ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אחרי שבעזרתכם קניתי מחשב מעולה, הגיע הזמן לדבר חדש. אני רוצה לקנות מחשב HT לסלון, מחשב זה יהיה מחשב שני ולכן לא חייב להיות 'מופרע'. המחשב הזה יחליף את הוידאו או yes max וגם כדי לשמוע מוזיקה. אני רוצה שאיכות התמונה וכן איכות השמע תהיה מעולה. בסלון יש כבר מערכת קולנוע ביתית טובה וגם מסך תומך HD. השליטה תהיה מהספה אז אני צריך גם סט אלחוטי שלא יגמגם במרחק של 5.5 מטרים. רצוי גם שלט שיהיה חוצה קירות, אם מישהו מכיר. אני גם ראיתי את המיני מק האם הוא יענה לדרישות? אני לא מכיר אותו כל כך. האם הPS3 כשייצא יעשה את כל זה? אם כן, אולי כדאי לחכות תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 13 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 Box (החנות תבצע גם OC למעבד) קירור למעבד: Cooler Master Hyper TX2 גריז טרמי: Arctic Cooling MX-2 Thermal Compound לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS5 זכרון: Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP מארז: CM690 ספק כוח: Corsair CMPSU-620HXEU 620W כרטיס מסך: Club3D nVIDIA GeForce 9600GT OC Edition 512MB PCIe דיסק קשיח: Seagate ST350032AS 500GB SATA2 צורב DVD: שחור ASUS DRW-2014L1T X20 אל פסק: ADVICE PRPC750 הרכבת המערכת כולל בדיקת מאמץ משלוח הבית אחרי שהמחשב מוכן. סה"כ עלה לי 6400 ש"ח. השימושים שלי הם: עריכת וידאו ואודיו, גרפיקה, אני עובדת עם פוטושופ, אוטוקאד גם, יש לי עוד דיסקים קשיחים מהמחשב אותו אני מחליפה עם המון חומר וידאו שא…
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7240&CatCode=1#. המחשב מיועד למשחקים מוזיקה סרטים אינטרנט ועבודות. המשחקים הם:call of duty black ops,world of warcraft,fifa 2011,nba 2010,rome,worms,gta תכנאי מחשבים אמר לי לשפר את הכרטיס מסך של המחשב את הספק ואת הזיכרון ל4gb. את הכרטיס מסך הוא אמר לי לשנות לsapphire ATI radeon 5850 1gb אבל את הספק ואת הזיכרון הוא לא אמר לי למה לשנות. למה כדאי לי לשנות?כמובן שלא יהיו במחירים גדולים אלה משהו במחיר סביר ושיהיה טוב. תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 838 צפיות
-
-
זה המפרט מה אתם אומרים : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤788 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ¤893 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391970 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤229 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1117 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe ¤861 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDO מארז כולל ספק JSP-TECH H-550D-F25 400W ומאוורר 25ס"מ ¤322 כמות:1 http://www.skypc…
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב LG LE50 ואתמול פתחתי מאחורה היכן שנמצא הזיכרון ומסתבר שיש לי רק מקום פנוי אחד שם, זאת אומרת שהזיכרון השני נמצא בתוך המחשב עצמו. אולי מישהו יודע היכן ואיך אני מגיע אליו על מנת להחליף אותו? תודה
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שכבר שיגעתי את כל הפורום וכבר פתחתי אשכול עם 3 עמודים, אבל זה כנראה הפעם האחרונה כי אני מתכוון עוד היום להזמין את המחשב אז השאלות הן די דחופות אני מקווה שתוכלו לעזור לי. המפרט: AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX , יחידות 1 ₪826 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1118 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte MA-770T-USB3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪482 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1837 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪288 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 500GB 16MB …
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לאשה מבוגרת ועיוורת (את התפעול תבצע המטפלת הפיליפינית) שכל השימוש שלו יהיה 99% לטובת סקייפ. המחשב צריך להירכש בארץ ובימים הקרובים. המחשב שלה הלך והיא מנותקת כרגע מהמהשפחה. לכן אנא עזרו לי. התקציב לא מוגדר אבל כמה שפחות יותר טוב. ראיתי ברשת שזה מתחיל ב-1500 אני מאמין שגם 2000 ויותר קצת ילך (בעיקר אם אפשר בתשלומים). אני מעדיף מחשב קטן וקל ככל האפשר אבל זה לא קריטי. אם עליה בגודל/משקל תוריד במחיר אז זה הולך. כמו כן מערכת הפעלה זו תוספת נחמדה אבל גם לא חובה. העיקר שיוכל להריץ חלונות 7. אני מעדיף כמובן לנובו או דל אבל ממש פתוח לרעיונות והמלצות נוספות. מעדיף לא HP אבל לא פוסל על הסף. מיקרופון פנימי יתרון אבל כנראה ממילא היא תשתמש באוזניות. רק צ…
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת SolidWorks- פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.The witcher, Call of duty, medal of honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אני רוצה לקנות מסך 23' איכותי לעבודה רצופה מול המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
אבקש את דעתכם על המחשב הנ"ל. יש לי מישהו שיביא לי מארה"ב בקיץ ואני מחפש מחשב שיתאים לסטודנט ללימודים וגם למשחקים (לא שחקן כבד, אבל עדיין להריץ משחק או שניים) וחלונות ויסטא. האם המסך (12.1") קטן מדי לצרכים באוניברסיטה? בשביל המשחקים אני אחבר לו מסך חיצוני. ומה לגבי הכרטיס מסך? האם הוא סביר בשביל משחקים קלים לא בשיא הגרפיקה למשך השנה שנתיים הקרובות, עד שאני אקנה מחשב נייח בטכנולוגיה מתקדמת עם DX10? קישור למחשב: http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m1210?c=us&l=en&s=dhs&cs=19
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
תקציב: 5000 ש"ח. שימושים: עבודות משרדיות בלבד. * גודל המסך? כמה שיותר גדול. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן בהחלט עדיף. (חשוב). חשוב שהמחשב ירוץ חלק ללא בעיות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (פייסבוק, מוזיקה, שיחות וידיאו בסקייפ, גלישה באינטרנט, וורד וכו' וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, המחשב צריך לבוא קומפלט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5, שלא יהיה רעש של מטוס ממנו אבל לא להשקיע כסף בזה שהוא יהיה שקט במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ל…
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום. אם אני רוצה לקנות מחשב ב12000 שקל בעוד חצי שנה אז בעוד חצי שנה כמה המחשב יעלה.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים עד בינוניים (אם אפשר שיריץ גם כבדים לא על הגדרות מקסימליות אז גם מתקבל), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6,לא משנה מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? FullHD - חשוב מאוד. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? גג 3 קילו (אפשרות חריגה קטנה ביותר). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות עבודה רציפה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB 3.0 * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD - 500GB מינימום, אם יש אפשרות גם ל-SSD של 32/64 גם מתקבל. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי אך לא מחייב. * האם יש …
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום רב, אח שלי בשעה טובה עומד להשתחרר מהצבא אז הוא ביקש ממני לבנות לו מפרט טוב שהוא יוכל לחזור ולהיות על המחשב בכיף... המחשב מיועד למשחקים כמו wow וכדומה... לצערי אני לא מסוגל לקנות מחשב מחנות מלבד זיגזג למה בשנתיים האחרנות קניתי משם שני מחשבים חדשים ואני מרוצה עד השמיים... אז רק מהחנות זיגזג... ושאלה אחת חשובה: מאז שהתגייסתי אני לא כל כך מעודכן במה שקורה....אני רואה שכל מי שבונה מפרט לוקח מעבד כפול ליבה של אינטל במקום amd מה השתנה ? אני זוכר כולם פה היו עם amd... תודה מראש,עידן.
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן,תודה מראש על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא מחשב לעסק (חנות),צריך להריץ כמו שצריך תוכנת ERP (חשבשבת) ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר,תוכנת ERP. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא תודה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין כזה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 בלי כונן SSD עד 2500 עם. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. אופיס, אינטרנט, משחקי רשת פשוטים, תכני HD לעתים רחוקות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, אבל בעיקר גלישה ויישומים פשוטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב בסביבות ה 3000-4000 ש"ח (אם אתם חושבים שצריך יותר אתם מוזמנים להגיד). המחשב ישמש בעיקר ל SC2 אבל אני מניח שבעתיד גם לגרסאות החדשות של המשחק וגם למשחקים אחרים (אם כי לא הרבה מהם). תודה. נוסף בעריכה: יש מסך (אני לא יודע את הנתונים שלו הוא יחסית ישן וקטן 19 או 17 אינצ' מלפני שלוש - חמש שנים). המחשב אני אשמח אם ישרוד וישמש אותי בשנים הקרובות וידרוש שידרוגים מינמאלים. עדיף שקט יחסית מקווה שזה מספיק תודה
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן ושלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, עם מסך מגע (עדיפות למסך נתיק או מחשב עם אפשרות לסיבוב המסך ב-180 מעלות, דוגמת ה-Yoga) לשימוש בלימודי הנדסה. המטרה שלי שהמחשב ישמש אותי כמחברת לכל דבר, ולכן אשמח להמלצות ועצות על מחשבים עם מסך מגע שניתן לכתוב ולשרטט עליו באיכות גבוהה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קלה (עד 500 ש"ח), כמובן שאם יש מחשב שעונה על הצרכים במחיר זול יותר, מבורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים בעיקר, עבודה משרדית (בין השאר שימוש בתוכנות דוגמת Autocad Autodesk) ובין השאר צפייה בסרטים ומשחקים בסייסים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יקנה את המחשב פה בישראל והמחשב אמור להוות תחליף למחשב רגיל כלומר המחשב אמור לשמש לצפיה בסרטים ,אינטרנט ,אופיס ,ומשחקים כבדים, אין לי שום צורך בעריכה גרפית. * גודל המסך? - 13" עד 15.6" * משקל רצוי? - המשקל לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - לפחות 2 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - כן יש לי צורך ביציאת HDMI * בלוטות? - לא יזיק אם יהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - לפחות 160 * צורב DVD? - כן אני זקוק לזה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא,העיקר שתהיה אחריות בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא משנה איזה חברה בבקשה אנשים תעזרו לי אין לי שום מושג במחשבים ניידים.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
מפרסם בשביל חבר 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך ככל הניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד, המשחק היחיד הוא DOTA 2, הרצת STEAM והרצה של VOICE CHAT כלשהו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שתיהם לפי המחירים של KSP: 1: AMD Athlon 64 3000+ ABIT KV8-MAX III MSI Radeon 9800Pro 2: AMD Athlon XP 3000+ FSB 400 ASUS A7N8X Delux MSI GF6800 שתיהם יצאו לי בערך אותו מחיר, ורציתי לדעת מה עדיף. תודה
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? - 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך אם אפשר אבל לשמור על ביצועים גבוהים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - תלוי כמה זה באמת ישתלם אבל נגיד עד 500 2. מה שימושי המחשב? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PS2, GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב 24' 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - צריך מסך (חושב על 24') .עכבר רצוי Corsair M65. צ…
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי מעבד I7-4770K ולוח אם ASUS Z87 DELUXE. אני מחפש מפרט להשלים אותם לחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם צריך.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעוניין לחרוג אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, גלישה מרובה, פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). את התוכנות הרגילות. לא משהו מפוצץ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 4 ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900…
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-