ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מחפש נטבוק\לפטופ נטו לראיית סרטים\סדרות באיכות HD.. משהו קטן עד 13 אינץ' אפילו 13 זה גדול מידי לא מחפש איכויות של מחשב זה לא מחליף את המחשב הנייח שיש לי בבית או משהו זה סתם בנוסף רק לסרטים וטיפה אינטרנט פייסבוק וזה.. חשוב רק שיריץ סרטי HD, שיהיה בלוטוס ושיהיה כמובן USB שאני יוכל לחבר את הכונן קשיח ולראות את הסרטים.. אם אפשרי קצת יציאת HDMI זה יהיה מעולה אבל לא מאמין לא נראה לי שאפשר יהיה למצוא משהו במחיר כזה בכל מקרה התקציב עד 1500 אם יש משהו באמת מומלץ ואמין אין לי בעיה לשלם עד 2000 ש"ח.. המחשב הזה נראה לי דווקא סבבה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7952&CatCode=315 מה אתם אומרים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לבנות מחשב לאחותי לאחר שהקודם מת. המחשב ישמש כמחשב כללי, עם הרבה מאוד צפיה בוידיאו, אינטרנט ואופיס . אני לא רואה צורך במשחקים כרגע. אז כל עוד הכרטיס מסך המובנה יריץ סרטים באיכות 720P בצורה טובה אני לא רואה צורך בכרטיס מסך. חשוב לי מאוד רכיבים איכותיים , שקט ואסטטיות כי המחשב ישב על כוננית מגובהת יחסית במקום חסוף ובמרחק קטן מהאוזן. וישמש לאורך זמן, כלומר עדיפות לתקנים (כמו USB3) /תושבות מעבדים חדשות עם מנת שיהיה אפשר לשדרג בקלות יחסית. אני רוצה שבתוך התקציב יכנס גם מסך 22 איכותי (כמו הDELL 2209WA) יש צורך גם בשלט למחשב ועדיפות לצג LCD על המארז וקורא כרטיסים. אם אפשר ליצור משהו בתקציב קטן יותר אני אשמח, אבל אני מעדיף לא לחסוך על מסך ומארז כי אלו חלקי…
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אני מחפש נייד כמתנה לחברה. כיום היא עובדת עם VISUAL STUDIO 2008, אבל עוד חודשיים בערך היא תשתמש בו לרוב לאינטרנט ואופיס וכו'... ראיתי את הניידים של ה 10" והם פשוט קטנים מדי ונראה לי שגם חלשים מדי (ATMO N270). אבל ה 15.4" אולי גדולים ומגושמים מדי - לא מצאתי איזה משהו בין לבין (משהו כמו 13" עם DUAL CORE) חשבתי לקנות את ה LENOVO G550 - אבל חבר המליץ לי לא לקחת LENOVO. יש רעיונות? אני צריך לרכוש את זה עד יום רביעי! תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 5K, אבל ניתן לחרוג קצת. בגדול המחשב צריך להריץ בצורה טובה (רמת מדיום+ לפחות גרפית) את המשחקים הבאים: 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כאמור, משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית - לא חייב להיות שקט מאוד, אבל שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם…
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אופיס, אינטרנט. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה. לא. ג) המחשב לא למשחקים. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך בכונן דיסקטים. 5. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב? 7 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה אבל אני ירצה מחשב שיוכל להריץ WIN 7. יש לכלול הרכבה. 8. אין חנות מועדפת. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: AMD Phenom 2 X2 545 3.0Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ₪505 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1114 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪237 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 Gigab…
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי קריאה בנעוץ, מצאתי ש: אז רציתי לדעת האם המחשב שלי הוא אחד מ-1% האלה.. המחשב הוא hp compaq 6730b תודה!
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום רב משהו יכול לומר אחת ולתמיד, איזה מחשב יותר טוב? Pentium או AMD. אי מעוניין לרכוש מחשב לצורך משחקים ועבודה בסיסית עם תוכנות אופיס וכד'. תודה
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מחשב למשחקים כולל מסך 19 אינץ' ואם אפשר שני מפרטים אחד לOC אחד בלי..אני רוצה לראות את ההבדלים..ושיהיה מהחלקים הכי איכותיים וטובים
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אפשר בבקשה מפרט ב10500 ללא oc אם מסך ורמקולים ואם ישאר כסף אז לoc ואני מבקש מינימום מסך 22 איצ'
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אוקי חברה בחרתי עכשיו 2 מפרטים ואני צריך לדעת איזה יותר טוב ל: -משחקים כבדים -אוברקלוק גדול(ככל הניתן) מפרט1: DFI Lanparty UT NF4 SLI-DR Expert Maxtor DiamondMax 10 250GB 7200 16MB ATA-133 NEC ND3540A XFX GeForce 7800 GT Overclocked X2 Ultra X-Finity 600-Watt SLI Ready Power Supply ThermalTake Tsunami OCZ Dual Channel Gold GX 2048MB PC4000 DDR 500MHz Thermaltake Big Typhoon Logitech Z-3e AMD Athlon 64 3200+ מפרט2: NEC ND3540A ThermalTake Tsunami OCZ Dual Channel Gold GX 2048MB PC4000 DDR 500MHz Enermax 535-Watt Thermaltake Big Typhoon Logitech Z-3e Maxtor DiamondMax 10 250GB 7200 16MB ATA-133 Powercolor Radeon X1800 XT AMD Athlon 64 3700+ DFI LP UT NF4 Ultr…
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
טוב אני רוצה להזמין את המחשב הזה , זה מחשב זה למשחקים כבדים לא בנוי לOC אני רוצה שזה יעבוד לי על הרזולציה הכי גבוה שיש .. בלי תקיעות עם יש שיפורים או דברים כאלה תגידו לי עכשיו למה אני הולך להזמין התקציב שלי הוא 4,500 ש"ח http://i43.tinypic.com/21njn8y.jpg
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן ידידיי, אני מחפש מחשב נייד כבר זמן רב יחסית אבל מתקשה לבחור אחד ספציפי מהסיבה העיקרית שאני לא רוצה לפקשש ולא מבין מספיק בנושא. לאחרונה החלטתי למצוא מאמרים או כתבות וקראתי די הרבה. עדיין, כאחד שמכיר הרבה יותר את תחום הנייחים התקשיתי להבין בניידים בלי שהחזקתי אחד ביד בפועל. מסתבר שזה עולם אחר ולכן באתי לכאן למעשה כפי שכתבתי בכותרת, אני עושה כמה דברים והמחשב מספק לי מענה כולל. הוא לא תחליף לנייח בבית, אני פשוט בבית רק בסופי שבוע. אני גם רוצה לשחק בו, בעיקר League of Legends, Fifa 12, A.V.A, CS:Source, Battlefield 3 ומשחקי רשת אחרים, עם זאת לא רוצה להיות מוגבל מדי. הוא צריך לשמש ללימודים כיוון ושנה הבאה אני מתחיל ללמוד. בנוסף אני מעצב גרפי ומתכנת (אתרי אינטרנט …
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט מחפש מחשב שיעבוד לי חלק בלי תקיעות לשימוש יומיומי עם עבודה של כמה תוכנות במקביל. 1 ) מחשב עד 5000 שקל א ) אם אפשר לחסוך אז רצוי אך שלא יפגע בדרישות. 2 ) המחשב לשימוש של עריכה גרפית, עיבוד נתונים וקצת ממש תכנות. א ) משתמש באופן יומיומי במספר תוכנות במקביל כמו autocad, solidworks ועוד, וצריך שהוא ירוץ חלק. ב )גודל מסך 15.6-14 אינטש 3 )אין צורך בציוד היקפי 4 )רצוי זמן חיי סוללה יחסית ארוך 5 ) אין צורך להקפיד על שקט 6 )לא מתוכנן oc או שדרוג עתידי כלשהו 7 ) בעל מערכת הפעלה מובנית 8 ) קנייה מתוכננת עד סוף החודש 9 ) אין דרישה מיוחדת לחומרה או חיבור נוסף. 10 ) תכנות רצויות: icore7 u. כונן ssd , זיכרו…
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מסך 22 אינץ של סמסונג אני מאוד רוצה את המעבד E8400 ואני מאוד מתלבט לגבי איזה כרטיס מסך לקחת, אני חושק ב SAPPHIRE HD 4870 1024 MB TOXIC אבל המחיר שלו מופרז לאללה, מצד שני אני לא רוצה להתפשר ואז להתבעס שמשחקים לא רצים לי חלק... הבנתי שיש עוד טובים כמו ה GTX260 שבמבצע בפנדה (של GAINWARD BLISS 995 ש"ח או של אינוביז'ן ב 900 ש"ח). השאלה אם התפשרות לא תגרום לי להתחרט בעתיד? האם הכרטיסים של GAINWARD ו INNOVISION יתאימו ללוח אם EP43-D3SL? אם תוכלו להרכיב לי מפרט עם כל הנתונים הנל במחיר של עד 3500 ש"ח זה יעזור לי מאוד! תודה! נ.ב די חשוב לי שהמחשב יהיה שקט כמה שאפשר... תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שעונה על הדרישות הבאות: גודל מסך: 13.3 אינץ' תצוגת מסך: מאט (לא שקוף) זיכרון פנימי: 8GB RAM זיכרון חיצוני: 120GB SSD (לא משנה 2.5 אינץ' או M.2) מעבד אינטל בעל 4 Cores ו-8 Threads מצאתי את המחשב הזה: (רק שהוא 14 אינץ' שזה קצת ביאס אותי) https://system76.com/cart/configure/galp3 מבחינת המחיר הוא נראה לי בסדר גמור העיניין שאני רוצה לראות עוד אפציות קיימות... תודה!
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם כונן הדיוידי במחשב הנייד שלי לא מתפקד : לא מצליח לקרוא שום דיסק , ובטח שלא לצרוב מחיפוש על הבעיה שלי בגוגל נודע לי שהבעיה הזו לא מיוחדת רק אצלי אלא קיימת אצל המון אנשים שבנייד שלהם יש להם את הצורב הנ"ל הבעיה היא , שבניגוד לשאר החברות שבמחשביהן יש את הצורב הזה (דל , טושיבה) שהוציאו עדכון קושחה ופתרו את הבעיה אסוס לא הוציאה עדכון כזה. באותם פורומים ראיתי שניתן לעשות פעולה שנקראת קרוס פלאשינג עם העדכון של דל למשל על הצורב שבמחשב שלי וזה לא יוצר שום בעיה מכיוון שמדובר באותו הצורב בדיוק אשמח אם מישהו יעזור לי לבצע את הפעולה הזאת (קצת בעסה לפטופ חדש בלי כונן אופטי , בטח כשאי אפשר לתקן אותו) תודה מראש לכל מי שיעזור לי משה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי חברים 👋 עושה רילוקיישן ולכן שוקל למכור את ה-PC והציוד הנלווה, ורוצה להבין מה מחיר הוגן היום. אשמח לשמוע הערכות. לא מצאתי פורום יעודי לנושא. ולכן שואל כאן מפרט מלא (בן 3 שנים, שמור מצוין, ללא OC): CPU: Intel Core i7-12700 MB: Gigabyte B660M AORUS PRO AX DDR4 RAM: Corsair Vengeance LPX 32 GB (2×16 GB) 3200 CL16 GPU: Gigabyte RTX 3070 8 GB SSD: Samsung 980 Pro 1 TB NVMe PSU: Antec HCG 850 W Gold Case: be quiet! Pure Base 500DX White Cooler: be quiet! Shadow Rock 3 Monitor: Samsung Odyssey G7 32" (LC32G7XT) אפשר למכור כמכלול או בנפרד (כרטיס מסך ומסך בנפרד אם צריך). מה לדעתכם טווח מחירים סביר? תודה! 🙏
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
- 2 followers
-
-
מטרות: עריכה גרפית, משחקים כבדים, סרטי HD יש דרישה ל4 ליבות בעיקר לi7 ולא תושבת אחר או משהו כזה מפרט: Intel Core i7 920 GIGABYTE EX58-UD3R OCZ Platnium 1333 CL7 2X3=6GB WD 320GB 7200rpm 16MB X2 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI- Sapphire NZXT ADAMS TT ToughPower 600W 6560 ש"ח עפ"י מחירון KSP איך המפרט באופן כללי לדרישות הנ"ל ואם למישהו יש חוות דעת על KSP או ניסיון עבר איתם אשמח לשמוע?
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להרכיב מחשב חדש, המיועד בעיקר לעיבוד ועריכת תמונות (פוטושופ, פרי-הנד, פלאש וכו'). שמעתי שמעבדי אינטל ידועים שהם טובים יותר לכך... האם נכון? בנוסף, איזה זיכרון כדאי לקנות, ואיזה כרטיס מסך? האם יש רכיבים שמיועדים לכך? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 3 מחשבים: dv6263 dv2351 dv6282 ברור שהאחרון הוא הכי טוב מבין השלושה - אבל המחיר גם קובע. אני מעוניין במחשב שיביא את התמורה הטובה ביותר לכסף כי בסה''כ ההפרש בין שני הראשונים לאחרון הוא משמעותי. מה אתם חושבים? זה די דחוף. תודה.
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגראפיקה ותכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).: photoshop cs6 כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: gta v 3 battlefield, וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
המפרט כרגע: CPU: E6300 1.86@2.8 MB: ASUS P5B DELUXE MEM: G.SKILL 2GB PK DDR2 800 GRAPHIC: GF 8800GTS 320MB אני משחק על מסך 19 רחב ברזולוציה 1400*990 איפה החוליה החלשה כרגע? זכרון, מעבד, כרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
מטרות המחשב- עבודה משרדית, משחקים בינוניים (כמו pes), הורדות וצפייה בסרטים. אין צורך במסך, צורב, מקלדת, עכבר ורמקולים. העדפות: הארדיסק- 160 ג'יגה זכרון-2 ג'יגה לוח אם שיש לו גם IDE (להארדיסק ישן) כרטיס מסך עם יציאת DVI ויציאה לטלויזיה (לא חובה יציאה לטלויזיה) אם אפשר מפרט גם עם מעבד אינטל וגם amd תודה מראש * הרכבתי מפרט: 662 מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box AMD1173 427 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 38415 392 זיכרון TwinMOS DDR2 1024B 800Mhz CL5 TMOS1GBDDR2-800 (כפול 2) 265 כונן קשיח Westren Digital WD1600AAJB 160GB 1600AAJB 384 מארז כולל ספק HEC 6A19 400W 6A19-400 904 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 512MB PCIe NCX1950PRO-512 79 הרכבת מחשב + וב…
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ללא ציוד היקפי מסך קיים : SAMSUNG FULL HD 22 המחשב בחדר שינה : חשוב מאד שקט . חיבור HDMI למסך משחקים קלים - צריך להריץ משחקים כמו FIFA 2011 GTA IV לא הכרחי הגדרות מקסימליות . מעבד INTEL בלבד כרטיס מסך עדיפות ל NVIDIA תקציב עד 2500 ללא חריגה ללא ציוד היקפי מארז : קטן יותר מהרגיל עדיף אבל לא הכרחי
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לינק מצורף לעמוד שבו הוא מוצע. http://dealhayom.buy2.co.il/m-Main/DailyDeal/Index/b26af8b3-acff-48b4-9d67-88b0340a8240?details=show&utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=DH_NATIONAL_17_12_2012 תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-