עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום שוב חבר'ה אני צריך את עזרתכם בבחירת מפרט לחבר הכי טוב שלי.... מפרט שתקציבו הוא 4000 ש"ח אם אפשר בלי חריגות... המפרט יהיה מיועד למשחקים בעיקר ולקצת מכל דבר אחר!!! מה שלא צריך במפרט : מסך , ציוד היקפי, צורב או כונן, דיסק קשיח, פלופי, אני חשבתי על המפרט הבא: תנו דעותכם עליו: מחיר כמות דגם 1,275 1 Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB מ- skypc 582 1 GIGABYTE GA-8I945PG-RH מ- skypc 221 2 TWINMOS 512MB DDR2 533MHz CL3,4,5 PC4300 מ- skypc 929 1 Sapphire ATI X800GTO FIREBLADE 256 mb מ- דיגמה מחשבים 256 bit DDR3 PCI Express Bulk 350 1 Sunbeam Transformer BLACK מ- נועה מחשבים 330 1 FSP 400W…

• 14 תגובות
    • 876 צפיות
  2. מתוכנן OC עד 4.5GHZ דגש על שקט גבוה מסך U2312HM DELL דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Noctua NH-U12P SE2 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13194 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13945 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12381 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB Spinpoint F3 7200RPM 16MB Sata III HD502HM http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=1…

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  3. Started by itamar_moa,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב HTPC שישמש בעיקר לצפיה בסרטים HD ורגילים.סאונד 7.1. גלישה באינטרנט. ושיהיה אופציה בעתיד לשדרוג לכרטיס מסך יותר טוב. התקציב לא חייב להיות בדיוק עד 2000... תודה רבה, איתמר

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  4. שבוע טוב אני מחפש המלצה לנייד קטן (עדיפות עד 12.5) לצרכי גרפיקה צריך שתהיה אפשרות לחבר למסך גדול לעבודה בבית וחשוב שתהיה לו בטריה ארוכת טווח ככל האפשר לעבודה בדרך התקציב עד 5000 ש"ח בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by bennyye1,

קניתי מחשב נייד חדש, החלפתי לו את הארד דיסק לssd.. אין לי כונן תקליטןרים אני רוצה להתקין ווינדוס והוא לא מזהה לי את הבןט מהdok. הוא ישר זורק אותי לביוס ולא נותן לי באפשרויות של הבוט את הdok.. יש רעיונות? זה מחשב נייד של סמסונג np370.. התקנתי עם הדיסק און קי הזה כבר ווינדוס בכמה מחשבים שונים..

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by SmOkImOkEy,

שלום שלום וחתימה טובה יש לי מחשב hp pavilion dv5 1060ej הוא בן שנתיים והסוללה שלו החליטה למות אני רוצה לקנות סוללה חדשה אבל בארץ המחירים לא הגיוניים אני רוצה להזמין מחו"ל, הבעיה היא שאין לי כתובת להחזיר אז אני צריך להיות בטוח שקניתי את הבטריה הנכונה ולכן אני צריך לדעת עד כמה הדגם של הבטריה צריך להיות מדוייק אם אני מוצא בטריה שמתאימה ל hp pavilion dv5 1000 series זה יהיה לי בסדר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  7. בהמשך ל-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=436519.msg3744771#msg3744771 להלן הדרישות שלי מהמחשב: 1. שימוש: ישמש כמחשב משני למחשב ביתי ראשי שמפרטו מופיע בפרופיל שלי : א. אמור להריץ לרוב אופיס, אינטרנט, קצת עריכת תמונות/וידיאו, הרצות MATLAB קצרות. ב. מתכנן לעבוד עם WINDIWS-7 ב-32 ביט (עד 3 ג"ב במפרט) 2. תכונות הכרחיות א. מסך מט (לקריאה,כתיבה ותכנות) 13.3 - 14.1 אינצ'. כולל מצלמה ומיקרופון מובנים. רזולוציה ביחס 16:10 (1280:800) או נמוכה יותר (4:3-כן; 16:9-לא). ב. משקל - עד כ- 2.5 ק"ג כולל סוללה. ג. דיסק קשיח - לפחות 250 ג"ב. ד. קישוריות מירבית: WIFI ; BLUETOOTH (לדעתי סלולרי 3G אינו הכרחי בשלב זה). ה. חיבורים: לפחות 3 USB + לפחות אחד מהחיבורים למסך חי…

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  8. אם מסגרת התקציב לחוצה אשמח אם תציינו על מה לשים את הדגש ומה גמיש וניתן לשדרוג / הוספה בעתיד

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  9. הוא יותר טוב מה4500?

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by jeyjey,

אני צריך המלצה למחשב נייד תקציב - 4000 ש"ח אני יודע שאין דברים טובים בתקציב הזה אבל זה בשביל מישהו שעובד עכשיו על פנטיום 2 והוא מספק אותו אז ממש אין צורך במשהו בסט והמטרה כמובן עבודה משרדית יש רק שני דרישות - 1. שיהיה כונן קומבו 2. מסך סטנדרטי (לא יודע מה הסטנדרט לניידים, מאמין משהו כמו 14"-15") תודה

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  11. אני צריך דעה מקצועית לפרט הבא (לא כולל מסך ומערכת קירור, המחיר בערך 12,000): לוח אם - ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI מארז - GIGABYTE 3D Aurora (לא ה- 570) כרטיס מסך - ASUS 8800gtx דיסק קשיח - Seagate 320gb, 7200rpm, SATA 2, 16Mb buffer מעבד - INTEL Core 2 Dou E6600 2400 MHz ?זכרונות - CORSAIR 2x1GB Corsair XMS2 Pro TwinX CL4? ?ספק כוח - ENERMAX Liberty ELT620AWT 620W? תודה

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר באינטרנט ואופיס ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינץ' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא …

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by Ilan Mermelstein,

http://www.tms.co.il/preview/spec/vrqjx6lc בחור נחמד הרכיב לי אותו והייתי רוצה לדעת כמה המפרט הזה טוב. הבנתי שצריך להוסיף SSD, אז אשמח אם תעזרו בעניין הזה בנוסף. אלו הן הדרישות שביקשתי: מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? YOLO ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שח 2. מה שימושי המחשב : משחקי מחשב, כרגע אני משחק Over watch,the witcher3 (not necessarily top definition. enough so i'll can play enjoyably), LOL 3. ציוד הקפי - מסך ומארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין…

14. מה דעתכם על המפרט הבא בתקציב של 2,000 ש"ח לאינטרנט, קריאת טקסט, מעט סרטים ופיתוח, הורדות (אימיול) ושמיעת מוסיקה? חשוב לי מאוד שהמארז יהיה שקט ובקשר למעבד, אני מתלבטת אם לקחת BOX או OEM כמו שכאן ולהוסיף קירור. לא מצאתי גם מעבד 4800 ב-TMS, האם יש הבדל גדול? יש לכם המלצות לשיפור? (אפשר להעלות את התקציב בעוד 200 ש"ח אם צריך) מעבד: Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤254 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤451 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤362 זיכרון: Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 1 - מחיר: ¤221 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: …

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  15. היי, אשמח שתעזרו לי עם המפרט הזה: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 13000, אפשר לחרוג רק אם באמת שווה 2. מה שימושי המחשב, יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בפרימייר, משחקים, איכות שתחזיק מעמד לשנים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה,אין צורך באורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב…

16. אני מחפש מחשב סופר תקציבי + מסך (משומש, לא אכפת לי) שאוכל לקחת לצבא. המחשב עדיין צריך לספק ביצועים סבירים ולהריץ משחקים על הגדרות נמוכות -בינוניות. אני בכוונה לא נותן לכם תקציב, כי אני רוצה שתרכיבו בלי תקציב ידוע מראש. פשוט תנו את המפרט הכי תקציבי ואני אחליט.

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by Gully,

היי חברים המחשב כאמור לעיל יהיה מיועד בעיקר למשחקים וגם לסרטים. המחשב יתחבר לטלויזיית HD 720P (לא לכלול במפרט). בנוסף: 1. אני רוצה מעבד quad (אין העדפה לאינטל או AMD - מה שנותן תמורה טובה יותר) 2. אני רוצה הארדיסק 500GB 3. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט יחסית 4. אין צורך במערכת הפעלה/ציוד היקפי 5. לא מתוכנן OC 6. אני צריך גם מדף-זז חדש למקלדת, אבל נראה לי שאת זה אני כבר אשאל בפורום של הום סנטר. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by unitech,

היי אני צריכה מחשב נייד , בעקרון השימוש יהיה ממש פשוט (יישומי אופיס בעיקר) ואולי בהמשך תוכנות עריכת וידאו לא כבדות מידי, בקיצור שימוש פשוט של סטודנט! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה2500 , ניתנת חריגה של עד 3000 שח אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות אופיס,אינטרנט ושימוש פשוט , בעתיד אולי תוכנות עריכת וידאו אבל הן לא יהיו כבדות מידי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כ…

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את רובו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח - רצוי לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרבה ווידאו 1080p במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GW2, BF3, FC3, Max Payne (השדרוג כמובן הוא בכדי לחזור לשחק במקסימום הגדרות) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" (1680*1050) כרגע. אחליף למסך FHD בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  20. שלום, אחותי נמצאת בארה"ב והתכנון הוא שהיא תרכוש שם מחשב נייד ותביא אותו לארץ כמחשב אישי. חשבתי על אחד מהדגמים של HP. האם יש לכם המלצות לחנויות בארה"ב, ודגמים של HP שיכנסו בתקציב הנ"ל ?

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  21. שלום לכולם! הציעו לי מפרט למשחקים ב5700. המפרט : amd 3200+, לוח אם k8n f9 של גיגבייט, זיכרון 512 של A DATA , כרטיס מסך 6600GT של גיגבייט, מסך של LG 700P , מארז raidmax עם ספק 400W , צורב DVD NEC 3520A, מקלדת, עכבר ורמקולים. ממה אתם אומרים על המחיר ומה ניתן לשפר בטווח של 300 ש"ח תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  22. היי, הרכבתי מפרט לחבר שזקוק למחשב לעריכת וידאו (שימוש מאסיבי בתוכנת AVID). התקציב היה 4.5K שכולל מסך אך ללא ציוד היקפי נוסף. לא יבוצע OC. האם המפרט יעיל ומאוזן? האם יש מה לשפר? נ.ב - ראיתי ש-DDK פתח פוסט דומה, אבל לא רציתי להתלבש על ההודעה שלו כי הוא עדיין לא מיצה את הבקשה, והיא גם שונה במקצת משלי. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪896 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪302 מארז: באנדל - NZXT Source 210 Elite White + FSP 460W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 …

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי במה.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי, הכל מהכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024+1920x1080 שני מסכים מחוברים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  24. Started by DDgeva,

אני סטודנט ואני קונה מחשב שישמש אותי להרבה כתיבה ותיכנות. אני לא צריך כרטיס מסך חזק, רק שיעבוד מהר והכי חשוב שהמקלדת תהיה נוחה. חשבתי לקנות את הLenovo Edge 15 : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16705 יש דגמים אחרים שכדאי לשקול? או שזה באמת הכי מתאים? אני צריך להחליט מהר, וכל חוות דעת שלכם תעזור לי לקבל את ההחלטה.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  25. שאלה הנוגעת להבדל בין מחשב גיימינג למחשב לעריכת וידאו מההיבט של מארז וקירור. ללא ספק שני המחשבים צריכים להיות חזקים ביותר, אבל האם שניהם מתחממים באותה המידה? האם נכון לומר שמחשב המיועד אך ורק לעריכת וידאו לא יתחמם במידה ניכרת בזמן העבודה על הטיימליין (בזמן עריכה) ויתחמם יותר בזמן Export? ואם זה נכון, האם אפשר "להסתפק" בקירור אוויר טוב (Noctua NH-D15) בשילוב עם מארז שקט אך עם פחות Airflow? (עורכי וידאו מעדיפים את השקט). אפילו Puget System המתמחים במחשבי עריכת וידאו וגרפיקה משתמשים בקירור אוויר ובמארז Fractal Design Define 7 הידוע בשקט שלו יותר מאשר בזרימת האוויר שבו, אפילו כשמדובר ב- 13900K או 12900K (מדובר על שני המחשבים החזקים שלהם - מצד ימין). במקרה הפרטי שלי, אני …

דיונים חדשים בפורומים