ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לבנות מחשב למשחקים + OC 1)אני לא צריך במפרט : כוננים , צורבים . 2)אני כן צריך במפרט : מארז , ספק כוח , כרטיס מסך , לוח אם , מעבד , פתרון קירור ל-OC , זכרונות. שווה לקנות עכשיו או לחכות לDX10
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבדוק בעזרתכם (אחרי הכל בחומרה אתם מומחים) האם אפשרי ליצור PC מחלקים בשוק שיוכל להתחרות ראש בראש מול המפרט המפלצתי של ה mac pro אני רוצה לבנות מכונת PC עם חומרה שעולה או לפחות יכולה להשתוות למק פרו עזבו אותכם עכשיו מחירים אני רוצה לדעת תכלס אם יש בשוק בארץ חלקים כאלה המפרט של מק פרו: מעבד: 2 מעבדים פיזים של 8-core # 2.93GHz Quad-Core Intel Xeon זיכרון: 32GB of 1066MHz DDR3 ECC SDRAM יתר הדברים כגון הרדיסק, כרטיס מסך וכרטיס קול זאת לא בעיה השאלה היא האם יש היום לוח אם שיכול להחזיק 2 מעבדים פיזים + 32 ג'גיה זכרון!! לעוד מהמפרט אם פספסתי משהו הלינק פה http://www.apple.com/macpro/specs.html אני לא מצאתי לוח כזה לפיסי והשאלה השניה שלי האם יש כזה דבר האם אפשר ל…
-
- 11 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מחשב חדש שנועד למשחקים ואינטרנט מה דעתכם. לוח אם: msi k7n2-l delta זכרון : Infineon dual ddr 400mhz 256m דיסק קשיח: samsung 40g 7200 כ.מסך: msi geforce fx5200 128 מעבד: amd athlon 2500 מסך: מאג 17 אינץ שטוח וכל הציוד הנלווה לא בעל חשיבות סה"כ עלה 3300 ש"ח . מה אתם אומרים .
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
המפרט צריך לכלול מחשב ללא מסך,ציוד היקיפי וHDD אופציאונאלי. עדיף עם אפשרות ל-CF... תודה
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה? אני מחפש מחשב נחמד עד 3K. במקרה נתקלתי בדבר הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4536&CatCode=315 מה אתם חושבים? אני אישית קיבלתי המלצות רבות על Lenovo. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט, סרטים, מסמכים, עריכת סאונד וכו'). בנוסף, תהיתי, אם ארצה לשדרג לכרטיס מסך אחר בעתיד, האם יש אפשרות כזו?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
צריך הצעה למחשב לתוכנות תלת מימד [color=pink]3DS MAX6,POSERלא צריך מסך,מקלדת ועכבר סכום 4000 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה חדשה ומוזרה. עברתי לווינדואוס 7 לאחרונה(לא יודע אם זה קשור). יש לי בעיה מוזרה, שפתאום באמצע פעילות על המחשב הוא נכבה לי בשניה בלי התראה מוקדמת. פשוט נכבה! אם אני מנסה ישר מייד להפעיל אותו הוא פותח לי מסך שחור עם _ מהבהב מצד שמאל למעלה ואי אפשר לעשות כלום. ומצד שני אם אני מחכה 30 שניות בערך ומפעיל אותו הוא עולה כרגיל אבל למסך של SAFE MODE עם אופציות שונות להפעלה. אני חייב לציין שהבעיה מופיעה בעיקר בזמן צפיית וידיאו בסטרימינג. ועברתי לאחרונה לחלונות 7, יכול להיות שהמחשב מתחמם יותר מדי לאחרונה... המחשב הוא ACER 5720. אשמח מאוד אם תעזרו לי תודה רבה לכם!
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום,חבר מחפש נייד ללימודים דרישות: חצי ג'יגה זיכרון לפחות,הארדיסק 60 ג'יגה מינימום,תקשורת אלחוטית וצורב DVD. התקציב הוא בערך 4.5K,יש מצב שדודה שלו יכולה להביא לו מקנדה מחשב ואז התקציב יהיה בערך 1000$ שיכול להשיג לו משהו פצצה. אם אפשר הצעות מהארץ ומחנויות בקנדה אם אתם מכירים, כי אני לא מצאתי משהו. תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי מחשב עם המפרט הנ"ל AMD 3500, 6600GT, 1GB GIGABYTE, 250GB(kashiah), Asus (אני יודע שלא רשמתי הרבה דברים, אבל זה מה שאני זוכר) בכל אופן הבאתי את המפרט הזה כדי שתביאו לי מפרט למחשב החדש הרבה יותר חזק, טוב ומהיר התקציב שלי נע בין 5000-5800 פרטים שאני רוצה לברר לפני - מזה ליבה כפולה או מרובעת(מה יותר מומלץ, מכל הבחינות) אני מעדיף AMD(מה יותר מומלץ ולמה) דברים נוספים - צורב - יש צורך. מסך - אין צורך. רמקולים, עכבר ומקלדת - אין צורך. והדבר האחרון - המפרט : ) תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים ניידים ואני רוצה לשחק אחד נגד השני איך אני עושה רשת בין 2 מחשבים ניידים (לא אינטרנט אלה סתם רשת כדי להעביר קבצים וכל מני) בשניהם יש WIFI ולשניהם יש כרטיס רשת תודה.
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מעבד: Q6600 ספק: Corsair VX450W לוח אם: Gigabyte P35C-DS3 זכרונות: Kingston 1333MHz DDR3 4GB x 2 CL9 (כמה חודשים בשימוש) הארדיסקים: WD 250GB 7200RPM ו Seagate 500GB 7200RPM מארז: Thermaltake Soprano DX כרטיס מסך: Twintech 9800 GT XT OC Edition
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום. אני צריך ב-4500 ש"ח שיכלול: -לוח אם. -מעבד. -כרטיס מסך. (לפחות 256 מגה, רצוי 512). -זיכרונות (לפחות 1 ג'יגה, במידה ואפשר לצרף את הזיכרונות הישנים...). -דיסק קשיח (יצורף דיסק קשיח נוסף. שהחדש יהיה לפחות 200 ג'יגה, כאשר על הדיסק הישן בעל ה-80 ג'יגה תותקן המערכת). -קירור למעבד (במידה וצריך....). -כונן דיסקטים. החלקים שיש לי כרגע שיצטרפו למחשב הנ"ל: -מארז: טרמלטייק טוואר משהו... קניתי לפני שלוש שנים בערך... שחור... דיי גדול... -ספק כוח: antec true power 550 watt. או שזה 500.. או 450... אחד מהנ"ל . -זיכרונות (במידה ואפשר לשים גם וגם): קורסייר XCS שני כרטיסים של 256 מגה כל אחד DDR דגם מדוייק אני לא זוכר.... -דיסק קשיח: WD 80 ג'יגה 7200. -כוננים: צורב דיוידי …
-
- 13 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים.* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינצ', 15.6 גם אפשרי אם הוא קל (מתחת ל2 ק"ג). לא קריטי סוג המסך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? רק touchpad רגיל, מקלדת לא צפופה. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. הכי חשוב. עדיפות ל 1.7-1.8 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): לא דרוש משהו מיוחד, 3-4 שעות לפחות זה מספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): לפחות 2 חיבורי USB (רצוי יותר), HDMI. לא נדרש כונן DVD. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש…
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לחבר להרכיב מחשב שישמש בעיקר למשחקים,אינטרנט וצריבת סרטים(קידוד גם) הסכום הוא בערך 5000 (מה שנראה לי קשה). אין צורך בכלום מעבר לרכיבי הבסיס (בלי מסך צורב וכו') התחלתי להכין מערכת שנראת לי סבירה אבל אני צריך ייעוץ לגבי מארז+ספק וחוות דעת האם המערכת סבירה ומאוזנת... Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipset 674.74 ¤ Gigabyte GV-NX66T128VP Geforce FX6600GT 128mb VIVO DDRIII PCI Express + SLI 1,282.86 ¤ Western Digital 80 gb 7200 rpm Serial ATA 8 mb Buffer 385.90 ¤ AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX FSB1600 1,090.85 ¤ DDR 1GB( 512X2 mb) 3200 PC400 GEIL with COOLING 1,158.31 ¤ Sub-Total: 4,592.65 ¤ (מגלוב נט) אשמח לקבל תגובות
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני צריכה: 1. מארז קריר ושקט, אשמח מאוד אם זה במקרה יהיה גם מארז שהוא tool less. 2. לוח אם שמתאים למעבד פנטיום D וגם למעבדי COREDUO (אם אפשר אחד שאין לו כרטיס מסך OB) 3. קירור איכותי למעבד (פנטיום D) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ATHLON 64 3200 עם 512 זיכרון DDR, כרטיס מסך GEFORCE 6200 TC וכו... השאלה שלי היא האם עדי לי פשוט לשדרג אותו (זיכרון וכרטיס מסך אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך שלא יהיה "צואר בקבוק" עם המעבד) או למכור אותו כמו שהוא כיד שניה ולקנות אחד חדש (אשמח אם תמליצו לי על מפרט למשחקים לא יותר מ-3000 ש"ח) :s05:. תודה מראש, יונתן ל
-
- 14 תגובות
- 844 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) לנצל את כולו ב) ניתן לחרוג במידה והשינוי בולט בסכום סימלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לרוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -המשחקים לרוב משחקי moba כגון לול, דוטה טיפה גם אר פי ג'י ובקטגוריה שלו היחיד זה קאונטר סטרייק בתדירות נמוכה -המסך לא כלול בתקציב וברצוני לרכוש מסך טלויזיה (גג 32 אינץ') אך מחפש יעוץ לפני, ישמח לטיפים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?בנפרד מהתקציב - מקלדת, עכבר ואוזניות גיימינג לא במחיר מטורף, 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
בניתי לחבר מפרט התקציב הוא 3000 שקל +- בלי OC. המחב ישמש למשחקים כמו GENERALS CALL OF DUTY COUNTER STRIKE SOURCE מה אתם אומרים ? הספק יספיק לו ? ובכלל השילוב של המארז והספק בסדר? אני יודע שזה לא טופ אבל זה מה שהתקציב מאפשר , בכל מקרכה הנה המפרט ואשמח לשמוע ביקורת אם יש : מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ¤725 לוח אם: ALBATRON K8SLI-AM2 מחיר: ¤430 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce 7600GT OC 256MB DDR3 128 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - RETAIL מחיר: ¤717 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160211AS מחיר: ¤322 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤632 מארז…
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, וצריך עזרה בהגדרות של המפרט שאני צריך הדרישות: מחשב מבוסס P4 או את'לון של AMD בעל חריץ AGP [לכרטיס המסך הנוכחי - ATI 9700PRO] וגם PCI E אם ארצה לשדרג בעל חיבורי SATA וגם IDE [כי כרגע יש לי 500GB על IDE ולא בא לי לזרוק את הכל] זהו האם קיים בכלל מחשב כמו שאני מחפש? אם למישהו יש הצעות אשמח לשמוע פה או בפרטי תקציב 1500-2000 ש"ח עם עדיפות גבוהה להוציא כמה שפחות התקציב הוא עבור לוח אם וזכרונות בלבד. [אולי גם ספק] אבל זה הכל. תודה רבה רון.
-
- 11 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי. לא מזמן ביקשתי עזרה ביצירת מפרט מחשב לגרפיקה תלת מימדית, לפוסט פרודקשן ועריכה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=496257.0 עזרו לי פה מאוד עם המפרטים ולאחר בדיקה מעמיקה אני חושב לקנות את המפרט שנתן לי BONOD זה המפרט: התייעצתי רבות עם אנשים שונים והומלץ לי רבות (בהתאם לצרכים שלי) לרכוש כרטיס GFORCE במקום Quadro.להבנתי מדובר בחיסכון לא קטן בנושא כרטיס המסך. חשבתי להחליף את ה-Quadro2000 עליו הומלץ לי במפרט הנוכחי ובמפרטים אחרים ולשים במקומות GFORCE GTX 480. רציתי לדעת מה דעתכם בנושא והאם יש עוד שינויים שהייתם ממליצים לי עליהם במפרט הנוכחי. תודה מראש (:
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
צריך מפרט כפי שציינתי בכותרת שיכלול קרור טוב צורב די וי די עכבר מקלדת ומצלמה אוזניות וכרטיס קול נוסף ללא ספק וללא מסך ופאנל שליטה למאוררים מקדימה .... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר מספר שאלות ומפרטים שונים שהומלצו ולאחר שינויי תקציב הגעתי סוף סוף למפרט. זקוק אישור סופי - אני רוצה להזמין היום! קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 668 1 מארזים THERMALTAKE XASER Mozart Silver + HTPC ¤ 561 1 קירור למעבד THERMALTAKE GOLDEN ORB II CL-P0220 ¤ 169 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 398 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 648 1 כרטיסי מסך Sapphire ATI RADEON 2600XT 512MB DDR3 PCI-E HDMI Retail ¤ 753 1 צו…
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר ההצלחה של חבריי הפורם בבחירת המפרט האולטימטיבי לחבר שלי (דרך אגב הוא מבסוט מהמחשב אש), חבר נוסף שלי ביקש את עזרתי או בעצם את עזרתכם. אז ככה השימושים של המחשב צריכים להספיק ל: - משחקים - על המחשב שלו נאגרים תמונות וסרטונים רבים של המשפחה (הסרטונים זה מצגות של תמונות מאורעים משפחתיים כאלה שהם אורכים ע"י תוכנה של וינדאווס) - הוא רוצה שהמחשב ירוץ מהר בשוטף. - לא צריך מארז כי יש לו מארז בן זונה וגם יפה של TT אז עם אפשר להשקיע בקירורים וספק טובים יותר. - עכבר ומיקלדת. אם אפשר לקבל את ההצעות מחנויות בצפון לדוגמא TMS . תודה רבה לכול מי שיגע בנושא.
-
- 12 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב עבור עבודה, סרטים ומשחקים, ללא OC, חשבתי על המפרט הזה, מה אתם אומרים? לוח אם: Giga-byte GA-K8NF-9 מעבד: AMD 3000+ 2000fsb 512K 939Pin BOX זכרונות: Samsung 512MB 400MHZ *2 כרטיס מסך: Nvidia 6600 128MB דיסק קשיח: WD 120GB SATA מארז: HEC CI-6A19 BLACK + 1Fan אין לי צורך ברמקולים ומסך. סה"כ מחיר: 4500 ש"ח (משוער). אין לי צורך במחשב על, יש לי צורך במחשב שיעשה את העבודה שלו. מה אתם אומרים, איפה כדאי לשפר?
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-