עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU Gigabyte GA-7VM400M VIA KM400 Motherboard (m.ATX, VGA, AGPx8, AC97 Sound, LAN) Thermaltake TR2 M3 CPU Cooler for AMD Athlon XP Western Digital 40GB 7200 rpm ATA100 HDD OCZ 256MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory 400Mhz, 2.5-3-3-7 CD-ROM LG x 52 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive TASK A-2317-PL Midi Tower Front USB/Audio Ivory-Grey 300W Case 2 fans 17" CTX EX700F Flat Monitor Subtotal NIS 2,423.67 נחמד לא?

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  2. שלום לכולם, אמא שלי רוצה ללמוד להשתמש במחשב, אז החלטתי לעשות לה הפתעה ולרכוש לה מחשב נייד במתנה התקציב הוא לא גדול במיוחד מכיוון שהצרכים שלה הם לא רציניים. עם זאת אפשר למתוח אותו מעט במידת הצורך אם יהיה משהו שבאמת שווה את זה. התקציב הוא עד 2250 ש"ח כשעדיף כמה שפחות.. אבל שוב אפשר גם טיפה יותר אם משהו באמת שווה. מטרות המחשב? אינטרנט וקצת אופיס, אולי סרטים ביוטיוב וזהו בגדול. * גודל המסך? עדיפות ל13.3. אם לא נכנס בתקציב, אז גם 15.6 יהיה בסדר. * משקל רצוי? לא יצא מהבית, לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? תמיד יהיה בחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? מניח שזה סוג של סטנדרט. * גודל מינימלי של…

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by n14charlie,

שלום אני מחפש לקנות מחשב שהשימוש היחיד בו הוא גלישה באנטרנט (שהדפדפן יעבוד מהר ולא יתקע כל שניה) -אין צורך במסך או חלקים היקפיים אחרים -רצוי שהמארז יהיה קטן וקל כמה שאפשר -כונן קשיח עם גודל מינימלי כמה שאפשר - 2 ג'יגה בייט ראם אפשר להשיג דבר כזה ב1200 ש"ח? תודה!

4. אמא שלי ואחותי חולקות מחשב, המחשב שקבלתי מתנה ליומולדת 13 (ואני בן 20), כך שמצבן רע. המחש בן 7, בקושי זז, ותאמינו לי זה סיוט לעבוד עליו. אני רוצה לקנות להן מחשב חדש. אמא שלי מנהלת בית ספר שעובדת הרבה בווארד ובאינטרנט, אחותי מדברת עם חברים גולשת משחקת קצת משחקים מעפנים (סטייל אייסי טוואר כאלה...) וכו. לא צריך שום דבר חזק. מה צריך? רק המחשב עצמו, כלומר - קופסא עם חלקים פנימיים. לא מסך לא רמקולים לא מקלדת לא עכבר. בכמה שפחות, 2000 שקל יהיה נחמד. תודה רבה, גל

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  5. Started by marmark,

שלום אני רוצה לקנות תמחשב נייד לטובת גלישה ברשת ולראות סרטים. ללא משחקים כבדים. התקציב לא גבוהה כלכך (3500 גג). מעונין במסך נורמלי לצפיית סרטים. משקל לא כל כך חשוב. תודה.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  6. כמו שאמרתי בכותרת, מחשב לאינטרנט, משחקים ועבודה משרדית. לדוד שלי הציעו איזה מחשב באייבורי ונתנו לו פרטים מינימליים שלא הבנתי מהם בכלל איזה מחשב הרכיבו לו. רב הסיכויים שהוא יקנה מהם למרות שידוע שהם לא הכי הכי. הוא מעוניין שהמחשב יחזיק לכמה שנים, ושבמפרט תהיה כלולה מערכת הפעלה XP. ניתן לחרוג ב200 ש"ח אם ממש יש צורך. המשחקים שציינתי שם לא יהיו כבדים, אלא בינוניים ומטה. (Counter Strike Source ומטה) תודה רבה מראש! :]

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  7. כמו שאמרתי בכותרת, מחשב לאינטרנט, משחקים ועבודה משרדית. לדוד שלי הציעו איזה מחשב באייבורי ונתנו לו פרטים מינימליים שלא הבנתי מהם בכלל איזה מחשב הרכיבו לו. רב הסיכויים שהוא יקנה מהם למרות שידוע שהם לא הכי הכי. הוא מעוניין שהמחשב יחזיק לכמה שנים, ושבמפרט תהיה כלולה מערכת הפעלה XP. ניתן לחרוג ב200 ש"ח אם ממש יש צורך. המשחקים שציינתי שם לא יהיו כבדים, אלא בינוניים ומטה. (Counter Strike Source ומטה) תודה רבה מראש! :]

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by וולפהרט,

מעוניינת לקנות מחשב מותג משהו חזק שיעמוד בכל עומס התכנות והמידע תקציב: עד 4000 שח בעיקר לעבודה על דו מימד אבל עם פוטנצייל גם לתלת במידת הצורך תוכנות עיקריות: פוטושופ, פרימייר, אפטר אפקטס, פלאש עם אופציה ל: 3D מקס מעוניינת לרכוש את המחשב בתל אביב. אשמח להמלצות על חנויות תודה!

9. Started by fp581,

טוב עקרונית יש לי את המארז (raven 2) ספק כח (620w) והרד דיסקים (1terax2 +256ssd samsung pro) כרטיס מסך (radeon 290 tri-x oc) מה שאני צריך זה מעבד, קירור טוב למעבד (הוא כנראה הולך להיות בOC ושיהיה עם מאווררים אין לי צורך בנוזלי), לוח אם (בשביל המעבד), עוד SSD בשביל התוכנות (250 נראה לי מספיק) ו32 GB של רם בשביל הכיף (ובשביל המהירות רינדור כמובן) תקציב? בסביבות ה6-7 אם אפשר פחות גם טוב. נ.ב המחשב ישמש ללימודי אנימציה ו\או אפקטים מיוחדים ומודלים. תודה מראש

• 22 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. Started by eddieV,

מחשב לאנימציה פוטושופ ומשחקים עד ( פחות עדיפות למשחקים)5500 שיהיה אינטל בלי אוברקולוקינג רק מחשב בלי מקלדת מסך וכו...

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  11. היי! אשמח מאוד לעזרה בבניית מפרט למחשב ללימודי אנימציה, בתקווה שיוכל לשרת אותי כבר כמה שנים קדימה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח, ממש מעדיפה לא לחרוג אם אפשר. חריגה רק בשביל באמת לא לעשות פשרות אלימות מידי. 2. מה שימושי המחשב: אנימציה ועריכת וידאו\תמונות (הרמוני, מאיה, אפטר אפקטס, פרימייר, פוטושופ...) 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כן, מסך (המלצות יתקבלו מאוד בברכה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא באמת יודעת על מה מדובר... 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס כן, WIN10 …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by aofer,

שלום אני רוצה לקנות מחשב בעוד כחודש וחצי ואני מתחיל להרכיב לעצמי מפרטים.. רציתי עזרה בנושא... התקציב שלי הוא 7000 ש"ח.. למרות שאני מוכן אפילו לחרוג ל7500... אני רוצה שהמעבד יהיה Core 2 Due השאיפה E6600 ו2 ג'יגה זכרון ואני לא רוצה להתפשר על לוח זול ומארז זול.. (שני דברים שבדרך כלל מזלזלים בהם) בכל אופן.. זה המחשב הראשון שאני קונה בעצמי בכסף שלי ואני רוצה שהוא יצדיק את המחיר שלו. היעוד שלו הוא תוכנות כגון Lightwave,Maya,Photshop,Premiere וכו'... וכמובן גם למשחקים אבל בעיקר לתלת מימד.. אני אשמח לשמוע מה אתם מציעים... תודה מראש. עמית

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  13. ערב טוב חברים אני מרכיב מיפרט לידידה שלומדת איתי 3ds studio max והיא צריכה מחשב שתוכל לעבוד עליו בצורה טובה עם התוכנה הזו אז הרכבתי לה מיפרט והוא יצא יותר יקר מימה שהיא רצתה אז להלן המיפרט: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1649 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1348 ASUS P5Q, יחידות 1 ¤800 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1244 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤335 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1257 EVGA GeForce GTX 260 Core 216 55nm , יחידות 1 ¤1250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1652 Scythe NINJA PLUS, יחידות 1 ¤258 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=686 West…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  14. Started by dor1995,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר קרוב לאלף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, לאנשים מבוגרים. קריאת מיילים ויוטיוב פעם ב.. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ראשון לציון, כל חנות. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESA…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by מיטל2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ושימוש ביתי בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 24 אינץ לפחות, מקלדת, עכבר, רמקולים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מחפש 2 מפרטים (האחד עם מסך והשני בלי) שמיועדים לאנשים מבוגרים. המחשבים ישמשו לרוב לגלישה באינטרנט, מסמכי אופיס, משחקי קלפים ושאר פעיליות של אנשים מבוגרים. אני מחפש לא להוציא על המחשבים הרבה כסף במיוחד כשאין סיבה, אבל כן חשוב שהמחשבים ישרדו לכמה שנים טובות (זה לא שפתאום הם יתחילו לשחק COD עליהם או משהו כזה) עם כמה שפחות תחזוקה (מאוררים שילכו / ירעישו וכו'). בגדול חשבתי 1000 שקל למחשב בלי מסך ו 1500 שקל למחשב עם ? אם אפשר לרדת לפחות גם טוב, אם צריך יותר תגידו למה. המחשבים צריכים להכיל כל מה שמגיע עם מחשב.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. אם אין צורך, אז לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג, אלא אם כן זה עד 100 ש"ח או משהו נמוך מזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה בAbleton, תוך שימוש בספריות כבדות של סמפולים (כלי קשת, תופים וכו'...) וסינתיסייזרים שכבדים על המעבד, אפטר אפקטס (בתור פרנסה. חשוב מאוד), אנימציה בפלאש או Toon Boom, עריכה גרפית, עריכת וידאו, גיימינג - משחקים כמו Overwatch, The Witcher 3 ועוד כותרים עתידיים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כב…

18. שלום רב, אני תמיד פניתי לאתר בהתייעצויות על חלקי מחשב ומפרטים ותמיד יצאתי מרוצה אני מעוניין לקנות מחשב חדש מזה 7 שנים. אני עובד כמעצב גרפי ואנימטור ועובד קבוע על AfterEffects שכידוע לכם זו תוכנה כבדה שזוללת זכרון. עיקר המחשב הוא עבודה על תוכנות גרפיות, אבל רוצה שהמחשב יוכל לשמש מתי פעם לגיימינג על רמה טובה סה"כ. מפרט שבניתי ומבקש עליו חוות דעה: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=57444729c530c 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה תודה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנ…

• 11 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. Started by eity,

שלום!אני צריך מחשב שהשימוש העיקרי שלו יהיה תוכנות בשם "autocad" ועוד אחת סקאצ' אפ צריך ציוד היקפי עכבר מקלדת רמקולים מסך גדול ווינדוס. עכשיו אני לא יודע אם התקציב בעייתי (3000)למחשב שאני יצטרך,אבל הבן אדם מסכים להשקיע ב imac, השאלה אם המחשב של אפל שווה את המחיר שלו וכדאי להשקיע בו? או שבאותו סכום אני יכול להרכיב מחשב יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  20. שלום אשתי עובדת בעיקר עם אוטוקד- תכנה לתכנון אדריכלי כל השאר, רגיל: גלישה ומסמכים, שום דבר מיוחד היא ראתה היום 3 מחשבים ואודה לכם על עזרתכם בבחירת המחשב הנכון 1. hp550 http://www.morse-pc.com/product.asp?productid=577 2.Acer Aspire AS5735Z Intel T4200 2.0Ghz http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=24680 3.Lenovo N500 4233-5NG http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=N50042335NG&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=220&aff=Zap〈=HE תודה רבה על כל עזרה!

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  21. שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל עד סוף אבל אם ניתן לחסוך מעולה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלא יותר מ300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/סרטים וסדרות / עבודה משרדית (מצגות עם הרבה תמונות למשל ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

22. שלום חברים, שתי בקשות לי אליכם,ואודה לכם מאוד אם תוכלו לסייע לי - 1. אני מחפש מפרט של רכיבי מחשב לצרכי עבודה בסיסית עם אופיס,הרצת וויסטה,עבודה עם תוכנות תלת מימד (rhino,maya,poser,bryce) , פוטושופ, ומדי פעם משחקים. למחשב מתוכנן ביצוע OC למעבד,ולכרטיס מסך,תוך שימוש במערכת קירור מים. תודה רבה מראש. התקציב צויין בכותרת. 2. קיבלתי לפני שבוע מארז LANBOX של TT. להלן הקישור - http://www.ttlanbox.com/. אצלי יש דגם עם מסך 7" מובנה. אני מבקש מכם עזרה ברכיבים בשביל המחשב. כיוון שלא היה בדיוק מקום לציין תקציב בכותרת,אני ארשום אותו גם פה - עד 3,000 ש"ח. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. חברים... אני צריך עוד מפרט (בבקשה) מחשב כולל מסך לעבודות בית (אינטרנט, אופיס, הורדות (חמור שעובד 24 שעות) ) וטיפה משחקים.. (בוא נגיד את זה ככה.. משחק אחרון ששיחקו פה זה GTA SAN ANDRESS..) ככה שלא צריך כרטיס מסך מטורף אבל משהו חמוד וסביר... מארז בלי חלון אבל שיהיה יפה עם חיבורי USB מקדימה ואודיו מעבד INTEL או AMD לבחירתכם 1G זיכרון צורב DVD + כונן DVD HD בתקן SATA II מסך CRT 17 אינטש והכי הכי הכי חשוב... שיהיה סופר דופר שקט... **** הערה**** זה מחשב שהולך לעבוד 24 שעות... בלי הפסקה *********** תקציב... 3500 כולל מסך

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Morielll,

אני מחפש מחשב שיהיה לבית לכל המשפחה וגם לי למשחקים מצאתי בינתיים את המחשב הזה בKSP: http://ksp.co.il/?uin=16116#complist ושירגתי את הכרטיס מסך זה המפרט שלו: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table]אתרזמינותאיפוסכמות[/r]מעבד AMD :[table][tr][td]AMD FX x6 Six-Core FX-6100 Socket AM3+ 3.3GHz Box[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Generic CPU Cooler For AM2/AM3/FM1[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי ‏AMD :[table][tr][td]Gigabyte 880GM-USB3 AM3, 880G, DDR3 1333, DVI, HDMI[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table][tr][td]Kingston 2x2GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27[/td][/tr][/table]1כרטיסי מסך :…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.