עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by denis20,

עדיפות core i7 שיספיק לי להרבה שנים טובות 500 גיגה עדיף 7200 כרטיס מסך כמה שיותר טוב בשביל pes cod crysis והעיקר צפיה בסרטי hd or bd/br rips רמקולים אני לא מאמין שיש משהו טוב אבל כמה שיותר טוב מצלמה בשביל אינטרנט אופיס הורדות משחקים וסרטים אני מצאתי את זה: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1747-720.htm זה גם הומלץ פה באתר.. עם יש עוד דגמים מומלצים אז למה לא העיקר שלא יקרה מצב של צאוור בקבוק בחומרה(חומרה מאוזנת) שיהיה אפשר גם לחבר ב hdmi לטלויזיה!!! תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  2. Started by rebb,

http://www.miorio.co.il/Product.asp?productid=1450 אני מעוניין לקנות אותו אני קצת מבואס כי אין לו USB 3.0 אבל אני יהיה חזק. מה אתם אומרים? הצעות נוספות יתקבלו בברכה רק החברות ASUS, DELL, HP, TUSHIBA עד 3300 שקלים. תודה

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by PuppEDogg,

חברה שלי מעוניינת לקנות מחשב לצורכי גיימינג כבד (כן חברה גיימרית אני יודע זכיתי ). אני רוצה לעזור לה להרכיב מפרט טוב וצריך את עזרתכם. התקציב שלה הוא בין 4-5 אלף כרגע לא צריך מסך, רק חומרה ללא ציוד היקפי והיא לא מתכוונת לבצע OC. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  4. * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * מסך מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא קריטי, רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - רגיל * משקל רצוי? - לא קריטי, רצוי קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDM I, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) -לפחות חצי טרה * כונן אופטי? כן…

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by elad78,

היי, אלו יצרניות (כמו HP, Dell) מומלצות לקניית לאפטופ, בדגש על אמינות, שירות ואיכות חלקים? מביניהן, האם יש מומלצות יותר ופחות? האם אפשר ללכת בביטחה יחסית על כל לאפטופ מהחברות האלו, או שיש סדרות מסוימות שכדאי להימנע מהן?

6. Started by feint,

אני מחפש נייד כמתנה לחברה. כיום היא עובדת עם VISUAL STUDIO 2008, אבל עוד חודשיים בערך היא תשתמש בו לרוב לאינטרנט ואופיס וכו'... ראיתי את הניידים של ה 10" והם פשוט קטנים מדי ונראה לי שגם חלשים מדי (ATMO N270). אבל ה 15.4" אולי גדולים ומגושמים מדי - לא מצאתי איזה משהו בין לבין (משהו כמו 13" עם DUAL CORE) חשבתי לקנות את ה LENOVO G550 - אבל חבר המליץ לי לא לקחת LENOVO. יש רעיונות? אני צריך לרכוש את זה עד יום רביעי! תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  7. אני טס לחו"ל(רוסיה ואוקראינה) ואני רוצה להביא משם נייד אני אצתרך אותו לעבודה שם באינטרנט עכשיו כשאני אחזור לארץ וארצה להוסיף עברית במקלדת זה יהיה אפשרי? ואיזה נייד שווה לקנות במחיר הזה? יש נייד בסכום הזה עם אחריות בינלאומית? רצוי שיהיה צורב דיוידי הארד לפחות 40-60 ג'יגה כונן דיוידי חובה וסוללה חזקה כמה שאפשר

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  8. Started by demultiplexer,

שלום לכולם, תודה על הפורום המצוין. מבקש המלצה למחשב נייד ומסכים. דרישות: אין צורך בחיי סוללה ארוכים במיוחד אין צורך בהרבה דיסק יש צורך בהרבה זכרון RAM 14' קל משקל שיהיה אפשר לחבר שני מסכים (אני מניח שאני יכול לעשות את זה גם ברמת המסכים עם daisy chain?) אמין אין צורך בשום עניין גרפי, הכי גרפי שיהיה זה וידאו ביו טיוב יחס עלות תועלת טוב, אבל עדיף אחד יחסית זול דרישות למסכים: שני מסכים 34' יחס עלות תועלת טוב, עדיף זולים יחסית יש כזה הרבה מבחר ולא ברורים ההבדלים כך שאין לי מושג מה אני צריך לבדוק אפילו. אשמח לשמוע. תודה

9. Started by Crunk,

מחשב לאינטרנט, סרטים, ממש קצת משחקים (אבל אם כבר אז משחקים חדשים שדורשים כרטיס טוב), הורדות, גרפיקה (בקיצור המחשב עמוס- אני בד"כ פותח המון תוכנות והמון חלונות אינטרנט בו זמנית). הנה המחשב: (מחשב במבצע באייורי) http://ivory.co.il/product.asp?productid=313&CatCode= יש בחירה כזאת של שידרוג כ. מסך: תוספת לכ.מסך ATI 9250 128MB בנפרד מלוח האם בתוספת של ¤160 תוספת לכ.מסך GeForce 6 128 בנפרד מלוח האם בתוספת של ¤200 איזה יותר טוב? זה אמור להיות לתווך אחור כ3-4 שנים. וגם את המעבד ניתן לשפר: DUAL CORE 2.8 4M שידרוג למעבד 915 בתוספת של ¤90 DUAL CORE 3.0 4M 925 שידרוג למעבד בתוספת של ¤180 DUAL CORE 3.4 4M 945 שידרוג למעבד בתוספת של ¤280 שתבינו: אין לי מושג מזה הDUAL CORE,…

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  10. להלן השאלות מחוקי הפורום והתשובות שלי עליהן. אשמח לעזרה בבנית מפרט 1. מה התקציב המקסימלי? צויין בכותרת - 6K. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - משחקים, סרטים, עריכת וידאו קלה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - קיים מסך איכותי בגודל 24", רזולוציה טבעית 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים... …

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by A.S.H.E.R,

התקציב בכלל לא משנה אז תרגישו חופשי כי כל המטרה היא המפרט של המחשב , ועד כמה טוב ואיכותי . למשחקים כבדים,עם OC בינוני ,ללא ציוד הקפי, אפשרות לשקט מסוים אבל לא חייב בקשר למסך תרגישו חופשי מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 3.0GHz Q9650 : "SLB8W" - BOX בקשר לכרטיס מסך (רק AMD-ATI) לדוגמה : כרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870X2 2GB GDDR5 HDMI - RETAIL

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by faceman_007,

אוקי חברה בחרתי עכשיו 2 מפרטים ואני צריך לדעת איזה יותר טוב ל: -משחקים כבדים -אוברקלוק גדול(ככל הניתן) מפרט1: DFI Lanparty UT NF4 SLI-DR Expert Maxtor DiamondMax 10 250GB 7200 16MB ATA-133 NEC ND3540A XFX GeForce 7800 GT Overclocked X2 Ultra X-Finity 600-Watt SLI Ready Power Supply ThermalTake Tsunami OCZ Dual Channel Gold GX 2048MB PC4000 DDR 500MHz Thermaltake Big Typhoon Logitech Z-3e AMD Athlon 64 3200+ מפרט2: NEC ND3540A ThermalTake Tsunami OCZ Dual Channel Gold GX 2048MB PC4000 DDR 500MHz Enermax 535-Watt Thermaltake Big Typhoon Logitech Z-3e Maxtor DiamondMax 10 250GB 7200 16MB ATA-133 Powercolor Radeon X1800 XT AMD Athlon 64 3700+ DFI LP UT NF4 Ultr…

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  13. כמו שהכותרת אמרה, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב למשחקים באזור ה3500 ש"ח, ואם זה קריטי אני מוכן לחרוג עד ל 4000 ש"ח. השימושים שלו יהיו משחקים ואינטרנט בלבד(ללא עריכה גרפית וכו') אין צורך בציוד היקפי(רק צורב), קיים מסך 19(לא HD). השקט של המפרט חשוב לי באזור ה7-8, לא מתכנן לבצע אוברקלוקינג, אין צורך לכלול מערכות הפעלה או תוכנות, אין דרישות ספציפיות למארז מסוים או התקנים מסוימים, אבל חשוב לשמור על אופציה לשדרוג עתידי, למרות שאני מקווה שהמחשב יספק אותי לכמה שנים הקרובות. לגבי חנות, אני ממש לא מעודכן בחנויות המובילות, אבל אני מוכן לשלם עוד כסף בשביל שירות טוב. אשמח להמלצות על חנויות, ואם זה נוגד את חוקי הפורום, אשמח להודעות פרטיות לגבי חנויות טובות, כי אני לא ממש רוצה לקנו…

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by RusTy7,

אני צריך מפרט לגלישה באינטרנט (חלקה, אני לא מעוניין בתקיעה אחת), עבודה באופיס פוטושופ עם המון חלונות שרצים במקביל. שאם ארצה לשחק מתישהו או לראות סרטי HD לא יהיה בעיה. המינימום שאני רוצה מהמפרט הוא: זיכרונות: לפחות 4 גיגה DDR3 הארד דיסק: לפחות 320 גיגה (עדיפות ל 500) משקל: כמה שיותר קל מסך: עד 16" יציאות חובה: SATA,HDMI,CARD READER, ולפחות 3 USB בלוטוט ו WIFI חובה ומצלמת רשת מובנית. סאונד איכותי ובטריה חזקה אם אפשר, ממש שולי שיהיה פתיחה באמצעות טביעת אצבע. תודה רבה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by Rachel Malasa,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3200- חריגה עד 3500, וזה במידה וכולל כבר מערכת הפעלה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר ללימודים. אופיס, זום, ייתכן ותוכנות מסוימות (לימודי הנדסה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך ד גדל 14 אינץ', חשוב שהוא יהיה קל. משהו בערך 1.6 ק"ג מקס', אפשר לחרוג בכמה גרמים. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (…

16. אני רוצה מחשב נייד שיתאים לי בעיקר למישחקים אם כרטיס מסך חזק ופה ושם יכול ליהיות לללימודים. לא משנה לי המשקל שלו העיקר שיהיה מחשב חזק! ויש לי גם אוד שאלה האם הכרטיס מסך הזה הוא חזק למישחקים כמו GTA IV NVIDIA GeForece GT 130M w/512MB * מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, משחקים כבדים, צפיה בסרטים * גודל המסך?לא משנה * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? עדיף בנלאומי אבל גם בארץ זה בסדר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה העיקר שהחברה תהיה טובה ואמינה

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by asarusix,

אהלן, דבר ראשון תודה רבה לכל מי שיעזור :- :-* אני רוצה מחשב שיהיה לי ללימודים אבל לא פחות חשוב שישמש לי כמרכז בידור אמ פי שלוש , סרטים וכו משחקים זה לא ממש רלוונטי אולי עדיף שלא ;-) עם השנה שקרובה לי מעבד: אין לי העדפה בין אינטל ל AMD אבל ממה שהבנתי האינטלים נותנים תוצאות טובות יותר לווידו אבל כל גרוש מיותר רצוי להשקיע במהירות אני ממש שונא את המחשב כאשר הוא חורש במחשבות ;-) הרד דיסק: 80 GB SATA מסך: 17 אינץ/19 אינץ זאת השאלה מה עובר יותר טוב לעבודות וכו? בכל מקרה מסך שטוח אבל לא ממש ברור לי מה הסטנדרט כרגע של גודל נקודה וקצב ריענון שזאת שאלה שמטרידה אותי כרטיס גרפי - לא משנה לי אם הוא משולב בלוח האם אבל העיקר והכי חשוב שתיהיה לו TV-OUT כי המטרה היא …

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  18. שלום לכל חברי הפורום, זקוק לעזרתכם בבחירת נייד. המחשב הוא מתנה לאישתי. כרגע היא עובדת עם נייד מלפני 4-5 שנים כך שכל שדרוג יעשה את העבודה! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים ועבודה עם פוטושופ (לא באופן אינטנסיבי) * גודל המסך? 14" או 15" למיניהם. * מסך מבריק או מט? לא נראה לי שזה חשוב. רוב השימוש של הנייד נעשה במשרד\בבית כך שאין חשיבות ממשית למט... * רזולוציית המסך? סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל ככל האפשר. גמיש בנושא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? היא כרגע עובדת עם נייד עם שעתיים עבודה גג כך שכל שדרוג בנושא יורגש! 4-6 שעות זה מוגזם לבקש? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 …

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  19. Started by itay127,

אני צריך מפרט למחשב, לא מתוכנן OC, המחשב ישמש לדברים עיסקיים ולמשחקים לא כבדים במיוחד..(כמו פיפא) לא צריך מסך עבר ומקלדת.. ד"א המחשב מיועד לדוד שלי.. 2000-2400 שקל

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by yuval_200,

המחשב מלבד סרטי HD ורגילים ומוזיקה אמור לשמש גם קצת למשחקים. מעבד: Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאוורר וגוף קירור: Generic CPU Cooler For s775 לוח אם: GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זיכרונות: DDR II 1066Mhz 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel דיסק קשיח: Western Digital 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II WD10EADS כרטיס מסך : Zotac GT220 1GB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E כרטיס קול: On Board 7.1 Channel Audio צורב: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז: JSPTech T-280D HTPC Black ATX HTPC With 400W מקלדת: Teac SMX-20 Wireless Laser Keyboard With Optical Track Ball Mouse 2990 ש"ח מה דעתכם ? תודה.

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  21. מסך 22 אינץ של סמסונג אני מאוד רוצה את המעבד E8400 ואני מאוד מתלבט לגבי איזה כרטיס מסך לקחת, אני חושק ב SAPPHIRE HD 4870 1024 MB TOXIC אבל המחיר שלו מופרז לאללה, מצד שני אני לא רוצה להתפשר ואז להתבעס שמשחקים לא רצים לי חלק... הבנתי שיש עוד טובים כמו ה GTX260 שבמבצע בפנדה (של GAINWARD BLISS 995 ש"ח או של אינוביז'ן ב 900 ש"ח). השאלה אם התפשרות לא תגרום לי להתחרט בעתיד? האם הכרטיסים של GAINWARD ו INNOVISION יתאימו ללוח אם EP43-D3SL? אם תוכלו להרכיב לי מפרט עם כל הנתונים הנל במחיר של עד 3500 ש"ח זה יעזור לי מאוד! תודה! נ.ב די חשוב לי שהמחשב יהיה שקט כמה שאפשר... תודה מראש

• 14 תגובות
    • 836 צפיות
  22. שלום חברים, קיבלתי בשעה טובה את ה-E6400, ורצתי לשקול אותו. לאכזבתי גיליתי שהוא שוקל 2.35 ק"ג בדיוק למרות שהזמנתי עם מסך הלד (אמור להיות 1.95). הרזולוציה היא אכן 1440X900 אבל באף מקום לא ראיתי אזכור ללד, והמשקל לא מסתדר... מה אפשר לעשות ? כל עזרה תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  23. מה התקציב המקסימאלי ? 4000 ש"ח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? לנצל . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? 100 ש"ח . 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . Far cry 3,BF3,ACR,COD8 . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ,1920X1080 . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? לא . 5. עד כמ…

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  24. היתחדשתי במסך 19 של SAMSUNG CRT 955DF משו סבבה לגמרי קניתי מחבר ב 300 שקל משומש שנתיים עובד פיקס אמור להריץ משחקים בהרצים מעולים , עכשיו אני מחפש מחשב טוב שיעביר לי את השנתיים-שלוש הקרובות בהנאה שיפעיל משחקים בסבבה , אני בגדול משחק קאונטר סטרייק אז אני לא צריך מחשב מפוצץ אבל אני רוצה שהוא יפעיל משחקים חדשים שיצאו כמו UT2007 LOSTPLANET NBA2008 ואני לא יודע מה להחליט אם לקחת AMD או אינטל היתלבתות ראשונה , ואני לא יודע אם ללכת על המעבד הכי זול מאחת החברות (AMD בסביבות 500 אינטל בסביבות 600) ולקחת איזה גיפורס 8800GTS 320 או 8600GTS 256 שלפי מה שאני מבין יריצו לי משחקים חופשי שלוש שנים בכיף תקנו אותי אם אני טועה , אז אני לא יודע אם לקחת כרטיס חזק כמו שציינתי עם מעבד חלש או , …

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by blackorder,

האם קיים מחשב נייד עם HDMI input ?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.