עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. דרישות: מסך: 13-14 אינץ' דיסק קשיח - 256 ג'יגה SSD זיכרון: לפחות 4 DDR3 עם אופציה לשדרוג. צורב: ללא. כרטיס מסך: מעדיף NVIDIA/ATI המלצות טובות עם דגם של אינטל גם יתקבלו. סוללה: לפחות 6 שעות. חברה: ASUS, DELL, SONY, LENOVO תודה רבה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by someone2007,

OC זאת אופציה אבל רק במצב שהמחשב ממש לא יסחוב אני לא מתכון לשדרג מעבד דיסק קשייח מספיק לי 160 יש לי מסך 19'' כאשר יצאו משחקי DX10 אני אעבור לויסטה לא צריך ציוד הקפי ולא צריך צורבDVD אני מרכיב את המחשב לבד אני מעדיף מעבד אינטל אבל גם AMD זה טוב אם יש הבדל משמעותי מבחינת עלות/תועלת אם שחכתי משהו תכתבו אני אוסיף

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  3. אני לפני רכישת מחשב עם המפרט שלהלן . אבקש לבדוק אם המפרט מאוזן ואין בעיות ניסתרות שלא שמתי דגש עליהם בנוסף אני מתכוון לבצע המהרה בגבול הנורמה. אין צורך לבנות מפרט שישתלם יותר מבחינה כלכלית אלה מפרט שבתקציב הזה או עם חריגה קטנה יהיה טוב יותר מבחינת ביצועים. בכל מקרה אם המפרט הזה טוב מלתחילה אז אשמח לשמוע חוות דעת . בנוסף יש כבר ברשותי 2 כרטיסים evaga 980gtx ftw והם יורכבו ב- sli בדגש על הזיכרונות יש ברשותי את הזיכרונות F3-1600C7D-16GTX קישור לאתר היצרן http://www.gskill.com/en/product/f3-1600c7d-16gtx האם הזכרונות מתאימים ויספקו את התמורה.למרות שהם 1600 הם עם תזמונים של cl 7 בכל מקרה אם צריך להחליף זיכרונות על מנת לקבל יותר ביצועים אשמח לקבל חוות דעת להלן המפ…

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  4. שלום, יש לי מחשב בן 3 שנים עם המפרט הבא: מעבד : e6300 ללא OC לוח אם: gigabyte 965p ds3 - לא תומך במעבדים עם 45nm זכרון :kingstone 3gb 667mhz הרדיסק של 250GB , ספק של 300W לא גינרי , מאוורר למעבד-GOLDEN ORB יש לי מסך 22" שעובד ברזולוציה של 1680X1050 אני מתלבט בין קניית מחשב חדש (ב 4-4.5) לבין שדרוג של המחשב הנוכחי עם Q6600 ו 4850HD או (4870HD אם זה עדיף) וספק חדש במידה וצריך. אני מעוניין במחשב שיוכל להריץ כל משחק חדש ברזו' הטיבעית של המסך ויעבוד בצורה חלקה. בנוסף אם כדי באמת לשדרג האם השידרוג יוכל לתת לי מחשב שיהיה שקול פחות או יותר למחשב חדש בעלות של 4000-4500 ש"ח? לגבי OC , הטמפ' של המעבד שלי הן כרגע 50 מעלות במנוחה אז אומנם לא החלפתי לא משחה כבר שנתיים אבל אני לא בטוח …

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by mynush2004,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש ומתבלבל בין 2 סוגי מעבדים: 1. Intel® Pentium® Dual-Core Processor 2. The Intel® Core Duo processor מה ההבדל בין המעבדים השונים מבחינת ביצועים, צריכת חשמל, חדשנות? אני מעוניין במחשב שישמש אותי בעיקר ל-office,גלישה,צפיה בסרטים ותמונות (לא משחקים כבדים), איזה מעבד אני צריך? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אם אפשרי לחסוך אז מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות תכנותיות, הרצת המון תוכנות בו זמנית, משחקים לא כבדים במיוחד, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). phpED, phpDesigner2010, אינטרנט, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הוא לא כל כך לגיימינג אבל שיריץ משחקים בהגדרות גבוהות משחקים כגון nba 2k11, call of duty וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by PCguy,

כבר למעלה מחודש שאני מתלבט בשאלה איזה מערכת עדיפה למטרת:- משחקים 20% אינטרנט 70% ותוכנות כלליות 10% אני אישית מעדיף את הAMD אך אינני צריך את הSLI ואפילו לא ממש את הNF4 אבל אני מאוד רוצה מערכת עם PCI-E ולכן האם כדאי לשלם המון על לוח של AMD או שאין סיבה ולוח 915 של אינטל יעשה את העבודה? המערכת היא +\- כזו: amd 3000 939 לוח תואם עם PCI-E כרטיס מסך XFX 6600 Nvidia 1gb זכרון{2*512} וכמובן כל השאר או אותה המערכת עם אינטל 3.0g 775 ולוח 915 של gigabyte או asus או msi אז מה אתם המומחים אומרים? ובבקשה תנו לי תגובות כי אני רוצה להחליט על סמך מס' רב של תגובות אז פליזז

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by The-Devil,

אני רוצה לבנות מחשב לבן דוד שלי הדרישות שלו זה מחשב שיחזיק להרבה זמן ובשביל זה הוא מוכן להשקיע 4500 ש"ח (-+ 500 שקל) הוא ישתמש במחשב למשחקים (בעיקר ל CS:S) אבל רוצה להיות מוכן גם למשחקי העתיד ושלא יצטרך להחליף את המחשב בקרוב אני רוצה שיהיה לו מעבד של AMD64 3200+ עם nforce 3 אבל מכיוון שאני כבר לא כ"כ מעודכן בנושא החומרה לאחרונה אני פונה אליכם תודה מראש

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by LeonBello,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, לכן אני מתחיל לעבוד בקרוב. בכל מקרה, רציתי לקבוע תקציב יעד, אז רציתי לשאול- אני מעוניין לקנות מערכת חזקה למשחקים, שתוכל להפעיל את המשחקים היום על הגדרות גרפיות גבוהות, עם לוח אם שאוכל לשדרג בעתיד (לדוגמא, שיצאו כרטיסי הDX10), אני אשמח עם הלוח יכלול גם מערך AGP (ל7600GT, אני רוצה לקנות בינתיים כרטיס מסך למערכת הנוכחית שלי, שאוכל להנות ממשחקים עד השידרוג. וכדי שלא אצטרך לקנות כרטיס חדש לפני הDX10...), מישהו יכול לתת לי תקציב יעד למערכת כזו? אם תוכלו להוסיף מפרט זה יהיה נחמד. ועוד שאלה, כדאי לקנות בינתיים את ה7600GT? או לחסוך גם את הכסף הזה למערכת, כי יכול להיות שזה יקח כמה חודשים טובים עד שיהיה לי מספיק כסף למערכת חדשה... ואין לי סבלנות לחכו…

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  10. אני עומד ללחוץ על הכפתור של הקניה, רק תאשרו לי את זה... המחשב מיועד למשחקים, ללא OC, ובעתיד לשדרוג של כרטיס המסך ל-DX10 עד 6000 מאושר?

11. Started by Harbi,

שלום, יש לי כאן מפרט שהרכבתי מKSP השימוש של המחשב הוא לאחותי לעבודות לבית ספר וגלישה באינטרנט לא יותר מזה [table][tr][td] [/td][td]סוג [/td][td]תמונה [/td][td]שם המוצר [/td][/tr][/table]יצרן אתר זמינות איפוס [table][tr][td][/td][td][/td][td]כמות[/td][/tr][tr] [td] [/td][td]מעבד אינטל : [/td][td] [/td][td]Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]1 [/td][td][/td][/tr][tr] [td] [/td][td]מאוורר למעבד : [/td][td] [/td][td]Zalman SZ CC92HS CPU Cooler [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]1 [/td][td][/td][/tr][tr] [td] [/td][td]לוחות אם למ…

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by leoleo,

שלום לכולם, אודה לקבלת חוות-דעת על המפרט בדגש על המארז ולוח האם. שיהיה יום טוב לכולנו CPU : Intel® Core 2 Duo® E4300 1.8Ghz 800Mhz FS With EM64T for Supporting 64Bit Operating Systems Motherboard : Intel Shrewsbury G965 for LGA775 VGA : OnBoard High Quality Intel 950 GPU *Optional - Any PCI-E Card Can Be Added To This PC LAN : 10/100/1000Mbps OnBoard, Cable/ADSL Ready Sound : Onboard 6-Channel High Quality HDD : SEAGATE 200GB SATA2 7200RPM 8Mb Buffer Case : JSP TECH White MINI ATX 400W Optical Drive : LG DVD Writer Dual Layer X18 Flash Card Reader : Internal 7 in 1 Memory : DDR2 667Mhz 2* 512Mb Total 1Gb Dual Channel DDR2 Keyboard & Mouse : Included LOGITECH Heb/Eng+…

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  13. Started by elad78,

היי, אלו יצרניות (כמו HP, Dell) מומלצות לקניית לאפטופ, בדגש על אמינות, שירות ואיכות חלקים? מביניהן, האם יש מומלצות יותר ופחות? האם אפשר ללכת בביטחה יחסית על כל לאפטופ מהחברות האלו, או שיש סדרות מסוימות שכדאי להימנע מהן?

14. שלום לכולם הרכבתי מחשב חדש שנועד למשחקים ואינטרנט מה דעתכם. לוח אם: msi k7n2-l delta זכרון : Infineon dual ddr 400mhz 256m דיסק קשיח: samsung 40g 7200 כ.מסך: msi geforce fx5200 128 מעבד: amd athlon 2500 מסך: מאג 17 אינץ שטוח וכל הציוד הנלווה לא בעל חשיבות סה"כ עלה 3300 ש"ח . מה אתם אומרים .

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by amitrotem,

שלום יש לי לנובו U350 במחשב יש חריץ SIM (אבל אין מודם) הכנסתי להרחבה כרטיס מודם PCI של חברת HUAWEI Mobile Connect - 3G Modem דגם (אני חושב) E730 חיברתי את המודם ללוח התקנתי דבריברים, המחשב מזהה את המודם עכשיו אני לא מוצא תוכנה שבעזרת אני יוכל לחייג דרך הסים. מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת..? תודה

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  16. היי, כרגע יש לי מחשב עם המפרט הנ"ל AMD 3500, 6600GT, 1GB GIGABYTE, 250GB(kashiah), Asus (אני יודע שלא רשמתי הרבה דברים, אבל זה מה שאני זוכר) בכל אופן הבאתי את המפרט הזה כדי שתביאו לי מפרט למחשב החדש הרבה יותר חזק, טוב ומהיר התקציב שלי נע בין 5000-5800 פרטים שאני רוצה לברר לפני - מזה ליבה כפולה או מרובעת(מה יותר מומלץ, מכל הבחינות) אני מעדיף AMD(מה יותר מומלץ ולמה) דברים נוספים - צורב - יש צורך. מסך - אין צורך. רמקולים, עכבר ומקלדת - אין צורך. והדבר האחרון - המפרט : ) תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by BandiT,

מצאתי את המפרט הזה בסכום של 2748 הצרכגים שלי הם שיתוף קבצים מוזיקה אינטרנט, מדי פעם משחקים(לא גיימר) המפרט הוא לוח אם: MSI K8N NEO3-F מעבד AMD Athlon 64bit 3200Plus זיכרון 512MB DDR 400Mhz דיסק קשיח 160GB Serial-ata 7200rpm 8MB Cache מארז SUPER ATX 6 USB 2.0 2 בחזית + 4 מאחור כרטיס מסך Geforce 6 FX6200 PCI-Express upto 256MB With Torbo-Cache כרטיס קול RealTek ALC655 6 Channel audio codec כרטיס רשת Marvell 10/100/1000 אם המפרט הזה לא טוב יש משהו יותר כדאי במחיר דומה?

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין …

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  19. אני מנסה להרכיב מערכת מבוססת אינטל Q6600 ו8800GT 512mb (בגרסת OC רשמית), במארז ANTEC 900 ומסך 22". מעוניין בהמלצה על לוח-אם, זכרון (2GB DDRII) וספק כח שיהיו SLI READY - כך שבעוד שנה כל מה שאני אצטרך לעשות זה להוסיף עוד 8800GT (שעד אז המחיר שלו יירד משמעותית) ואולי להוסיף זכרון. בדיסק קשיח אני מתלבט אם לשלם עוד קצת ולקבל סיגייט 32MB 500GB או להסתפק ב16MB. בנוסף, אני אשמח להמלצה על קירור (בהתחשב בכך שאני לא מתכוון לעשות OC בעצמי בשום שלב) ומסך 22" טוב למשחקים (במחיר של בערך 1.5K, חשבתי על ה226BW, אבל הבנתי שיש איתו בעיות שמוכרים אותו עם כל מיני פאנלים פנימיים מחברות NO-NAME ואין אפשרות לגלות את זה). תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 3.01.2008 בשעה 12:53:57 דברים ששכחתי לציין בהו…

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  20. שלום, אני מחפש לעצמי מחשב נייד עד 4000 ש"ח 4500 בלחץ (עדיף פחות) לצורך לימודי הנדסה. הדרישות היחידות שלי הם: 1 ג'יגה זיכרון ולפחות 80 ג'יגה הארד דיסק. המחיר מאוד משמעותי בעיני היות ואני קונה שני מחשבים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  21. Started by ofergpr,

מחשב נייד עד 7000 ש"ח לשימוש משרדי ואפשרות לשחק משחקים (לא צריך להיות מחשב במיוחד למשחקים אבל שיוכל להפעיל משחקים אפילו באיכות נמוכה) צריך שיהיה במחשב צורב DVD 100-200 גי'גה. אפשר הצעות בבקשה זה די דחוף

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Started by gmpc,

שלום, אודה להמלצה מצד אחד המומחים לחומרה המיועדת למשחקים. אני רוצה להרכיב מחשב בתקציב של עד 3000 שקלים - אין צורך ברכיבים הבאים: יש צורך ב: לוח מעבד זכרונות כ. מסך מארז * קיים ספק כח של CORSAIR 500 ודיסקים קשיחים ( SATA ) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  23. Started by גד קרן,

שלום מבקש המלצה למחשב לשימוש משרדי, אינטרנט וקצת יוטיוב תקציב עד 4000שח. מעדיף מעבד i5 תודה גדי 0544505977

24. Started by nirtzen,

המחשב מיועד לתכנות + VM + עריכת תמונות (פוטושופ + לייטרום) , ושרטוט (אוטוקאד) המטרה - שיעמוד בכל המשימות האלו + יתחבר לשני מסכים במקביל , ויחזיק מעמד כמה שנים. (המחשב הנוכחי הורכב ב 2009 ומחזיק מעמד , אבל היום כבר כבד לו) * שימו לב שבמפרט אין הארד דיסק בעל נפח גדול , היות ואעביר את ההארדיסקים הקיימים היום. מערכת ההפעלה והתוכנות ישבו על SSD. [TABLE=align: right] [TR] [TD]3[/TD] [TD]מעבד אינטל[/TD] [TD=colspan: 2]מעבד אינטל Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Box[/TD] [TD]1[/TD] [TD]1790[/TD] [/TR] [TR] [TD]23491[/TD] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD=colspan: 2]קירור למעבד Arctic Freezer i30[/TD] [TD]1[/TD] [TD]195[/TD] [/TR] [TR] [TD]34579[/TD] [TD]לוחות אם למעבדי אי…

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  25. שלום ותודה מראש הורדתי מה STEAM קאונטר סורס בתשלום וקיבלתי ביחד איתו את גירסת הBETA רציתי לדעת האם יש איזו סיבה לכך למה הם ממשיכים להפיץ את הבטא? לא נראה לי הגיוני.. סוף סוף זה עוד כמות רצינית של מקום דבר שני: עם איזו תוכנה אוכל לייצר מפות והאם זה אמור להיות מסובך? דבר שלישי: ברצוני לקנות כרטיס מסך GTS250 של NVIDIA כדי להרציץ משחקים בסדר גודל חומרתי של ''קאונטר סורס'' ויש לי מעבד פנטיום E2180 שהבנתי שזה מיועד למשרדים ולא לגיימינג מצד שני זו המרה של פנטיום 4 שהיה בזמן יציאת המנוע הגרפי סורס.. האם יהיה שיפור בתוספת הכרטיס מסך בכך שהמשחק ירוץ לי חלק? (בנתיים יש לי כרטיס מובנה בלוח ואני יכול לשחק רק במפות קטנות כי הם לא דורשות הרבה כוח.. או זיכרון) המפרט שלי הוא pntium E2180 …

• 4 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים