ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
המחשב יהיה מיועד למשחקים ותוכנות כבדות בעיקר...לא מתוכנן oc 6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,010.00 ¤ 1,010.00 ¤ 39250 לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר לפריט - 585.00 ¤ 585.00 ¤ AD-5170A צורב NEC DVD±R/RW X18 מחיר לפריט - 180.00 ¤ 180.00 ¤ 1600AAJS דיסק קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB מחיר לפריט - 306.00 ¤ 306.00 ¤ TT-VB6000BWS מארז Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tow Black/silv מחיר לפריט - 340.00 ¤ 400TRT ספק כח HEC 400TRT 400W מחיר לפריט - 248.00 ¤ עכשיו בקשר לזיכרון ולכרטיס מסך מה עדיף לדעתכם -לקנות 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך 7600gs ... -לקנות גיגה זיכרון ולהשקיע בכרטיס טוב יותר 1950pro אני יודע שכרגע עדיף לי את אופציה ב'…
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ביקש לעזור לו למצוא נייד טוב, ואני חשבתי בכיוון ה EDGE והG62 השימושים הם די בסיסיים, אין צורך בכרטיס או מעבד חזק במיוחד למשחקים. אבל שיריץ 1080P ושלא תיהיה בעיה עם מולטיטסקינג.אני מניח ש4500HD יספיק לזה. רצוי סוללה טובה ,משקל נמוך יחסית. המסך חייב להיות 15" . יהיה נחמד אם הטראקפד יתמוך במולטי-טאצ' , לא מולטיטאצ' אמיתי אלא דברים כמו pinch-to-zoom . והענין של איכות בנייה כמובן, שלא ירגיש כמו פלסטיק שלא הדביקו טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הנייד בHDMI לLCD ולצפות בתכני HD.. איזה כרטיס מסך יעשה את העבודה?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
Gigabyte W566U-DC2TM Model W566U-DC2TM CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache Memory 2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB) HD 160GB SATA 5400 RPM Display 15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type GPU Intel Graphics Media Accelerator X3100 Optical Device DVD RW Dual/ Super Multi 12.7mm slim Lan PCI-E Ethernet 10/100/1000M Base T on board Audio 2 channel HD Audio Dual array Microphone and two stereo speaker Wireless Intel® PRO/Wireless 4965AGN Webcam Yes(1.3 Mega Pixel) Card Reader 4-in-1 card reader x1( SD/MMC/MS/MS Pro Ports USB 2.0 X4 IE…
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אוקיי, הפעם אני צריך מפרט מבוסס amd עם מסך דק, לאותם שמושים שרשמתי בבקשה האחרונה שלי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
מבחינת המעבד הראשון יותר טוב ממה שהבנתי אך לא מבחינת כרטיס המסך...האם זה נכון? אבקש את עצתכם. (נייד לצפייה בסרטים,הורדות,אינטרנט שמיעת מוזיקה ומשחקים ברמה סבירה) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7381&perur=2&t=1&c=339 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7590&perur=2&t=1&c=339
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, דוד שלי רוצה לנסוע איתי מחר לקנות מחשב מאזור המרכז(עדיפות לרחובות,ראשל"צ) והוא משתמש בתוכנות,משחקים לא הכי כבדים(אם אפשרי DX10 תקציבי ונכנס בו אז אודה לכם),עדיפות למערכת מבסוסת C2D של אינטל וקירור טוב למעבד+קירור למארז..המפרט חייב לכלול בתוכו גם ציוד היקפי של רמקולים,עכבר(אם אפשרי מסוג לייזר די איכותי) ומקלדת פשוטה יחסית..וגם מסך(עדיפות לLCD19" תתקבל בברכה) התקציב הוא בין 4300-4500 עם אפשרות לחריגה של 200 עד גג 300 שקל..ואם אפשר גם ל"זרוק" 2GB מחברה טובה עם קירור ומארז וספק לא גנריים אודה לכם.תודה רבה למגיבים במהרה כי מחר אני הולך לקנות כבר מראש"לצ או אזור המרכז).
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אחרי חיפוש בפורום הזה ובאינטרנט הגעתי לשלושה מפרטים שאני מתלבט ביניהם- אשמח אם תוכלו להגיד לי מה יותר טוב. אני יכול גם לעשות שילוב של המפרטים. בעיקרון אני רוצה מחשב לעבודה משרדית ותכנות ושיהיה כמה שיותר שקט. המחשב שהיה לי עד עכשיו החזיק כמה שנים טובות עד ששבק חיים וזה גם מה שאני מצפה מהמחשב הבא. תודה! מחשב ראשון http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=13596 מחשב שני: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=12944 מחשב שלישי: [TABLE=class: t1] [TR] [TD=class: td1] [/TD] [TD=class: td2, colspan: 2] [/TD] [TD=class: td3]מחיר [/TD] [TD=class: td4] [/TD] [TD=class: td5] [/TD] [TD=class: td6] [/…
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה בשביל השימושים שאמרתי.. http://tms.co.il/product_info.php?cPath=197_212&products_id=1578 מה אתם ממליצים לשנות???.? שאלה נוספת.. מישהו יכול לפרט לי על המקומות שיש לי במארז וגם מה אני יכול להכניס ללוח אם שלי...
-
- 14 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, קדניתי את המחשב הזה לפני כמה ימים ואני מאוד מבסוט , דק מאוד . יש לי שאלה בנוגע למקלדת שלו , כשאני מקליד כאילו כל המקדלת נלחצת פנימה קלות כאילו היא טיפה באויר , מישהו קנה את המחשב הזה גם כן וממכיר את התופעה ???
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן חברה', לפני כחצי שנה, שבק המטען של ה HP שלי. התעצלתי לקנות אחד חדש אז בינתיים השתמשתי בלפטופ של העבודה. לאחרונה קניתי מטען חדש (מקורי) של HP ורציתי לשאול שאלה שהציקה לי כבר הרבה זמן, האם כדאי להשאיר את הלפטופ מחובר לחשמל או לנתק אותו ברגע שהוא מגיע ל 100% טעינה? שמעתי פעם שזה לא עושה לסוללה כ"כ טוב כשמשאירים את הלפטופ מחובר כל הזמן לחשמל (או אפילו לפרקי זמן ארוכים), וחלק אחר אומר שהמחשבים של היום יודעים להפסיק את הזרמת החשמל לסוללה כאשר הסוללה טעונה במלואה (בדומה לסלולריים). מישהו יודע מה עדיף למחשב שלי? (יש לי HP Pavilion dv6327) תודה! :
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי לכולם, מחפש מחשב לבית: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 -200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית, משרדית, סרטים, גלישה באינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - 3. האם יש צורך בציו…
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי אם משווקים את מחשבי LG בארה"ב? ואם יש חנות ספציפית בניו יורק? ראיתי את הדגם P300 בבאג ונדלקתי עליו, נראה לי מחשב מצוין אך לא מוכר כ"כ. יש למישהו חוות דעת עליו? הדגם המדויק הוא: P300-U.AB29E
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
מחשב שיהיה מהיר ויציב בשביל גלישה באינטרנט,אופיס וסרטי FULL HD אני לא צריך שום ציוד היקפי בלי הרכבה ובלי מערכת הפעלה את זה אני יוסיף אחר-כך. יהיה מותקן על המחשב WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32 BIT על המחשב יהיה קצת עומס לפעמים פתיחת כמה חלונות בדפדפן בו זמנית ,וגם מדי פעם תוכנה שרצה ברקע (סריקה של אנטי-וירוס או סרט ב -יוטיוב לדוגמא) אני לא רוצה שזה יאט את המחשב ,אז אני חושב שאני יצטרך יותר ממעבד עם 2 ליבות. את המחשב אני לא יכבה כמעט אף-פעם ככה שצריכת החשמל ועוצמת הרעש מאד חשובים. אני צריך שיהיה מארז וספק איכותי שיהיה שקט ומספיק מקורר (אבל לא צריך להגזים נראה לי אפילו שמארז באזור ה-300 ש''ח יספיק) התקציב עומד על 1700 ש''ח אבל אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם זה באמת שווה את זה
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מפרט המחשב: מעבד: מעבד אינטל 920 QUAD 1366 I7 8MB 2.66GHZ לוח אם: לוח אם MSI 1GLAN X58 PRO-E7.1 כרטיס מסך של: amd radeon r9 200 series MSI ספק כוח: IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN RAM:9 gb מה להוסיף? מה להחליף עם צריך ? עד כמה המפרט טוב? בשביל משחקי מחשב.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ורוצה לדעת אם אני קונה במחיר טוב(מפרט חלקי) מארז lppon a8 מחיר-262 מעבד Intel Core i5-3470 Ivy Bridge Box מחיר 889 קירור למעבד intel orginal 1155 מחיר 44 לוח אם Gigabyte GA-B75M-D2V מחיר 308 דיסק קשיח Toshiba 500G 3.5" SATA3 מחיר 271 2 זכרונות Hynix Original 4GB DDR3 1600 מחיר 272 תודה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
יש לי הצעה לרכוש נייד dell d820 ב6000 שח מה אומר הפורום
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי מחפשת לרכוש מחשב נייד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 מעדיפה לא לחרוג אבל התשובה תהיה תלויה בכמה לחרוג או על מה אצטרך לוותר על מנת לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. עיבוד נתונים: נתונים פיזיולוגיים, EEG, Eye tracker. ניתוח הנתונים ובניית גרפים ומודלים. שימוש בתוכנות כמו מטלב פייתון ותוכנות ייעודיות לצורך כך. מעט פוטושופ: עריכת תמונות 3. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה כן אופיס לא חייב 4. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לגיימינג וסרטים אם יש לכם הצעות אני אשמח לקבל אותן תודה רבה אני גיימר בינוני וחולה על סרטים וסדרות תקציב : 5500 אפשרות לחריגה קטנה מסך : 16-17 מעבד : i7 שיהיה גם FHD כולל מערכת הפעלה בתקציב
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני עורך וידאו ועוסק בזה לפרנסתי. עיקר חומר הגלם שאני עובד איתו הוא בHD לכן ישנו צורך במחשב חזק ככל האפשר בהתחשב בתקציב. קיבלתי מפרט מחבר שגם הוא עורך שקנה את המחשב שלו לפני כמה חודשים, אבל לפני שאתייחס למפרט שלו אתן את כל הפרטים הנחוצים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד לשימושן של התוכנות ADOBE: premiere, after effects, photoshop עיקר העבודה …
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי acer aspire 5741g אני מטעין את הסוללה וזה לא נטען יותר מ בערך 12 אחוז אח"כ שאני מוציא מהספק כח זה יורד אחרי דקה ל 5 אחוז ונשאר ככה איזה שעה וחצי ואז נכבה אז הבעיה שאני לא יודע כמה אחוז נשאר לי לסוללה באמת וסתם בכללי למה זה קורה אני משתמש ב win 7 64 bit בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מחפש מחשב ללימודים (לא לצרכי גראפיקה ומשחקים) שיהיה חזק ומהיר עד 7000 ש"ח. עדיף מסך 14.1" לא מבריק. מה מומלץ יותר מבין השניים שכתבתי? והאם יש עוד מחשבים מומלצים פרט לשניהם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב עד 6000 שח כולל ציוד היקפח ומסך LCD עיקר המחשב זה אינטרנט משחקים כבדים אי סי קיו והרבה הורדות באימיול והכי חשוב שיהיה אפשר לעשות את כל הדברים במקביל מבלי שיתקע המחשב או שיעבוד לאט תודה
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
האם למישהו יש המלצות למאוורר שבאמת עוזר ? מהו התקציב שכדאי להשקיע בקניית מאוורר ?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, אני מגיע לארה''ב בחודש הבא ואני רוצה לקנות שם מחשב נייד לעבודה בעיקר עם אינטרנט ואופיס . ראיתי באינטרנט דגם של HP: HP - Pavilion Laptop with Intel® Centrino® Processor Technology - Espresso Black Model: dv4-1365dx | SKU: 9171497 האם כדאי ויעמוד בדרישות שהצבתי
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-