ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas pro photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bt4 - cod משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, בן דוד שלי מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני רוצה שאתם תבנו את המפרט הכי טוב שאפשר להוציא ב4 אלף ש"ח, כי אני לא הכי מעודכן.. כולל הכל, מסך CRT וצורב דיוידי, מקלדת ועכבר לא צריך. תודה מראש, ואני מבקש שההרכבה תהיה מחנות אחת ושתהיה זמינה בסניפים בדרום, אם אפשר בבאר שבע, יש גם סניף של KSP שם.. תודה..
-
- 13 תגובות
- 831 צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש כמחשב ביתי המשמש בעיקר לישומי אופיס/אינטרנט ולמשחקים. מחשב שניתן יהיה לשדרג , ושיהווה פשרה סבירה בין הצרכים דהיום לצורחים של המחר -הילדים גדלים , לא ? אוברקלוק מתון יתקבל בברכה. להלן המפרט שקיבלתי: - מעבד פנטיום 4 2.8GHrz 775 2 מ"ב (533 מהר"ץ) פרסקוט (אחריות לכל החיים. (אחריות ל 3 שנים) - לוח אם אינטל 3 שנות אחריות. Intel® Desktop Board D101GGC Features = Form Factor microATX (9.60 inches by 8.60 inches [243.84 mm by 218.44 mm]) Processor Support for an Intel® Pentium® 4 Processor in an LGA775 - זיכרון 512 מ"ב זיכרונות 400 מהר"ץ DDR (אחריות לכל החיים) - כונן קשיח 80 ג"ב WD 7200 JB 8MB SATA UDMA. (3 שנות אחריות) - בקר כניסות/י…
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום אני בדילמה מה לקנות..מחשב חזק ב5000 ש''ח פלוס... או מחשב ב4000 ש''ח..אני יודע שאם אני אקנה את המחשב ב4000 פלוס אני יצטער למה לא קניתי את המחשב ב5000 פלוס... אבל האם באמת יש הבדל? בksp יש את דל למשל ואת HP מחשבים טובים ב5000 פלוס אבל בלי מקלדת מלאה(הספרות בצד )..מה אפשר לעשות בנושא? והאם באמת יש הבדל בין החברות? תודה
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם! בשעה טובה בניתי לי לפטופ באתר של לנובו ארה״ב ובקרוב תתבצע ההזמנה. שנייה לפני שאני מזמין את המחשב הייתי שמח לדעת האם קיים הבדל משמעותי בין המעבדים: p8800 p8700 p8600 מכיוון שהמחשב עצמו גם ככה מגיע לכמעט 2000 דולר, תהיתי עד כמה ״שווה״ המעבד שבחרתי (p8800) ביחס לאחרים. כבר עברתי על גוגל לחפש השוואות אבל כל הציונים לא ממש מובנים לי.. תודה מראש לעונים! עריכה: אם אני כבר שואל, למישהו יש מושג האם כדאי להשקיע עוד 70 דולר בשביל לקחת סוללת 9 תאים במקום ה 6? המחשב עצמו נועד לעבודה, תיכנות, הרצת VM וכדומה..
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אהלן, בעקבות המבצע של אורנג' אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש למשפחה. המטרות הם בעיקר אינטרנט, עבודה, מדיה (חיבור לטלוויזיה לצפייה בסרטים, תמונות וכו') וגם קצת משחקים בקטנה. המחשב שחשבתי לקחת הוא הHP Pavilion dv2, המפרט: Service עם Windows Vista® Home Premium גרסה מקורית של (32-bit) Pack 1 מערכת הפעלה Ultrathin Notebook MV-40 למחשבים ניידים AMD Athlon™ Neo מעבד 512 ברמה 2 KB 1.60 ג'יגה הרץ, זיכרון מטמון של מעבד (2048 MB (1 x 2048 MB 4 GB של עד DDR2 תומך בזיכרון זיכרון סל"ד SATA Hard Disk Drive 5,400 כונן דיסק קשיח GB 320 9 עבור שחזור מערכת GB מחיצה בגודל של עד .Double Layer- עם תמיכה ב LightScribe SuperMulti 8X DVD±RW (Expresso זמין רק בצבע ODD) חיצוני וני…
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אהלן חברה', לפני כחצי שנה, שבק המטען של ה HP שלי. התעצלתי לקנות אחד חדש אז בינתיים השתמשתי בלפטופ של העבודה. לאחרונה קניתי מטען חדש (מקורי) של HP ורציתי לשאול שאלה שהציקה לי כבר הרבה זמן, האם כדאי להשאיר את הלפטופ מחובר לחשמל או לנתק אותו ברגע שהוא מגיע ל 100% טעינה? שמעתי פעם שזה לא עושה לסוללה כ"כ טוב כשמשאירים את הלפטופ מחובר כל הזמן לחשמל (או אפילו לפרקי זמן ארוכים), וחלק אחר אומר שהמחשבים של היום יודעים להפסיק את הזרמת החשמל לסוללה כאשר הסוללה טעונה במלואה (בדומה לסלולריים). מישהו יודע מה עדיף למחשב שלי? (יש לי HP Pavilion dv6327) תודה! :
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש אז הרכבתי מפרט. אתם יכולים להגיד לי אם הכל מתאים אחד לשני (למשל שהמעבד לא יגביל את הכ מסך) במפרט ואולי איפה אני יכול לקנות את אותו הדבר ביותר זול? מפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/ct8qareu
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לסטודנט. בסביבות 2000 ש"ח ללא מערכת הפעלה. חושב שיהיה 15.6
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת מחשב לבן דודי בתקציב של 4,500 ש"ח . המטרה: משחקים, סרטים,שירים , אינטרנט וכו' . נ.ב. בן דוד שלי חושב ש- AMD זה מחשב לנכים, והוא אומר ש- Intel טובים מהם בהכל . מישהו בבקשה יכול להסביר לו שהוא טועה? [אמרתי לו שרק בקידוד סרטים Intel לוקח ]
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני צריך 5 חלקים כרטיס מסך זיכרון פנימי דיסק קשיח 160GB לפחות מסךLCD איכותי מקלדת+עכבר איכותיים שלא יהיה יותר מ-10,000 אפילו לא בשקל.
-
- 12 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שבעזרתכם קניתי מחשב מעולה, הגיע הזמן לדבר חדש. אני רוצה לקנות מחשב HT לסלון, מחשב זה יהיה מחשב שני ולכן לא חייב להיות 'מופרע'. המחשב הזה יחליף את הוידאו או yes max וגם כדי לשמוע מוזיקה. אני רוצה שאיכות התמונה וכן איכות השמע תהיה מעולה. בסלון יש כבר מערכת קולנוע ביתית טובה וגם מסך תומך HD. השליטה תהיה מהספה אז אני צריך גם סט אלחוטי שלא יגמגם במרחק של 5.5 מטרים. רצוי גם שלט שיהיה חוצה קירות, אם מישהו מכיר. אני גם ראיתי את המיני מק האם הוא יענה לדרישות? אני לא מכיר אותו כל כך. האם הPS3 כשייצא יעשה את כל זה? אם כן, אולי כדאי לחכות תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 13 תגובות
- 831 צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי acer aspire 5741g אני מטעין את הסוללה וזה לא נטען יותר מ בערך 12 אחוז אח"כ שאני מוציא מהספק כח זה יורד אחרי דקה ל 5 אחוז ונשאר ככה איזה שעה וחצי ואז נכבה אז הבעיה שאני לא יודע כמה אחוז נשאר לי לסוללה באמת וסתם בכללי למה זה קורה אני משתמש ב win 7 64 bit בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 745 1 745 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 590 1 590 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB Nanya 270 2 540 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total RADEON X800XL 256MB VIVO, DVI, PCI-E 1995 1 1995 Total price 3870 ¤
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מחפש מחשב ללימודים (לא לצרכי גראפיקה ומשחקים) שיהיה חזק ומהיר עד 7000 ש"ח. עדיף מסך 14.1" לא מבריק. מה מומלץ יותר מבין השניים שכתבתי? והאם יש עוד מחשבים מומלצים פרט לשניהם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, משהו שיכול להחזיק מעמד שנתיים-שלוש עד שהוא יתחיל לפגר מאחור. אבל מה, פעם אחרונה שקניתי מחשב הייתה ב-2007, ואני כבר לא ממש מעודכן במה שהולך בשוק, מבחינת חברות, טכנולוגיה, רכיבים וכו'. הנה פירוט של מה שאני מחפש, בהתאם לשאלון שמופיע בדיון החוקים. 1. התקציב הוא בין 3,000 ל-4,000 ש"ח. אם תהיה חריגה קלה, אז זה בסדר, אבל עדיף שלא. 2. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, כאשר השאיפה היא למחשב חזק, שיכול להחזיק משחקים בדרישות גבוהות, ויתתחיל לפגר מאחור רק עוד שנתיים וחצי-שלוש. למחשב כבר יש מסך של 21 אינץ' שמיועד לו. 3. רמקולים חדשים הם אופציה, אם התקציב יאפשר זאת. 4. חוץ ממה שציינתי (המסך, והרמקולים שהם בגדר אפשרות), יש צורך להחליף את הכל. 5. השקט נמצא במקום …
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7240&CatCode=1#. המחשב מיועד למשחקים מוזיקה סרטים אינטרנט ועבודות. המשחקים הם:call of duty black ops,world of warcraft,fifa 2011,nba 2010,rome,worms,gta תכנאי מחשבים אמר לי לשפר את הכרטיס מסך של המחשב את הספק ואת הזיכרון ל4gb. את הכרטיס מסך הוא אמר לי לשנות לsapphire ATI radeon 5850 1gb אבל את הספק ואת הזיכרון הוא לא אמר לי למה לשנות. למה כדאי לי לשנות?כמובן שלא יהיו במחירים גדולים אלה משהו במחיר סביר ושיהיה טוב. תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 831 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם אומרים על המחשב הזה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=BKi545&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&DeptIDReq= ואם יש עוד דגמים טובים לדעתם....
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב מסוג dell inspiron 6400 עכשיו ברצוני להוסיף 4GB DDR2 א' זה אפשרי בהתחשב בכך שאני מוריד את הזיכרון של GB?(שמותקן כבר על הניייד) האם אתם יכולים להמליץ לי על זיכרון טוב וזול.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי למחשב - 4895 שימושים, למה מיועד המחשב? משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית - במידה והמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו - fall out vegas , diablo 3, crysis... - במידה והמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - OverClock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? לא, הכרטיס מסך בא בגרסת OC של MSI. - במידה וכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: - האם לקונה יש ידע בביצוע אוברקלוק? ציוד היקפי - - מהו גודל וסוג המסך שיתחבר למחשב?(מומלץ לציין גם דגם) אני ארכוש בשנה הקרובה מסך בעל רזולוציית FH - איזו מערכת רמקולים תחובר למחשב? (לסמן באדום) 2.0/2.1/4.1/5.1 דרישות מיוחדות מהמחשב? (כגו…
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אבקש את דעתכם על המחשב הנ"ל. יש לי מישהו שיביא לי מארה"ב בקיץ ואני מחפש מחשב שיתאים לסטודנט ללימודים וגם למשחקים (לא שחקן כבד, אבל עדיין להריץ משחק או שניים) וחלונות ויסטא. האם המסך (12.1") קטן מדי לצרכים באוניברסיטה? בשביל המשחקים אני אחבר לו מסך חיצוני. ומה לגבי הכרטיס מסך? האם הוא סביר בשביל משחקים קלים לא בשיא הגרפיקה למשך השנה שנתיים הקרובות, עד שאני אקנה מחשב נייח בטכנולוגיה מתקדמת עם DX10? קישור למחשב: http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m1210?c=us&l=en&s=dhs&cs=19
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אוקי אני צריך מפרט למשחקים לחבר אני הכנתי שני מפרטים אחד אינטל ואחד amd אבל יש לי סטיות רציניות תעזרו לי לצמצם המפרטים מהאתר www.pchardware.co.il אם למישהו יש נסיון אם החנות הזאת וחניות אחרות אני ישמח לשמוע אוקי נתחיל עם האינטל Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1059.95 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-V Intel 848P Motherboard (HT, FSB800, SATA, DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, LAN, USB 2.0) [ ¤ 439.76 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 285.56 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 434.88 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 960…
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
מעבדוCore 2 Duo E6320 BoxוIntel 1016 ש"ח לוח אם intel guard fish 965 s77/ddr2/pl/965q/v 572 ש"ח זכרוןוDDR2 2048MB 800MHZ CL4- G.Skill - 529 ש"ח כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIeוGigabyte 805 ש"ח כונן דיסקטים 1.44 40 ש"ח מסך מסך מחשבוFV926WוProviewו 1033 ש"ח כונן קשיח WD2500AAKSוWestern Digital 408 ש"ח צורב DVDופנימיוAD7170AוNECו18וXו 185 ש"ח מארז atx ללא ספק tzag elita - achilla 305 ש"ח ספק כוח sweex BAOOO110 GOLD 650W DUAL FAN 255 ש"ח סה"כ לפני הנחה:5,252 15.93% הנחה:836 סה"כ אחרי הנחה:4,416 15.50% מע"מ:684 סה"כ לתשלום: 5,100.00 כולם להגיב חוות דעת מחיר אם יש יותר זול/מה דעתכם הצעת מחיר רשת OMC
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בלוח האם הזה Gigabyte GA-B85M-HD3 S1150 יש USB 3.0 מקדימה?תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
איבדתי את כבל החשמל של הלפטופ שלי... למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג כבל חשמל לנייד של LG מסדרת M1? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-