עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי, רק דבר אחד , אני רוכש ככל הנראה מksp בתלפיות ירושלים, אז לפי המלאי שלהם עדיף שהמפרט יבנה

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? 6500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים / גרפיקה / מסחר יומי בבורסה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). photosop באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? BENQ FP93GX יוחלף למסך FULL HD מחפש המלצה. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CRYSIS 1/2 , GTA IV, DIRT3 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  3. לא מדובר במפרט מלא (אין צורך במסך/ציוד היקפי/ספק כוח/כוננים אופטיים/הארד דיסק), ואת הבסיס שלו אני חושב שכבר יש לי, אבל עדיין יש לי כמה שאלות פתוחות... השימוש במחשב: יהיה רב תכליתי - סביבות פיתוח, מולטיטאסקינג כבד, פוטושופ, אינטרנט, סרטים לא מתוכנן אוברקלוקינג, ואני ממש לא גיימר, אבל יהיה נחמד אם למחשב תהיה יכולת להריץ משחקים ברמה סבירה יש לי ספק כוח מעולה של אנרמקס שיחזיק את המערכת, וכוננים אופטיים/הארד דיסקים... הרכבתי משהו בסיסי, תגידו לי אם הוא מתאים לצרכים שלי - ויחזיק מעמד הרבה זמן: מעבד: Core i7 860, s1156, 8MB Tray 1400 ש"ח לוח אם: Gigabyte P55M-UD2 540 ש"ח DDR III 1600Mhz - 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 770 ש"ח (שאלה: כמה טעם יש בללכת על 6GB? …

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  4. Started by JediMaster,

אחים שלי אני חפשתי לפני חודשיים מחשב ואז יצא כתבה על הורדה במחירים בקרוב אז החלטתי לחכות עם זה חבר שלי עשה לי מפרט אבל אני לא כל כך מרוצה ממנו. חבר אחר שלי הפנה אותי לפה אמר לי שפה מבינים מה שהם עושים יש לי תקציב 4000 שקל מיועד בעיקר למשחקים המחשב אני רוצה עקרונית על המחשב שלי radeon 9800 pro ואני מעדיף מעבד אינטל כל השאר בידיים שלכם תעשו לי מחשב סוס בחיית נשבר לי כהשטויות אני רוצה מחשב תודה לכל העוזרים

5. Started by ofir1992,

יש ברשותי מחשב נייד של ACER מדגם-Aspire 4741G,ואני מנסה להריץ עליו SC2,הוא רץ די בסדר בסה"כ, אבל שאני מגיע לקטע שהמשחק ממש בעומס,אז המשחק יורד ל7 FPS,אף על פי שהוא אמור לרוץ חלק על מדיום לפי מה שראיתי. הוא יורד ל7 FPS על כל הרמות גראפיקה. מבחינת מעבד לא אמורה להיות בעיה,בגלל שיש לו מעבד מדגם I5-430,ולפי מה שבדקתי זה באמת לא בעיה במעבד, אז לפי מה שהבנתי זה או בעיה בכרטיס מסך או בעיה בזיכרון. הנייד מכיל כרטיס זכרון מדגם DDR3 3GB,וכרטיס מסך מדגם GEFORCE 310 עם 512 זכרון (למרות שהוא משתמש באופן קבוע ב1700 זכרון בגלל הזכרון המשותף). מה שלא הגיוני לי פה זה שהמיפרט הזה אמור להריץ SC2 בקלות על גראפיקה בינונית,אבל מתי שיש ממש הרבה עומס אז הוא לא מצליח להריץ את זה על FPS נורמאלי גם…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by קלוקיי,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

7. Started by Tal Israeli,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש סוללה נוספת למחשב נייד מדגם Acer Aspire 2920Z. לא ברור לי ההבדל בין סוללה מקורית לבין סוללה חליפית. מה עדיף? דבר נוסף, כמה בערך צריכה לעלות לי סוללת 6 תאים לדגם זה והיכן ניתן לרכוש (הדגם הזה אינו נמכר יותר למיטב ידיעתי)?

8. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ומצאתי ששני המחשבים האלה, DELL 6000 ו NEC I SELECT 5610 (בסביבות ה 7000) הכי מתאימים לצרכיי. המפרטים של שני אלה הם ממוצעים : P M 1.73 512 DDR2 GEFORCE 6200 או X300 (לפחות לא אינטל משולב) HD 60 או 80 5400 וכו... אם שמעתי ביקורות די טובות על ה DELL, ה NEC בכלל לא מסוקר. במידה ויש למישהו את אחד משני אלה והוא יוכל לחלוק את התרשמויותיו, או שיש המלצות אחרות, אשמח לשמוע... תודה.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  9. Started by shaydotan,

חברים תעזרו לי מה עדיף? איך לוחות foxcon

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  10. Started by ordohan,

שלום הינה תמונה של המפרט שאני רוצה לקנות יש לי שתי שאלות (אחרי התמונה) 1)בחרתי במעבד e6320 שיש בו 4mb בהתחלה בחרתי ב e6300 עם 2mb ההבדל בכסף קטן מאוד מה אומר ההבדל של ה 2mb האם זה משפיע על ביצועי המחשב? 2)בחרתי בשני זכרונות ראם של 512 האם זה עדיף על אחד של גיגה? 3)מה אתה אומרים בכללי על המחשב? תודה

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  11. שיהיה מחב' טובה ועם המלצות מניסיון או ידע

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by ranger_z,

מצ"ב ביקורת: http://www.geek.com/spire-pacific-breeze-laptop-cooler למישהו יש ניסיון עם משטח הקירור הזה? המחשב שלי עכשיו בקיץ נורא מתחמם (hp dv6500 עם כרטיס מסך gf8400) קראתי שיש איזה בעיה עם כל סדרת הGF 8xxx לא יודע בדיוק עד כמה זה רלוונטי למחשב שלי אבל גם כשהמחשב עובד והמעבד לא נמצא במקסימום שלו - הוא מאוד חם ובאיזור המקלדת. וזה לא נוח, אגב אני מניח שזה נובע גם מטמפ' הסביבה שהיא 34 מעלות בערך.. (כן יש לי בית חם.. אני מפחד בכלל להריץ עליו משחקים כמו דום 3 כי אני מפחד שזה יגרום לנזק למחשב בגלל החום בגלל זה נראה לי שחיוני לקנות משטח קירור יעיל ... האם כדאי בכלל להוציא יותר ממאה שקל על דבר כזה כשיש אופציות ממותגים ידועים (כמן vantec) ובמחיר יותר זול

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by Senator Stupidity,

שוב הריני חוזר לפורום המפרטים האמין והטוב של HWZone! אשמח לקבל את עזרתכם שוב, והפעם עם HTPC. כאמור - תקציב עד 4K, אולי יאושרו חריגות מוצדקות ( ). והאילוצים, בסדר חשיבות יורד: 1. חייב להיות בעל יציאות אודיו דיגיטליות (אופטי/קואקסלי), נפרדות מ-HDMI/DVI (יש לנו רסיבר ללא כניסת HDMI אבל עם כניסות אופטיות וקואקסליות). 2. חייב להגיע במארז "יפה" לפי הסטנדרטים של אמא (מה לעשות, אמא אחראית על עיצוב הסלון) - כלומר, מארז שנראה שונה ככל האפשר מהסטנדרט המקובל של "בלוקי hi-fi מלבניים", או לחלופין דק מאד. זה המארז הדק ביותר שהצלחתי למצוא בארץ - אשמח אם תראו לי אחד יותר דק (או, לחלופין, אחד שמן שנראה מגניב, כמו למשל ה-HTPC העגול של סוני) 3. רצוי שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי בתקן n, אבל…

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by jeans,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף כלל מסך 32" 4K (או דומה) - ניתן לחרוג עד 11-12 אם יש שדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונה (לייטרום, פוטושופ), משחקים - יתרון (לא חובה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מסך (מפורט למעלה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יתרון קל למפרט שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם …

15. Started by BandiT,

באותו מחיר אפשר למצוא רכיבים טובים יותר? CPU AMD 64 X2 Dual Core 3800 895 Mother Board Gigabyte GA-M61PM-S2 491 HD WD 160 יש לי הארדיסק אז לא צריך לקנות (0 ש"ח) RAM 2* A-Data 512 667MHz CL5 592 Video Card On-Board 0 Sound Card On-Board 0 CD CDRW Teac 52 יש לי אז לא צריך לקנות (0 ש"ח) Case Maca Link A-2432-5 247 Total 2225

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  16. שלום. אני עורך וידיאו ואני קונה מחשב חדש. התקציב שלי הוא בסביבות ה5000 אפשר חריגה קטנה. הרכבתי לי מפרט כזה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1593 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤866 כרטיס מסך ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 - DX10 RETAIL 644 שח דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤432 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤173 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT 563שח מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤419 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 כרטיס קול: CREATIVE SB LIVE 5 .1 129 שח עכבר+מקלדת: GIGABYTE GK-9PB 81 שח הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤80 מחיר…

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  17. שלום לכולם. אז כמו שרשמתי אני מחפש נייד לסטודנט לקולנוע. לעריכת וידאו ותמונות ושימוש יומיומי, עד 5000שח. 15 אינצ. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  18. Started by 100100,

Acer Aspire AS7741G-6426 אני חושב שמצאתי את המחשב המושלם בשבילי שנותן הרבה ביחס למחיר וייתן לי אפשרות לגיימינג לא כבד במיוחד מי יכול לתת לי ביקורת עליו?

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  19. היי, מחפש מחשב ממש מתנייד, מתכנן לעבוד עליו בפוטושופ, ווגאס וכד' ואקסס. - מסך מאט 14 אינץ FHD או לפחות +HD, - מקלדת מוארת (חשוב מאוד) העדפות ל-DELL XPS 14Z 2640m או Dell Latitude E6420. או נייד מחברה שיש לה אחריות מכובדת ל-3 שנים.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  20. * מטרות המחשב? משחקים כבדים * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מחפש מחשב טוב למשחקים כמו Battlefield 3 Borderlands 2 וכו עכשיו מצאתי את המחשב הבא ראיתי את זה ב4,290 ₪ [table][tr][td] מחשב נייד [/td] [td] Acer [/td] [/tr] [tr][td] דגם [/td] [td] Aspire V3 [/td] [/tr] [tr][td] מעבד [/td] [td] Intel® Core™…

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by AAvihayD,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4,700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שירוץ 24/7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים כבדים במשך 24/7 * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא זוכר כי אני לא משתמש בו עכשיו אבל במחשב החדש אני ישתמש בו (יש לו רזולוציה גבוהה) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? COD:Black ops , GTA IV , Bad compa…

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  22. שלום יש לי מחשב נייד hp dv5 עם מעבד של amd ליבה כפולה.. עכשיו לפעמים שאני מדליק את המחשב אני רואה שה cpu על 03%-06% מאמץ. ופעמים אחרות שאני מדליק אותו הוא על 52%-87% מאמץ.. בשני המקרים אני נמצא בשולחן עבודה ששום תוכנה ושום דבר לא פתוח ככה שיש פה משהו מוזר לא? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by Ovid,

שלום, חבר שלי ביקש לעזור לו למצוא נייד טוב, ואני חשבתי בכיוון ה EDGE והG62 השימושים הם די בסיסיים, אין צורך בכרטיס או מעבד חזק במיוחד למשחקים. אבל שיריץ 1080P ושלא תיהיה בעיה עם מולטיטסקינג.אני מניח ש4500HD יספיק לזה. רצוי סוללה טובה ,משקל נמוך יחסית. המסך חייב להיות 15" . יהיה נחמד אם הטראקפד יתמוך במולטי-טאצ' , לא מולטיטאצ' אמיתי אלא דברים כמו pinch-to-zoom . והענין של איכות בנייה כמובן, שלא ירגיש כמו פלסטיק שלא הדביקו טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  24. שלום לכולם, חבר שלי מבקש לקנות מחשב, אבל בלי ממש מושג מה הוא רוצה... 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?מעדיף לחסוך לא מוכן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?.עבודה משרדית, תכני HD, תוכנות מסחר בורסה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).שימוש באופן תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?במחפש לקנות מסך HD יש מסך נוסף שאותו רוצה לחבר למחשב 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט…

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  25. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, אני צריך המלצה למפרט למחשב משרדי עד 2500 ש"ח... מיועד בעיקר לעבודה עם אופיס ותוכנות ניהול חשבונות אין צורך בציוד היקפי ובמסך. אם אפשר מפרט שיעשה את העבודה כמו שצריך בכמה שיותר זול זה יהיה מצוין... תודה אנשים.

• 4 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.