עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, מחפש מחשב גיימינג מקצועי בסכום בסביבות ה7000 ש"ח, כולל מסך. מדגיש כי כיוון שאני לא הכי בקיא בתחום החומרה, הסכום שצוין הוא לא חובה, ואם יש לכם הצעות למפרט יקר או זול יותר לפי התנאים שאציין, אשמח לשמוע פרטים. התנאי החשוב ביותר למחשב, הוא שאני בונה עליו לפחות ל3, 4 שנים קדימה, ולכן החומרה צריכה להיות כזו שתהיה מספיק חזקה לסחוב גם עוד שלוש שנים. 1. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-2000 שח לכל כיוון 2. מה שימושי המחשב -בעיקר משחקים , ברזולוציות גבוהות של 1600X900 ואף יותר, בהגדרות הגבוהות ביותר. שני משחקים כבדים שקופצים לי לראש הם ויצ'ר 2 ובאטלפילד 3, אבל אשמח אם הוא יוכל להפעיל גם את ויצ'ר 3 ובאטלפילד 4 לכשיצאו.... . אין חשיבות לאפשרויות של תלת מ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yaniv76,

שלום חברים, אני כרגע משתחרר ואני מעוניין לחזור קצת למקורות אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי?- 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 2. מה שימושי המחשב : גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.OverWatch,mafia3,ועוד משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינצ\ 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (יש לי 8 גיגה זיכרונות ככה שאולי אפשר לחסוך פה) 5. עד…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by LiranUdi,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל בצורה הכי טובה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 מקסימום למרות שעדיף כמה שפחות.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים [במיוחד] א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני יקנה מסך חדש עד אז כי המסך שלי גוסס אז כנראה שבסביבות ה19 - 23 אינץ' [עד עכשיו הכי נוח שהיה לי זה 768X 1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? BFBC2 , BLACK OPS , crysi…

• 35 תגובות
    • 9k צפיות
  4. Started by Screw_Master,

התשובות לשאלות בקובץ המצורף. SSD הוא טוען שכבר יש לו. אפשר לקבל הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני רוצה לבנות מחשב גיימינג ומטרות סטרימינג ועריכת הסרטונים להעלה לאינטרנט. טווח המכירים שלי הוא כ 8000 (אעדיף לא לחרוג מהמחיר ביותר מידי)

6. מעבד: 2620 ₪ - AMD 12 Core Ryzen 9 5900X Up To 4.8Ghz AM4 BOX קירור אוויר למעבד: 132 ₪ - * מבצע * - ANTEC A400 RGB לוח אם: 720 ₪ - * חדש * - GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 זכרון: 386 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 3200Mhz CL16 כרטיס מסך: 3450 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS GeForce RTX 3070 8G Up To 1755MHz DUAL V2 ספק כוח: 590 ₪ - * חדש * - GIGABYTE AORUS 850W 80+ GOLD MODULAR - 10 YEAR Warranty גוף קרור למארז: 90 ₪ - Noctua NF-A15 PWM 14cm 1200RPM *תוספת שלא נכנסה כאן* - מארז: 333 Antec DA601 Tempered Glass RGB מחיר סופי: למזומן / העברה בנקאית: 8,321 אני בכלל לא בקיא בכל מה שקשור לאיכויות של המאווררים אז אני בטוח שיש פה מקום לשיפורים.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי ? 4000 ש"ח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? לנצל . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? 100 ש"ח . 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . Far cry 3,BF3,ACR,COD8 . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ,1920X1080 . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? לא . 5. עד…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להגיע עד 10,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג ועיצוב גרפי ( אינמציה בתלת מימד, פוטושופ, אילוסטרייטור ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יעבוד בעתיד עם מסך 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. " 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500K ניתן לחרוג קלות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , אופיס, גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפ"א, Witcher, FM, DA וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  10. תודה לכל מי שנרתם לעזור, מעריך מאוד. מצורף שאלון המפרט את הדרישות בהתאם לחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל עד 100-150 במידה ויש תועלת אמיתית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטי Hd, עבודה משרדית, Matlab א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים ספציפיים, דברים חדשים ומהשנים האחרונות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by vovalol,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000, אם שווה את זה יש אפשרות לחרוג(יכול לעשות נסיעה לאילת) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, אולי live stream וpcvr 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אבל אשמח להמלצה על רמקולים שאולי אקנה בעתיד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…

• 10 תגובות
    • 5.8k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג\תכנות\עריכת וידאו חובבני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: TW3,GTA וכו'.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום. פוסט חדש,תקציב חדש ,דרישות חדשות. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,סרטים,גלישה,התחברות למחשב מרוחק לצורך עבודה . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים +גלישה-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by ~Pizza~,

1. מה התקציב המקסימאלי6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת וירטואליזציה בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). GNS3, vmware oracle box. לא משהו כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild wars2 GTA5... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תגידו לי אתם. נראה לי ש1920 על 1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יודע ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים גלישה וקידוד וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). x264 handbrake ודומיהם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו באטלפילד החדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung C24FG70FQ FULLHD 24 INCH 144MHZ freesync -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. בס"ד 1. מה התקציב המירבי? 3000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מיועד למשחקים כגון FARCRY החדש ו CALL OF DUTY בנוסף לעריכת מוזיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא . המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה בתור מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק…

17. Started by itay e,

אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שיוכל להריץ משחקים כמו crysis 3 battle field 4 וכאלה על **מינימום** 40FPS מבחינת זכרון לדעתי 750 GB זה מספיק אני לא צריך יותר. אני מחפש השקעה רצינית בכרטיס מסך במעבד (i7 לא i5) ולוח אם שיוכל גם לתמוך במעבדים מהדור הבא (מי שלא יודע הולכים לצאת כנראה לקראת סוף השנה דור חדש של מעבדים שידרשו לוח אם שתומך בצ'יפסט 9 לכן גם בזה צריך להשקיע... אני באמת לא צריך מארז יפה (למרות שאם יש זול אני אשמח) או דברים כאלה אני שם דגש על ביצועים גבוהים והשאר (מראה וכו') פחות אכפת.. תודה לעוזרים נ"ב אני מעדיף כרטיסי מסך של nvidia ולא של radeaon פשוט כי אני סומך על הדריברים שלהם יותר. אם אני טועה תתקנו אותי.. תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by itay e,

אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שיוכל להריץ משחקים כמו crysis 3 battle field 4 וכאלה על **מינימום** 40FPS מבחינת זכרון לדעתי 750 GB זה מספיק אני לא צריך יותר. אני מחפש השקעה רצינית בכרטיס מסך במעבד (i7 לא i5) ולוח אם שיוכל גם לתמוך במעבדים מהדור הבא (מי שלא יודע הולכים לצאת כנראה לקראת סוף השנה דור חדש של מעבדים שידרשו לוח אם שתומך בצ'יפסט 9 לכן גם בזה צריך להשקיע... אני באמת לא צריך מארז יפה (למרות שאם יש זול אני אשמח) או דברים כאלה אני שם דגש על ביצועים גבוהים והשאר (מראה וכו') פחות אכפת.. תודה לעוזרים נ"ב אני מעדיף כרטיסי מסך של nvidia ולא של radeaon פשוט כי אני סומך על הדריברים שלהם יותר. אם אני טועה תתקנו אותי.. תודה לכולם!

• 36 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, אמור להיות יותר ממה שצריך (ללא כרטיס מסך) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עדיף לוח אם תומך WIFI,לא ממש חשוב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא לגמרי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז fractal ridge 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה …

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  20. Started by test4all2,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס כרטיס מסך - יש לי כרטיס מסך nvidia rtx 3060ti 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

21. Started by nirgrauer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח [3,500] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 , arma 2 , call of duty , gta iv ,cs:go -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע [מסך של פיליפס גודל 21 אינץ בערך ] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. היי , בקרוב אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לפני מעבר לדירה חדשה , כרגע כבר יש לי מסך וציוד הקפי שאני מכיר ומרוצה ממנו מהעבר אך ארצה לקנות מחשב חדש , אני אשתמש בו בעיקר לגיימנג - אך אולי מפעם לפעם לעריכת ווידיאו מצומצמת. התקציב המקסימאלי שלי הוא 3-4K אם אפשרות לחריגות קטנות , אני אכן ארנדר במחשב קבצים , אך לעיתים נדירות ולא ארצה שדבר זה יהווה שיקול מרכזי - בדרך כלל אני אשתמש בו לגיימניג אני נהנה לשחק בדרך כלל על 1280x1024 אבל זה לא שיקול מרכזי בשבילי לכאן או לכאן. צורב DVD הכרחי בשבילי , והשקט גם משמעותי , ככתוב למעלה לא מתוכנן OC , ואשמח לקבל כמה המלצות לחנויות טובות באזור המרכז או במרחק נסיעה מהמרכז. תודה מראש , נדב.

• 14 תגובות
    • 996 צפיות
  23. Started by moshe191,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לעמוד בתקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל בערך... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) .1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Mics,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחק רשת - בתדירות גבוהה. משחקים רגילים באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AION, כל קוטר או משחק חדש שיוצא (בשנה~שנתיים הקרובות) - צריך סמך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? בAION מקסימליות, שאר המשחקים בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? צריך מסך חדש. 4. אפשר לדלג על DVD 5. עד כ…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3 ,SKYRIM,MASS EFFECT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.