עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by alon7,

Abit IP35 PRO INTEL E6320 with with OC from 1.86 to 2.52GHZ 2GB RAM 800MHZ 8600 Gforce BIOSTAR 256 MB 250 GB DVD 22" LCD ספק כח 400 wat האם יש לכם רעיונות לשיפור? בעיקרון רציתי את הכרטיס מסך והזיכרון המעבד סה"כ לא רע בכלל רעיונות יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?(לנצל את כל התקציב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?(300 שח) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?(שרטוט ובניית מודלים ב google sketchup 8 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).(תדיר,מערכת הפעלה dual boot -ubuntu-windows xp ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: (המחשב לא מיועד למשחקים חדשים,רק דברים ישנים כמו heroes 4) * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?(המסך הקיים הוא LCD פשוט של 19'' 3. האם יש צורך בציוד …

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  3. הי, אני זקוק לעזרה קצת מוזרה. לצורך עבודת תרגום אני צריך לדעת האם יש אפשרות להציג את תפריטי המסך של צגי HP שנמכרים בישראל גם בעברית. הכוונה היא לתפריט שמופיע כשלוחצים על כפתורי הכוונון שעל המסך עצמו ולא תוכנות ניהול מסך שמתקינים במחשב או הגדרות המסך של Windows. אני לא נמצא בישראל ולכן לא יכול לבדוק בעצמי, ו-HP לא עובדים עד יום ראשון ולכן אי אפשר לפנות גם אליהם לצורך תשובה. תודה תודה

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by mhnuemhnue,

לאחר העזרה שלכם (תודה ליותם ולרוני בעיקר) הגעתי למפרט דיי נחמד לגיימינג ופוטושופ: מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box ¤414 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1176 לוח אם ASUS M2N-E ¤575 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575 כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB ¤284 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600JS זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 ¤224 http://skypc.co.il/product.asp?pid=24730 כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1761 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤184 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤390 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB …

• 14 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by originall,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח (על המפרט לכלול מסך ומערכת הפעלה) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Format Factory, emule 24/7, IDM ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מעוניין לקנות מסך איכותי LED בגודל 20-22 אינץ' לצפייה בסרטי HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, Crysis * לאילו הגדרות גרפיות המפרט…

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  6. שלום לכולם אני מחפש המלצה למחשב נייד. תקציב: 4500ש"ח ואפשר בפחות (כמה שיותר תשלומים ללא ריבית עדיף) שימושים עיקריים יהיו: 1. גלישה באינטרנט 2. תוכנות אופיס למיניהן 3. מדי פעם שמיעת/יצירת מוסיקה (שיריץ FL8 בצורה טובה, לא ממש משנה לי איכות הרמקולים כי רוב הזמן אני עם אוזניות) 4. סרטים 5. מדי פעם משחקים בסגנון C&C ו-Tycoon (ללא כוונה להריץ FPS כבדים וכדומה), לא אתנגד ליכולת להריץ משחקי מירוצים בגרפיקה סבירה... דרישות (לתקציב הנ"ל): 1. אחריות טובה ולתקופה כמה שיותר ארוכה 2. מפרט כמה שיותר חזק 3. מסך 12.1"-13.3" 4. כמה שיותר קל (סביב ה-2KG זה בסדר) 5. מקלדת נוחה 6. מינימום 2GB זיכרון ואפשר גם יותר 7. HD של 160GB יספיק לי אך אפשר גם יותר (לגיבויים וא…

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  7. היי שדרגתי את המעבד של הנייד שלי מTK55 לTL60 והמחשב דלק וכבה כול כמה שניות ואפילו לא נכנס לPOST יש 2 צפצופים חלשים מאוד לפני שהמחשב כבה,הבעיה קרתה גם עם מעבד RM-70. כשאני מחזיר את הTK55 המחשב עובד. הביוס מעודכן ל1.33 שזה הביוס האחרון... מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  8. מה דעתם על המפרט הבא, לשימושים בייתים, בלי משחקים בכלל, רק אופיס אימייל אינטרנט ואולי קצת סרטים (לא HD).. תקציב מאד גמיש הדגש הוא על שקט. אני יודע שהוא קצת overkill לשימושים האלו, אבל אני מעדיף שיהיה חזק. והתקציב לא משחק תפקיד ולכן לא צריך להתפשר האם כדי שהוא ישאר שקט צריך להוסיף קירור למעבד או למארז? מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤587 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤384 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤257 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 1066MHz CL 7-7-7-20 XMS2 ¤252 כמות:1 h…

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by pini k,

היי, מחפש המלצה ללפטופ 15 אינצ' שישמש בעיקר לצפייה בסדרות וסרטים בתוך הבית. משקל וזמן סוללה פחות קריטי. כך שהדגש הוא על מסך איכותי. שימוש משני הוא עבודה משרדית, מיילים ולעבודות בית ספר (כיתה ה'). הלפטופ לא מיועד למשחקים. הקנייה מתכוננת באילת בשבועייםשלושה הקרובים. תודה

10. Started by draak31,

אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים ועדיין לא הספקתי לקנות מחשב, המחשב אמור לשמש אותי ל4 שנים הקרובות מטרות המחשב? לימודים, גלישה באינטרנט, סרטים * גודל המסך?13-14, 15 אם אין ברירה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * בלוטות?עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 לפחות * צורב DVD?לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה מראש

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  11. Started by Effi Kalo,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות קריטי אבל שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך …

12. שלום ובוקר אור מערכת המפרטים באתר היתה יעילה מאוד אך לפתע ראיתי שהכל שם מתאריך יוני... כמעט לפני חצי שנה אני מחפש מפרט ברשותכם בתקציב של 2000 שקל , אפשר חריגה טיפלה. אז ככה ללא מסך. מעבד AMD (אני מאוד מרוצה מהם) כרטיס מסך עם יציאה אופציונלית לטלווזיה. זכרון כמובן גדול 256 או 512 מה שהולך... המחשב בעיקר הולך לתוכנות אופיס קצת סרטים קצת מוסיקה אבל בעיקר מה שנקרא "מחשב סטודנטית" חיפשתי פה בפורום הצעות דומות ולא כל כך מצאתי אני גם מפחד שזה לא בדיוק מה שאני מחפש.. תודה לכם

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by zahi122,

מטרות צפיה ב HD יש לי כרטיס מסך HD4850 שהפרט יתאים לכרטיס הנ"ל תודה חשוב מארז יפה ולא רועש

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעוניינת לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש יומיומי בסיסי, ועריכה בפוטושופ ואילוסטרייטור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש מזדמן בפוטושופ ואילוסטרייטור ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - רזולוציה גבוהה, גודל מסך בינוני - גדול …

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  15. Started by jorgito,

אהלן! מאחר וןכבר הרבה זמן אני לא עובד עם מסך בבית אלא ישירות עם הTV, אשמח לקבל המלצה למסך בתקציב של עד 800 ש"ח - הייעוד שלו הוא בעיקר לעבודה משרדית, אבל יש מצב שגם אראה בו סרטים פה ושם. חשוב לי חדות ורזולוציה כמובן (אם יש מסכי 4K שנכנסים בתקציב, אשמח). תודה לעזורים מראש!

16. Started by frustrated,

זה המחשב שאני מחפש: intel i5 2500 8-16Gb DDR3 ram 500Gb SATA 3 100GB SSD Asus Motherboard האם אפשר למצוא משהו כזה בסביבות ה2500 או שאני חי בסרט? אם כן תנו לינק אני קונה עכשיו. אם לא, מה מיותר? מה אפשר להוריד? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  17. אהלן. יש לי מחשב די ישן, בן 4 שנים לפחות. יש לו לוח אם P4M890 של MSI, ומעבד Dual Core 2.8 משו... בכל מקרה, אני מעוניין לשדרג את המעבד על הלוח האם, איך אני בודק (או אולי מישהו יוכל לבדוק בשבילי ופשוט לומר לי) איזה מעבד הכי מתקדם אפשרי לשים על הלוח אם הזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק מעמד הרבה זמן, התקציב שלי כמו שכתוב, 8500 הדבר היחיד שאני רוצה שיהיה זה מעבד אינטל. ועוד שאלה: האם להתקין ויסטה על המחשב או לא? ועוד דבר לא צריך ציוד היקפי. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  19. שלום חברים יקרים אני מגלה עניין קל בניידים (למרות שיש לי שולחני מפלצתי)...עכשיו עשיתי בדיקה ואני לא מוצא את הרגליים ואת הידיים מרוב מגוון יצרנים. אני לא אתבייש ואומר שאני פאן בוי של AMD ואני רוצה מבוסס טוריון X2.אני לא מחפש ויכוחים מה יותר טוב מה פחות טוב זה לא מעניין אותי ואני לא מבקש לריב פה עם אף אחד אז כל אלה בבקשה להדיר רגלייהם מדיון זה. מה חשוב ? אני מתעניין בנייד למיסמכים ולא למיסמכים קצת לסרטים משהו כמו ה TX2620 דיי הלהיב אותי אני חייב לציין.אבל הוא קצת יקר ואני לא רוצה מערכת הפעלה עם המחשב אבל אני רוצה את כל החומרה מסביב..כונן קשיח לפחות 250 זיכרון 3 גיגה ואני לא יודע מה ההבדלים בין סדרות הטוריונים השונות לכן אני מבקש עזרה פה וכן אפשר להסביר על ההקבלות של אינ…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  20. אחרי שראיתי את העבודה על הblack dwarf חשבתי על האפשרות לבנות גם כן קופסת NAS בסדר גודל (פיזי) של הקופסא הנ"ל , אפשרי גם לוח אם יותר גדול אשצח לקבל מפרט או המלצות לחלקים שיתאימו לכזו קופסא, 10 דיסקים ברייד 5(בתכנון שלי להשתמש בדיסקים של 1 טרה) + דיסק למע"ה + מאוורים טובים לקרור 12 סמ' או 8 סמ'. בנוסף לזאת אין צורך במארז אני חושב לתכנן לבנות אחד. כרגע אין תקציב מוגדר כי מדובר במחשבה על בניה בלבד אבל בתקציב נמוך ככל האפשר , אין צורך כמובן בציוד הקפי. תודה מראש גיא

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by ElroyD,

מה התקציב המקסימאלי? 5,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSGO , GTA V , BF ועוד מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ו…

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  22. אני סטודנט ויצא לי לראות באינטרנט את ה Samsung Slate רציתי לשמוע אם יש מישהו שמכיר את ה טאבלט מחשב הזה? האם הוא יכול להוות תחליף ראוי ל LAPTOP או יותר נכון Ultrabook? האם מישהו התנסה איתו? איך העברית? האם אפשר לכתוב הרצאה שלמה בעברית ב Onenote? הזיהוי הוא טוב? זה באמת יכול להחליף קלסר? אשמח מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי כאן מיכוון שכיום יש לי Asus Laptop שאני מרוצה ממנו אך הוא כבד לי ומסורבל מדי. אשמח אם תוכלו להשיב לי על שאלותיי .. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

AMD AthlonXP 2600+ Original Box - 585nis Abit NF7-SL Rev.2 - 521nis 2X512MB DDR Twinmos PC3200 400Mhz - 990nis Prolink PixelView GeForce FX 5900LE 128MB DDR - 1130nis WD 160GB 8MB Cache 7200Rpm - 684nis Lite-On DVD x16x48 - 215nis Lite-On CD-RW x52x32x52 - 226nis Teac Floppy 1.44MB - 70nis Microsoft multimedia keyboard+Microsoft optical mouse - 135nis Creative Inspire 2500 2.1 - 318nis Simbada C650L CG 400Watt USB Front Case - 243nis הכל עולה בסך הכל 5115 ש"ח... בלי הרכבה... את ההרכבה אני יבצע לבד 1.המפרט הזה טוב? 2.יש מה לשפר להחליף?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by אדם לוי,

עד 3000 גג אני צריך רק מעבד לוח וכרטיס מסך תודה מראש (העדפה ל AMD ושתהיה חנות אמינה וזולה)

25. שלום, אני רוצה לקנות מחשב שולחני חדש, אחרי שהלפטופ שלי כבר מתקשה לסחוב. השימוש העיקרי הוא מחשב לצרכי עבודה מהבית (שיהיה שקט יחסית). אני מפתח תוכנה ו-UI אפליקטיבי, ואוהב לעבוד עם הרבה חלונות פתוחים ברקע (בזמן ממוצע פתוחות אצלי במקביל הרבה תוכנות די כבדות, החל מכמה חלונות Visual Studio , עד Blend, פוטושופ, ופיירפוקס עם 150 טאבים פתוחים לפעמים.) המחשב הזה צריך להיות המחשב העיקרי לצרכי העבודה, הדרישה העיקרית היא שהמחשב יריץ את כל הנ"ל בלי להזיע, שלא אצטרך לבזבז הרבה זמן אחרי כל פעולת קומפילציה, פתיחת חלון וטעינת פרוייקט וכד'. בנוסף, אשמח אם המחשב יהיה סביר לצורך הרצת משחקים לעיתים רחוקות, שיהיה עם יציאת HDMI, ושיהיה יחסית שקט. אם התקציב שלי נמוך מידי יחסית לציפיות, והשקעה נו…

• 5 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.