ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
! לידע כללי , חשיבות של כרטיס מסך חזק רק עבור משחקים ? או עבור עריכת תמונות וגרפיקה ולכידת וידאו ועריכתם ? אם אני רוכש מחשב חדש יש לתת דגש לכרטיס מסך אם אני עובד עם המחשב רק לצריבה עריכה גרפית ולכידת וידאו ?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד של לנובו דגם 3000 V100. לאחר שהתאמתי את המחשב לצרכיי והתקנתי את התוכנות שאני עובדת איתן, אני רוצה לגבות את ההתקנה של XP אך לא בטוחה מהי הדרך הכי טובה לעשות זאת. אני מגבה את המחשב הנייח שלי עם תוכנת Acronis True Image Home. האם ניתן לגבות מחשב נייד בבטחה עם התוכנה הזו? בהתחשב במחיצה הנסתרת שקיימת במחשב הנייד. במידה ואתם ממליצים להשתמש ב-Rescue and Recovery המובנית, אני חוששת כי היא תמלא לי את ההרדיסק עד אפס מקום (ההרדיסק במחשב הנייד הוא בנפח 80 ג'יגה וכ-35 ג'יגה נמצאים כרגע בשימוש) . מה עדיף מבין השניים, לגבות ישירות להרדיסק חיצוני USB שברשותי או למדיות DVD? אשמח לקבל תשובות מנסיונכם. תודה מראש, גלי.
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כל הדגמים שראיתי כוללים את ה-ATOM 270 שהוא חד-ליבתי. יש לי את ה-ASUS R2H ותוספת הביצועים הצפויה מה-ATOM 270 לא כזו גדולה שמצדיקה שדרוג. כפול ליבה זה כבר סיפור אחר. יש UMPC כזה בשוק? צפוי להגיע בקרוב? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הכוונה למשחקים הכי חדשים בהגדרות הכי מקסימליות לא ממש יודע מאיפה להתחיל כי אני לא כזה מבין במפרטים כרגע יש לי מעבד I7 מהסדרה הכי ראשונה כרטיס מסך HD5850 וזיכרון 8GB והמשחקים החדשים עובדים לי על מדיום ומטה האם 3-4 אלף יכול להספיק בשביל להביא משהו טוב בשביל להריץ הכל על הכי גבוהה שיש? -לנצל כל התקציב -ניתן לחרוג עד 1000 -משחקים חדשים ברמה הכי גבוהה -אין צורך בדיוק היקפי -שקט חשוב מאוד- 9-10 -בלי אוורקלוק או שדרוגים -אין צורך בתוכנות נלוות -אין העדפה לחנות ספציפית -מעוניין לרכוש עכשיו
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מתבלט אם לרכוש ultrabook עכשיו או לחכות למעבדי haswell ? הבנתי זה לא רק שיוזיל את המחשבים אלא גם הזמן בטריה יהיה ארוך יותר. השאלה מתי הצפי הראשון למחשבים אלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מפרט לצורך משחקים בעיקר, מהסוג הכבד ביותר. OC לא חושב במיוחד. ללא צורך בציוד הקפי. קיבלתי הצעת מחיר למפרט שאני אביא לכם שנראה לי כרגע. המחיר שקיבלתי נראה הגיוני אחרי שהשוואתי בשאר החנויות. לוח אם אני רוצה של ASUS. המפרט: מעבד אינטל Q9550, לוח אם אסוס P5Q3, זיכרון קינגסטון DDR3 1033 בגודל 2GB כפול 2, כרטיס מסך Geforce GTX260 896MB של חברת Gainward, ארד דיסק חצי טרה של היטאצי, עם מארז Huntkey, ספק 550W של טרמלטק. הצעת מחיר: 5981 לאחר שיכנועים רבים... שאלות מפתח- האם החלקים נותנים תמורה למחיר? האם הם טובים ומתאימים אחד לשני? האם הצעת המחיר הגיונית? שמתי לב שרוב המפרטים מבוססים על DDR2 שהוא גם זול הרבה יותר, איזה מהם עדיף? הלוח תומך ב Crossfire של ATI והכר…
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אחרי מחקר הגעתי למחשב הזה. ברצוני לדעת אם כדי לקנות אותו לצורך עבודה משרדית : גלישה באינטרנט ו office בתודה מראש אינה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת כמה שווה המחשב והציוד שלי כיום... אשמח אם מישהו יצליח לתמחר את המחשב בצורה הוגנת... כולל הפחתת בלאי ופרק זמן שימוש.. כמובן שהציוד שמור מאוד אבל לא נקנה אתמול יש לציין שהמסך ממש משמ יוקרתי... בספק אם אמכור אותו בכלל וכבר לא מציירים דגם טוב כמו זה.. זהו המפרט AMD Athlon64 3500+ newcastle Socket 939 Thermaltake Big Typhoon CPU Cooling Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4X A-Data 512x2 DualDDR 400 XFX Geforce 6600GT PCIe 128MB W.D 250GB (16MB) SATA2 W.D 200GB (8MB) SATA NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 HEC Compucase CI-6A19 & HEC 475W Creative SB Live! 5.1 Logitech Speakers X-530 5.1 Sony Headphones MDR-P180 Logitech MX510 Mouse steelpad QcK M…
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הכינו לי את המפרט הבא (אשמח לקבל הצעות לשיפור, תגובות..): AMD Athlon64x2 (AM2) 3600+ *Windsor* 64bit 2000MHz, 256kb(x2) Cache- Box SocketAM2 - VIA K8T890 CF - ASRock ALiveSATA2-GLAN DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - SAMSUNG DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM PCX - GeForce 7600GT (560/1400) 256MB DDR-III 128bit 12-Pipes Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan אמור לצאת בסביבות ה 3500.
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי מחשב IBM R61 ולאחרונה כל חצי שעה האינטרנט האלחוטי מתנתק בו. רק ע"י שינוי המתאם האלחוטי ל"לא זמין" ולאחר מכן שוב לזמין, זה מתחבר והכל תקין. מישהו נתקל בבעיה כזו ? נ.ב חשבתי שיש איזו תוכנה שגורמת לזה וגם אחרי שהמחשב פורמט זה קורה.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן.... השימושים שלי בעיקר אינטרנט, אופיס, סרטים ואני מתכוון להתקין עליו Linux RHEL5 כנראה על VM ו- oracle database לשימוש ביתי (לא לכמות גדולה של התחברויות או לעומס גדול במיוחד). בבקשה תאמרו מה דעתכם על המפרט, לא אכפת לי דווקא AMD אפשר גם המלצות הכוללות מעבד intel, העיקר להיצמד למגבלת התקציב ולשימוש. המפרט לא כולל כרטיס מסך כיוון שאני לא משתמש במחשב למשחקים ולכן לא ראיתי בכך חשיבות כיוון שהלוח מכיל כרטיס שלדעתי מספיק לשימושים שלי (אני צודק?) אגב, מסך אני קונה PROVIEW 22" AR2238AFW 1680X1050 HDPC DVI+ SP 2MS (אני יודע שיש יותר איכותיים אבל קיבלתי המלצות מאוד מאוד טובות על הדגם הקודם לו FP2226W משלושה אנשים שקנו אותו, וחוץ מזה המחיר שלו…
-
- 14 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד במחיר בערך 6000 כולל משחקים האם זה ריאלי בכלל ואיזה כדעי בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רב השרת הולך להחזיק שרתי CS ושרת מירק . דוד שלי קונה מחברת אקסלנט בכמויות לכן אני אקנה מהם את השרת . www.hardware.co.il השרת יישב בחוות שרתים . הנה 2 דגמים שחשבתי עליהם : Intel *Dual Xeon* Based Server ClearWater2 *Rack 1U* תרש / וSCSI ויש גם IDe -עכשיו זיכרון אני אשים 2 gb -וצריך להוסיף הרד דיסק , ראיתי שה scsi מאד יקרים . לכן נראה לי אני אלך על 150ג'יגה sata 7200rpm הדגם השני IBM xSeries X336 1U SCSI Xeon 3Ghz/1GB DDR2/3Y תרש בזה-צריך להוסיף גם זיכרון והרד דיסק מתאים זה : דיסק קשיח: 10000rpm IBM Hot Swap Ultra 146GB אתם יכולים להיכנס באתר שלהם ולראות בדיוק את המפרט . מה אתם אומרים על אלו וכמה שרתים אתם חושבים שאפשר להריץ על שרת כזה . אולי תתנו לי מפרטים אחרים…
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/en93qzrx/1 אם מישהו יכול להציע משהו יותר טוב, בבקשה תכתבו.. המחשב מיועד להריץ את המשחקים שיש עכשיו ברמה טובה, אני לא מתכננן OC, וזה המסך שלי - LG L1980Q Flatron Slim 22"
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, תכנות, סרטים, מוזיקה. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. visual studio 2008, java 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך, לא חשוב גודל. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה, רק הרכבה במעבדה.9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. אין חנות מועדפת. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כ…
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
חבר שלי רוצא לקנות מחשב הוא ישמש בעיקר ל: גלישה עבודה באופיס צריבות סרטים ופה ושם משחקים התקציב מצומצם משו, 3500 עם חריגה קלה לכיוון ה 4 אלף בלי מסך הדברים שלא מתפשרים זה המעבד זיכרון ואיזה 250 GB כרטיס מסך ישמש פה ושם למשחקים תודה רבה לכל העונים
-
- 12 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנייד עם יכולת בינונית עד גבוהה של הרצת משחקים. (משחקים ברמת heroes 5) רציו מסך 15.4 צורב DVD וכונן לא פחות מ-120GB כמו כן שהמחיר לא יחרוג את מ-6000 ש"ח תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
המחשב עצמו מיועד למשחקים, מוזיקה, סרטים ואינטרנט. את המחירים בדקתי לפי האתר של "נעה מחשבים". מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 65W 585 ש"ח לוח-אם: GIGABYTE GA-M61PM-S2 AM2 420 ש"ח זכרונות: CROSAIR DUAL CHANNEL 2048MB 667MHz DDR2 CL4 380 ש"ח דיסק קשיח: Western-Digital 250GB 7200RPM 8MB JB 385 ש"ח כונן דיסקטים: סתם כונן, 40 ש"ח כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 8800GT 512MB PCI-e 1515 ש"ח מארזים: Compucase CI-6A19 White/Black 400W 400 ש"ח סה"כ: 3,725 ש"ח. כמה תהיות: 1) אני לא בטוח בנוגע למעבד. לא מבין יותר מדי במעבדי AMD, אבל ראיתי ביקורות על המעבד הזה שכתבו אותם לפני שנתיים. יש מקום לדאגה? 2) לא בטוח בנוגע ללוח-האם. פשוט לא מתמצא בזה. 3) ספק-הכוח שמגיע עם המארז, הוא …
-
- 14 תגובות
- 851 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר ללימודים,צריך להריץ עליו : *אינטרנט *יישומי אופיס(מן הסתם) *כנראה תוכנות כמו אוטוקאד ופוטושופ וועוד. אין שום צורך שיעלה משחקים או משהו כזה. יש אפשרות למצוא משהו טוב בתקציב הזה ? תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום! מעוניין לקנות מחשב נייד, המטרה היא בעיקר לימודים: אופיס ואינטרנט. חשוב שיהיה לא גדול (לא 15.6) שיהיה בו SSD, ושיהיה בנוי טוב כלומר פלסטיקה מסך (IPS?) וכדו' התקציב הוא 2500-3000 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולציות, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - matlab, Mathematica - תדיר (עבודה/לימודים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - europa universalis 4, the witcher 3. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על ה…
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מחשב שהוא כבר איטי. בא עם הרדיסק רגיל HDD ורק 4 גיגה RAM. יפרסם את המפרט. התקציב שלו למחשב חדש מאוד נמוך עד 1700 שקל ולכן הצעתי לו לשדרג את המחשב שלו במקום לקנות חדש. הבעייה היא שהוא רוצה גם ווידוס 11 ולמיטב הבנתי צריך בשביל גם TPM 2.0. זה אומר למיטב הבנתי שצריך או להחליף לוח אם לאחד תומך או להחליף מעבד לאחד שבא עם TPM מובנה וישמח להמלצות ולדעת אם זה בכלל רעיון טוב. החבר שלי משתמש בוא רק לתוכנות(אופיס זום וכאלה) וגם כמה משחקים מאוד ישנים שלמיטב הבנתי רצים היום כבר על כל נמחשב gta 4,starcraft 2,wolfenstein 2. מפרט: הרדיסק 1TB HDD זיכרון 4GB DD3 nvideo GeForece GT 730 gigabyte p55a-ud3 intel core i5…
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עד 5500 ש"ח, המחשב מיועד בעיקר למשחקים,אינטרנט,סרטים ושירוץ מהר כמובן... יש לי מסך 22 אינץ' של Samsung T220P 5ms - 1:50000 ואני מעוניין לנצל אותו עד הסוף, כלומר, במשחקים לשחק על הרזולוציה הכי גבוה ללא תקיעות ובסרטים HD ושטויות כאלו... הנה שני מפרטים שהכנתי, אני לא יודע איזה יותר טוב למטרות שלי. מפרט 1 : מעבדים Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX ¤1561 לוחות אם GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ¤1118 מארזים Cooler Master Mystique 632S RC-632S-KKN1-GP ¤420 מאוררים למארז/גופי קירור Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm ¤40 ספקי כח SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus ¤429…
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי - 5000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300-400 2. מה שימושי המחשב - משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Need for speed, Portal 2, Duke nukem 2 ו-כדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) - 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 - לא קריטי אך שיהיה שקט 7. יש צורך לכלול הרכבת מחשב בחנות? - כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - אזור חיפה והקריות 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבו…
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת מפרט מחשב לא כולל דיסק קשיח, ללא מסך , ללא אביזרים נלווים וללא כ.מסך. השימוש במחשב הוא לצורך משחקים כמו FIFA 2011 ו COD החדש. כ.מסך נוכחי שאני משאיר מהמחשב הישן הוא GEFORCE 8600 GTS בעיקרון אני מתלבט בין קונפיגורצית INTEL עם CORE I3 לבין AMD PHENOM II . חשבתי שעוד שנתיים בערך אוכל לשדרג גם את המעבד וגם את הכרטיס מסך עבור מחשב מבוסס אינטל. מה מומלץ לדעתכם? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-