עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by darkrule88,

אני מחפש מחשב לגיימינג בתקציב מקסימלי של 4K. אין צורך במסך, ציוד היקפי וכונן דיסקים. אין כוונה לצריכה מוגזמת של מקום לכן מבחינת אחסון מקום , SSD של 300GB בערך יעשו את העבודה. רצוי שהמפרט יורכב בחנות KSP או IVORY (למרות שעל IVORY שמעתי לא מעט ביקורות שליליות) כיוון שאלו החנויות היחידות שיש לי נגישות נוחה אליהן. תודה . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, …

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  2. Started by Hangover,

NEW 2010 Intel®Core™ i3 - 330M Inspiron 15 Notebook Lithium Ion Battery (6 cell) 15.6" HD WLED 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1066MHz Dell Online Backup 2GB for 1 year 320GB, 5400 RPM 512MB ATI Mobility Radeon HD4330 8X CD / DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) Dell Wireless 1397 Dell Wireless 365 Bluetooth Internal (2.1) Integrated 1.3M Pixel Webcam High Definition Audio 2.0 Integrated 10/100 Network Card האם המחשב יריץ משחקים חדשים בכבוד ומהי הרזולוציה של המסך?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  3. היי אנשים. ממש לפני כמה חודשים רכשתי מחשב חדש מ- Start PC את המחשב קניתי עם ספק כוח של Corsair HX1000 1000W שזה ספק כוח פלטינום איכותי מאוד של Corsair. כרגע המחשב שלי רץ עם AMD 9800X3D וכרטיס מסך RTX4080 FE של NVIDIA. המארז שלי הוא Corsair 6500X iCUE LINK Tempered Glass White עם תפוסה מלאה של מאווררים של Corsair שאפשר לשים + AIO של Corsair שמגיע עם מסך קטן שאפשר להציג עליו GIF ושטויות כאלה. CORSAIR H150i iCUE ELITE LCD XT WHITE. על הרדיאטור של ה- AIO יש תוספת של עוד 3 מאווררים ככה שסה"כ מותקנים 6 מאווררים רק על גבי הרדיאטור (3 דוחפים , 3 מוציאים) כפי שאתם בוודאי כבר מבינים מהכותרת, זה לא הספיק לי והחלטתי שאני הולך עד הסוף ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי ל- AMD 9950X3D ו- R…

4. שלום לכולם, עם בוא הקיץ ברצוני להתחדש במחשב עם קירור מים ופוטנציאל אוברקלוק ושדרוגים בעתיד. חשבתי על מערכת עם מעבד חזק מאוד (אני לא מתכנן לשדרג את המעבד בעתיד), וכרטיס מסך שיכול להריץ את מרבית המשחקים שבשוק היום בהגדרות הגבוהות ביותר, או קרובות להן. כרטיס המסך יוחלף לאחר שיתעורר צורך ממשי לעשות כן. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה, משחקים, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). הכל ב) במי…

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  5. אשמח אם תוכלו לתת חוו"ד על המפרט, לאחר בדיקות והתייעצויות רבות ושונות הגעתי למפרט הסופי הנ"ל. 1. הרכישה תתבצע בימים הקרובים. 2. מפרט גיימינג עד 5K. שימו לב שמארז אינו כלול כאן. אשמח לקבל המלצה למארז ש: א. קריר (עדיפות ראשונה). ב. שקט (אך פחות קריטי מקריר). מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪214 לוח אם: MSI Z77A-G45 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI כמות: 1 - מחיר: ₪688 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A16…

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by habarbash,

אניח מחפש נייד בתקציב של 1500$ +- , חשוב שיהיה C2D , 667G 2GB , מסך 15.4" , מעל ל 60GB ב 7200RPM . תודה לכם . ביי

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  7. צריך מפרט למשחקים בתקציב של 3000 שקל יש כבר מסך של 26" ולא צריך שום ציוד היקפי. עדיף כמה שיותר שקט. לא צריך שום תוכנות אבל צריך הרכבה. ואני גר בחדרה אז עדיף חנות מהאזור, אין לי העדפה ספציפית תודה מראש לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מעוניין בהרכבת מחשב זול וחסכוני בחשמל. ייעוד המחשב הינו עבור אינטרנט/הורדות בלבד, ויפעל 24/7 ללא הפסקה. בנוסף אשמח לחוות דעת לגבי מערכת ההפעלה המומלצת, ווינדוז 7 או לינוקס? במידה ולינוקס, אז איזה סוג? (אני פחות מבין בזה, אבל אשמח ללמוד). תודה רבה לכל העוזרים!

9. Started by mottile,

Intel Core 2 duo E6300 MSI 975x Platinum Crossfire v2 2x512MB 667 INO x550 256MB DVI PCIE HD 160GB מאוורר שקט למעבד צורב DVD X18 מסך AOC 19 עכבר אופטי שחור מקלדת מולטמדיה שחורה מארז עם ספק 500W רמקולים Cyber Acoustics 3095 2.1

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by #ELad#,

שלום וברכה, אני מחפש מחשב "14 לעבודה בעיקר עם Illustrator ן Photoshop. בטריה - שתחזיק 3 שעות לפחות. אחריות - כמה שיותר.. עם מערכת הפעלה. עדיף עם כונן אופטי. התקציב הוא תקציב גג. אם ניתן לחסוך - מצויין.. משיטוט באינטרנט, ראיתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5984&CatCode=315 האם הוא משתלם? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by uribij,

1. מה התקציב המקסימאלי?3050~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל אבל עם כמה שפחות חריגה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, חושב על לפתוח ערוץ יוטיוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF 4+3, מיינקראפט עם חבילות מודים וללא, זה לבנתיים, כמובן שאני רוצה את כולם על איכות Medium-ULTRA עם +60FPS וגם משחקים שיצאו בשנה הקרובה וגם בשנה אחריה עם 60FPS לפחות (לא משנה לי אם LOW). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by Franky 4 Fingers,

מה דעתכם על המפרט הנ"ל: כמובן שאני מחכה לקופון כלשהו שיפחית את המחיר... 15% הנחה משמע 880 $... אני גם צריך להוסיף מס... אני שולח את המחשב לדודה במיאמי ואין לי מושג כמה המיסים שם Memory 4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (2 DIMMs) -------------------------------------------------------------------------------- Hard Disk Drive 250 GB Free Fall Sensor Hard Drive (7200 RPM) -------------------------------------------------------------------------------- Video 256MB NVIDIA Quadro NVS 160M -------------------------------------------------------------------------------- Web Camera Integrated Webcam with digital microphone ---------------------------------------------------------------------…

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by doronz,

מבקש עזרה בבחירת מחשב נייד. דרוש כח חישוב רב לעיבוד תמונה, זיהוי שפות וגופים, מערכות עקיבה וכו'. המחשב יישב על רובוט ויהיה בתנועה ולכן אם ניתן, עדיף מחשב בעל דיסק SSD עם זיכרון flash memory אך לא חובה. עדיפות למעבד בטכנולוגיה של 45nm. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by Dark Respect,

זהו דיון כללי על הפצצה שנוקיה הטילה ה- Booklet 3G מה אתם אומרים עליו? יהיה שווה לחכות לו? מה התכונות המיוחדות שלו שמבדלות אותו מנטבוקים אחרים? מתי הוא יצא?

16. שלום לכם. אני זקוק למחשב מישני אשר יהיה מיועד לרוב לעבודה בסיסית אך גם קצת משחקים. הינה המפרט: Sempron 2800 - 560 NF7 (nForce2)lan,usb2 - 340 256MB A-DATA - 200 RADEON 9550 128MB - 380 Teac/SONY 1.44 - 40 LG 52 x 32 x 52 (kit - 150 2542 ATX MIDI PFC, usb - 260 החלקים הללו מורכבים מהחנות KSP.co.il והמסך מהחנות logicpc LG Flatron F700B Flatron Monitor "17 - 942 אין צורך ב- HD, רמקולים, מקלדת ועכבר. אני מעוניין שהמחשב יהיה יציב ויעמוד תחת עומס קל, ובנוסף אני מעוניין במסך טוב, אחרי כמה מחקרונים שביצעתי הגעתי למסכנה שהמסך LG Flatron F700B Flatron Monitor הוא המישתלם ביותר לסכום הכסף שהוא שווה, האם כך? אשמח לקבל הערות הארות וחוות דעת כללית על המפרט ה…

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by TOMMYB1,

שלום לכולם, אם למישהו יש נייד כזה אז אשמח לשמוע את דעתו עליו מומלץ שגם יוכל להרץ משחקים קלים. * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? בסביבות ה 2 קילו ומטה אפשר לחרוג טיפה למעלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סביר למחשבים ניידים בגודל הזה, שלא יגמר אחרי שעה שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? דרוש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כרגע לא תקציב: עד 4500 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שעונה על הדרישות הבאות: גודל מסך: 13.3 אינץ' תצוגת מסך: מאט (לא שקוף) זיכרון פנימי: 8GB RAM זיכרון חיצוני: 120GB SSD (לא משנה 2.5 אינץ' או M.2) מעבד אינטל בעל 4 Cores ו-8 Threads מצאתי את המחשב הזה: (רק שהוא 14 אינץ' שזה קצת ביאס אותי) https://system76.com/cart/configure/galp3 מבחינת המחיר הוא נראה לי בסדר גמור העיניין שאני רוצה לראות עוד אפציות קיימות... תודה!

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  19. Started by Green Apes 02,

מיועד למשחקים כבדים,סרטים ב 1080p, אינטרנט ומוזיקה .. אז ככה..התקציב : יש לי 4,000 ש"ח שאני מוכן להשקיע אותם על המחשב אני אמכור את הכרטיס מסך שיש לי כרגע (GeForce GTX460 768MB) ב 500 ש"ח ואת ה 4,500 ש"ח שיהיו לי אני אשקיע על מחשב חדש. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1097 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪544 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪349 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪120 קשיח למחשב שולחני: Sams…

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  20. בנוגע למסך הולך להיות לי בחודשים הקרובים 24 אינץ' ככה ש גם CROSSFIRE יתוכנן בעתיד המאוד הקרוב גג חודשיים, אני צריך את עזרת המומחים בנוגע לבחירת לוח אם שעל בסיסו אני אבנה את המערכת, מי שיוכל לעזור לי להחליט בין הלוחות הבאים ולייעץ לי בבקשה על דרך קירור שקטה ואופטימלית (מארז, מאוורים הכל...) בעיקרון אני מתלבט על איזה חברה ללכת אבל הכיוון הוא להשקיע יותר מ1000 ש"ח ללוח אז.. 1. Rampage Formula 2. GA - X48T (אפשר גם ללא T) 3. MSI Platinum X48 תודה רבה חבר'ה

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  21. Started by it_amit,

ערב טוב, אני קניתי נייד של סוני ואיו מארה"ב, הנייד הגיע עם ויסטה הום פרימיום ובנוסף אופיס 2007 home & student לא קיבלתי עם הנייד שום DVD אבל יצרתי גיבוי לויסטה ע"י תוכנה של סוני. האם יש דרך לבצע גיבוי דומה לאופיס? יש לי את המדבקה עם הקוד (בדומה למדבקה של ויסטה). העתקת הקבצים מהספרייה המתאימה לא תעזור נכון?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  22. שלום רב, אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד לצרכים של עבודה משרדית, AUTOCAD ולשחק WOW בערב. התקציב שלי לא באמת ידוע ויכול להשתנות ע"פ צורך. עוד דבר לא ממש אכפת לי לקנות את המחשב בארה"ב אבל אני מעדיף לקנות בארץ, אבל אם זה לא אפשרי אז אשמח על המלצה לארהב וחנות. וכמו כן הערכה איזה תקציב כן אפשרי ויתאים לשימושים שלי בארץ במידה ותקציב של 5000-6000 אלף שקל לא מספיק. סוללה לא ממש משנה לי, רוב העבודה היא בבית או במשרד.

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  23. שלום רב, צריך את עזרתכם להרכבת 2 מחשבים בתקציב של 4000 ש"ח מקסימום לכל אחד (לא ניידים וללא מסך): 1. מחשב לגיימינג. 2. מחשב לבית - עבודות גרפיות (מחשב למעצבת גרפית) - לא יהיה גיימינג על המחשב. קודם כל תודה, בנוסף - אם ניתן לצמצם מעלות באחד המחשבים יהיה מעולה. חשוב להבהיר - אם מורידים מעלות של מחשב אחד לא ניתן להעביר את התקציב שלו למחשב האחר. אשמח מאוד לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  24. Started by david_kasi,

שלום לכולם , אני מתלבט כרגע בין שתי חברות ( אני דיי סגור על הדגם ). הייתי רוצה לשמוע ממכם חוויות שירות טובות ופחות טובות שיצא לכם להתקל או לשמוע עם ASUS , או DELL תודה

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  25. יש לי מחשב נייד של פוג'יסטו (לא חדש), אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש וינדוס. שאני נכנס להתקנה של הוינדוס בעזרת הBOOT הוא רושם שלא נמצא דיסק קשיח. לפי מה שהבנתי צריך לעשות עדכון RAID (בתהליך ההתקנה F6?) אבל אין לי מושג איזה דיסק קשיח יש לי וגם זה אמור להתבצע בעזרת דיסקט ואין לי כונן כזה במחשב. מה צריך לעשות ? אולי אני בכלל טועה בדרך בה חשבתי ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.