עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ofir667,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בטווח של 5000-6000 ש"ח. אני רוצה שיהיה יחסית חזק שאוכל לשחק בו במשחקים כבדים (כמובן אני לא מצפה במחיר הזה שיהיה מטורף, אבל שיהיה מספיק טוב) ושיהיה אמין ופשוט טוב. אשמח אם תתנו לי המלצות על כמה מחשבים שבאים בחשבון.. תודה!

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by alexrta,

שלום לכולם. ההורים שלי טסים לארה"ב שבוע הבא והם מעוניינים לקנות שם מחשב נייד חדש, המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ומולטימידה, ובשלב יותר מאוחר הוא ישמש אותי ללימודים. לגבי גודל מסך אז 15-16 זה יהיה מצויין לא יותר קטן ובטוח שלא יותר גדול. חשוב לי מאוד שיהיה שם מעבד די חזק לפחות I3 ו3GB של ראם, לגבי שאר הדברים אין שום דבר מיוחד (משקל וסוללה לא מעניינים לא אותי ולא אותם.) מה שכן עם יש אפשרות שיהיה כ"מ סביר שהוא לא INTEL GMA זה יהיה מצויין רק בתנאי שזה לא יבוא על חשבון איכות בנייה ואמינות. תודה מראש לעוזרים, ולילה טוב

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  3. אז ככה-ברשותי מחשב ישן ואני מעוניין לשפר אותו. מכיוון שבחנויות מציעים מחשבים ביותר מ-1500 ש"ח אני חושב שכדאי שאחליף רק את לוח האם, מעבד וזיכרון. בדקתי בזאפ וראיתי שהמעבד, לוח אם והזכרון עולים בסביבות 300 שקל כ"א. והתוצאות הן של הדגמים החדשים, מה שאומר שבעתיד אוכל לשדרג (ואני יודע שלא אשדרג כי אני לא משתמש רציני). מה אתם אומרים? הנה הכתבה מוואיינט שכתוב שם שאפשר לקנות מחשב ב-1000 שקל http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3383614,00.html. שאלותיי: איך אני יודע שבלוח אם שאקנה יהיה משולב בו תמיכה מובנית ברשת מקומית, צליל היקפי, וכרטיס גרפי? את הדיסק קשיח אני יכול להעביר ממה שיש אצלי עכשיו. כך באמת אפשר להגיע לסכום של סביבות 1000 שקל מבלי להוריד משמעותית מהאיכות כמו שנכתב …

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by oleg,

כתבתם במפרט: לוח אם nVIDIA nForce2 - Epox 8RDA3 ש"ח524 בזיגזג: 663 ש"ח בפנדס: 660 ש"ח אז אתם יכולים להסביר?? :-\

5. Started by maxwell10,

אני מחפש מסך בתקציב בערך 1000 ש"ח. עדיפות למסך 23" או 22" לצרכי עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) חשוב לי ארגונומיה טובה. איזה פאנל עדיף לעבודה משרדית - אופיס ואינטרנט? היכן אראה את הכתב בצורה ברורה יותר? מה הפרמטר החשוב במקרה זה? האם זה גודל הפיקסל? אין לי צורך בזוית רחבה כיוון שרק אני צופה במסך.

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אם אפשרי לחסוך אז מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות תכנותיות, הרצת המון תוכנות בו זמנית, משחקים לא כבדים במיוחד, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). phpED, phpDesigner2010, אינטרנט, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הוא לא כל כך לגיימינג אבל שיריץ משחקים בהגדרות גבוהות משחקים כגון nba 2k11, call of duty וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by lidorkalfa,

אהלן, ככה, קניתי את הלפטופ הזה (קישור), יותר נכון הזמנתי ואני אמור להגיע לסניף לקחת אותו ביום חמישי הקרוב.. Specifications: Key Specifications 3rd generation Intel® Core™ i7-3630QM processor Genuine Windows® 8 64 bit [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 70%, align: right][TABLE=width: 672] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=align: right]"15.6 1366x768 LED Display [/TD] [/TR] [/TABLE] NVIDIA® GeForce® GTX 660M 2GB graphics[/TD] [/TR] [/TABLE] 8GB DDR3-12800, 1600Mhz 1TB HDD Integrated Bluetooth® & high-speed 802.11b/g/n Wi-Fi USB2.0, USB3.0 connectors & 6in1 card reader Integrated Blu-Ray drive Integrated 1.0M (720p HD) webcam Dolby® Ho…

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by xpsdn1,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות , משחקים נוטים לכיוון הכבדים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ וכדומה). * גודל המסך? ;באזור ה15 אינץ' * רזולוציית המסך? עדיפות לרזולוציה הגבוהה ביותר שניתנת בתקציב הזה, חשיבות מזערית יחסית לעומת שאר הקטגוריות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות למחשב קל, אין בעיה להתפשר על הנושא.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מה שניתן בתקציב, חשיבות מזערית לעומת קטגוריות אחרות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לVGA HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בהתאם לתקציב... * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) 8 גיג'הב…

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה הסכום שעוד הצלחתי לגרד אז לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים - BF3, MW3, SKYRIM, BATMAN:AC - בתקציב הזה כמובן שאני מתפשר על הגדרות, אבל בכל זאת מקווה שהם ירוצו ברמה סבירה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ…

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין במחשב למשחקים ולויסטה, לא מתוכנן OC, התקציב הוא 7000 כולל מסך עכבר רמקולים ומקלדת, מה שאומר שהתקציב הוא בערך 5K ללא מסך וציוד היקפי). כדאי לחכות חודש חודש וחצי? מה אמור להיות ההבדל בין מפרט שאקנה היום בתקציב הזה לעוד חודש? אשמח לתשובה על השאלה. בנוסף, מה דעתכם על המפרט הבא לצרכי? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1036 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤654 מסך: SAMSUNG LCD 19" 931C 2ms DVI מחיר: ¤1709 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7900GS TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤1013 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERE…

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by gggilad13,

אני רוצה לעשות שידרוג למחשב שלי (לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס ומסך ואולי גם דיסק קשיח) זה המפרט שהוצע לי בנועה מחשבים: לוח MSI K8N NEO PLATINUM מעבד AMD 3000 64 754 זיכרון 512 מגה 400 מגה הרץ כרטיס מסך ALBATRON 6600 GT 128 MB מחיר: 3705 ש"ח. המחשב הוא בשביל משחקים ומולטימדיה. התקציב הוא בערך 4000-5000 ש"ח. אני חושב אם כדאי להוסיף את הרכיבים הבאים: דיסק קשיח חדש (כרגע יש לי 40 גיגה) מארז חדש (כרגע יש לי מארז ג'נרי) ספק כוח חדש (כרגע יש לי ג'נרי 300W) ואולי גם גיגה זיכרון מה אתם אומרים על ההצעה שהביאו לי מנועה מחשבים? תוכלו להביא לי מפרטים/הצעות נוספות? (לא רק מנועה מחשבים, אבל אני לא רוצה מKSP)

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by stojakovic,

קיבלתי יד שנייה מחשב נייד hp elitebook 8460p. לא יודע מה היה הקטע שלו אבל הייתי חייב לפרמט אותו, מפה לשם התקנתי ווינדוס 7 אולטמייט 32 ביט (מקורי!) ועד פה הכל טוב ויפה.. עכשיו רציתי להתחיל להתקין את הדרייברים ומה שצריך והגעתי לכאן: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=il&prodNameId=5056945&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5056942&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4055 יש פה רשימה של 81 (!!!) תוכנות ודרייברים למחשב.. עכשיו ברור שאני לא מתכוון להתקין את כולם! אבל מה כן להתקין?! חיפשתי באינטרנט הרבה ובאמת לא מצאתי אפילו הסבר מה זה כל דבר/למה זה טוב... באמת שאני לא מבין מה הם חשבו לעצמם שהם ככה פשוט נותנים רשימה אי…

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  13. מחשב של DELL בן חצי שנה עם אחריות לעוד שנתיים+זה המחשב: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=11567 ב-2500...

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  14. ערב טוב לכולם! שלום לכולם! רציתי לדעת יש לי את המיני לפטופ שקניתי אותו דרך בזק ורציתי לדעת אם אפשר להחליף לא את הדיסק הקשיח ללדיסק קשיח יותר גדול לדוגמה ל80G ורציתי לדעת האם זה אפשרי ואם כן.....אז איך אפשר להחליף?? בתודה מראש לכולם על העזרה והתשובות!

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים. תקציב מקסימאלי: 3,000 ש"ח ניצול תקציב: כולו. מידת חריגה: רק אם זה ממש שווה. שימושי המחשב: משחקים. * משחקים לדוגמא: Diablo 3, StarCraft II Heart of the sworm. * רזולוצייה: 1280 על 1024. * הגדרות גראפיות: גבוהות. אין צורך בציוד הקפי. אין צורך לכלול כונן קשיח וכונן אופטי. חשיבות השקט: 7-8. אובר-קלוק: ללא. אין צורך בתוכנות (גם לא מערכת הפעלה). דרושה הרכבה בחנות. קניה מחנויות באזור המרכז. בקשות מיוחדות: תמיכה ב-USB3. לשמור אפשרות להוספת כרטיס מסך וכרטיסי זיכרון. תודה מראש ושבוע טוב!

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by nirzx,

מה זה? האם כדאי להוסיף? 802.11A/B/G/N Wireless Card בלי להוסיף Intel 6200 Wireless Advanced Card זה30 דולר Intel 6300 Wireless Advanced Card זה 45 דולר תודה רבה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  17. כמו שהכותרת אומרת - אני עכשיו באמצע פרויקט שבו אני נדרש לספק 50 מחשבים לעבודה משרדית לארגון מסוים. התקציב הוא 3575 שקלים בדיוק, לאחר הורדת סכום מסוים בשביל תוכנה. אני כבר בניתי מפרט, אבל תמיד כדאי להתייעץ. רציתי לדעת מה החברים כאן בפורום יציעו לי. *(עדיף שיהיו מסכי LCD מהודרים לארגון ) בתודה, QTEC

• 14 תגובות
    • 837 צפיות
  18. תראו כרגע יש לי מחשב -AMD 1700 דיסק קשיח גרוע זיכרון 256DDR לוח אם ממש לא יודע אבל די ישן.. כרטיס מסך גרוע .... תראו אני מתכוון לקנות מחשב חדש ולא כולל מסך... עכשיו השאלה שלי היא האם כדי לי להחליף את כל המחשב או שהמעבד בסדר תנו את דעותיכם נ.ב איפה אני יכול למצוא את מאפייני הלוח אם שלי ..עזרה...

19. היי, אני מחפש מחשב נייד ללימודים (תעשייה וניהול). מניח שאדרש בהמשך לתכנות. למרות המחיר שאשלם במשקל על הגב - חשוב לי לשמור על מסך גדול, קרי 15.4". תודה למגיבים. * מטרות המחשב? עבודה משרדית + מדיה ביתית + קומפילציה פשוטה * גודל המסך? 15.4" * משקל רצוי? אתם יודעים.... סטודנט... כמה שפחות ב-15.4" * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא רוצה להיות מחובר לקיר כל הזמן. מעדיף כאלה שיחזיקו 4-6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 250GB * כונן CD/DVD? צורב? חיובי. מעדיף כונן מובנה ולא חיצוני. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כ…

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  20. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות את המחשב הבא, אשמח לקבל הערות. ד"א אני לא צריך כרטיס מסך רוצח אלא משהו סביר ב-500 ש"ח. AMD Athlon 3000 512Kb Cache 64Bit 754 ¤ 860 GigaByte AMD K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) ¤ 620 2X DDR 256Mb 400MHz Kingston CL2.5 ¤ 480 Gigabyte 6200 128MB DVI,TV,PCI-E + HDTV ¤ 560 160GB SATA 7200 RPM 8MB Buffer-WD1600JD ¤ 510 NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 ¤ 295 Samsung SyncMaster 19 LCD Monitor 913N ¤ 2,600 תודה, TheWiz.

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (גלישה באינטרנט) ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרצת תוכנות פיתוח באופן שימוש כבד לצורך פרנסה, כגון: visual studio, sql server management studio ותוכנות עיצוב: illustrator ,photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung 23 inch 1920x1080 -לאיל…

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by shodan,

ראיתי מפרט של מחשב נייד שמצא חן בעיני הבעיה שהוא נעדר מותג כלומר הם מרכיבים את המחשב מחלקים שקנו . האם כדאי לקנות מחשב שהם מרכיבים או להתעקש ולקנות רק מחשב מותג? דגם ZEUS 2800 64b D400K מעבד AMD 2800 64bit מסך 15'' TFT 1024x768 זיכרון SODIMM DDR400 512MB דיסק קשיח 60GB 4200rpm כונן נוסף Combo DVD+CD-R/W כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך ATI9700 64MB מודם 56,6K SmartLink כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2.0x3 / PS2 Serial port / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying case+Web Camera+Card Reader מידות 308x254x37.5(WxDxH) משקל 3.5Kg with 8cells Lithium-ion battery מחיר 6150 ¤

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  23. [b]Intel Core i5 2500K 3.3GHz 6MB LGA1155 - BOX - מעבד[/b] [url]http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14312[/url] כמות: 1 מחיר: 1,060 ש"ח ( למזומן:1,028 ש"ח ) [b]ASUS P8P67-M PRO B3 (P67) - mATX[/b] [url]http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14364[/url] כמות: 1 מחיר: 800 ש"ח ( למזומן:776 ש"ח ) [b]2x2GB CRUCIAL DDR 3 - 1333 - CRUCIAL MICRON Original - שניים יותר טוב מאחד[/b] [url]http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11907[/url] כמות: 1 מחיר: 220 ש"ח ( למזומן:213 ש"ח ) [b]Sapphire ATI Radeon HD6950 2GB DDR5 - RETAIL[/b] [url]http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?pro…

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by Noooa,

שלום לכולם, החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש (למה לא?) ... עכשו ככה, אני לא צריכה מסך מקלת ועכבר... או מערכת הפעלה... (יש לי כבר WIN XP- אם זה משנה....) גם לא צורב או כונן CD.... וגם לא FLOPPY... בכל מקרה אני צריכה את כל השאר... אני בדרך כלל עובדת עם כמה תוכנות שונות פתוחות(אני מתכנתת, וגם משתמשת באינטרנט באותו זמן ובמייל ותמיד יש עוד משהו עובד שאני צריכה ברקע, אז ככה שחשוב לי שהמחשב יחזיק את זה (מעבד חזק? או RAM גדול?) אני לא משחקת במשחקים - ככה שלא חשוב לי כרטיס מסך טוב... אני אשמח אם תעזרו לי... ואם אפשר גם בפחות מהתקציב, אז ברור שאני אשמח....

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  25. היי, אני מחפשת לקנות מחשב נייד חדש שיעלה עד 3500 ש"ח . אני מתחילה ללמוד מדעי המחשב והמחשב ישומש בין השאר לתכנות עם ובלי קומפילציה בשפות מחשב שונות. חשוב לי שהמחשב ירוץ חלק ולא ייתקע ברגע שלמשל אריץ קוד כבד בJAVA דרך סביבות עבודה כמו eclipse. אני מעוניינת שהמחשב לא יהיה כבד מידי (עד 2.2 ק"ג) אך שהמסך יהיה 13.3-14' בגודל וחשוב שיהיה מט. כמו כן חשוב לי שהמחשב יהיה בנוי טוב (שילדה וכו') כך שיהיה עמיד יחסית. המעבד צריך להיות לפחות i5. אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצות על מחשב כמו שתיארתי. תודה מראש, דורן

• 5 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.