ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
חברה שלי מעוניינת לקנות מחשב לצורכי גיימינג כבד (כן חברה גיימרית אני יודע זכיתי ). אני רוצה לעזור לה להרכיב מפרט טוב וצריך את עזרתכם. התקציב שלה הוא בין 4-5 אלף כרגע לא צריך מסך, רק חומרה ללא ציוד היקפי והיא לא מתכוונת לבצע OC. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש לקנות מחשב חדש, ואם יהיה צורך אז גם מסך בנפרד. לכן אני מבקש המלצות על שניהם, אבל בנפרד. המחשב: לא מיועד למשחקי מחשב, כלומר, לא צריך משהו גרנדיוזי מבחינת כרטיס גרפי. מה שיש לי עכשיו זה GeForce FX5200 ישן והוא מספיק לי. אני מניח שבמחשב חדש כבר על לוח האם יהיה משהו יותר טוב מזה, כך שכנראה (אתם המומחים) לא אצטרך כרטיס מסך נפרד. מה שכן חשוב, זה שכח החישוב יהיה גדול, מכיון שאני משחק שחמט. תוכנות שחמט יודעות לנצל בצורה מעולה את ה RAM הפנוי ואת ריבוי המעבדים, ולכן חשוב שיהיו כמה שיותר מעבדים, כמה שיותר זכרון, ושהזכרון יהיה מהיר ככל האפשר. אין לי צורך בצורב/מקלדת/עכבר, אבל אשמח לקנות דיסק חדש למרות שזה לא הכרחי. יש לציין שהמחשב מיועד גם לעבודה, ולכן רצוי שתהיה ב…
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני מעצבת גרפית ואנימטורית פרילאנסרית, ברצוני לקנות מחשב לצורך עבודה עצמאית, שיחזיק את כל התוכנות , יחזיק מעמד לתקופה ארוכה אבל כן עם אופציה לשידרוג עתידי. התוכנות שאני עובדת איתן: כל חבילת אדובי cs6 פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין פלאש פרימייר אפטר אפקטס ותוכנות הדמיה נוספות solidworks אוטוקאד 3d max מאיה ובקיצור עובדת על עריכה גרפית, הדמיות, רינדורים, עריכת וידאו ואנימציה. אני מצרפת הצעה שקיבלתי למפרט מחשב. אשמח מאוד לשמוע דעות של מקצוענים ומביני עניין האם יש אפשרות לחסוך ברכיבים מסויימים ובעיקר האם יש צורך להשקיע בכזה כרטיס מסך??( מחירו 2150 ש"ח) ומה אתם חושבים על המחיר. עניתי מראש על השאלון שהוספתם. תודה מראש!! הרכבה עצמית של מחשב נייח intel מחיר: 6545 ש"ח [h=1]מ…
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום ... אני מתכנן לקנות מחשב חדש - בעיקר לשימוש באוניברסיטה ובעיקר שימוש ביתי , אולי קצת משחקים (אבל בלי להסחף). אחרי חקירות מאומצות הגעתי למסקנה שהמפרט הבאה מאוד יספק : 1.מעבד AMD ATHLON XP 2400 2. לוח - ASUS - A7N8X-E DELUXE 3. 512 MB DDR SAMSUNG 400MHZ (יש למישהו המלצה אחרת ? ) 4. ASUS RADEON V9200SE 128MB DDR 5. MAXTOR / WD 80GB 8MB SATA השאלות שלי הן .... - איזה מארז כדאי לקנות ואיזה מאוורר (למארז (שמקרר גם את הדיסק ?) ולמעבד אם צריך) (משהו באזור ה300 שקל גג ) - צריך באמת SATA - הביצועים שלו יותר טובים , הוא שהוא רק תומך ב RAID. ? תודה רבה על העזרה..
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לבחור נייד בשביל מישהי, כאשר מדובר על המחשב היחיד בבית (תחליף לשולחני). יוצב ראוטר בבית, והמחשב יעבור בין הסלון, חדר השינה, והחדר של הילד שלה (בן 3 וקצת). מטרות המחשב הן עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים לילד (לא יודע מה משחקים בני 3 בימינו - אני שחקתי נמלולים), ואולי צפייה בסרטים מדי פעם, אבל אני בספק. גם אם כן, סביר שיירכש כבל והמחשב יחובר ל-LCD - אז דרושה יציאת ווידאו נורמלית. גודל מסך - ניידות היא לא קריטית, ולכן נראה לי ש-15.4 יהיה עדיף. משקל - לא קריטי, אבל שלא ישקול טון. אין צורך בזמן סוללה יוצא דופן, שכן חיבור לחשמל תמיד יהיה אופצייה. תוספת בלוטות' יהיה נחמד, לסנכון הסלולארי. כונן קשיח אני לא יודע, אבל בטח 160 יספיק, למרות שבטח לא יזיק …
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ואני מחפש מחשב בתקציב של 4600 עם מסך LCD 19 שיעודו למשחקים המפרטים באתר לא סיפקו אותי..
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קדימה רק תתנו לי הצעות! יש לי 3000 ש"ח ואני צריך מעבד+לוח אם+כרטיס מסך!!! את כל השאר נשדרג שיהיה לי כסף! (40G 2M MAXTOR בעיקר בעעעעע) תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות Dell Vostro 1320 בארה"ב. http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=bqcwb1z&c=us&l=en&s=bsd&cs=04&kc=productdetails~laptop-vostro-1320 כרגע יש מבצע שלמעשה גורם לבחור מחשב במחיר רשמי של לפחות 950 דולר, ולשלם קצת יותר מ-600. לכן, יש לי התלבטות איך לשדרג את המחשב המוצע. כרגע אני משדרג ל-4GB זכרון, 250GB דיסק בוודאות. ההתלבטות היא האם לשדרג בנוסף את המעבד או את כרטיס המסך (כדי להגיע למחיר רשמי של 950 ויותר). המעבד המקורי הוא Intel Core 2 Due T6570. ניתן לשדרגו ל P8600. ניסיתי למצוא השוואה ביניהם ולא הצלחתי. מה צפוייה להיות תוספת הביצועים משינוי זה? כרטיס המסך המקורי הוא Intel 4500 MHD (OnBoard השדרוג המוצע הוא ל GeForc…
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי?5.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? רק למשחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב מיועד רק למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים ברמה של crysis 2/cod black ops/ SC2/ daiblo 3 באיכות טובה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהת 3. האם יש צורך…
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מפרט של מחשב שמיועד לצרכים גראפיים כמו 3ds max 5 or 3ds max 7 Maya כנראה פוטושופ פלאש וזהו נראה לי העדיפויות שלי הם: אינטל פנטיום 4 3.0GHZ פרסקוט ליאדטק גיפורס 6600 או 6600GT (בשני המקרים 256MB) 80 גיגה SATA הארד דיסק גיגה זיכרון DDR דואל צ'אנל מארז פשוט לר צקיך משהוא יפה מיוחד עוד משהוא כזה אפשר לחרוג מהעדיפויות אבל לא לצאת מעל התקציב שהוא 4K המפרט לא כולל ציוד היקפי כמו מסך מקלדת עכבר רמקולים. תנו הצעות
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
דודה שלי מחפשת מחשב נייד...אתם יודעים לסטונדט...בלי הרבה שטויות.... אז ככה התחלתי להסתכל קצת ונראה לי שזאת הצעה ממש טובה... אין תקציב ממשי אבל אתם יודעים 4700 ובאיזור.... חשבתי על זה: יצרן Acer דגם TravelMate 2413WLMi מעבד מעבד Intel Celeron M 370 Processor מהירות 1.50GHz זיכרון מטמון Level 2 cache 1MB זיכרון DDR 256MB DDR2 533MHz דיסק קשיח 60GB מסך סוג WXGA גודל 15.4 אינטש רזולוציה 1280x800 כרטיס מסך Intel 910 זיכרון מסך 128MB סאונד כרטיס קול 3D S.B STEREO רמקולים יש תקשורת מודם 56K יש כרטיס רשת יש כרטיס אלחוטי יש BlueTooth אין יציאות VGA יש S-Video TV Out אין USB 4xUSB 2.0 יציאת מודם יש יציאת רשת יש IEEE 1…
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי - 5k ש"ח א) לא חייב לנצל את כולו ב) אפשר לחרוג בעוד 1k אם זה באמת קריטי. 2. המחשב מיועד בעיקר למשחקים, מהטובים בשוק. א) כדאי שהמחשב גם יוכל להריץ תוכנות גרפיות תלת מימד (כגון NX או Solidworks) ב) המשחקים שהייתי רוצה שירוצו: -דיאבלו 3 (יוצא בפברואר!!!), witcher 2, mass effect, כל המשחקים החדשים שהולכים להיות - באיכות המקסימלית (אם זה אפשרי) -יש לי מסך 22" של סמסונג (226CW), רזולוציה של 1680X1050 -הגדרות גרפיות גבוהות ביותר. 3. אין צורך בציוד היקפי, יש הכל. 4. לכלול הכל במפרט. 5. דרגת השקט - 5. כלומר, אין לי דעה לכאן או לכאן. שלא ירעיש בטירוף, כמובן. 6. מעדיף ללא OC. 7. אין צורך במערכת הפעלה, יש. 8. מתגורר ברמת גן, אז מעד…
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, לאחר כמעט חודשיים של תהיות ותעיות בנוגע למפרט מחשב, החלטתי סופסוף להתייעץ - ולא עם אנשי מכירות... הייעוד של המחשב הוא כדלקמן: 40% אינטרנט, 30% פוטושופ, 30% משחקים. התקציב העומד לרשותי הוא 3000 ש"ח ללא מסך. (מסך שארצה לקנות יהיה בגודל 23" - LG לדוגמא) לא מעוניין ב OC בכלל. ללא מערכת הפעלה. איזור מגורים חיפה.
-
- 12 תגובות
- 825 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? מחשב פיתוח - VS2010 - קימפול של מערכות כבדות מאד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרטיס מסך צריך לתמוך בשני מסכים * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בשום ציוד …
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב בעיקר לשימושי אינטרנט ואופיס (אולי טיפה סרטים) דגש על ניידות וזמני בטריה הדגמים שאני מתלבט ביניהם זה בעיקר EEE ו-HP 2140 איזה מחשב נייד יתן לי את השילוב הכי טוב של ניידות\זמן בטריה? (יכול להיות דגמים שלא ציינתי) יש מחשבים בסגנון אולי עם כונן CD מובנה? המחיר מאוד גמיש ואפשר לדרוס אותו בגסות- אבל הייתי שמח לא להוציא יותר (צויין בגלל חוקי הפורום) תודה מראש אביב
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך עזרה בבניית מפרט למחשב עפ"י נתונים אלו בתקציב של עד 3800: 1.שימושי המחשב:משחקים בינוניים,ריבוי משימות(תוכנות שיתוף,גלישה,אופיס וכו'). 2.דגש על לוח אם ומעבד,ופחות על כרטיס מסך! 3.שיכלול מסך Lcd 8ms ומטה. 4.אם אפשר להוסיף אופציה חלופית לחלקים העיקריים,במידה ולא יהיו זמינים בחנות. 5.לא מתכנן o.c וצריך מקלדת,כבבר וכו' תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, אני בתהליך הרכבת מחשב לאבא שלי, מדובר על מחשב לשימוש ביתי בסיסי ולכן אני מסתמך על המפרט הנ"ל מרשימת המומלצים שבפורום. https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=263930 עכשיו, קיבלתי הצעת מחיר מחנות מוכרת פה בפורום ואני לא סגור לגבי כמה רכיבים. מעבדים Intel Core i3 10100 / 1200 Tray 1 ₪ 534 קירור למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev 2 1 ₪ 47 לוחות אם Asus PRIME B460M-K 1 ₪ 404 זכרונות RAM HP DDR 4 8GB 3200 CL16 V6 Bulk 1 ₪ 146 …
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי בשעה טובה את ה-E6400, ורצתי לשקול אותו. לאכזבתי גיליתי שהוא שוקל 2.35 ק"ג בדיוק למרות שהזמנתי עם מסך הלד (אמור להיות 1.95). הרזולוציה היא אכן 1440X900 אבל באף מקום לא ראיתי אזכור ללד, והמשקל לא מסתדר... מה אפשר לעשות ? כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב 1525 של Dell, ואני רוצה להתקין עליו XP. מצאתי באתר של Dell דרייברים לXP והורדתי, אבל עדיין יש כמה התקנות בחומרה שעדיין לא הותקנו ולא הצלחתי לזהות אותם. צירפתי תמונה של מה שלא הצלחתי לזהות. לגבי ה Ethernet הורדתי את כל הדרייברים שנמצאים באתר של Dell פה: http://tinyurl.com/bvptx4 בקטגוריית Network ועדיין זה כותב בעיה. למרות שהאינטרנט (Wi-Fi) עובד כמו שצריך והאינטרנט עובד. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום רב, בהמשך לדיון הקודם, החלטתי אחרי שהתייעצתי אם כמה אנשי מחשבים ללכת על הדגם! אני הולך לקחת אותו ללא מערכת הפעלה ועכשיו מתחילה ההתלבטות מה יותר טוב למחשב נייד אם הנתונים של הDELL הזה(מעבד 2.0 זיכרון 2). אני מאוד אוהב את הXP אבל הבנתי שזה קצת מסובך לשים וצריך להתחיל להסתבך אם הדרייברים(אם משהו יודע על מדריך מסודר לגבי הנושא אודה אם יעלה אותו פה). אני יכול להשיג גרסא מקורית של WINDOWS XP בקונפיגורציה של DELL, האם זה יקל עליי או שמע גם הגירסא הרגילה טובה ואין בינהן הבדל? מצד שני הויסטה חדשה אם הרבה אופציות חדשות אבל אני מפחד שהיא תעמיס מידי על מחשב. מה אתם מציעים חברס?
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 3 מחשבים: dv6263 dv2351 dv6282 ברור שהאחרון הוא הכי טוב מבין השלושה - אבל המחיר גם קובע. אני מעוניין במחשב שיביא את התמורה הטובה ביותר לכסף כי בסה''כ ההפרש בין שני הראשונים לאחרון הוא משמעותי. מה אתם חושבים? זה די דחוף. תודה.
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה וערב טוב! אבא שלי צריך נטבוק קטן, 10 אינצ' אני חושב ב1600 ש"ח (ללא חריגה בבקשה, אלא אם כן היא הכרחית) הדרישות: גלישה באינטרנט בנוחות, ללא תקיעות הוא משתמש בווינדוס XP, הכי מהיר. אפשרות שימוש נוחה באופיס (מקלדת יחסית נוחה, כמה שאפשר) הוא לא צריך להיות נייד ובעל סוללה רבת עוצמה, הוא מחובר תמיד לחשמל. אפשרות להציג סרטונים בלי תקיעות ובמהירות. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מהמחשב הישן ספק של ENERMAX 450 WAT מה שאמור להספיק בינתיים...כמו כן אני מתכוון להשאיר את המארז עצמו. אלה החלקים שאני רוצה לקנות: GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 ¤1,150.00 ¤1,150.00 עדכן CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 512MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO ¤1,470.00 ¤1,470.00 עדכן Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box ¤1,340.00 ¤1,340.00 עדכן G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 מה דעתכם? OFFPOST/ בכמה אפשר עכשיו למכור את 6600GT 256MB/128Mb? ועוד משהו מהמחשב הישו נשארים לי שני סטיקים של RAM 400MHzשל NONAME ורציתי לשאול אם כדאי להשתמש בהם בנוסף?
-
- 13 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת לחמותי מחשב נייד שיש לו את המאפיינים הבאים: 1. מהיר ונוח לשימוש. 2. מסך גדול (''15 לפחות). 3. היא מורה, וצריכה להפעיל בקלות "זום". המחשב צריך להיות עם מיקרופון, רמקול ומצלמה מובנית, כדי שההפעלה תהיה ישירה ונוחה. 4. מערכת הפעלה שכבר תגיע עם המחשב. 5. אם יש אופיס מותקן - מה טוב. 6. מתחבר בקלות לרשתות וי.פי זמינות. 7. מקלדת עברית ואנגלית בגודל נוח (כמה שיותר קרוב למקלדת של מחשב נייח). 8. מחיר טוב ביחס למוצר. 9. חשוב מאוד במצב הנוכחי - מחשב שיכול להגיע במהירות, במשלוח. וכאמור, פשוט (סטנדרטי) להפעלה - כדי שאוכל להדריך אותה מרחוק לגביו במקרה הצורך. אם מכירים מחשב/חנות מתאימים - נשמח מאוד. תודה!
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לינק מצורף לעמוד שבו הוא מוצע. http://dealhayom.buy2.co.il/m-Main/DailyDeal/Index/b26af8b3-acff-48b4-9d67-88b0340a8240?details=show&utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=DH_NATIONAL_17_12_2012 תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-