עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, חברים. אני מתכנן לרכוש לפטופ בקרוב, כאשר המטרה העיקרית בו היא צפייה בסרטי 720P HD (ואם יתמוך גם ב-1080P אז מה טוב). יש לי כרגע לפטופ עם רמקולים מובנים על הפנים, בחיי. עוצמת המקסימום שלהם היא פשוט בדיחה! אז חשוב לי שהרמקולים יהיו מצוינים, מדהימים ולא פחות. כמובן שגם צריכה להיות תמיכה מעולה באוזניות, שזה חסרון נוסף בלפטופ הנוכחי שלי. יציאת HDMI יכולה להיות בונוס נחמד, אך לא הכרחי במאה אחוז. זאת על מנת שלא יבוא על חשבון דרישות אחרות שחשובות לי יותר. מה שכן, חובה שהלפטופ יתמוך במס' פעולות "כבדות" במקביל ובו זמנית. דוגמה שנדרש ממנו לעבוד באופן יציב וחלק: הרצת סרט 720P (בנגן מדיה פלייר הרגיל או הום סינמה קלאסיק), מיקרוסופט וורד, מס' רב של לשוניות בפיירפוקס + התוכנה פת…

2. Started by 3gh,

THERMALTAKE-SILENT PUREPOWER 420W? והאם הספק יספיק לכזה מחשב בערך? AMD ATHLON 64 3000+ 512K Epox EP-8KDA3j(Nforce3)-ATX 512mb samsung DDR PC3200/400 WD 80GB-8MB JD- 7200RPM S-ATA THERMALTAKE-SILENT PUREPOWER 420W LEADTEK-GEFORCE 6800 256MB

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  3. היי אני צריך עזרה בהשוואה בין asus n56vj-s4009h ל asus 56cm- xx028h (או אולי יש דגם יותר טוב משניהם במחיר דומה?) שני המחשבים נראים לי די דומים ביכולות שלהם, הייתי רוצה לשמוע בעד ונגד לכל אחד מהם, כאשר הצרכים שלי הם תכנות על אמולטור של אנדרואיד, ועיבוד גרפי (photoshop, maya). -שמתי לב שלn56vj יש רזולוציה 1920X1080, ואני די בטוח שאני לא צריך את זה על מסך 15.6", מה שאומר פגיעה מיותרת בביצועים. -האם יש לn56vj-s4009h אפשרות הרחבה ל8GB כמו שיש ל56cm- xx028h? -ממחקר באינטרנט הבנתי שהמעבד של vj אוכל יותר סוללה מהcm, ומספק בערך אותם ביצועים. האם זה נכון? -לא מצאתי שום ביקורות משתמשים באינטרנט, אולי מישהו יוכל לעזור עם זה? -יש איפהשהו נתונים על רעש/התחממות של המחשב? - יש עוד קריטרי…

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  4. Started by omri_D,

מחשב שיהיה חזק למשחקים בלי מסך. עד 3700 ככה שיכלול : מאר,ז ספק, לוח אם, כרטיס מסך ,הרדיסק, מעבד, וזכרונות . תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  5. טוב אז ככה היום יש לי : P D 3.4 512 OF RAM ASUS P5WD משהו בסגנון ... מארז וספק גנ'רי ... חשבתי על לקנות 2 גיגה זכרון ו 8800GTS 320 מגה , השאלה האם הספק יחזיק ? פשוט ספק שרשום עליו 500W .. לא מוכר או משהו. אני מתכנן שהמחשב הזה יחזיק לי לפחות עד תחילת שנה הבאה , קיצר מה אתם אומרים ? 8800GTS 320 : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130082 2GB : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231109

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by haim652,

קודם כל נתחיל עם מילוי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד + עיצוב גרפי בפוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - במחשב ישוחקו משחקים כמון באטלפילד …

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by rata,

יש לי מחשב IBM R61 ולאחרונה כל חצי שעה האינטרנט האלחוטי מתנתק בו. רק ע"י שינוי המתאם האלחוטי ל"לא זמין" ולאחר מכן שוב לזמין, זה מתחבר והכל תקין. מישהו נתקל בבעיה כזו ? נ.ב חשבתי שיש איזו תוכנה שגורמת לזה וגם אחרי שהמחשב פורמט זה קורה.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by oklides,

עד 13 אלף ג'ובות אני מחפש מחשב חזק מאוד, גם בתור גיימר, וגם בתור מישהו שמשתמש בתוכנות ממש כבדות.. כגון עריכת סרטים וכו' ללא ציוד היקפי, הקירור חשוב כך שלא יהיה אכפת לי להוציא סכומים בשביל סוגי קירורים שונים. תודה.. *יותם - כנראה שנסחפתי יותר מידי, מקווה להצעות ממך..

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by shnord,

אוקיי, הפעם אני צריך מפרט מבוסס amd עם מסך דק, לאותם שמושים שרשמתי בבקשה האחרונה שלי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  10. Started by ultras0,

אחותי רוצה מחשב חזק שיעבוד טוב עם משחקים כבדים אבל לא מחשב בהסחפות מחשב בסביבות ה4 4.5 אלף.. והיא הייתה בכמה חנויות אמרו לה של AMD אין אחריות ואין מי שיטפל בבעיות אם יהיו אז אני ישמח אם תתנו לי תשובה בקשר לזה... הנה המפרט שהציעו לה.. מארז בלי שם רגיל שחור ATX מסך PROVIW FLAT 17 לוח אם (יודע שזה לא עוזר הרבה אבל זה מה שרשום) MSI 800 MHZ דיסק קשיח WD 80 g 7200 RPM 8M כרטיס מסך GE FORCE 4 FX 5500 מעבד P4 3G 1M צורב DVD סמסונג כונן דיסקטים 1.44 אנייודע שהמפרט לא מפורט מי יודע מה אבל שמתי אותו פה בשביל שתקלו תרעיון למחשב הזה... חזק אבל לא יקר מידי מודה לכם מראש...

• 14 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by omer231,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא בכל מחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח, לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 4, AC4, FC3 וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 אם אני לא טועה. 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שמתאים יותר לגיימינג אני לא יודע.. 3. האם י…

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by galcg9,

שלום אני רוצה לקנות לעצמי נטבוק ואני מתלבט בין כמה שני דגמים 1) dell mini 1018 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9354&perur=2&t=1&c=531 לבין הדגם 2) asus 1015p http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9013&perur=2&t=1&c=531 אז על איזה דגם אתם ממצליצים לי? דרך אגב אני יכול לקנות רק מהחנות bug ואתם יכולים להציע כל נטבוק אחר מהחנות עד המחיר 2300 שקל תודה מראש

13. שלום, אני רוצה לקנות מחשב שולחני חדש, אחרי שהלפטופ שלי כבר מתקשה לסחוב. השימוש העיקרי הוא מחשב לצרכי עבודה מהבית (שיהיה שקט יחסית). אני מפתח תוכנה ו-UI אפליקטיבי, ואוהב לעבוד עם הרבה חלונות פתוחים ברקע (בזמן ממוצע פתוחות אצלי במקביל הרבה תוכנות די כבדות, החל מכמה חלונות Visual Studio , עד Blend, פוטושופ, ופיירפוקס עם 150 טאבים פתוחים לפעמים.) המחשב הזה צריך להיות המחשב העיקרי לצרכי העבודה, הדרישה העיקרית היא שהמחשב יריץ את כל הנ"ל בלי להזיע, שלא אצטרך לבזבז הרבה זמן אחרי כל פעולת קומפילציה, פתיחת חלון וטעינת פרוייקט וכד'. בנוסף, אשמח אם המחשב יהיה סביר לצורך הרצת משחקים לעיתים רחוקות, שיהיה עם יציאת HDMI, ושיהיה יחסית שקט. אם התקציב שלי נמוך מידי יחסית לציפיות, והשקעה נו…

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  14. אני מתלבט בין שני דגמים די זהים של מיני ניידים, ואני רוצה לקבל חוות דעת אישיות. אם לא על הדגמים הספצפיים, אז לפחות על החברות. Lenovo S205-http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13905 Asus 1215B-http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13287 כמו שאמרתי, שני המחשבים כמעט זהים לחלוטין למעט זה שלאסוס יש מעבד טיפה יותר טוב וכן כרטיס מסך. אני מעדיף להוסיף 100₪ ולשדרג את הזכרון שלו ל4GB בגלל שהוא בא גם עם מסך גדול יותר, והוא גם נראה לי אמין יותר. גם נראה לי שהוא טיפה יותר מפנק מבחינת כניסות וחיבורים. מחכה להמלצות ולדעות. תודה רבה, levelone.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by razoli,

שלום אני מתכנן לקנות בנוסף על המחשב הנייח מחשב קל כמו ה MSI wind או ה ASUS EEE900 השאלה שלי אם הוא יספיק לפיתוח תוכנות בסיסיות והרצת אלגוריתים? כלומר הוא צריך להתמוד עם BORLAD,ALAB, exlipse, mysql, ואולי VISUAL C++. ולא יותר מזה...

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Started by lsshay,

מה דעתכם? השיקולים בעד: מקום פיזי מצומצם מאד שימושי המחשב: ביתי פשוט(אופיס) +עריכת סרטים ותמונות+צפיה ישירה על מסך TV גדול http://www.cnet.com/2748-32333_1-1186.html?tag=nl.e794

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by ido117,

שלום, אני צריך עזרה בבחירת מפרט מחשב לא כולל דיסק קשיח, ללא מסך , ללא אביזרים נלווים וללא כ.מסך. השימוש במחשב הוא לצורך משחקים כמו FIFA 2011 ו COD החדש. כ.מסך נוכחי שאני משאיר מהמחשב הישן הוא GEFORCE 8600 GTS בעיקרון אני מתלבט בין קונפיגורצית INTEL עם CORE I3 לבין AMD PHENOM II . חשבתי שעוד שנתיים בערך אוכל לשדרג גם את המעבד וגם את הכרטיס מסך עבור מחשב מבוסס אינטל. מה מומלץ לדעתכם? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  18. . מה התקציב המקסימאלי? 2500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~250. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב עבודה משרדית, מעט סימולטורים, מעט HD ומעט עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FSX ודומיו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני\גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  19. Started by Lilach35,

שלום חברים, אני חדשה דנדשה בתחום המחשבים, ואהיתי שמחה אם תוכלו להסביר לגבי מספר מושגים שנתקלתי במפרטים של ניידים, שאני מנסה להבין??? מהו FPR? מהו? BT? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  20. Started by אריה7,

מה דעתכם על המפרט הבא מנועה מחשבים: מחשב ביתי מבוסס AMD 64 מעבד AMD 64BIT VENICE CORE 3200 939 לוח אם ASUS A8N5X PCI-E זכרון 2X256MB סה"כ 512MB עם אחריות לכל החיים כרטיס מסך ATI RADEON X300SE 128MB DVI/TVOUT כרטיס קול 7.1 משולב בלוח כרטיס רשת 10/100/1000 משולב בלוח דיסק קשיח 80/7200 WD SATA CDROMX52 מארז איכותי כולל ספק 500W מאוורר ARCTIC COOLING SILENCER 64 מחיר 3000 ש"ח ניתן לשדרג ל: * 1 ג'יגה תמורה 300 ש"ח * 160 ג'יגה HD תמורה 150 ש"ח * צורב DVD 180 ש"ח

• 14 תגובות
    • 877 צפיות
  21. שלום לכם, יש לי מחשב נייד עם 3GB ומחשב רגיל עם 4GB שמריצים ויסטה (32 ו 64) ואני מריץ בכל אחד מהם VPC (אפילו כמה). אני עושה איתם ניסויים עם תוכנה שאני משתמש בעלת מספר שכבות. (שכבת אפליקציה, שכבת DB, ו CLIENTS) החלטתי שהגיע הזמן לניסוי יותר משמעותי. אני רוצה מחשב בעל זיכון רציני (רצוי 16GB ומעלה) אני לא רוצה להשתמש במחשב השני שלי כיוון שהוא בשימוש גם של אחרים ואני רוצה מחשב נפרד לניסוי. אני מחפש מחשב שקט (זה עדיין ישב בבית שלי ולא במשרד כלשהו) בעל זיכרון של 16GB. אם זה חשוב אני מניח שאני אתקין עליו WINDOWS VISTA ועליו ירוצו מספר מכונות VMWARE. לא נחוץ לי מסך או ציוד הקיפי אחר. בנוסף, אם המחיר מאפשר זאת הייתי רוצה לוח אם בעל אפשרות לשידרוג עתידי לזיכרון. במידה ואם לא חושבים …

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  22. המחשב יקנה מ KSP כי הם מאוד קרובים אליי משום מה אני רואה המלצות על מארזים בסיסיים אם אוכל לדעת למה ? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים כמו מקס פיין 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינו…

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  23. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=949836 ? ארז - ATX 450W X6USB לוח אם - GIGABYTE INTEL 945GZME מעבד - INTEL CORE 2 DOU CONROE E-6300 זיכרון -1024MB PC5300 DDRII 667MHZ כ.מסך - FX7300 512MB T.C/DVI ד.קשיח - 250GB SATAII 16M כונן - DVDRW X16 LG/NEC

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  24. שלום חבר'ה, אני משדרג את המחשב שלי... מה דעתכם על השילוב הנ"ל של החלקים? (כיום יש לי מעבד AMD SEMPRON , לוח אם פשוט של ASROCK , זיכרון 1.5GB) לוח אם: Asus P5KPL-AM מעבד: Intel CORE 2 DUO E7500 (כאן ההתלבטות היא האם לקנות BOX הכולל מאוורר ב-605ש"ח או TREY ב-508ש"ח ולהוסיף מאוורר בעוד 100ש"ח...כלומר...המאוורר שאני יוסיף בעלות 100ש"ח יהיה עדיף על מה שמקבלים בגרסאת ה-BOX?) זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB Dual Chanel(2GBX2) 1066MHZ CL5 סה"כ עלות השידרוג: 1226ש"ח כל חלק אמור להירכש מחנות שונה ... כך זה יצא זול יותר מלרכוש את 3 החלקים מחנות אחת...חוסך לי קצת מעל ל-200ש"ח. מה דעתכם? למרות ששימושיי הם אינטרנט (שימוש בהרבה טאבים במקביל) , הורדות פה ושם , אופיס וורד, מעט אקסל , שימוש ב…

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by yur,

אהלן הרכבתי מפרט לתחנת עבודה ומשחקים ורציתי לקבל חוות דעת... הרכבתי את המפרט בTMS ורציתי לדעת אם זו חנות טובה אם למישהו יש ניסיון איתם. אשמח להערות המלצות וכו... השארתי אפשרות לעוד כרטיס מסך אם ארצה בהמשך. הנה המפרט: מעבד: AMD Ryzen 7 1700 AM4 BOX כמות: 1 מחיר: ₪1410 לוח אם: Gigabyte GA-AX370-Gaming K3 כמות: 1 מחיר: ₪736 מארז: Cougar Panzer Mid Tower Gaming Case + MF700MS כמות: 1 מחיר: ₪661 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 2 מחיר: ₪18 זיכרון: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Vengance LPX…

• 0 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים