עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?8000, חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי גיימינג כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?כבר בעל מסך של Dell U2713HM 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?כן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם…

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  2. הי. אשמח לקבל הצעות למפרט טכני למחשב המיועד להיות מדיה סנטר (מחשב סלוני) ומחשב לגיימר. התקציב העומד לרשותי הוא 5500 ש"ח. בעניין המארז אני רוצה מארז קטן למחשב אבל אם זה לא מסתדר עם המחשב לגיימר אז אפשר גם מארז רגיל. אודה על קבלת רעיונות מאנשי הפורום. בתודה מראש sniza

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  3. Started by arkadur,

אני צריך מפרט עבור חבר, למטרות גיימינג, מערכת מבוססת I7 עם כרטיס מסך מכובד עדיפות ל2 HDD, אחד 1TB עבור אכסון, ובנוסף אחד עבור OS, עם אפשרות לוולוסיראפטור \ SSD תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  4. שלום אני מעוניין לקנת מחשב חדש לשימוש משרדי + מוזיקה + הקלטה מ-YES, ןעריכה גרפית בסיסית פוטושופ התקציב עד 5K מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, הורדות, עריכה גרפית סרטים מסך מעדיף דל , מקלדת ועכבר (אופטיים, רמקולים טובים אבל בסיסים , כרטיס טלוויזיה. מחפש מחשב שקט והשמארז יהיה סולידי ולא לגיימרים אבל גם לא מכוער כמו מארז פשוט ביותר של HEC אין צורך במערכת הפעלה עובד על יובונטו לא מתוכנן OC תודה רבה על הייעוץ והעזרה - אדגיש שאין לי מושג בחומרה, בחרתי לפי מה שנשמע לי כטוב. אשמח לקבל הצעות אני מתלבט בין מחשב שולחני של דל GX755 לבין המפרט שבניתי להלן: מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤880 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8200 לוח אם GIGABYTE …

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  5. מחשב שאמור לשרת עמדת פיתוח, מחשב חזק שידע להתמודד עם כמה וכמה אפליקציות כבדות במקביל. visual studio sqlserver photoshop ועוד כמה אופיסים, באופן מקביל, ועבודה גם כן עם קבצים גדולים מאוד. לגבי החומרה המליצו לי על: עבד Core 2 Duo 2 זיכרון פנימי 4GB כרטיס מסך מובנה 128 דיסק קשיח 250GB 7200 RPM מקשרת לדיון בפורום תכנות בתפוז http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=831&msgid=134677169 חשוב לי לציין כמה דברים: 1. רוב הזמן המחשב יתחבר למסך אחד (עדיפות ל-2) מקלדת ועכבר חיצוניים. 2. עדיף פורמט יותר קטן כי כמו שפרטתי ב-1 זמן הניידות זניח. 3. זמני עבודה מאוד ארוכים לעיתים, צריך מחשב עם "נסיון" לעבודה בטווחים של 15-18 שעות ברצפות. 4. בניגוד לכמה עמדות בשרשור המצו…

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  6. Intel Core i5 8600K 3.6Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray Arctic Freezer 33 eSports Edition Red CPU Cooler Asus ROG STRIX Z370-H GAMING LGA1151v2, Intel Z370, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI HyperX FURY White 16GB DDR4 3466MHz CL19 Asus GTX 1060 ROG Strix 6GB OC GDDR5 DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E …

7. Started by Burkey,

אני צריך מפרט מחשב לצרכי עבודה ( תכנות - visual studio 2005, ניתוחים סטטיסטיים, תוכנות מתטיות - matlab.... ) אך כזה שיאפשר גם מדי פעם הנאה, צפייה נורמלית של סרטים ( לא משהו מקצועי ), משחק או שניים ( פיפ"א, pro evolution soccer, דברים מהסוג הזה ), וכמובן שיתמוך באופן חלק בויסטה, למרות שבהתחלה הוא כנראה יריץ XP. המחשב צריך לכלול מסך דק "19, כשאני אישית חשבתי על LG, כי יש להם מסכים בעלי נתונים מרשימים במחירים יחסית סבירים ( 2ms ו - 1:2000 ). אני פתוח לרעיונות נוספים. מבחינת מארז אני אוהב מארזים פשוטים וטובים ( סוס עבודה ), משהו בסגנון של Compucase, שוב, פתוח לרעיונות. אני אישית יותר מעדיף מחשב מבוסס אינטל, אבל גם פה אפשר לשכנע אותי לקחת AMD. התקציב הכללי הוא עד 4500 לכל המער…

• 13 תגובות
    • 858 צפיות
  8. Started by zvikahalevi,

שלום חברים אשמח לעזרה מה התקציב המקסימלי? 10000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? -לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אלף מה הם השימושים הצפויים של המחשב :- עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עיבוד תמונה יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש תדיר. DXO, Lightroom 3 , Photoshop® CS5 במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? יריות, סימולטורים BF,CALL OF DUTY ,CRYSIS , FALLOUT אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הקיים הוא 1680 1050 EIZO אבל נדרש להחליף ל 1920*1200 לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות האם יש צורך בציוד היקפי (…

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  9. שלום לכולם. רציתי לבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט לעבודה בתלת מימד, בעיקר בתוכנה 3D Studio Max 9 במסגרת תקציב על 7000 ש"ח גג. אני משתמש בזוג מסכי CRT 17 אינטצ'. למי שתוהה מדוע אינני עובר ל- LCD רחב התשובה פשוטה: כדי להגיע לשטח העבודה של זוג מסכי 17 במסך LCD יחיד ובאיכות תצוגה סבירה, נדרשת ממני הוצאה כספית גבוהה מאוד שאיננה משתלמת לי כלכלית ואיכותית. בתהליך הרינדור כמעט את כל כולה של העבודה עושה המעבד, בזמן שאת תהליך העבודה השוטפת בתוכנה מריץ הכרטיס מסך. התוכנה יודעת להשתמש בריבוי ליבות, בטכנולוגית 64Bit ובנפחי ראם גבוהים. אשמח לשמוע ממכם בהקדם האפשרי, אני מעוניין לקנות את המחשב ולהתחיל לעבוד.

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by zedisdead,

קניתי את הנטבוק של ACER הכולל מעבד אינטל ואני מאוכזב - ביצועים חלשים מאוד אפילו בישומים הכי קלים למי יש המלצה לנטבוק שביצועיו טובים - המחיר לא חשוב מה שחשוב שלא יהיה גדול מסך עד 12"

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש עזרה בהרכבת מחשב תקציבי של עד 1500 ש"ח על פי הדרישות הנ"ל: * יציבות נפשית - בעל חומרה יציבה יחסית (במסגרת התקציב), מעדיף יציבות על ביצועים. * מריץ windows 7 x32 בצורה מיטבית (כולל אפקטים גראפיים). * עריכת מסמכים (עיקר העבודה). * צפייה בסרטי וידאו (אין הכרח ל-HD). * אינטרנט - לא כמכונת הורדות. * מוסיקה - שמיעת שירים. תודה לכל העונים!

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  12. שלום לכולם! אבא שלי החליט שהוא רוצה מחשב לשחק בו משחקים און ליין מהדפדפן, לגלוש באינטרנט ואולי גם לשחק בכמה שוטרים.... אז ככה מה אני רוצה: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות? 2500 מזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, כרטיס רשת אלחוטי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן: כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב לי שיהיה כמה שיותר קטן(אפשר לא חובה MICRO), עדיף מארז שוכב/HTPC 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן, הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? ל…

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  13. היי אשמח לקבל ייעוץ / חוות דעת / עצות לשיפור למפרט גיימינג בתקציב של עד 5K (שמיועד גם לעבודות תכנות שונות שכוללות עבודה עם מכונות וירטואליות). המפרט הורכב בחברת IQPC, שממנה אני מתכנן לקנות (אני מאזור אשדוד). מעבד: INTEL 4590 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.3Ghz - TRAY ₪ 909 לוח אם: MSI B85M-E45 ₪ 331 כרטיס מסך: GAINWARD GTX970 PHANTOM 4GB GDDR5 - RETAIL ₪ 1776 זיכרון: ADATA 8GB DDR3 1600Hz ₪ 390 x 2 ספק כוח: Corsair VS650 650W ₪ 361 מארז: COUGAR SOLUTION (FRONT USB 3) w/o PSU ₪ 219 קרור למעבד: INTEL COPPER ORIGINAL CPU COOLER FOR S1155 ₪ 55 קרור למארז: COOLERMASTER 140mm Blue Silent - זמין במלאי ₪ 45 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + ח…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by Albetron,

Asus P5N-E SLI-מחיר 750 ש"ח Asus nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe-מחיר 3200 לשניים.. NTEL Core 2 Quad Q6600 BOX-מחיר-1350 Real Power 550W SLI-מחיר 800 ש"ח CoolerMaster 690-מחיר 465 ש"ח WD2500YS Western Digital- מחיר 389 ש"ח Kingston DDR2 1 Gb 800MHz CL5-מחיר לשניים 378 +קירור על חשבון הבית. המוכר עושה לי הנחה שכל זה יעלה כ7200 ש"ח..שווה לי? הלוח אם, המעבד או הספק יגבילו את הSLI?חשוב לי לדעת. תודה.

• 12 תגובות
    • 858 צפיות
  15. שלום לכולם! אשמח לעזרה בבנית מפרט למחשב גיימינג לילד בן 11. משחקי pubg וכדומה. ללא ציוד היקפי. אשמח לתצורה קטנה ככל האפשר, שבתאוריה יוכל לקחת את המארז ממקום למקום.. תקציב 4k, אפשר לחרוג לסיבה טובה.. תודה רבה!

16. Started by GuyChriqui,

שלום, אשמח לעזרתכם לבניית מחשב המתאים לאימון והתעסקות עם רשתות Deep learning והתעסקות בcomputer vision. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000, חריגה של עד כ- 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אימון והתעסקות עם רשתות Deep learning, בנוסף גם עבור Gaming. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אך ורק המחשב עצמו 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעט חשוב, המחשב יושב בחדר שינה. 6. האם ישנה הגבלה או העד…

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  17. שלום [= המחשב שלי הזקן כבר בן 3 שנים עשיתי חשבון ולהחליף לוח ומעבד וזיכרון זה כבר לא כל כך כדאי ומשתלם אז החלטתי לקנות מחשב עכשיו הרבה זמן לא עקבתי אחרי עולם החומרה אז אני פונה לעזרתכם... אז לעניינים: אם אתם יכולים בבקשה להכין לי מפרט מחשב טוב בכ-6500 שקל אם אפשר לא לחרוג... עם דגשים על הכרטיס מסך (אני מעדיף nvidia) ומעבד של 4 ליבות ולוח א ם של אסוס .... ואם אתם יכולים גם חבר שלי החליט שהוא רוצה מחשב בכ5500 שוב דגש על כרטיס מסך טוב מעבד טוב ולוח אם של asus...

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by Sifo Jen,

היי, חבר שלי בנה את המפרט הבא והוא רוצה לדעת איפה אפשר להוזיל מבלי לפגוע בביצועים, שימו דגש על מארז כי גם הוא וגם אני חושבים שהוא יקר מידי.... CPU : AMD 3200+ 64 BIT 1MB 1820 MotherBoard : EPOX EP-8KDA3+ (nForce3) - ATX 966 Memory : CORSAIR TWINX1024-3200C2 2x512MB - 400Mhz 1882 Hard Disk : WD 120GB 8M SATA 7200 RPM 589 CDRW: LG 52X32X52 195 Case : ANTEC 1080AMG PERFORMANCE 430 WATT 935 Video Card : Albatron GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB 2550 Floppy Disc: NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 …

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  19. שלום לכולם, אני זקוק לעצתכם על המפרט שהרכבתי ב-TMS. המחשב נועד לגיימינג כבד. בניתי את המפרט כהכנה ל-SLI כי אני מתכנן שנה הבאה לחבר מספר מסכים. המפרט יצא טיפה יקר לטעמי (תקציב של 8K) ואני מניח שטיפה התפרעתי אשמח לשמוע על הצעות להוזלה בלי לפגוע בביצועים (שמירה על יכולת חיבור כרטיס נוסף בSLI). בנוסף יש לי כמה שאלות... כמה שיפור בביצועים מקבלים מכונן SSD? האם זה באמת שווה את המחיר? אם אני ארד מה-SLI אני מניח שהמחיר יהיה יותר קרוב ל 6K. איזה מפרט הייתם מציעים במקרה זה? האם אני יכול לחבר מסך אחד לכרטיס הגרפי ואת השני ללוח אם או ששניהם חייבים להיות מחוברים לכרטיס? בנוסף מילאתי את השאלון אם יש לכם הצעות למפרטים נוספים. זה המפרט מTMS: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . …

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 5500 ש"ח על פי הקווים המנחים הבאים: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודות משרדיות, כלי תוכנה "כבדים" (MATLAB - ידרש להריץ סימולציות ארוכות), תכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14 או 15.6 אינץ'. עדיפות למסך מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - עדיפות לרזולוציה גבוהה, FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, ע…

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+ עבודות חישוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).MATLAB, MATHMATICA, ,תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - SKYRIM, CIV5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsung LED 24 inch 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  22. Started by mordydd91,

שאלה לכל המבינים אני רוצה לקנות זיכרונות DDR3 למחשב שלי איזה אתם ממליצים* לנתונים שלי ? יש לי מעבד AMD Phenom II X6 1055T (95W). (am3 socket) ולוח GA-990XA-UD3 (am3/am3+ socket) הערות הארות ללוח : 1) 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 32 GB of system memory 2)Support for DDR3 2000(O.C.)/1866/1600/1333/1066 MHz memory modules.To support a DDR3 1866 MHz (and above) memory, you must install an AMD AM3+ CPU first. 3)Dual channel memory architecture

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by Oman,

שלום, חבר שלי מבקש עצה לגבי מחשב נייד עד 4000 ש"ח (גג!!).. הוא השתחרר בימים אלה ומחפש מחשב חזק שישמש אותו לסרטים, אינטרנט, עבודה מרובה...אופיס... איזה המצלמה הייתם נותנים לו? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעלות של כ-5,000-6,000 שקלים. המחשב מיועד למטרות משחקים (מעל הסטנדרט) וכמובן סרטים איכותיים. המטרה היא שהמחשב יחזיק תקופה ארוכה ככל האפשר וישרת את המטרה בלי יותר מדי תקלות (בעיקר בעיות חימום וכדומה). הכוונה שהמחשב יוכל להפעיל משחקים בצורה טובה. בנוסף, על איזה חברה הייתם ממליצים? HP, DELL, MSI או משהו אחר? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  25. Started by eyal1506,

אני לא אמלא את השאלון אבל בגדול: (מיועד למשחקים), 1TB הארד דיסק, יש לי מסך ברזולוציית FHD, רוצה 8 GB זיכרון ומארז וספק איכותיים בלי אורות. כמו כן אולי עדיף לקחת לוח נחמד לשיפורים עתידיים לדוגמה SLI והרחבת זיכרון. מה שאני הצלחתי לעשות זה: (אני מקווה שהספק הזה יחזיק את המערכת) דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12211 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skil…

• 2 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.