עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by lsshay,

מה דעתכם? השיקולים בעד: מקום פיזי מצומצם מאד שימושי המחשב: ביתי פשוט(אופיס) +עריכת סרטים ותמונות+צפיה ישירה על מסך TV גדול http://www.cnet.com/2748-32333_1-1186.html?tag=nl.e794

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  2. שלום לכולם, מכיוון שאני בצבא אני לא כל כך מעודכן בדקיות של הרכיבים. דרוש מחשב לסבא שלי שעיקר השימושים שלו הם : וורד, הורדות של סרטים (כן הוא יודע להשתמש בטורנט ... ) וצפייה של סרטי HD כרגע יש שני כיוונים או לקחת את המארז שיש לו כרגע + הספק ENERMAX LIBERTY+ANTEC 300 או להחליף אותם מכיוון שהמאוררים כבר לא ממש חזקים ולא בא לי להתעסק עם שימונים וכאלה והספק אכל הרבה הפסקות חשמל (רק לאחרונה נקנה אל-פסק ) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪565 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪49 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2H-USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪374 מארז: LANC…

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by danieleto,

שלום הייתי רוצה שתפרטו לי מחשב טוב על מעבד ולוח אם amd למשחקים וקצת עבודות שאפשר לשחק איתו למשל gta , fifa 2005 במחיר 2500 שקל מי חברת ksp www.ksp.co.il ויש לי כבר 20 gb פנויים במחשב הישן שלי אז תחשבו משהו טוב ולא להוסיף דברים מיותרים כמו צורב סדרום פלופי בעיקר מעבד ,לוח אם,כרטיס מסך שהיה על radeon ,ודיסק קשיח

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by eliad3d,

מפרט למשחקים כבדים , גרפיקה טובה. תוכנות ומשחקים בעלי דרישות גבוהות במיוחד. רק הייתי רוצה לשמוע אם הוא מאוזן ,ואם אם אם הוא יתאים ל OC שאולי יהיה סיכוי שאני אחשוב על זה בעתיד (אבל לא דחוף). שנתחיל מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box לוח אם: INTEL LEMONT DP965LTCK CONROE READY זכרונות: KINGSTON 512MB DDR2 667MHz X2 דיסק קשיח: WD 160GB 16MB SATA2 7200 RPM - כ.מסך :SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מארז : sunbeam TRANSFORMER black צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK סה"כ משהו כמו 5600- 5700 ש"ח מה אומרים החבר'ה?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  5. שלום רב! אני זקוק להמלצה על מפרט למחשב שעיקר השימוש בו יהיה לצורך עריכת גרפיקה (Photoshop CS2+), שרטוט של מכונות בתחום הרפואה והאופטיקה באמצעות תוכנות CAD (AutoCAD, SolidWorks ודומיהן), וכן לצורכי שימושים משרדיים (עיבוד תמלילים, צפיה בוידאו, גלישה באינטרנט וקריאת דוא"ל). עד מחיר של 4500 ש"ח (ללא מערכת הפעלה וללא מסך). השאיפה היא להישאר בגבולות התקציב, אך חריגה עד 5000 אפשרית, במידה ואכן תהיה מוצדקת. חשוב לציין שהמחשב ישמש בעיקר למטרות שפורטו מעלה, ואין תכנון שישמש למשחקים (למעט סוליטר ופריסל) המפרט לא כולל מקלדת\עכבר\רמקולים\מצלמת אינטרנט שכן הם נשארים מן המחשב הישן. המחשב לא עתיד לעבור OC וכן אין חשיבות רבה לשקט (כל עוד זה לא מפריע באוזן כשעובדים עליו, בהמולה של יום רגי…

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  6. שלום, אני לפני רכישה של מחשב לצורכי אנימציה, סרטים וכדומה. קיבלתי מפרט ממורה. אשמח מאוד להמלצה כנה שלא מבעל עניין על חנות או מעבדה טובה בתל אביב והסביבה. המחיר חשוב, אך השירות והאמינות עוד יותר בדגש על 0 תקלות. לא רוצה להיתקע כל שנייה. תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by אריה7,

מה דעתכם על המפרט הבא מנועה מחשבים: מחשב ביתי מבוסס AMD 64 מעבד AMD 64BIT VENICE CORE 3200 939 לוח אם ASUS A8N5X PCI-E זכרון 2X256MB סה"כ 512MB עם אחריות לכל החיים כרטיס מסך ATI RADEON X300SE 128MB DVI/TVOUT כרטיס קול 7.1 משולב בלוח כרטיס רשת 10/100/1000 משולב בלוח דיסק קשיח 80/7200 WD SATA CDROMX52 מארז איכותי כולל ספק 500W מאוורר ARCTIC COOLING SILENCER 64 מחיר 3000 ש"ח ניתן לשדרג ל: * 1 ג'יגה תמורה 300 ש"ח * 160 ג'יגה HD תמורה 150 ש"ח * צורב DVD 180 ש"ח

• 14 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by dnco,

מארז-ATX מפואר+3 מאוררים+X2 USB קידמי-500W לוח אם-INTEL G41-1600MHZ/GIGABYTE-הדור החדש מבית GIGABYTE מעבד-Intel® Core™2 E7500/2.93GHZ/3MB/1066FSB-אחריות כל החיים! זיכרון-KINGSTON-2048MB PC6400-800MHZ-למהירות מסחררת כ.מסך-NFORCE FX8400/512MB/HTPC-חזק במשחקים! כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel®Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek*ALC888S ד.קשיח-320GB SATA 2/16M-נפח איחסון ענק כונן-LG/NEC-DVDRW X22-הצורבהמהיר בעולם! מולטימדיה-סט מקלדת מולטימדיה+ע.אופטי ארגונומי מתנה-אנטי וירוס 2009 מחיר 1550 מחשב2 מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאונד USB קדמיות 3מאוררים לוח אם-INTEL-G41/1600MHZ/M7-תומך בכל סוגי המעבדים! מעבד-Intel® Dual-Core E6500-2.93GHZ-2MB-1066…

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  9. אני מחפש מחשב נייד קל (אזור ה 1.5 - 1.8 ק"ג) אשר יהיה מוצלח במחיר של עד 5500 ש"ח השימוש למחשב הזה הולך להיות אינטרנט ווורד בלבד אבל אני כן רוצה מחשב מוצלח עם מעבד core 2 DUO, ולשדרג אותו ל 4 גיג'ה זכרון הסתכלתי על מספר מחשב שאני חושב לקנות, בעיקר DELL כי אני מאוד אוהב אותם ויש לי אחלה ניסיון איתם הסתכלתי על ה DELL Vostro 1220, הוא קצת לא לטעמי בעיצוב אבל נראה לי שמבחינת מפרט הוא אחלה ... אשמח מאוד לשמוע תגובות. וDELL M1330 שהוא נראה לי אדיר אבל אני קצת מפחד כי לפי מה שהבנתי DELL הפסיקו לשווק אותו ועכשיו מוכרים את ה Studio XPS 13 שהוא מאוד מוצלח אבל הרבה יותר כבד (קרוב ל 3-3.5 ק"ג) , אפשר להשיג אותו בארץ אבל אני אשמח לשמוע תגובות עליו על המפרט שלו ועצם העובדה שDELL כבר לא …

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  10. שלום בעקבות הצלחת הנייד הקודם שקניתי בעקבות התייעצות כאן( ), החלטתי לנסות את מזלי שוב: אני מחפשת מחשב נייד לאבא שלי, צלם חובבני וחבר קהילה אינטרנטי מושבע. התקציב: 3.5-4K השימוש העיקרי: אינטרנט, אופיס. בנוסף, הוא מעוניין ללמוד Photoshop לעריכת תמונות, אך אין צורך במחשב "חיה" יותר מדי. מימדים: 13"-14", עדיפות ללא כונן אופטי, קל כמה שיותר. חשוב שלא יתחמם, זאת הבעיה העיקרית של המחשב הנוכחי. בנוגע ל- Brands, המחשב הנוכחי הינו Dell, אך קיבלנו המלצות גם בנוגע ל- Asus. אני קצת חוששת מ- Asus בגלל תחושה "פלסטיקית" שלעיתים קיבלתי מחלק מהדגמים, אך אשמח לשמוע המלצות על דגמים מכל החברות אשר אתם ממליצים עליהם ממקור ראשון. תודה נטלי.

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  11. שלום, יש לי מחשב Dell Inspiron 1520 מלפני כמעט 4 שנים, מצויד בדיסק SATA 160GB 5400 RPM. אני שוקל להחליף את הדיסק הזה ב-SSD בהשקעה של 500 ש"ח. מקריאה אונליין אני רואה שזה אמור להיות אפשרי. כמה שאלות: [list type=decimal] [*]האם SSD SATA 3 יעבוד כהלכה עם ממשק SATA ותיק של האינסיפירון הזה ? [*]אני יודע שדיסקי SSD נבדלים באיכות ה-controller שלהם. על איזה דיסק SSD בגודל 60GB עם בקר טוב הייתם ממליצים ? רצוי לא לעבור את ה-500 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by yuvalnus,

1. מה התקציב המקסימאלי 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרטטלט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…

13. משחקים כבדים מארז ומסך בלבד איזה חלון נחמד עם מאוורר יהיה נהדר =) לא ל-OC 5K מקס מסך CRT, כמה שיותר למשחקים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  14. שלום, אני מתכוונת לטוס לשנתיים לימודים בחו"ל ומתלבטת לגבי אחד משני הנטבוקים שבנדון. שימושים עיקריים: אינטרנט ואופיס (אולי קצת צפיה בסרטים). אשמח לקבל המלצה לגבי יתרונות וחסרונות בולטים של כל אחד מהנ"ל (מבחינת חיי סוללה, רזולוציה, אחריות בינ"ל וכו'). תודה ושבוע טוב, מיכל

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by יניב רון,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד, אבל הבעיה היא שאני לא מבין בזה כמעט כלום. השימושים שלי הם: בתוכנות של אופיס (וורד, אקסל ן Power Point) אני צריך את האפשרות לגלוש באינטרנט גם מהבית וגם מבתי קפה (צריך שם חיבור מיוחד/ אלחוטי או משהו כזה?) אני צריך שהוא יהיה עמיד- אני מתכוון להתנייד איתו לא מעט שיעבוד לפחות 3-4 שעות בלי חיבור לחשמל שיהיה לו חיבור למיקרופון (צריך חיבור מיוחד או שזה חיבור USB רגיל?) ואולי אני אשתמש בו קצת להוריד מוסיקה מידי פעם. הייתי שמח להוציא לא יותר מ 4500-5000 שקל השאלה שלי מה אני צריך לחפש מבחינת מפרט

16. אני לפני רכישת מחשב עם המפרט שלהלן . אבקש לבדוק אם המפרט מאוזן ואין בעיות ניסתרות שלא שמתי דגש עליהם בנוסף אני מתכוון לבצע המהרה בגבול הנורמה. אין צורך לבנות מפרט שישתלם יותר מבחינה כלכלית אלה מפרט שבתקציב הזה או עם חריגה קטנה יהיה טוב יותר מבחינת ביצועים. בכל מקרה אם המפרט הזה טוב מלתחילה אז אשמח לשמוע חוות דעת . בנוסף יש כבר ברשותי 2 כרטיסים evaga 980gtx ftw והם יורכבו ב- sli בדגש על הזיכרונות יש ברשותי את הזיכרונות F3-1600C7D-16GTX קישור לאתר היצרן http://www.gskill.com/en/product/f3-1600c7d-16gtx האם הזכרונות מתאימים ויספקו את התמורה.למרות שהם 1600 הם עם תזמונים של cl 7 בכל מקרה אם צריך להחליף זיכרונות על מנת לקבל יותר ביצועים אשמח לקבל חוות דעת להלן המפ…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  17. שלום מחפש מחשב לעריכת וידאו HD, מתכנן להשתמש בתוכנה premiere pro cs5 של adobe. תקציב ~3000 שח, עדיף כמה שפחות. אם אין ברירה אפשר לחרוג עד 200 שח. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בצורב. השקט חשוב אך לא קריטי. לא מתוכנן אוברקלוק. אין צורך במערכת הפעלה. מתכנן לשים windows 7 64 bit איזור מגורים לא חשוב. לפי האתר של אדובי , אני רואה שמומלץ לכלול כרטיס quadro fx על מנת להינות מהאצה של כרטיס מסך. אני יוצא מנקודת הנחה שהמפרט יכלול את זה. תודה .

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by shai11,

שבת שלום לכולם אני מעוניין להרכיב לחבר מחשב, רוב השימוש יהיה למשחקים חדשים.. אין צודך בציוד היקפי אני יודע שהתקציב דיי דל לכן תנסו לעשות את המחשב שיאפשר שדרוגים לעתיד הרחוק כאשר התקציב יאפשר..

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  19. אני מחפש מפרט בסביבות ה-4000 ש"ח (חריגה עד 500 ש"ח). דגשים כלליים: 1. אמינות - חשוב מאוד! אני רוצה להשתמש במחשב ב-5 שנים הקרובות.... Smiley 2. שקט - המחשב יושב בחדר שינה ולכן הייתי מעוניין שיהיה הכי שקט שאפשר. 3. גודל - פחות חשוב, אבל אם אפשר שהיה הכי קטן שאפשר. צרכים: 1. גרפיקה - בעיקר 2D, אבל גם לפעמים 3D (לא גרפיקה כבדה מאוד). 2. סרטים - בעיקר בחיבור לטלויזיה ומערכת קולנוע ביתי. 3. תכנות. 4. משחקים. דגשים למפרט: RAM - הייתי מעוניין בכמה שיותר (עם אופציה שלפחות ל-4GB). כוננים קשיחים - המון זיכרון!, הבנתי שכוננים עם NAND עליהם זה יתרון משמעותי... כרטיס מסך - אין צורך בתמיכה ב-DX10 עם הוא משפיע משמעותית על המחיר חשוב שיהיה מחשב - חזק ואמין ושקט.

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by Frequency,

הי, מעוניין לקנות מחשב ללא ציוד היקיפי לעבודה עם אוטוקד, כולל קצת 3D. תקציב 4000, להשתדל לא לחרוג. אז אחרי מספר בדיקות הגעתי למפרט הבא: Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray , יחידות 1 ₪1063 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4033 Gigabyte GA-PH67-UD3-B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪484 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2545 Antec EarthWatts EA500D 500Watt 80Plus, יחידות 1 ₪291 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1726 SAPPHIRE HD 7850 1GB GDDR5 256Bit Dual Fan, יחידות 1 ₪1093 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4029 Cooler Master Elite 430 Windows No PSU כולל חלון צד, יחידות 1 ₪252 http://www.rsm.co.il/product.aspx?producti…

21. Started by hopla,

שלום. אשמח עם תמליצו לי על לפטופ של חברת asus דרישות: מסך בגודל 12-13 מצלמה מובנת+מיקרופון, אבטחה (טביעת אצבע וכו) ארד דיסק 160GB 1GB -RAM כמה שיותר זמן בטריה קל משקל. אחריות בין לאומית לשימוש משרדי מוזיקה סרטים ואינטרנט. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל עד כ 8K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ניתן להתעלם מנושא כרטיס המסך משום שיש כרטיס מסך יעודי שנקנה כבר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  23. * מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, משחקים (משחקים כמו סימס 3 ודומים לו בדרישות), צפיה בסרטים(לא חובה), עריכה גרפית (בפוטושופ ותוכנות דומות וקלות יותר) * גודל המסך? לא קטן, גדול מספיק, שיהיה נוח. * משקל רצוי? / * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה מספיק ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? * צורב DVD? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אני בעיקרון רוצה שהמחשב יהיה טוב למשחקי מחשב כגון סימס 3 ודומים לו בדרישות.. שימוש בתוכנות קלות יותר כמו פוטושופ.. כמובן גלישה באינטרנט וכו'.. מחשב שיוכל לשמש אותי גם בעתיד ולא רק בהווה... מעבד CORE 2 DUE , כרטיס מסך לא מובנה, לוח אם טוב שבעתיד יהיה ניתן להחליף בעת בצורך …

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by OmriF,

שלום לכם. ברשותי מחשב דיי ישן מסוג Pavilion zt3000 שברצוני להתקין עליו את מערכת ההפעלה Windows XP מחדש. ביצעתי בוט כרגיל מדיסק ההתקנה, קבצי ההתקנה עולים ולאחר שהוא נכנס להתקנה הוא מציג מסך כחול דיי מוזר (מצורף). יש למישהו מושג מה פשר השגיאה? יכול להיות שדיסק ההתקנה פגום או שאין קשר לשגיאה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by osnatik,

מעוניין במפרט למחשב נייח שיעבוד מצוין עם אוטוקאד, סקצ'אפ, V-RAY ופוטושופ בהשקעה עד 4000 ש"ח (ללא מסך, מקלדת ועכבר). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אוטוקאד, סקצ'אפ, V-RAY ופוטושופ שימוש כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? נדרש מקלדת ועכבר אלחוטיים - אשמח להצעה בנפרד5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

• 1 תגובה
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים