ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~250. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב עבודה משרדית, מעט סימולטורים, מעט HD ומעט עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FSX ודומיו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני\גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
מפרט המחשב: מעבד: מעבד אינטל 920 QUAD 1366 I7 8MB 2.66GHZ לוח אם: לוח אם MSI 1GLAN X58 PRO-E7.1 כרטיס מסך של: amd radeon r9 200 series MSI ספק כוח: IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN RAM:9 gb מה להוסיף? מה להחליף עם צריך ? עד כמה המפרט טוב? בשביל משחקי מחשב.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ורוצה לדעת אם אני קונה במחיר טוב(מפרט חלקי) מארז lppon a8 מחיר-262 מעבד Intel Core i5-3470 Ivy Bridge Box מחיר 889 קירור למעבד intel orginal 1155 מחיר 44 לוח אם Gigabyte GA-B75M-D2V מחיר 308 דיסק קשיח Toshiba 500G 3.5" SATA3 מחיר 271 2 זכרונות Hynix Original 4GB DDR3 1600 מחיר 272 תודה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני עורך וידאו ועוסק בזה לפרנסתי. עיקר חומר הגלם שאני עובד איתו הוא בHD לכן ישנו צורך במחשב חזק ככל האפשר בהתחשב בתקציב. קיבלתי מפרט מחבר שגם הוא עורך שקנה את המחשב שלו לפני כמה חודשים, אבל לפני שאתייחס למפרט שלו אתן את כל הפרטים הנחוצים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד לשימושן של התוכנות ADOBE: premiere, after effects, photoshop עיקר העבודה …
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני אשהה בסין למשך כמה חודשים לקראת סוף השנה, ואהיה גם ביום הרווקים בסין. רציתי לקבל חוות דעת מאנשים שיצא להם להתעסק באותה סיטואציה- האם כדאי? הבדל מחירים? כנראה שיהיה לי מישהו סיני כך שמחסום שפה לא צפוי להיות בעייתי. ברור לי שנושא האחריות זה רולטה רוסית, אבל בשנה שעברה מישהו שאני מכיר קנה מחשב נייד בכמעט חצי מחיר ממה שהוא נמכר בארץ (לא יודע לגבי פרטים נוספים). תודה.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרטטלט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת SolidWorks- פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.The witcher, Call of duty, medal of honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אני רוצה לקנות מסך 23' איכותי לעבודה רצופה מול המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לא צריך מסך,כונן CD,פלופי. המחשב מיועד רק לאינטרנט ואופיס,ושהיחזיק טוב (לאינטרנט ואופיס ולתוכנות פשוטות.. למשך הרבה הזמן...)..
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מארז איכותי ATX Midi for P-IV לוח חדש מקוריGIGABYTE GAG31M-S2L (אחריות 3 שנים) מעבד Intel®Core 2 Duo Conroe E5200 מאוורר מקורי זיכרון איכותי 800Mhz -3 GB DDR2 (אחריות לכל החיים) דיסק קשיח GB SATA2 250 צורב DVD NEC כרטיס מסך מובנה ע"ג הלוח כרטיס קול AC-97 128 Bit Sound on Board (אחריות 3 שנים) כרטיס רשת 10/100Mbps LAN on Board (אחריות 3 שנים) 6 יציאות USB. מקלדת מולטימדיה + עכבר אופטי מייקרוסופט כרטיס מסך GF 9500 512ram חיצוני סה"כ מחיר למחשב.....................................................................................-.1,800 ¤ אני רוצה לדעת איך המפרט הזה ואם יש חלק שצריך לשנות אז איזה.. (המחשב לא צריך להיות הכי הכי.. שיהיה סביר ולמשחקים כמו COD4, PES). תו…
-
- 12 תגובות
- 833 צפיות
-
-
המפרט רצוי שיהיה מחנות בכפר סבא החנות הכי נורמלית שאני מכיר שם היא com4u אם יש משהו ממש באיזור שגם שווה לבדוק תגידו . 853.85 853.85 1 מעבד AMD Athlon 64 3000 Socket 939 TRAY VENICE מעבדים AMD SO3000939 612.54 612.54 1 לוח אם GIGABYTE מדגם GA-K8N-SLI bulk לוחות אם עבור AMD 600001 309.37 309.37 1 DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL with COOLING זכרונות 300007 260.00 260.00 1 צורב DVD X16 מדגם ND3550 מבית NEC צורבים nec3550 1,324.09 1,32.09 1 כרטיס מסך ATI X800GTO 256 DDR3 mb PCIX Retail מבית SAPPHIRE PCI EXPRESS SX80GTO256 612.54 612.54 1 דיסק קשיח מדגם 2000JS מבית WD בגודל 200GIGA +8MB SATAII דיסקים קשיחים 56444466 835.29 835.29 1 מסך SyncMaster 793DF SAMSUNG - "17 מסכים 400…
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים עד בינוניים (אם אפשר שיריץ גם כבדים לא על הגדרות מקסימליות אז גם מתקבל), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6,לא משנה מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? FullHD - חשוב מאוד. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? גג 3 קילו (אפשרות חריגה קטנה ביותר). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות עבודה רציפה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB 3.0 * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD - 500GB מינימום, אם יש אפשרות גם ל-SSD של 32/64 גם מתקבל. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי אך לא מחייב. * האם יש …
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם במשהו אני קונה מחשב חדש ואני צריך את המחשב הכי טוב שאני יכול להשיג ב 10K לנצל את כל התקציב ולבנות מחשב אולטימטיבי לגיימר במחשב לא צריך שיהיה מסך או מקלדת או עכבר אבל חשוב שהוא יהיה מחשב סוס עם I7 הכי טוב שיכול להיות בלי חלקים שלא יתאימו או יהיהו פחות מהטופ בתקציב שלי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
*מחיר? 3200 * מטרות המחשב? מיועד לאיש עסקים ככה שבעיקר מיילים, אופיס ואינטרנט * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? מיועד לנסיעות עסקים ככה שכמה שפחות זה יתרון * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יתרון * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות ו-wifi? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 80GB ומעלה * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL *מצלמה? עדיף * שונות: כמה שיותר דק וקטן.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם זה הפוסט הראשון שלי ואני מתבאס שיר לשלוח ת'רד חדש אבל אני צריך מחשב חזק, שיחזיק DOOM3 ויחזיק את כל התוכנות שאני מפעיל (אימיול-קיובייס-) (לא חייב בו-זמנית) הלכתי על AMD64 משום מה (חחח כי זה הכי חכם לא ?!) אז עשיתי צילום של המפרט שהבאתי מהדובים עכשיו השאלה שלי האם זה יחזיק לי ? האם זה שווה את הסכום ? בתודה מראש לכל הג'אנקים פה שכמוני - עסוקים יותר במקלדת מאשר בחברה שלהם ;D עריכה של biodome: לא מרשים לפרסם פה את החנות הזאתי, בטח שלא את מספרי הטלפון שלהם. ערכתי והעתקתי את המפרט שלך מתמונה לטקסט. Sapphire Radeon9800SE AMD A64 3200+ OEM Gigabyte GA-K8VT800 Pro Thermaltake Venus 12 OCZ 1GB PC4000 Performance Dual Kit Seagate 160gb 8mb SATA Total: 6186nis באהבה FL4M…
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן ושלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, עם מסך מגע (עדיפות למסך נתיק או מחשב עם אפשרות לסיבוב המסך ב-180 מעלות, דוגמת ה-Yoga) לשימוש בלימודי הנדסה. המטרה שלי שהמחשב ישמש אותי כמחברת לכל דבר, ולכן אשמח להמלצות ועצות על מחשבים עם מסך מגע שניתן לכתוב ולשרטט עליו באיכות גבוהה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קלה (עד 500 ש"ח), כמובן שאם יש מחשב שעונה על הצרכים במחיר זול יותר, מבורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים בעיקר, עבודה משרדית (בין השאר שימוש בתוכנות דוגמת Autocad Autodesk) ובין השאר צפייה בסרטים ומשחקים בסייסים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 3000 חריגה 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים,לימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לכלול הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז בצבע לבן עם אורות וחלונות למשל: ANTEC Gaming Case NX300 White 7. האם האם יש צורך לכלו…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
קראתי ובדקתי על מחשבים החלטתי לקנות vostro 1320 עם מעבד p8600 - מה שנראה הכי מתאים לצורך שלי (עבודה מול eclipse וmathlab וניוד לאורך כל היום באוניברסיטה ועבודה איתו באוטובוס בדרך הביתה) בדיקה מול כמה חניות מראה שאין אותו במלאי לאף אחת מהן והם טענו שגם אין ליבואן השאלה היא האם להתפשר על מעבד - לקחת t6670 ובדרך לחסוך קצת כסף ( אני לא יודע האם הוא מספיק טוב בשביל מה שאני צריך) או לחפש דגם אחר? יש דגם יותר מתאים לצרכים שלי במחירים האלו? או שהמעבד היותר חלש מספיק בלי בעיה? נ.ב אם אין דגם באמת מתאים והמעבד לא שווה את ההשקעה אין לי בעיה לחכות עוד כמה זמן במידה וידוע על משהו עדיף שיוצא בקרוב תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
עזרה בבקשה כבר כשבוע יש לי בעיה המחשב נתקע, כלומר המסך נהפך לשחור ואז הוא עושה לי ריסטרטים או שפשוט אני חייב לעשות לו ריסטרט. כשהוא עולה לפעמים יש לי מסך כחול מצרף קישור. ולפעמים ללא המסך. מה לא עשיתי... פרמטתי את המחשב, הורדתי דרייברים לכרטיס מסך. (מחקתי ישנים בעזרת Driver Sweeper ועידכנתי חדשים) אפילו הסרתי את מתאמי התצוגה (כרטיס מסך) ממנהל ההתקנים ולאחר מכן עידכנתי אותם. הורדתי אפילו עידכון לBIOS/// אבל עדיין זה קורה לי .... (((((( דרך אגב הכרטיס מסך שלי הוא ATI MOBILITY READON HD5470 בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הי, מעוניין לקנות מחשב ללא ציוד היקיפי לעבודה עם אוטוקד, כולל קצת 3D. תקציב 4000, להשתדל לא לחרוג. אז אחרי מספר בדיקות הגעתי למפרט הבא: Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray , יחידות 1 ₪1063 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4033 Gigabyte GA-PH67-UD3-B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪484 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2545 Antec EarthWatts EA500D 500Watt 80Plus, יחידות 1 ₪291 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1726 SAPPHIRE HD 7850 1GB GDDR5 256Bit Dual Fan, יחידות 1 ₪1093 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4029 Cooler Master Elite 430 Windows No PSU כולל חלון צד, יחידות 1 ₪252 http://www.rsm.co.il/product.aspx?producti…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? - 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך אם אפשר אבל לשמור על ביצועים גבוהים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - תלוי כמה זה באמת ישתלם אבל נגיד עד 500 2. מה שימושי המחשב? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PS2, GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב 24' 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - צריך מסך (חושב על 24') .עכבר רצוי Corsair M65. צ…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש לקנות מחשב חדש, ואם יהיה צורך אז גם מסך בנפרד. לכן אני מבקש המלצות על שניהם, אבל בנפרד. המחשב: לא מיועד למשחקי מחשב, כלומר, לא צריך משהו גרנדיוזי מבחינת כרטיס גרפי. מה שיש לי עכשיו זה GeForce FX5200 ישן והוא מספיק לי. אני מניח שבמחשב חדש כבר על לוח האם יהיה משהו יותר טוב מזה, כך שכנראה (אתם המומחים) לא אצטרך כרטיס מסך נפרד. מה שכן חשוב, זה שכח החישוב יהיה גדול, מכיון שאני משחק שחמט. תוכנות שחמט יודעות לנצל בצורה מעולה את ה RAM הפנוי ואת ריבוי המעבדים, ולכן חשוב שיהיו כמה שיותר מעבדים, כמה שיותר זכרון, ושהזכרון יהיה מהיר ככל האפשר. אין לי צורך בצורב/מקלדת/עכבר, אבל אשמח לקנות דיסק חדש למרות שזה לא הכרחי. יש לציין שהמחשב מיועד גם לעבודה, ולכן רצוי שתהיה ב…
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט מחשב שתואם ל nvidia titan rtx. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא הגבלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בתחום deep learning 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכרטיס מסך, nvidia titan rtx כבר קיים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם אני חדש בפורום ואשמח לעזרתכם! מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר * גודל המסך? 15.6 ו14 לא מתחת להם האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק * רזולוציית המסך? סטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? בסביבות 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות לסוג ונפח מעל 250 * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני מעדיף אחריות של היצרן וכמובן לכמה שיותר זמן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי אבל חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell אבל לא נעול על זה. כל חברה שנחשבת טובה תתקבל בברכה * כל דר…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי. יש לי מסך, אבל צריך להתחבר גם ל LCD לצורך צפיה בסרטים מהמחשב (גם HD) לא מתוכננים משחקים כלל. חנות באיזור ת"א/השרון בעדיפות. מארז לא גדול מידי...
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-