עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by originall,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח (על המפרט לכלול מסך ומערכת הפעלה) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Format Factory, emule 24/7, IDM ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מעוניין לקנות מסך איכותי LED בגודל 20-22 אינץ' לצפייה בסרטי HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, Crysis * לאילו הגדרות גרפיות המפרט…

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  2. היי, מחפש מחשב ממש מתנייד, מתכנן לעבוד עליו בפוטושופ, ווגאס וכד' ואקסס. - מסך מאט 14 אינץ FHD או לפחות +HD, - מקלדת מוארת (חשוב מאוד) העדפות ל-DELL XPS 14Z 2640m או Dell Latitude E6420. או נייד מחברה שיש לה אחריות מכובדת ל-3 שנים.

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  3. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, סרטים באיכות HD. גודל המסך: הגודל הנחשק הוא 14", אך אם יש הצעה ממש טובה למסכי 15.4 באותו הקתציב אז ניתן גם משקל רצוי: עקב ייעוד המחשב ללימודים רצוי שהמשקל לא יעבור את ה2.5 ק"ג זמן סוללה: 3+ אך זה לא קירטי עקב חיבור כמעט תמידי לחשמל. תמיכה ברשת אלחוטית: תמיכה גם ברשת n בנוסף לb,g יציאות מיוחדות: HDMI, DVI לא יכולים להזיק במידת האפשר אך לא הכרחיות, חריץ קריאת כרטיסי זיכרון יתקבל בבכרה בלוטות: אפשרי אך לא חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 ג'יגה גודל זיכרון פנימי: רצוי 3 ג'יגה עם אופציית הרחבה לעתיד (DDR3 יהיה ממש רצוי) צורב DVD: חובה אחריות בינלאומית: לא, המחשב ירכש בארץ העדפה לחברה: חברות מוכרות בתחום המחשבים.. אני מזכיר שהמחשב הוא לצרכי לימוד…

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  4. Started by draak31,

אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים ועדיין לא הספקתי לקנות מחשב, המחשב אמור לשמש אותי ל4 שנים הקרובות מטרות המחשב? לימודים, גלישה באינטרנט, סרטים * גודל המסך?13-14, 15 אם אין ברירה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * בלוטות?עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 לפחות * צורב DVD?לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה מראש

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by udilbaz,

יש לי כאן מפרט יש בערך 5 וחצי אלף כולל מסך.. רציתי לדעת אם יש משהו שאני סתם מבזבז עליו כסף או שאפשר לשפר משהו.... מעבד Core 2 Duo E6400 Box Intel 1400ש"ח לוח אם GA965PDS4 Gigabyte 1100 ש"ח זכרוןDDR2 1024MB 667MHZ CL5 CORSAIR 670ש"ח דיסק קשיח160GB WD 350ש"ח כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 7300GT 512MB PCIe Pine XFX 700ש"ח מסך מחשבLCD L1732TQ LG אינטש 17 1400ש"ח אני לא סגור על הכרטיס מסך אני שוקל להחליף ל7600GS .. ותוכלו להציעה לי על המארז וספק כוח..

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by omrij,

הזמנתי אתמול כמה חלקים ורציתי לדעת אם כדאי להחליף משהו לפני שאני לוקח את החלקים ביום שני לוח:MSI K8N NEO2 PLATINUM מעבד:A64 3200+ WINCHESTER WEEK 45 זכרון:OCZ VX 2*512+DDR BOOSTER קירור:XP-90+THERMALTAKE 92MM SMARTFAN

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  7. מפרט שיתאים לי לי לתכנה ובכלל לגרפיקה.

8. Started by shnord,

אוקיי, הפעם אני צריך מפרט מבוסס amd עם מסך דק, לאותם שמושים שרשמתי בבקשה האחרונה שלי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  9. אני נוסע באמצע מרץ לניו יורק וחשבתי להביא מחשב נייד ומתלבט האם כדאי. תקציב עד 700$. מיועד לסטודנט (הבן שלי) , עדיף עם כרטיס מסך מעל הממוצע, וכוח עיבוד שיאפשר גם הפעלת תוכנות עריכת אודיו. גודל מסך 15.6 חשוב גם אחריות בנלאומית. הייתי רוצה לדעת אילו יצרנים מציעים אחריות בנלאומית, ואילו דגמים יכולים להתאים לדרישות.

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by Kopi8,

אהלן, אשמח לעזרתכם בקניית מחשב נייד חדש ללימודים. יש אפשרות שאקנה את המחשב בישראל, בריטניה או ארה"ב, אז אם תוכלו לציין אופציות בהתאם זה יהיה מצוין * מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים בלבד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי באזור 14, כדי שיהיה נוח לקרוא בו * רזולוציית המסך? לפחות HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? חשוב שיהיה קל ונוח, 1.5-2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, 4 שעות ללא טעינה יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב לי שתהיה אפשרות לחבר למסך חיצוני, לא נראה לי שזה דורש חיבור מיוחד * Bluetooth? לא נחוץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות למהירות על-פני גודל, מאמין שאוכל להסתדר גם עם 128 * כונן אופטי? לא * האם ד…

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  11. שלום לכולם, דוד שלי רוצה לנסוע איתי מחר לקנות מחשב מאזור המרכז(עדיפות לרחובות,ראשל"צ) והוא משתמש בתוכנות,משחקים לא הכי כבדים(אם אפשרי DX10 תקציבי ונכנס בו אז אודה לכם),עדיפות למערכת מבסוסת C2D של אינטל וקירור טוב למעבד+קירור למארז..המפרט חייב לכלול בתוכו גם ציוד היקפי של רמקולים,עכבר(אם אפשרי מסוג לייזר די איכותי) ומקלדת פשוטה יחסית..וגם מסך(עדיפות לLCD19" תתקבל בברכה) התקציב הוא בין 4300-4500 עם אפשרות לחריגה של 200 עד גג 300 שקל..ואם אפשר גם ל"זרוק" 2GB מחברה טובה עם קירור ומארז וספק לא גנריים אודה לכם.תודה רבה למגיבים במהרה כי מחר אני הולך לקנות כבר מראש"לצ או אזור המרכז).

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by ronn222,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את המחשב HP Pavilion dv5-1190ej -מישהו יכול לתת חוות דעת על המפרט. -זה מחשב טוב למשחקים? -כמה המחשב הזה חזק? -איזה משחקים ועל איזהאיכות הוא יריץ אותם? תודה מחשב נייד HP HP Pavilion dv5-1190ej Entertainment Notebook PC הסדרה החדשה של מחשבים ניידים המעבד החדש Intel Core 2 Duo T9400 2.53GHz חבילת זיכרון מהירה 4096MB דיסק קשיח בנפח 320GB מסך מחשב רחב בגודל 15.4" כרטיס מסך חיצוני Nvidia GeForce 9600M GT צורב DVD RW תומך LightScribe - צריבה בלייזר ע"ג הדיסק תומך BlueTooth מצלמת אינטרנט + מיקרופון משולב קורא כרטיסים 5 ב- 1 מערכת הפעלה Win Vista Home Premium אבטחה מתקדמת - קורא טביעות אצבע

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  13. מה אתם אומרים על המחשב הזה בשביל השימושים שאמרתי.. http://tms.co.il/product_info.php?cPath=197_212&products_id=1578 מה אתם ממליצים לשנות???.? שאלה נוספת.. מישהו יכול לפרט לי על המקומות שיש לי במארז וגם מה אני יכול להכניס ללוח אם שלי...

• 14 תגובות
    • 832 צפיות
  14. תקציב: בעקרון אין הגבלה של תקציב אבל תשדלו לא לעבור את ה 20 אלף ש"ח (אני לא כזה עשיר) דרישות המפרט: מחשב מקצועי לעבודות של עיבוד תמונה וגרפיקה מקצועית לעיבוד תמונות ברזולוציה גבוהה ביותר של 1024DPI כאשר קובץ סרוק יכול להגיע לנפח של 0.5 GB המחשב מריך להיות מסוגל לאחסן DATA של לפחות 1TB על גבי כונן כאשר יש להגן על הנתונים במערך RAID מתאים המסך אמור לתמוך ברזולוציה של 2048X1536 למחשב יהיה צורב למחשב יחובר סורק איכותי FIREWIRE (Ieee1394) שמסוגל לסרוק דפים בגודל של עד A3 אם אפשרות לסרוק נגטיבים של תמונות. כרטיס רשת של 1GPS כמובן שהחלקים האחרים כמו כרטיס מסך צריכים לעמוד בדרישות (לוח אם ומעבד איזה שבא לכם אבל שיאפשרו עבודה ברמה טובה) תודה רבה לכל העונים

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  15. אחים שלי אני (יותר נכון אחותי) זקוק למחשב עמיד ומהיר במידת התקציב פלוס מינוס ושיהיה מסך טוב בבקשה ^^ היא לא צריכה את המחשב למשחקים אז אפשר לקזז פה ושם מהתקציב בנושא זה אני מניח... תודה מראש תמיד אפשר לסמוך עליכם!

• 13 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by Sunny Jim,

הסוללה של המחשב הנייד שלי HP DV5269 די מתה, ואני צריך לקנות סוללה חדשה. רציתי לדעת אם הסוללות של ה12 תאים בולטות מהלפטופ, ועד כמה הן יותר כבדות. כמו כן, איפה מומלץ לקנות סוללות? בחיפוש בזאפ וגוגל, ראיתי שמחיר השוק של סוללות לסדרת DV5000 הוא בסביבות ה400 לסוללת 6 תאים, ו600 לסוללת 12 תאים. אך בחו"ל המחירים זולים ביותר מפי 2. כדאי לי להזמין סוללה מאתר בארה"ב? או שאולי יש מקומות בארץ שבהם הסוללות זולות יותר?

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by rishon,

היי אני רוצה מפרט למשחקים כבדים סרטים וסתם גלישה באינטרנט. אני לא צרך ציוד הקפי אבל אני ישמח למפרט עם לקבל מפרט עם ציוד הקפי וגם מפרט בלי עם זה לא בעיה מצדכם. אהה ועם אפשר שהמפרט היה כולל צורב DVD ודיסק קשיח של 320 GB ומעלה (מה שהכי מישתלם ומתאים לתקציב) אהה ועם אפשר המלצה אל חנות לקנות מימנה ליד אשקלון (כולל בה אשקלון). אהה ויש לי עוד שאלה כמה יעלה לי לקנות דיסק קשיח חיצונה של 2TB ו500GB ושזה לא היה כולל בה מפרט תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by omersd,

היי לכולם, מחפש מחשב לבית: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 -200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית, משרדית, סרטים, גלישה באינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - 3. האם יש צורך בציו…

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  19. האם יש הבדל אם אקנה מחשב בעוד שבועיים או בעוד שישה שבועות מבחינת מחירים? אני מעדיף לחכות שישה שבועות.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  20. Started by o.k,

שלום לכולם! אתמול קיבלתי מפרט למחשב (רצוי לציין אחלה מפרט) רק שבמפרט לא היה כלול הכרטיס קול והכרטיס מודם רציתי לדעת עם זה בא ביחד עם הלוח אם או שצריך בכל זאת להוסיף את שני הכרטיסים הללו לרשימה במפרט??? תודה...

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  21. שלום חברים, לאחר שבעבר עזרתם לי מספר פעמים ותמיד יצאתי שמח עם התוצאה אני פונה שוב אליכם, הפעם אני מבקש עצה בדילמה שאני נמצא בה ואת עזרתכם במציאת המחשב הבא שלי. המחשב הנייח שלי מתחיל להזדקן ואני חושב שהגיע הזמן להתחדש. המחשב הקיים מחובר למסך טלוויזיה וכך יהיה גם מחליפו והשימושים הם: *גלישה ושימוש כללי. * צפייה בסרטים (במחשב החדש חשוב שתהיה תמיכה בהזרמת תכנים באיכות 4K אם אפשר להכניס גם תמיכה ב- HDR למשוואה אז זה בונוס) - חשוב לציין במידה ומדובר בנייד אין צורך שהמסך שלו עצמו יתמוך ב-4K הוא יהיה מחובר רוב הזמן לטלוויזיה. *גיימינג בינוני/קל משחקים כמו football manager ובעתיד אולי עוד כמה משחקים קצת יותר רציניים אב…

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by Maya Mentzel,

היי מחפשת לרכוש מחשב נייד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 מעדיפה לא לחרוג אבל התשובה תהיה תלויה בכמה לחרוג או על מה אצטרך לוותר על מנת לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. עיבוד נתונים: נתונים פיזיולוגיים, EEG, Eye tracker. ניתוח הנתונים ובניית גרפים ומודלים. שימוש בתוכנות כמו מטלב פייתון ותוכנות ייעודיות לצורך כך. מעט פוטושופ: עריכת תמונות 3. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה כן אופיס לא חייב 4. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  23. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 Box (החנות תבצע גם OC למעבד) קירור למעבד: Cooler Master Hyper TX2 גריז טרמי: Arctic Cooling MX-2 Thermal Compound לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS5 זכרון: Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP מארז: CM690 ספק כוח: Corsair CMPSU-620HXEU 620W כרטיס מסך: Club3D nVIDIA GeForce 9600GT OC Edition 512MB PCIe דיסק קשיח: Seagate ST350032AS 500GB SATA2 צורב DVD: שחור ASUS DRW-2014L1T X20 אל פסק: ADVICE PRPC750 הרכבת המערכת כולל בדיקת מאמץ משלוח הבית אחרי שהמחשב מוכן. סה"כ עלה לי 6400 ש"ח. השימושים שלי הם: עריכת וידאו ואודיו, גרפיקה, אני עובדת עם פוטושופ, אוטוקאד גם, יש לי עוד דיסקים קשיחים מהמחשב אותו אני מחליפה עם המון חומר וידאו שא…

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? 4800 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך בלי לרדת באיכות. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מומלץ שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? סרטים,עבודה משרדית קלה ובעיקר משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. GTA IV,Diablo 3, Assassin's creed וכו'. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? ארכוש מסך 23-24" * באיזה סוג משחקים תשחקו?משחקים כבדים. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות מאוד. …

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  25. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

השאלה בכותרת.

• 6 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.