T4200 2.16GHz - בעל ביצועים משופרים. מסך''15.4 WSVGA 1280x800 בטכנולוגיית LED דיסק קשיח בנפח 320GB לאיחסון סרטים, קבצים ועוד זיכרון מהיר 2GB DDR2 תקשורת אלחוטית Wi-Fi 802.11b/g מצלמה איכותית מובנית 2 רמקולים מובנים + מיקרופון דיגיטלי 4 כניסות מהיר 2.0 USB + קורא כרטיסי זיכרון תודה

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by Gilo2005,

אז ככה שלום לכולם \אתמול נשרפ לי המחשב שלי :'( :'( :'( :'( שזה כולל את לוח האם והכרטיס מסך אז ככה רציתי לדעת כמה יעלה לי כרטיס מסך חדש כנראה GEFORCE 6600 GT אם מעבד 64BIT AMD ולוח אם בישביל ה-64BIT שכנראה שעדיפ שיהיה GIGABYTE וזהו כמה כול זה יעלה לי הכול ביחד???

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  25. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, סרטים באיכות HD. גודל המסך: הגודל הנחשק הוא 14", אך אם יש הצעה ממש טובה למסכי 15.4 באותו הקתציב אז ניתן גם משקל רצוי: עקב ייעוד המחשב ללימודים רצוי שהמשקל לא יעבור את ה2.5 ק"ג זמן סוללה: 3+ אך זה לא קירטי עקב חיבור כמעט תמידי לחשמל. תמיכה ברשת אלחוטית: תמיכה גם ברשת n בנוסף לb,g יציאות מיוחדות: HDMI, DVI לא יכולים להזיק במידת האפשר אך לא הכרחיות, חריץ קריאת כרטיסי זיכרון יתקבל בבכרה בלוטות: אפשרי אך לא חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 ג'יגה גודל זיכרון פנימי: רצוי 3 ג'יגה עם אופציית הרחבה לעתיד (DDR3 יהיה ממש רצוי) צורב DVD: חובה אחריות בינלאומית: לא, המחשב ירכש בארץ העדפה לחברה: חברות מוכרות בתחום המחשבים.. אני מזכיר שהמחשב הוא לצרכי לימוד…

• 5 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים