ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב? התקציב הוא ל6000 שקל , תשלום אחד 2. מטרות המחשב? בעיקר משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? רק מחשב בלי מסך מקלדת וכו 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לאא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?שיהיה מהיר 9. האם חשוב שקט? עד כמה?חחשוב מאוד אני צריך לישון ליד המחשב . 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא נראה לי 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. אני יודע.. משחקים כמו GTA crysis זה מה שאני הרכבת…
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ומה דעתכם עליו באופן כללי... איזה תוספות כדאי להוסיף/להרחיב? איזה מעבד וכדמ'... הצרכים שלי דיי בסיסיים, אבל אני רוצה שיהיה סבבה גם לעוד 3-4 שנים. בתודה, עומר.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הסוללה של המחשב הנייד שלי HP DV5269 די מתה, ואני צריך לקנות סוללה חדשה. רציתי לדעת אם הסוללות של ה12 תאים בולטות מהלפטופ, ועד כמה הן יותר כבדות. כמו כן, איפה מומלץ לקנות סוללות? בחיפוש בזאפ וגוגל, ראיתי שמחיר השוק של סוללות לסדרת DV5000 הוא בסביבות ה400 לסוללת 6 תאים, ו600 לסוללת 12 תאים. אך בחו"ל המחירים זולים ביותר מפי 2. כדאי לי להזמין סוללה מאתר בארה"ב? או שאולי יש מקומות בארץ שבהם הסוללות זולות יותר?
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין במפרט מחשב בתקציב של עד 2400 ש"ח לא כולל: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומערכת הפעלה. השימוש הוא בעיקר לגלישה באינטרנט וממש מעט עבודה בפוטושופ. כמו כן אני מאזור רחובות וחשבתי לקנות בחנויות- חידוש מחשבים או pc center אשמח לדעת על חנויות טובות אחרות באזור. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לשימושים גרפיים... עבודה עם תוכנות REVIT, AUTOCAD, SKETCHUP וכו'.. חשוב לי שיהיה כרטיס מסך איכותי, מסך טוב, צורב, חיבור USB, חיבור USB בשביל WIRLESS. מאוד חשוב לי שתהיה חברה אמינה עם אחריות על המחשב. התקציב הוא 4000... כמובן עדיפות לפחות... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי לכולם, מחפש מחשב לבית: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 -200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית, משרדית, סרטים, גלישה באינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - 3. האם יש צורך בציו…
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לסטודנט. בסביבות 2000 ש"ח ללא מערכת הפעלה. חושב שיהיה 15.6
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
למי שמחפש מחשב נייד לשימושים משרדיים (צפייה בסרטים תמונות מסמכים וגלישה באינטרנט) ורק מבקש כוח עבודה, יציבות ומינימום תקלות, לא שווה לקנות Macbook Air באיביי עד 4000 שקל ככה? אני לא צריך הרבה מקום על ההארדיסק, גודל המסך סבבה לי, וגיימינג לא מעניין אותי בכלל. השאלה היא אם יש אלטרנטיבה טובה יותר באותו תחום מחיר?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מפרט המחשב: מעבד: מעבד אינטל 920 QUAD 1366 I7 8MB 2.66GHZ לוח אם: לוח אם MSI 1GLAN X58 PRO-E7.1 כרטיס מסך של: amd radeon r9 200 series MSI ספק כוח: IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN RAM:9 gb מה להוסיף? מה להחליף עם צריך ? עד כמה המפרט טוב? בשביל משחקי מחשב.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אחי קנה מחבר מחשב Hp Pavillion tx1000 שבא עם מערכת מובנית של ויסטה, קיצר החבר התקין לו ווינדואז 7, המסך של המחשב זה מסך מפרקי מגניב והוא אמור להיות מסך מגע, משום מה בווינדואז 7 שהסתכלתי בפרטי מערכת רשום שם pen or tablet רשום שלא קיימת חומרה כזותי. האם מישהו מכיר את התופעה שמסך הנגיעה לא עובד? או שעובד בהתחלה ואחרי כמה זמן מפסיק? קראתי על כך באיזשהו פורום באנגלית, חבל שאני לא זוכר איפה רק, והיה שם ת'רד מלא בהודעות של אנשים בעלי פאביליון שפשוט מיואשים מהעניין עם הטאצ' סקרין, מישהו מכיר את התופעה ויודע אולי איך לפתור אותה? (דרך אגב המחשב במצב דנדש, היה אצל הבחור ההוא במשך שנה, הוא הביא אותו לחו"ל, וכנראה נגמרה האחריות ..., החליפו לו את המסך כי היו לו איזה פסים שלא נראו טוב א…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא מנועה מחשבים: מחשב ביתי מבוסס AMD 64 מעבד AMD 64BIT VENICE CORE 3200 939 לוח אם ASUS A8N5X PCI-E זכרון 2X256MB סה"כ 512MB עם אחריות לכל החיים כרטיס מסך ATI RADEON X300SE 128MB DVI/TVOUT כרטיס קול 7.1 משולב בלוח כרטיס רשת 10/100/1000 משולב בלוח דיסק קשיח 80/7200 WD SATA CDROMX52 מארז איכותי כולל ספק 500W מאוורר ARCTIC COOLING SILENCER 64 מחיר 3000 ש"ח ניתן לשדרג ל: * 1 ג'יגה תמורה 300 ש"ח * 160 ג'יגה HD תמורה 150 ש"ח * צורב DVD 180 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש וכבר קיבלתי כאן מפרט, אבל רציתי לנסות ולהרכיב לי מחשב כולל כל הציוד ההיקפי(כולל רמקולים מקלדת מסך ועכבר) התקציב שלי הוא בסביבות ה 4500 ואני מנסה כל הזמן לא לחרוג ממנו אבל כל פעם אני עובר אותו ואני לא יודע אם זה משתלם. אז אם אפשר חוות דעת על המפרט הבא וגם מפרטים נוספים בסביבות התקציב הזה, אפשר לחרוג מעט אם זה ממש חיוני.עיקר השימוש הוא משחקים סרטים ואינטרנט. בנוסף לכך רציתי גם הסבר על כרטיסי מסך איזה כדי ולמה? וגם מה ההבדל בין כרטיסי המסך בתחומים של מחיר וביצועים(כלומר למה כדאי כרטיס מסך מסוים ולא אחר). המפרט הבא הורכב ב KSP: [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tra…
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן , מאחר ואיני מבין גדול בלפטופס , אבקש את עזרתכם בנושא . אחרי חיפושים וסקירות מקיפות של התחום החלטתי שאני הולך על הדגם הזה : http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Lj35A3yUj3O-X05sw_suQ2V:12bbi68k5?id=4179271&pr=QJ5&N=2%2031488%2030913%2030593 עכשיו , רציתי לשאול כמה שאלות לפני שאני קונה . קודם כל חוות דעת על המוצר אם יש ממישהו שמבין וניסה . אני מעצב גרפי , ובעיקרון אני צריך להפעיל פוטושופ על המחשב לפעמים . עקרונית , הפעולות שבשבילן אני צריך את הלפטופ הן : הניידות [ בבית . לא בחנויות ] . שימוש בפוטושופ , גלישה , סרטים ומוזיקה . עכשיו מה שאני לא בטוח בקשר למחשב , אחרי כל הנתונים האלה , זה החברה AMD . לא מכיר אותה ולא התנסיתי בה בעבר …
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
אהלן, אני בדיוק לקראת קניית לפטופ בימים אלו ודי נסגרתי על ה N3010 של DELL היום במקרה נתקלתי ב U35F של ASUS שנראה מבחינת כל פרמטר יותר טוב מהDELL - מעבד יותר חזק (בהשוואה בין I3-350 של DELL ל I3-370 של ASUS) - סוללה יותר חזקה (8 תאים מול 6) - משקל יותר נמוך (בכ200 גרם) - הASUS במפרט 3G RAM 500GB HD עולה כ500 שקל פחות מה DELL פרט לשנתיים אחריות על הASUS לעומת 3 על הDELL אני לא מוצא יתרונות לDELL. מה דעתכם? הU35F : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKU35F
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מעוניינת לרכוש מחשב נייח לאחיינים שלי. עדיפות למחשב מיני. האם ניתן לרכוש מחשב מיני ללא SSD ולהתקין אותו אח"כ? (שימוש ב-SSD ממחשב קיים). מנסה לתזמן את הרכישה לבלאק פריידי או לסייבר מאנדיי. אם עדיף להזמין מאמזון - אשמח שתציינו זו. תודה מראש על עצתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 - 1700 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט ואופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש SSD של 250 …
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב: מהו תקציב לשדרוג המחשב?: 2000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 500 מטרות השדרוג: מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב?: גיימינג בינוני - כבד במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: CS1.6 / CS:GO / BF3 / GTA V מערכת הפעלה: באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש: Win 7 64bit מפרט נוכחי: מעבד: DualCore Intel Core i5-650, 3333 MHz לוח אם: Gigabyte GA-H55M-S2 זיכרונות: Kingston 4GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTS 450 1GB דיסק קשיח: לא צריך צורב/כונן אופטי: לא צריך מארז: לא ידוע אבל רוצה להחליף ספק כוח: לא ידוע, ולא כתוב עליו שימושים מיוחדים: האם תבצע המהרה (OverClock) למחשב? במידה שכן, לאילו רכיבים? לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך…
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי כרגע שני המלצות למפרט, אחד של Tms ואחד של Ksp. מלבט מאוד איזה מומלץ, המחשב ישמש לסרטי HD משחקים כגון COD ו-GTAIV ולפעמים גם לחיבור אל מסך LCD עבור צפייה בסרטים. להלן המפרטים: 1. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪791 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪45 לוח אם: Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪340 מארז: Thermaltake V3 X2 120MM + Seasonic 500W SS-500ES- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪470 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪101 קשי…
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, צפייה בסרטים... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיינקראפט, סימס, cod, באטלפילד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן,תודה מראש על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא מחשב לעסק (חנות),צריך להריץ כמו שצריך תוכנת ERP (חשבשבת) ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר,תוכנת ERP. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא תודה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין כזה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב מה אתם חושבים על המפרט הזה: מארז ATX HS-8526BKS 500W + ידית בכמות 1 ₪175 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2377 ASUS P5QL PRO בכמות 1 ₪597 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2381 Intel Core 2 Quad Q9550 BOX בכמות 1 ₪1525 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2649 OCZ OCZ2G8004GK 2X2GB 800MHZ CL5 בכמות 1 ₪282 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1906 SAMSUNG HD502IJ 500GB SATA-2 16MB בכמות 1 ₪300 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3194 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪2879 המפרט הורכב באתר:http://www.cobrapc.co.il/ תודה מראש =] נ.ב. שכחתי להגיד את הכרטיס מסך אני יקנה מאוחר יותר מאייבורי: http://www.ivor…
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קיבלתי מפרט מחבר: המפרט לקוח מ KSP. מה אתם אומרים?? מעבד Core i7 920, s1366, 8MB 1500 לוח אם Asus P6T Deluxe s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1550 זיכרונות DDR III 1333Mhz 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel 1080 כרטיס מסך ASUS GTX 285 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 2160 דיסק קשיח WD 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II 380 צורב DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata ASUS 150 מארז NZXT TEMPEST (No PSU) 420 ספק HEC Cougar 750W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular 660 Total price 7900 ¤ for payments 12 X 719 ¤ מה נראה?? המטרה היא משחקים ברמה הגבוהה ביותר. האם תמליצו על מפרט אחר? עד 8000 ש"ח. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
*מחיר? 3200 * מטרות המחשב? מיועד לאיש עסקים ככה שבעיקר מיילים, אופיס ואינטרנט * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? מיועד לנסיעות עסקים ככה שכמה שפחות זה יתרון * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יתרון * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות ו-wifi? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 80GB ומעלה * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL *מצלמה? עדיף * שונות: כמה שיותר דק וקטן.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן ושלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, עם מסך מגע (עדיפות למסך נתיק או מחשב עם אפשרות לסיבוב המסך ב-180 מעלות, דוגמת ה-Yoga) לשימוש בלימודי הנדסה. המטרה שלי שהמחשב ישמש אותי כמחברת לכל דבר, ולכן אשמח להמלצות ועצות על מחשבים עם מסך מגע שניתן לכתוב ולשרטט עליו באיכות גבוהה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קלה (עד 500 ש"ח), כמובן שאם יש מחשב שעונה על הצרכים במחיר זול יותר, מבורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים בעיקר, עבודה משרדית (בין השאר שימוש בתוכנות דוגמת Autocad Autodesk) ובין השאר צפייה בסרטים ומשחקים בסייסים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מחשב נייד כבן שנה . http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_UR0Q2XX?OpenDocument .ThinkPad R50e 1834-Q2G בעת הקנייה כבר ביקשתי -זיכרון . 512 באיזה תוכנה להשתמש כדי להראות את כל הרכיבים? סנדרה , אוורסט או אחרת?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-