עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ametrine,

שלום, רציתי לדעת האם הלפטופ DELL Inspiron 1545 T6500 נחשב כאיכותי. הנייד נועד ללימודים, סרטים, משחקים פשוטים ביותר. האם אתם ממליצים על הדגם הנ"ל? מסגרת הכספית היא סביבות ה 3000 ש"ח, כך שאין צורך להשוות עם לפטופים יקרים יותר מ 3200 ש"ח, אלא רק עם לפטופים במחירים אלו. תודה.

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  2. Started by Amit Alon,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אפשר מעט לחרוג אם לא מספיק ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (CSGO ובסגנון) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד לא מיועד לתוכנות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שא…

3. כרטיס מסך GF 7600 יתווסף בהמשך........ וגם עוד 512 זכרון. לוח אם GIGABYTE GA-945GMF-S2 מעבד אינטל E6300 Intel® Core 2 Duo 1.86 GHz זכרון PQI 512MB DDR2 667MHZ DVDRW LG DVD-RW DL Super Multi X18 BLACK HDD Seagate 160GB SATAII ST3160815AS מארז ASUS TA651 BLACK/WHITE/BLACK סה"כ מחיר 484 $ = 2350 ש"ח כולל מע"מ

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by dr computer,

2 מעבדים XEON 2.4 גיגה זיכרון 40 גיגה הרד דיסק ואת כל השאר אני לא יודע אבל זה מחשב של IBM ואמרו לי שהכל בו IBM כמה הוא שווה היום

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by Maya Mentzel,

היי מחפשת לרכוש מחשב נייד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 מעדיפה לא לחרוג אבל התשובה תהיה תלויה בכמה לחרוג או על מה אצטרך לוותר על מנת לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. עיבוד נתונים: נתונים פיזיולוגיים, EEG, Eye tracker. ניתוח הנתונים ובניית גרפים ומודלים. שימוש בתוכנות כמו מטלב פייתון ותוכנות ייעודיות לצורך כך. מעט פוטושופ: עריכת תמונות 3. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה כן אופיס לא חייב 4. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by j,

שלום לכולם, אחרי שבעזרתכם קניתי מחשב מעולה, הגיע הזמן לדבר חדש. אני רוצה לקנות מחשב HT לסלון, מחשב זה יהיה מחשב שני ולכן לא חייב להיות 'מופרע'. המחשב הזה יחליף את הוידאו או yes max וגם כדי לשמוע מוזיקה. אני רוצה שאיכות התמונה וכן איכות השמע תהיה מעולה. בסלון יש כבר מערכת קולנוע ביתית טובה וגם מסך תומך HD. השליטה תהיה מהספה אז אני צריך גם סט אלחוטי שלא יגמגם במרחק של 5.5 מטרים. רצוי גם שלט שיהיה חוצה קירות, אם מישהו מכיר. אני גם ראיתי את המיני מק האם הוא יענה לדרישות? אני לא מכיר אותו כל כך. האם הPS3 כשייצא יעשה את כל זה? אם כן, אולי כדאי לחכות תודה מראש לכל העוזרים!

• 13 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by talhag,

שלום אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים, חשוב שיהיה לו מסך גדול. ושיהיה יחסית מהיר, לא כל כך מחפש נוטבוקים. תקציב - 2000 - 3000 * מטרות המחשב - עבודות משרדיות, לימודים * גודל המסך - לפחות 15 * משקל רצוי - לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, יתרון ל HDMI * בלוטות - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח - 200 GB * כונן CD/DVD? צורב - לא חובה * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא (docking station מחוץ לתקציב) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא תודה לעונים...

8. אהלן, בקרוב אני כנראה עומד לקנות מחשב חדש. אין לי תקציב אינסופי, אבל אני רוצה מחשב חזק שיחזיק להרבה זמן, מקווה שלא כזה שיהפוך להיות גרוטאה תוך 3 שנים. כרגע אני מתלבט בין שני מפרטים, ואני אשמח מאוד לקבל את עזרתכם. המפרט הראשון הוא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1045&CatCode= כאשר אני מתכוון לשדרג את הדיסק הקשיח שלו מ-160GB ל-320GB, ואת כרטיס המסך המשולב שיש בו לכרטיס לא משולב Nvidia GeForce 8600GT 512MB. המפרט השני הוא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=794&CatCode= כאשר אני מתכוון לשדרג את המעבד ל-E8400, ואת הספק שמגיע עם 300W ל-400W לפחות. המחירים יוצאים די דומים. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר לגלישה באינטרנט, צפייה והורדה של סרטים ומשחקים…

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  9. שלום! אני צריך המלצה למחשב נייד לצרכי תכנות. צריך להיות מספיק חזק להריץ VStudio7 וכלי פיתוח ל- Java בקלות יחסית (כלומר, שיהיה 2GB זכרון). גם המשקל חשוב לי, אבל פחות. ראיתי שני מוצרים (בשניהם צריך להרחיב זיכרון): http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3243&catcode=510 http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3410&catcode=200 אני צריך המלצות אלו מבין השניים טוב יותר, מבחינת אמינות, התחממות, רעש , תדירות תקלות וכו'. כמו כן, המצלות נוספות יתקבלו בברכה. תודה!

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  10. שלום חברים, הרכבתי את המפרט בקישור. http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=127754 אשמח לשמוע מבעלי ידע ונסיון האם החלקים שנבחרו באיכות סבירה או שיש כאלה שעדיף להימנע מהם. במיוחד הייתי רוצה לדעת אם גוף הקירור והמארז הם הבחירה הכי טובה מבחינת עלות/תועלת. אין דרישות מיוחדות כלפי אלה - רק שיעבדו ושלא ירעישו בצורה קיצונית. השימוש יהיה תחנת עבודה שמציגה הרבה גרפים בדפדפן, על מסך מלא. הדרישות הן עבודה עם המסך שבחרתי: מסך 43" ברזולוציה 4k@60hz, מה שמצריך חיבור DisplayPort. מבחינת מעבד זיכרון ודיסק אני די סגור. תודה, מיכאל

11. טוב אז אחרי שהתקלקל לי היס בחדר, המחשב מתחיל להרעיש בצורה בלתי רגילה ואני מתחיל ללמוד הגעתי למסקנה שאני אקנה מחשב חדש ללימודים כבר+אתקין עליו קודי ואחבר אותו לטלוויזיה (סטרימר נראה לי פשוט פיתרון מפגר לא?) בכל מקרה הינה הטופס תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משהו קריטי אז אפשרי 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה תכני HD למה הוא הולך להתחבר לטלוויזיה וקצת גיימינג פשוט.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני לומד תיכנות אם זה משנה.. וזהו, אול…

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  12. לא צריך: רמקולים, מסך, מקלדת ועכבר, HD. המחשב משמש למשחקים ולתכנות. בנוסף אם זה אפשרי (שלושה חיבורים?) שהמחשב יהיה מחובר לשלושה מסכים- שני מסכי מחשב לעבודה שוטפת, וטלוויזיה לצפייה בסדרות וסרטים. כרגע האפשרוות היחידה היא לשחק עם הכבלים כל הזמן, וזה לא הכי אידיאלי. - לא מבצע OC - עדיפות למעבד אינטל - לא משנה NVIDIA/AMD - חשוב שיהיה שקט, המחשב בחדר שינה. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by kobibo,

אודה להצעה עבור מחשב המיועד בעיקרו למשחקים וקצת קידוד סרטים. ללא ציוד הקפי ללא פלופי וללא צורב DVD ! ארצה לראות בהצעה: דיסק אמין ושקט בנפח 160GB . קירור למעבד של Bigtyphon . סטיק של 1GB ( בעתיד הקרוב הוסיף עוד 1GB ). ספק איכותי ומארז מאוורר ושקט. בסכום של 4700 ש"ח כולל הרכבה ( אנא נסו לא לחרוג מהתקציב ).

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  14. שלום בעקבות הצלחת הנייד הקודם שקניתי בעקבות התייעצות כאן( ), החלטתי לנסות את מזלי שוב: אני מחפשת מחשב נייד לאבא שלי, צלם חובבני וחבר קהילה אינטרנטי מושבע. התקציב: 3.5-4K השימוש העיקרי: אינטרנט, אופיס. בנוסף, הוא מעוניין ללמוד Photoshop לעריכת תמונות, אך אין צורך במחשב "חיה" יותר מדי. מימדים: 13"-14", עדיפות ללא כונן אופטי, קל כמה שיותר. חשוב שלא יתחמם, זאת הבעיה העיקרית של המחשב הנוכחי. בנוגע ל- Brands, המחשב הנוכחי הינו Dell, אך קיבלנו המלצות גם בנוגע ל- Asus. אני קצת חוששת מ- Asus בגלל תחושה "פלסטיקית" שלעיתים קיבלתי מחלק מהדגמים, אך אשמח לשמוע המלצות על דגמים מכל החברות אשר אתם ממליצים עליהם ממקור ראשון. תודה נטלי.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by Mustang81,

שלום לכולם. אני רוצה להתייעץ איתכם לפני הקניה. אני רוצה לקנות את המחשב Dell Inspiron 6400 המפרט שלו הוא: מפרט טכני מעבד Intel® CoreTM 2 DUO Processor 2.0GHz T7200 מסך רחב 15.4 WXGA (1280 X 800 רזולוציה) TrueLifeTM כרטיס מסך ATI Mobility Radeon® X1400, זיכרון 256 עם טכנולוגיהHyperMemory דיסק קשיח 120GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 512MB X 2 DDR2 667MHz 8.5 GB/s with dual channel Memory, Maximum 4GB כונן אופטי צורב DVD פנימי DVD+/-RW מערכת הפעלה לבחירה Microsoft Windows XP Home או Professional אחריות שלוש שנים אספקה יומיים תכונות נוספות מודם מובנה 56K1 V.92 כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g Wireless 1390 כרטיס רשת 10/100 network interface adap…

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  16. אהלן, לצורך לימודים סרטים הורדותת קצת משחקים. שיהיה מחשב שיחזיק הרבה זמן ושלא יצטרכו להטעין אותו כל שניה בחשמלץ גר בראשון לציון תל אביב והסביבה. תודה תקציב 4500 ש"ח אפשר לחרוג קצת מהמחיר אם מדובר ב 300-400 שח פלוס מינוס ומשהו שהוא שווה את זה. וקריטי. תודה!!

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  17. מבקש חוות דעת על מפרט מחשב עד 3000 ₪, ללא ציוד היקפי. אני מחפש מחשב עם דגש על כוח עיבוד – קידוד סרטים, קידוד מוזיקה (flac, mp3), עריכת תמונות (photoshop) וכמובן עבודה שוטפת, אינטרנט וסרטי HD. בנוסף הייתי מעוניין לבצע OC קל / בינוני. מבחינת שקט, הייתי מעדיף שיהיה שקט – אבל זה לא חובה. יש לי מסך 22 בעל רזולוציה מקסימלית של 1680X1050. יש לי גם את הקירור Mugen 2 rev B – אז אני לא צריך קירור למעבד. דגשים: אני רוצה כונן קשיח בנפח של 1T. כרטיס מסך - אני לא רואה טעם להשקיע יותר מ 500 ש"ח כיוון שאני לא גיימר ואני לא אנצל את הכרטיס וחבל. את המחשב אני מתכוון להרכיב לבד, לכן אין חשיבות לחנות מסוימת. המפרט שחשבתי עליו: מעבד - 727 ₪ AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX ל…

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by plonter,

לפעמים יש צורך במוצרים שהיחוד שלהם הוא דווקא הצבע. אז שמנו קישור באתר למוצרים ורודים 🙂 יש ניידים, ציוד היקפי ובקרוב (כחודש וחצי) יהיו מארזים ורודים .... מחשבים ניידים, טלפונים ושאר מוצרים ורודים באתר ... אז מקווים שעזרנו למי שדווקא ורוד חשוב לו/ה 🙂

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  19. Started by ben389,

שלום. אני בהתלבטויות לגבי מחשב נייד חדש ואשמח לעצות. הדבר הכי חשוב לי זה המשקל לכן זה חייב להיות מחשב 12" ומטה. הדרישות הן אינטרנט ועבודה משרדית לכן C2D-LV לא אמור להוות בעיה. חשבתי על שתי אופציות שך DELL בינתיים: D420/430 - המחיר טוב, המפרט גם רק השאלה היא אם שווה לחכות וכמה צריך לחכות ל430? כבר יש לו מפרט? XPS M1210 - היתרונות הן שזה כבר ממש מחשב והחסרונות הן המשקל, הוא כבר לא ממש קל ולפי ביקורות הבנתי שיש לו מסך מבריק ואני מעדיף מט. יש כמובן את ה X60/61 אבל הם כבר ממש יקרים. יש רעיונות לעוד דגמים? אני מעדיף להמנע מHP וLG. תודה.

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שאיתו אוכל לבצע עבודה ביתית שגורה - גלישה, סרטים, מוזיקה, מיקרוסופט אופיס וכיוצ"ב (אני סטודנט שמגיש עבודות), וכמו כן אני עורך וידאו (Avid MediaComposer 5, קצת Photoshop ו- AfterEffects). הדברים שחשובים עבורי: - כאמור ביצועים שהולמים עריכת וידאו. - חיבורים שמתאימים לוידאו (בעיקר eSata). דברים שרצוי לתת עליהם את הדעת, אבל הם לא הכי חשובים: - ניידות (אני אמנם אסחב עם המחשב לאונ' ועוד, אבל אין לי בעייה לסחוב קצת משקל על הגב, אם יתברר שפה קבור הכלב). - גימור יפה ועמיד (כלומר לא פלסטיקי מצועצע ומסך מתנדנד). ראוי גם לציין שאני לא חייב מסך 17' למרות שידוע שעדיף מסך גדול עבור עריכת וידאו, כי אני מתכנן לבצע את העריכה לרוב בבית, ואז אני מעדיף לקנות בנפ…

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by r1980,

האחד של HP http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1846 והשני של LG http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1976 מה שהכי חשוב לי: עד 6000 ש"ח חברה טובה. במיוחד מבחינת שירות ואחריות. מבחינת נתוני חומרה: שיהיה קל. הכי קל שאפשר. כרטיס מסך - רק לא NVIDIA יציאת S-VIDEO מתקדם יחסית - T8300-T7000 אם יש דגמים מומלצים אחרים, אשמח לשמוע. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by Frequency,

הי, מעוניין לקנות מחשב ללא ציוד היקיפי לעבודה עם אוטוקד, כולל קצת 3D. תקציב 4000, להשתדל לא לחרוג. אז אחרי מספר בדיקות הגעתי למפרט הבא: Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray , יחידות 1 ₪1063 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4033 Gigabyte GA-PH67-UD3-B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪484 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2545 Antec EarthWatts EA500D 500Watt 80Plus, יחידות 1 ₪291 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1726 SAPPHIRE HD 7850 1GB GDDR5 256Bit Dual Fan, יחידות 1 ₪1093 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4029 Cooler Master Elite 430 Windows No PSU כולל חלון צד, יחידות 1 ₪252 http://www.rsm.co.il/product.aspx?producti…

23. Started by hopla,

שלום. אשמח עם תמליצו לי על לפטופ של חברת asus דרישות: מסך בגודל 12-13 מצלמה מובנת+מיקרופון, אבטחה (טביעת אצבע וכו) ארד דיסק 160GB 1GB -RAM כמה שיותר זמן בטריה קל משקל. אחריות בין לאומית לשימוש משרדי מוזיקה סרטים ואינטרנט. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by Mikox,

שלום תוך פחות מ24 שעות אני קונה מחשב מכיוון שעליי לחזור ולשרת את המולדת... טוב קצת רצינות, במסגרת תפקידי אין לי זמן להתעדכן בכול עולם החומרה ואני תקוע שנתיים מאחור. אני אשמח עם חכמי הפורום יעזרו לי. 1. מה התקציב המקסימאלי?3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך.. 3500 אמור להספיק. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מכוון בעיקר למשחקים חדשים כגון GTA V וחבריו שיוציאים בקרוב.. כמו כן גם להצגת סרטים באיכות גבוה ולחבר למסך טלוויזיה מיידי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד …

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by elad-k1,

שלום אני חייב דחוף מיפרט עד 3 k פחות או יותר טיפה הדברים החשובים שיהיה מעבד חזק, לוח אם חזק,וכרטיס זיכרון אכותי ומהיר, וכרטיס מסך סביר (גם שלא יהיה פשוט מדיי).זה החלקים החשובים והשאר רגיל תודה

• 14 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים