ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
מה התקציב המקסימלי?5.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? רק למשחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב מיועד רק למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים ברמה של crysis 2/cod black ops/ SC2/ daiblo 3 באיכות טובה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהת 3. האם יש צורך…
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אוקי, הגיע הזמן לקנות לעצמי מחשב נייד והבעיה שאני בכלל בכלל לא מעודכן בכל מה שקורה בשוק. הייתי רוצה שהוא יוכל להריץ בצורה חלקה משחקים כמו Fallout 3, Red Alert 3, Gears of War (אני מתכנן לקנות לו שלט של Xbox 360 ולשחק איתו). יהיה נחמד שיהיה לו מסך גדול יחסית (15") אבל גם יציאת HDMI כדי שאני אוכל לחבר אותו לסמסונג 40" שלי (כמו שאמרתי, הייתי רוצה לשחק איתו עם השלט של ה-360). אני מניח שכל מחשב שיכול להריץ משחקים כאלו יוכל גם להריץ Office 2007 ו Visual Studio 2008 אז אני אפילו לא טורח לציין את זה. אשמח לשמוע מה אתם חושבים[br]פורסם בתאריך: 13.11.2008 בשעה 21:34:38 אה, שכחתי לציין.כמו שאמרתי יציאת HDMI תהיה נחמדה, אבל גם כניסה לקאבל אודיו אופטי (אם יש מחשב שתומך בכזה דבר בכלל...…
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אחרי שאני 4 שנים(ואחרי חצי חודש-חודש בערך שאני מחכה שהפורום יעלה P: רק עליכם אני סומך) עם המחשב P41.7 שלי והGF2mx400 הגיע הזמן להחליף מחשב חיכיתי כבר מינואר בשביל זה, ועכשו שהגיעו הכרטיסי מסך החדשים הגיע הזמן לקנות את המחשב! ;D המפרט דיי מקוצץ כי חלק מהרכיבים כבר יש לי לוח אם, זכרונות,מעבד,HDD,מארז חדש וספק חדש(כרגע אני עם גנרי 300W) אני לא כל כך מבין בלוחות אם של AMD אבל אני ארשום פה את הרכיבים שאני רוצה לבנות את זה מסביבם: [עריכה : רק לוודא, ההבדל בין ה3000+ וה3200+ הוא במהירויות שעון בלבלד נכון?] CPU:Amd athlon 64 3000+ (with TT 12 cooler) Motherboard : ?? (לפי מה שהבנתי מהחדשות באתר באה עלינו ערכת שבבים טובה, כדאי לחכות?) Memory : ?? (512 DDR עד 700 שקל +- ) HDD : 1…
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים * גודל המסך? מינימום 15.6 * משקל רצוי?לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לפחות שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?hdmi * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא יש צורך במסך תלת מימד עם NVIDIA VISION תודה
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ברשותי המפרט הבא: מעבד: אינטל פרסקוט 3.0 HT זיכרון: 2X512 + 2X1024 סה"כ 3 ג'יגבייט זיכרון. (2 ג'יגבייט עם מהירות 800MHZ ו-1 ג'יגה במהירות 533MHZ כאשר אני מוגבל ל-533 בגלל הלוח) לוח: GA - 8I925X. כרטיס מסך: 8600GT. אני חושב על לקנות לוח אם ומעבד ולהשתמש בחלקים הנ"ל (זכרונות, כרטיס מסך) לשדרג למחשב חדש ובישנים להרכבת מחשב חלש יותר (יש לי את כל החלקים) ולבנות מפרט כזה: מעבד: כפול ליבה/מרובע ליבה לוח: תואם למעבד זיכרון: 2X1024 (כאשר 2X512 האיטיים ילכו למחשב "נוסף" שישתמש בלוח והמעבד הנוכחי) כ.מסך: 8600GT. האם הגיוני כל הסיפור? או מיותר? (1000-1500 ש"ח זה התקציב) הוצאות נוספות אולי ילכו לספק/מארז חדש אבל זה כבר אבדוק... תודה
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי בנייד שלי יש מסך 15.4" וכרטיס מסך מסוג 8400GS הרזולוציה שהוא עומד כרגע היא 60hz 1280x800 לעומת זאת במחשבים עם מסכים קטנים יותר כגון הXPS 1210 שהוא בעל מסך 12.1" ראיתי שגם הרזולוציה שלו 1280x800 בהגדרות תצוגה שמתי לב שרשום לי Generic PnP Monitor ניסיתי להעלות רזולוציה וקצב ריענון אך לא ניתן לעשות זאת הוא נשאר על 60hz 1280x800 האם אפשר להעלות עוד? או שזה המקסימום?
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני צריכה: 1. מארז קריר ושקט, אשמח מאוד אם זה במקרה יהיה גם מארז שהוא tool less. 2. לוח אם שמתאים למעבד פנטיום D וגם למעבדי COREDUO (אם אפשר אחד שאין לו כרטיס מסך OB) 3. קירור איכותי למעבד (פנטיום D) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אהלן כולם, אני מחפש מחשב נייד לצורכי פיתוח כאשר רצים במקביל IDE (אקליפס או ויזואל סטודיו) כמובן שצריך שיהיה מסוגל להריץ עוד מס' אפליקציות במקביל בצורה טובה. בנוסף משהו שמאוד חשוב לי שהוא יהיה מסוגל להריץ את המשחק Starcraft 2 בהגדרות די גבוהות ללא ירידה בקצב פריימים (בשביל לשחק באונליין בצורה הכי טובה). תודה מראש, ירין.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש מחשב נייד לסטודנטית שעובדת עם תוכנות עיצוב וגרפיקה כמו PhotoShop ו-AutoCad בתקציב של 5K. אעבור על הדברים לפי הסדר של הפורום ובסוף אוסיף דרישות נוספות לפי המלצת המכללה (רוב הדברים זה דרישות מינימום) * מטרות המחשב? עיצוב בעיקר, סרטים, אינטרנט. * גודל המסך? 15 או 17 * משקל רצוי? אין ספציפי עדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320G 7200rpm SATA2 * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשרי, לא קריטי (Windows 7) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מעבד - Intel Core 2 …
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני יכול להשתמש בכבל VGA (לפטופ) לRCA (טלוויזיה) רגיל? או שאני צריך איזשהו ADAPTER?
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 3200-3400+- ש"ח וחשבתי על משהו כזה (אני גיימר) Amd 64 3000+ (S-939) Gigabyte K8NF-9 A-Data 512mb 400Mhz XFX GF6600GT PCI-E והמארז הזה של קומפיוס (משהו כזה Oם) עם הספק שעולה בKSP 390 ש"ח בנוסף לזה אני מוסיף עוד סטיק זיכרון זהה שאני עובד איתו עכשיו, הארד דיסק וכל שאר הציוד ההקפי הדרוש. אם אפשר לשפר את המפרט (שיוצא בערך 3300 עם הרכבה) ולהישאר במסגרת התקציב אני פתוח להצעות. תודה
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, לא לחרוג בבקשה מהתקציב בבקשה עם מסך LCD, מקלדת ועכבר(בלי רמקולים) ואם אפשר צורב \ צורב DVD, ושיהיה די שקט :] בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-
-
רציתי ביקורת על שני חלקים אלו.. כאשר הראשון הוא כרטיס מסך והשני הוא לוח אם. אם אפשר שיהיה במהירות תודה
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אהלן חברים יקרים, אני רוצה להתחדש ולעוף על מחשב חדש, מה אתם אומרים ? תקציב 6000-8000 ושוב לא, בKSP למניהם ... תודה חברים !
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מישהו קנה לאחרונה מחשב נייד של HP בארה"ב ? האם אתם יודעים מה הפרוצדרות לקניית מחשב נייד בארה"ב, במה זה כרוך האם משלמים מס , האם כדי לקנות את המחשב דרך האתר של HPולשלוח אונליין או לקנות במקום ? אפשר לקבל כמה טיפים ... תודה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם לוח אם ASUSTeK Computer INC P5G4IT-M LX (LGA 775) תומך ב8 GB Ram ובכרטיס מסך Radeon R7 240/250 תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב גימינג התקציב בין 4Kל3K עם ניצול כל התקציב אם יש צורך בחריגה אז עד 500ש"ח המחשב צריך לשמש אך ורק לגימינג שיעבודה על האיכות הגובה ביותר כמו BF3 על האיכות הגובה ביותר (הולך לצאת BF 4 אז גם אם אפשר על הבוהה ביותר ) ללא צורך בציוד הקפי יש לכלול את כל הרכבים אולי רק לא צורב בלי אוברקלוק ללא שום תוכנות אני מתכנן לקנות מסך תומך FULL HD באיזה חנות אפשר להשיג במחיר זול והאם החנו IVORY אמינה ? מתכנן לקנות בהווה האם כדי לחכות למעבדים חדשים או להשקיע עכשיו ?? תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד באזור ה3000 ש"ח לשימוש משרדי (בעיקר קבצי excel ו acrobat reader) וגלישה באינטרנט חשוב שהמסך יהיה 15.6אינץ' והרד דיסק של כ 250G + (לא ישמש לצפיה בסרטי HD/משחקים) תודה והמשך יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אין לי מושג בניידים נגיד אני רוצה לקנות משהו בסגנון אסוס 1215N ולהשתמש בו 90% מהזמן בתור מחשב נייח בסלון האם אפשר להריץ אותו על חשמל רגיל לקיר ולהשאיר אותו דלוק כל הזמן או שהחיבור לקיר זה רק בשביל לטעון את הבטרייה ואי אפשר להשתמש בנייד בזמן הזה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+23.6%22+Touch-Screen+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/6821103.p?id=1218808629544&skuId=6821103
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
קבלו מפרט פצצה! שחבר מחו"ל שלי רוצה לקנות.. יש הצעות לשיפור..? ואיזה מחירים זולים בארץ הכל יקר פי שתיים וזה ממש עושה חשק לעוף מפה!~!! D452-2030 :: DFI LP UT NF4 Ultra-D nVidia Socket 939 ATX Motherboard / Audio / PCI Express / Gigabit LAN / USB 2.0 & Firewire / Serial ATA / RAID (4 lbs) Available While Supplies Last $134.99 $134.99 T925-2064 :: Thermaltake / Big Typhoon / 4 in 1 Heatpipe / 120mm Fan / CPU Cooler (2 lbs) In Stock $49.99 $49.99 O261-5112 :: OCZ Dual Channel EL 1024MB PC3200 DDR 400MHz Platinum Memory (2 x 512MB) (0.5 lbs) In Stock $145.99 $145.99 TSD-250H4 :: Hitachi / 250GB / 7200 / 8MB / SATA-300 / OEM / SATA-II H…
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
צריך מחשב נייד! פירמה ידועה, 12" ומשקל קטן שימושים: office ומשחקים קלים תקציב עד 5K המלצות ASAP.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יצרתי hirens boot בDOK ואני רוצה לעשות קובץ גוסט אין לי מושג איך להיכנס אליו מבחוץ. עבדתי עם הDOK על מחשב רגיל ללא בעיה אבל ב NetBook אין לי מושג איך להיכנס אליו או לביוס במידה וצריך. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5k בתשלומים עד 160ש"ח לחודש אז ניתן לחרוג מעט על מנת לכלול ריבית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. בעיקר GTA5 וAC לדורותיהם. מתוכנן farcry5, ו-JUST CAUSE 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז וHDD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן בינוני עד כבד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה…
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
אני צריך ultrabook כמה שיותר נייד וקל (בערך 13"). שימושים משרדיים, סרטים, מוזיקה ומשחקים כמה שאפשר (שיהיה כ.גרפי מובנה טוב או עדיף חיצוני). בגדול אני צריך אותו לעוד 3 חודשים בערך וההתלבטות שלי היא זו: האם לחכות לדור ה- haswell של ultrabooks כדי להנות מגרפי מובנה חזק משמעותית מ- IB הנוכחי. או לחילופין לחכות שיהיה ultrabook עם haswell אבל לקנות את הנוכחיים עם ה- IB שמחירם ירד ובכך לקבל ביצועים דומים(?) ולחסוך עלויות? אופציה שלישית היא ultrabooks של AMD שאין לי מושג מה הם..אבל אני מניח שיש להם כרטיס מובנה חזק יותר מאינטל(?) ובכך לקבל נייד מתאים יותר למשחקים. בגדול חשוב לי מסך FHD ויציאת סאונד טובה לאוזניות איכותיות. כמו כן כפי שאמרתי כמה יכולות גיימינג שאפשר לסחוט מ- ultrab…
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-