ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד למישהי, אשמח לשמוע את המלצותיכם. המכשיר ירכש בישראל, מטרתו העיקרית פרט לגלישה ועובדות משרדיות תהיה שימוש בתוכנות המדיה פריימר, פוטושופ. גודל מסך - '15.6. משקל - עד 2.5 זמן סוללה - כמה שיותר, יותר טוב. יציאות - סטנדרטיות.. USB, כבל רשת, HDMI. דיסק קשיח - לפחות 250 GB. כונן דיסקים - CD\DVD צורב. אחריות - שנתיים לפחות. מערכת הפעלה - מקורית ווינדוס 7. העדפה לחברה - אם DELL או LENOVO נכנס לתקציב, בכיף. אם לא, ניתן לפזול גם לחברות אחרות. תודה רבה לעוזרים, אשמח לשמוע כמה שיותר דעות והמלצות.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
1. מה התקציב? בין 4500 ל-5500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, עריכה גרפית, פיתוח תוכנה, סרטים וסדרות, מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Visual Studio, Photoshop, VMWare Workstation - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Team Fortress 2, GTA 4, הייתי רוצה שיריץ את GTA5 כשיצא... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע ישנם שני מסכים, 24" ו-19", ככה שהרזולוציה הכוללת היא בערך 3360X1080. אבל כשאני משחק משחקי מחשב, אני משחק על המסך הגדול, וזה יוצא 1920X1680. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אחרי בירורים ארוכים שיניתי את הדרישות באופן סופי. סליחה חבר'ה. השינוי ערוך בתוכן השאלה וגם בהודעה האחרונה. קודם כל, כל הכבוד לכולכם על העזרה והתמיכה לאנשים שצריכים את העזרה גם אני עזרתי בפורום הזה לפני 10-8 שנים~ ואני רוצה לציין שאתם עושים עבודת קודש - חוסכים להמון אנשים שאין להם את הזמן את הכסף. אז ככה לעניין למי שיוכל לעזור אני צריך מחשב נייד * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 (אפשרי להתפשר לטובת מסכים אחרים אם המחשב יהיה שווה את זה) * משקל רצוי? (תמיד כמה שיותר קל אבל זה לא אישו) * זמן סוללה- חשוב לפחות 4 שעות זמן סוללה, מעדיף 8+ * יציאות - חשוב שיהיו יציאות כמו USB,יציאות שמע - כל השאר תוספת ואשמח אם יהיו אבל…
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קיצר חבר צריך מפרט. בסביבות ה4200 ש"ח עם אפשרויות לשידרוג. מחר ניגש בבוקר לרכוש את המחשב. רמקולים GPT 2.1 מקלדת ועכבר שחורים של לוגיטק. מסך CMV 743A 17" LCD צורב דיוידי שחור נק. כפול ליבה 1GB RAM ותביאו אופציות לשידרוג: שידרוג למעבד קונרו ולוח אם תואם עוד 660 ש"ח. ותתייחסו להנחות סניף כי זה מוזיל לפעמים גם ב200 ש"ח. אנחנו קונים בסניף באר שבע. ואל תגידו לי:אוי איזה מסך חרא. יכול להיות שאני אשכנע אותו לקחת במגה (סופר מרקט) לקחת מסך BENQ 17LCD DVI ומקבלים איתו מתנה מדפסת משולבת של לקסמרק אבל הוא סתם נאב אז מה אכפת לי.
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מעבד: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוח אם: GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E מספיק טוב ומספק? זכרון: DDR II 667 1GB TwinMOS X2 דיסק קשיח: Seagate 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיס מסך: Sapphire (ATI) X1950XT 256MB GDDR4, 2xDVI, VIVO PCI-E מארז: Thermaltake Soprano VB1000SWS אתם ממליצים על המארז? איך הוא מבחינת קירור ותכנון? מסך: LG L1970HR 19'' LCD 2ms DVI מה דעתכם על המסך? ספק: THERMALTAKE TR2 Power W0090 470W Silent (24pin סה"כ יצא לי 8500 ביקורות שינויים הצעות חוות דעת יתקבלו בברכה, המחשב מיועד להריץ משחקים כבדים וסרטים באיכות הגבוהה ביותר שניתן לקבל בסכום הנל, אז ככה אם יש לכם הצעות לשיפור המכלול לביצועים המקסימלים לתקציב יתקבלו בברכה!…
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מפרט מחשב מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB Warranty Life Time Warranty לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E Warranty 3 Years Warranty זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston (2x1GB) Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II Warranty 3 Years כרטיסי מסך Zotac 9400GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E Warranty 3 years כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata Warranty 2 Years ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HEC Hec Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) Model CI-6A21 ספ…
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
-
הרבה זמן שאני מחפש לי לפטופ ואני פשוט טובע בים הסוגים והמינים שיש היום, עשרות חברות עשרות דגמים עשרות סוגים.. ובתכלס אין לי באמת מושג במה כדאי להשקיע את הכסף. חשבתי ללכת על טאבלט בסוף הבנתי שלא כדאי בגלל שהחומרה שם לא בשמיים ועוד כמה חסרונות שיש לטאבלטים. בקיצור אשמח אם תעזרו לי! * מטרות המחשב? אוקיי בגדול זה אינטרנט ודברים פשוטים, אבל אני רוצה להשאיר לי את האופציה של עריכה גראפית (פוטושופ) ברמה כזאת שהלפטופ לא יתקע או יעבוד לאט ועם עוד אופציה להריץ משחקים.. עכשיו פה אני בהתלבטות האם להשקיע במשהו טוב שיריץ משחקים טוב או לפטופ שיריץ לי משחקים לא כבדים.. אבל שתהיה אפשרות בכל מקרה. * גודל המסך? 14 ~ 15. לא גדול מדי וגם לא מהקטנים.. * רזולוציית המסך?מעדיף 1920X1080, FHD * דר…
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
איזה חברה יותר אמינה וטבה בניידים ? אני מתלבט בין IBM , ASUS , פיוג'יצו סימנס עד 2 ק"ג תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
http://www.stumbleupon.com/su/22GTZl/winningateverything.com/wp-content/uploads/2011/05/laptoprepair1.jpg
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
המפרט בשביל חבר שלי, שהחליט לקנות מחשב חדש ולהפטר מהגרוטאה הישנה הוא לא הולך לעשות OC והוא די לא מבין במחשבים, מה שחשוב לו זה שהמשחקים ירוצו כמה שיותר טוב ושיהיה 1G RAM. תודה לכולכם.
-
- 13 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום בת דודתי מעוניינת לרכוש מחשב נייד שישמש אותה לצפייה בסרטים ולגלישה באינטרנט. התקציב הוא 2000 ש"ח ועם חריגה של 300 ש"ח. אשמח אם תעזרו לי למצוא את הנייד שיספק את מקסימום הביצועים בטווח המחירים הנתון. המסך צריך להיות באזור ה15 אינץ'. מצאתי מחשב נייד אחד שנראה לי עיסקה טובה במיוחד מפני שהוא מכיל כרטיס 9300M G ו2GB זכרון: http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3494 קיים מחשב נוסף מחודש עם כרטיס 8400M ו1GB זכרון (אבל מעבד חזק יותר ועם מערכת הפעלה): http://www.ronlightoutlet.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=5326&catId=372 איך הוא, והאם קיימים יותר טובים\משתלמים לצרכים של בת דודתי? אור כהן
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
זה המפרט שנרכש : Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪955 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 Scythe Mugen 2 - Infinity For Socket 1156, יחידות 1 ₪218 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 Gigabyte GA-P55-US3L Rev2.0 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪491 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1203 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪429 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪201 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Games, יחידות 1 ₪679 http://www.rsm.co.il/product.aspx?…
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הלוח אם +זיכרון +מעבד לamd כרגע יש לי p4 1500 מארז של atx האם אני יכול להחליף רק את הלוח או שאני צריך לקנות גם מארז חדש?
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט מחשב לחבר, הוא הולך להתחיל ללמוד עריכה גרפית והוא גם אוהב לשחק משחקים פה ושם (משחקים כבדים) אז המפרט צריך להיות בעל כוח עיבוד טוב, ויכולת להריץ משחקים. התקציב כפי שצויין 3500ש"ח אין צורך בשום ציוד הקפי/מסך. עדיפות לחנות מחשבים באיזור כפר סבא כבר הרבה זמן שלא הייתי מעודכן אז אין לי כל כך מושג מה הולך היום, תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני לא כ"כ יודע מה המצב היום. האם לאינטל עדיין יתרון בתחום? חוץ מזה אין צורך בכרטיס מסך רציני. ורצוי שיהיה FIREWIRE על הלוח, אבל לא קריטי. אפשר להוסיף אח"כ.
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יצרתי hirens boot בDOK ואני רוצה לעשות קובץ גוסט אין לי מושג איך להיכנס אליו מבחוץ. עבדתי עם הDOK על מחשב רגיל ללא בעיה אבל ב NetBook אין לי מושג איך להיכנס אליו או לביוס במידה וצריך. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
בשל הצורך לעוד מחשב בבית ובגלל שאין מקום לעוד מחשב נייח והסיבה שאני לא הולך לשחק בו כמעט בכלל משחקים אלא רק להשתמש לגלישה באינטרנט ועבודות החלטתי לקנות מחשב נייד. אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה על מחשב טוב. וחשוב לי גם שיראה יפה. השימושים יהיו בעיקר לעבודות ב visual studio גלישה ו- office . לפי מה שהבנתי המחשבים של לנובו עושים בעיות (תקנו אותי אם אני טועה) אז אני לא חושב שאני אקח נייד של לנובו. חשבתי בערך על מסך 15 כי 17 זה כבר גדול מדיי לטעמי והמחשב לא יהיה ממש נייד. כמו כן לא חייב להגיע עד לסכום המקסימלי של התקציב אפשר גם פחות. בכל מקרה תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון להודעה הזו, יש לי מחשב נייד מסוג LG-R40 עם זיכרון קטן של 1GB, ניסיתי לחפש באתר היצרן את המפרט הטכני שלו על מנת לשדרג את הזיכרון ולא ממש הצלחתי למצוא איזה זיכרון אני צריך לקנות (אני יודע שזה SO-DIMM DDR2 עם 667 MHZ), אני פשוט לא יודע כמה פינים צריכים להיות בו ואם אני צריך פשוט להוסיף עוד 1GB או לקנות 2GB (המחשב תומך עד 2GB באופן כללי). האם מישהו יכול להגיב ולהדריך אותי איך למצוא את המידע שאני צריך? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב השבוע ורציתי קצת עזרה: תקציב : עד 6K אבל בעדיפות ל 5K +- * מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר * גודל המסך? 15.6 \ 13.3 לא כ"כ משנה * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר טובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מינימום 500 GB אלא אם כן זה SSD אז 256זה סבבה * כונן אופטי? עדיף אבל לא חובה הבנתי שזה מעלה את המשקל בהרבה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בעדיפות שכן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ראיתי של ASUS יש מחשבים ממש טובים ... אבל אני פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : עדיף לא מגע! וש…
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום רב, אני נמצא כרגע בארה"ב רציתי לבנות מפרט מחשב בתקציב של 1000$ ללא ציוד הקפי, אני צריך את המחשב לעבודה עם גרפיקה ואנימציה, תוכנות אשר אני משתמש בהם 3d Max 2009, After effects CS3, flash, Maya, V-ray, Z-brush מה שאנ חשבתי במפרט מבחינת רכיבים זה: מעבד - AMD 955 PHENOM II X4 לוח - ASUS M4A79T Deluxe זיכרון -DDR3 1600 6GB(2X3GB דיסק קשיח - 1TB כרטיס מסך - מתלבט בין SLI ל CROSSFIRE רצוי שבמחשב יהיה קירור טוב, ומחשב שקט ללא מערכת הפעלה, הרכבה עצמית. ביצועים של OC גבוהים מאוד, מחשב מיועד רק לעבודה עם תוכנות כבדות של גרפיקה ואנימציה. תודה
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייח I5 עם לפחות 8GB RAM וSSD מצאתי באזור ה600 שקל מחשבים מחודשים בלבד מחשבים חדשים עולים פי 2 ועכשיו לשאלה: האם יש בעיה לקנות מחשב מחודש? או שזה לא כזה ביג דיל וגם אשמח שמי שקנה פעם מחשב מחודש שיגיד לי איך המחשב תיפקד ומאיזה חנות הוא קנה תודה!
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש אדריכל בתקציב של 5000 ש"ח עד 5500 ש"ח. אשמח לקבל עצות
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום חברים, האם שווה ב-1000 ש"ח? השימושים בעיקר הם: אופיס, אינטרנט...כלומר לסטודנט. תודה רבה, חיים.
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מסך כנראה אני קונה סמסונג T220P 22 המחשב מיועד בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים. אם אפשר להרכיב תמחשב בפנדה או בנועה כי אלה האופציות היחידות שלי. תודה!
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-