ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
intel pentiom4 2.8 ht 1024k 800mhz socket 478 cpu 1876 preseoctt (1166) asus p4p800s-e delux 848p mada board (772) fx 5900 xt (1199) kingston 512 ddr pc2700 400mhz (646) 80g sata wd 7200rpm 8mb buffer serial itl (497) Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Orange Screwless Gaming Case (P/S not included) (364) אני לא נעול על ה כרטיס מסך ואני רוצה להוריד טיפה את המחיר אבל איך המפרט בכללי לדעתכם ומה כדי לשנות בשביל להוריד כסף מבלי שירד הרמה
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום. איזה חברות אתם מכירים שאחריות המחשב בקניה בארה"ב תהיה בתוקף גם בארץ? אני רוצה לקנות את הלפטופ TX2500z בארה"ב ויוצא לי ממש זול לעומת המחיר בארץ, אתם יודעים אולי אם האחריות שלו תקפה גם בארץ?
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דיסק חדש לנייד שלי, T43 של IBM כרגע יש לי 80 והוא מלא עד 0 מקום. ראיתי שמוכרים בחו"ל 250GB בתקן IDE, אבל בארץ לא הצלחתי כלל למצא. בנוסף ראיתי שיש כבר דיסקים של 320 גיגה אבל אך ורק בתקן SATA האם זה באמת המצב? אין סיכוי למצא פה בארץ משהו ראוי?
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מארז איכותי ATX Midi for P-IV לוח חדש מקוריGIGABYTE GAG31M-S2L (אחריות 3 שנים) מעבד Intel®Core 2 Duo Conroe E5200 מאוורר מקורי זיכרון איכותי 800Mhz -3 GB DDR2 (אחריות לכל החיים) דיסק קשיח GB SATA2 250 צורב DVD NEC כרטיס מסך מובנה ע"ג הלוח כרטיס קול AC-97 128 Bit Sound on Board (אחריות 3 שנים) כרטיס רשת 10/100Mbps LAN on Board (אחריות 3 שנים) 6 יציאות USB. מקלדת מולטימדיה + עכבר אופטי מייקרוסופט כרטיס מסך GF 9500 512ram חיצוני סה"כ מחיר למחשב.....................................................................................-.1,800 ¤ אני רוצה לדעת איך המפרט הזה ואם יש חלק שצריך לשנות אז איזה.. (המחשב לא צריך להיות הכי הכי.. שיהיה סביר ולמשחקים כמו COD4, PES). תו…
-
- 12 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מעבדוCore 2 Duo E6320 BoxוIntel 1016 ש"ח לוח אם intel guard fish 965 s77/ddr2/pl/965q/v 572 ש"ח זכרוןוDDR2 2048MB 800MHZ CL4- G.Skill - 529 ש"ח כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIeוGigabyte 805 ש"ח כונן דיסקטים 1.44 40 ש"ח מסך מסך מחשבוFV926WוProviewו 1033 ש"ח כונן קשיח WD2500AAKSוWestern Digital 408 ש"ח צורב DVDופנימיוAD7170AוNECו18וXו 185 ש"ח מארז atx ללא ספק tzag elita - achilla 305 ש"ח ספק כוח sweex BAOOO110 GOLD 650W DUAL FAN 255 ש"ח סה"כ לפני הנחה:5,252 15.93% הנחה:836 סה"כ אחרי הנחה:4,416 15.50% מע"מ:684 סה"כ לתשלום: 5,100.00 כולם להגיב חוות דעת מחיר אם יש יותר זול/מה דעתכם הצעת מחיר רשת OMC
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט תקציבי לחבר (ללא מסך ) הבחור קצת לחוץ בכסף (סטודנט) ולכן המפרט צריך להיות בהתאם חשבתי ללכת על סוקט 939 אבל זה מייקר את המחיר ולכן אולי עדיף ללכת על סוקט 754 (מבוסס מעבד בעל ליבת פלרמו) אל אם כן תמליצו אחרת נ.ב. מאחר והחבר מאד התרשם מהביקורת כאן http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-3100e_11.html וכאן http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-2600.html . הוא לוחץ לכיוון הזה . השאלה אם הגיעו כבר סמפרונים בעלי תמיכה ב 64 BIT לארץ או בעלי REV E ? מודה מראש על העזרה ;)
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על מפרט מחשב עד 3000 ₪, ללא ציוד היקפי. אני מחפש מחשב עם דגש על כוח עיבוד – קידוד סרטים, קידוד מוזיקה (flac, mp3), עריכת תמונות (photoshop) וכמובן עבודה שוטפת, אינטרנט וסרטי HD. בנוסף הייתי מעוניין לבצע OC קל / בינוני. מבחינת שקט, הייתי מעדיף שיהיה שקט – אבל זה לא חובה. יש לי מסך 22 בעל רזולוציה מקסימלית של 1680X1050. יש לי גם את הקירור Mugen 2 rev B – אז אני לא צריך קירור למעבד. דגשים: אני רוצה כונן קשיח בנפח של 1T. כרטיס מסך - אני לא רואה טעם להשקיע יותר מ 500 ש"ח כיוון שאני לא גיימר ואני לא אנצל את הכרטיס וחבל. את המחשב אני מתכוון להרכיב לבד, לכן אין חשיבות לחנות מסוימת. המפרט שחשבתי עליו: מעבד - 727 ₪ AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX ל…
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שיתאים לי לצבא (עדיף שיהיה יחסית קטן) המחשב נקנה למטרת תוכנות מסרים ואינטרנט התקציב הוא עד 1500 ש"ח תודה.
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כל מי שמכיר בבקשה תגובות מה הפלוסים והמינוסים והאם כדאי לקנות ??? השימוש ביתי + עבודה לא גרפיקה קצת משחקים וכאלה ....
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום. אני בהתלבטויות לגבי מחשב נייד חדש ואשמח לעצות. הדבר הכי חשוב לי זה המשקל לכן זה חייב להיות מחשב 12" ומטה. הדרישות הן אינטרנט ועבודה משרדית לכן C2D-LV לא אמור להוות בעיה. חשבתי על שתי אופציות שך DELL בינתיים: D420/430 - המחיר טוב, המפרט גם רק השאלה היא אם שווה לחכות וכמה צריך לחכות ל430? כבר יש לו מפרט? XPS M1210 - היתרונות הן שזה כבר ממש מחשב והחסרונות הן המשקל, הוא כבר לא ממש קל ולפי ביקורות הבנתי שיש לו מסך מבריק ואני מעדיף מט. יש כמובן את ה X60/61 אבל הם כבר ממש יקרים. יש רעיונות לעוד דגמים? אני מעדיף להמנע מHP וLG. תודה.
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם במשהו אני קונה מחשב חדש ואני צריך את המחשב הכי טוב שאני יכול להשיג ב 10K לנצל את כל התקציב ולבנות מחשב אולטימטיבי לגיימר במחשב לא צריך שיהיה מסך או מקלדת או עכבר אבל חשוב שהוא יהיה מחשב סוס עם I7 הכי טוב שיכול להיות בלי חלקים שלא יתאימו או יהיהו פחות מהטופ בתקציב שלי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קניתי את HP pavilion dv6 1. האם אפשרי לקנות לו שלט רחוק? לא קיבלתי בערכה ולא מצאתי איזכור לשלט ברשת 2. הרמקולים ממש נמוכים וגם איכות גרועה יחסית אפשרי לעשות משהו בנידון? (שמתי לב שחלונות 7 מנמיכה דרסטית את הווליום) 3. יש אפשרות לתכנת מחדש את הכפתורים הנוספים במקלדת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום אנשים יש ברשותי נייד IBM X31 בעל מעבד אינטל 1.6GHZ ועם זכרון של סמסונג DDR SDRAM 256MHZ 133MHZ. ברצוני להוסיף מודול נוסף של זכרון. שאלתי היא האם להוסיף זכרון זהה של אותה חברה או שאין חשיבות לסוג החברה עבור הזכרון הנוסף (תאימות וכו'). במידה ואין חשיבות על איזה זכרון אתם ממליצים? בנוסף האם יש חשיבות לעשות את ההרחבה במעבדה של IBM (חלפה כבר תקופת האחריות) או לקנות ולהרכיב לבד? תודה ושנה טובה, טל
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום אחים שלי אני ממש מצטער שאני מטריד ומתקרצץ אבל אני ממש באטרף לפני קנייה.. מעבד: Athalon 64 3200+ 2.0GHz (Oem) 1 MB L2 CACHE קירור למעבד: Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 לוח אם: Albatron K8X800 PRO II K8T800 CHIPSET MOTHER BOARD FOR AMD SOCKET 754-Retail זיכרונות: OCZ Enhanced Latency Series Platinum Edition 184 Pin 1Gb (512MbX2) DDR PC-3200-Retail הארד דיסק: SAMSUNG 120GB 7200RPM SATA Hard Drive, Model SP1213C, OEM Drive כרטיס מסך: אני רוצה בבקשה הצעת מחיר על שלושתם: Ati Radeon 9800 Pro 128MB 8X APG Ati Radeon 9800 Pro 256Mb 8X APG Ati Redeon X800 Pro 256Mb 8X APG כונן תקליטורים\צורב LG GSA-4081B 8/4/4/2/12//24/16/32 DVD±RW (Retail) מארז …
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני לפני קנית מחשב נייד, אני דיי סגור על המפרט (פחות או יותר) אבל הייתי רוצה קצת מידע על חניות מומלצות למחשבים ניידים (כיוון שאני חיפאי אז חנויות מהאזור). חשוב שהחנות תתן אחריות לשלוש שנים (ולא שנה+ שנתים על חלקים), חנות אמינה (ולא מזיק שתיהיה גם זולה). תודה.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הAspire V7 הראשון יצא בתחילת מאי והיה "אמור" לצאת בסוף מאי מה שלא קרה. גרסא חדשה חדשה יותר Aspire V7-482PG לדוגמא הוצגה בקומיוטקס 2013 והייתה "אמורה" לצאת בסוף החודש הזה (יוני), ועכשיו סוף יוני ואין שום חדשות על הלפטופ הזה. הסתכלתי באתר של אייסר "קנדה" ויש שם את הלפטופ הזה אבל הוא לא זמין בשום חנות בעולם! למרות שהמפרט שלו כבר קיים... ראיתי הרבה מאוד סרטונים על Hands On של ה-V7, הגרסא הישנה אפילו אבל עדיין, אין שום חדשות בנוגע למכירה של זה. אני אציג לכם לדוגמא את ה Aspire S7-392 שהוצג בתחילת החודש בקומפיוטקס והוא כבר קיים באמזון, בעוד שה-V7 שהוצג באותו הזמן לא קיים באמזון כלל. אם למישהו יש חדשות על הלפטופ אני אשמח מאוד מאוד מאוד כי אם לא אז אני
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
עדיפות core i7 שיספיק לי להרבה שנים טובות 500 גיגה עדיף 7200 כרטיס מסך כמה שיותר טוב בשביל pes cod crysis והעיקר צפיה בסרטי hd or bd/br rips רמקולים אני לא מאמין שיש משהו טוב אבל כמה שיותר טוב מצלמה בשביל אינטרנט אופיס הורדות משחקים וסרטים אני מצאתי את זה: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1747-720.htm זה גם הומלץ פה באתר.. עם יש עוד דגמים מומלצים אז למה לא העיקר שלא יקרה מצב של צאוור בקבוק בחומרה(חומרה מאוזנת) שיהיה אפשר גם לחבר ב hdmi לטלויזיה!!! תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
חברה שלי מעוניינת לקנות מחשב לצורכי גיימינג כבד (כן חברה גיימרית אני יודע זכיתי ). אני רוצה לעזור לה להרכיב מפרט טוב וצריך את עזרתכם. התקציב שלה הוא בין 4-5 אלף כרגע לא צריך מסך, רק חומרה ללא ציוד היקפי והיא לא מתכוונת לבצע OC. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
אז ככה לא מצאתי את התת-פורום הנכון לפרסם את זה - וזה נראה לי המקום הכי נכון מצטער אם זה לא הכי קשור לפורום. הזמנתי לחברה שלי את המחשב הזה, קיבלנו אותו אותו לפני כמה ימים החלפנו את המערכת הפעלה לאקס פי הכול עובד מצוין - בסך הכול היא מאוד מרוצה עכשיו יש לי שאלה קטנה : אין לי שמץ של מושג לגבי הכרטיס מסך \ מעבד אני לא מבין במחשבים ניידים - זה בדיוק המחשב שלה : http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?productid=1696 ורציתי לדעת אם הוא מסוגל להעלות לה את הסימס 3, ואם לא אז אולי לפחות את הסימס 2 ? אשמח לשמוע תשובה, אין לי איך לבדוק את זה מאחר וגם חברים שלי לא מבינים במחשבים ניידים, זה המשחק היחיד שהיא מוכנה לשחק בשביל להעביר את הזמן הפנוי שיש לה באוניברסיטה שהיא תתחיל באוקטובר.
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לבחור נייד בשביל מישהי, כאשר מדובר על המחשב היחיד בבית (תחליף לשולחני). יוצב ראוטר בבית, והמחשב יעבור בין הסלון, חדר השינה, והחדר של הילד שלה (בן 3 וקצת). מטרות המחשב הן עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים לילד (לא יודע מה משחקים בני 3 בימינו - אני שחקתי נמלולים), ואולי צפייה בסרטים מדי פעם, אבל אני בספק. גם אם כן, סביר שיירכש כבל והמחשב יחובר ל-LCD - אז דרושה יציאת ווידאו נורמלית. גודל מסך - ניידות היא לא קריטית, ולכן נראה לי ש-15.4 יהיה עדיף. משקל - לא קריטי, אבל שלא ישקול טון. אין צורך בזמן סוללה יוצא דופן, שכן חיבור לחשמל תמיד יהיה אופצייה. תוספת בלוטות' יהיה נחמד, לסנכון הסלולארי. כונן קשיח אני לא יודע, אבל בטח 160 יספיק, למרות שבטח לא יזיק …
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/print_svcart.php?scID=Rwa5Z5XM מה דעתכם אני רוכש היום לשנות משהו להחליף?? תודה CHEERS !
-
- 11 תגובות
- 840 צפיות
-
-
* מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * מסך מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא קריטי, רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - רגיל * משקל רצוי? - לא קריטי, רצוי קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDM I, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) -לפחות חצי טרה * כונן אופטי? כן…
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני כרגע עובד עד הגיוס ואני חושב לקנות משחק כזה בערך... מפרט עצבני עם לוח טוב עם סלי עם כרטיס מסך 6800GT שאחרי שנה ככה שיגיעו משחקים חדשים יותר אני יוכל להוסיף עוד 6800GT ואני ממש צריך את ה LCD אני מקוה שזה אחד טוב למה אני לא כל כך מבין בזה... ואני לא חושב שכדאי לי לקנות מ KSP הייתי מעדיף לקנות בזיגזג אבל שם קצת יותר יקר ואין את כל מה שיש פה... |: תודה מראש לעוזרים לשפר. מעבדי ?AMD? Price Units Total AMD Athlon 3200 64Bit 939 1120 1 1120 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NXP-SLI (s939) NF4 1020 1 1020 זכרונות? DDR 400 Price Units Total DDR 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 390 2 780 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E 22…
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי 5 שנים בהן אני משתמש באותו המחשב (אני חושב שיצא לי בתקופה הזאת לשדרג הכל חוץ מלוח האם והמעבד) החלטתי שהגיע הזמן להחליף. אני זקוק למחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים, תוכנות גרפיות וסביבות פיתוח תוכנה. התקציב הוא 4000 בערך ללא ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גרפיקה (3D design), סביבות פיתוח תוכנה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך …
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לגיימינג בתקציב מקסימלי של 4K. אין צורך במסך, ציוד היקפי וכונן דיסקים. אין כוונה לצריכה מוגזמת של מקום לכן מבחינת אחסון מקום , SSD של 300GB בערך יעשו את העבודה. רצוי שהמפרט יורכב בחנות KSP או IVORY (למרות שעל IVORY שמעתי לא מעט ביקורות שליליות) כיוון שאלו החנויות היחידות שיש לי נגישות נוחה אליהן. תודה . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, …
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-