עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by michanonymi,

שלום אני רוצה את עזרתם במפרט למחשב בתקציב של 2K מיועד לגלישה צפייה בסרים משחקי בסגנון FIFA14 וGTA החדש המפרט לא צריך לכלול דיסק קשיח,ספק כוח יש ברשותי(400Wׂׂׂ) וכונן אופטי תודה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  2. שלום אני קצת לא מעודכן בכל מה שהולך בחומרה של היום... רציתי בקשת עזרה למפרט מחשב מבוסס Shuttle Barebone כי חשוב לי החסכון במקום ואני יודע שזו החברה הכי איכותית למחשבי Barebone אבל אם ידוע לכם על מתחרים לא רעים אני לא יתנגד... אז ככה אני צריך שהמחשב יהיה חזק לעבודה משרדית שוטפת, בנוסף חשוב שמשחקים חדשים יעבדו עליו כמו שצריך... מסך לא צריך, אבל אם יש איזה סט של עכבר ומקלדת תוסיפי, אני אוהב את המראה המינימלי אז קחו את זה בחשבון... אה וכמובן צריך מצלמת רשת טובה לשיחות ועידה בוידאו... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by ElemenTal,

זה מפרט לחבר שלי, הוא לא משחק הרבה אבל הוא גם לא עורך או משהו כזה אז בעיקרון המטרה שלי לבנות את המערכת הכי חזקה למשחקים ב 3000 ש"ח ניראה לי ש E7200+P31+4850 זה יהיה הבסיס הכי טוב, ומה שאני צריך עכשיו זה ספק בסדר העיקר שיחזיק לא משהו יקר, ומארז עם הכי דגש על שקט כי OC לא יהיה וגם ככה החלקים לא מי יודע מה חמים אז משהו פשוט עם 2 מאוורים יספיק וגם שלא יהיה משהו בומבסטי מבחינת מראה קיצר משהו פשוט. זה מה שאני הרכבתי, מה אתם אומרים מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤569 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤265 כמות:1 http://…

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by MaLisHXD,

קיצר אחותי הביאה לי תמחשב הנייד הישן שלה והוא לא עובד כשאני מדליק אותו יש לי שחור וכתוב לי: INTEL UNDI PXE 2.O )BUILD 082( COPYRIGHT 1997-2000 INTEL CORPORATION FOR REALTEK RTL8139 /8130 /810X PCI FAST ETHERNET CONTROLLER V2.13 PXE - E61 MEDIA TEST FAILURE CHECK CABLE PXE MOF EXITING PXE ROM והיא הביאה לי עם המחשב מין דיסק קשיח כזה לא מחובר אולי זה קשור הינה תמונה לא להתייחס לעכבר הוא לא קשור) ואני לא כ"F יודע תמפרט שלו אבל המעבד הוא אינטל אינסייד סנטרינו זה מה שרשום על המחשב חח אז מה לעשות ? מה ליקנות ?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  5. Started by zohar678,

קיבלתי היום במישלוח את המחשב הנייד הראשון שלי. רציתי לדעת כמה זמן יהיה עלי להטעין את הסוללה בפעם הראשונה? האם אני חייב להפעיל את המחשב בכדי שהסוללה תיטען או שהוא יכול להיות במצב כבוי? כמה זמן הסוללה מחזיקה ללא חשמל? (6 תאים) רוב הזמן המחשב יהיה מחובר לחשמל, האם יהיה כדאי להוציא את הסוללה ולהשתמש בא רק במיקרים בהם אני רוצה לנייד את המחשב? אם אני משאיר את המחשב דלוק במשך שעות רבות זה גורם נזק?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  6. Started by hoku_sama,

כמו הרבה אנשים אני מחפש מחשב נייד ביתי לאינטרנט, אופיס, מוזיקה ומשחקים בסיסיים. חשוב לי שיהיה: כונן אופטי, כי הבנתי שלהרבה ניידים אין. לפחות שני חיבורי USB ועדיף USB2.0 לפחות ג'יגה RAM שיהיה touchpad ולא הנקודה האדומה כי אני לא מסתדר איתה מינימום 120GB דיסק קשיח. ובטרייה שתחזיק 4-5 שעות. משקל לא כזה חשוב לי כי הוא בתוך הבית ובנסיעות, לא הולך איתו לשום מקום ראיתי את: http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1626&catId= http://www.mcl.co.il/78360/Fujitsu-Siemens-Esprimo-V6535-2-0GHz-2GB מה דעתכם עליהם? ועוד שאלה: מעבדי סלרון הם טובים או לא? כי אמרו לי שזה חרא וקראתי ב-NRG שאין לתדמית הזאת כיסוי, מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by rollita,

עשיתי חיפוש תחת מחשבים ניידים ואני לא רואה אף נושא שניתנת לו תשובה. האם הפורום הזה הוא הכתובת למי שצריך מחשב נייד? thx

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by jonspieg,

המחשב הוא לידידה שלי (לא יודע למה זה חשוב, אבל החלטתי לציין זאת). שימושים(לפי סדר חשיבות): photoshop ברמה גבוהה משחקים חזקים סרטים בהבחנה גבוהה אינטרנט לפנים הרכיבו לה את המפרט הבא: כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Quad Q9400 2.6GHz 6Mb BOX 1,230 ש"ח 1 Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 525 ש"ח 1 Mushkin DDR2 4096MB (2x2048) 800MHz 5-5-5-18 SP 996558 236 ש"ח 1 Thermaltake Blue Orb II Cpu Cooler CL-P0257 174 ש"ח 1 Hiper 425Watt PSU HPU-4S425 246 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4870 512MB DDR5 Retail 1,230 ש"ח 1 Western Digital 640GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD6400AAKS 442 ש"ח 1 LG GH22NP20 Super Multi DVD Rewriter I…

• 14 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by achimeir,

שלום אני מתלבט בין הדגמים: dell inspiron N3521 7853: http://shop.techninet.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-inspiron-3521-i7--amd-8730-2g-7853 dell inspiron N5521 5872: http://shop.techninet.co.il/product/dell-inspiron-n5521-i5-5299-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93 השאלה היא האם עדיף להשקיע במעבד i7 בתדר גבוה יותר או עדיף להשקיע בזיכרון ram גדול יותר. אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ תוכנות כבדות כמו עריכות סרטים,פוטושופ, וגם תוכנות של תיכנות. וגם יוכל להריץ משחקים ברמה בינונית בלי יותר מידי בעיה. נ.ב: מה לגבי המחשב הזה : http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-inspiron-35…

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by Gal300,

אני רוצה המלצות למחשב נייד בסכום של עד 4000 שח שימושים עיקריים: אופיס(אקסס) וג׳אווה. רצוי שיגיע עם אופיס מלא. נדרש חיבור HDMI. שיהיה מחשב טוב, מהיר, עם רזולוציה טובה. מסך לא יותר גדול מ15. עדיף של חברת HP אבל כל חברה מתקבלת. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  11. שלום, האם אפשר לחבר כרטיס מסך חיצוני (קראתי פעם שעם חיבור מסויים זה מתאפשר) או כל דרך אחרת, לחבר ללאפטופ כרטיס מסך חיצוני ולא לעבוד עם הנוכחי שנמצא על הלוח אם כרגע ? הלאפטופ: HP Pavilion 6126EA. אולי יש אפשרות להתקין עליו אחד מכרטיסי המסך הנמכרים ללאפטופים? יש עליו חיבור מתאים לכך ?? תודה ..

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  12. Started by Yonatan7771,

אהלן, רציתי לשמוע את דעתכם בנוגע לשווי המחשב שלי ובכמה אתם מעריכים שאוכל למכור אותו. מפרט: מעבד: intel core i5 3470 עם קירור בסיסי של אינטל לוח אם: msi b75ma-e33 זכרון: crutial 8gb x 1 כרטיס מסך: sapphire radeon hd7870 2gb ghz edition אחסון 1: samsung 840 evo 120gb אחסון 2: wd blue 1tb ספק כח: seasonic eco 500v מארז ATX ג'נרי עם שני מאווררים וצורב דיסקים של samsung. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  13. מבקש המלצה לכרטיס מסך, לוח אם, וזיכרון לא משנה המחיר מבקש המלצה למוצרים הכי טובים היום בשוק תודה נ.ב כרטיס מסך PCI EXPRESS X16 לוח אם למעבד אינטל

• 12 תגובות
    • 864 צפיות
  14. תקציב עד 3700 שקל,אפשר להתגמש קצת מטרת המחשב להריץ בצורה חלקה משחקים חדשים וכמו כן לשמש אותי לעבודה עם מכונות וירטואליות. לוח אם : ASUA P8Z68-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E מעבד : Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core BOX זיכרון : 2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך : GIGABAYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ספק כוח: ANTEC Basiq 550W 12cm PSU VP550P (Retail

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  15. * מטרות המחשב? המחשב עבור אח שלי, ישמש לחיבור למסך LCD בגודל 40 אינץ' ומדי פעם צפייה בסרטים כאשר הוא בעבודה. * גודל המסך? 12 עד 14 אינץ' * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג, מקסימום 3 ק"ג אם יש מחשב שיספק זמן סוללה ארוך במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש זמן סוללה של לפחות שעתיים, רצוי כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - כן, יש צורך בחיבור HDMI אלא אם ניתן להשתמש ביציאה אחרת דיגיטלית או במתאם לצורך העברת וידאו + אודיו. * בלוטות? לא ממש חשוב. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 ג'יגה לפחות. * צורב DVD? רצוי, אך ניתן להתפשר על צורב חיצוני * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך באחריות בינלאומית * האם יש לכם העדפה לחברה …

16. Started by amirx19,

שלום לכולם, מתלבט בין שני מפרטים כלליים ואשמח לקבל את הכוונתכם. המחשב הישן שלי mobo: p5wdh deluxe. cpu: quad 9650@2.4ghz ram: 4GB 667GHZ. display card: gtx650 ti boost. screen: 19 inch 1280*1024. מתלבט בין I3 ל- I5 , בין 8 ל 16 GB ולוח אם Gigabyte GA-B85M-DS3H שנראה שממליצים עליו הרבה או לוח אם הבסיסי ביותר. לא ממש משנה לי אם המעבד יעלה עוד 50 ש"ח או פחות 50 ש"ח וכן לשאר החלקים. אני חושב שהשאלה העיקרית שלי היא האם אני צריך 4 ליבות או 2 ליבות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - לא מוגבל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אין טעם במחשב החזק יותר מבקש לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -כמה שצריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משר…

17. Started by Secretdan,

שלום, קניתי אולטרהבוק של סמסונג עם SSD של 128GB, כאשר פתחתי את המחשב לראשונה גיליתי כי נותר בכונן הגלוי לשימוש: 92.7 ג'יגה, מהם כבר בשימוש על ידי המערכת הפעלה או לא יודע מה עוד: 30 ג'יגה, מה שהשאיר לי בקושי 63.2 ג'יגה פנויים עוד לפני שהתחלתי להשתמש במחשב. זה הגיוני? ככה זה אמור להיות שחצי מהנפח כבר תפוס עוד לפני שהשתמשתי במחשב?

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  18. יש בבעלותי מחשב נייד מדגם CLEVO M520N עשיתי חיפוש ברשת לסוללה או סוללה חילופית כמו כן אני לא מוצא את היבואן קניתי את המחשב שעבדתי כסוכן שטח ואני עדיין כזה הכל נהדר רק שאחרי שנתיים הסוללה לא נטענת , וכשהיא כן היא מחזיקה 5 דקות בלחץ . אני מצרף תמונה של הסוללה למי שמכיר או יש לו רעיון [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by _idank_,

אני רוצה ממש בקרוב להזמין מחשב ואני רוצה לדעת אם המפרט הזה טוב: מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray לוח אם Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 4X כרטיס מסך radeon x800gt 256MB pci-e הארד דיסק Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD זכרון Samsung 512MB DDR-II DDR 533 Memory כונן דיסקים Sony/Citizen/Panasonic/Teac Silver 1.44MB 3,5" FDD מה אתם אומרים על זה? עוד לא הזמנתי אפשר לשנות

• 14 תגובות
    • 864 צפיות
  20. שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום, עברתי על המון פוסטים לפני שהחלטתי לפתוח אחד משלי - אשמח מאוד לקבל המלצה ! * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, הורדת מוזיקה וסרטים,אופייס, וגם קצת משחקים * גודל המסך? לא קריטי האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * רזולוציית המסך? העדפה לרזולציה גבוה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי 8 שעות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף SSD או שילוב * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בארץ זה טוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אבל לא קריטי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש * כל דרישה מיוחדת שחשובה ל…

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  21. Started by orenweb,

מעוניין בהמלצה על מחשב נייד עבור סטודנטית לעיצוב שישמש בעיקר לעבודות פוטושופ (אבל גם לסרטים אופיס וכו') בתקציב של כ 3000 ש"ח (ניתן לחרוג לכיוון 3500 אם החריגה תיתן הבדל מהותי) * גודל המסך - 15"+16" * משקל רצוי- לא ממש קריטי (כמובן שעדיף משקל קל אבל אני מעדיף מקסימום ביצועים למחיר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - זמן ממוצע + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - עדיף שהיה HDMI ו USB3 (לא חובה) * בלוטות? - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? - צורב DVD * כונן Bluray? - אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשה…

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  22. שלום לכם, 1. האם כדאי לקחת 7200RPM בתוספת של כמה עשרות שקלים, כמו פה. 2. ובכלל אלו חברות עדיפות, אם בכלל? 3. האם משנה 8 מ''ב או 16? 4. אם יש לכם דגם ממולץ, אשמח לשמוע. תודה.

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  23. Started by tal_m9,

מעוניין לשדרג את המחשב. ללא חריגה! כאשר המחשב מיועד למשחקים ביכולת הכי טובה עם כרטיס מסך קיים: .Inno3D Tornado GeForce FX 5600 בקיצור: זיכרון, מעבד ולוח אם.

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  24. Started by asaf999,

שלום לכולם, הייתי רוצה שתבנו לי מפרט 5K שישמש בעיקר עבור משחקים ופוטושופ... המפרט יכלול את כל הציוד ההיקפי(מסך מק' רמקולים ועכבר), ואשמח לקבל גם 8600 נחמד ... תודה רבה

• 14 תגובות
    • 864 צפיות
  25. Started by Chumlee,

המחשב מיועד להרבה דפדפנים ברקע , שעות רבות של עבודה הרבה מולטי טאסק של אופיס , מוזיקה , למעלה מ 30 דפדפנים ברקע שיזוז מהר ולא יתקע , לא למשחקים , עריכה סרטים , תוכנה הקלטה מסך Sganit יש הבדל בביצועים בין זיכרון 1333 ל 1600 ? ללא OC תודה

• 0 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים