עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם יש לכם פה אחלה של פורום!!!ממש אהבתי אז לענייננו אני מתחילה ללמוד משפטים השנה ואני צריכה מחשב לשמוש של אינטרנט ובעיקר של עבודות יש לציין שהמחשב לא יהיה לשמוש משחקים בכלל.. ועכשיו לדרישות תקציב - כפי שצויין בכותרת...עד 4000 שקל שמוש עיקרי - אינטרנט ואופיס... יש צורך בצורב תוכנת הפעלה - xp בלבד ולא ויסטה שקט - חשוב מאוד!!!כמה שיותר שקט... משקל - חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר קל!!!(בעיות גב ) קרור - חשוב שלא יתחמם!!! לא יודע אם זה בכלל אפשרי אבל אם כן...אורך חיי הסוללה אז כמה שיותר כי אני יבזבז זמן בנסיעות אציין כמה דברים, אין לי מושגגגג בכלל במחשבים לצורך העניין...מזה oc? מה השמוש שלו ולמה צריכים אותו? הוא חיוני בכלל?!?!(אם אפשר להסביר) דבר נוסף, אני ר…

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל עד כ 8K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ניתן להתעלם מנושא כרטיס המסך משום שיש כרטיס מסך יעודי שנקנה כבר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? -1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500 במידה וזו חבילה שמגיעה עם מערכת הפעלה או מקלדת ל HTPC 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה באינטרנט / תכני HD / סטרימינג / מוזיקה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).? -מסך 46 אינץ' 1920/1080 בעתיד יהיה מסך 4K ואני צריך שהמחשב יהיה בעל יכולת להריץ תכני 4K (שוב, רק וידאו) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by tood24,

5. Started by gggilad13,

אני רוצה לשדרג מחשב אחד שהמפרט שלו הוא: מעבד P4 1.8 GHZ 256 MB SDRAM לוח של ECS (או משהו כזה) עם צ'יפסט של VIA ותמיכה בDDR 200 (או 122, אני לא בטוח) כרטיס מסך ג'י פורס 2 MX200 דיסק קשיח 20 ג'יגה + עוד דיסק של 40 ג'יגה אני רוצה לשדרג את המחשב (לא משהו מפלצתי) ככה שיוכל להריץ חלק את כל המשחקים של היום (לא חייב להיות על ההגדרות הכי גבוהות). התקציב הוא בסביבות ה1000 ש"ח, תביאו הצעות מה כדאי לשדרג...

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by Harbi,

שלום, יש לי כאן מפרט שהרכבתי מKSP השימוש של המחשב הוא לאחותי לעבודות לבית ספר וגלישה באינטרנט לא יותר מזה [table][tr][td] [/td][td]סוג [/td][td]תמונה [/td][td]שם המוצר [/td][/tr][/table]יצרן אתר זמינות איפוס [table][tr][td][/td][td][/td][td]כמות[/td][/tr][tr] [td] [/td][td]מעבד אינטל : [/td][td] [/td][td]Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]1 [/td][td][/td][/tr][tr] [td] [/td][td]מאוורר למעבד : [/td][td] [/td][td]Zalman SZ CC92HS CPU Cooler [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]1 [/td][td][/td][/tr][tr] [td] [/td][td]לוחות אם למ…

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  7. המחשב הנייח אצלנו בבית הפך באופן לא רשמי למחשב הבלעדי שלי אחי ולכן אני צריכה מחשב לעצמי. אני מחפשת משהו מתאים כבר הרבה זמן, בדקתי באינטרנט, בחנויות אבל כולם רק הצליחו לבלבל אותי עוד יותר. אני מתכננת להתחיל ללמוד במכללה באוקטובר הקרוב, הנדסאית אדריכלות ועיצוב פנים אז אני צריכה מחשב שיתאים ללימודים וגם לתוכנות עיצוב גרפי כמו פוטושופ החדש ואם הוא יצליח להפעיל משחקים זה גם טוב (כמו סימס STORIES) אחריות, מסך של 15" ומעבד טוב הם הדרישות העיקריות + כרטיס מסך טוב. בהתחלה בחרתי בקומפק: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6954&perur=2&t=1&c=320 והאמת שעכשיו הוא נראה לי די בינוני. המחיר שלו בסדר ויחד עם הרחבת אחריות היו יעלה לי 4200 בערך. יש גם את לנובו: http://ww…

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by Cropsey,

אז בעצם מחר אני אמור ללכת לקנות אותו, רק רציתי לדעת אם יש דבר שכדאי לשנות? שהוא יותר משתלם? או שזה אחלה? http://www.tms.co.il/preview/spec/mg54es7t/1 בעיקרון המפרט הקודם היה עם GTX 660TI, והיה אמור לעלות 4900, אבל בגלל שGTX 760 יצא אז לקחתי אותו, הבנתי שהוא היורש שלו..

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  9. שלום, מברר בשביל חבר שלומר הנדסאי בניין ומחפש מחשב נייד שיוכל לעבוד עליו הרבה עם אוטוקאד גלישה וכו' אשמח להצעות..

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  10. שלום לכולם, אחרי 5 שנים בהן אני משתמש באותו המחשב (אני חושב שיצא לי בתקופה הזאת לשדרג הכל חוץ מלוח האם והמעבד) החלטתי שהגיע הזמן להחליף. אני זקוק למחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים, תוכנות גרפיות וסביבות פיתוח תוכנה. התקציב הוא 4000 בערך ללא ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גרפיקה (3D design), סביבות פיתוח תוכנה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך …

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  11. שלום לכולם, אחרי קריאה בנעוץ, מצאתי ש: אז רציתי לדעת האם המחשב שלי הוא אחד מ-1% האלה.. המחשב הוא hp compaq 6730b תודה!

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  12. אז ככה אני צריך מפרט של מחשב שמיועד לצרכים גראפיים כמו 3ds max 5 or 3ds max 7 Maya כנראה פוטושופ פלאש וזהו נראה לי העדיפויות שלי הם: אינטל פנטיום 4 3.0GHZ פרסקוט ליאדטק גיפורס 6600 או 6600GT (בשני המקרים 256MB) 80 גיגה SATA הארד דיסק גיגה זיכרון DDR דואל צ'אנל מארז פשוט לר צקיך משהוא יפה מיוחד עוד משהוא כזה אפשר לחרוג מהעדיפויות אבל לא לצאת מעל התקציב שהוא 4K המפרט לא כולל ציוד היקפי כמו מסך מקלדת עכבר רמקולים. תנו הצעות

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  13. אחותי מגיעה מארה"ב בשבוע הקרוב אני צריך להחליט מהר אם להזמין את אלה: כדאי? לא כדאי? מה עם נושא של אחריות? זיכרונות: GeIL 1GB (2 x 512MB) 240-Pin DDR2 SDRAM Unbuffered DDR2 667 (PC2 5300) Dual Channel Kit System Memory - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820144326 410 ש"ח (אולי יש זול יותר.. נראה... מה אתם מציעים?) כרטיס מסך: MSI NX7600GT-VT2D256EHD Geforce 7600GT 256MB 128-bit GDDR3 VIVO PCI Express x16 Video Card - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814127217 810ש"ח תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  14. טוב אז אחרי הרבה דחיות והמתנות אני מזמין השבועה מחשב שישמש אותי בעיקר למשחקים כבדים ואני רוצה לעשות לו גם OC נחמד שירוץ 24/7 אני לא סגור על הזכרונות על המארז ועל הקירורים: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤864 לוח אם: ASUS P5Q PRO ¤725 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 : GV-R487-512H-B - RETAIL ¤1435 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: MUSHKIN REDLINE 4096MB (2048X2) DDR2 1000 CL 5-5-5-15 : 996593 ¤532 מארז: TAGAN CS-EL DIABLO BM ¤805 ספק כוח: CORSAIR 650W TX : CMPSU-650TX ¤584 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤218 קרור למארז: SCYTHE S-FLEX 120mm SFF21G ¤74 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 …

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  15. היי, אני מתלבט אם לרכוש את המחשב הזה או לא. אני מחפש מסך 15.4/6. מעבד שיריץ משחקים לא את החדשים ביותר אבל פה ושם PES.. 4GB זכרון לא פחות ולא יותר. כונן קשיח של 250GB. ננעלתי על המחשב הזה בגלל איכות הבנייה ובכלל הסידרה הזו ממש טובה. השאלה אם יש משהו יותר טוב שבנוי מאותו סגנון קשיח ויוקרתי באותו איזור מחיר של עד 1100$ (הרכישה תבוצע בארה"ב). אשמח לקבל המלצות למחשבים או לאישור רכישת המחשב הנוכחי והאם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותו במחיר נמוך יותר ממה שמוצע באתר של DELL כי שם הוא הכי זול ובחנויות גדולות לא ממש מוכרים את הסידרה הזאת. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  16. אפשר להתגמש על 100 ש"ח פה ושם... אז כיוון שהייעוד של המחשב הנייד הוא לשמש את אמא שלי, המטרות העיקריות הן שהאינטרנט יעבוד כמו שצריך, כמו גם תוכנות אופיס, מחשב אמין שלא יתחמם יותר מדי, ובל ממשק נוח- משטח העבר והמקלדת. בנוסף, חשוב מאוד- מסך 15.6!! המחשב מיועד לבית ולא לטיולים למיניהם... לי אישית יש לנובו יקר יחסית שאני ממש מרוצה ממנו, אבל חיפשתי יותר בכיוון "דל" בגלל מוניטין אמין יותר. מפרט לדוגמא של "דל" שנתקלתי בו שממש מתאים ( אבל לא ממש במחיר... ): שם המוצר מחשב נייד DELL Inspiron 1545 T6400 X4500 תמונה מק"ט: 8895681 אחריות: 3 שנים *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: DELL מעבד: Intel Core 2 Duo T6400 2.0Ghz זיכרון: 2048MB DDR2 800Mhz דיסק קשיח: 250…

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  17. שלום לכולם! לאור יומהולדתי ה-17 החלטתי שהמתנה הכי טובה והחידוש הכי טוב שיכול להיות הוא מחשב חדש. לאור התלבטויות כאלה ואחרות החלטתי לשאול אנשים שמבינים באמת והופנתי לפה, הדרישות שלי הם גבוהות, זאת אומרת אני מעוניין במחשב האולטימטיבי לתקציב זה~ מאקסימום ביצועים לאורך זמן, אני ממש לא רוצה להתבאס, אני רוצה משהו מומלץ והתרשמות חיובית ממקור אמין. אז הנה אני והדרישות שלי למחשב החדש: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב שעומד בפני הוא לא אחר מ-4,500 ש"ח ישולם באשראי. [כמובן, אם יש חומרה שממש מועדפת על אחרת היוצאת ממסגרת התקציב הנ"ל יש לציין זאת ואף לבחור בה, חריגות יתקבלו (אני מאמין שעד 5,000 ש"ח)] 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבוד…

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  18. צריך מפרט למשחקים בתקציב של 3000 שקל יש כבר מסך של 26" ולא צריך שום ציוד היקפי. עדיף כמה שיותר שקט. לא צריך שום תוכנות אבל צריך הרכבה. ואני גר בחדרה אז עדיף חנות מהאזור, אין לי העדפה ספציפית תודה מראש לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  19. אפשר בבקשה מפרט ב10500 ללא oc אם מסך ורמקולים ואם ישאר כסף אז לoc ואני מבקש מינימום מסך 22 איצ'

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  20. טוב אני רוצה להזמין את המחשב הזה , זה מחשב זה למשחקים כבדים לא בנוי לOC אני רוצה שזה יעבוד לי על הרזולציה הכי גבוה שיש .. בלי תקיעות עם יש שיפורים או דברים כאלה תגידו לי עכשיו למה אני הולך להזמין התקציב שלי הוא 4,500 ש"ח http://i43.tinypic.com/21njn8y.jpg

21. Started by faxE,

הזמנתי מnewegg את הרכיבים הבאים לוח אם - Gigabyte Z490 Vision G כרטיס מסך - MSI 3080 Ventus 3x זכרון - G.SKILL Ripjaws V Series 32GB (2 x 16GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 3600 אחסון - HP EX950 2TB סה"כ 6170 ₪ הרכיבים שאני מתכוון להזמין היום מTMS (פתוח להצעות) מארז - be quiet! Case PURE BASE 500DX Black מעבד - Intel Core i5 10600KF / 1200 Tray קירור למעבד - Noctua NH-D15 CPU Cooler ספק - Corsair RM850x 850W PSU 80+ Gold Modular סה"כ ₪2,380 כל המחשב ביחד 8550 ₪, התכנון הוא לעשות OC למעבד ולהישאר איתו לכמה שנים וכשהוא יתחיל להגביל אותי לעבור למעבד דור 11. אשמח לשמוע חוות דעת על הרכיבים או חוסר התאמה…

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by thebarak,

יש לי עסקה שבה אני יכול לרכוש: לוח אח...........Santa rosa technology צ'יפ-סט..........intel crestline GM965+ICH8M מעבד.............intel core 2 duo T9500 כרטיס גרפי......gigabyte nvidia 8400M GS 256MB + DVI only ב-3475 שקלים ללא מע"ה. המחיר הוא ליד ראשונה ישירות מחנות אמינה... העסקה היא מהעבודה שלי.

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by SilverRider,

ללא oc מסך או כל ציוד היקפי

• 13 תגובות
    • 837 צפיות
  24. מפרט של 4000 אבל שהיה רק INTEL לא AMD תודה

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  25. בעיקרון אפשר להתגמש על המחיר למרות שנראה לי שזה ממש מספיק. לא צריך מחשב חזק. אבל צריך כרטיס מסך שיתאים ל LCD. ואם אפשר אז לא AMD. אני לא ממש מכיר את המעבדים שלהם. המחשב גם לא בשבילי אז לא רוצה שיהיו בעיות. והכי חשוב שהמפרט יהיה מזיגזג! תודה

• 3 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.