ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימלי? 1500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: אינטרנט ואופיס א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 17 CRT, שדרוג ל 19 בעתיד 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. ללא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט …
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש דבר כזה מחשב נייד עם יציאה אופטית כדי לחבר לרסיבר ולשמוע סאונד DTS או DD? ובנוסך שיהיה מספיק חזק כדי לנגן סרטי FHD? התקציב שלי הוא 3000-3500. יש חיה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בעוד מספר ימים אני הולך לקנות מחשב חדש ובניתי מפרט, עכשיו אני הייתי רוצה שתגידו לי איך הוא ומה יש לשפר, רציתי לשים את הספק SS-550 אבל אין לSKYPC אותו אז שמתי ספק של FSP שאני לא מכיר אותו, המחשב הולך לשמש לגיימינג, אינטרנט, מוזיקה, OFICE מדי פעם וכל הדברים הרגילים של המחשב, אני הולך לשחק על מסך 23 אינטש ועל רזולוציה 1920X1080, לא שמתי יותר מ640 ג'יגה כי יש לי עכשיו כונן 500 ג'יגה מצוין, ST3500320AS, עכשיו אני רוצה לשאול אותכם האם המחשב שהרכבתי טוב ויריץ לי את כל המחשקים על ההגדרות הכי גבוהות, במידה ויש לכם מפרט חדש להציע אני ישמח שתביאו לי, איך הלוח ששמתי לעומת הלוח GA-P55-US3L?, מה היתרונות של GA-P55-US3L?, אני אישית מעדיף את הלוח ששמתי כי יש לו 10 חיבורי USB, חיבור…
-
- 45 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום. הסתדרתי עם הפרמוט והתקנה של ה DELL VOSTRO של ידידה שלי אבל יש לי בעיה אחרת. נכנסתי לאתר של DELL והורדתי דרייברים של ה VOSTRO A860 והכל הותקן כמו שצריך פרט ל NETWORK CONTROLLER שעושה לי בעיות ובלעדיו אין רשת אלחוטית. זה מה שהוא רושם לי כשאני מנסה להתקין : No Compatible hardware found. The software you are attemting to install is not supported on this system. The software will not be installed. Setup will now exit. המערכת היא ויסטה 32 ביט ובאתר דל רשום שזה מתאים לויסטה. ניסיתי גם compatibility mode ולא עזר. חייב את הדרייבר הזה , ואשמח אם מישהו יעזור לי בכך במהירות האפשרית. תודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם הכנתי מפרט כל מה שאני צריך מפורט למעלה ויש לי בנתיים מסך סמסונג 17" מה דעתכם??? האם צריך ליטוש כזה או אחר אשמח לשמוע. *אם יש משהו של אינטל שמתחרה עם המפרט הזה באותו המחיר אשמח לשמוע *לא מתעסק עם OC *אני לא יודע אם הספק שהרכבתי "מרעיש" אם כן אנא שנו לאחד שלא. *ללא מערכת הפעלה *בבקשה להרכיב אך ורק ב K.S.P לא משנה מה הסיבות תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
-
מחשב לשימוש כללי, מעט משחקים (GTA4, אסטרטגיה כמו TOTAL WAR), שקט בינוני, ללא OC. הצעות לשיפור ודעות יתקבלו בברכה. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000, עדיף 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מחשב לשימוש כללי, מעט משחקים (GTA4, אסטרטגיה כמו TOTAL WAR) א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. כרגע 19 CRT, אולי בעתיד 22. לא יותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. ללא 4. האם יש רכיב שאותו…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מפרט (עם העדפה למפרט מבוסס אינטל) בתקציב של 3500 כולל מסך 22" סביר כלשהו, אין צורך בציוד היקפי אחר. רצוי מחנות באיזור חיפה\קריות\העמקים, השימושים הם משחקים בינוניים ושימושים רגילים כמו אינטרנט וכו'. תודה.
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מצאתי באתר של החברה את הדרייברים למחשב למערכת ויסטה הורדתי את כולם אבל הדרייברים של המסך הכרטיס מסך כאילו לא הותקן והכרטיס רשת אלחוטי גם לא הותקן תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אבקש מפרט מומלץ עבור מחשב משרדי עם תוכנת AUTOCAD, אופיס, סופר מכרז וכד'. נא להמליץ גם על חנות באזור חיפה פירוט הצרכים בתגובה למטה תודה
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אבקש עזרה בקבלת מפרט מומלץ עבור מחשב משרדי עם תוכנת AUTOCAD, OFFICE, סופר מכרז וכד'. תודה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן. יש לי dell studio xps 1640 והתקנתי בו אקס פי ואין באתר של דל דרייבר לטאץ' פד של העכבר. הורדתי את התוכנה Synaptics Pointing Device וזה עובד לי מצוין. אבל יש בעיה. פתאום אחרי כמה דק' הגלילה פשוט מפסיקה לעבוד. כל התזוזה של העכבר עובדת, הכל בסדר אבל הגלילה לא. נכנסתי להגדרות של התוכנה שמפעילה את זה (התוכנה שהזכרתי לעיל) והכל עובד, כלומר שהגלילה אמורה לעבוד וזה מסומן בכך שזה אמור לעבוד. רק אם אני מפעיל מחדש את המחשב זה עובד. לפעמים זה חוזר לעצמו גם אחרי 10 דק' פתאום- לא החלטי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כמה הגדרות קטנות, בשביל שאנשים לא יתבלבלו Component היא יציאה שמורכבת מ3 אותות וידאו, וזה לא composite אשר בדרך כלל נועד להעברת תמונה וסטריאו. חיבור 7PIN MINI DIN נמצא לרוב מאחורי המחשב, דומה לSVIDEO, אבל רק עם 7 חריצים (+ חריץ רחב לפלסטיק). תמונה: לאחר מספר בדיקות, בירורים, וניסיונות, הצלחתי לסדר את היציאה שתוציא לי SPDIF בצורה קואקסיאלית, כלומר סאונד דיגיטלי, סטריאו, DTS AC3 וכו'. SVIDEO לטלויזיות רגילות וcomponent לLCD בשביל רזולוציות גבוהות (וגם לטלויזיות שיש להן את החיבור). אז ככה הסברים קצרים: יש צורך בחיבור MINI DIN 7PIN בשביל לחבר למחשב והיציאות עצמן תלויות במה שאתם רוצים - SVIDEO, SPDIF, COMPONENT, ואולי, סיכוי קטן גם COMPOSITE אבל את זה אצטרך להמשיך לב…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פרטים על תקציב הקונה : תקציב:3800 חריגה מקסימלית:200 מה השימושים של המחשב העתידי גיימינג - GTAV IV, COD MW2, C&C, Tom Clancy's HAWX וכל המשחקים החדשים שייצאו על הגרפיקה הכי גבוהה - רצוי שכרטיס המסך היה מסדרת ה-HD5XXX (OC = OverClock) יש לי ידע ממש ראשוני ב-OC אני צריך לקרוא ת'מדריך כמה פעמים (קראתי כבר 4 פעם) וכה אני רוצה OC לפחות ל-3.5GHZ במעבד ואולי אם יהיה אפשרי גם בכ.מסך(לא הכרחי לגבי הכרטיס) ציוד היקפי : יש לי כרגע מסך LCD SAMSUNG 740N, יותר מאוחר אני אקנה מסך בסביבות ה-21-23 אינטש FHD! מערכת סראונד 5.1 JVC RX-6012V מתחברת ב-AUX יחיד! אוזניות+מיקרופון (מעדיף שיתחברו דרך הלוח אם)! ערכת הפעלה : 64BIT חנות : סביר להניח שאני קונה מטכנאי פרטי שלי... אבל בכל מקרה תביא…
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
זקוק למחשב נייד עד 5000 שקל , הדירשות מהמחשב נייד הן : מסך בגודל 17 אינץ' , כרטיס מסך חזק , דיסק קשיח בנפח 250 GB . כל השאר לשיקולים שלכם , רצוי שיהיה מעבד חזק ותומך ב-HD. ד"א על איזו חברה אתם ממליצים לי ? HP ? DELL? אשמח לסיוע , תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מישהו נתן לי presario 700. אני חושב שצריך PC133. אבל אני לא יודע אם זה sdram או ddr1. הסלוט מתאים לכרטיס עם שקע אחד. לSDRAM אמורים להיות שני שקעים לא? או שזה רק בSDRAM לנייחים? והאם יש הגבלת זיכרון?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכלום להלן מפרט שקבלתי מבקש הערות עלות משוערת כ- 1800 ש"ח ATRIX RaisinCity Intel® Core™2 Duo E7500 CPU INTEL C2D E7500 2.93G/3M L775/1066 BOX 3GB DDR2 PC800 TRANSCEND/2+1 MB INTEL RAISIN CITY G41RQ L775/1333 mATX DVDRW SATA OPTIARC 24X OEM BLACK HDD SATA300 SEAGATE 250G/7200/8M 7200.12 CASE PC ATRIX 630 500W USB+AUDIO BLACK
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים אשמח לקבל את חוות דעתכם עבור המפרט הבא. ברצוני לציין שאני משתמש במחשב רק למורכי אניטרנט, מולטמדיה כלומר צפייה בסרטים, ומוסיקה כמובן. כמו כן ברצוני שהמחשב ישמש אותי לפחות לשלוש שנים או יותר. התקציב הוא לא לעלות מעל 2000 ש"ח. להלן. לוח אם G41 או P43 מעבד E7500 זיכרון DDR2 4GB של קינגסטון או חברה ידוע אחרת (העדפה של DD3 אבל המחיר הוא יותר יקר). צורב DVD של LG לאחד מלוחות האם יש צורך בכרטיס מסך בסיס והוא *.8400 ספק רגיל. המחיר הוא 1875 כמו כן אין לי מושג מי נגד מי ניסיתי לקרוא פה אודות לוחות אם ואני מכיר רק אינטל בכל החברות דיברו איתי אודות חברת MSI או ASUS חשוב לי שיהיה זכרון של 4 GB ומעבד חזק לאורך זמן ואפשריות הרחבה בעתיד.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום. ידידה שלי הביאה לי את הנייד שלה שאפרמט לה. עכשיו באתי להתחיל ואני שם לב שיש שם כונן RECOVERY. ממקרה עבר הבנתי שאני צריך לפעול אחרת במקרה כזה ולא סתם לפרמט ולהתקין וינדוס מחדש. מישהו יכול לעזור לי בעניין? אגב זה מחשב מסוג DELL VOSTRO דגם ספציפי לא ממש מצאתי. עריכה: נראה לי שמצאתי - VOSTRO A860 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא שבניתי? איך הכרטיס מסך? המעבד? הלוח אם? השימושים של המחשב זה משחקים כבדים...
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב חזק דולק 24/7 פועל עם כמה תוכנות ומשחקים כבדים בבת אחת ושלא יהיה איטי חשוב מאוד שיהיה שקט עם הספק מאוור מעבד ומאוור כרטיס מסך, לא צריך OC לגבי המסך אני לא בטוח אבל אני חושב שזה HD READY בגודל של בערך 42 אינץ' (אבל בעתיד יתחבר לFULL HD בגודל 23 אינץ' ומעלה) ציוד היקפי אני רוצה של גיימרים כמו עכבר של רייזר או G9, ושהמארז ייראה יפה בלי הרבה לדים לגבי מערכת ההפעלה-ווינדוס 7 יכול להריץ תוכנות ומשחקים שפועלים על XP SP2-SP3 חופשי? אולי מדי פעם אני אשתמש בתוכנות עריכה אז כדאי כרטיס מסך ATI, שהסאונד יתאים לסראונד גם תודה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני מחפס מחשב ניייד גודל 15.4שהיה לו מעבד Intel® Core™ 2 Duo חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4169&CatCode=315 איך הוא? איך החברה? הוא אולי יש משהוא יותר טוב שאתם ממלצים לי עליו ישמח לשמוע דברים
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי שלום לאחר התייעצות כאן בפורום ובעוד מקום רציתי דעה סופית לגבי המפרט הנ"ל: תודה. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ₪412 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2C ₪267 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GG31MES2C כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB ₪339 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪350 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4850 HDMI 512MB DDR3 PCIe ₪543 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...50-512D3E-HDMI צורב LG GSA-GH22N X22 SATA …
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
cpu AMD Phenom X4 9950 2.6GHZ BOX AM2995QB ₪ 798.00 לוחות אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H GMA78GMUS2H ₪ 458.00 מארזים NZXT APOLLO BLACK NO PSU NZAPPOLLOBL ₪ 190.00 ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus RS-500-PCAR ₪ 235.00 זיכרונות DDR2 4096MB 1000MHZ Dual Channel 2GBX2 CL5Adata/Gskill/Geil HS D210004GBCL5 ₪ 320.00 כוננים קשיחים samsung 3.5 250g sata2 16mb ₪ 217.00 כרטיסי מסך ATI ATI Radeon HD5770 HD5770Ref ₪ 959.00 1 ₪ 959.00 כוננים אופטיים LG GH22NS40 X22 Sata Black GH22NS40 ₪ 126.00 all 3200
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני אתחיל עם הדרישות שלי מהמחשב: המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטי HD,מוזיקה,עבודה קלה עם תוכנות לעריכה גראפית ומשחקים קלים(דוגמת מנג'ר) כרגע המחשב עובד על מסך 19" אבל בחודש הקרוב אני אחליף אותו למסך 32" (שכבר נמצא אצלי בבית). אני לא זקוק למקלדת עכבר ורמקולים. אני מעוניין ב OC קטן (אני לא ממש מבין בזה אבל ממה שקראתי על זה- לא נראה לי מסובך מדי...) השקט גורם חשוב אבל לא מאוד משמעותי... את הרכיבים הבאים אני מקבל מארה"ב( אם יש רכיבים שאתם ממליצים לי לשנות באותו תחום מחירים-תגידו): windows 7 home premium לוח אם- biostar 785g מעבד- amd x3 720 BE-BOX כ.מסך- סאפייר HD4850 1GB (אני יכול לשדרג ל4870-פאוור קולור ב 135 שקל- האם כדאי?) זיכרון- OCZ 4GB GOLD EDITION DDR2 (…
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-