עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אתמול הייתי באייבורי מחשבים אחרי שראיתי אצלם באתר מחשב " זול " ב 1300 ש"ח מסתבר שיש הטעיה יש מארז של אייבורי MICRO ועל ה MID הם רוצים תוספת של 50 שקל ? למה ? באתר של החברה לא מצויין שיש מארז MICRO ומארז MID כדי להגיע לסכום של 1000 שקל ביקשתי שיוציאו את הכונן הקשיח 320GB ואת הצורב DVD וזה יצא 890 ש"ח E5300 BOX MSI G31 CEON 2048MB DDR2 800 מארז MICRO IVORY ספק כח EZCOOL 300W REAL כדי לקבל מארז MID צריך להוסיף 50 שקל וזה סתם הונאה למה ? למה לא מציינים באתר שזה MICRO ? מראש לא הייתי בא יש למישהו הצעה יותר טובה ב 1K ש"ח ? באתר רשום ASUS G31 AM החדש והנציג מכירות אמר לי " אני אתן לך MSI G31 יותר טוב עם קירור איכותי יותר " מישהו שמע על ה MSI ? או שהוא סתם ניסה …

2. אפשר לקבל קצת עזרה עם בחירת המחשב החדש? השימושים שלי הם בעיקר תוכנות הנדסיות כמו AUTOCAD. אני לא בטוח איזה כרטיס מסך דרוש, מצד אחד זה תוכנה תלת מימדית ומצד שני הדרישות המופיעות באתר החברה הן לא ממש גבוהות: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?siteID=123112&id=11946449 דרוש גם מקלדת ועכבר ואם אפשר לדחוף איזה מסך איכותי (כמו DELL 2209WA) יהיה מצוין. תודה

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  3. שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללמודים ולמשחקים.... עכשיו יש לי כמה דרישות שהייתי רוצה לראות בו... קודם כל שהמשקל הכולל שלו לא יהיה כבד מדיי סביב ה3 קילו... כרטיס מסך- הייתי שמח למצוא אחד של geforce 9600 או יותר טוב גודל מסך עדיפות ל 15.6 כמובן שיהיה לו wifi ואם אפשר גם bluetooth זה בגדול הדברים היותר חשובים לי שיהיו.... וכמובן של חברה אמינה שיש לה אבא ואמא פה בארץ... התקציב הוא סביב ה4500 אבל אפשר להתגמש אם צריך.... תודה רבה רבה לעזורים....

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  4. הי, אני מעוניין לדעת כמה עולה היום מחשב למשחקים וOC, כולל מסך (19''), שיריץ משחקים בהגדדרות בינוניות גם בעוד שנתיים או לחילופין- כמה טוב יהייה מחשב ב3.5K עבור משחקים וOC? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by Plumber,

שלום לכם יהודים יקרים אני צריך מפרט למשחקים עד 4000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 4500 אבל עדיף שלא... לא צריך ציוד היקפי, לא מתוכנן אוברקלוק, הארד דיסק לפחות GB 500 ואם התקציב מאפשר אז אפשר להגדיל, ועדיף שיהיה כמה שיותר שקט... תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  6. צריך המלצה למחשב באזור ה 6 - 7 K לשימוש עיקרי באוניברסיטה, להרצת סימולציות במטלב וצפייה בסרטים. צג של 14 עדיף או 15 שיהיה קל. עדיף גם שתהיה יציאת HDMI, ולפחות 3 USB. למישהו יש המלצה?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  7. Started by maksimsl,

שלום לכולם, אני מחפש נייד לצרכים בסיסיים ועסקיים כאחד. חשוב שיהיה נוח לנשיאה בתיק לפגישות (עדיפות למסך מט) מצד שני שיהיה נוח לעבוד איתו בבית (אין נייח). האם שימוש באי-מיול או בשיטת שיתוף אחרת מצריך מחשב חזק יותר?לגבי אופציה חיבור לטלויזיה,איזה חיבור צריך (האם חייבים את HDMI.?) איזה מחשב מהבאים יענה על כלל הדרישות שלי בצורה היעילה ביותר ביחס לתועלת עלות. אם יש לכם המלצות אחרות אני פתוח להצעות... LG LG X110/120/130 NetBook ‎RD480-L.ADB1E T4300 2.1GHz http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash Asus ‎Eee PC 1005HA \ S1101‎ - לגב ה 1005הבנתי שהמחשב חיה רעה ויש לו סוללה ל10 שעות...?! http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash Lenovo "10.1 Lenovo IdeaPad S10 - e…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by Maor Shahar,

אני מעוניין לקנות לאפטופ 10" שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט.. סרטים בנסיעות.. ומדי פעם מעט כתיבת עבודות.. נתקלתי ב4 דגמים +- Dell Mini 10v Lenovo IdeaPad S10e Asus eeePC 1000HA Compaq 110C המפרט בניהם דיי דומה.. והמחיר נע באזור ה1700ש"ח.. אתם ממליצים על אחד מהרשימה? או משהו אחר שלא ראיתי?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  9. אחותי הקטנה צריכה מחשב נייד ללימודים וכל השימושים שהזכרתי. מכיוון שרמת ההתמצאות שלי במחשבים ניידים ובשוק שלהם לוקה מאוד בחסר, אני גם לא מכיר מותגים וטווחי מחירים רלוונטים. חשוב לי שלא תיהיה חומרה דרדל'ה, דיסק קשיח גדול יחסית ומסך גדול ואיכותי רצוי... שידע לתת את העבודה בצרכים שכתבתי. אני לא מכיר מחירים אז נראה לי 3K פחות או יותר... אפשר גם פחות אם זה לא נחוץ תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  10. Started by tzolerguy,

שלום לכולם יש לי נייד של HP מדגם DV7-1275DX בנייד יש דיסק קשיח של 500GB ואני מעוניין לעשות שם דואל בוט אז אני רוצה לשנות את החלוקה של המחיצות העניין הוא שאני לא רוצה להרוס את האפשרות לשחזור שהגיעה איתו אז השאלות שלי הן ככה: *חשוב גם לציין שיצרתי את הדיסקים לגיבוי שהתוכנה של HP ממליצה 3 דיסקים של DVD 1. האם אני יכול למחוק את כל המחיצות ולחלק מחדש איך שנוח לי ואז להחזיר את המחיצת שחזור מהדיסקים שצרבתי או שהדיסקים מחליפים את המחיצה ואם אני מוחק אותה אין איך לשחזר אותה?? 2. אפשרות נוספת שחשבתי עליה היא פשוט למחוק את המחיצות פרט למיצה של השחזור ואז פשוט לחלק מחדש את כל האחרות. השאלה פה היא בעצם אם בזה שאני משנה את כל שאר המחיצות אני לא עלול לגרום למצב שבו נשאר כל המידע על המחי…

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  11. שלום לכולם, לפני מספר חודשים קיבלתי מפרט מ TMSFOX : Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066MHz TRAY, יחידות 1 ¤615 COOLER MASTER DI5 CPU COOLER, יחידות 1 ¤49 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤455 CoolerMaster Sileo 500 RC-500-KKN1-GP, יחידות 1 ¤399 Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball, יחידות 1 ¤35 SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3, יחידות 1 ¤271 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5, יחידות 1 ¤270 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤325 Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤584 LG DVD-RW X22 Sata Black GH22NS, יחידות 1 ¤135 סה"כ יצא 3138 ש"ח. אבל מסיבות כאלה ואחרות, לא יצא לי לקנות את המחשב... כמו שאתם שמים לב, י…

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by GOLD_BOMB,

שלום, אני צריך המלצה לאיזה נייד לקנות השימוש העיקרי שלי גלישה באינטרנט, עבודות ממושכות, מסך שלא מעייף את העין ובעיקר עבודה משרדית word וecxel אבל טבלאות מאוד כבדות יחסית תקציב 3500 תודה לעוזרים חן

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  13. Started by orkir,

איזה מחשב!!! המקלדת הכי נוחה שאני מכיר!!! כל מי שמחזיק אותו לא מאמין שהוא שוקל כל כך מעט!!! מסך מעולה, סאונד סבבה, מהיר בטירוף עם הSSD, משטח מגע הכי אינטואיטיבי שיש, ואתמול הוא עבד לי יותר מחמש שעות רצופות של שימוש (שכלל גם שימוש בכונן האופטי), שקט - לא שומעים אותו בכלל, ומרגיש סופר דופר איכותי... המחיר לא נמוך אבל מקבלים מוצר מדהים שאין לא מתחרים... מומלץ!!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לקראת שנת הלימודים האוניברסיטאית המתקרב מחפש מחשב נייד. הדרישות- ניידות לסטודנט, כלומר לא מסך 15, אבל עם זאת שהמחשב יהיה חזק- כלומר מעבד core2duo 2 , שני ג'יגה זיכרון פנימי לפחות ועוד דבר חשוב- כרטיס מסך חזק. פה הנקודה הבעייתית, כי מחשבי ה- 14.1 בתקציב 4,000 ש"ח באים עם כרטיס מובנה של אינטל ( ה- GMA45000 ), ששמעתי שחלש מאוד בהרצת משחקים וסרטים. כמה קריטית הנקודה הזו? אילו דגמים מומלצים יש במחיר הזה? עזרה תתקבל בברכה...

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  15. Started by Shpitz316,

אהלן, אני צריך מפרט למחשב בסביבות 2,000 שקל שיהיה רק לגלישה באינטרנט, לשמוע שירים ולראות סרטים. אם אפשר שהוא יהיה שקט (כי הוא נמצא בחדר שינה) מה טוב. לא חובה. לא צריך מסך. עדיפות לחנויות באיזור המרכז. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  16. בעיקרון אני רוצה מחשב לאינטרנט תוכנות, יש כמה תוכנות אולי כבדות כמו תוכנות לעריכת וידאו, אולי כמה משחקים, הכוונה לא דורש כרטיס גרפיקה חדיש או משהו בקיצור הזה מה שחשבתי עליו וגם מבחינת מחיר עד 3000 ש"ח. LENOVO http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4126&CatCode=315 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva ה-Lenovo G550 NTDRAIV ‎ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_292_3248&products_id=26453 לפי מה שקראתי, וקראתי די הרבה, LENOVO היא החברה המובילה במכירת מחשבים ניידים אם אני לא טועה בארץ, ולפי מה שאני רואה הם גם די זולים. וגם ASUS טובים אבל פחות מ LENOVO ו- HP יקרנים אני בעיקרון מחפש מחשב לא יקר, אבל עדיף לא עם כרטיס מסך מובנה של …

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  17. היי, קיבלתי את המחשב לפני כשבוע וחיבור הBT המובנה עושה לי קצת בעיות. רציתי לדעת מה עלי לעשות כדי להפעיל את האחריות שקניתי NBD בארץ? שלחתי את טופס העברת האחריות, מה המספר של התמיכה של דל בארץ? צריך לספק רק את ה SERVICE TAG? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש אותו עכשיו במבצע של 012 ןלפי המפרט שראיתי הוא מצויין. אני לא מכיר את LG כמותג של ניידים - זה נחשב טוב? אגב המחשב עולה במבצע 5300 במקום 7200.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  19. שלום! אני מחפש מחשב נייד ללמידה באוניברסיטה. הוא נועד בעיקר לאופיס ולאינטרנט ומדי פעם לסרטים. העדפה: סוללה כמה שיותר ארוכה מסך "12+ תקציב של עד 3000 ש"ח חשבתי על NetBook Lenovo IdeaPad S12 2959-JWG אבל אני לא לגמרי בטוח... למישהו יש רעיון יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  20. Started by boelne,

קניתי ליפני כמה ימים נייד בקיצור הורדתי את הדרייברים מHP רשמתי תקוד של המחשב והוא מצא לי. באמצע ההתקנה הוא רושם לי שגיעה the contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. please obtain another copy of the file verify its integrity and try again. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by tzolerguy,

היי הכותרת אומרת הכל ... עברתי על איזה כמה עשרות עמודים מגוגל לא מצאתי כלום אם מישהו יש לו רעיון זה מאוד נחמד כבר מזמן לא באחריות אז אל תדאגו

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  22. אני רואה שלשניהם אותו מעבד, מסך 13.3 אינץ'... זיכרון ודיסק קשיח לא זהים אבל זה לא נקרא הבדל משמעותי- יש איזה עניין של סוללה טובה יותר? או מסך בהיר יותר? או רמקולים טובים יותר? נגיד לDell Vostro 1310 חמש שנות אחריות ו4 יציאות USB, אבל הוא יותר זול מהשני, אז זה בטוח בא על חשבון משהו...

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  23. בנייד DELL XPS M1330.. אני גם בכפ"ס ככה שזה האזור שאני מחפש פחות או יותר.. לא ממש מכיר חנויות שמתעסקות עם לפטופים חוץ מKSP שאני לא כולכך מתלהב מלהשאיר את הלפטופ שלי שם אצלם לטיפול..

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by Mesatla,

שלום לכם שלום, היום בטעות שרטתי את הלוח עם המברג אחרי שהחלפתי משחה טרמית למעבד אז הלוח לא עובד יותר.. מן הסתם, אז החלטתי ככה להוציא קצת מהכסף שחסכתי לI5 על איזה AMD נחמד או Intel לא ממש אכפת לי. אז מה יש לכם להציע לי? אם אפשרי Athlon X4 אשמח ביותר אשמח. שיהיה לעבודה רצופה עם מולטי טאסקינג ועם מעט גיימינג. אני יכול לעזור לעצמי אך אני מעדיף לשמוע דעות של אנשים אחרים לפני תודה רבה, מוסטל. המפרט שלי פה <--------

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  25. Started by arad gonen,

שלום! אני מחפש מחשב נייד Notebook קטן, לאינטרנט ואופיב בעיקר עם מצלמה + מיקרופון בבקשה עזרו לי למצוא... אני פשוט מתבלבל מכל הדגמים והסוגים תודה ארד

• 0 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.