עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ferrari599,

אני זקוק למחשב למשרד. אני צריך שהוא יהיה מהיר ושלא יגמגם. אני אעבוד ביעקר עם אופיס, ואינטרנט. כמו כן, למחשב יחובר מסך LCD של 42 אינץ בנוסף למסך של המחשב עצמו שהוא בגודל 22 אינץ. אז צריך כרטיס מסך שיוכל לעבוד טוב. ראיתי בבאג את המחשבי מותג של HP שנראה לי שהם יעשו את העבודה. אני יודע שאם אני אבנה לבד יהיה יותר זול, אבל השאלה היא, איפה? לא ראיתי אף חנות נורמאלית בהרצליה, רמת השרון, רעננה או אפילו בתל-אביב. ובקשר למחשבי מותג של HP בבאג, הם מומלצים ? התקציב הוא למחשב עצמו ללא ציוד היקפי.

• 13 תגובות
    • 852 צפיות
  2. Started by ran911,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מסך עד 15 אינץ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר מסך טוב , לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל , מיועד לסטודנט בלימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמ זמן סוללה ארוך ככל שניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג ש…

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by Casper17,

אשמח לקבל הצעות למפרטי מחשב עד 4000 ש"ח רק תציינו מאיזה חברה אתם ממליצים לקנות את המחשב...

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by Allanon,

שלום חברים, אשמח לדעתכם על המפרט הבא. המחשב מיועד למשחקים בלבד, כבדים ככל שיהיו, כרגע ב 1080p (ובעתיד אולי גם oculus rift). בהחלט אנסה לבצע OC - לכן אני מתלבט לגבי לוח אם. כרטיס מסך כבר יש - 970gtx, דיסק קשיח, מסך וכו' כנ"ל. תקציב הוא כ 5000 שקל. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 BX80662I76700K - Intel - i7-6700K Skylake Quad core CPU - 4 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Box... שלוש שנים אחריות - נמכר רק כחלק ממערכת ולא בנפרד כמות: - 1 - 2005/1965 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-Z170X-Gaming-3 - Gi…

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by ashkenazone,

למי שמחפש מחשב נייד לשימושים משרדיים (צפייה בסרטים תמונות מסמכים וגלישה באינטרנט) ורק מבקש כוח עבודה, יציבות ומינימום תקלות, לא שווה לקנות Macbook Air באיביי עד 4000 שקל ככה? אני לא צריך הרבה מקום על ההארדיסק, גודל המסך סבבה לי, וגיימינג לא מעניין אותי בכלל. השאלה היא אם יש אלטרנטיבה טובה יותר באותו תחום מחיר?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  6. שלום רב! אני זקוק להמלצה על מפרט למחשב שעיקר השימוש בו יהיה לצורך עריכת גרפיקה (Photoshop CS2+), שרטוט של מכונות בתחום הרפואה והאופטיקה באמצעות תוכנות CAD (AutoCAD, SolidWorks ודומיהן), וכן לצורכי שימושים משרדיים (עיבוד תמלילים, צפיה בוידאו, גלישה באינטרנט וקריאת דוא"ל). עד מחיר של 4500 ש"ח (ללא מערכת הפעלה וללא מסך). השאיפה היא להישאר בגבולות התקציב, אך חריגה עד 5000 אפשרית, במידה ואכן תהיה מוצדקת. חשוב לציין שהמחשב ישמש בעיקר למטרות שפורטו מעלה, ואין תכנון שישמש למשחקים (למעט סוליטר ופריסל) המפרט לא כולל מקלדת\עכבר\רמקולים\מצלמת אינטרנט שכן הם נשארים מן המחשב הישן. המחשב לא עתיד לעבור OC וכן אין חשיבות רבה לשקט (כל עוד זה לא מפריע באוזן כשעובדים עליו, בהמולה של יום רגי…

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by dnco,

מארז-ATX מפואר+3 מאוררים+X2 USB קידמי-500W לוח אם-INTEL G41-1600MHZ/GIGABYTE-הדור החדש מבית GIGABYTE מעבד-Intel® Core™2 E7500/2.93GHZ/3MB/1066FSB-אחריות כל החיים! זיכרון-KINGSTON-2048MB PC6400-800MHZ-למהירות מסחררת כ.מסך-NFORCE FX8400/512MB/HTPC-חזק במשחקים! כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel®Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek*ALC888S ד.קשיח-320GB SATA 2/16M-נפח איחסון ענק כונן-LG/NEC-DVDRW X22-הצורבהמהיר בעולם! מולטימדיה-סט מקלדת מולטימדיה+ע.אופטי ארגונומי מתנה-אנטי וירוס 2009 מחיר 1550 מחשב2 מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאונד USB קדמיות 3מאוררים לוח אם-INTEL-G41/1600MHZ/M7-תומך בכל סוגי המעבדים! מעבד-Intel® Dual-Core E6500-2.93GHZ-2MB-1066…

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  8. Started by JediMaster,

intel pentiom4 2.8 ht 1024k 800mhz socket 478 cpu 1876 preseoctt (1166) asus p4p800s-e delux 848p mada board (772) fx 5900 xt (1199) kingston 512 ddr pc2700 400mhz (646) 80g sata wd 7200rpm 8mb buffer serial itl (497) Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Orange Screwless Gaming Case (P/S not included) (364) אני לא נעול על ה כרטיס מסך ואני רוצה להוריד טיפה את המחיר אבל איך המפרט בכללי לדעתכם ומה כדי לשנות בשביל להוריד כסף מבלי שירד הרמה

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  9. המחשב יקנה מ KSP כי הם מאוד קרובים אליי משום מה אני רואה המלצות על מארזים בסיסיים אם אוכל לדעת למה ? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים כמו מקס פיין 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינו…

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  10. שלום, יש לי מחשב Dell Inspiron 1520 מלפני כמעט 4 שנים, מצויד בדיסק SATA 160GB 5400 RPM. אני שוקל להחליף את הדיסק הזה ב-SSD בהשקעה של 500 ש"ח. מקריאה אונליין אני רואה שזה אמור להיות אפשרי. כמה שאלות: [list type=decimal] [*]האם SSD SATA 3 יעבוד כהלכה עם ממשק SATA ותיק של האינסיפירון הזה ? [*]אני יודע שדיסקי SSD נבדלים באיכות ה-controller שלהם. על איזה דיסק SSD בגודל 60GB עם בקר טוב הייתם ממליצים ? רצוי לא לעבור את ה-500 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by Swimmer,

4200 שקל MAX למשחקים כבדים ללא מערכת הפעלה לא ל-OC בלי מקלדת ונספחים מארז בלבד

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  12. מחפש נייד למשחקים, פוטושופ, ולייטרום. יכול להזמין לארה"ב. מה אתם אומרים על המחשב הזה? https://www.microsoft.com/en-us/p/dell-g3-15-gaming-laptop/8thnj2tttgfc/3c02?activetab=pivot:techspecstab בנוסף ראיתי גם את אלה: https://www.acer.com/ac/en/US/content/model/NX.GTSAA.005 ו- https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834155024&Description=gtx%201050%20laptops&cm_re=gtx_1050_laptops-_-34-155-024-_-Product מי מביניהם נראה לכם הכי טוב? והאם בכלליות הדילים שווים, או שנתקלתם במשהו יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  13. אוקי אני צריך מפרט למשחקים לחבר אני הכנתי שני מפרטים אחד אינטל ואחד amd אבל יש לי סטיות רציניות תעזרו לי לצמצם המפרטים מהאתר www.pchardware.co.il אם למישהו יש נסיון אם החנות הזאת וחניות אחרות אני ישמח לשמוע אוקי נתחיל עם האינטל Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1059.95 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-V Intel 848P Motherboard (HT, FSB800, SATA, DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, LAN, USB 2.0) [ ¤ 439.76 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 285.56 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 434.88 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 960…

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  14. Started by RadeonXt,

שלום חבר'ה, זקוק להמלצות על מפרט ב-3K גג, ללא מסך. הדרישות אינן גבוהות למעשה - המחשב ישמש בעיקר לטובת אינטרנט ופחות למשחקים וסרטים.

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (פייסבוק, מוזיקה, שיחות וידיאו בסקייפ, גלישה באינטרנט, וורד וכו' וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, המחשב צריך לבוא קומפלט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5, שלא יהיה רעש של מטוס ממנו אבל לא להשקיע כסף בזה שהוא יהיה שקט במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ל…

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by blueeye,

איך המפרט הזה חברה?: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤822 לוח אם: DFI LANPARTY DK X38-T2RB ¤871 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 DUAL DVI - RETAIL ¤1269 דיסק קשיח: SAMSUNG 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD642JJ ¤392 צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS30 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤153 זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC ¤415 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 610W : S61EPS ¤517 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי:4967 ¤ המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il יש לי בתקציב עוד כ-500 שקל יש משהו שכדאי להוסיף או לשדרג מה…

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by naorM,

1. מה התקציב המקסימאלי?לא יעבור את ה3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BattelField 3 Mw3 ועוד משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל 27 אינץ(גדול....) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  18. אני לפני רכישת מחשב עם המפרט שלהלן . אבקש לבדוק אם המפרט מאוזן ואין בעיות ניסתרות שלא שמתי דגש עליהם בנוסף אני מתכוון לבצע המהרה בגבול הנורמה. אין צורך לבנות מפרט שישתלם יותר מבחינה כלכלית אלה מפרט שבתקציב הזה או עם חריגה קטנה יהיה טוב יותר מבחינת ביצועים. בכל מקרה אם המפרט הזה טוב מלתחילה אז אשמח לשמוע חוות דעת . בנוסף יש כבר ברשותי 2 כרטיסים evaga 980gtx ftw והם יורכבו ב- sli בדגש על הזיכרונות יש ברשותי את הזיכרונות F3-1600C7D-16GTX קישור לאתר היצרן http://www.gskill.com/en/product/f3-1600c7d-16gtx האם הזכרונות מתאימים ויספקו את התמורה.למרות שהם 1600 הם עם תזמונים של cl 7 בכל מקרה אם צריך להחליף זיכרונות על מנת לקבל יותר ביצועים אשמח לקבל חוות דעת להלן המפ…

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  19. Started by yura_gr,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב להורים בתקציב מקסימלי של 1500 שקל. - אין צורך לרכוש: מסך, מקלדת, רמקולים ועכבר. - רצוי שיהיה צורב DVD - השימוש העיקרי הוא לגלישה באינטרנט, בין היתר צפיה באתרים כמו יוטיוב (אפשר גם באיכות HD) ו-MAKO וכו... - המחשב לא מיועד למשחקים. התוכנות העיקיות בהן ייעשה שימוש הם: דפדפנים, נגני מדיה ותוכנות IM. - רצוי שהמחשב יהיה שקט, אבל זה לא קריטי. 7 בסולם מ-1 עד 10 - אין צורך במערכת הפעלה - המחשב יורכב בחנות (עדיפות ל-KSP או אייבורי) - לא מתוכנן שדרוג למחשב, אך רצוי שיהיה אפשר להוסיף לו זכרון מתישהו בעתיד - ללא אוברקלוק - איזור מגורים - פ"ת תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  20. כל מי שמכיר בבקשה תגובות מה הפלוסים והמינוסים והאם כדאי לקנות ??? השימוש ביתי + עבודה לא גרפיקה קצת משחקים וכאלה ....

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  21. צריך מפרט למשחקים + הקלטת תוכניות טלויזיה , לא צריך צורב ומסך ב - 7000 ש"ח. תודה לכולם.

• 14 תגובות
    • 852 צפיות
  22. שלום לכולם זה הפוסט הראשון שלי ואני מתבאס שיר לשלוח ת'רד חדש אבל אני צריך מחשב חזק, שיחזיק DOOM3 ויחזיק את כל התוכנות שאני מפעיל (אימיול-קיובייס-) (לא חייב בו-זמנית) הלכתי על AMD64 משום מה (חחח כי זה הכי חכם לא ?!) אז עשיתי צילום של המפרט שהבאתי מהדובים עכשיו השאלה שלי האם זה יחזיק לי ? האם זה שווה את הסכום ? בתודה מראש לכל הג'אנקים פה שכמוני - עסוקים יותר במקלדת מאשר בחברה שלהם ;D עריכה של biodome: לא מרשים לפרסם פה את החנות הזאתי, בטח שלא את מספרי הטלפון שלהם. ערכתי והעתקתי את המפרט שלך מתמונה לטקסט. Sapphire Radeon9800SE AMD A64 3200+ OEM Gigabyte GA-K8VT800 Pro Thermaltake Venus 12 OCZ 1GB PC4000 Performance Dual Kit Seagate 160gb 8mb SATA Total: 6186nis באהבה FL4M…

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by AdiD,

*תקציב: 3500 חריגה גג 100~, ניתן גם פחות מ 3500 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), סרטונים, תוכנות להנדסה(כנראה בעתיד) * גודל המסך? 13~14 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. 5~ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 128~SSD 256 * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות ל3 שנים , שיהיה אמין. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה. *הערות: קראתי גם שכדאי פאנל IPS , אם יש אז שיהיה. כל שאר האלמנטים פחות חשובים.

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  24. Started by bastard007,

המחשב ישמש ללימודים קלים כגון: דרישות בסיסיות לתוכנת C, JAVA,אסמבלר, ואופיס למיניהם. בין היתר לצפיית סרטים בקטנה, ולמשחקים בינוניים לא כבדים... ואינטרנט אנא ממכם חשוב מאוד שהוא יירכש באתר בעל אפשרות ל 36 תשלומים - TMS, http://www.hi-fi.co.il ואם אתם מודעים לעוד אתרים בברכה (: * גודל המסך? 13 -14.1 * משקל רצוי? רצוי שיהיה נמוך ויהיה קומפקטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? סוללה הוא פרמטר חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 360 יכול להספיק * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך במערכת הפעלה * האם יש לכם…

25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל עד כ 8K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ניתן להתעלם מנושא כרטיס המסך משום שיש כרטיס מסך יעודי שנקנה כבר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 4 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים