ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 1,457.03 Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Motherboard (Athlon64, DDR400, 5.1 Sound,SATA RAID, LAN, USB 2) [A64/DDR] 611.95 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 501.49 Kingston DDR-RAM 512MB PC3200 Memory 695.10 Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card 1,564.18 Thermaltake TT360AD Power Supply 360W, 1 fan 272.69 בסביבות ה 5000 שקל למטרת משחקים מה אתם אומרים על הזכרון ועל הספק כוח ? ובכלל
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אז זה הIMAC: הייתי מבקשת שתיתנו לי לינק ל KSP או IVORY לזכרונות הכי זולים שמתאימים ל IMAC. רצוי 4X4 וזה ה IMAC:
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon 64 Bit 3000 Venice E6 Box (850-900 ש''ח) כרטיס מסך: Gigabyte 6600TD 128MB DP (600-700) לוח אם: Abit AN8 Ultra (700 ש''ח) זכרונות: הצעות ל512X2 למשחקים מארז: Sunbeam Transformer BLACK (400 ש''ח) ספק: הצעות התקציב עד 3500 בערך. 1. אפשר קצת פרטים על הלוח אם הזה?(זה הדבר היחידי שלא חקרתי פשוט המליצו לי עליו? הוא טוב ?) 2. המחשב בעיקר למשחקים כבדים, אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שיגיע ל6600GT שיספיק לי לחצי שנה במשחקים כבדים, כי עוד חצי שנה אני אקנה כרטיס מסך חזק יותר ויקר יותר, כרגע אין כסף לזה 3. למעבד אני גם מתכנן אוברקלוק 4. ספק אני רוצה שיספיק להרבה זמן שיוכל להחזיק מערכת חזקה, ואפשרות לשדרוג כרטיס מסך, מעבד בשנה הקרובה, ו500GB (לא צריך להיות כלול ב…
-
- 13 תגובות
- 846 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, קודם כל - המפרט הדרוש הוא עבור חבר ולא עבורי, והוא דיי מתעקש על מפרט מבוסס Intel. ניסיתי לשכנע אותו שמפרט מבוסס AMD בטווח המחירים הנ"ל הוא עדיף (רצוי כמה שיותר קרוב ל 2500 ש"ח), אז אם אפשר, אבקש מפרט נוסף שמבוסס על AMD. עכשיו, מה שהוא צריך זה לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, מארז וספק כוח. בנוסף, הוא מעדיף לקנות מ KSP, אז אם אפשר שהמפרט יהיה מהם. בטווח המחירים הנ"ל, נראה לי שהכי משתלם לקנות: 512MB A-DATA DDR 400 - ב 490 ש"ח. RADEON 9600Pro 128MB - ב 590 ש"ח. בנוסף ללוח ולמעבד (שכאמור, הוא מעדיף Intel, אבל לא מחייב), ייתכן שיש לו בעיות מתח בבית (כבר נשרפו לו 2 ספקים ומסך), אז הוא צריך מארז וספק טובים. תודה על התגובות.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הנה מפרט שהרכבתי ב- IQPC הוא מיועד למשחקים, בלי OC... אני מעוניין שהוא גם יתאים לשידרוג של כרטיס המסך בעתיד אם יהיה צורך. מבלי לגרום לשינוי משמעותי במחיר, השם יש משהו שהייתם משנים במפרט? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אהלן חברה, שבוע הבא אני הולך להיתחדש ב MSI WIND וראיתי באינטרנט את הדברים הבאים יש עוד הרבה אבל זה כמה דוגמאות. השאלה שלי היא: א. האם מישהו עשה את זה במחשב שלו ואם כן אז כמה זה עולה וקצת פרטים על ההתקנה. ב. האם זה פוגע באחריות? תודה מראש ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב לגרפיקה. רצוי DELL 17 אינטש ומעלה שיעבוד טוב עם התוכנות פוטושופ. autocad. solidworks תקציב 4-5 אלף תודה
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד זה זמן מה, אני כרגע נמצא בניו יורק(יכול להזמין באינטרנט) הדרישות שלי: המסך 14-15.6 אינטש ברצולוציה 1600x900 לפחות זמן סוללה 3 שעות לפחות כרטיס מסך ברמה של 555m של נוידיה או 6770/6750 של ATI (שיהיה חזק יותר מ540M) כרגע יש שתי חלופות samsung 7 series או asus n55sf או שיש חלופות יותר טובות(חוץ מהניידים של HP) מתכוון להריץ משחקים עדכניים על הגדרות בינוניות בנוסף לזה אני מתכנת בVISUAL STUDIO, MYSQL ואולי יעבוד עם vmware בעתיד הקרוב אני רוצה להיסגר על דגם כי שבוע הבא אני נוסע כבר תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו שווה משהו?? ומה עם הדגם עם הI3?
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי מחשב msi ex400 עם מעבד t5800 שנרכש לפני 4 חודשים ב3400 ש"ח הצעתי למישהו שהוא יקנה לי את המחשב הזה Dell Vostro A840 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a840.htm ואני אתן לו את שלי. יתרונות: מסך מט, מותג דל, 3 שנים אחריות, זכרון 800mhz חסרונות: דיסק 160 ג'יגה, אין מצלמה, כרטיס מסך אינטל ואני לא יודע לגבי הזמן סוללה של הדל, אבל בmsi היא מאוד חלשה האם כדאי לי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אין צורך במסך ואין צורך בצורב DVD בבקשה לכלול X800 GT בהצעה תודה! קונה מחשב חדש בגלל זה (גם ככה רציתי לשדרג) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136830.0 אני רק מפחד שלא ישרף לי שוב המחשב עם האל פסק מה יכולה להיות הבעיה
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בעיקרון סביר להניח שהוא יירכש באנגליה - אמזון (עד 450 פאונד, המשלוח הוא לאנגליה, שם היא גרה). השימושים הם בסיסיים - אינטרנט, אופיס, קצת סרטים ובעיקר אחסון לתמונות דרישות: מעבד i5 מסך 15.6'' סטנדרטי - העדפה היא לMATTE! זיכרון - לפחות 4 ג'יגה הארדיסק - לפחות 500 ג'יגה כולל מערכת הפעלה אין צורך במאיץ גרפי תמיכה בבלוטות' צורב DVD וחשוב שהסוללה תהיה נשלפת (לא built-in, כבר נתקלתי בכמה מחשבים כאלה) בארץ אין הרבה מבחר לתקציב הנ"ל (למחשב i5), חוצמזה שבאמזון המחירים הרבה יותר זולים. מצאתי בעיקר מחשבים של ACER ואחד של ASUS, הבעיה שהמסך הוא מבריק ולא מט. השאיפה היא לחסוך כמה שיותר ולא למתוח את התקציב עד הסוף (יש 'משחקים' בדגמים השונים של עוד 2ג'יגה ראם פה או עוד 250ג'יגה שם, לא קריט…
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
intel 2.66mhz 64 1m s775 memory - 512 mb cl 2.5 ddr 400mhz floppy 1.44 fax modem screen card - ATI 9250 MSI 128ddr tvout burner - 52*32*52 hard drive - western digital 80GB 7200 sata mother board - MSI pm8m2/3-v s775 כל זה עם 3 שנים אחריות ללוח אם,לדיסק הקשיח ולכרטיס המסך. הזכרון הוא עם אחריות לכל החיים. המחיר : 2220 המחשב , באופן כללי הוא לצרכים, מה שניקרא משרדיים. אולי ישוחקו בו משחקים לפעמים, אבל ממש לא כל הזמן. כמובן שלא משחקים "כבדים". תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בונה מחשב לבן דוד שלי, הזמנתי לו כבר כמה חלקים מאמזון במבצעים שפורסמו פה. צריך המלצה מארז ספק ולוח אם. המחשב ישמש למשחקים בעיקר, לא מתוכנן אוברקלוק. גר בכפס מתכנן לקנות בשבוע הבא. קניתי לו Ryzen 5 2600 TEAMGROUP Elite Plus DDR4 16GB Kit (2x8GB) 2400MHz PC4-19200 CL16 Crucial P1 1TB 3D NAND NVMe PCIe M.2 SSD Gtx 1060 3gb תקציב בסביבות ה600 שקל, אם יש צורך לחרוג אפשר לספוג את זה.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אהלן, בחיפושי אחר נייד פשוט נתקלתי ב Lenovo IdeaPad 3-15ADA 81W100MTIV בKSP, אשר עולה 1590. מפה הוא נראה אחלה, אבל אם ישנה אופציה תקציבית-כדאית יותר, אשמח לשמוע עליה! תהיתי גם בנוגע לחיפוש ניידים יד2 - האם מומלץ? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1700 ש"ח, ללא חריגה ואם ניתן בפחות, אז מה טוב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, עריכת מסמכים אחת ל.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר ל…
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של ASUS ה-U35JC ושמתי לב שברגע שאני עובר לעבוד על סוללה בלבד התדר רענון של המסך יורד ל-40HZ וברגע שאני מחבר לחשמל זה עולה בחזרה ל-60. רציתי לדעת עד כמה זה משפיע על זמן הסוללה (עם בכלל)? פשוט זמן סוללה מאוד חשוב לי אבל מצד שני העבודה על 60HZ פשוט יותר נעימה לעין ויש הרגשה שהכל עובד יותר חלק. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
לפני כ-3 שבועות רכשתי מחשב נייד של ASUS דגם K55V. היום התחיל להופיע לי מסך כחות לאחר הפעלה של ווינדווס, לאחר הכניסה ליוזר. בסוף הטעינה, המסך נהיה כחול, עם הסבר קצר שהמחשב "נפל" וכמו כן, יש הודעת שגיאה של כמה מספרים בקוד "הקסא". מישהו יודע אולי איך פותרים את הבעייה? אשמח לקבל תשובה מהירה...
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
חוקי הפורום התעדכנו. מעכשיו ניתן להקפיץ דיון לאחר 24 שעות . העניין יאכף בצורה רצינית ביותר! ככה שלא מומלץ לבדוק אם אחרי 23.5 אני אתן אזהרה או לא. העניין בא לטובתכם ולמענכם- הימנעו מלנצל אותו לרעה.
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מבצע מהעבודה למחשב הנ"ל עכשיו הצרכים שלי הם אינטרנט מוזיקה סרטים אופיס האם המחשב הזה ישרת אותי כראוי ? לתשובתכם אודה !
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
קיבלתי יד שנייה מחשב נייד hp elitebook 8460p. לא יודע מה היה הקטע שלו אבל הייתי חייב לפרמט אותו, מפה לשם התקנתי ווינדוס 7 אולטמייט 32 ביט (מקורי!) ועד פה הכל טוב ויפה.. עכשיו רציתי להתחיל להתקין את הדרייברים ומה שצריך והגעתי לכאן: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=il&prodNameId=5056945&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5056942&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4055 יש פה רשימה של 81 (!!!) תוכנות ודרייברים למחשב.. עכשיו ברור שאני לא מתכוון להתקין את כולם! אבל מה כן להתקין?! חיפשתי באינטרנט הרבה ובאמת לא מצאתי אפילו הסבר מה זה כל דבר/למה זה טוב... באמת שאני לא מבין מה הם חשבו לעצמם שהם ככה פשוט נותנים רשימה אי…
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אהלן, בשישי האחרון הזמנתי מלנובו מחשב Y470 ביחד עם מטען וסוללה נוספים, עפ"י הקבלה שקיבלתי ואישור ההזמנה הם אמורים לצאת זמן משוער ב27 מאצלם ועם משלוח מהיר של 3 ימי עסקים להגיע ליעד בניו יורק משם המחשב עולה על המטוס עם חבר. היום מתקשר אלי שכני הטוב שעם הכרטיס שלו בוצעה ההזמנה והוא אומר שלנובו שלחו לו מייל שהכרטיס שלו לא כובד והם ביטלו את ההזמנה. עכשיו העניין שאני לא יודע כמה זמן נשאר לי להזמין שוב למה החבר טס ברביעי בנובמבר (אני גם לא יודע באיזה חלק של היום) ואוקצור אני בבעיה. לפי האתר שלהם אם אני מזמין אחד נוסף הוא ייצא משוער מהם ב28 ושלוש ימי עסקים, לפי החישוב שלי זה אומר שהכי מאוחר הוא מגיע ליעד ב3 שזה בדיוק יום לפני, הייתי אומר לשכן לצעוק עליהם קצת שידאגו שהמחשב יגי…
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב שישמש כ-HTPC תקציבי (עד 2000 ש"ח), והייתי רוצה לקבל המלצה גם על סט מקלדת ועכבר אלחוטי מומלצים ל-HTPC. המחשב יישב בסלון, לכן השקט ועיצוב המארז חשובים, ואפילו חשובים מאוד, ויתחבר ל-LCD ברזולוציית HD ready. אני לא חושב שאעשה OC, אולי 10-15 אחוז. אני לא יודע מה עדיף - אינטל או AMD, אבל הרכבתי בינתיים את המפרט הבא, אשמח לשמוע דעתכם. מעבד AMD Athlon 64 X2 7750 Black Edition Box ₪356 לוח אם Asus M3A ₪332 כונן קשיח Hitachi Deskstar 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪286 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP ₪119 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4350 Silent LP 512MB DDR2 PCIe ₪206 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200S X20 SATA Silver DVD ₪109 מארז כולל ספ…
-
- 13 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעונין לקנות מחשב נייד בארה"ב בתקציב של כ750$. המחשב מיועד לשימוש הבסיסי של אינטרנט וכדומה אך גם שיוכל להפעיל משחקים קלים (מנג'ר וכאלה) ומדי פעם לעריכת גרפיקה פשוטה או סרטים (פוטושופ בסיסי וסרטונים קצרים בMOVIE MAKER וכאלה). אלו שני מפרטים שהרכיבו לי בDELL ובHP אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם. הDELL - Processors: Intel® Core 2 Duo T6500 (2.1GHz/800Mhz FSB/2MB cache) STUDIO 14z: Studio 14z Notebook Operating System: Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1, 64-Bit Hardware Support Services: 1 Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis Memory: 3GB Shared Dual Channel DDR3 at 1066MHz Hard Drive: …
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מה קורה חברים ? אני צריך מחשב לשימושי אינטרנט אמיול לא יותר מדי ואולי למשחקים קלים CS1.6 וכאלה , אני יודע שיש המון הצעות פה כי חיפשתי וקראתי, יש את מחשבי הDELL inspirion אבל לפי מה ששמעתי ממישהו באיזה חנות מחשבים הוא אמר שהם מתחילים אחרי שנה לעשות בעיות אז הם לא הכי מומלצים והוא המליץ לי על Lenovo אבל הם יותר יקרים ככה ככה שאני יכול לקחת מעבד טוב עם הDELL ואחד פחות טוב עם הLEVONO מה אתם אומרים על הDELL אולי הבן אדם סתם ניסה למכור לי מחשב יותר יקר חחח ומה לגבי הדיגמי GIGABYTE לפי מה שראיתי יחסית זולים עם אחלה מפרט ... תודה. עוד משהו ששכחתי לציין אני צריך שיהיה למחשב יציאית S-VIDEO או TV-OUT לחיבור לטלוויזיה
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אין צורך במסך ושאר הציוד ההיקפי. את המארז - וכל מה שבתוכו. באמת לא איכפת לי איזה רכיבים, אני לא איזה fanboy של חברה מסוימת, העיקר שיהיו הכי טובים לתקציב. המחשב ישמש להכל - עיסוקים רגילים באינטרנט, סרטים, מוזיקה ומי יודע - אולי עם המחשב החדש אני יחזור למשחקים. שיהיה עמיד ושקט, כי הוא יעבוד ברוב שעות היום והוא גם יושב בחדר, ואין אוברקלוק מתוכנן כרגע. שיכלול בתוכו נגן קומבו - צורב dvd/cd בקשר לירידות מחירים עם יציאת הקונרו - ירידות המחירים כבר פגעו בארץ? לא איכפת לי לחכות איזה חודש אם המחירים ישתנו בהרבה, אז תיידעו אותי אם כן או לא לקנות עכשיו. תבנו את המפרט איפה שהמחיר יוצא נמוך יותר, יש העדפה קלה ל-KSP כי יש להם חנות שיושבת כאן בירושלים. ותנסו להימנע מחריגות בתקציב.
-
- 13 תגובות
- 846 צפיות
-