עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by cobmetal,

שלום ! אני מעוניין לקנות HTPC ולחברו לפלסמה 42" שלי פנסוניק X10. הנה המפרט שבניתי , המחשב מיועד לצרכי סרטים FHD ומוסיקה בלבד. ‏ מעבדי ‏AMD‏ Price Units Total Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Tray 390 1 390 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE Price Units Total MA785GM-US2H AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD4200, HDMI 445 1 445 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2x1GB Patriot Signature 230 1 230 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS 270 1 270 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 120 1 120 ציוד רשתות‏ כרטיסי רשת אלחוטיים Price Units Total Edimax EW-7128G 54Mbps PCI 89 2 178 מאווררים וגו…

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by nazgull,

אני נמצא ממש לפני קנייה רוצה לדעת איך המחשבים הניידים של אסוס ואיך הולכת האחריות שלהם במקרה של תקלה? k50ij-643 של אסוס, דגם שנמצא בחנות באג

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  3. כפי שציינתי אני זקוק למחשב בעל מקסימום כח עיבוד,מבוסס אינטל 4 ליבות , אין צורך בכרטיס מסך מעבר למשהו onboard בסיסי, 2 גיגה זיכרון יספיקו. המסך צריך להיות סביר ולא מעבר לכך רצוי מרובע , התקציב כולל בתוכו גם WINXP חוקי

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  4. היי לכולם חחח.. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב גימינג בתקציב של 4000 ש"ח בלי מסך תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  5. Started by MyX,

אני קונה מחשב בימים הקרובים. מטרה: גיימינג הרכבתי בKSP עומד בתקציב. מה דעתכם על המפרט זה? והינה המפרט: מעבדי אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Box לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55A-UD4P s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS כרטיסי מסך GIGABYTE GTX 275 896MB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E 2.0 צורבים LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA מארזים Enermax Chakra ECA-5001 Full-Tower 25cm Monster Fan Black/Silver (No PSU) ספקי כוח CoolerMaster Silent Pro 600W Modular 13.5cm Fa…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אהלן, אני עוזר לסבתא לקנות מחשב חדש.. אני אודה לכל מי שינסה לעזור (את המחשב הנוכחי שלי רכשתי בעזרתכם האדיבה). אז ככה, מן הסתם שסבתא שלי לא מריצה משחקי תלת מימד, רואה סרטים FULL HD, או מפתחת את הדבר הבא בגרפיקה הממוחשבת מה שהיא כן עושה- זה גולשת באינטרנט, ועובדת עם OFFICE. חשוב מאוד- שיהיה מהיר! היא רוצה להרגיש שבאמת מדובר במחשב חדש.. אם אפשר אז שקט אין צורך במערכת הפעלה או כל ציוד היקפי. אני גר באשקלון אז אם מצאתם באיזור עדיף (את המחשב הנוכחי למשל רכשתי מiqpc שנמצאת באשדוד) כתבתי 1300 ש"ח, אבל אני מאמין שאפשר למצוא מחשב ראוי שעונה לדרישות הבאמת מינימאליות הללו בפחות .. אני אשמח לשמוע הצעות, המון תודה!

• 32 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. שלום לכולם, המחשב שלי כבר מזדקן, כרטיס המסך התקלקל וגם הספק עושה רעשים של גסיסה קרובה, והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג. מכיוון שזוהי הוצאה לא צפוייה, ואין לי ממש את הכסף לבנות מחשב, אני מגביל את עצמי לעד 2000 ש"ח. אני שומר את המארז, ההרדיסקים [iDE] וכל הציוד ההיקפי למחשב החדש, ולכן אני זקוק למעשה לשילוש הקדוש, לכרטיס מסך ולספק כח חדשים. [לא צריך כוננים אופטיים, יש לי אפשרות צריבה בלפטופ] המחשב נועד למשחקים בסיסיים (או חדשים~ על הגדרות נמוכות; כרגע חשוב לי שיריץ AA2 ו-AA3), אינטרנט ואופיס. [בעקרון גם אולפן ביתי, אבל מכיוון שהעבודה והלימודים לא מאפשרים לי זמן לזה, אז כל מה שיספיק לגיימינג בסיסי יאלץ להספיק גם לאולפן - זה לא המרכיב העיקרי] יש לי 2 מסכים, כך שאני צריך כרטיס מסך כפול…

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by ygr,

אני זקוק להמלצה למפרט של מחשב, התקציב המקסימלי הוא 3400-3500, (כאשר הייתי שמח אם לא תהיה חריגה מ- 3500). ייעוד המחשב הוא בעיקר למשחקים, אני רוצה מחשב שיוכל להחזיק משחקים על הגדרות גבוהות. רזולוציה מקסימלית של המסך: 1280X1024. * מאז ומתמיד הייתי נאמן מעבדי Intel, אז אם המעבד הכלול במפרט יהיה מבוסס Intel אז זה יהיה סבבה לגמרי, אם אתם חושבים שיותר משתלם לי AMD, אז הייתי שמח להסבר על ההבדלים. מאיזה חנות כדאי לקנות את המחשב, האם כדאי לקנות מ-KSP או מסקיי פי סי? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  9. שלום חברים אני מעוניין לקבל את דעתכם בנושא מפרט מחשב בסכום כולל של עד 1500 - 2500 ש"ח, למטרות גיימינג וצרכים ביתיים. במפרט אני רוצה לשים דגש על : כרטיס המסך ( עדיפות לכרטיס של Nvidia) ומאבד (עדיפות ל Intel) המפרט לא כולל : ציוד עיקפי מסך שלכם בתודה שי אוחנה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. מה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית, עריכת מוסיקה, קידוד וידאו, מערכת HTPC, אחר (נא לציין) - במקרה של גיימינג יש לציין אילו משחקים ברצונך לשחק. call of duty 6|GTA IV|Crysis|tf2 (OC = OverClock) האם לקונה יש ידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? **למי שלא יודע מזה או מעוניין בהרחבה על העניין יש מדריך למטה** אם אתם מבצעים OC: על איזה חלקים תרצו לעשות את ה-OC? לא מעוניין ציוד היקפי : האם תחובר מערכת רמקולים 5.1 ומעלה למחשב החדש? 5.1 בול מערכת הפעלה : איזה סוג מערכת הפעלה תותקן על המחשב החדש ? יש לציין ש-32BIT ינצל עד 3.25GB מהזכרון הפנימי, ו-64BIT ינצל עד 128GB מהזיכרון הפנימי. 3…

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  11. Started by Evil_Mind,

שלום אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט בסביבות ה3000 ש"ח המחשב ישמש לסרטי HD, משחקים (כמו Modern Warfare2על הגדרות גבוהות יחסית) ומדי פעם גם עבודות גרפיקה קלות. המחשב מחובר לטלוויזיה 32" עם רזולוציה של 1366x768. (סמסונג S81) כונן קשיח של 500, שיהיה מארז שקט, עם ספק כוח איכותי. אם אפשר להתאים גם חומרה תומכת האקינטוש זה יהיה מצויין (אבל בעדיפות 2) תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  12. שלום, זקוק לחוות דעתכם המיקצועית לגבי 4 מפרטי מחשב שבניתי בחנויות שונות. שימושים עיקריים של המחשב יהיו משחקים בהגדרות גבוהות + הרצת מכונות וירטואליות לצורך לימודים. התקציב המקסימאלי הוא 4,000 ש"ח +/- 100 ש"ח. יש לי מסך 22'' של mag רזולוציה מקסימאלית 1680/1050. אין צורך ב- OC, אין צורך בציוד הקפי. מספר שאלות לי אליכם: 1. מבחינת הזיכרון – מה יותר כדאי, שני Single Stick של 2 גיגה או KIT של 4 גיגה ? מה ההבדל בינהם ? 2. כרטיס מסך – 4850 עם OC מהמפעל או 4870 או 5750 ? מה ההבדל בינהם ואיך זה ישפיע על הביצועים? 3. ספק כח – HEC + WIN 550 או HEC 500 או Seasonic 500 ? מה ההבדל בינהם ואיך זה ישפיע על הביצועים? 4. קירור מעבד –Cooler Master Hyper TX 3 או SCYTHE BIG SHURIKEN או Thermal…

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  13. Started by motizkn,

שלום אחותי מתחילה לימודי הנדסה, ואנחנו רוצים לרכוש לה מחשב נייד. חשוב שהמחשב לא היה גדול או כבד וכרגע חשבנו על : HP ProBook 4310s נשמח לשמוע הצעות.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום צריך עזרה במפרט: עבודה בסיסה גרפית כגון autocad, תוכנת MATHLAB (אם מכירים) משחקים (לא מהכבדים ביותר). כמה תוכנות OFFICE (יותר PPT וEXCELL ) במקביל. נורטון אנטיוירוס WINDOWS 7 אינטרנט כל זאת ושירוץ מהר. צפיה בסרטים באיכות טובה (לא צריך הכי טובה) תקציב עד 6.5 אלף

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  15. אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד קטן וקומפקטי אשר ישמר ב 90% לעבודה משרדית אינטרנט אקסל וכו' אבל חשוב שתיהיה לו יציאת HDMI אני רוצה שהמחשב עצמו יהיה קטן וקל שיהיה נוח לנסוע איתו ולהסתובב איתו בכל מיני מקומות. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. מה אתר אומרים על הדגם הזה: Inspiron 1545 T6500 ATI http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-mini-10-n270.htm אשמח לקבל המלצות נוספות תודה מראש נועם.

16. AMD Athlon X2 Dual-Core QL-66 2.2‎ GHz‏, מטמון L2 של ‎1 MB

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by sagioto,

מישהו יודע אם קיים מחשב במחיר וגודל (וביצועים) של נטבוק אבל עם מסך מגע שניתן לכתוב עליו? אם אין עדיין דבר כזה אתם יודעים אם ומתי אמור לצאת?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  18. שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות... התקציב הוא 4500 ש"ח אפשר חריגה של 200 שקל גג, מטרת המחשב היא בעיקר בשביל משחקים אבל גם בשביל לראות טלוויזיה...יש לי כרטיס טלוויזיה ומסך 24' של סמסונג שאני רואה טלוויזיה דרך המחשב איתו....הרזולוציה של המסך שאני משתמש היא 1080 על 1920.. אין צורך בכלל בציוד היקפי...אין צורך גם בהארד דיסק ובצורב...השקט של המחשב חשוב 7 מתוך 10 אין צורך לכלול מערכת הפעלה יש לי כבר וינדוס 7 ultimate אני גר בקריות כך שאני מעדיף חנות באזור חיפה והקריות... בנוסף חבר נתן לי מפרט שהוא הכין והייתי רוצה גם חוות דעת על המפרט שלו... מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1027 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ₪704 זיכרון: [.…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by jetman,

היי אנשים, יש לי נייד של fujitsu siemens מדגם esprimo mobile v6545 ,והייתי רוצה לדעת העם יש איזה דרך לבטל טעינת סוללה ? אני לא רוצה לנתק אותה כי היא עובדת כמו על פסק בזמן שנופל חשמל בבניין או דירה ,יש איזה אפשרות לבטל את הטעינה ? או נגיד להגידר לנייד שיטעין אותה רק שמגיע נגיד ל 10%?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  20. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד לפי הצרכים הבאים - קל משקל. סוללה חזקה. מסך 13-14 אינצ'. מעבד החזק שאפשר להשיג בתקציב (ולפי שאר הצרכים). כרטיס מסך טוב (בעיקר סרטי HD, קצת משחקים). בקשה אחרונה וחשובה (לקונה), הוא צריך להיות מעוצב, כלומר אפשרי לבחור צבעים ו/או עיצוב חיצוני. תודה מראש

21. בוקר טוב אנשים. אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב בעיקר למשחקים. הרעיון הוא שבשנתיים הקרובות + אני יוכל להריץ כל משחק עם הגדרות מקסימליות ללא שום בעיה. מאד חשוב לי ש ה FPS במשחקים לא יפול מ 60 גם במצבים שיש הרבה אלמנטים גרפיים בו זמנית (למרות שאני יודע שיש משחקים שפשוט נכתבו שלא כראוי ואז זה בעיה אחרת). אני לא מתכוון לבצע OC אבל כן חשוב לי שיהיה קירור טוב (גם לביצועים קצת יותר טובים וגם כי אני מניח שזה שומר על המעבד וכדומה בצורה טובה יותר). לא אכפת לי אם הקירור לא שקט ב 100% אבל לא הייתי רוצה קירור שעושה רעש של טרקטור. אני מתכוון לרכוש מסך כמובן WIDESCREEN בתקציב של עד 1700 ש"ח 24 אינץ. ציוד הקיפי כבר יש לי. יש לי גם שני HD של 320GB 16MB שקניתי ליפני 2-3 חודשים אז במיד…

• 44 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. Started by Opptical,

אני קונה בימים הקרובים מחשב חדש ואני רוצה חוות דעת מה להוסיף למחשב ומה לשנות... (לא לחרוג מהתקציב, 4,600 שקל) מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1026 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3R ₪775 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950203 כונן קשיח Westren Digital WD6401AALS 3.5" 640GB SATA2 32MB ₪367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1240 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 2000Mhz CL 9-9-9-27 Ripjaws ₪620 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-16000CL9D-4GBRH כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪954 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5770G1 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD…

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  23. הייתי שמח לקבל המלצות על מחשב נייד בתקציב הנ"ל למטרות של לימודים סרטים אינטרנט ומעט משחקים בנוסף, ראיתי את המחשב הזה אשמח לקבל עליו חוות דעת http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8126&perur=2&t=1&c=322 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by gil_k,

האם לדעתכם ישתלם לי לקנות את הToshiba Satellite U500-17E במבצע שיש עכשיו בבאג? לינק למפרטhttp://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8121&perur=2&t=1&c=339. אני מחפש מחשב שיתאים למשחקים אבל גם יהיה קל כדאי שאוכל להסתובב איתו (סטודנט), ובקשר לזמן סוללה בבאג רשום שעתים וחצי ,אולי זה זמן טוב כשהמחשב קצת במאמץ אבל לא במנוחה, אשמח לקבל תשובה מבעלי המחשב אם יש כאלה בפורום. (המבצע הוא לזמן מוגבל ואז בבקשה, זה שכול לחסוך לי המון (=

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by scheinerman,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב לשימושים כלליים (אינטרנט, אופיס וקצת הורדות). יש לי הארד דיסק וצורב כך שאת זה אני לא צריך. ויש לי כרגע מסך 17" שמחובר DVI. אני מעדיף להשקיע קצת יותר בשביל שיהיה אפשר בעתיד להוסיף כרטיס מסך בשביל משחקים. מערכת ההפעלה תהיה ווינדוס 7 - 64 ביט. (אני מעדיף שיהיה USB קדמי גם ושיהיה כפתור RESET) ואם יש חנות באזור חיפה והקריות זה יהיה מצויין. מקווה שלא ששכחתי כלום. תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.