עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין במחשב נייד לצורך עבודה עם תוכנות עיצוב ואדריכלות. תוכנות: autocad photoshop sketchup freehand רוב העבודה על המחשב היא עם תוכנות אדריכלות, אך מעוניין שיהיה מחשב טוב גם כדי לראות סרטים, מוזיקה והורדות. משחקים לא חייב. הייתי רוצה להשקיע עד 4000 ש"ח, אשמח לקבל חוות דעת לדעת אם העיניין ריאלי ואם לא האם מחשב נייח ניתן להשיג בסכום זה. תודה עומרי

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אבל אם יש משו חשוב אז לנצל... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה במוזיקה ( אודיו ) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Caubase ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? גודל 23 אינץ' FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Crysis 2 AC:Brotherhood * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ב…

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  3. אהלן, המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס, מוסיקה, סרטים, ואופציה למשחקי מחשב - אבל לא צריך להשתגע. לאחר קריאת מס' דיונים דומים, ביקור באתרים וכו' - נשארתי עם אפשרויות מועטות: 1. Dell inspiron n3010 2. Dell Vostro 3300 3. ASUS u30jc לגבי אופציה 2 - נראה שאין יציאת HDMI - חסרון משמעותי עבורי, אבל לא כזה שפוסל חד משמעית את המחשב. לגבי u30jc - נראה כאופציה טובה, אבל במקביל גם נראה שלא הגיע לארץ. ה-Inspiron נראה כאופציה המובילה. וכאן מתחילות השאלות: 1. inspiron n3010 - האם יש פה מישהו שהוא הבעלים של מחשב כזה/יודע מספיק כדי להביע התרשמות? מאוד אשמח לקבל חו"ד, ולשמוע המלצות לכאן או לכאן. 2. u30jc - כנ"ל + למישהו יש מושג היכן ניתן לרכוש את המחשב/ומתי הוא יגיע לארץ? 3. לא פחות חשוב - במ…

4. Started by קובידון,

שלום רב, הנני סטודנט אשר מחפש נייד במחיר של עד 3500 ש"ח השימושים הם : אופיס, אינטרנט, קצת משחקים (לא גיימר רציני (למי יש זמן ?) אבל חשוב שיהיה את האופציה למשחקים כמו pro-evolution וכאלה) לא מעוניין במעבד i3 אלא i5 ומעלה. אשמח לקבל המלצות על מחשב מסויים. אגב, איך המחשבים של lenovo ? קצת חושש לגעת בהם בגלל השם...

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  5. אני חייב אתר ישראלי [חנות] שיכול לספק לי את הכרטיס מסך redeon 9600 pro all in wonder

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  6. מטרות המחשב עבודות משרדיות-בעיקר אינטרנט ואופיס, משחקים קלים-עד 3ג'יגבייט למשחק, צפיה בסרטים,הורדות, עריכה גרפית-וידאו,סרטים תלת מימדי. (מגמת קולנוע) בין היתר, המחשב שמש לצורך טכנות בשפת JAVA. ברמה של 5יח"ל... המחשב צריך להיות שקט במיוחד (!) בקשות: (המרכיבים שאחרי ייעוץ ובדיקה, אושרו אצלי וכנראה יהיו במחשב): אנא הרכיבו מפרט עם אלוכרטיס מסך: nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIeוGigabyte רמקולים: Logitech X230 עכבר: Logitech Pilot Optical מקלדת: Logitech Media KeyBoard מארז: ANTEC SONATA III 500W זיכרון: 4GB מסך 19" בלבד. מותג. לוח אם-כנראה GA-EP43-DS3 לא בטוח.. לשיקול וכנ"ל לגבי המעבד הזה -Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn OEM כל השאר לבחירתכם. יש חריגה של עד 200שקל…

• 14 תגובות
    • 903 צפיות
  7. שלום לכולם אני צריך עזרה עם מפרט שישמש בעיקר למשחקים אבל גם לעיבוד תמונה ועריכת וידאו ביתית. התקציב בסביבות 2000$ . מכוון שאהיה בארה"ב בשבוע הבא חשבתי לקנות את החלקים מ newegg ובארץ להשלים את המארז. אני לא צריך את כל הציוד ההיקפי רק מעבד, לוח, זיכרון, כרטיס מסך והרדיסקים. חשבתי על משהו כמו: 1. 450$ - Intel Pentium 4 560J 3.60GHz LGA 775 (לקחת OEM או retail ?) 2. ASUS "P5AD2-E Premium" i925XE 246$ 3. 250$ ? - זיכרון 2x512MB DDR2 (מישהו יכול להמליץ על משהו ספציפי?) 4. 500$ - כרטיס מסך 6800 Ultra או X800 XT ? (אבל איפה מוצאים PCI-Express ???) 5. Western Digital Raptor 74GB - 180$ (מה ההבדל בין OEM ו retail ?) 6. 200$ - HD נוסף, 300GB סה"כ 1826$ ונשאר כסף למארז וספק בארץ…

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  8. Started by Semyon171,

מצטער אם השאלה שלי לא בפורום המתאים.

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  9. Started by ms13,

יש לי מחשב נוטבוק של סמסונג סדרה 5. קיצורי הדרך לא עובדים לי - כשאני מנסה לדוגמא להנמיך/להגביהה את התאורה של המסך אני לא יודע אם זו בעיה של דרייברים או משהו אחר איך אני יכול לברר? ואם זו בעיה של דרייברים מאיפה אני יכול להוריד? תודה!

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  10. Started by Ninja,

אוקיי אז זה הבנדל : יש ברשותי צמד זכרונות Geil Value PC3200 שעובדים כעת על באס 227 בתיזמונים 3-3-2.5 אני מאמין שאם אני ישים את התזמונים על דיפולט הם יוכלו לספק באס של 230-235 רק לבינתיים עד שיהיה לי כסף לזכרונות יותר רצחניים. המפרט שיש לי עכשיו : Abit NF7 SL-V2.0|Vmod| Thermalright NB-1 + DELTA FAN 45MM@7500RPM AMD Athlon XP 2600Mobile|225X11.5|1.8V|Thermalright SP97+Vantec 92mm Geil Value PC3200 400MHZ @ 450MHZ|Bus225|2.8V ATi Radeon 9700np @ 9700Pro 128MB|ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP WD 200GB 7200RPM 8M Maxtor 40GB 7200RPM HEC475W יש לציין שהבנדל החדש מיועד ל OC! שווה את ההשקעה? יהיו הבדל גדול לעומת מה שיש עכשיו? כל תגובה\הערה תתקבל בברכה.

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  11. Started by ppanda,

שלום, אני מעוניין במפרט מחשב אשר יכלול את הדברים הבאים - מעבד AMD - זכרון של לפחות 1 גיגה ואם ממש אי אפשר אז 512 או יותר.. - כרטיס מסך טוב מאוד שיהיה אפשר להריץ משחקים בצורה טובה ואפילו יותר ולא יתקע או משהו כזה - מארז של themaltke אם אינני טועה בשם - צורב DVD - לוח אם epox או asus או gigabyte או אפילו DFI תשתגעו - ספק של enermax אם אפשר מבחינה כספית - כונן קשיח של לפחות 120 גיגה כשאתם בונים את המחשב שהוא לא יכלול מסך, מקלדת, עכבר תודה רבה לכולכם, ורק חשוב לציין שהמחשב יהיה לעבודה עם photoshop וגלישה באינטרנט ומשחקים.

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  12. Started by r.b.y,

שלום יש לי הגה g 25 ואני לא מצליח לשחק ההגה עם ההילוכים במשחק אנדרקובר איך אני מתקין את ההגה? ללא הילוכים רק הגה אני מצליח לשחק תודה

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  13. היי, הרכבתי מפרט לחבר שזקוק למחשב לעריכת וידאו (שימוש מאסיבי בתוכנת AVID). התקציב היה 4.5K שכולל מסך אך ללא ציוד היקפי נוסף. לא יבוצע OC. האם המפרט יעיל ומאוזן? האם יש מה לשפר? נ.ב - ראיתי ש-DDK פתח פוסט דומה, אבל לא רציתי להתלבש על ההודעה שלו כי הוא עדיין לא מיצה את הבקשה, והיא גם שונה במקצת משלי. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪896 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪302 מארז: באנדל - NZXT Source 210 Elite White + FSP 460W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 …

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  14. המפרט הבא אמור לעלות לי 2500 בזיג זאג בלי הרכבה: AMD Venice 939 3000+ gigabyte k8n51gmf(6100 O/B) floppy WD 80GB SATA Compucase 6a19 liteon CD-RW Twinmos 512 MB 400Mhz ובאייבורי רכיבים באותה רמה(אולי לא בדיוק אותה חברה) אמורים לעלות איזה 400-300 פחות כולל הרכבה למה זה ככה לעזאזל? ולמה אומרים לי לא לקנות משם אם זה כזה זול? בעעע ???

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by Eyal-Style,

?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי?2850 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל כמה שאפשר וצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בלי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים וקלים ואינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF4 / BFBC2 / GTA IV וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות / אולטרה (לא חובה אם פילטרים בכל משחק) 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  17. אחי ביקש ממני שארכיב לו מפרט לעריכה גרפית כי הוא מתחיל ללמוד צילום וכנראה הוא יצטרך להשתמש בתוכנות כמו פוטושופ וכו'.. הרכבתי עד עכשיו את המפרט הבא: G.Skill 4GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-4GBPK 325 ש"ח Intel Core 2 Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX 430 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 435 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 105 ש"ח LG GSA-H55L X20 Multi DVD-Recorder LightScribe Black 165 ש"ח Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 472 ש"ח Gigabyte GA-G31M-ES2L Intel® G31 + ICH7 Chipset LGA 775 Retail 285 ש"ח סה"כ 2,217 ש"ח אני צריך להוסיף כרטיס מסך כי כמו שציינתי זה…

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by lidorkalfa,

עלה לי 4300 לפני קצת פחות משנתיים, מה השווי כרגע?

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  19. שלום, חבר שלי צריך מפרט למחשב ב 3000 שקל, אם אפשרות לשחק מדי פעם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרד ומדי פעם לשחק (גיימניג קל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. dead space 3 שיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ, LG -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by zzrxox,

אני עומד לקנות מחשב חדש התקציב ינוע בין 12K-15 ישנן 2 אפשרויות,הראשונה לבחור חנות אחת אמינה ודרכה לבצע את הקניה והאפשרות השניה לקנות את הרכיבים מחנויות שונות לפי מחירם הזול ביותר. ישנן יתרונות וחסרונות לכל אפשרות ( ולא אכנס אליהן עכשיו ) והשאלה שלי פשוטה,בהנחה שהתקציב שאני מוכן להשקיע גבוה במיוחד האם אני יכול לצפות להנחה ( ואני לא מתכוון להנחת מזומן ) מחנות שאני מתכוון לבצע דרכה את כל הקניה + הרכבה של המחשב,האם זה נהוג בכלל ( בגלל התקציב הגבוה ) ? או שגישת החנות תהיה שהמחירים הנקובים במחירון שלהם הם סופים ? מבדיקות ראשוניות שעשיתי בכפוף לתקציב שציינתי מצאתי הבדל של 1000+ ש"ח ואפילו סביב ה - 2000 ש"ח בין 2 שיטות הקניה. אשמח לשמוע תגובות בעיקר מאנשים שמתמצאים בסוגיה מניסיו…

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  21. Started by kutomer2,

אהלן, אשמח לעזרתכם לפני כחצי שנה קניתי מחשב נייח בעזרתכם ואני מבסוט מאוד, חברה שלי מחפשת מחשב נייד בכ-4500ש"ח ואין לי מושג אפילו מאיפה להתחיל כדי לעזור לה למצוא, אני פשוט לא מבין בזה כלום. אשמח לעזרתכם להצעות. 1. תקציב משוער - 4500 (אם יש צורך משמעותי בעיינכם אפשר גם לעלות) 2. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, משחקים - לא כבדים ברמת SIMS , סרטים HD, פיתוח (Visual studio לדוגמה) וכ'ו... 3. גודל המסך - 14 - 15 אינצ' 4. רזולוציית מסך - לא עקרוני 5. דרישות מיוחדות לאמצעי קלט - אין 6. משקל רצוי - עדיף שיהיה כמה שיותר קל כמובן, אך אם זה בא על חשבון איכות אז עדיף איכות. 7. לא נדרש זמן סוללה ארוך 8. יש צורך בחיבור HDMI 9. bluetooth לא מעניין 10. גודל דיסק קשיח - בערך חצי טרה, אם אפש…

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by lopo,

שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מחפש חדש, לצערי הידע שלי בתחום רלוונטי לחומרה של לפני חמש שנים כך שאני זקוק לעזרתכם. רכשתי לאחרונה קונסולת פלייסטיישן 4 כך שהמחשב לא מיועד לגיימינג, עם זאת ברצוני לשחק בו משחקים כדוגמת ליג אוף לג'נדס ומשחקי אינדי שונים. השימושים העיקריים במחשב יהיו למטרות עיצוב גרפי ושימוש בתוכנות כדוגמת פוטושופ ואילוסטרייטור, האזנה למוזיקה וצפייה בסרטים. כך שחשוב לי שיכלול כונן SSD במטרה להפעיל את התוכנות הנ"ל באופן מיטבי, כנ"ל לגבי כרטיס RAM, מסך וקול ברמה גבוהה, בנוסף אשמח לקבל המלצה למסך. התקציב למערכת גמיש, אך אני מעדיף שלא יחרוג מ-5000 שקלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך. ב) במידת…

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  23. Started by arkadur,

אני צריך מפרט עבור חבר, למטרות גיימינג, מערכת מבוססת I7 עם כרטיס מסך מכובד עדיפות ל2 HDD, אחד 1TB עבור אכסון, ובנוסף אחד עבור OS, עם אפשרות לוולוסיראפטור \ SSD תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  24. מדובר בדגם dell inspiron n3010. המחשב פשוט נשאר תקוע על המסך שעבדתי עליו, וכלום לא עוזר, חייב לכבות ולהדליק. לא בעיית חום - הרצתי תוכנה למדידת טמפרטורה, וברגע הקפיאה המעבד היה בסביבות 45 מעלות. יכול להיות שזה מערכת הפעלה? למרות שזה לא נשמע ככה..

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  25. שלום, עבור תוכנות soild, 3dmax, photoshop, illustraitor אני צריך שהסוליד יעבוד טוב (סטודנט), עובד עליו בערך פעם פעמיים בשבוע כולל רינדורים, פוטושופ, אילוסטרייטור ו3DMAX קצת פחות רזולוצית מסך 800*1280 אין צורך במשחקים, אין צורך במסך, יש צורך במקלדת, עכבר ורמקולים, רמת שקט: 7 לא מתוכנן OC איזור רמת גן אפשר לעלות במחיר באיזה 300 שקל תודה רבה

• 2 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים