עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בקרוב אני טס ואני מחפש לעצמי משהו רק לגלישה תקציב עד אלף שקל, לא מחפש משהו מאסיבי, שרק ישרת אותי בתקופה הזו ומצידי שיזרק אחרכך הוא חייב להכיל יציאת HDMI\DVI ויציאת אודיאו

2. Gigabyte GZXX1CASNS Triton Silver Full Tower Case 1 387 ¤ Pioneer DVR-111 Black x 16 DVD±RW Bulk 1 260 ¤ Conceptronic Ci1394B 3-port Firewire PCI Card 1 132 ¤ Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1 1230 ¤ Samsung 250GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 470 ¤ Samsung 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 1 249 ¤ Logitech Classic PS2 Keyboard 1 95 ¤ ASUS P5B LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1020 ¤ Corsair VS2GBKIT667D2 (2x1024MB) DDR-II 667 Value Memory 1 1272 ¤ 17" Samsung 793DFS Flat Monitor 1 660 ¤ Logitech MX310 High Performance PS2/USB Optical Mouse 1 157 ¤ HEC (Herolchi) 400T-TRT 20/24 Pin Ver 2.0 Power Supply 1 280 ¤ EVGA e-Geforce 7300G…

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ₪ למחשב ועוד 700 ₪ למסך, אי אפשר לקחת מאחד כדי להוסיף לשני.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות חריגה, יכול להיות בעשרות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יום יומית וגיימינג כמה שיותר כבד (כמה שאפר להשיג בסכום כזה).. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassins creed 3 וכו׳. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  4. תקשיבו אני יודע שאני לא צריך ממש לשפר את המחשב. אבל כעיקרון קניתי טלוויזיה חדשה ואני רוצה להעביר אליה סרטים בכבל HDMI. כבר עכשיו אני יכול להשתמש בכבל HDMI אבל היציאה של הכרטיס מסך היא DVI עם מתאם לHDMI כך שאני מצליח להעביר רק וידאו ולא סאונד. אמרתי לעצמי במקום לקנות מדיה סנטר ולבזבז כסף אפשר 2 ציפורים במכה. גם לשפר מחשב וגם להעביר ממנו סרטים. אז תדאגו שלכרטיס מסך שאתם ממליצים לי יש יציאת HDMI ללא מתאם שיעביר גם סאונד וגם וידאו!! ושלא יהיו פאלטות!! שלכרטיס מסך בטוח יהיה תמיכה עם הקול. בכל מקרה זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigaby…

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  5. שלום חברים, כבר כמעט בניתי מפרט למחשב שלי, אבל אז גיליתי את הפורום והוא די שינה לי כמה תפיסות. אז אני פשוט אבקש המלצה של מומחים: השימושים של המחשב: עריכת תמונות (פוטושופ וכו'), עריכת וידאיו (פרימייר וכו'), ו-HTPC. אין לי ממש זמן למחשקים, אבל יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ משחקים סבירים (בקיצור, לא צריך את ה-8800). המחשב ימוקם בסלון, ולכן חשוב ביותר שיהיה שקט מאוד ואסטטי (צריך לעבור את ה-WAF - Wife Acceptance Factor ;D). המחשב יריץ Vista Ultimate. אין לי שום כוונה לעשות OC. להלן המחשבות שלי: - מארז - די נסגרתי על ה-Antec Sonata III, אבל אני חושב אולי לשדרג ל-P182 עם איזה ספק חמוד, וקיט השקטה, למרות שהוא קצת גדול לטעמי. - לוח אם - כמעט הזמנתי את ה-Asus Maximus Х38, אבל נראה שז…

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  6. מקווה שהכותרת בסדר למה לא מצאתי משהו אחר לרשום אם זה לא בסדר אז מנהלים תתקנו לי בבקשה או שתשלחו לי פרטית איך לרשום תכותרת . תודה שבת שלום קודם כל מישהו שאני מכיר מוכר מפרט יד2 מחשב במצב טוב בן שנתיים וחצי שהחליפו לו הרבה דברים כמו ספק מארז כ.מ מאורר למארז וכו' במחיר של 500 שקלים תגידו לי אם כדאי לי לקנות את המחשב או לא השימושים שלי דרך אגב הם בסיסיים מאוד אינטרנט/מסנג'ר/אייסי/פיפא09/PES09 וזהו בערך יש לי מסך 17 CRT מיפרט: cpu:Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) mainborad:ASRock P4i65G (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) 1 memory dimm:Samsung M3 68L6523CUS-CCC 512 MB PC3200 DDR SDRAM 2 memory dimm:Kingston K 1 GB PC3200 DDR SDRAM GPU:nVIDIA…

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by ecentaur,

מה לעדכם עדיף? Dell Latitude E6400 P8400 4500MHD http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6449 LG R410 K.AP18E 2.4Ghz http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6487 שניהם בערך אותו מחיר, מה היתרונות של האחד מול השני? ממה שראיתי עד כה: ה-LG מגיע עם מעבד קצת יותר חזק עם 4GB זיכרון לעומת 2GB ב-DELL כולל מערכת הפעלה ויסטה ל-LG יש HDMI שאין ל-DELL. נדמה לי של-DELL יש Display Port אבל זה לא מאפשר לי להתחבר ל-DVI וה-HDMI כן. ל-LG יש כרטיס מסך חיצוני שיתן ביצועים גרפיים טובים אבל על חשבון צריכת בטרייה. ה-LG גם קצת יותר כבד.

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  8. שלום לחברי הפורום, אני מתחיל תואר שני במנהל עסקים באוקטובר הקרוב, וזקוק למחשב לצרכי לימודים בלבד. יש לי כבר בבית מחשב גיימינג מצויין של אסוס (G75) אז צרכי המחשב הביתיים שלי מסודרים. אני צריך מחשב רק לסיכומים בזמן השיעור, גלישה מינימלית באינטרנט כשמשעמם קצת ואולי סרטים פה ושם כשממש ממש משעמם, וזהו ממש. המטרה שלי לחסוך בכסף על דברים שאני לא צריך. אם תיהיה אפשרות אני יכול לשלוח מחשב מ-ebay אם זה יחסוך עוד כסף. רק מה, אני לא רוצה לקנות זבל ויש שם הרבה זבל בחוץ. בעבר היה לי MSI Wind והוא שימש אותי בצורה מצויינת ואפילו בחר למות במועד נהדר (עם סיום התואר הראשון) =) כל המלצה תיבחן ותילקח בחשבון. תודה מראש לעונים! גיל.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  9. שלום לכולם בעוד כחודש יש לאבא יום הולדת, אז החלטתי להביא לו מחשב נייד במתנה. אין לו שום רקע במחשבים אבל הוא מתעניין מאוד בצילום ועריכות פוטושופ, אז סביר להניח שזה יהיה השימוש העיקרי במחשב. מסך 17" אני מאמין שיהיה לו הרבה יותר נוח מ-15". התקציב הוא 3000-3500 שקלים. 1. בתקציב הזה אני מבין שאין לי מה לחכות ל-Ivy Bridge בחודש הקרוב, אבל האם אפשר לצפות שלפחות המחירים של המחשבים הנוכחיים ירדו? 2. שמתי עין על המחשב הזה, מה אתם אומרים? בנתיים נראה לי שזה המחשב הכי מתאים שמצאתי, יש לכם מה לומר בנושא? תודה רבה!! עריכה: לא שמתי לב לחוקי הפורום, אז ככה:המשקל וגודל הסוללה לא רלוונטים, לא חובה מערכת הפעלה וצריך שיהיה כונן DVD (יש מחשבים בלי??)אין העפה לחברה ותקופת האחריות גם …

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by pringles,

המחשב לא לאוברקלוק בעיקר מישחקים סרטים אינטרנט ומוזיקה כמות. מוצרים סה"כ AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 592 ש"ח ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD 479 ש"ח GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM 518 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות נשלח תוך 24 שעות - קירור לכונן קשיח : ללא מאוורר 472 ש"ח SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI 1,215 ש"ח LITE ON 52X32X52 RETAIL 238 ש"ח BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL 252 ש"ח 3R SYSTEM NEON Light Silver 278 ש"ח Tsunami 350 Watt 150 ש"ח AOpen KB-833 27 ש"ח Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM 65 ש"ח Creative Insp…

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  11. 1. במהלך שימוש שגרתי בלפטופ Asus TP300L גיליתי שכפתור ההדלקה הפסיק לעבוד. (דגם ספציפי הוא TP300LA-DW205H) 2. טכנאי מחשבים הסתכל על המחשב ועדכן אותי שיחידת ה IO תקולה (יותר נכון ספציפית המנגנון המכני של כפתור ההדלקה), וצריך להחליף אותה. אציין כי מדובר בחלק נפרד מלוח האם. 3. לדברי הטכנאי (חנות ידועה באיזור שלי) אין ספק שיכול להביא את החלק הזה. חיפוש באינטרנט לא העלה שום דבר. 4. המחשב עדיין באחריות והיא לא נפגעה עקב פעולת הטכנאי (בחינה ויזואלית בלבד), בוודאות. האם אתם : א) ממליצים לי להשתמש באחריות שחלה על המחשב? הוא בן פחות משנה. אני חושש ממצב שבו פשוט לא יתקנו את המחשב ויביאו לי משהו refubrished ועם בעיות, כמו שקרה לאחי עם מחשב תוצרת Dell. …

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by חיים משה נחמן,

משהו פה מעוניין לבצע רכישה של משטחי קרור קבוצתי? במידה שיהיה

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  13. Started by DrorD,

היי חבר'ה מה הולך? אני מחפש מחשב נייד שיחליף את הקודם שנראה לי מת לחלוטין אחרי תקופה גסיסה ארוכה (IBM מ2004). המחשב ישמש כתחנת הורדות וגלישה באינטרנט לקריאת מאמרים, פייסבוק וכדומה. אני צריך מחשב יחסית פשוט כי את המחשב הרציני (למוזיקה אלקטרונית, אני בכיוון של אפל, ואם לא אז משהו בסביבות ה8-9 אלף) אני אקנה עוד שנה לפני רימון. להלן התשובות לשאלות: 1. מטרות המחשב - כנאמר, פשוטות מאוד. שיריץ תוכנות הורדה כמו Jdownloader ו internet download manager 2. גודל המסך - לפי מה שקראתי 15 אינץ' זול יותר מ14 ו13 - אם אלו הם פני הדברים - 15. אם 13 ו14 יותר זול -אז עדיפות אליהם. 3. משקל רצוי - ממש לא משנה, הוא לא יעזוב את הבית. 4. האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by IntelPro,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שהנתונים שלו יהיו חזקים. השימוש בעיקר הוא יום יומי ומשחקים כבדים בסוף שבוע (GTA V והמשחקים שיצאו ויצאו השנה) אני צריך מפרט שיספק את הדרישות שלי ויצליח לספק אותי לעתיד מבלי לשדרג אחרי זמן קצר. אז מהנסיון ה"קטן" שלי בחומרה , בניתי מפרט ואשמח ליעוצכם בפאן של החלקים בעיקר אם יש הצעות יותר טובות. *הגדרתי לעצמי תקציב של 8000 ש"ח ואני לא חושב שיותר מיזה נחוץ אבל לא מוכן להתפשר על איכות. דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i7 4790K 4.0Ghz - GMR XTREME מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Ninja 3 Rev.B SCNJ-3100 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus G…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  15. כותרת,אפשר גם בלי זכרונות..

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  16. המפרט הוא לאבא שלי כך שלא דרושה יכולת גרפית חזקה, אבל מנגד אבא שלי מחליף מחשב כל 5 שנים בערך כך שחשוב שהמעבד יהיה חזק ככל הניתן בדרישות התקציב עם זיכרון גדול ככל הניתן. כמו כן ישנה עדיפות למחשב מוכן ולא מורכב, עם עדיפות מחנויות אייבורי, קיי אס פי, נועה מחשבים או מרדנית מצטער על כל ההגבלות...

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  17. רוכש בארה"ב. יש אולי המלצה חד משמעית איזה מהם עדיף? תודה מראש! אסף Acer Aspire One AOD150-1920 http://www.amazon.com/Acer-AOD150-1920-10-1-Inch-Red-Netbook/dp/B001QFZFSK/ref=pd_ts_zgc_pc_679517011_3?ie=UTF8&s=pc&pf_rd_p=468030191&pf_rd_s=right-4&pf_rd_t=101&pf_rd_i=679517011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=03V3N4FMBFM9KR9RFHE7 ASUS Eee PC 1005HA-VU1X-BK http://www.amazon.com/ASUS-1005HA-VU1X-BK-10-1-Inch-Black-Netbook/dp/B002DYIXN2/ref=pd_ts_zgc_pc_679517011_5?ie=UTF8&s=pc&pf_rd_p=468030191&pf_rd_s=right-4&pf_rd_t=101&pf_rd_i=679517011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=03V3N4FMBFM9KR9RFHE7

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
    • 2 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by cptnbuffy,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם צריך ולא הרבה . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים מודרניים מהי הרזולוציה הטבעית -1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק ( OC )? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  19. שלום רב ברצוני לרכוש מחשב נייד, של דל ככל הנראה, בארהב בעוד כחודש רציתי לדעת איך עובד עיניין הביטוח האם ישנה אפשרות לקניית ביטוח עולמי, עד כמה הדבר משתלם או שזה כבר אוטומתי? אם ישנם המלצות שונות על קניית מחשב נייד בחול אשמח שתשתפו אותי. תודה רבה נ.ב. נייד לעבודה גרפית (אילוסטרייטור, עריכה קלה של סרטים) ולמשחקי מחשב גם כן חשבתי על הSTUDIO החדשים של דל תודה

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  20. שלום לכולם, אשמח לחוות דעת על מחשב חדש. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7.האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. …

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  21. שלום לכולם! :] הלכתי לחנות מסויימת כדיי לבדוק מחירים והם ראו את המארז שהציעו לי (פה) ואמרו שזה לא הכי כדאי, כי ספק כוח מובנה לא תמיד הכי טוב וכדאי יותר מ-350W, כי החלקים במפרט צורכים הרבה חשמל. (הספק לא כדאי). האם זה נכון? המארז הוא: Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case. (המפרט: http://img144.imageshack.us/img144/1580/mifrat6cx.jpg). עכשיו בקשר למאוורר, Igoolo. הוא לא פשוט מידיי? הוא מספיק? לא ייעשה רעש ויקרר טוב? (טוב מאוד?). אני יודע שאלו הרבה שאלות, פשוט אני סקרן ואני רוצה לדעת כי אני אוטוטו קונה את המחשב. תודה רבה! :]

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  22. שלום אני מחפש שילוב של לוח אם,מעבד,זיכרון,צורב,ומארז עד 2000 שיהיה שקטטטט את שאר הרכיבים אני לוקח מהמחשב הישן ששידרגתי הרכבתי מפרט קטן תגידו לי בבקשה מה דעתכם למה אני ממש לא סגור על עצמי מבחינת מעבד וקירור מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Tray ¤728 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ8200ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤409 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤116 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il…

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  23. שלום, יש לי כרגע מעבד: i5-3470 כרטיס: gtx 560 geforce זיכרון: 8 gb ram לוח אם: B75M-D2V המחשב כבר ישן ובקושי סוחב משחקים חדשים. האם יש טעם לשדרג אותו (החלפת כרטיס מסך והוספת זיכרון) או לקנות חדש? תודה לעוזרים.

24. Started by nme86,

אהלן אני צריך עזרה בבחירת שרת לאיחסון אתר אינטרנט... עכשיו הקטע הוא שיש כבר רשת עבודה ואני רוצה לחבר לרשת הזאת מחשב\שרת שבו אני יאחסן את האתר ואנשים יוכלו להיכנס אליו...ככל הנראה מערכת ההפעלה תהייה ווינדואס ושני דברים נוספים הם ש-אני משתמש ב easy php (אלא אם יש משהו יותר טוב בשביל זה שאני לא יודע עליו) על מנת להפעיל את האתר (אתר PHP) ושני זה שרוחב הפס ברשת הוא 1MB upload ו- 1MB download אם יש לכם איזה מפרט לשרת טוב שיוכל לעמוד בעומס של נניח 40 אנשים בו זמנית אני אשמח אם תעזרו לי אני צריך הצעה בסביבות ה7000-8000 שקל תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים